Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Να γιατί κανένας δυτικός στρατός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αφρόκρεμα της αφρόκρεμας των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας (εικόνες&βίντεο)

Να γιατί κανένας δυτικός στρατός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αφρόκρεμα της αφρόκρεμας των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας [εικόνες&βίντεο]

Η εκπαίδευση και ο τεχνικός εξοπλισμός τους δεν συγκρίνονται με κανέναν από εκείνους που χρησιμοποιούνται από τα αντίστοιχα σώματα της Δύσης. Μπορούν κυριολεκτικά να εμφανιστούν από το πουθενά και μέσα σε δευτερόλεπτα να σπείρουν τέτοια καταστροφή, που πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει.

Είναι οι Spetsnaz, και απαρτίζονται από την αφρόκρεμα της αφρόκρεμας όλων των επιμέρους Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας!
Πράγμα λογικό, αν σκεφτεί κανείς την απέραντη έκταση της ρωσικής επικράτειας, τους θύλακες τρομοκρατίας, τους διαρκείς κινδύνους που καιροφυλακτούν, αλλά και το γεγονός ότι η Ρωσία υπήρξε η χώρα με το μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο.
Το βίντεο που ακολουθεί, με αγγλικούς υπότιτλους, αποτελεί τηλεοπτικό αφιέρωμα ρωσικού καναλιού στους πιο τρομακτικούς στρατιώτες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου