Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ βρέθηκε ο Έλληνας Πρόξενος στις 3 τα ξημερώματα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;


vardakas 

 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ας το πούμε σύμπτωση, ας το πούμε αγαθή συγκυρία. Εμείς στις 8 Ιουνίου 2016 αρθρογραφούμε με τον τίτλο ¨ Από την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ κατευθείαν στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ¨
και επισημαίνουμε :
¨και τώρα μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής.
Λίγες ώρες μετά το πέρας της τουρκικής τηλεοπτικής...
εκπομπής μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αυτή κατακλύστηκε στο περιβάλλοντα χώρο της με άρρητο ευωδία θυμιάματος γιασεμιού σαν αυτό που καίνε στις Ορθόδοξες Εκκλησιές μας.¨ Και την επόμενη ημέρα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (09.06.2016) στο ραδιόφωνο του Alpha 989 επεσήμανε:

"Χαστούκι" Τζιτζικώστα στον Τούρκο πρόξενο της Θεσσαλονίκης


"Χαστούκι" Τζιτζικώστα στον Τούρκο πρόξενο της Θεσσαλονίκης - Κεντρική Εικόνα
Ηχηρό μήνυμα προς την πλευρά της Τουρκίας έστειλε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , αρνούμενος προσωπική πρόσκληση από τον Τούρκο πρόξενο της Θεσσαλονίκης Γιαλμάν Οκάν. Ο περιφερειάρχης ήταν καλεσμένος από το τουρκικό προξενείο στην αυριανή δεξίωση που γίνεται κάθε χρόνο στην συμπρωτεύουσα.

Μοσκοβισί: Είμαι βέβαιος ότι στο επόμενο Eurogroup θα αποφασίσουμε την εκταμίευση των 10,3 δισ.



Μοσκοβισί: Είμαι βέβαιος ότι στο επόμενο Eurogroup θα αποφασίσουμε την εκταμίευση των 10,3 δισ.

 

 

 

 

 

 

 Τη βεβαιότητα του ότι στο επόμενο Eurogroup θα αποφασιστεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης του ελληνικού προγράμματος εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ


 
Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων Boston Consulting Group, το 0,23% των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη (περίπου 18,5 εκατομμύρια άνθρωποι), κατέχει περίπου τον μισό πλούτο του πλανήτη σε εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις ή μετοχές. 

Κλ. Ρέγκλινγκ: To Εurogroup εξετάζει επιπλέον ελάφρυνση του ελληνικού χρέους


To Εurogroup εξετάζει την επιπλέον ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αν και όταν οι όροι του προγράμματος εκπληρωθούν, δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλιγκ από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Βρυξελλών.

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: Κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος



 ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: Κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αττική Οδό σήμερα το μεσημέρι, στις 14:50. Αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε Καγιέν έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall.

Που πήγε η προσωπική υπερηφάνεια του Έλληνα;


Που πήγε η προσωπική υπερηφάνεια του Έλληνα;
Γράφει ο Στυλιανός Συρμόγλου
 
Ναι, εκείνου του Έλληνα που διάβηκε αιώνες πριν την πυρίκαυστη ζώνη της ανθρωπότητας στοχαζόμενος με ευθύνη, συνέπεια και επαυξημένη συνείδηση των πράξεών του, αλλά ταυτόχρονα και με κοινωνική συνείδηση.
Αυτό συνιστά και την οδύνη της σημερινής κατάστασης.
Κρίση της ατομικής συνείδησης είναι και κρίση της ελευθερίας και συνιστά τον ξεπεσμό της κοινωνίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Ο αρχιμασόνος στη Βουλή. Ο αόρατος μαέστρος και οι βουλευτικές μαριονέτες του!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Ο αρχιμασόνος στη Βουλή. Ο αόρατος μαέστρος και οι βουλευτικές μαριονέτες του!

Ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε και να αηδιάσετε με το μασοναριό και τους υποτελείς του. Ο κος Μιλτιάδης Βιτάλης (τ.διευθυντής πολιτικών...
Masonic-670x400

Η αριστερή πτέρυγα της Νέας Τάξης σε ρόλο ΥΕΝΕΔ...



censcored
…’αντισταλινικής’ ΥΕΝΕΔ, βεβαίως βεβαίως
 Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 είχαμε δείξει ότι στην Ελλάδα είχε διαμορφωθεί, με ισχυρές προσβάσεις στα ΜΜΕ, ένα πλατύ «αριστερό» νεοταξικό μόρφωμα: Μια στρατιά πρώην αριστερών, «ανανεωτών», «εκσυγχρονιστών» σοσιαλδημοκρατών και κάποιων «αριστεριστών» μαζί με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους, σχημάτιζαν ένα ευρύ φάσμα που εξωράιζε τη βαρβαρότητα του πλανητικού ιμπεριαλισμού και παρείχε εμμέσως, ακόμα και ευθέως, «προοδευτικές» ιδεολογικές υπηρεσίες στη Νέα Τάξη.