Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Θέλουμε Ελλάδα ή Γιουνανιστάν;



Στις 3 Ιουλίου 2013, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στην ίδια στήλη η «δημοκρατία» σημείωνε: «Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους. Η αναταραχή στη βόρεια Αφρική, η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας και η αποστροφή των Αιγυπτίων για το ισλαμικό μοντέλο που θέλει να επιβάλει ο πρόεδρος Μόρσι μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την καθημερινότητα των Ελλήνων! Τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει τη δημιουργία ενός κύματος λαθρομεταναστών που θα θελήσουν να διαφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα των χωρών τους και να καταφύγουν στην υφεσιακή αλλά συνάμα ασφαλή, ειρηνική και ευρωπαϊκή Ελλάδα».

Οι μήνες πέρασαν, αλλά οι ταραχές και οι κίνδυνοι που συνοδεύουν την έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού είναι ακόμα εδώ! Το Ιράκ δεν απέχει πολύ από το να γίνει «χαλιφάτο» και να πέσει στα χέρια ανθρώπων που ονειρεύονται την ίδρυση μιας απέραντης ισλαμικής αυτοκρατορίας, που θα περιλαμβάνει τη χώρα μας, τα Βαλκάνια και την... Ισπανία! Στη Συρία οι δολοφόνοι τζιχαντιστές μακελεύουν χιλιάδες άτομα διαφορετικών μουσουλμανικών δογμάτων καθώς και χριστιανικούς πληθυσμούς.

Τι εννοούσατε κ. Σαμαρά, όταν λέγατε ότι θα συγκρουστείτε με τα συμφέροντα και τις συντεχνίες;



Του Γιώργου Κράλογλου

Υποσχεθήκατε, κ. Σαμαρά, να ξεσκεπάσετε τους κουκουλοφόρους αλλά ο δολοφόνος Ξηρός κοπροσκυλάει έξω και βάζει βόμβες.
Υποσχεθήκατε σύγκρουση με τις συντεχνίες και τα συμφέροντα αλλά ήταν αρκετοί 2-3 αστείοι πρυτάνεις να διαλύσουν εντελώς τα αχούρια που τα αποκαλείτε Πανεπιστήμια. Τώρα γελοιοποιείται η κυβέρνησή σας από μια παρέα μπολσεβίκων του συνδικαλισμού φλερτάροντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Πότε θα προκάνετε να συγκρουστείτε κ. Σαμαρά;

Η μια σοβιετική παρεούλα του συνδικαλισμού, κάνοντας πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ (για να φέρει με το ζόρι την ανατροπή) κλείνει το Πολυτεχνείο και πάει για μπάνια αφού και ανοικτό να μείνει η μοναδική του προσφορά είναι το άσυλο στους «κατασκευαστές» μολότοφ.

Η άλλη παρεούλα, της ΑΔΕΔΥ, που θεωρεί το κράτος κληρονομιά της έχει κυριολεκτικά γραμμένη στα παπούτσια της την αξιολόγηση που σχεδιάζετε και συμπαρατάσσεται μόνο στους σκοπούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Βόμβα ανεξόφλητων οφειλών 1,27 δισ. ευρώ

ΔΕΗ. Με τις εντολές για διακοπή ρεύματος να ξεπερνούν καθημερινά τις 1.160 κυρίως σε νοικοκυριά και μικροκαταστηματάρχες, μεγαλες βιομηχανίες, λιανεμπορικές αλυσίδες και το… Δημόσιο που χρωστούν εκατομμύρια μένουν στο απυρόβλητο 



Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον το φαινόμενο των ανεξόφλητων λογαριασμών ρεύματος προς τη ΔΕΗ. 

Τα χαράτσια και οι συνεχείς αυξήσεις στα τιμολόγια, η οικονομική ανέχεια των πολιτών αλλά και οι «μπαταχτσήδες» μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι, όπως και το ελληνικό Δημόσιο που έχει κηρύξει στάση πληρωμών, αρνούνται να καταβάλουν τα χρέη τους, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ που ξεπερνούν πλέον το 1,271 δισ. ευρώ και έχει τεθεί εκτός ελέγχου.

Οι εντολές διακοπής ρεύματος πέφτουν σαν βροχή τους τελευταίους μήνες –ξεπερνούν τις 1.160 κάθε μέρα κατά μέσο όρο- και έχουν αποδέκτες κυρίως τα νοικοκυριά και τους μικροκαταστηματάρχες, ενώ την ίδια ώρα μεγάλες βιομηχανίες, λιανεμπορικές αλυσίδες αλλά και φορείς του Δημοσίου που ........χρωστούν εκατομμύρια ευρώ «ποιούν την νήσσαν» γνωρίζοντας ότι η ΔΕΗ δεν θα τολμήσει να κατεβάσει τους διακόπτες.

Διεθνείς οίκοι προειδοποιούν για αποπληθωρισμό της Ευρωζώνης



20140703_53b51a1fcc8bf
Για απειλή του αποπληθωρισμού στην Ευρωζώνη κάνουν λόγο τόσο η Nomura όσο και η Barclays.
Οι διεθνείς οίκοι προειδοποιούν ότι το ενδεχόμενο εμφάνισης αποπληθωρισμού δεν είναι μόνο ορατό, αλλά και διαρκώς αυξανόμενο. Οι αναλυτές σπεύδουν σε καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών τους για την πορεία του πληθωρισμού για το τρέχον έτος, ένδειξη πως ο κίνδυνος του αποπληθωρισμού δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικός φαντασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


 
Αποκαλύπτουμε αυτά που μας κρύβουν...! 

• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος

• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες

• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!

• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα ........είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!

• Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών

• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!

Οι κάτοικοι των Αθηνών συσπειρώνονται προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. 

Πρόκειται για οργανωμένη από το πολιτικό σύστημα ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ελληνισμού και της Ιστορίας του. Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα είναι έγκλημα και θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια σειρά εκρηκτικών προβλημάτων σε όλη την Ελλάδα. 

Η αυτόματη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η επίσημη εγκατάσταση μουσουλμανικού τόξου εντός της ελληνικής επικράτειας, θα είναι από τις πρώτες συνέπειες που θα υποστεί η χώρα μας με τη δημιουργία τεμένους. 

Το Ποτάμι θέλει, ελεύθερο το χασίσι, υιοθεσία παιδιών από ομόφυλους και τα Σκόπια με σύνθετη ονομασία!!!



Χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας θέλει η μεγάλη πλειονότητα των στελεχών του «Ποταμιού», όπως προκύπτει από το ιδιότυπο ερωτηματολόγιο στο οποίο απάντησαν όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο του Λαυρίου Φιλελεύθεροι στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, με...
ισχυρή εμπιστοσύνη απέναντι στην Ευρώπη, αλλά και μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι στη γειτονική Τουρκία, είναι τα στελέχη του «Ποταμιού», όπως προκύπτει από ένα ιδιότυπο εσωτερικό «δημοψήφισμα» που έγινε μεταξύ των 466 συνέδρων που πήραν μέρος στο συνέδριο που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Λαύριο.

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ και πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ


Στον έλεγχο περιπτώσεων φοροδιαφυγής εκατοντάδων εκατ. προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, με τα αποτελέσματα να αποστέλλονται στις αρμόδιες ΔΟΥ προκειμένου να επιβληθούν τα απαραίτητα πρόστιμα.
Σημειώνεται ότι μεταξύ των προσώπων που ελέγχθηκαν περιλαμβάνονται και άτομα που αναφέρονται στα στοιχεία της τράπεζας HSBC (λίστα Λαγκάρντ).

Στην ανακοίνωσή του το ΣΔΟΕ αναφέρει μόνο ορισμένες ενδεικτικές περιπτώσεις ελέγχων, οι οποίες είναι οι ακόλουθες ανά περιφερειακή διοίκηση:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής διαπίστωσε:
Έκδοση ή λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων, σε 32 επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα ύψους 78.670.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να υφίσταται απώλεια εσόδων από ΦΠΑ ύψους 18.100.000 ευρώ.
11 φυσικά πρόσωπα ελεύθεροι επαγγελματίες και έμποροι, όπως ιατροί, δικηγόροι, υπηρεσίας τραγουδιστής, έμπορος, αστρολόγος, σχολή ιππασίας, δεν εξέδωσαν φορολογικά στοιχεία για έσοδα ύψους 21.610.000 ευρώ, κατά τα έτη 2000 έως 2011.
Από την επεξεργασία τραπεζικών λογαριασμών καταθέσεων, προέκυψε απόκρυψη εισοδήματος για τα έτη 2000 – 2010 σε 10 φυσικά πρόσωπα ύψους 14.824.590 ευρώ. Πρόκειται για ένα ιατρό, ένα ζωγράφο, ένα δικηγόρο, δύο μέλη εταιρειών, ένα ναυτικό πράκτορα, δύο συνταξιούχους, και ένα εμπορικό αντιπρόσωπο.

Μαριάς: Μνημείο αποτυχίας η Ελληνική Προεδρία



20140702_53b4552f3cbe7
Μνημείο αποτυχίας χαρακτήρισε ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR) Νότης Μαριάς την Ελληνική Προεδρία μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Αναλυτικά:
Δεν υπάρχει success story στην περίπτωση της Ελληνικής Προεδρίας όπως δεν υπήρξε και success story για την κυβερνητική πολιτική του Α. Σαμαρά. Παρότι η πατρίδα μας από την εποχή του Μνημονίου μέχρι σήμερα έχει πάρει τουλάχιστον 214 δις ευρώ σε δάνεια εντούτοις, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, η Ελλάδα έχει 1,5 εκατομμύρια ανέργους, χιλιάδες μαγαζιά κλειστά, 6000 αυτοκτονίες, φτωχοποίηση του ελληνικού λαού μια και το 40% τουλάχιστον ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας , μείωση του ΑΕΠ κατά 25% μείωση των μισθών και των συντάξεων τουλάχιστον κατά 40%, αύξηση του ποσοστού του δημοσίου χρέους στο 175% του ΑΕΠ και δημοσιονομικό έλλειμμα στο 11,5%.