Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο.
 Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας».

Σπύρος Γαληνος: Επιδιώκουν να χυθεί πολύ αίμα, ελληνικό αίμα.


Σπυρος Γαληνος Β'
Με την σημερινή δολοφονία 2 νέων παιδιών,βεβαιώνομαι ότι κάποιοι μετά μανίας επιδιώκουν να χυθεί πολύ αίμα, ελληνικό αίμα.
Θα είναι ο τέλειος κι έσχατος αποπροσανατολισμός, προσέξτε.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο καθένας και καθεμία από μας, είναι πρωτίστως πολιτικό, πολιτική είναι και η λύση που πρέπει να δοθεί, με την δημοκρατική ανατροπή της ξενόδουλης κυβέρνησης.
Αυτό είναι το πατριωτικό μας καθήκον, να κρατήσουμε την ψυχραιμία και το μυαλό μας καθαρό.
Η Ελλάδα έχει πληρώσει με τόνους αίματος, τις προβοκάτσιες.
Ενότητα και μόνο ενότητα.

Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νέο Ηράκλειο, καθώς στις 7.20 το απόγευμα "έπεσαν" πυροβολισμοί  έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου 426. Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες ,  δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μηχανή υψηλού κυβισμού πυροβόλησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Σταμάτησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, από την απέναντι πλευρά, κατέβηκαν, πέρασαν το δρόμο στάθηκαν ακριβώς έξω από τα γραφεία όπου βρίσκονταν τρία άτομα και τα πυροβόλησαν εν ψυχρώ.
Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα  τραυματίστηκαν θανάσιμα ενώ ακόμη ένα έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και φορούσαν κράνη, εξαφανίστηκαν με τη μηχανή και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους .
πηγη:enikos.gr

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Είναι πατριώτες με ψυχή γενίτσαρου και οθωμανικές πρακτικές

Φοροκανίβαλοι! Φόροι 500 δισ. στη δεκαετία! 

Άσχετο(;): Το Φεβρουάριο του 1849 ο Μαρξ οδηγήθηκε από τους κυβερνώντες στο δικαστήριο διότι η υπό τη διεύθυνσή του Εφημερίδα του Ρήνου τασσόταν υπέρ της μη πληρωμής των ληστρικών φόρων από τους πολίτες... 
 

 
Του Νίκου Μπογιόπουλου
 

 
Το δικαστήριο αθώωσε τον Μαρξ. Αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία στην Ελλάδα του κ. Στουρνάρα, αφενός διότι τα έλεγε ο Μαρξ που ήταν κομμουνιστής, αφετέρου διότι το δικαστήριο που αθώωσε τον Μαρξ ήταν κάπου στη Γερμανία…
 

 
 
Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας.
 
Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η φοροληστεία που υφίσταται ο ελληνικός λαός (και για το μέγεθος της οποίας θα μιλήσουμε στη συνέχεια) διαπράττεται με τακτικές… οθωμανικού τύπου. Η κατηγορία είναι βαριά. Εμείς, ως στήλη και ως άνθρωποι, παρότι και χαράτσια έχουμε, και κατασχέσεις μισθών, συντάξεων ακόμα και επιδομάτων ανεργίας έχουμε για οφειλές στην εφορία, παρότι και κατασχέσεις ακινήτων και πλειστηριασμούς (θα) έχουμε, εντούτοις αρνούμεθα διαρρήδην την παραπάνω κακόβουλη κριτική εναντίον της κυβερνήσεως.

Φυγή προς τα εμπρός με το δόγμα «νόμος και τάξη»

Γράφει ο Σταύρος Λυγερός

ΕΙΝΑΙ ΙΣΤOΡΙΚΑ αποδεδειγμένο πως, όταν ζορίζουν τα πράγματα, όταν οι κυβερνήσεις χάνουν τα ερείσματά τους στην κοινωνία καταφεύγουν στο ύστατο ιδεολογικό όπλο κάθε εξουσίας, στην προβολή του δόγματος «νόμος και τάξη». Εχοντας μετατραπεί σε εφαρμοστή της πολιτικής του μνημονίου, η κυβέρνηση Σαμαρά έχει στρέψει -όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών εναντίον της.

Για να μετατοπίσουν σε πιο ευνοϊκό πεδίο το κέντρο βάρους της πολιτικής αντιπαράθεσης, οι επιτελείς του Μαξίμου δεν έχουν μόνο υψώσει τη σημαία του νόμου και της τάξης. Εχουν υιοθετήσει μία επιθετική ιδεολογικοπολιτική τακτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Πυρήνας αυτής της τακτικής είναι η απαίτηση να καταδικάζεται η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Τον κατηγορούν ότι, ενώ καταδικάζει σκληρά τη βία της Χρυσής Αυγής, ανέχεται την αριστερή βία.

