Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Απίστευτο! Δήμαρχος έριξε χαστούκι σε δημοτικό σύμβουλο (Video)



Με παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν έγιναν χειρότερα τα πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο Ιθάκης
Ένταση δημιουργήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 3ου θέματος που αφορούσε στην «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου «Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης», με Εισηγητή τον Δήμαρχο Ιθάκης.

Γυμνή η Άνγκελα Μέρκελ! (φωτό)

gymni-i-angkela-merkel-foto


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία στην οποία επισημαίνεται πως ποζάρει γυμνή η Άνγκελα Μέρκελ σε νεαρή ηλικία, με δύο φίλες της...

Βολές Στεφανόπουλου κατά Βερολίνου

Βολές Στεφανόπουλου κατά Βερολίνου

Βολές Στεφανόπουλου κατά Βερολίνου

Πυρά εναντίον της Γερμανίας για τη στάση της απέναντι τόσο στην Ελλάδα όσο και συνολικότερα στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα εξαπέλυσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» αναφέρεται παράλληλα στις εξελίξεις στην Κύπρο, εγκαλώντας τις κυβερνήσεις της μαρτυρικής Μεγαλονήσου για τις πολιτικές που ακολούθησαν και οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Η Ν.Δ κερδίζει 2-1 τον ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις



Στη δημοσκόπηση της Real News και στην "εκτίμηση της ψήφου", η ΝΔ συγκεντρώνει 27,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 27%, το ΠΑΣΟΚ 6,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,75%, η Χρυσή Αυγή 11,3%, η ΔΗΜΑΡ 6,8%, το ΚΚΕ 5,8%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 1,9% και το "άλλο κόμμα" 5,1%.

Τελείωσε ... την Κύπρο και τώρα διακοπές στην Ιταλία η Μέρκελ

Για διακοπές στην Ιταλία η Μέρκελ

 Για διακοπές στην Ιταλία η Μέρκελ 


Ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία για την Άνγκελα Μέρκελ και τον σύζυγό της Γιοακίμ Σόιερ.

Η ιστοσελίδα της Bild δημοσιεύει την φωτογραφία, με τον τίτλο: "Κρίση στην Κύπρο, ευρω-δράμα... Αυτές οι διακοπές σας αξίζουν πραγματικά κ. Μέρκελ!". 

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, το ζευγάρι ταξιδεύει την άνοιξη στον Κόλπο της Νάπολης.



Πηγή: bild.de

«Εκτός λειτουργίας» τα πειθαρχικά συμβούλια σε τέσσερα υπουργεία


Η απομάκρυνση από το Δημόσιο περίπου 4.000 επίορκων υπαλλήλων δείχνει διαρκώς να αναβάλλεται, μολονότι οι απολύσεις στις δημόσιες υπηρεσίες αποτελούν μία από τις βασικές εκκρεμότητες στον επικείμενο κύκλο συζητήσεων μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.

Της Ευας Καραμανωλη




Εκτός λειτουργίας», παρά τις ασφυκτικές πιέσεις των πιστωτών για άμεση απομάκρυνση των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, παραμένουν τα πειθαρχικά συμβούλια τεσσάρων κομβικών υπουργείων.

Ο ΤέρενςΣ Κουίκ για τη σωτηρία του Ελληνικού βιβλίου




Στην ομιλία του ο Τέρενς Κουίκ ανέφερε στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα, το ηλεκτρονικό βιβλίο δεν έχει, προς το παρόν, σοβαρή επίδραση στην κυκλοφορία του παραδοσιακού βιβλίου, το οποίο όμως έχει χτυπηθεί αλύπητα και από την κρίση στην αγορά και από τη μνημονιακή πολιτική που έχει αυξήσει ανεπίτρεπτα το ΦΠΑ, με παράλληλες φορολογικές αυξήσεις σε όλο το πλέγμα έκδοσης ενός βιβλίου που συμπεριλαμβάνει και τους δημιουργούς-συγγραφείς!

«Κάθε χρόνο οι τίτλοι λιγοστεύουν, βιβλιοπωλεία κλείνουν, πωλητές απολύονται, εκδότες βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης, οι τράπεζες αρνούνται τη χρηματοδότηση, το κράτος έχει εγκαταλείψει την προμήθεια βιβλίων για τις δημόσιες δανειστικές βιβλιοθήκες και οι εφημερίδες που προσφέρουν βιβλία με τις κυριακάτικες εκδόσεις στους αναγνώστες τους, τα τυπώνουν στο εξωτερικό για πολύ φθηνότερο κόστος», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο οποίος πρότεινε, μεταξύ άλλων, για τη σωτηρία του βιβλίου τα εξής:

ΝΑΤΟϊκό αεροπορικό πλήγμα σκοτώνει δύο παιδιά

ΝΑΤΟϊκό αεροπορικό πλήγμα σκοτώνει δύο παιδιά  Δύο παιδιά και εννιά Ταλιμπάν σκοτώθηκαν από ΝΑΤΟϊκό αεροπορικό πλήγμα στην πόλη Γκαζνί του Αφγανιστάν και σύμφωνα με αξιωματούχους, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ελικόπτερο της νατοϊκής δύναμης επενέβη για να υποστηρίξει τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.

Φ. Κουβέλης: Δεν θα ψηφίσω να διατηρηθεί το ειδικό τέλος στα ακίνητα



Δεν θα ψηφίσω να διατηρηθεί το ειδικό τέλος στα ακίνητα, δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι η συνέχιση της είσπραξης του ειδικού τέλους στα ακίνητα από τη ΔΕΗ αποτελεί νέο μέτρο και πρέπει να περάσει από τη Βουλή.
Σε ανακοίνωσή της εν όψει της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα, η ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε την ανάγκη λήψη μέτρων που θα ελαφρύνουν τους πολίτες και θα συμβάλλουν και στη μεγαλύτερη συγκέντρωση εσόδων. Τα μέτρα αυτά, σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ είναι η αντικατάσταση του Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) από ένα μειωμένο ενιαίο φόρο ακινήτων, η μείωση της επιβάρυνσης από δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, ο διακανονισμός των ληξιπρόθεσμων οφειλών με αυξημένο αριθμό δόσεων και η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Από Δευτέρα μείωση 10% στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα - Τέλος στο επίδομα γάμου



 Αφορά περίπου 300 χιλιάδες εργαζόμενους
- Από 1η Απριλίου τον κατώτατο μισθό ορίζει η εκάστοστε κυβέρνση και όχι οι κλαδικές συμβάσεις
- Στα χέρια της τρόικας το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού
- Βρούτσης: Σταθέρός ο κατώτατος μισθός μέχρι το τέλος του 2016
Άσχημα ξεκινάει ο Απρίλιος για πολλούς μισθωτούς στον ιδιωτικό τομέα και να και Πρωταπριλιά δυστυχώς είναι αλήθεια! Ειδικότερα, το 10% του μισθού τους χάνουν από την 1η Απριλίου 300 χιλιάδες περίπου εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, καθώς θα σταματήσει η καταβολή του επιδόματος γάμου, μετά τη λήξη και της τρίμηνης μετενέργειας της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Αϊβαλιώτης: Οι κυβερνώντες ( κάνουν ότι ) κυβερνούν... Έστω

Αϊβαλιώτης: Οι υπαίτιοι κάνουν τους αδιάφορους

Αϊβαλιώτης: Οι υπαίτιοι κάνουν τους αδιάφορους

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στην Κύπρο για το  ποιός φταίει περισσότερο για την κατάντια …Περιέργως, στην Ελλάδα οι υπαίτιοι κάνουν τους αδιάφορους και συνεχίζουν να ( κάνουν ότι ) κυβερνούν…»

Επίθεση του Μαριά στον Στουρνάρα

Επίθεση του Μαριά στον Στουρνάρα


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα για τα δημόσια έσοδα, μίλησε για πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείo.

«Η διαβεβαίωση του κ. Στουρνάρα ότι δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα δημόσια έσοδα μοιάζει με πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο.», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Μαριά.

Επίθεση στην Πειραϊκή Εκκλησιά από Τούρκο χάκερ.

Χάκαραν την Πειραϊκή Εκκλησιά

Χάκαραν την Πειραϊκή Εκκλησιά

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Ερντογάν

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Ερντογάν

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Ερντογάν

Τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζει με ανακοίνωση του το ΚΚΕ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο λαός δεν πρέπει να εμπιστευθεί τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης.

«Οι δηλώσεις Ερντογάν, αξιοποιώντας την οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει και στην Κύπρο, εντάσσονται στην επιθετική στρατηγική της τουρκικής αστικής τάξης και της κυβέρνησής της να παίξει ουσιαστικό ρόλο στη διανομή των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή», αναφέρει αρχικά το ΚΚΕ και συνεχίζει:

Απάντηση του Υπ. Εξωτερικών στον Ερντογάν

Απάντηση του Υπ. Εξωτερικών στον Ερντογάν

Απάντηση του Υπ. Εξωτερικών στον Ερντογάν

Σκληρή απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις Ερντογάν, περί εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, επαναλειτουργία Θεολογικής Σχολής Χάλκης και λειτουργία τεμένους στην Αθήνα.

«Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε τι εξυπηρετεί η εμμονή σε αυτή την ανυπόστατη φημολογία. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός στη συνομιλία που είχε με τον κύριο Ερντογάν για το θέμα αυτό. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει πληγεί από την τρομοκρατία και για αυτό είναι πολύ ευαίσθητη, την αντιμετωπίζει δε δυναμικά και αποφασιστικά. Οι δε θέσεις της, είναι σαφείς και στηρίζονται στο σεβασμό και την εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων και των αρχών του διεθνούς δικαίου. H αντιμετώπιση όμως υπόπτων, ακόμα και για τρομοκρατικές πράξεις, γίνεται στα πλαίσια της έννομης τάξεως και με σεβασμό στη διάκριση των εξουσιών, βασική αρχή πάνω στην οποία θεμελιώνονται όλες οι ευρωπαϊκές δημοκρατίες», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών και συνεχίζει:

Το μήνυμα της Μόσχας σε ΗΠΑ και Β.Κορέα

Το μήνυμα της Μόσχας σε ΗΠΑ και Β.Κορέα

Το μήνυμα της Μόσχας σε ΗΠΑ και Β.Κορέα



Η Ρωσία κάλεσε σήμερα την Βόρεια Κορέα και την Νότια Κορέα όπως και τις ΗΠΑ να επιδείξουν "μέγιστη υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση", μετά την ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ ότι στην χώρα έχει κηρυχθεί κατάσταση πολέμου με την Σεούλ.

"Αναμένουμε από τα δύο στρατόπεδα να επιδείξουν μέγιστη υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση και ότι κανείς δεν θα ξεπεράσει το σημείο χωρίς επιστροφή", δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ ο Γκριγκόρι Λογκβίνοφ, ο αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα που αφορούν την κορεατική χερσόνησο.

ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στον Έβρο


ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στον Έβρο
 Το νομό Έβρου επισκέφθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών και θεσμικών φορέων με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν το νομό, επισκέφθηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες. Επισκέφθηκε επίσης το Τελωνείο Κήπων και τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.
«Είχαμε μία εξαιρετική συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής της Αλεξανδρούπολης όπου συζητήσαμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις προοπτικές που υπάρχουν και τα projects τα οποία έχει ετοιμάσει ο Δήμος για την Αλεξανδρούπολη, για τον Έβρο και για τη Θράκη», σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Π. Καμμένος.
 



πηγή: enikos.gr

Εβδομάδα διώξεων για την λίστα Λαγκαρντ


Έτοιμοι να ασκήσουν ποινικές διώξεις για όσους ενεπλάκησαν στην λίστα Λαγκάρντ είναι οι Οικονομικοί εισαγγελείς. Οι Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης ολοκλήρωσαν την δικαστική τους έρευνα η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο φθινόπωρο. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ 4.600 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΛΑΕ...

mitarakis


Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Παν. Μηταράκης (ΝΔ) ανέπτυξε τέλεια την φορολογική του δήλωση. Τόσο τέλεια που το Δημόσιο του επέστρεψε και 4.587 ευρώ!!!

Μποναμάς για τα κόμματα

Μποναμάς για τα κόμματα


Το ποσό-μαμούθ των 11 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν εντός της εβδομάδας τα πολιτικά κόμματα.
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της υψηλής χρηματοδότησης,

Ελλάδα - Κύπρος: Τα δύο πειράματα του νεοφιλελευθερισμού

ellada-kupros-ta-duo-peiramata-toy-neofileleytherismou


Η απόφαση που υιοθέτησε το Eurogroup για την Κύπρο έχει προκαλέσει μια συνεχιζόμενη συζήτηση, για το εάν μία τέτοια οικονομική επιλογή μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιπτώσεις όπως της Μάλτας, του Λουξεμβούργου ή ακόμα και της πολύ μεγαλύτερης Ισπανίας.

H προσωπική και πολιτική τραγωδία Σαμαρά, ο Στουρνάρας και ο γερμανικός ομφάλιος λώρος


Διαβάζουμε με δέος ότι η χθεσινή επίσκεψη τουΣαμαρά στο, κατ΄ευφημισμόν, οικονομικό επιτελείο τουΓιάννη Στουρνάρακράτησε 5 ολόκληρες ώρες. Σήμερα ο πρωθυπουργός συνάντησε ξανά τον Στουρνάρα, ενώ αυτή τη φορά στο παρεάκι έχει προστεθεί και ο Προβόπουλος.

Γιουσουφάκι ο Μπουτάρης υμνεί τον Κεμάλ

Γιουσουφάκι ο Μπουτάρης υμνεί τον Κεμάλ


Τόσο προκλητικός όσο ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Άλλη όψη» ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Σε άνετο στυλ, συνδυασμένο με μια open mind υποκουλτούρα, ο κ Μπουτάρης αποκάλεσε τον Μουσταφά Κεμάλ σαν «μεγάλο ηγέτη», ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για τον μεγάλο σφαγέα του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ....ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ



Γιατί θυμήθηκε το πρώην κόμμα του ο βουλευτής της ΝΔ 

Το πρώην κόμμα του θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή ένα άρθρο στο Βήμα, όπου αναφερόταν στην περίεργη συμμαχία Τσίπρα-ΑΝΕΛ και έλεγερ χαρακτηριστικά 

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Χρυσοχοΐδη

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Χρυσοχοΐδη


Αφορμή στάθηκαν οι κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τον ρόλο του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Αντρίκου Παπανδρέου, οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για επιχορήγηση, που σύμφωνα με τον ίδιο, είχε λάβει ο Αντρίκος Παπανδρέου από την ΕΕ, προφασιζόμενος μία δήθεν μελέτη για τον Ασωπό ποταμό.

Παπαγαλάκι των «νταβατζήδων» η ΕΡΤ

papagalaki-ton-ntavatzidon-i-ert


Άφωνοι μείναμε όταν είδαμε ρεπορτάζ της ΕΡΤ που αφορούσε στη νέα μεγάλη επένδυση της ΔΕΗ.

Η κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνουν οι πολίτες,

Το συνέδριο της νεολαίας των "Ανεξάρτητων" στην Αθήνα

Το συνέδριο της νεολαίας των Ανεξάρτητων στην Αθήνα


Το ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα γίνει στις 13 Απριλίου.
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Η τράπεζα Κύπρου μετείχε στο ομολογιακό δάνειο – μαμούθ στο Mega! Δείτε τους υποδειγματικούς όρους αποπληρωμής, μιλάμε για το ντηλ του αιώνα.

happiness


Δόσεις αποπληρωμής (τύπου “όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε”).

2013: 5.880.000 ευρώ

2014: 8.820.000 ευρώ.

2015: 14.700.000 ευρώ

2016… 68.600.000 ευρώ!!!

Αίτημα απόλυσης 26.000 δημ.υπαλλήλων επαναφέρει η τρόικα


Τρύπα πάνω από 1 δις ευρώ υπολογίζει η κυβέρνηση ότι θα έχει για το 2013 ο ελληνικός προϋπολογισμός. Το γεγονός αυτό δημιουργεί αναστάτωση στο Μέγαρο Μαξίμου και από το πρωί ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει συνεχείς επαφές με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον κεντρικό τραπεζίτη Γιώργο Προβόπουλο.

Απίστευτο: Καταστηματάρχης υποχρεώνει τους υποψήφιους πελάτες να...

Απίστευτο: Καταστηματάρχης υποχρεώνει τους υποψήφιους πελάτες να...


Έχοντας βαρεθεί να πρέπει να αναλώνει το χρόνο της σε πελάτες που απλά «βόλταραν» μέσα στο κατάστημά της, κοιτάζοντας χωρίς ωστόσο να αγοράζουν, μία καταστηματάρχης από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας έκανε το εξής:

ΑΝΕΛ:Ο Διώτης μας δικαίωσε



"Ποινικές ευθύνες δια εμμάρτυρων αποδείξεων" προκύπτουν πλέον για τους πρώην πρωθυπουργούς Γεώργιο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο, καθώς και για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την χθεσινή κατάθεση του Ιωάννη Διώτη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Goldman Sachs: Το πρόβλημα δεν είναι η Κύπρος, αλλά η Ιταλία και ο Μπεπε Γκρίλο

 

Δριμύ κατηγορώ κατά της πολιτικής που ακολουθεί η Ευρωζώνη αλλά και πιο συγκεκριμένα η Γερμανία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Goldman Sachs Jim O’ Neill, ο οποίος μιλώντας στο Bloomberg δήλωσε πως δεν είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα για το μέλλον του ευρώ η Κύπρος, αλλά η Ιταλία, λόγω του Μπέπε Γκρίλο.

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ;



 

 .. ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...
 Με επίσημα θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωζώνη συνεδριάζει το απόγευμα η πολιτική γραμματεία του κόμματος, η οποία όμως θα κληθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να εξετάσει ακόμη...

Οταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φωτογραφιζόταν στο υπέρδιπλο κρεβάτι του για το Paris Match [εικόνα]

Οταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φωτογραφιζόταν στο υπέρδιπλο κρεβάτι του για το Paris Match [εικόνα] 

Την ώρα που όλοι μιλούν ξανά για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή -μετά και την εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής- η LifΟ στο τεύχος αφιέρωμα στην Αθήνα του παρελθόντος, ανακαλεί μια άγνωστη και μαζί ιστορική φωτογραφία του πολιτικού.

Βόμβα Νικολόπουλου: Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

Βόμβα Νικολόπουλου: Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ 




Ο πρώην υπουργός επισημαίνει στην ερώτησή του πως «την ώρα που η ΔΕΗ αφήνει με περισσή ευκολία στα σκοτάδια και στο κρύο χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά, άνεργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους για οφειλές λίγων ευρώ αφού δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα τσουχτερά τιμολόγιά της ή επιβάλλει κυρώσεις ανεξαιρέτως σε όποιον πολίτη διαπιστωθεί ότι κλέβει,

Όταν κατάθεσε την πρόταση ο Πάνος Καμμένος… ορισμένοι σφύριζαν αδιάφορα! Τώρα; Διώτης: Ναι έχουν ποινικές ευθύνες Γιώργος Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπαδήμoς, Παπακωνσταντίνου

 


Κατά την κατάθεσή του τα δύο προηγούμενα 24ωρα στην Προανακριτική Επιτροπή, ο Ιωάννης Διώτης εξέθεσε τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Μπίκα, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο. Την μεγάλη έκπληξη την ετοίμαζε σήμερα όμως, αναγνωρίζοντας ευθέως ποινικές ευθύνες όχι μόνο στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και σε βάρος των δύο πρώην Πρωθυπουργών, Γιώργο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμo και... σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κλειστός από τις 17:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

 


Κλείνει από τις 17:00, με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, εν όψει της πραγματοποιήσης -στις 18:00- συναυλίας φοιτητών που αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά».
Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.]

naftemporiki.gr

Χαλκίδα: Περίσσεψε η οργή των εργαζομένων της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Πραγματικά θυελλώδης ήταν η έκτακτη συνέλευση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι των Τσιμέντων Χαλκίδας στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, την Πέμπτη 28 Μαρτίου καθώς ο πρόεδρός τους Ηλίας Κούκουρας, κατηγόρησε ευθέως την Διοίκηση της Lafarge «για εκβιαστικές κινήσεις και δόλιες μεθοδεύσεις προκειμένου να κλείσει το τσιμεντάδικο, χωρίς να τους ενδιαφέρει η επιβίωση των απολυμένων».

Σκουρλέτης: Η ΔΗΜΑΡ «τρανσέξουαλ» της Αριστεράς - Παπαδόπουλος: Είστε ψεκασμένοι (Βίντεο)

skoyrletis-i-dimar-transeksoyal-tis-aristeras-papadopoylos-eiste-psekasmenoi-vinteo


Άγρια διαμάχη μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του Ανδρέα Παπαδόπουλου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή το ρόλο της... Αριστεράς.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ..ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

CYPRUS-BANK


Η ΚΑΥΤΗ ΛΙΣΤΑ
Μείζον ζήτημα πολιτικό, ηθικό αλλά και με σοβαρότατες ποινικές διαστάσεις δημιουργεί η αποκάλυψη στη Λευκωσία ότι οι τράπεζες που παρέσυραν στο βυθό την κυπριακή οικονομία διέγραφαν συστηματικά δάνεια, τα οποία είχαν χορηγήσει σε κομματικά στελέχη και σε παράγοντες της δημόσιας διοίκησης.

Λίστα - φωτιά. Σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο

Λίστα - φωτιά. Σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο


Τράπεζες που έσυραν στον γκρεμό την κυπριακή οικονομία διέγραφαν συστηματικά δάνεια, τα οποία είχαν χορηγήσει σε κομματικά στελέχη και σε παράγοντες της δημόσιας διοίκησης. Η λίστα που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος» έχει παραδοθεί ήδη στην Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής.

Ρουσφέτι Αβραμόπουλου: Ετοιμάζει επιπλέον Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού με μισθό 73.000 ευρώ

Ρουσφέτι Αβραμόπουλου: Ετοιμάζει επιπλέον Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού με μισθό 73.000 ευρώ


Διάταξη που αφορά τη σύσταση Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού με αμοιβή για τον αρμόδιο γραμματέα ύψους 73.000 ευρώ ετησίως ετοιμάζει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

“ΕΦΑΓΕ ΠOΡΤΑ”Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΑΠO ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

RECHAGEL FOUCHTEL ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΦΟΥΧΤΕΛ ρεχάγκελ φούχτελ


Η «επιχείρηση σύσφιγξης των ελληνογερμανικών σχέσεων» δεν τα πήγε και τόσο καλά εχθές και η απόπειρα του Φούχτελ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… Η ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

fotaathina


Με το φως της τηλεόρασης βλέπουν πια οι Ελληνες καταναλωτές, στην προσπάθειά τους να κάνουν οικονομία, σβήνοντας τα φώτα, ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν επιχειρήσεις και δήμοι. «Μας έχουν πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις, οπότε κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε οικονομία.

«Πράσινο φως» από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ στις μειώσεις των τιμολογίων

«Πράσινο φως» από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ στις μειώσεις των τιμολογίων  

Στην έγκριση των προτάσεων για μείωση των τιμολογίων προχώρησε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, αποδεχόμενο τις προτάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της εταιρείας.
Το επόμενο βήμα, για να περάσουν οι μειώσεις στους λογαριασμούς είναι να σταλεί εισήγηση προς τα συναρμόδια υπουργεία, η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή, και στη συνέχεια να εκδοθεί σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις κατευθύνσεις στα τμήματα των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ



Ψηφίστηκε η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τις κατευθύνσεις στα τμήματα των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ. Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν 148 βουλευτές, «όχι» δήλωσαν 125 βουλευτές, ενώ, δύο βουλευτές δήλωσαν «παρών».

«Πηγαδάκι» Καραμανλή-Ντόρας στη Βουλή


Ένα άκρως ενδιαφέρον «πηγαδάκι» σχηματίστηκε χθες στη Βουλή, κατά την διάρκεια τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας επί του σχεδίου «Αθηνά». Συγκεκριμένα,

Δικαίωση της ΦΑΓΕ για το ελληνικό γιαούρτι στη Βρετανία



Σημαντική νίκη στη «μάχη» της με την εταιρεία Chobani για το ελληνικό γιαούρτι πέτυχε η ΦΑΓΕ στη Βρετανία, καθώς το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση με την οποία έκανε δεκτά όλα τα αιτήματα της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.