Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πως ο Γιώργος Παπανδρέου υποθήκευσε ακόμα και τον ορυκτό μας πλούτο


Η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε ελληνικό έδαφος θα καταστήσει τη χώρα μας σημαντικό ενεργειακό κόμβο, που θα μπορεί να καλύψει χωρίς εξαρτήσεις από τρίτες χώρες τις αυξανόμενες ανάγκες των χωρών της Ευρώπης σε ενέργεια.

Το θέμα είναι, πώς η Ελλάδα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα αυτά. Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας είναι δεδομένο πως δεν μπορεί ούτε τα βασικά να κάνει για τις εξορύξεις.

Τα ευρωπαϊκά και τα αμερικάνικα «γεράκια» όμως το γνωρίζουν καλά αυτό και σχεδιάζουν να «αρπάξουν» όσο το δυνατόν περισσότερα από την Ελλάδα.

Ήδη έχει ξεκινήσει ένας υπόγειος πόλεμος μεταξύ ενδιαφερόμενων εταιρειών και κυβερνήσεων χωρών που μάχονται για τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Εταιρείες κολοσσοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και βλέπουν τεράστιες ευκαιρίες στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ... ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ !!! Από την πράσινη ανάπτυξη στο βαρελάκι με το πετρέλαιο


Αξέχαστη έμεινε η προεκλογική υπόσχεση του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου», με πράσινη ανάπτυξη και άνοιγμα της αγοράς στην πράσινη ενέργεια. Οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν ούτε στο ελάχιστο. Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνουμε το Τέξας
του ευρωπαϊκού Νότου αφού η νυν κυβέρνηση υπόσχεται άφθονο πετρέλαιο, αλλά σε ...30 χρόνια.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Ποιος κυβερνάει τη χώρα;»


Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος με τον Σόιμπλε, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για ανοχή στις υποδείξεις των δανειστών…

Την έντονη αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσε η προτροπή του
Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραμείνει ο Γ. Στουρνάρας στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Ο κ. Καμμένος καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση για το θέμα κάνοντας μάλιστα λόγο για προσβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Ποιος κυβερνά τη χώρα; Απαντήστε κ. Σαμαρά. Ο Σόιμπλε ζήτησε να παραμείνει υπουργός ο κ. Στουρνάρας,. Πώς δέχονται οι βουλευτές αυτή την προσβολή στην Ελληνική Δημοκρατία; Πρέπει όλοι να πάρουν θέση, με πρώτο εσάς κ. Σαμαρά».

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΘΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ!



Με αιφνιδιαστική διαταγή του Προέδρου Πούτιν τέθηκαν πριν λίγο σε Συναγερμό οι Στρατιωτικές Δυνάμεις Κεντρικής και κυρίως Δυτικής Ρωσίας, που όλως τυχαίως βρίσκονται στα Ουκρανικά Σύνορα!
Ο Συναγερμός ισχύει απότις 14.00 ώρα Μόσχας, αφορά όλους του Κλάδους των ενόπλων Δυνάμεων, ακόμη και την Αεροδιαστημική Άμυνα, ενώ συμπεριλαμβάνει αντιμετώπιση Τρομοκρατίας, ως και ...εξάπλωση Επιδημιών!
Ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου αποκάλυψε την ξαφνική σημερινή εντολή Πούτιν και ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πυρετώδεις προετοιμασίες οι Ρωσικές Δυνάμεις, ώστε να έχουν πετύχει ως αύριο την μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητά τους!
Σαν να πρόκειται δηλαδή για Ολικό Πόλεμο, κάθε είδους και απειλής!

Ο Έκτακτος Συναγερμός θα περιλαμβάνει μεγάλης εμβέλειας κινητοποιήσεις Δυνάμεων και Μονάδων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού σε θέσεις διασποράς και στρατηγικά σημεία και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου!

Κομματοκηλίδες


Το να διατυμπανίζεις πόσο άχρηστος είσαι είναι σημείο των καιρών και το ασφαλές διαβατήριο για πολιτική καριέρα σωτήρα. Η απόδειξη του ότι ο λαός των ψηφοκουβαλητών έχει κουφαθεί πλήρως είναι οι παράτες του πρωθυπουργεύοντος για τις θάλασσες πετρελαίου στις οποίες θα κολυμπάει το δισέγγονο του ψηφοκουβαλητή. Δεν ντρέπονται να ανοίγουν σαμπάνιες γιατί σε 30 χρόνια η Ελλάδα θα έχει 150 δις έσοδα από τα πετρέλαια της. Τον ανώτερο προγραμματισμό που μπορούν να κάνουν οι πολίτες της χώρας είναι μόνο για την επόμενη ώρα και η κυβέρνηση σου λέει ότι σε 30 χρόνια θα έχει έσοδα το Κράτος.
Και τι έγινε κι αν θα έχει έσοδα το Κράτος; Λες να υπάρχει ελληνικό Κράτος σε 30 χρόνια; Αφού εδώ και 3 χρόνια που υποθήκευσαν οι σωτήρες την χώρα ό,τι βγάζει ως έσοδο στο διαχειρίζεται η Γερμανία και οι εταίροι αποδεικνύοντας ότι ελληνικό Κράτος δεν υφίσταται. Σε 30 χρόνια ποιος θα το διαχειρίζεται; Ο Έλληνας; Ποιος Έλληνας, ο απόγονος του Σαμαρά που θα μετέχει στην ελληνική Γερουσία που σχεδιάζεται για να είναι μέλος μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιακής κυβέρνησης; Αν τους κάτσει το σχέδιο, σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό Κράτος αλλά Ελληνική Πολιτεία με Γερουσιαστή εκπρόσωπο. Ποιανού λοιπόν θα είναι τα 150 δις από το πετρέλαιο;

ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΙΝΙΩΤΗΣ
Του Γιάννη Λαϊνιώτη *

Δεν είναι υπερβολή, ούτε πλάκα. Πέρα από τους τελευταίους, γνωστούς, αλλά αναμενόμενους εκβιασμούς της τρόικας, που αποσκοπούν στην πραγματικότητα στο να μας οδηγήσουν στον γύψο ενός ακόμη Μνημονίου, αυτοί που παριστάνουν ότι κυβερνούν είναι αναρμόδιοι να αποφασίσουν ακόμη και για το καθεστώς των αποδείξεων!

Μέχρι την ώρα τουλάχιστον που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν ξέραμε τι θα γίνει με τις αποδείξεις. Ποιες θα μετράνε, εάν και πόσο θα μετράνε. Διότι περίμεναν να έλθει η τρόικα για να τους πει τι θα ισχύσει με τις αποδείξεις.
Και όχι μόνο αυτό. Οι εν Ελλάδι εκτελεστές των εντολών της τρόικας περίμεναν την τρόικα για να δώσει την έγκρισή της ακόμη και για το ύψος των φορολογικών προστίμων, τον φόρο υπεραξίας και τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων Φ.Π.Α.!

Με άλλα λόγια, περίμεναν, και περιμένουν, την έγκριση των υπαλληλίσκων της τρόικας για τα πάντα.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί μας εκδικείται ο Άδωνις;

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 
  
Σύμφωνα με την παράδοση ο Άδωνις ήταν γιός του Κινύρα και της Σμύρνας. Όταν γεννήθηκε ήταν τόσο πανέμορφο μωρό που μόλις τον είδε η Θεά Αφροδίτη τον ερωτεύτηκε και για να μην τον χάσει τον έβαλε σε μία λάρνακα και τον εμπιστεύθηκε στην Περσεφόνη.  Όταν όμως ο Άδωνις μεγάλωσε, η Περσεφόνη θαμπωμένη και αυτή από την ομορφιά του, αρνήθηκε να τον επιστρέψει και τότε η Αφροδίτη ζήτησε την συνδρομή του Δία. Ο πατέρας των Θεών, ο Δίας, τότε έδωσε τον όμορφο νέο τα 2/3 του χρόνου στην Αφροδίτη και το 1/3 στην Περσεφόνη.  Η Αφροδίτη εγκατέλειψε τον Όλυμπο και ακολούθησε τον πανέμορφο νέο κάτω στην γη. 

Και για όποιον διερωτάται γιατί θυμηθήκαμε την μυθολογία σήμερα η απάντηση είναι απλή.  Προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε να εξηγήσουμε την αλλοπρόσαλλη και προκλητική συμπεριφορά του άλλου Άδωνι του υπαρκτού, του Υπουργού Υγείας της χώρας μας, δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό, του κ. Γεωργιάδη.  

Ο ΤΟΝΙ Ο "ΨΥΧΑΚΙΑΣ" ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α

Μπόχα,  βρωμιά και δυσωδία έχει κατακλείσει όλη τη χώρα, που αναδύεται από το μαντρί του πάλαι ποτέ ναού της Δημοκρατίας. Μια πολιτική μαφία αποτελούμενη από τους σημερινούς βουλευτές της Ν.Δ, οπαδούς του Άλ Καπόνε , απάλλαξαν τον αρχιμαφιόζο και αρχιερέα της μίζας των υποβρυχίων αερόσακο Βενιζέλο. Τον άνθρωπο που όποια πέτρα και να σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. Ένας κακομοίρης περιδεής αρχηγός, της άλλοτε αδιάφθορης Ν. Δ, την μετέβαλε σε πλυντήριο  των σκανδάλων του αποκόμματος της διαφθοράς του ΠΑΣΟΚ  για να κερδίσει λίγο χρόνο εξουσίας. Αίσχος, ντροπή και σιχαμάρα. Λαέ  σβήστους από το χάρτη για να μπορέσει η Ελλάδα να ορθοποδήσει.

Η δήλωση της Κριστιν Λαγκάρντ που δικαιώνει κάθε ελληνόφωνο ναζί. Αναμένουμε τις αντιδράσεις.

ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1943
“we can only celebrate now the fact Greece is finally coming out with a primary surplus, as we call it, which hasn’t happened since 1943″

770,000 νεκροί εκ των οποίων οι 330,000 μόνον από τον λιμό του 1942. Πριν το “πρωτογενές πλεόνασμα” δηλαδή.

Ολική καταστροφή υποδομών, ληστεία δημόσιας περιουσίας – αποθεμάτων – φυσικών πόρων – παραγωγής.

Αναμένουμε τον ηρωϊκό εισαγγελέα που θα εκδόσει ένταλμα σύλληψης για την κυρία Λαγκάρντ και τους ντόπιους συνεργάτες του ΔΝΤ

Πού είναι το πλεόνασμα;

Δήλωση της κυρίας(;) Λαγκάρντ: 
"Μπορούμε να πανηγυρίζουμε για το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας που είναι το πρώτο που επιτεύχθηκε μετά από αυτό του 1943(!!!)"
Εν τω μεταξύ το κλιμάκιο της τρόϊκας με επικεφαλής τον κύριο(;) Τόμσεν δήλωσε ότι αμφισβητεί, δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα! 

Και ενδιαμέσως το πιθήκι των Οικονομικών, σκαρφαλωμένο στα κάγκελα του υπουργείου, σκληρίζει: "Θα κάνω ό,τι μου πει ο ΟΟΣΑ", "Θα κάνω ό,τι μου πει η τρόϊκα"! 

Η Βουλή ξόδεψε 100.000 ευρώ για τον έλεγχο του πόθεν έσχες...

Περίπου 100.000 ευρώ κόστισε στη Βουλή, ο έλεγχος του πόθεν έσχες.

Το ποσό δόθηκε σε τρεις εταιρείες, οι οποίες βοήθησαν το έργο της αρμόδιας επιτροπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τρεις αποφάσεις που αναρτήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην ιστοσελίδα της Διαφάνειας, η Βουλή ενέκρινε τη δαπάνη 99.147 ευρώ για το θέμα, όπως αναφέρει η «Δημοκρατία».

ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

ΡΩΣΟΦΩΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 
"ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ"
ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ

Η Ρωσόφωνη Ουκρανία στέλνει σαφές μήνυμα στη Δύση και σε όσους θέλουν να επιβάλλουν το ΔΝΤ στη χώρα τους και να την κάνουν υποχείριο συμφερόντων ΗΠΑ και Ε.Ε. «Ξεχάστε το», λένε και δηλώνουν πώς ως Πρόεδρο τους πλέον αναγνωρίζουν τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.

Από τη Σεβαστούπολη ως την Οδησσό και την πόλη Κερτς, στο ανατολικό άκρο της Κριμαίας, καθώς και σε άλλες πόλεις της νοτιοανατολικής Ουκρανίας καθημερινά πραγματοποιούνται διαδηλώσεις ρωσόφωνων Ουκρανών με πλακάτ και συνθήματα στα οποία ανεφέρουν: «Πρόεδρος μας είναι ο Πούτιν» και «Ρωσία είμαστε ορφανοί, υιοθέτησε μας».

Μπουμπούκος σε Τροϊκανούς: "Μας λείψατε, αλήθεια σας λέω"

Ο πλέον μνημονιακός υπουργός αυτής της κυβέρνησης, δεν σταματά να δείχνει τη χαρά του κάθε φορά που αναφέρεται στη τρόικα η οποία ευθύνεται για την εξαθλίωση και την εξόντωση χιλιάδων Ελλήνων.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ήταν πολύ χαρούμενος που θα έβλεπε την τρόικα μετά από καιρό, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της στο υπουργείο ανάπτυξης και όχι στο υπουργείο υγείας.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ήταν χαρούμενος, φρεσκοχτενισμένος, με κόκκινη γραβάτα και με πλατύ χαμόγελο ο κ. Α.Γεωργιάδης προσήλθε στη σύσκεψη με τους ελεγκτές τους οποίους αφού πρώτα χαιρέτησε, τους είπε,

Αλωνίζουν ανενόχλητα οι Τούρκοι στην ΑΟΖ της Κύπρου - Θα αποχωρήσει ο Αναστασιάδης από τις συνομιλίες όπως είχε πει;;

Προκλήσεις από Μπαρμπαρός και τουρκικά πολεμικά δυτικά της Κύπρου  
Λευκωσία: Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός» συνεχίζει τις έρευνές του δυτικά της Κύπρου, εντός της κυπριακής ΑΟΖ, συνοδευόμενο από δυο πλοία και ένα πολεμικό σκάφος. Δεύτερο πολεμικό σκάφος βρίσκεται νοτιότερα.

Είναι σαφές πως παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί στη Λευκωσία από τους Αμερικανούς και τις προειδοποιήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι Τούρκοι συνεχίζουν με την εφαρμογή των σχεδιασμών τους, προβαίνοντας σε παραβιάσεις.
Δεν επηρεάζονται οι σχεδιασμοί αυτοί ούτε και από το γεγονός ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία (Αναστασιάδη - Έρογλου στις 11 Φεβρουαρίου) και έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες. Αύριο δε, ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης θα μεταβεί στην Άγκυρα για συνάντηση στο τουρκικό ΥΠΕΞ και ο Τουρκοκύπριος Κουντρέτ Οζερσάι στην Αθήνα για συνάντηση στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Μας έστησαν παγίδα οι Ισραηλινοί;

Είναι ανησυχητικά όσα συμβαίνουν γύρω από τον πολυδιαφημισμένο ενεργειακό αγωγό που θα μετέφερε το ισραηλινό και κυπριακό αέριο στην Ευρώπη μέσω της ελληνικής επικράτειας

Είναι ανησυχητικά όσα συμβαίνουν γύρω από τον πολυδιαφημισμένο ενεργειακό αγωγό που θα 
μετέφερε το ισραηλινό και κυπριακό αέριο στην Ευρώπη μέσω της ελληνικής επικράτειας. Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που άρχισαν (άρχισαν;) συζητήσεις επ’ αυτού, ώστε να μη υπάρχει ούτε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση της Κύπρου, όπου εκεί ο λόγος ήταν για κατασκευή τερματικού σταθμού υγροποίησης του αερίου, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν προχωρήσει συζητήσεις επ’ αυτού. Η διαφορά από το ελλαδικό κράτος είναι ότι, ο Τύπος της Λευκωσίας ψέγει την κυπριακή κυβέρνηση, για το ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κατασκευασθεί ο τερματικός σταθμός ή όχι. Από την κυπριακή κυβέρνηση άραγε, εξαρτάται;

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
 
Στο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS  της Αλεξανδρούπολης σήμερα ο νυν υφυπουργός εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου που αφορά τις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ ανά τον κόσμο απάντησε πως από την μέρα ανάληψης των καθηκόντων του δεν έχει χρηματοδοτηθεί καμία και αυτή η απόφαση έγινε κατόπιν εντόλης του κυρίου Σαμαρά. Σύμφωνα όμως με την απόφαση  ΑΔΑ: ΒΙΡΜΕ-ΥΚΚ στις 6/2/2014 και με υπογραφή του κυρίου υφυπουργού διατέθηκαν ποσά ύψους 50.000 ευρώ σε ΜΚΟ η οποία δραστηριοποιείται στο Μαλί ως αναπτυξιακή βοήθεια.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πάχτας είπε την αλήθεια...

Bg6NGEZIYAAV4Aw
Γράφει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός

Χρ. Πάχτας : «Ίσως οι εργαζόμενοι κάψουν κάποιο χωριό και θα έχουμε ανθρώπινα θύματα…»

Η Λιβύη, Αιγυπτος, Βενεζουέλα οι Ισλαμοφασίστες στη Συρία, οι Φασίστες της Ουκρανίας δεν είναι σε κάποιον άλλο πλανήτη, ούτε οι συγγένειες των "δήθεν" επαναστατών μακριά μας..."κακώς" εχόντων των πραγμάτων το αυγό του φιδιού είναι εδώ στις γειτονιές μας, να παίξει τον ρόλο του μπράβου σε περίπτωση που δεν "τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα" του Μνημονίου με τους Γερμανούς και τους Νταβατζήδες της διαπλοκής.

Η φωτιά που κατακαίει τους λαούς, ήδη σιγοκαίει την χώρα μας.

ΕΒΡΑΙΩΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Το κατεξευτελισμένο σημερινό πολιτικό σύστημα των αρπάγων της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας, του βίου των Ελλήνων πολιτών, μετέρχεται κατ΄ εντολή των νέων αφεντικών της πατρίδος μας, όλων εκείνων των φασιστικών μεθόδων προκειμένου να....
φτωχοποιηθεί περαιτέρω ο Ελληνικός λαός.
Έτσι, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, ένα από τα πιο πολύτιμα γρανάζια της πολιτικής μηχανής των Νεοταξιτών-Παγκοσμιοποιητών, που όλη η ΝΔ τον κατηγορεί ως τον επινοητή όλων των δυσβάσταχτων φορομπηχτικών μέτρων κατά του λαού μας, αλλά όλως τυχαίως παραμένει «κολλημένος» στη θέση του, έδωσε ξανά τα διαπιστευτήρια υποταγής στα αφεντικά του!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;




Χωρίς μεγάλα λόγια , επιστημονικές αναλύσεις και πολιτικές προσεγγίσεις ας κάνει ο κάθε αναγνώστης τις δικές του σκέψεις ας αναλύσει τα πιθανά σενάρια που κρύβονται πίσω από την υποκεινούμενη κρίση στην Ουκρανία , κι ας γίνουμε όλοι μας πιο σοφοί... για να προλάβουμε πιθανές παρόμοιες εξελίξεις στην Ελλάδα. Γιατί με την ηγεσία που έχουμε μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα...

Στο μπουρ@##ο τουλάχιστον επικρατεί και μία τάξη .... στο ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν θα χαρακτηρίσω τον ΣΥΡΙΖΑ μπουρ@#$ο.
Στο μπουρ@##ο τουλάχιστον επικρατεί και μία τάξη.
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τον μήνα Μάρτη:
Ξημερώνει και βραδιάζει 
κι εκατό γνώμες αλλάζει
Δεν έχουμε παρά να τον φανταστούμε στην εξουσία.
Θα πέσει πολύ γέλιο για αυτούς και πολύ κλάμα σ' εμάς. 

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμμένος από την Κύπρο για την κοινή διακήρυξη

Λάβρος ο Καμμένος από την Κύπρο για την κοινή διακήρυξη
«Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που καλείται ένας λαός να συμφωνήσει να καταργηθεί το κράτος του», δήλωσε από την Κύπρο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην κοινή διακήρυξη.
Η διακήρυξη, υποστήριξε, «οδηγεί σε απαράδεκτη Συνομοσπονδία, στην τριχοτόμηση του νησιού και σε συνδιαχείρηση και με την Τουρκία των αποθεμάτων του φυσικού αερίου». «Με την Κοινή Διακήρυξη, δεν διασφαλίζεται η ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δημιουργείται ένα μόρφωμα συνεταιρικά με τους κατακτητές του νησιού» τόνισε.
«Οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν τα έθνη παίρνουν αποφάσεις, είναι αποφάσεις που δεν γυρνούν πίσω» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ετοιμάζουν Συνταγματική Αναθεώρηση

Ετοιμάζουν Συνταγματική Αναθεώρηση
Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το newsbomb.gr, Σαμαράς και Βενιζέλος προωθούν μείωση αριθμού βουλευτών, Γερουσία και αύξηση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας
Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζουν Σαμαράς και Βενιζέλος όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το newsbomb.gr με αναλυτικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τις 11 Φεβρουαρίου του 2014 (διαβάστε εδώ).
Δώδεκα ημέρες μετά, μερίδα του κυριακάτικου Τύπου έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του NEWSBOMB, ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προωθούν την Συνταγματική Αναθεώρηση με βασικούς γνώμονες την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του προέδρου της Δημοκρατίας, τη μείωση του αριθμού των βουλευτών και τη σύσταση μιας νέας μορφής αιρετής Γερουσίας.

"Η Ιστορία γράφεται από τους Πρωταγωνιστές,οι Κομπάρσοι, απλά γεμίζουν το πλάνο και σπαταλούν ασκόπως το χρόνο μας."


κωστας παντελακης
Του Κώστα Παντελάκη* 

Το θέμα δεν είναι να υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι στο αν μπορεί να διατηρηθεί.Κι'αυτό γιατί δεν στηρίζεται στην παραγωγή πλούτου και στην κατανάλωση αλλά στηρίζεται στην άγρια φορολόγηση .Το μόνο που μπορεί να προσφέρει το "Θνησιγενές" αυτό πρωτογενές πλεόνασμα είναι το ότι όσο υπάρχει, να διαπραγματευτούμε-απαιτήσουμε να απαλλαγούμε από το επαχθές χρέος ώστε αυτό να γίνει  βιώσιμο, σε Κόντρα με τους δανειστές ,που με αυτά που αφήνουν να διαρρεύσουν  το πάνε να μας μετατρέψουν μόνιμα σε Χρεο-Δουλοπαροικία.
Κίνδυνο που η τωρινή κυβέρνηση είτε δεν μπορεί να καταλάβει, είτε το έχει καταλάβει και θέλει απλά να διατηρήσει όσο γίνεται τα προνόμια συγκεκριμένων καστών.

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ
Υπάρχει μία παγκόσμια υπερδύναμη που κρατά την ρομφαία του δικαίου.

Χτισμένη πάνω στα βήματα του Αλεξάνδρου, υπό την διδαχή του Αριστοτέλη και την σοφία του Πυθαγόρα.

Υπερδύναμη που γιγαντώθηκε από την διδασκαλία του φωτός και της αλήθειας, με το αίμα της θυσίας του Εσταυρωμένου.

Μία υπερδύναμη από τον Άνθρωπο για τον άνθρωπο. Τόσο αρμονική όσο η σχέση των Γηγενών με την Γη.

Μία υπερδύναμη σε καταστολή και αργό ακρωτηριασμό, όπως η Ελλάδα.

Νέος «γαλάζιος» εμφύλιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Νέος γαλάζιος εμφύλιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές
«Το γάντι έριξε» η "γαλάζια" Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Ρένα Καραλαριώτου, στον επί τέσσερις τετραετίες Δήμαρχο Λαρισαίων, Κωνσταντίνο Τζανακούλη, όχι τόσο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού "θώκου", όσο με την αναφορά της στη σημερινή «εικόνα» του Δήμου, κατά την παρουσίαση του ονόματος και του συμβόλου της Παράταξής της. 
«Μέχρι ακόμη και σήμερα παίρνω - κάθε μέρα και περισσότερα - θετικά μηνύματα από παντού.  

Πάνω από όλα όμως, η συγκέντρωση έστειλε το μήνυμα ότι η Λάρισα έχει ανάγκη από αλλαγή... Αλλαγή στις νοοτροπίες, αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε και σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Κατεβαίνω υποψήφιος Ευρωβουλευτής»

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Κατεβαίνω υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Ο τ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποκάλυψε, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, πως θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, χωρίς όμως να αποκαλύψει το Κόμμα με το οποίο θα κατέλθει. 

«Θα κατέβω υποψήφιος Ευρωβουλευτής, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει με ποιον, αφού μιλάω με όλους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Όλοι θα πάρουμε το αναλογούν ποσό, αντίτιμο των θυσιών μας.


κωστας παντελακηςΌλοι θα πάρουμε το αναλογούν ποσό, αντίτιμο των θυσιών μας...
Του Κώστα Παντελάκη*

Και οι "αγωνιστές" που το εξασφάλισαν θα πάρουνε κι αυτοί το αντίτιμο(το μόνο σίγουρο) για τις προσπάθειες και τις σκληρές τους δοκιμασίες Διεθνώς.
Πολλοί και με πολύ κόπο ακόμη συγκρατιούνται ,να μη βγούνε με πίπιζες στους δρόμους να το γιορτάσουν.
Οι άλλοι που ακόμη μένουν απαθείς, μπορεί να έχουν "παγώσει" από την ανέλπιστη επιτυχία.Τώρα που ο καιρός όμως ανοίγει και έρχεται το πλεόνασμα, που σίγουρα θα φτάσει και θα περισσέψει για όλους μας, θα ζεσταθούν κι οι ξυλιασμένοι και θα βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους.Φυσικά θα πρέπει να πανηγυρίσουν όσοι έχασαν την εργασία τους και είναι 45-50 χρονών(εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα και οι πραγματικές τραγωδίες).
Ποιος θα τους γυρίσει πίσω τη ζωή τους;

M.K.O.: 8 πορίσματα - φωτιά που "καίνε" - Οι "εμπλεκόμενοι" πολιτικοί

M.K.O.: 8 πορίσματα - φωτιά που καίνε - Οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί
Όργιο παρανομιών και σπατάλες εκατομμυρίων διαπίστωσαν οι ανεξάρτητοι ορκωτοί λογιστές ιδιωτικής εταιρίας, που «επιστράτευσε» το Υπουργείο Εξωτερικών, το φθινόπωρο του 2012, προκειμένου να ελεγχθούν δράσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
  
Συγκεκριμένα, σε σύνολο 196 «ανοιχτών» προγραμμάτων ελέγχθησαν 80 και διαπιστώθηκε πως, πρέπει να επιστραφούν στο Ελληνικό Δημόσιο από τις «αμαρτωλές» ΜΚΟ τουλάχιστον 9.000.000 ευρώ, σύμφωνα με το «ΘΕΜΑ», αφού τεράστια ποσά δεν αφορούσαν ή διοχετεύθηκαν σε σκοπούς άσχετους με τη δράση.

Τα 80 αυτά πορίσματα διαβιβάστηκαν από τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Κώστα Τσιάρα, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρο Ρακιντζή, προς έλεγχο.

Δεκάδες οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί και άλλα γνωστά πρόσωπα