Ο Τζιτζικώστας αποκάλυψε πως βλέπει η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Απολαυστική από πολιτική σκοπιά ήταν η δήλωση την Κυριακή το πρωί στο Μega του νεοδημοκράτη περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ότι «κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι και το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση γιατί καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος». Ουσιαστικά τίναξε στον αέρα το πολιτικό σκηνικό.
Ήταν ταυτόχρονα μια εξαιρετικά χρήσιμη τοποθέτηση, καθώς λειτούργησε ως καταλύτης για την αποκάλυψη πολλών πολιτικών θέσεων που μέχρι την Κυριακή αποκρύπτονταν επιμελώς.

Πρώτα πρώτα, η δήλωση Τζιτζικώστα έφερε με θεαματικό τρόπο στο προσκήνιο τα πραγματικά αισθήματα της συντριπτικής πλειονότητας των στελεχών, μελών, οπαδών και ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι σιχαίνονται κυριολεκτικά το ΠΑΣΟΚ και τη συνεργασία του κόμματος τους μαζί του σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ζητάνε και τα ρέστα!

Πολλές φορές έχουμε σχολιάσει στο «Προξενείο-Στοπ» το μείζον ζήτημα των ατιμώρητων προκλήσεων που εδώ και χρόνια εκπορεύονται από τον τουρκόψυχο μειονοτικό Τύπο της ελληνικής Θράκης. Φαίνεται πάντως ότι τον τελευταίο καιρό αυτή η εμπεδωμένη ασυδοσία έχει πλέον αρχίσει (επιτέλους) να φθίνει. Σχετικό το πολύ ενδιαφέρον κείμενο που αναδημοσιεύουμε πιο κάτω από τον τρέχοντα «Αντιφωνητή» (16/10/2013)…

Προ ημερών ανακοινώθηκε η απόφαση του Εφετείου Θράκης, σύμφωνα με την οποία οι δύο τουρκοφυλλάδες «Γκιουντέμ» και «Μιλλέτ» καταδικάζονται σε χρηματική αποζημίωση 30.000 ευρώ η καθεμιά προς τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου. Η υπόθεση είχε συζητηθεί πριν 6 μήνες και οι νέες ποινές υποπολλαπλασιάζουν την πρωτόδικη ποινή των 150.000 και 120.000 ευρώ αντίστοιχα (οι αρχικές απαιτήσεις της Νικοπούλου ήταν ύψους 1.000.000). Παράλληλα μειώθηκαν και οι ποινές φυλάκισης που είχαν επιβληθεί στους Τζεμίλ Καμπζά και Τζεγκίζ Ομέρ από τους 10 στους 3 μήνες.

Σε μια τρελή κοινωνία φυλακισμένων οφειλετών για φόρους ακινήτων

Το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων αντικαθιστά το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Πλέον, είναι παραδεκτό από όλους ότι ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει φόρους, άσχετα με το αν έχει διευρυνθεί η φορολογική βάση. Ακόμα και τα λίγα, φαίνονται πολλά για
τους πολίτες.

Η κυβέρνηση βλέπει τον κόσμο να μην πληρώνει, ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν καμία οφειλή στο δημόσιο και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς, κατασχέσεις ή ακόμα και φυλακίσεις λόγω χρεών.

Πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που με κόπο μιας ζωής αγόρασαν ή κληρονόμησαν από τους κόπους των προγόνων τους. Κάποια στιγμή όμως τα χρήματα στερεύουν και καλούνται να «απολογηθούν» στην εφορία γιατί δεν πληρώνουν τους φόρους τους.

Οι Γερμανοί δεν αλλάζουν πολιτική προς την Ελλάδα.

«Οχι» σε νέο κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους, ούτε ένα ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις, ξεκαθαρίζει ο πρεσβευτής του Βερολίνου στην Αθήνα.

 Ασυνήθιστα ενδιαφέρουσα -και άκρως αποκαρδιωτική από πλευράς περιεχομένου- ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Αθήνα Βόλφγκανγκ Ντολτ στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. 

Με ασυνήθιστη για διπλωμάτη ειλικρίνεια, ο Γερμανός πρεσβευτής καθιστά σαφές ότι αποκλείεται να αλλάξει η πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στη χώρα μας. 

Κατηγορηματικά αντίθετος και ο πρεσβευτής σε νέο «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους. «Μια συζήτηση για «κούρεμα» θα προκαλούσε ανασφάλεια στην Ευρωζώνη και θα έφερνε πάλι στο προσκήνιο μοντέλα κρίσης», ισχυρίζεται.

 «Η Γερμανία ήταν υπέρ του πρώτου “κουρέματος” του ελληνικού χρέους που επηρέασε κυρίως τις ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικροομολογιούχους. 

Τι ακριβώς συμβαίνει ; γιατί σε αναγκάζουν να ασχολείσαι με την φορολόγηση της στάνης και των χερσοχώραφων ;

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΔΙΠΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ
Oι αμερικανικοί κοριοί στην Μέρκελ έχουν την μυρωδιά του 
ελληνικού πετρελαίου που ξεπερνάει τα 2 τρις δολάρια!

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Ποια χώρα στον πλανήτη αφήνουν αδιάφορα 1,7 τρις δολάρια; Τόση είναι η αξία των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων μόνο στην περιοχή του Ιονίου και νότια της Κρήτης. Για το που και πότε έγινε η συγκεκριμένη σχεδόν συγκλονιστική αποκάλυψη θα μιλήσουμε στη συνέχεια. Ας δούμε τώρα με ψυχραιμία τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί σε αναγκάζουν να ασχολείσαι με την φορολόγηση της στάνης και των χερσοχώραφων.

Σημειώστε επίσης στο μυαλό σας, ότι ο Πάγκαλος των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών της πρόσφατης πολιτικής μας ιστορίας δεν είναι σε τέτοιο βαθμό αφελής ώστε να ξεστομίζει στον αέρα ότι παρακολουθούσαμε τον Αμερικανό πρέσβη στη Τουρκία. Το παιγνίδι που παίζεται είναι πολύ χοντρό και όπως σωστά έγραψε ο Θανάσης Μαυρίδης μας ξεπερνάει. Ξεπερνάει ακόμη κι εκείνους που πρωταγωνιστούν σ΄αυτό μια και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν αν η Ελλάδα (και η Ευρώπη;) θα πρέπει να μείνουν εντός ευρώ ή να το εγκαταλείψουν.

Λαβρόφ σε Τσίπρα: Tεράστιες οι δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας

Λαβρόφ σε Τσίπρα: Tεράστιες οι δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας
Την αξιοποίηση των τεραστίων δυνατοτήτων που ανοίγονται στη συνεργασία των δύο λαών και των δύο χωρών, υπογράμμισε στον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη σημερινή συνάντησή τους, επικεφαλής αντιπροσωπειών, στην έδρα του Πολιτιστικού Μεγάρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να κάνει μια ολοκληρωμένη περιγραφή της δραματικής κοινωνικής κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός, να εκφράσει τις θέσεις του για τα βαθιά και δομικά προβλήματα της κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως επίσης και να παρουσιάσει τις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωπαϊκής αριστεράς για την έξοδο από την κρίση.

Δέκα πράγματα για τα οποία το καθεστώς θα σε κυνηγήσει άγρια...

Νομίζατε ότι στην Ελλάδα της Κατοχικής Ευρώ Χουντάρας θα γλυτώσετε επειδή πιστεύετε ότι είστε καθ όλα νόμιμος; Πιστεύετε μήπως, ότι εσείς τουλάχιστον, εφ' όσον συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις τους, δεν θα έχετε πρόβλημα; Δυστυχώς κάνετε λάθος! Παρ όλα αυτά που τυχόν
πιστεύετε ότι κάνετε σωστά, για το καθεστώς ΔΕΝ είστε νόμιμοι και μην περιμένετε να επιβιώσετε αλώβητοι... 

Ότι και να κάνετε, όσα και να πληρώσετε, κάτω από οποιαδήποτε πέτρα και να κρυφτείτε, το καθεστώς έχει αποφασίσει ότι "παραβιάζετε τον νόμο" με όποιον τρόπο αυτό ορίσει κάθε δευτερόλεπτο που περνά. Αυτό που μένει τώρα είναι να διατάξει το ανελέητο κυνήγημα σας, μέχρι να παραδοθείτε άνευ όρων σε αυτό. Ας δούμε τα πιο σημαντικά δέκα πράγματα για τα οποία το καθεστώς, απαντά πάντα με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο: Θα σας κυνηγήσει, θα σας βρει, και θα σας κάνει να πληρώσετε με κάθε τρόπο που αυτό αποφασίσει και βολεύει εκείνη την στιγμή... Μερικά από αυτά τα πράγματα είναι ήδη εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε προσεχώς κάπου κοντά σας...

5 δις έφαγαν οι τραπεζίτες από τις “αδρανείς καταθέσεις” των πολιτών! Μόλις 15 εκ. “έμειναν” για το κράτος! Και ο Προβόπουλος ακόμα ανεξέλεγκτος!

Αυτο που αποκάλυπτε το Ολυμπία απο το 2008, πλεον ανακοινώθηκε επίσημα στην βουλή. Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων του Προβόπουλου και της παρέας του, με την συνέργεια της 
συμμορίας του μνημονίου. Δειτε τι αποκαλύπταμε χρονια πριν: “Δήμευση ανενεργών λογαριασμών”; Αφού τους εξαφάνισαν οι τραπεζίτες…

Δηλαδή, τα 5 δις Ευρώ των ανενεργών λογαριασμών πολιτών στις Ελληνικές τραπεζες, έγιναν… 15 εκ. Ευρώ! Ένα έγκλημα που εκτος απο υπεξαίρεση, διέσυρε διεθνώς την Ελλαδα αφου ηταν η μονη χωρα που δεν ειχε δώσει τα στοιχεία στην ΕΕ οταν αυτα ζητήθηκαν!! Αυτο είναι το “ευρωπαϊκό τόξο” που στην ουσία μας έχει πετάξει εκτός Ευρωζώνης για να πλουτίσει η διαπλεκόμενη τραπεζοκρατία.

Η.Π.Α.: Thank you Mr. Pangalos!


Πολύτιμες υπηρεσίες πρόσφερε ακόμα μια φορά στους Αμερικανούς ο γνωστός φιλοατλαντιστής, Θεόδωρος Πάγκαλος. Το State Department έσπευσε αμέσως να εκμεταλλευτεί τις δηλώσεις του περί παρακολουθήσεων των Αμερικανών στην Ελλάδα και συμψήφισε τις παρακολουθήσεις.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι «η Ελλάδα κατασκόπευε δύο αμερικανούς πρέσβεις», καθώς και για το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού ότι «οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τους Έλληνες», η Τζένιφερ Ψάκι απάντησε ως εξής: 

Ενυπόγραφη φασιστική αντίληψη των τουρκοπρακτόρων

‘Ενα άθλιο κείμενο υπογεγραμμένο από τη …διευθύντρια της Π.ΕΚ.Ε.Μ. ήτοι Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας) Χαϊρουλάχ Περβίν, εστάλη στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγ. Βενιζέλο. 
Το κείμενο το οποίο με μεγάλη ευκολία αναδημοσίευσαν ελληνόφωνες εφημερίδες της Θράκης, θα έπρεπε να επιστραφεί ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, διότι αποπνέει τη μπόχα του τουρκικού σωβινισμού, την οποία πολλοί χριστιανοί της Θράκης, είτε λόγω μιθριδατισμού είτε λόγω τύφλωσης, είναι πρόθυμοι να εισπνεύσουν.

Μάλιστα, προβάλλεται με την επισήμανση ότι πρόκειται για Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Τουρκικής Μειονότητας. Προφανώς εννοούν Μη Ελληνική Κυβερνητική Οργάνωση, διότι δεν γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική της σχέση με την Τουρκική Κυβέρνηση και κατά πόσο είναι Μη Κυβερνητική σε σχέση με την Τουρκία.

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Φυσικά και θα πάρουν νέα μέτρα στην Ελλάδα!

 Ευρωπαίος αξιωματούχος: Φυσικά και θα πάρουν νέα μέτρα στην Ελλάδα!
Περί πρόθεσης των επιθεωρητών της διεθνούς τρόικας των πιστωτών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) να αναβάλλουν την προγραμματισμένη επίσκεψή της στην Ελλάδα εάν δεν γεφυρωθούν οι διαφορές με την Αθήνα για το δημοσιονομικό κενό 2 δισεκ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2014, κάνει λόγο τηλεγράφημα το οποίο μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο πηγές της ευρωζώνης.
Μια πηγή της κυβέρνησης της Ελλάδας δήλωσε στο πρακτορείο ότι «τίποτε δεν έχει αλλάξει, τους αναμένουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όπως είναι προγραμματισμένο», σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου στις 4 Νοεμβρίου στην οποία είχαν αναφερθεί κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. «Υπάρχουν μεγεθυνόμενες διαφορές μεταξύ Αθηνών και τρόικας», είπε στο Reuters αξιωματούχος των Βρυξελλών, επισημαίνοντας πως η προσεχής επίσκεψη των επιθεωρητών παγώνει.

ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.


Υπάρχουν μερικά πράγματα μέσα στο γενικότερο κομφούζιο, που εισβάλουν ήσυχα, σαν επαγγελματίες κλέφτες στις ζωές μας, την ώρα που κοιμόμαστε. Δεν θα πάρουμε χαμπάρι την εισβολή παρά μόνο όταν ξυπνήσουμε το πρωί κι ανακαλύψουμε ότι στο σπίτι μας έχει γίνει 
άγριο πλιάτσικο κι εμείς ονειρευόμασταν....
Ισως το καλύτερο πλιάτσικο από όλα θα γίνει όταν ανακαλύψουμε ότι με διάφορους νόμους που έχουν περάσει και ψηφίσει οι υπάλληλοι της τραπεζοκρατίας, στο πορτοφόλι μας όχι απλά δεν θα υπάρχει χρήμα, αλλά θαΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ, να υπάρχει πλαστικούρα. Καρτούλες χρωματιστές που θα πρέπει με αυτές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ να εξυπηρετούμε τις βασικές (και μη) ανάγκες.

Αμερικανική αντίδραση για τις παρακολουθήσεις "Πάγκαλου" και τις υποκλοπές τους στην Αθήνα


“Ανοιχτές σε "διάλογο" με την Ελλάδα” δηλώνουν οι ΗΠΑ για το θέμα των παρακολουθήσεων . Για να δούμε πόσο μας παρακολουθούσαν και πόσο -κατά Πάγκαλο- τις...παρακολουθούσαμε κι εμείς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν "συνεχή διάλογο" με την Ελλάδα για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας για τη συλλογή πληροφοριών, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι.
Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι «η Ελλάδα κατασκόπευε δύο Αμερικανούς πρέσβεις», καθώς και για το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού ότι «οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τους Έλληνες», η κ. Ψάκι απάντησε ως εξής:
«Δεν έχω κανένα συγκεκριμένο σχόλιο, εκτός από το να πω ότι έχουμε συνεχή διάλογο με την Ελλάδα για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας για τη συλλογή πληροφοριών. Βέβαια, αυτό θα συνεχιστεί. Όπως γνωρίζετε, τώρα έχουμε μια αναθεώρηση που είναι σε εξέλιξη, όπου θα δούμε όλα αυτά τα ζητήματα».

"Εμφύλιος" Γεννηματά - Δαβάκη στο ΥΠΕΘΑ με ανταλλαγές εγγράφων με "βαρειές εκφράσεις"

“Ανταλλαγές πυρών” μεταξύ ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ. Γεννηματά κατά Δαβάκη ο οποίος και ανταποδίδει τα πυρά.

Η ΑΝΥΕΘΑ και ο ΥΦΕΘΑ “αρπάχτηκαν” ...εγγράφως με αφορμή θέμα που έχει να κάνει με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και για το οποίο η κάθε πλευρά πιστεύσει ότι ανήκει στις αρμοδιότητές της. Η μία πλευρά έχει το προσωπικό, η άλλη έχει τα οικονομικά το θέμα έχει να κάνει με οικονομικό θέμα του προσωπικού και κάπως έτσι ξεκίνησε ...ο εμφύλιος.

Όπως μας λένε άνθρωποι που έχουν διαβάσει τα χαρτιά που αντάλλαξαν Γεννηματά και Δαβάκης “είναι πολύ βαρειά αυτά που γράφονται”. 

Στο σκαμνί η τρόικα: Εξεταστική για τα Μνημόνια στο Ευρωκοινοβούλιο

Αναζητούνται πιθανές ευθύνες για τις αστοχίες των Μνημονίων. -Στο «μικροσκόπιο» και η δράση όσων άσκησαν ασφυκτική πίεση στις κυβερνήσεις.

Εξηγήσεις για την πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Κύπρο και την 
Πορτογαλία καλείται να δώσει η τρόικα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι επικεφαλής των δανειστών θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εξεταστική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, προκειμένου να αναζητηθούν οι πιθανές τους ευθύνες για τις αστοχίες στα Μνημόνια.

Μετά από απόφαση της επιτροπής Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου, θα εξεταστεί η δράση των αξιωματούχων που διαμόρφωσαν τα Μνημόνια και σε αρκετές περιπτώσεις άσκησαν ασφυκτική πίεση στις κυβερνήσεις των κρατών που είναι βυθισμένες στην οικονομική κρίση, χωρίς να υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Από το αφτί και στον Τόμσεν, Αντωνάκη μου...

Γράφει ο Δημήτρης Μηλάκας

Να συνεχίσει τα μαθήματά του με τον Τόμσεν και να αφήσει στην άκρη τα περί πολιτικής διαπραγμάτευσης που τόλμησαν να της ζητήσουν οι συνεταίροι (Σαμαράς και Βενιζέλος) στην ελληνική κυβέρνηση σύνεστησε στον πρωθυπουργό η Γερμανίδα καγκελάριος- σε εκείνη την συνάντηση που είχε στα όρθια μαζί του προ ημερών στις Βρυξέλλες.

Αυτό με άλλα, απλούστερα, λόγια, σημαίνει ότι οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι δανειστές δεν μάσησαν τις απειλές (περί εκλογών) Σαμαρά- Βενιζέλου και τους απαντούν «κόψτε το λαιμό σας». Προφανώς οι δανειστές έχουν «μετρήσει» ότι για τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο η παραμονή τους στην εξουσία είναι αδιαπραγμάτευτη και για αυτό δεν παίρνουν στα σοβαρά τις «απειλές» τους. Από την πλευρά τους οι δύο συνεταίροι στην ελληνική κυβέρνηση, γνωρίζουν ότι όσο είναι στην καρέκλα της εξουσίας δεν μπορούν να διαπραγματευτούν το παραμικρό, καθώς είναι υποχρεωμένοι να φέρουν σε πέρας αυτό που οι ίδιοι έχουν χαρακτηρίσει ως το «μόνο σχέδιο που υπάρχει». Δηλαδή το μνημόνιο…

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!

20131030-114645.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε νέα προκλητική κίνηση προχωρούν οι Τούρκοι, αυτή την φορά με την συνεργασία των «σωτήρων» της χώρας μας, των Γερμανών, βγάζοντας ένα ειδικό γερμανικό πλοίο για έρευνες κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου και συγκεκριμένα των εφημερίδων, Sabah, Milliyet, και Yeni Şafak, (30/10), το γερμανικό ερευνητικό πλοίο με την χαρακτηριστική ελληνική ονομασία, «POSEIDON», έφτασε στην
Σμύρνη και πρόκειται να κατευθυνθεί στην ανατολική Μεσόγειο για έρευνες σε πρώτη φάση για ίχνη ένυδρου μεθανίου τα οποία είναι σημάδια για ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι έρευνες αυτές των Τούρκων γίνονται σε συνεργασία των ειδικών επιστημονικών τμημάτων του πανεπιστήμιου της Σμύρνης, «Dokuz Eylül», και του Κέντρου Θαλασσίων και Περιβαλλοντολογικών Επιστημών του γερμανικού πανεπιστήμιου της Βρέμης.

Δημοκρατική Παρέμβαση ... Η πολιτική εξαπάτηση ενός λαού


ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ με αρ. 4//30/10/2013
Η Δημοκρατική Παρέμβαση ,χωρίς ίχνος υστερόβουλης ,ειρωνικής και κακεντρεχούς κριτικής, αλλά στα πλαίσια του καθαρού και έντιμου πολιτικού λόγου ,και της αλήθειας που η κοινωνική 
δεοντολογία απαιτεί, απευθύνει ξεκάθαρα το ερώτημα προς τους βουλευτάς αλλά και υποστηρικτές της νυν αλλά και της προηγούμενης συγκυβερνητικής πολιτικής ,το οποίο απασχολεί κάθε πολίτη αυτής της χώρας ,χωρίς να έχει λάβει πειστική απάντηση μέχρι τώρα.

Τι απέγιναν οι δεσμεύσεις του κ Σαμαρά αλλά και των εταίρων του, που διετυπώθησαν κατά καιρούς ,με την μορφή συνεντεύξεων η ''προγράμματος 18 σημείων'' προεκλογικά η και μετεκλογικά;

Πράγματι: Αρκετά πιά με την αλητεία!..*

* Η χθεσινή ανακοίνωση του ΠαΣοΚ εναντίον όποιων του ασκούν κριτική κατέληγε: ''..ας σκεφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας -που σήμερα επιχείρησε να συντηρήσει τη σκανδαλολογία- ότι έτσι μεταβλήθηκε σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται από πίσω του. Αρκετά πια 
με την αλητεία..''

Όντως κύριοι του ΠαΣοΚ, αρκετά πιά με την αλητεία!

Επί τριάντα χρόνια κάνατε την αλητεία επάγγελμα.
Επί τριάντα χρόνια κάνατε την αλητεία πολιτική!
Επί τριάντα χρόνια δεν σταματήσατε να ρίχνετε λάσπη, να χαρακτηρίζετε ανθέλληνες, προδότες και φασίστες όσους σας ασκούσαν την παραμικρή κριτική!

Ονομάσατε ''βρώμικο'' το 1989, την χρονιά που ο πολιτικός κόσμος προσπάθησε να ρίξει φως στις βρωμιές του ιδρυτή σας! Του μεγάλου Τυχοδιώκτη, καταστροφέα της χώρας..
Εκθρέψατε και αναδείξατε Κουτσόγιωργες, Γιαννόπουλους, Πάγκαλους..

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ......‏

Του Γιάννη Κουντουρογιάννη

Πρώτη φορά στην Ιστορία θα γεννηθούν Έλληνες Σκλάβοι από κούνια...
Παρέλασε μια ξ@κ@λη και αναπτερώθηκε το εθνικό μας ταμπεραμέντο... Παραληρήσαμε οι 
περισσότεροι σύγκορμοι και ανάδελφοι... Κατουρηθήκαμε πάνω σας από ακράτεια...

Λες και δεν έχουμε ξαναδεί κ@λο μέσα σε κολάν πάνω σε γόβα στιλέτο..
Μόνο που τα είδαμε όλα αυτά για πρώτη φορά δίπλα στα παιδιά μας... σε ώρα εθνικής εορτής και μας εξίταρε η φάση...
Έτσι θα μας πάρουν όχι μόνο τα σπίτια και τις δουλειές, αλλά και τα παιδιά μας...
Για ένα πήδημα δια γυμνού οφθαλμού και εξ αποστάσεως μόνο.., θα τα τους τα δώσουμε εκούσια σχεδόν όλα.
Μας ξέρουν τόσο καλά αυτοί που μας κυβερνάνε και μας παίζουν στα δάχτυλα... 

Δεν λυπάμαι. Μόνο που νιώθω ντροπή, επειδή άθελα μου ζω ανάμεσα σας.
Όχι πως είμαι καλύτερος σας, όχι πως δεν έχω τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια γούστα που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι...

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Πού φθάσαμε! να υπερασπίζεται η Αριστερά τις ιδιοκτησίες για να μη μας τις φάνε οι Τράπεζες!

Αυτό κι αν είναι ρεφορμισμός!

Καλημέρα σας! Οταν σας κόβουν τον μισθό, σας σέβονται και σας λογαριάζουν; Εσείς γιατί τους λογαριάζετε; Οταν σας φορολογούν σαν Οθωμανοί κι όταν βουτάνε τη δημόσια περιουσία σαν ναζί κατακτητές για να την ξεπουλήσουν σαν μαυραγορίτες της κατοχής, σας έχουν για κάτι περισσότερο από «ανθρώπινους πόρους»; Εσείς γιατί τους αντιμετωπίζετε ως νόμιμη κι εκλεγμένη εξουσία;

Για αυτά που κάνουν τώρα εκλέχθηκαν ή σας εξαπάτησαν με ένα άλλο πρόγραμμα, το οποίον ουδέποτε -κι αυτό απεδείχθη- είχαν σκοπό...
να εφαρμόσουν;

Οταν παραβιάζουν μονίμως, συστηματικώς και με επιμονή το Σύνταγμα, δεν ασκούν εναντίον σας κατάφωρη και παράνομη και δόλια βία;

Βατερλώ Σαμαρά! Επέστρεψε σαν δαρμένο σκυλί...από τις Βρυξέλλες.

Το Βατερλώ του κ. Σαμαρά στις Βρυξέλλες ίσως να αποτελεί σημείο καμπής για τον ίδιον και την κυβέρνησή του. Έχοντας φέρει τη χώρα στα έσχατα, το τελευταίο που προσπάθησε ο κ. Σαμαράς ήταν να αγοράσει λίγο χρόνο ακόμα. Με τον λαό γονατισμένον πλέον απ’ τα τελευταία μέτρα κι απελπισμένον απ’ τα νέα μέτρα που άρχισαν να φαίνονται στον ορίζοντα, ο κ. Πρωθυπουργός επεχείρησε μια φυγή προς τα μπρος, λέγοντας ψέματα για το πρωτογενές πλεόνασμα κι αρχίζοντας λεονταρισμούς για διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Ούτε τα ψέματά του κάθησαν, ούτε οι λεονταρισμοί του βγήκαν. Αντιθέτως, εξευτελίσθη και μαζί του για μιαν ακόμα φορά ευτελίσθηκε και η χώρα. Με ιταμό τρόπο η κυρία Μέρκελ, μάλιστα πρωτοφανή για διακρατικές σχέσεις που δεν βρίσκονται στα πρόθυρα ρήξης ή πολέμου έκανε «ξεπέτα» τον Έλληνα Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι μίλησε μαζί του (μόνον) πέντε λεπτά (είκοσι και σαράντα διέδικαν οι επιτελείς του κ. Σαμαρά), για να του πει να μην απευθύνεται στους ομότιμούς του, αλλά στους υπαλλήλους τους, στην Τρόικα. Το χαστούκι που έφαγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, δεν ακούσθηκε μόνον ως την Αθήνα, αλλά έφθασε ο ήχος του και όχι η ηχώς του σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!!


κωστας παντελακης
Του Κώστα Παντελάκη*

"Πίνουν γκαζόζας και θραύουν τας φιάλας επί των μαρμάρων και ουρούν συστηματικά επί της Ακροπόλεως. Προτιμούν τα Προπύλαια και τον Παρθενώνα"...κατήγγειλε τον Αύγουστο του 1941 ο τότε έφορος της Ακρόπολης, Γιάννης Μηλιάδης.
Οι Γερμανοί ξανάρχονται! 
Τότε φορούσαν την στρατιωτική στολή των Ναζί! 
Τώρα φοράνε το κουστουμάκι του δανειστή! 
Ο κήπος με τις αυταπάτες μας, ξεράθηκε πια. 
Καιρός ν΄αφυπνιστούμε.
Μην τους παρακαλάμε για κατανόηση. 
Δεν τους ενδιαφέρει να κατανοήσουν!
Οι τοκογλύφοι δεν βλέπουν, αυτό που δε θέλουν να δουν και δεν καταλαβαίνουν παρά μονάχα αυτό που τους συμφέρει να καταλάβουν. 
Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο κι ας μην τους αντιμετωπίζουμε σαναυστηρούς ”γονείς” που μας εκπαιδεύουν τάχα για να διορθώσουμε τον ”ελαττωματικό” μας χαρακτήρα. 
Δείτε λιγάκι γύρω σας. 
Στάχτη κι ερείπια,2εκ. άνεργοι, 30% ανεργία, που θα επιστρέψει λένε οι ειδικοί στα επίπεδα του 2009, αν θα παρουσιάζει η οικονομία μας σταθερή ανάπτυξη επί 20 συνεχή χρόνια!!! 
Δηλαδή, πότε λέτε;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ;

Τώρα που είδαμε καθαρά τον εχθρό, η ώρα κοντεύει… Το μεγάλο ΟΧΙ θα το πούμε όλοι μαζί αποτινάσσοντας ταμπέλες, μικροκομματικά και άλλα παιχνίδια, μαύρη προπαγάνδα και ΜΜΕ… Το μυαλό γελιέται ,αλλά η καρδιά ποτέ! Την ξέρουμε όλοι βαθιά μέσα μας την

αλήθεια! Το ξέρουμε ότι το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα μας κατέστρεψε… Το ξέρουμε πως ούτε οι εκλογές, ούτε η όποια «λύση» προκύψει από το καθεστώς μας σώζει. Μόνο η ανατροπή και το ξερίζωμα του από εμάς τους ίδιους θα σημάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Ελλάδα!

Φυσικά θα κρατήσουν ως το τέλος τον υποκριτικό και προδοτικό λόγο, που αγγίζει το θυμικό, χωρίς να προτείνει λύσεις, που να απαντάνε στην κοινή λογική. Θέλουν να μας κρατάνε διχασμένους , έρμαια της ηττοπάθειας, της σύγχυσης,του ενδοτισμού, της ευτέλειας, του φόβου, που καλλιεργούν με κάθε τρόπο, για να μην κατανοήσουμε τη δύναμή μας, για να σερνόμαστε στα κομματικά τους «μαγαζιά», ζητώντας έλεος.

Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Βενιζέλος σήμερα το απόγευμα

Στις 6 το απόγευμα θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, σε μια, όπως λέγεται, συνάντηση εφ’ όλης της ύλης.

Η συνάντηση γίνεται λίγες ημέρες πριν από την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα, αλλά και μια εβδομάδα μετά τη προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών την περασμένη Τετάρτη 23/10, κατά την οποία κατέληξαν σε προγραμματική συμφωνία. 

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος δεν θεωρεί ότι έχει καλυφθεί πλήρως από το Μαξίμου, σε ό,τι αφορά το θέμα των υποβρυχίων που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι αν το θέμα τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή, από τη στιγμή που θα είναι μυστική, μπορεί να κρύβει και “γαλάζιους” κινδύνους, καθώς δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της ΝΔ που είχαν εναντιωθεί στον τρόπο που το Μαξίμου κάλυψε τον Ευ. Βενιζέλο.