Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΜΠΕΛΤΣΟΣ VS ΤΟΜΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βολταίρου,για τη θέση του Γραμματέα των ΑΝΕΛ θα κονταροκτυπηθούν οι Θανάσης Μπέλτσος και Κυριάκος Τόμπρας.

Στρατόπεδα συγκέντρωσης για Έλληνες “φοροφυγάδες”



Κυβερνούν χρησιμοποιώντας την βία και τον τρόμο. "Σπέρνουν" μία συνεχή τρομοκρατία μεταξύ των πολιτών, προκειμένου να τους εξαναγκάσουν είτε να αποδεχθούν τα σχέδια και την επικείμενη εφαρμογή τους, είτε να τους έχουν υπό συνεχή καταστολή μέσα από την μέθοδο των συνεχόμενων σοκ.

Το Δημόσιο χάνει 9 δισ. ευρώ από το αφορολόγητο των εφοπλιστών


Ποια είναι τα στοιχεία – σοκ που έχει το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας την ώρα που ο Έλληνας υπουργός κ. Γ. Στουρνάρας αντικαθιστά τον πρωθυπουργό στη Βουλή

Το Δημόσιο χάνει 9 δισ. ευρώ από το αφορολόγητο των εφοπλιστών


Του Λουκιανού Κάλλιμπαν

Ταυτόχρονα με την έρευνα για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ως πολεμικές αποζημιώσεις, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε από τις υπηρεσίες της χώρας του στοιχεία σχετικώς με τα προκλητικά προνόμια των Ελλήνων εφοπλιστών.

ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

loverdos-

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας και ας μιλάνε τα λαμόγια του ευρώ ότι «έρχεται η ανάπτυξη». Η καταστροφή του ευρώ σε μορφή «τυφώνα Μερκελίνα» έρχεται!
Να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία δεν επαναλαμβάνει  ο Σαμαράς; Να συνεχίσει τις μειώσει σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα δεν υπέγραψε και δεσμεύτηκε προς τους δανειστές; Αυτό δεν συνεχίζει να κάνει;

Η καταστροφή της Κύπρου είναι άλλο ένα βήμα προς τη "νέα παγκόσμια τάξη"



Η σχεδιασμένη πορεία του κόσμου προς τη "νέα παγκόσμια τάξη" είναι μια καθαρά αγγλοαμερικανική υπόθεση με την ευγενική συνδρομή της Γερμανίας... Καθοριστική καμπή το καλοκαίρι του 2013.

Πολιτική διάσταση στη δίκη θέλει ο Άκης

Πολιτική διάσταση στη δίκη θέλει ο Άκης

Πολιτική διάσταση στη δίκη θέλει ο Άκης

Πολιτικό τόνο στη δίκη του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που ξεκινάει τη Δευτέρα επιχειρεί να δώσει ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για την ανεργία

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για την ανεργία

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για την ανεργία


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ανεργία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, στο πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας.

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος για Jumbo-Στανίση> Όταν η νεοελληνική ασχήμια μετατρέπεται σε διαφημιστικό όνειρο του Αλμοντοβάρ!



Όταν πρωτοείδα τη διαφήμιση των Jumbo με την Κατερίνα Στανίση ντυμένη κόκκινη τούρτα – λαμπατέρ πίστας, φρίκαρα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να με υποψιάσει για την ιδιοφυία των δημιουργών της αλλά εγώ παρέμενα κολλημένος στην πρώτη ανάγνωση. Μια κουβέντα με ένα φίλο (για να μη στο παίζω και ιδιοφυής) μου άνοιξε αμέσως τα μάτια.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ που καμαρώνει δίπλα στους Γλίξμπουργκ

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την Άννα Μαρία Γλίξμπουργκ


Συνεχίζεται ο ακροδεξιός κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τις προσχωρήσεις των Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη στο κόμμα της λεωφόρου Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς (αντιλαμβανόμενος συν τοις άλλοις τα ελλείμματα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ) αποφάσισε να καλύψει το κενό του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγοντας μία βουλευτή, η οποία φωτογραφίζεται δίπλα σε μέλη της οικογένειας του έκπτωτου μονάρχη Γλίξμπουργκ που ευθύνεται για τόσα δεινά τα οποία έχουν υποφέρει ο λαός και η πατρίδα μας.

Με τους εφοπλιστές τάσσεται η «αριστερή» Ρεπούση

Με τους εφοπλιστές τάσσεται η «αριστερή» Ρεπούση


Και βέβαια, η κυρία Μαρία Ρεπούση ως γνήσια «δημοκρατική» βουλευτής και «αριστερή» πάνω από όλα για να μην ξεχάσουμε και αυτό το ανέκδοτο, επιλέγει να ...«συνωστιστεί» με τους φίλους της εφοπλιστές και αντιθέτως να «συνωστίσει» κατά την προσφιλή της συνήθεια τους ναυτεργάτες αλλά και τους νησιώτες που δήθεν τόσο αγαπά στις προβλήτες!
Έτσι λοιπόν η κυρία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ (είναι και από αυτό) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, τάσσεται ανοιχτά υπέρ του φιλοεφοπλιστικού νομοσχεδίου Μουσουρούλη, που κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των νησιωτών, όπως διαφημίζει το κυβερνητικό τρίο, αλλά αντιθέτως στερεί τα πάντα από έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους κλάδους και προσφέρει τα πάντα στους εφοπλιστές, έως και την διακριτική ευχέρεια της επιλογής των παρεχόμενων υπηρεσιών στους νησιώτες...
Και αυτό επειδή τους αγαπάτε τους νησιώτες κυρία Ρεπούση. Άλλωστε είπαμε, ό,τι έχει προβλήτα και πιθανότητες ...«συνωστισμού» τραβάει την προσοχή σας!


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/299975/me-toys-efoplistes-tassetai-i-aristeri-repoysi#ixzz2QwpfycbT

Νταβρής: Να φύγεις πρώτα εσύ προδότρα Ρεπούση (video)

Νταβρής Ρεπούση


Εκτός θέματος βγήκε η συζήτηση στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, με τους παρουσιαστές Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη να προσπαθούν πάνω από πέντε λεπτά να επαναφέρουν την τάξη στο τραπέζι.

Το deal προ των πυλών για Καμμένο και "Πατριωτικό κέντρο"



Συνάντηση με προοπτική συνεργάσίας έγινε  μεταξύ του Πάνου Καμμένου και εκπροσώπων του κινήματος "Πατριωτικό κέντρο".

Είναι μια ώρα δύσκολη


Αγαπητοί φίλοι, όταν ξεκινούσα αυτό το μπλογκ, δεν πίστευα, βέβαια, πως θα διαρκέσει πάνω από μερικές εβδομάδες. Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, είμαι στην πολύ περίεργη θέση, να σας ενημερώσω πως, σύντομα, αυτό το μπλογκ μπορεί να μην υπάρχει. 
Πριν από 4-5 χρόνια, ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος -δεξιών πεποιθήσεων- μου είχε πει το εξής: «Στα ΜΜΕ είναι όλοι μετρήσιμοι. Εσύ μετριέσαι πάρα πολύ καλά. Κάποια μέρα θα σου ζητήσουν να κατέβεις για βουλευτής».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος για τη Μανωλάδα

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος για τη Μανωλάδα


"Για το θέμα της Μανωλάδας, διότι έχει πάρει, όπως οφείλει να πάρει τεράστιες διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο", τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα και πρόσθεσε:

Citi για Ελλάδα>Έξοδος από το ευρώ, κατάρρευση ΑΕΠ, εκτίναξη χρέους!


Η Citigroup με μία νέα έκθεσή της επιμένει στο βασικό της σενάριο για την Ελλάδα, το οποίο συνδέει εδώ και αρκετό καιρό με την ανάγκη ενός βαθύτερου κουρέματος σαν τη μοναδική διέξοδο για να απαλλαγεί η χώρα από τα μεγάλα βάρη του δημόσιου χρέους. 

Αυξήθηκαν κατά 10,82% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο



Στα 870.150 άτομα ανήλθαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο, σημειώνοντας αύξηση κατά 14.864 άτομα (+1,74%) σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και αύξηση κατά 84.947 άτομα (+10,82%) σε σχέση με τον Μάρτιο του 2012.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η τριτοκοσμική οικονομία θα δημιουργεί πάντα Μανωλάδες κύριε Ευαγγελάτο και κύριε Τσίμα.



Ως συνήθως στην Ελλάδα, όταν ξεσπάσει ένα πρόβλημα όπως αυτό τώρα στην Μανωλάδα, όλοι σπεύδουν να αναλύσουν να καταδικάσουν να καταγγείλουν να προτείνουν, πάντα βέβαια σε μια πρόσκαιρη βάση.

Μιχάλης Ιγνατίου: Κάποιο λάθος κάνει ο Πρωθυπουργός, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει ΑΟΖ με τη Μάλτα [χάρτης]

Μιχάλης Ιγνατίου: Κάποιο λάθος κάνει ο Πρωθυπουργός, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει ΑΟΖ με τη Μάλτα [χάρτης]


«Κάποιο λάθος πρέπει να έκανε αυτός που έγραψε την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Διότι -αν δεν κάνω λάθος, και παντογνώστης ΔΕΝ είμαι και το παραδέχομαι- η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα με τη Μάλτα» γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Οι μνηστήρες για το κόμμα των ΑΝΕΛ



Ποιοι ερίζουν για την θέση του γραμματέα του κόμματοςΟι μνηστήρες πολλοί... Ήδη ερίζουν για το αξίωμα του Γραμματέα του κόμματος ο βουλευτής Ημαθίας Κ. Γιβανόπουλος, ο ....
αναπληρωτής γραμματέας Γ. Αναγνωστάκος, ο Ν. Δαγλαρτζής και ο γραμματέας Οργανωτικού Κ. Τόμπρας.

Κωνσταντοπούλου: 23 USB...

Κωνσταντοπούλου: 23 USB...

Κωνσταντοπούλου: 23 USB...



«Τα στοιχεία από τη διερεύνηση των υπολογιστών, δείχνουν ότι έχει γίνει μεγαλύτερη επεξεργασία στη λίστα Λαγκάρντ, από ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Υπάρχουν 23 USB, που εντοπίζονται σε έναν υπολογιστή», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Κουίκ, ο Καλαντζής, η... γλάστρα και η αλλαγή χώματος

Ο Κουίκ, ο Καλαντζής, η... γλάστρα και η αλλαγή χώματος


Ένα ακόμα ενδιαφέρον περιστατικό σημειώθηκε στη Βουλή με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά το βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και τον προεδρεύοντα εκείνη την ώρα β' αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΔΩΣΕ ΤΟ USB ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΩΤΗ.


20130418-215116.jpg
Κόλαφος η έκθεση των εμπειρογνωμόνων της ΕΛΑΣ. Τα ονόματα των συγγενών του Παπακωνσταντίνου, αφαιρέθηκαν πριν παραλάβει ο Διώτης το USB. Αυτό σημαίνει ότι ο Παπακωνσταντίνου πήρε μία λίστα με τα ονόματα των συγγενών του και παρέδωσε μία λίστα χωρίς αυτά τα ονόματα “για έλεγχο”.
Η αποκάλυψη είναι εξαιρετικά σοβαρή και θέτει μείζον θέμα για την δικαιοσύνη που αφήνει τον Παπακωνσταντίνου να μπαινοβγαίνει ελεύθερα από την χώρα.
Μείζον θέμα όμως υπάρχει και για τον Παπανδρέου, αφού όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο 
Παπακωνσταντίνου “ήταν ενήμερος για τα πάντα”, ενώ ο Διώτης κατέθεσε ηλεκτρονικά μηνύματα που οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα.
Θέμα δημιουργείται όμως και για τον Διώτη αφού η πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι δημιουργήθηκε ένα τρίτο USB, πιθανότατα αυτό που δημοσιοποιήθηκε, όταν το αρχείο ήταν στην κατοχή του. Μάλλον θα πρέπει να τον δοξάσουμε (σε περίπτωση) που όντως το έκανε, αλλιώς ακόμα θα κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου.

olympiada 

Hot Doc: Συμβόλαια εξόντωσης “αντιφρονούντων” δημοσιογράφων, πολιτικών και εισαγγελέων;



Το σημερινό Hot Doc κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικά βρώμικο παρασκήνιο που εάν στέκει, θα προκαλέσει σεισμό. Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις του περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο, τα χρόνια του μνημονίου βρέθηκαν στο στόχαστρο συμβολαίων ηθικής και φυσικής εξόντωσης, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, ακόμα και πολιτικοί...
σχηματισμοί!
Συγκεκριμένα, εκτός από τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, γίνεται εκτενής αναφορά στις υποθέσεις του Βασίλη Χήτου, υποψηφίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά και του Τάσου Τέλλογλου!
Η υπόθεση του Βασίλη Χήτου μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός μαύρης προπαγάνδας με σκοπό να συκοφαντηθεί ο Πάνος Καμμένος προεκλογικά από ισχυρότατους οικονομικούς παράγοντες.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Έρχεται και τέταρτο μνημόνιο, μες το κατακαλόκαιρο»



«Ας περιμένουμε τα μαντάτα τον Ιούνιο» είπε με νόημα στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Νικολόπουλος στο δημοσιογράφο του «ART TV» Δημήτρη Κωνσταντάρα και συνέχισε «Και μετά ας έρθουν οι Υπουργοί και τα παπαγαλάκια των δανειστών, να μας πουν ότι για το καλό και τη σωτηρία μας θα ψηφίσουν και το 4ο μνημόνιο».

Νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, χωρίς εκλογές, ως τις 20 Ιουλίου!


O θόρυβος του ελικοπτέρου την ώρα που ο πιλότος το κάρφωνε με μαεστρία στο ελικοδρόμιο της βίλας του επιχειρηματία στη περιοχή του Σουνίου, δεν ανησύχησε ούτε καν τον σκύλο του τον 
«Φύρερ». Αυτό ήταν το χαιδευτικό του πανέμορφου λαμπραντόρ.

Θα ακολουθούσαν άλλα 3 ελικόπτερα με ισάριθμους προσκεκλημένους καθώς και τους γορίλες τους. Αυτοί θα έμειναν πίσω ανοίγοντας ένα γοριλοπηγαδάκι, δοκιμάζοντας παγωμένους καφέδες για τους οποίους φρόντισαν οι πολλές οικιακοί βοηθοί της βίλας.

Ποιοι είναι οι πέντε Ελληνες βουλευτές που κάνουν business στο Κουρδιστάν

Ποιοι είναι οι πέντε Ελληνες βουλευτές που κάνουν business στο Κουρδιστάν


Πέντε Έλληνες βουλευτές ανέλαβαν μία αξιοσημείωτη πρωτοβουλία: Αποφάσισαν να οργανώσουν ένα ταξίδι στο Κουρδιστάν και να πάρουν μαζί τους 22 επιχειρηματίες, με στόχο να τους ανοίξουν δρόμο για δουλειές.
Πολύ σωστά καταλάβατε. Πέντε Έλληνες βουλευτές κάνουν, επιτέλους, αυτό που κάνουν άλλοι συνάδελφοί τους εδώ και χρόνια: «Πουλάνε» Ελλάδα!

ΒΙΝΤΕΟ- Οι καταγγελίες του Καμμένου για τα στημένα προεκλογικά δημοσιεύματα

xitos


Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

Παρέμβαση Πεπόνη-Μουζακίτη για την Τράπεζα της Ελλάδος

Παρέμβαση Πεπόνη-Μουζακίτη για την Τράπεζα της Ελλάδος


Όπως πρώτο έγραψε το Newsbomb την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων προκάλεσαν σε μαγάλο βαθμό οι καταγγελίες του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχ.Καρχιμάκη, σχετικά με τυχόν «παραλείψεις» της Τράπεζας της Ελλάδος σε δυο ζητήματα:

O Kανάκης παραδέχτηκε οτι ζήτησε προστασία για τα μαγαζιά του...


Όλη η απολογία του, για το κύκλωμα των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)... 
Πριν από λίγο τέλειωσε η απολογία του Α. Κανάκη σχετικά με το κύκλωμα των εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και είναι ο πρώτος που ...
παραδέχτηκε ότι ζήτησε προστασία για τα μαγαζιά του το καλοκαίρι.

Στους κόλπους των ΑΝ.ΕΛ. το Πατριωτικό Κέντρο (video)



Στην πολιτική αλλά καθόλα ισότιμη συνεργασία με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησαν σήμερα τα μέλη της νέας κίνησης «Πατριωτικό Κέντρο», με την πρώην Βουλευτή Εύβοιας Ουρανία Παπανδρέου να προσδιορίζει στην κάμερα του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ "ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

kedikogloy


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΤΟΥ BRAVISSIMO
Αυτά που συμβαίνουν σύμφωνα με το ρεπορταζ που κάναμε σήμερα είναι πρωτοφανή γεγονότα και εαν οι καταγγέλλοντες έχουν δίκιο και βασιμότητα σε όσα ισχυρίζονται μπορούμε να μιλάμε πλέον για ανοιχτή και απροκάλυπτη κατατρομοκράτηση από ένα καθεστώς ολιγαρχών του κοινοβουλευτισμού απέναντι σε πολίτες που τους βούτηξαν καταθέσεις, βιος και υπάρχοντα και τους άφησαν πάμφτωχους.

ΣΑΛΟΣ: Πολιτικός έκανε τόπλες φωτογράφιση για περιοδικό (pics)

ΣΑΛΟΣ: Πολιτικός έκανε τόπλες φωτογράφιση για περιοδικό (pics)


Στη συνέντευξη της στο περιοδικό η 42χρονη πολιτικός τονίζει ότι έκανε μια τέτοια φωτογράφιση για να αποδείξει ότι μπορεί «να κάνει οτιδήποτε με το σώμα της».

Τσίπρας:Το μνημόνιο τελειώνει το βράδυ των εκλογών

Τσίπρας:Το μνημόνιο τελειώνει το βράδυ των εκλογών


Πέντε άμεσες πρωτοβουλίες για την έξοδο της χώρας από την κρίση και με δεδομένο ότι «το μνημόνιο θα τελειώσει το ίδιο το βράδυ των εκλογών που ο λαός μας θα δώσει μια μεγάλη πλειοψηφία και μια καθαρή εντολή σε μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας», παρουσίασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

O OΠΑΠ, το Third Point, oι Έλληνες πολιτικοί και η φημολογία για την σχέση με Κόκκαλη-Intralot


Ο δισεκατομμυριούχουςDaniel Loeb (photo) βρίσκεται πίσω από το hedge fund Third Point το οποίο 7 πάρα 5 ώρα Ελλάδος, έστειλε στο ΤΑΙΠΕΔ με μοτοσικλετιστές την δική του δεσμευτική προσφορά για τον ΟΠΑΠ. 

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα των Financial Times τοThird Point έγινε  κατά 500 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο επειδή πόνταρε στη μη αποχώρηση της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, και κέρδισε το παραπάνω ποσό.

Επίθεση Καμμένου στο παρακράτος και στη ΝΔ



Να απαντήσει η κυβέρνηση και προσωπικώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τις αποκαλύψεις του HOT DOC στο τρέχον τεύχος του για εμπλοκή, μεταξύ άλλων, συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου στην κατασκευή πλαστών αποδείξεων της ΕΥΠ κάλεσε ο Πάνος Καμμένος σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα.

Στρατόπεδα συγκέντρωσης για έλληνες “φοροφυγάδες”


Κυβερνούν χρησιμοποιώντας την βία και τον τρόμο. "Σπέρνουν" μία συνεχή τρομοκρατία μεταξύ των πολιτών, προκειμένου να τους εξαναγκάσουν είτε να αποδεχθούν τα σχέδια και την επικείμενη εφαρμογή τους, είτε να τους έχουν υπό συνεχή καταστολή μέσα από την μέθοδο των συνεχόμενων σοκ.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙ.


Μόνο ο Σαμαράς βλέπει φως στο τούνελ!

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του συνεδρίου του Economist μίλησε για «φως στο τούνελ» όσον αφορά στην ελληνική οικονομία, ενώ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεση του κάνει λόγο για ανάπτυξη από το 2014 της τάξεως του 0,6%. Πρόκειται για μία εικόνα εντελώς πλασματική, που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα και προσβάλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

HOECHTIEF: ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Πάρτι στην υγειά των κορόιδων και του Σημίτη κάνουν οι Γερμανοί, την ίδια στιγμή που τίμιοι Έλληνες συλλαμβάνονται ως τρομοκράτες για να προστατευθούν οι  μπίζνες των απατώνων.

Απαλλάχθηκε από την καταβολή ΦΠΑ η γερμανική εταιρία διαχείρισης του Ελ.Βενιζέλος σε δίκη στο …Λονδίνο!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΝΟΒΟΥΛΙΟΥ: ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

dei-foroi

Ευρωκοινοβούλιο προς ΔΕΗ: Ποιές αυξήσεις; Χρωστάτε χρήματα στους καταναλωτές!...

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, απέρριψε σήμερατο απόγευμα την πρόταση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ για backloading.

Τι σημαίνει αυτό; Βackloading είναι η πρόταση να αποσυρθούν από την αγορά ρύπων περίπου 900 εκατομμύρια δικαιώματα εκπομπής και δημιουργώντας αυτή την τεχνητή έλλειψη να ανέβουν οι τιμές στο χρηματιστήριο των ρύπων.

"Επικηρυγμένος" ο Άδωνις

"Επικηρυγμένος" ο Άδωνις

Τον Άδωνι Γεωργιάδη έχουν βάλει στο στόχαστρο...

οι υπάλληλοι της Βουλής, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι θα απέλυε όλους μαζί τους υπαλλήλους που διορίστηκαν στη Βουλή από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ψήφισαν άλλο κόμμα στις προηγούμενες εκλογές.

Κόμμα Στρατιωτικών …. ή “Δούριος Ίππος” ;;



ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Εδώ και λίγες μέρες, κυκλοφορεί η «είδηση» ότι ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ από «στρατιωτικούς» (κυρίως), πρόκειται να εμφανιστεί … σύντομα !!
Δεν ξέρω αν έχει βάση ή όχι, δεν ξέρω ποιοι πρωτοστατούν και δεν ξέρω τι πιθανότητες και προοπτική μπορεί να έχει.

Τους 16 έφθασαν οι νεκροί από τον ιό Η7Ν9 της γρίπης των πτηνών

Τους 16 έφθασαν οι νεκροί από τον ιό Η7Ν9 της γρίπης των πτηνών
Οι αρχές της Κίνας διέταξαν τη σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων πουλερικών και έκλεισαν τις αγορές πώλησης ζωντανών πουλερικών στη Σαγκάη και το Πεκίνο, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού Η7Ν9.


Δύο ακόμη άνθρωποι στην Κίνα πέθαναν από το νέο στέλεχος του ιού της γρίπης των πτηνών ανεβάζοντας στους 16 τον αριθμό των θυμάτων του Η7Ν9 με την κυβέρνηση της χώρας να προειδοποιεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται ανησυχητικά.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ..ΦΤΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ...ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ!

samaras-diagelma

"ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΚΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ;

«Δεν ξεπεράσαμε την κρίση, αλλά αρχίζει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ». Αυτή είναι η σημαντική δήλωση του μεγάλου Πρωθυπουργού, του μόνου ανθρώπου που θα μας βγάλει από το σκοτεινό τούνελ και θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Δεν το βλέπετε; Όχι; Εμ, γι' αυτό δεν κάνετε για Πρωθυπουργοί. Γι' αυτό βάλαμε τον καλύτερο άνθρωπο στη πιο σωστή θέση.

Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου το κυπριακό μνημόνιο

european-parliament[1]

Στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που συνέρχεται στο Στρασβούργο, βρίσκεται σήμερα η δανειακή σύμβαση της Κύπρου με την Τρόικα, στο πλαίσιο θεσμοθετημένης συζήτησης, που θα αρχίσει στις 10.40 το πρωί, ώρα Κύπρου, σύμφωνα με το SigmaLive.

ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΞΕΝΟΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

sigivernisi

Αφού για άλλη μια φορά, είπε ναι σε όλα, υπακούοντας στις εντολές των κατοχικών δυνάμεων, βγήκε να κάνει διάγγελμα, να μας πει, ότι όλα είναι ανθηρά, να μην ανησυχούμε, διότι χτίζουμε την νέα Ελλάδα, αλλά όμως παρέλειψε να μας πει, ότι θα η νέα Ελλάδα θα είναι μια χώρα πλήρως υποταγμένη σε ξένες δυνάμεις.

Ινστιτούτο Εμπορίου: Δεν έχουν μειωθεί οι τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα

Ερευνα αποδεικνεύει ότι ανάμεσα στις αιτίες είναι και οι υψηλοί συντελεστές ΦΠΑ
Ινστιτούτο Εμπορίου: Δεν έχουν μειωθεί οι τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα

Οι τιμές των προιόντων στην Ελλάδα δεν έχουν μειωθεί τόσο όσο περίμενε η τρόικα κι όσο αντιστοίχως έχει μειωθεί το εισόδημα της μεγάλης πλειοψηφίας των καταναλωτών, επισημαίνει το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

ΗΠΑ: Απο εδώ θα παρακολουθούν τα πάντα


Κατηγορίες κατά της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ για σχέδια κατασκευής τεράστιας μονάδας η οποία θα παρακολουθεί την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πολιτών απηύθυναν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox News, η υπηρεσία ετοιμάζει εγκαταστάσεις συνολικού κόστους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην έρημο της Γιούτα, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί παράνομα την ηλεκτρονική αλληλογραφία των αμερικανών πολιτών.
Σχετικό προβληματισμό εξέφρασε στο ρεπορτάζ πρώην υπάλληλος της NSA.
Η υπηρεσία ασφαλείας, από την πλευρά της, η οποία εξυπηρετεί τόσο στρατιωτικές όσο και αστυνομικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ, επέμεινε στη θέση της ότι οι νέες εγκαταστάσεις με το όνομα Bumblehive θα χρησιμεύσουν για την διαδικτυακή και ευρύτερα ηλεκτρονική ασφάλεια στις ΗΠΑ, σε πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία της χώρας.
Κάθε παρακολούθηση πολίτη των ΗΠΑ από την NSA απαιτεί ένταλμα από τουλάχιστον τριμελές δικαστήριο.
Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Γ. Μπους είχε εκδώσει διάταγμα το οποίο επέτρεπε την παρακολούθηση συγκεκριμένων συνδιαλέξεων χωρίς την ύπαρξη εντάλματος.
Στις νέες εγκαταστάσεις θα εργάζονται 100 έως 200 υπάλληλοι, και την κατασκευή έχει αναλάβει το Μηχανικό τμήμα του αμερικανικού στρατού ξηράς.
DEFENCENET

Ψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας


Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας. Σήμερα αναμένεται η ψηφοφορία επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

βουλη

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε εν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης για την τροπολογία του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, για τη δρομολόγηση «πλοίου ασφαλείας» κατά τη διάρκεια των απεργιών της ΠΝΟ, (που έχει προκαλέσει και την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας)

Κατατέθηκε τροπολογία για την επαναλειτουργία των ναυπηγείων σε Σκαραμαγκά και Ελευσίνα

tromaktiko (1)

Τροπολογία με την οποία αναμένεται να ξεμπλοκάρει η συνέχιση χρηματοδότησης της κατασκευής τριών πυραυλακάτων του πολεμικού ναυτικού από τα ναυπηγεία Ελευσίνας και, όπως όλα δείχνουν, ανοίγει το δρόμο για επαναλειτουργία και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, κατατέθηκε χθες στη Βουλή από βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ.

Ο Καμίνης ανοίγει την Κερκόπορτα στον απατεώνα Σόρος! Ετοιμάζουν την “Ελληνική άνοιξη” τα κοράκια του ΔΝΤ!

kaminis soros

“Υπερβολές”; “Συνωμοσιολογίες”; Διαβάστε:

Στον χρηματοδότη του παγκόσμιου ισλαμοφασισμού, στον καταδικασμένο απατεώνα Σόρος “παραδίδει” κτίριο ο Καμίνης όπως αποκαλύπτει η σημερινή Δημοκρατία, για να στεγάσει το “στρατηγείο” συντονισμού των παρακρατικών που θα δώσουν την χαριστική βολή στην κοινωνία. Είχε προηγηθεί βεβαίως το έτερο απομεινάρι του παπανδρεϊσμού, ο Μπουτάρης.

Έρχονται “πρωτομαγιάτικες” αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ – Απελευθέρωση τιμών τον Ιούλιο



Χαμηλές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου και απελευθέρωση των τιμών από 1ης Ιουλίου ανήγγειλε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργίου, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist.