Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Νέα στοιχεία από τον Φαλτσιανί για τις λίστες Λαγκάρντ - Μπόργιανς


Νέα στοιχεία από τον Φαλτσιανί για τις λίστες Λαγκάρντ - Μπόργιανς 
 Πληροφορίες και διευκρινιστικές οδηγίες φέρεται να έδωσε στους  Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζούρα και Γιώργο Καλούδη, ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος της HSBC στη Γενεύη Εβρέ Φαλτσιανί.

Τα κέρδη από τη συμφωνία με την Τουρκία για τους πρόσφυγες


Τα κέρδη από τη συμφωνία με την Τουρκία για τους πρόσφυγες 

Μάχη με το χρόνο πρέπει να δώσει η ελληνική κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή συμφωνία των «28» με την Τουρκία για τη μείωση των προσφυγικών ροών, αφενός για να «εκκενώσει» την Ειδομένη και το λιμάνι του Πειραιά -θέμα άμεσης προτεραιότητας, σύμφωνα με όσα είπε χθες στις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός-, αφετέρου για να ανταποκριθεί στα συμφωνηθέντα και να οργανώσει τα hot spot και τα διάσπαρτα κέντρα προσωρινής διαμονής ανά την επικράτεια, τόσο για τους 47.000 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα όσο και γι’ αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον.

Προς μια κοινωνία τσιπαρισμένων ανθρωποειδών

rfid_prisoners 

Ἔχουμε γράψει κι ἄλλοτε ὅτι αὐτὴ ἡ ἑλληνόφωνη κυβέρνηση βιάζεται νὰ κάνει πράξη ὅλα αὐτὰ ποὺ ἔχει ὑποσχεθεῖ στοὺς σκοτεινοὺς ἐντολοδόχους της. Ἐπιταχύνει τὸ βῆμα της προκειμένου νὰ μετατραπεῖ ἡ Ἑλλάς σὲ ἕνα ἀπέραντο ἰσλαμικὸ τέμενος καὶ ταυτοχρόνως ἐπιχειρεῖ νὰ ἐξαθλιώσει τοὺς ἰθαγενεὶς πολίτες, ἀλλὰ καὶ νὰ τοὺς καθυποτάξει, περιχαρακώνοντάς τους σὲ μιὰ ἠλεκτρονικὴ φυλακή.

Ιωάννης Καποδίστριας: «Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»

194397-kapodistrias 

«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.«
-11 Ιανουαρίου 1828 ο Καποδίστριας απεβιβάσθη στην Αίγινα. Ο Γ. Τερτσέτης στα «Απόλογα για τον Καποδίστρια» περιγράφει συνομιλία του Κυβερνήτη με τον Γεωργάκη Μαυρομιχάλη:

Ο ΟΗΕ να επικηρύξει τους αρχηγούς του ISIS, αλλά και τον Soros και άλλους…

Είναι αυτονόητη ενέργεια εκ μέρους του ΟΗΕ ότι πρέπει να επικηρύξει τους αρχηγούς του ISIS, οι οποίοι καθημερινά ενεργούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το ISIS είναι εγκληματική οργάνωση, η οποία επέστρεψε την ανθρωπότητα στην βαρβαρότητα.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ… ΕΝΤΑΘΗΚΑΝ!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ… ΕΝΤΑΘΗΚΑΝ!2 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αγανάκτηση και οργή επικρατεί στην Άγκυρα από τις ειδήσεις που έρχονται συνεχώς στην τουρκική πρωτεύουσα σύμφωνα με τις οποίες παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί απόχρωσης των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία, οι ρωσικοί βομβαρδισμοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά παρουσίασαν μια εντυπωσιακή αύξηση κατά στόχων των ισλαμιστών. Δηλαδή με λίγα λόγια το ρωσικό δούλεμα συνεχίζεται.

NTOKOYMENTO - Η επιστολή που «καρφώνει» τον Κυριάκο για τα δώρα από τη Siemens

 

Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγγελιαφόρος της πολιτικής ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού όπως βαυκαλίζεται; Ίσως και να μπορούσε αν το πρόσφατο παρελθόν του δεν ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διαπλοκή και τις «χορηγίες» της Siemens.

Το Hot Doc που κυκλοφορεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου, αποκαλύπτει την εσωτερική αλληλογραφία της Siemens, μέσω της οποίας ξετυλίγεται το κουβάρι των μιζών που ξαφνικά βαφτίστηκαν δωρεές και χορηγίες.

Η Τουρκία βυθίζεται στο χάος – Καταρρέει ο τουρισμός – Ο Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη


Η Τουρκία βυθίζεται στο χάος – Καταρρέει ο τουρισμός – Ο Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη 

Σε άκρως επικίνδυνη εμπόλεμη ζώνη διαμορφώνεται η Τουρκία. Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και νοτιοανατολική Τουρκία (τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν) τελούν σε κατάσταση συναγερμού τόσο λόγω των βομβιστικών επιθέσεων, όσο και των ένοπλων οδομαχιών που διεξάγονται στις κυρίως κουρδικές πόλεις.

ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ!


Oι στόχοι της ρωσικής εμπλοκής στη Συρία ήταν πολλαπλοί ...


 
 Οι τελευταίες εξελίξεις μόνο ανησυχία σκορπούν και απαιτούν την κλιμάκωση της δράσης του Αντιπολεμικού κινήματος. Η κλιμάκωση του πολέμου κατά των μεταναστών από την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και τα κράτη της περιοχής, με καθοριστικό το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης, συνδέονται άμεσα με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, με πρώτους στόχους την Συρία και την Λιβύη.
Στο επίκεντρο πλέον η πάλη των Κούρδων αγωνιστών.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ


diaploki
Γιατί άραγε σύσσωμο το σαθρό Σύστημα της Μεταπολίτευσης χτυπά με τόσο ζήλο την κυβέρνηση; Γιατί λυσσομανούν να την ανατρέψουν; Ας δούμε λοιπόν εν τάχει μερικούς λόγους που δικαιώνουν πλήρως τους φόβους τους ότι οι Έλληνες δεν είναι πια απροστάτευτοι στις ορέξεις τους:

Ο Πούτιν στρίμωξε την Τουρκία! Υπέγραψαν τα πάντα οι Τούρκοι με την πλάτη στον τοίχο – Η Ελλάδα πέρασε όλες τις θέσεις!

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πούτιν σε πλήρη συνεννόηση με ΗΠΑ και ΕΕ βάζει στον τοίχο τον Ερντογάν – τι κρύβεται πισω από την ανακοινωση για αποσυρση από την Συρία
Με την πλάτη στον τοίχο οι τουρκοι υπέγραψαν τα πάντα χωρίς άνοιγμα ενταξιακών κεφαλαίων, χωρίς ευρω παραπάνω, ενώ και τα λεφτά που ειναι να λάβουν θα τα πάρουν σε είδος!

Δένδιας: "Ουδείς αναμάρτητος σε αυτήν την Αίθουσα"


 
 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄Αθήνας Νίκος Δένδιας, κατά την... τοποθέτησή του στη Βουλή χθες το βράδυ (Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016), επί του νομοσχεδίου «Αναγκαίες ρυθμίσεις για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με το νέο Κώδικα Αντιντόπινγκ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανέφερε:

Όλοι τα Μάτια Στραμμένα στη Ρωσία! Ο Πούτιν «Ράπισε» Πάλι τον Ομπάμα… Πήρε τα «Παιχνίδια» του και Αποχώρησε…

#

Ο Πούτιν είναι ένας Εξαιρετικός Παίκτης Σκάκι…

Η παραγγελία από τον Πρόεδρο Πούτιν να αποσυρθούν εν μέρει στρατεύματα από τη Συρία, ήρθε ως έκπληξη για την Ουάσιγκτον…

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! Τι μήνυμα έστειλε σε Σκόπια, Τουρκία, Ευρωπαίους


pavlopoulos 

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Πολιτικού Αρχείου των Ελλήνων του Πόντου (1916-1924), στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης.

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για Μουζάλα- Καμμένο

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για Μουζάλα- Καμμένο  
 «Οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν τα καλά τους και τις δυσκολίες τους. Θα βρεθεί η χρυσή τομή, όταν συναντηθώ με τον Π. Καμμένο όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ», είπε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ερωτώμενος για το θέμα Μουζάλα στη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες

Μέρες Καμμένου!

editorial_1703 

Η μετριότητα του πολιτικού συστήματος έχει επιτρέψει κατά καιρούς να «βγαίνουν μπροστά» διάφοροι «μικροί παίκτες». Συγκεντρώνουν κάποια στιγμή τα φώτα πάνω τους αλλά τελικά καίγονται. Θυμηθείτε τις «μέρες Καρατζαφέρη» ή τις «μέρες Κουβέλη». Επίδοξοι ρυθμιστές του πολιτικού παιχνιδιού που δεν τα κατάφεραν τελικά κι έτσι εξανεμίστηκαν. Μέχρι πριν μερικές βδομάδες ζούσαμε τις «μέρες Λεβέντη». Τώρα πάει για απόσυρση και αυτός. Από χθες ζούμε τις «μέρες Καμμένου».

Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν θα γίνει αποθήκη ψυχών – Μπλοκάραμε την Τουρκία!


Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν θα γίνει αποθήκη ψυχών – Μπλοκάραμε την Τουρκία! 

Στην πάγια θέση του ότι το προσφυγικό ζήτημα αφορά όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο την Ελλάδα επέμεινε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.
Χαρακτηριστικά, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι το προσφυγικό «είναι μια διεθνής κρίση που επηρεάζει την ΕΕ και έπρεπε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπιστεί ως ένα κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα».