Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Κωστας Καραμανλης – Γιωργος Λιλληκας: Ουτε βημα πισω απο τις θέσεις του Τάσσου για την Κύπρο!

20140305-235838.jpg

Ηχηρό μηνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετα την συναντηση Καραμανλή Λιλλήκα.
Η συνάντηση έγινε μετά απο πρωτοβουλία του Γιωργου Λιλλήκα, ο οποίος υπήρξε και ο στενότερος συνεργάτης του εθνικού ηγέτη της Κύπρου, Τάσσου Παπαδόπουλου που με την στήριξη του Κώστα Καραμανλή κατάφερε να αποτρέψει το δολοφονικό σχέδιο Ανάν το 2004.

Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στο γραφειο του τ. Πρωθυπουργού στην 1.30 το μεσημέρι.
Αμεσως μετά, ο κ. Λιλλήκας σε δηλωσεις του στο ΡΙΚ αποκάλυψε τον λόγο της συνάντησης, λέγοντας πως ο αείμνηστος Τασσος Παπαδοπουλος ειχε
στενή συνεργασία με τον Κώστα Καραμανλή όταν στο επίκεντρο βρισκόταν η συζήτηση για το Ανάν. “Ο προεδρος σημερα μου ξεκαθάρισε πως οι θέσεις του για το Κυπριακό παραμένουν αμετακίνητες, όπως τότε”

Εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο Κώστας Καραμανλης εχει πολυ περισσότερους προβληματισμούς με τις σημερινές μεθοδεύσεις αφού ορισμένες πτυχές οπως το θέμα της υπόστασης του ψευδοκράτους, ειναι ακομα πιο αρνητικές και απο το Ανάν. Προβληματισμούς που συμμερίζεται και ο Γ. Λιλλήκας καθότι βρισκόταν και τοτε στην πρωτη γραμμη δίπλα στον Τάσσο.
Γι’ αυτο και η σημερινή συναντηση έστειλε μηνυμα σε πολλούς αποδέκτες, που πιστεύουν οτι πλεον δεν υπάρχουν αντιστάσεις στον Ελληνισμό. Καλα θα κανουν να τα λάβουν πριν αποτολμήσουν οτιδήποτε.

20140305-235903.jpg
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου