Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η αναγκαιότητα της θρησκευτικής παιδείας.

Η αναγκαιότητα της θρησκευτικής παιδείας. Του Τριαντάφυλλου Σερμέτη
Με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε για το μάθημα των Θρησκευτικών αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η ελληνική κοινωνία δεν βιώνει κρίση αλλά παρακμή πνευματική. Δεν διαχωρίζεται η θρησκεία, που αφορά στα τυπικά του ιερατείου, από τη Θεολογία που αποτελεί το θεωρητικό βραχίωνα της εξήγησης των θρησκειών και θέτει υπαρξιακά ζητήματα.

Ο τελευταίος πονοκέφαλος της Merkel λέγεται Deutsche Βank

Του Κώστα Ράπτη 

Για τη Γερμανία, οι κακές ειδήσεις έρχονται τα τελευταία 24ωρα σε μια πυκνή διαδοχή.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε σε προσαρμοσμένη βάση τον Αύγουστο κατά 1,2% έναντι του προηγούμενου μήνα, όταν οι εκτιμήσεις των αναλυτών (σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires) έκαναν λόγο για πτώση κατά μόλις 0,1%.

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τώρα την εγκληματική συμμορία του ΠΑΣΟΚ – Συσχετίστε τις υποθέσεις Λιακουνάκου – υποβρυχίων – Siemens

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ!
Εάν κύριε Τσίπρα εννοείτε αυτά που λέτε περί πάταξης της διαφθοράς, το πρώτο βημα που πρέπει να κάνετε είναι ο συσχετισμός του σκανδάλου των υποβρυχίων μεχρι και την εποχή Σαμαρά – Βενιζέλου όπως απαιτεί η Ελληνική δικαιοσυνη.

4 νέα μέτρα-ανάσες για τους πιο αδύναμους!

4 νέα μέτρα-ανάσες για τους πιο αδύναμους!
Ομπρέλα προστασίας στα απροστάτευτα νοικοκυριά που έχουν χτυπηθεί βάναυσα από την κρίση και τις πολιτικές των προηγούμενων ετών.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! Απο τη Συρία θα ξεκινήσει το κακό, όλοι θα βγουν ηττημένοι- Ο ρόλος της Ελλάδας

«Απο τη Συρία θα ξεκινήσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος». Είναι μία φράση που είχε ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο και πολλά χρόνια πρίν, απο τα χείλη του Γέροντα Παϊσιου, του οποίου οι προφητείες επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη.

Μοσκοβισί: Οδεύουμε προς εξεύρεση λύσης για την Ελλάδα

Στο δρόμο εξεύρεσης λύσης για την ελληνική κρίση βρίσκεται η Ευρώπη τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί μιλώντας στο CNN.
«Είμαι περισσότερο αισιόδοξος από ποτέ από την ικανότητα να έχουμε ένα επιτυχές πρόγραμμα και πετυχημένες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Αλλά η διαχείριση της κρίσης ήταν τόσο δύσκολη»,

Σε ενδιαφέρει: Τι πρέπει να κάνεις για να μάθεις αν παρακολουθούν το κινητό σου

Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε...

Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαφημιστικές καταχωρίσεις για εφαρμογές παρακολούθησης. Πρέπει να τις αποφύγετε!

Η Νέα Παγκόσμια Αταξία

Του Φίλιπ Γκούρεβιτς 

Στις 20 Οκτωβρίου 2011, την ημέρα που Λίβυοι αντάρτες εντόπισαν τον συνταγματάρχη Καντάφι σε έναν οχετό, τον έβγαλαν έξω και τον σκότωσαν, ο πρόεδρος Ομπάμα συγκαλούσε συνέντευξη Τύπου στο Rose Garden και ανακοίνωνε ότι «οι στόχοι μας επετεύχθησαν». (Η Χίλαρι Κλίντον το είπε πιο ωμά σε έναν δημοσιογράφο: «Ήλθαμε, είδαμε, πέθανε»).

Στο διεθνές επίκεντρο το ύψος του "κουρέματος"

Στο διεθνές επίκεντρο το ύψος του "κουρέματος"
Με τη δέσμευση των δανειστών για απομείωση του ελληνικού δημόσιου χρέους να αναγνωρίζεται απ' όλες τις πλευρές, και μάλιστα ως απαράβατος όρος για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, το πεδίο της αντιπαράθεσης έχει μεταφερθεί στο ύψος της απομείωσης - "κουρέματος".

Ο «ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

lagarde_geroen708
Ενα ακόμη μπρα-ντε φερ μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την Ελλάδα΄αναμένοντας τις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την κρίση και το χρέος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που βρίσκεται στην Λίμα του Περού για την ετήσια σύνοδο της Παγκόσμιας Τράπεζας, άκουσε τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού, με τον οποίο συναντήθηκε, να κινείται στη γραμμή της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Χρησιμοποιώντας «καρότο» και «μαστίγιο» ζήτησε να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ενωση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για την ελάφρυνση του χρέους.

ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ AΣΑΝΤ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙSIS!

syria895
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ «ΝΙΚΗΣΕΙ» Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!
Επίκαιρο και πάλι στις ημέρες ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους Έλληνες μαχητές που πολεμούν κατά του ΙISIS

Είναι σκληροί εθνικοσοσιαλιστές. Δεν διστάζουν να σηκώσουν τα όπλα για να υπερασπιστούν το αξιακό σύστημα και την ιδεολογία τους. Αρθρογραφούν, παρεμβαίνουν στα δημόσια ζητήματα και οργανώνουν ακτιβιστικές ενέργειες μέσω του ιστολογίου «Μαύρος Κρίνος»,

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ – » ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ…»


ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ !
ΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ !

Τι δουλειά είχε ο Γιάννος στην Pictet Bank της Γενεύης;


 pictet bank papantoniou

Η Pictet είναι η Ελβετική τράπεζα – πλυντήριο για επιφανείς πελάτες από όλο τον κόσμο. Θεωρείται η μανούλα του Private Banking, ξέρετε αυτό που το έχουμε δει στην Ελλάδα να ανθίζει με μπουμπούκια όπως ο Όσβαλντ και ο Λυγινός. Οι μπροστινοί τραπεζίτες που διαχειρίζονται δις μαύρου χρήματος (και πολιτικού) από το πλιάτσικο του Ελληνικού λαού. Αργότερα μάθαμε και για άλλους διακεκριμένους «διαχειριστές κεφαλαίων» όπως ο Παπασταύρου (και οι άλλοι εννιά, που λέει και ο Σαμαράς).

Τσίπρας και Καμμένος στα χακί, παρόντες στον "Παρμενίωνα" (φωτογραφίες)


 
Στην Αλεξανδρούπολη και στο πεδίο ασκήσεων της περιοχής όπου διεξάγεται η στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων 2015» βρίσκεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Συνοδεύτηκε από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και τον Νίκο Παππά, παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης, ενώ στο πεδίο των ασκήσεων τον περιήγησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης.

Ασφαλιστικό, χρέος και μεταρρυθμίσεις στο «τραπέζι» της συνάντησης Τσακαλώτου-Τόμσεν στη Χιλή


Ασφαλιστικό, χρέος και μεταρρυθμίσεις στο «τραπέζι» της συνάντησης Τσακαλώτου-Τόμσεν στη Χιλή
Τσακαλώτος και Τόμσεν βρέθηκαν στην Λίμα της Χιλής με την συζήτησή τους να επικεντρώνεται γύρω από το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΔΝΤ καθώς το θέτει ψηλά στην ατζέντα για να συμμετάσχει το Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα.

Σε πανικό οι συνεργάτες του Σαμαρά


σαμαρας παπανδρεου σοσιαλισμος

Ο Σαμαράς τους εγκατέλειψε και αυτούς, και δεν μπορούν να διαχειριστούν τον πανικό τους.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, αναφερόμενοι σε σενάρια και δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου της ΝΔ στην εσωκομματική διαδικασία, έκαναν το εξής σχόλιο:

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Πόρτα» Τσίπρα σε Νταβούτογλου


 νταβουτογλου τσιπρας

Η απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρόταση του Τούρκου ομολόγου του Αχμέτ Νταβούτογλου, για κοινή επίσκεψη στην Κύπρο, ήταν «ας λύσουμε πρώτα το Κυπριακό και ακολούθως να κάνουμε επίσκεψη στην Κύπρο» δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Συνταρακτικό: Οι Ρώσοι πιλότοι στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών παίρνουν μαζί τους εικόνες του Χριστού [Εικόνες]


 syntaraktiko oi rosoi pilotoi ston polemo katanton tzixantiston pairnoyn mazi tous eikones tou xristou
Συνταρακτικό.Οι ρώσοι πιλότοι κατά την επιβίβαση τους στα ρωσικά μαχητικά Su-24 και Su-25 στο αεροδρόμιο της Λαττάκεια παίρνουν μαζί τους εικόνες του Χριστού στην αποστολή τους κατά των τζιχαντιστών.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Σε «ασφυξία» η Αλ Κάιντα – Η Ρωσία διαλύει τους τζιχαντιστές στη βορειοδυτική Συρία

Σε «ασφυξία» η Αλ Κάιντα – Η Ρωσία διαλύει τους τζιχαντιστές στη βορειοδυτική Συρία
Η Ρωσία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πραγματοποίησε τις τελευταίες 24 ώρες αεροπορικές επιδρομές εναντίον εννέα στόχων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, συνεχίζοντας τη στρατιωτική επέμβασή της στη Συρία.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αεροσκάφη Su-34, Su-24M και Su-25 πραγματοποίησαν 25 εξόδους που στόχο είχαν να «αποδιοργανώσουν την ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους και να πλήξουν την επιμελητεία των τρομοκρατών».

Απασφάλισε ο Ζουράρις: Μπουρδιστάν και κατιναριό

Απασφάλισε ο Ζουράρις: Μπουρδιστάν και κατιναριό
Επίθεση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «μπουρδιστάν» και «κατιναριό».

Αφορμή της έντονης κριτικής του κ. Ζουράρι ήταν τα σχολικά βιβλία του 2006, τα οποία χαρακτήρισε ως «την τρίτη μικρασιατική καταστροφή της γλώσσας», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «έχει αφαιρεθεί ακόμη και ο λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα που αναφέρεται σε μουσουλμάνους κατακτητές».

Άρωμα σκανδάλου στον ΟΗΕ – “Σοκαρισμένος” δηλώνει ο γ.γ. του Οργανισμού

Άρωμα σκανδάλου στον ΟΗΕ – “Σοκαρισμένος” δηλώνει ο γ.γ. του Οργανισμού
Σοκαρισμένος δηλώνει ο  γ.γ, του ΟΗΕ  Μπαν Γκι Μουν  από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του Τζον Ας, του πρώην προέδρου της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ότι δωροδοκήθηκε με το ποσό των 1,3 και πλέον εκ. δολαρίων.

Απίστευτα πράγματα στο Mega – Κλυδωνίζονται Μπόμπολας και Ψυχάρης

Απίστευτα πράγματα στο Mega – Κλυδωνίζονται Μπόμπολας και Ψυχάρης
Αν στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας στο οποίο είναι μεγαλομέτοχοι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους, ισχυρότερους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας αναζητείται λύση στην περικοπή 100-200 ευρώ από χαμηλόμισθους και κανά 500ρικο από τους πιο υψηλόμισθους, τότε τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα για το μέλλον του καναλιού.

Χειροπέδες και στον Δαφέρμο για τα εξοπλιστικά – Έδωσε μίζα 3 εκατ. ευρώ

Χειροπέδες και στον Δαφέρμο για τα εξοπλιστικά – Έδωσε μίζα 3 εκατ. ευρώ
Συνελήφθη, κατόπιν έκδοσης εντάλματος από ανακριτή διαφθοράς, ο μεσάζων οπλικών συστημάτων, Κώστας Δαφέρμος.

Πρόκειται για τη δεύτερη ηχηρή σύλληψη για εξοπλιστικά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, έπειτα από αυτή του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, η οποία έγινε επίσης με ένταλμα του ανακριτή και οδήγησε στην προφυλάκισή του.

Και μετά πώς θα αποδώσετε Δικαιοσύνη αν καλύψετε τον Ντογιάκο;

Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος είναι προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών. Ενδεχομένως να είναι ο πιο δημοφιλής προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών που γνώρισε η Ελλάδα. Σε ένα ηχητικό που έμεινε ιστορικό, ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει για τον «Παναθηναϊκάκια» εισαγγελέα που του κάνει χάρες. Σε πολύ λίγο χρόνο ο «Παναθηναικάκιας» του Σαμαρά ταυτίστηκε με το Ντογιάκο, αλλά ούτε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, ούτε ο Σαμαράς ενοχλήθηκαν από την ταύτιση.  Ο κύριος Ντογιάκος, το 2008 είχε κάνει αθωωτική πρόταση για τον Πέτρο Λάμπρου της ΑΤΕ και τα θαλασσοδάνεια του επιχειρηματία Αλαμανή για τα οποία σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος με πόρισμά της είναι ενοχοποιητική.

Στο Συμβούλιο Επικρατείας η συζήτηση της προσφυγής κατά της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό

Στο Συμβούλιο Επικρατείας η συζήτηση της προσφυγής κατά της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό
Στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκαν οι προσφυγές 111 κατοίκων του Βοτανικού που ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η δημοπράτηση του έργου ανέγερσης του ισλαμικού Τεμένους επί της Ιεράς Οδού στην περιοχή του Βοτανικού των Αθηνών.

Και τώρα αναδιάρθρωση του χρέους

Επί τάπητος η κλίμακα αναδιάρθρωσης του χρέους

Το νέο ελληνικό πρόγραμμα έχει «καλές πιθανότητες» να επιτύχει, ανέφερε σήμερα ο Ντέκλαν Κοστέλο, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για το ελληνικό πρόγραμμα, ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση της ευρωπαϊκής δεξαμενής σκέψης CEPS (Κέντρο Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής) με θέμα «Μπορεί να λειτουργήσει; Μελλοντικές προοπτικές για την Ελλάδα μετά το τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής»

Η Ξάνθη και η Κομοτηνή χάνονται... Η Αθήνα «κοιμάται»!

Η Ξάνθη και η Κομοτηνή χάνονται... Η Αθήνα «κοιμάται»!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕ... ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 800 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΝΤΙΛΑ
Όσο η Αθήνα θα «κοιμάται» και θα ασχολείται μόνο με τα πρωτογενή πλεονάσματα και τους αριθμούς που ποτέ δεν θα βγαίνουν, λόγω των σχεδιαζόμενων καταστροφικών μνημονιακών υποχρεώσεων, η Άγκυρα θα συνεχίσει να δρα ανεξέλεγκτη στις ευαίσθητες ακριτικές περιοχές, εμφανιζόμενη ως η «μητέρα – πατρίδα» των μελών της τουρκικής μειονότητας.

Γέροντας Παΐσιος: Οι Ορθόδοξοι θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς.

9nato-rus-flag
Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα(2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα:
¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί . Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους….
Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».

Ο Ερντογάν σε Πανικό από τις Ρωσικές Παραβιάσεις

ερντογαν-2
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του μπροστά στις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Τουρκίας από τα ρωσικά μαχητικά α/φ . Αυτό που τόσα χρόνια κάνει στην Ελλάδα ο ίδιος φαίνεται να μη μπορεί να το αντέξει ούτε για δύο – τρεις παραβιάσεις, που έγιναν στο σύνολο τους μέχρι τώρα.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ!!! ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ SU-30 ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΜΕ …

2015100621040540
 ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΡΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ!!!
ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ »ΒΑΠΤΙΣΑΝ»ΤΟ SU-30 ΩΣ MIG-29!!!
ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ..

Οι ΗΠΑ λένε «όχι» στα σχέδια Ερντογάν στη Συρία και αφήνουν τον Πούτιν να «καθαρίσει»

Οι ΗΠΑ λένε «όχι» στα σχέδια Ερντογάν στη Συρία και αφήνουν τον Πούτιν να «καθαρίσει»
Νέο ηχηρό χαστούκι των ΗΠΑ στην Τουρκία, σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη Συρία, που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν οι ΗΠΑ τα έχουν βρει «υπογείως» με τη Ρωσία και για τα μάτια του κόσμου το παίζουν… τσακωμένες.
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαρκ Τόνερ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια «νεκρή ζώνη», ή όπως την ονομάζει η Τουρκία «ζώνη ασφαλείας» στη Συρία, καθώς δεν έχουν την απαιτούμενη υλικοτεχνική δυνατότητα.

Παυλόπουλος: Γελοίοι όσοι αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Παυλόπουλος: Γελοίοι όσοι αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας
Η επέτειος του Δήμου Ελασσόνας δείχνει σ’ εμάς τους Έλληνες, τον δρόμο της ενότητας. Και συνακόλουθα, του εθνικού χρέους υπέρβασης κάθε διχόνοιας καθώς και κάθε μικρόψυχης πολιτικής, κομματικής ή άλλης σχετικής διαφοράς, ιδίως όταν καλούμεθα να επιτύχουμε κρίσιμους εθνικούς στόχους», υπογράμμισε κατά την ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη Ελασσόνας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ..ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΑΡΑΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

2015100609511745
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΗΝ ΝΤΕΙΡ-ΑΛ-ΑΖΟΥΡ,ΜΟΛΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ..
Η ΜΟΣΧΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ 100 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

061020150745281953027-10

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν στην Άγκυρα οι ειδήσεις που μεταδίδονται και από τα τουρκικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία μετά τους Ρώσους και οι Κινέζοι μπαίνουν στο «παιχνίδι» της Συρίας υπέρ του καθεστώτος Άσαντ, με άκρως αρνητικές συνέπειες για την ίδια την Τουρκία.

Ο Πούτιν έστειλε τους Spetsnaz στη Συρία – Αποστολή τους η εξολόθρευση των τζιχαντιστών

spetsnaz-630x400
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε την ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας στη Συρίαγια να κυνηγήσουν και να εξολοθρεύουν τζιχαντιστές, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Express.
Σύμφωνα με την Express, ο Ρώσος Πρόεδρος διέταξε την ανάπτυξη ανδρών της τρομερής ομάδας κομάντο των Σπετσνάζ (Spetsnaz), με αποστολή να κυνηγήσουν, να ξετρυπώσουν και να εξολοθρεύσουν όσους περισσότερους τζιχαντιστές μπορούν.

Αλεξιάδης: Κινδυνεύει να παραγραφεί η λίστα Λαγκάρντ

Αλεξιάδης: Κινδυνεύει να παραγραφεί η λίστα Λαγκάρντ
«Κλείνουμε οριστικά το κεφάλαιο διαπλοκής, διαφθοράς, φοροδιαφυγής»
Στο τέλος του 2015 η λίστα θα είναι... άχρηστη - «Καμπανάκι» για τον κίνδυνο παραγραφής της περίφημης λίστας Λαγκάρντ κρούει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. 
Κυνική ομολογία του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού για το θέμα της πολύκροτης λίστας Λαγκάρντ. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη νεότερη ιστορία του τόπου, οι σκόπιμες καθυστερήσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων θα βγάλουν... λάδι όλους τους εμπλεκόμενους.

Καημένε ακόμα δεν κατάλαβες τίποτα – Δείτε ποίον προσκύνησε ο Πάπας Το διαβάσαμε από το: Καημένε ακόμα δεν κατάλαβες τίποτα – Δείτε ποίον προσκύνησε ο Πάπας

ti-den-katalabes-o-papas-fragkiskos-filaei-to-xeri-toy-rokfeler
Και όμως φίλε που νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ήρεμα…

Γίνονται πολλά έγιναν και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα κατανοούμε.
Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο  Πάπας Φραγκίσκος φιλάει το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
Ο φακός δίπλας αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και John Rothschild!
Αλήθεια πόσο αντέχεις να είσαι κοιμισμένος;

Πάνος Καμμένος: Όραμά μας η Ελλάδα

Καμμένος-Πάνος
«Ο λαός στήριξε δύο κόμματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που έχουν ένα κοινό όραμα: την Ελλάδα», είπε, κάνοντας λόγο για μία «ισχυρή κυβέρνηση», η οποία «θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς», ενώ απαίτηςε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Αναφερόμενος στα θέματα του υπουργείου του επέκρινε τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τις επιθέσεις που έκανε προεκλογικά κατά του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Είπε ότι το δόγμα της άμυνας είναι η ασφάλεια των συνόρων και δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώνει όλες τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.Τα χρήματα που δικαιούται το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν αποδεσμευθεί και βρίσκονται ήδη σε λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών για να αποδοθούν ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πνευματικό Παιδί του Πατρός Παϊσίου Δίνει Ισχυρή Απάντηση Σε Μνημονιακούς και Μη

Πνευματικό Παιδί Πατρός Παϊσίου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ Η ΜΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΕΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ !!!

ΠΑΠΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ:
«Ο Χριστός ίδρυσε μία πίστη, σε μία εκκλησία και κατά τόπους αρχηγούς, πατριάρχες, δεσποτάδες κ.λ π …
Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θέλουν ο καθένας και μία εκκλησία, ανάλογα με την πίστη του, με ένα όμως αρχηγό, τον Πάπα, κανέναν άλλο !!!

Αλεξιάδης: Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε 136 ονόματα από τη λίστα Λαγκάρντ

alexiadis1
Το γερμανικό πρότυπο στους φορολογικούς ελέγχους κατά το οποίο ειδικά συνεργεία ελέγχων εισβάλλουν στα γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων θα υιοθετήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό προανήγγειλε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στην ομιλία του στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο Αρχιεπίσκοπος στην Ιεραρχία: «Εχθροί μας βρίσκονται εντός κι εκτός τειχών, θέλουν την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας»

Ο Αρχιεπίσκοπος στην Ιεραρχία: «Εχθροί μας βρίσκονται εντός κι εκτός τειχών, θέλουν την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας»
Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος προς την Ιεραρχία, με τον Μακαριώτατο να αναφέρεται εκτενώς στις σχέσεις με την Πολιτεία και να κάνει λόγο για εχθρούς που βρίσκονται εντός και εκτός των τειχών.

«Φαίνεται ότι οι φίλοι μας οι εδώ και οι Ευρωπαίοι, εκμεταλλευόμενοι την δεινή μας οικονομική κατάσταση, στα πλαίσια της ρυθμίσεως των οικονομικών μας σχέσεων, δεν θα παραλείψουν αλλά αντιθέτως θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας μας αρχίζοντας από την σχολική μας εκπαίδευση. Το τραγικό είναι ότι οι εχθροί μας δεν είναι πλέον πέρα και μακρυά, είναι εντός των τειχών μας. Το βλέπουμε, το οσφραινόμαστε», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Ιερώνυμος.

Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Ο ρωσικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή ξεκίνησε! - Ποιες δυνάμεις αναπτύσσουν οι Ρώσοι στα τουρκο-συριακά σύνορα (v

O πόλεμος στην Συρία πριν λίγες εβδομάδες έπαψε και τυπικά να είναι εμφυλιος καθώς ένοπλες δυνάμεις ή παραστρατιωτικά σώματα από τουλάχιστον δέκα κράτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία, Ιράν, Τουρκία, Σαουδική Αραβία κλπ) εμπλέκονται σε έναν πόλεμο που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο σύγχρονο πόλεμο και αυτό αποκαλύπτεται και καταγράφεται για πρώτη φορά ίσως σε ολόκληρη την Ευρώπη, στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα.