Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

O Κώστας Παντελάκης για Στουρνάρα


Του Κώστα Παντελάκη

Ο κ Στουρναρας δήλωσε κατηγορηματικά ότι εάν δεν κατασχεθεί η πρώτη κατοικία και κατ επέκταση η ακίνητη περιουσία των ελλήνων θα καταρρεύσει θα χρεοκοπήσει το τραπεζικό σύστημα. Και λοιπόν ποιες θα είναι οι συνέπειες για το λαό και ποιοι θα χρεοκοπήσουν εν τέλει. Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι ήδη αποτυχημένο και χρεοκοπημένο.
Εκείνους που προσπαθεί να διασώσει ο υπουργός της υποτελείας, δεν είναι το τραπεζικό σύστημα, που ως σύστημα το διατηρεί και το εποπτεύει το Ευρωσύστημα και η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, αλλά οι αποτυχημένοι τραπεζικοί ,που ως επικεφαλής ομάδες των ελληνικών τραπεζών πτωχεύσαν και τις εταιρείες τους, και τη χώρα ,σε συνεργασία με την ανεκδιήγητη κυβέρνηση του ΓΑΠ
Γιατί θα πρέπει να πληρώσουν οι έλληνες την ανικανότητα των management team και των golden boys τα οποία μεθυσμένα από την επικράτηση της μετριότητας τους δάνειζαν το κράτος με τουλάχιστον δυο μονάδες διαφορα, από ότι δανείζονταν από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα οδηγώντας συνηδειτα το δημόσιο και τα νοικοκυριά σε υπερδανεισμό.

Γιατί θα πρέπει οι Ελληνες με τα σπιτια τους να πληρωσουν τη διασωση όχι του τραπεζικου συστήματος, αλλά ανίκανων τραπεζικών υπαλλήλων που εν ειδη μεγαλοτραπεζιτων ,πτώχευσαν και τις τράπεζες που διεύθυναν και τη χώρα πείθοντας τον ΓΑΠ ότι "λευτα υπάρχουν "!!!
Και αν πτωχεύσουν οι ελληνικές τράπεζες ποια η συνέπεια για το λαο;;
Έως 100 000 ευρώ είναι το εγγυημένο κεφάλαιο.
Ποιος απλός πολίτης έχει τόσα λεφτά στη τράπεζα.
Οι πονηροί τα έχουν ήδη έξω.
Ας καταρρεύσουν ,να τους αγοράσουν σοβαρές τράπεζες και οι ανίκανοι να λογοδοτήσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου