Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, - N. Nικολόπουλος: «Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι! Είναι η ώρα του εθνικού ξεσηκωμού»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ - N. Nικολόπουλος: «Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι! Είναι η ώρα του εθνικού ξεσηκωμού»


Με έναν πύρινο λόγο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Νικολόπουλος έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής της μνημονιακής λαίλαπας με όπλα την ελληνική υπερηφάνεια απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τη λαϊκή εντολή.



Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Park, o Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε επίσημα την υποψήφιοτητά του (αφού την προηγούμενη φορά δεν του επέτρεψε κάτι τέτοιο ο... Καμίνης) και έθεσε την αφετηρία για την οριστική απαλλαγή από τα δεινά που έφεραν στον Έλληνα οι δανειστές και οι μνημονιακοί συνεργάτες τους! Aξίζει να σημειωθεί οτι η είσοδος του κ. Νικολόπουλου στην αίθουσα έγινε υπό τους ήχους του «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις»
rsz nik1
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Φίλες και Φίλοι,
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Εδώ σήμερα, Έλληνες πατριώτες, Έλληνες πολίτες, στέλνουμε ένα μήνυμα.
Μήνυμα ισχυρό, δυνατό, καθαρό.
Μήνυμα αυτοπεποίθησης και περηφάνιας.
Η Ελλάδα είναι όρθια!
Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι!
rsz nik3

Όλοι βιώσαμε στο πετσί μας αυτό που έχει συμβεί. Μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν ανατραπεί πλήρως οι σχέσεις εντός της Ε.Ε. Οι σχέσεις ισότιμων εταίρων εξελίχθηκαν σε σχέσεις δανειστών και δανειοληπτών και ο κατήφορος μοιάζει να μη σταματάει εδώ. Αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με σχέση φεουδάρχη και δουλοπάροικου, δηλαδή οι δανειστές πιστεύουν πως έχουν αποκτήσει δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω μας.
Κάνουν λάθος. Λογαριάζουν, χωρίς τον ξενοδόχο.
Ο καναπές δεν είναι μοίρα για τους πολίτες, προκειμένου να κάθονται στην καρέκλα της εξουσίας αυτοί που πρόδωσαν τη λαϊκή εντολή. Ή να έρθουν αυτοί που θα την προδώσουν πάλι.
Το δικό μας όραμα είναι καθαρό. Είναι μια πολιτική όχι γιατί τους πολιτικούς αλλά για τον καθημερινό άνθρωπο. Τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Είναι μια πολιτική για τους ανθρώπους που αποκλείονται και πετιούνται βάναυσα στο περιθώρια κατ' εντολή των δυνάμεων της μνημονιακής κατοχής.
Γινόμαστε μέρα με τη μέρα, η φωνή των αποκλεισμένων.
Η φωνή των νέων που είναι αποκλεισμένοι από μια θέση εργασίας.
rsz nik4
Η φωνή των γυναικών που είναι αποκλεισμένες πια από την παραγωγή. Τις γυναίκες που ψάχνουν το μεροκάματο, δεξιά κι αριστερά. Τις γυναίκες που δεν τα βγάζουν πέρα στο σπίτι. Που αγωνιούν κάθε μέρα για το τι θα βάλουν στο τραπέζι για να φάνε τα παιδιά τους. Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αποκλεισμένοι από τον τραπεζικό δανεισμό.
Η φωνή των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που είναι αποκλεισμένοι από δομές και υπηρεσίες φροντίδας. Που έμειναν με τη σύνταξη μισή. Που δεν μπορούν πια να δώσουν ένα χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους. Που ντρέπονται να πηγαίνουν στον φαρμακοποιό για να ζητήσουν βερεσέ τα φάρμακα, γιατί εκεί που έφτασαν τις συμμετοχές, εκεί που έφτασαν τη ΔΕΗ, τους λογαριασμούς, τις τιμές, η σύνταξη εξανεμίζεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο.
rsz nikol1
Γινόμαστε η φωνή των καταναλωτών που είναι αποκλεισμένοι από την κάλυψη σημαντικών αναγκών τους. Που είναι απροστάτευτοι απέναντι στα ληγμένα, που είναι απροστάτευτοι απέναντι στους κερδοσκόπους που αλωνίζουν την αγορά με αποτέλεσμα ο έλληνας να πληρώνει πανάκριβα τα ίδια προϊόντα που σε άλλες χώρες είναι δυο και τρεις φορές φθηνότερα.
Είμαστε η φωνή των πολιτών που είναι αποκλεισμένοι από τη δυνατότητα να επηρεάζουν τις αποφάσεις. Να έχουν λόγο στη ζωή τους. Να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Αυτή η φωνή είμαστε.
Η φωνή της ανατροπής.
Η φωνή του λαού!
Θα κάνουμε τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, μάχη για τον λαό μας.
Μάχη για το έθνος μας.
Μάχη για την τιμή και την αξιοπρέπειά μας.
rsz nik5

Για την τιμή μας. Την υπόληψή μας. Την αξιοπρέπειά μας. Την παράδοσή μας. Τη θρησκεία μας.
Και με τη βοήθεια του Θεού, θα δώσουμε ένα μεγάλο και ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου. Του κατεστημένου που αμέσως γονάτισε και δήλωσε υποταγή στους ξένους. Του κατεστημένου που άνοιξε την κερκόπορτα των μνημονίων και έθεσε την Ελλάδα υπό καθεστώς αποικίας χρέους των ξένων δανειστών. Του κατεστημένου που για να σωθεί το ίδιο συμμαχεί με τους νέους αποικιοκράτες σε βάρος του ελληνικού λαού, του έλληνα και της ελληνίδας, της ελληνικής οικογένειας, του ελληνικού νοσοκομείου, του ελληνικού πανεπιστημίου, της ελληνικής βιομηχανίας, του ελληνικού εμπορίου. Ό,τι είναι ελληνικό διώκεται.
rsz nikol2
Οι εκλογές λοιπόν που έρχονται, μπορεί να μην είναι εθνικές εκλογές, είναι όμως εκλογές εθνικής επιβίωσης.
Και οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές.
Η επιλογή και στη μια κάλπη και στις άλλες είναι κρίσιμης εθνικής σημασίας. Κάθε εκλογή προσώπου σηματοδοτεί κάτι. Κάθε εκλογή προσώπου στέλνει μήνυμα. Ποιους θα βάλουμε να μας εκπροσωπήσουν;
Τους πουλημένους;
Τους προσκυνημένους;
Τους προδότες της λαϊκής εντολής;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Η κοινωνία λέει ΟΧΙ.
Ο λαός λέει ΟΧΙ.
rsz nik6

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Είναι η ώρα του εθνικού ξεσηκωμού. Η ώρα της εθνικής αντίστασης. Είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα ώστε μέσα από την κάλπη για την Περιφέρεια της Αττικής να βγει το μήνυμα της μαχητικότητας και του αγώνα, της τόλμης και του θάρρους.
rsz nikol3
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθόμαστε πια με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε έναν αργό και μοιραίο θάνατο. Βλέπετε τι γίνεται στην πραγματικότητα. Όλη η Ευρώπη μετεξελίσσεται σε Γερμανικό φέουδο. Διότι όπως λέει κι ο θυμόσοφος ελληνικός λαός «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι». Ε, λοιπόν το χούι των Γερμανών είναι η κατοχή και η κατάκτηση, άσχετα αν στη σημερινή συγκυρία εκδηλώνεται με οικονομικούς όρους και όχι με τεθωρακισμένα Panzer. Ωστόσο γίνεται όλο και πιο καθαρό πως η οικονομική κυριαρχία, μεθοδικά και προγραμματισμένα με τον γερμανικό τρόπο, γίνεται πολιτική επικυριαρχία.
Η ΕΟΚ αρχικά και η Ευρωπαϊκή Ένωση στη συνέχεια δημιουργήθηκαν για να διασφαλίσουν την ειρήνη στην ευρωπαϊκή ήπειρο και να εγγυηθούν την ελευθερία των ευρωπαϊκών λαών. Και τα δύο αυτά αγαθά, η ειρήνη και η ελευθερία, πέφτουν θύματα του γερμανικού μιλιταρισμού. Της ωμής επιβολής και της στέρησης της ελευθερίας.
rsz nikol4
Αυτό αναδείχθηκε πλέον πολύ καθαρά. Και στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο μας. Πρόκειται για μια ωμή και αυθαίρετη καταστρατήγηση των όρων της ίδιας της ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν μπορεί να υπάρχει Ένωση με δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ο καλός κι ενάρετος βορράς, ο κακός και άσωτος νότος. Η Γερμανία με την πολιτική της, απροκάλυπτα και χωρίς προσχήματα, τινάζει στον αέρα την Ευρώπη κι αυτό πλέον αρχίζει να αποκτά παγκόσμιες συνέπειες.
Συνεπώς, όσο ο Σαμαράς κι Στουρνάρας πηγαίνουν με τα χαρτιά του και τους αριθμούς στα Eurogroup, παίζουμε στο γήπεδο της γερμανικής οικονομικής κυριαρχίας. Και θα είμαστε μονίμως ηττημένοι. Είτε κάνουμε τα «μαθήματα», είτε όχι.
rsz nik7

Νόημα μπορεί να έχει μόνο να καταστήσουμε σαφές πως δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική μας κυριαρχία. Για κανένα λόγο και για κανένα αντάλλαγμα. Δεν πουλάμε την Ελλάδα. Δεν βολευόμαστε με δανεικά που γίνονται σχοινί και θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων.
Εμείς είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα!
Εμείς είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή για να ενώσουμε τα ελληνικά χέρια.
Εμείς είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή για να αποδείξουμε πως ο λαός μας όταν ενώνεται και δίνει τη μάχη του με πίστη στο δίκαιο του αγώνα του, πάντα κερδίζει.
Αυτή την ιστορία έχουμε.
Αυτούς τους προγόνους έχουμε.
Αυτή την κληρονομιά, τιμάμε.
rsz nik8

Την κληρονομιά του Έλληνα, που στα δύσκολα δεν βάζει το κεφάλι κάτω. Του Έλληνα που πεισμώνει, του Έλληνα που δαγκώνει τα χείλη του και λέει «γαμώτο», του Έλληνας που για να βρει το δίκιο του είναι ικανός να φέρει τα πάνω – κάτω.
Εμπρός λοιπόν
Εμπρός για την ανατροπή.
Να πούμε το ΟΧΙ της περηφάνιας και του θάρρους.
Το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας και του φιλότιμου.
Εμπρός να πάρουμε ξανά πίσω την Ελλάδα μας.
Σας ευχαριστώ"
rsz nik9



toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου