Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

"Θύελλα" αντιδράσεων στη ΝΔ με την ανακοίνωση του ΕΛΚ
Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στο εσωτερικό της ΝΔ η επίμαχη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα «να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση».
Το γεγονός ότι το ψήφισμα έγινε αποδεκτό από την ηγεσία της ΝΔ προκάλεσε αιχμηρά σχόλια αλλά και ευθείες επιθέσεις.

Αποκρούστε τις λόγχες, τους τόκους και υπογραφές της ντροπής των Σαμαροβενιζέλων...άλλως ....ξέρετε..!!!

Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια. 

Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία. 

Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας.

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κάθε απάτητη κορυφή της πατρίδος σπίτι, κάστρο σου και βάση εξορμήσεως ξεσχίζοντας τις εχθρικές σάρκες.

"Η Γερμανία ηττήθηκε" λέει ο Καμμένος που έριξε "βόμβες" για τους εξοπλισμούς

Image

Νέα βόμβα από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο οποίος μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ανακοίνωσε το “λουκέτο” στην Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών. Στην οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “ο κάθε υπουργός έβαζε τον κουμπάρο του”. 

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Antenna ,έκανε λόγο για “γερμανική ήττα” η οποία έχει πιαστεί από το “70% του μνημονίου” που η κυβέρνηση δεν θεωρεί “τοξικό”.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο δημόσιο κι έτσι έφερε ως παράδειγμα την διεύθυνση εξοπλισμών:

“Το ότι θα αλλάξει το δημόσιο, θα αλλάξει, το ότι θα συγχωνευθούν οι υπηρεσίες, θα συγχωνευθούν. Για παράδειγμα, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν θα παραμείνει μία γραμματεία η οποία λέγεται Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών. όπου ο κάθε υπουργός έβαζε τον κουμπάρο του - οι περισσότεροι κουμπάροι είναι τώρα στη φυλακή - και έμπαιναν και καμιά δεκαριά στελέχη τα οποία χρησιμοποιούσαν το δημόσιο χρήμα για τον εξοπλισμό της χώρας για να πλουτίσουν. Θα πάει πάλι στα επιτελεία. Αντί, δηλαδή, να έχουμε αυτή τη στιγμή 50 υπηρεσίες που ασχολούνται με την αεροπορία, για να σας πω ένα παράδειγμα, θα υπάρχει μία υπηρεσία”.

«Βόμβες» Ζέτας Μακρή για την Ν.Δ. – Γιατί μίλησε για «νταβατζήδες» [video]


Μίλησε με δάκρυα στα μάτια σε κατάμεστη αίθουσα...

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με ψηφοφόρους που την υποστήριξαν στις εκλογές η Ζέττα Μακρή άνοιξε την καρδιά της και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για όλους και για όλα.



Η πρώην υπουργός τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να της πει πως εκμεταλλεύτηκε την πολιτική και με νόημα συμπλήρωσε πως «είναι επικίνδυνο να ξεκινάς πεινασμένος κυριολεκτικά και μεταφορικά»!


«Ελλάδα εναντίον Γερμανίας»! Το Stratfor λέει ότι το Βερολίνο «έχει λίγες και κακές επιλογές»!

www.onalert
Δύο αναλυτές του think tank Stratfor, ο Μάρκ Φλέμινγκ Ουιλιαμς και ο Αντριάνο Μποσόνι, έχουν …
μια συζήτηση για το μέλλον του ελληνικού χρέους αλλα και για το μέλλον της Ευρώπης.
Η συζήτηση ξεκινάει απο τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.
Όπως αναλύει ο Αντριάνο Μποσόνι κατα την διάρκεια της σύντομης συζήτησης (που μπορείτε να δειτε παρακάτω αναλυτικά) σε ο,τι αφορα την σύναντηση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και του Γερμανού ομολογου του, ηταν μια συνάντηση στην οποία σίγουρα θα συγκρούονταν οι απόψεις.

Τουιτ Αντώναρου προς Σαμαρά «αν έχεις αξιοπρέπεια φύγε!»

@evangantonaros
Βρε Βαγγέλη τι απορείες έχεις κι εσύ; Οταν έβρεχε αξιοπρέπεια η Κυβέρνηση Σαμαρά κρατουσε ομπρέλα

Η εκδίκηση της «Δημοκρατίας»! Τρόμος στο Καστρί για τις αποκαλύψεις Φαλτσιανί.


ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!
Βομβες απο την Κυριακάτικη Δημοκρατία που σηκώνει για ακόμα μια φορά την σκοτεινή υπόθεση της λίστας Φαλτσιανί και του Παπανδρέου.
Μην ξεχνάμε ότι ο Παπανδρέου ως πρωθυπουργος και υπουργος εξωτερικών παρήγγειλε την λίστα από την Λαγκαρντ, την έφερε νύχτα και την έκρυψε. Όταν η υποθεση ήλθε στο φως, από τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, η εξεταστική που ακολούθησε ήταν οπερέτα. Στημένοι βουλευτές και άμεση παύση με την μαεστρική ικανότητα Μπαλτάκου μόλις ήλθαν στο φως τα emails που ενέπλεξαν ευθέως τον Παπανδρέου, η υπόθεση έκλεισε με την σκανδαλώδη συμπαιγνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής.

Αριστερά μπαίνοντας,μέ περισπούδαχτες αριστερές αναλύσεις.


PALEYEIS

Γράφει ο Κώστας Παντελάκης

Θυμούνται όλοι πιστεύω ότι οι προ καιρού γαλάζοπράσινοι “κουμπάροι” είναι οι σημερινοί νεοαριστεροί σώγαμπροι.
Νά σάς θυμίσω ακόμη ότι σ’ ένα από τα κλασικότερα κείμενά του ο Λένιν τόνιζε…
“Στα πρακτικά ζητήματα της πολιτικής σε κάθε χωριστή ή ειδική ιστορική στιγμή το σπουδαίο είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις τα ζητήματα στα οποία εκδηλώνεται η κυριότερη μορφή των συμβιβασμών που είναι απαράδεχτοι, προδοτικοί, που ενσαρκώνουν τον ολέθριο για την επαναστατική τάξη οπορτουνισμό και να κατευθύνεις όλες σου τις προσπάθειες στο ξεσκέπασμά τους και στην καταπολέμησή τους”.
Τέλος ο ΕΝΦΙΑ, όπως και η τρόικα αδέρφια…

Οι λογαριασμοί που έλειπαν από τη λίστα Λαγκάρντ


Η μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων τραπεζικών δεδομένων στην ιστορία προκάλεσε τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική συνεργασία στην ιστορία. Και φέρνει στο φως Έλληνες καταθέτες που δεν είχαν περιληφθεί στη λίστα Λαγκάρντ του 2010.


Περισσότεροι από 81.000 τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονταν με 106.000 πελάτες και πάνω από 102 δισεκατομμύρια δολάρια ένωσαν 140 δημοσιογράφους ερευνητές από 45 χώρες για να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια έρευνα...

Αυτά είναι τα 10 σημεία που κέρδισε η κυβέρνηση


Σε non paper η κυβέρνηση παρουσιάζει δέκα σημεία με πολιτικό και τεχνοκρατικό περιεχόμενο, με τα οποία αποτιμά ως θετικές τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών και προσδιορίζει σε γενικές γραμμές και τις κατευθύνσεις των εργασιών που θα γίνουν μέχρι την συνεδρίαση του Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας.
Αυτά τα σημεία συζητήθηκαν στο χθεσινοβραδινό Κυβερνητικό Συμβούλιο που ξεκίνησε να συνεδριάζει στις 8 το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα τέσσερα σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν τη συμφωνία

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
Έπιασαν δουλειά τα τεχνικά κλιμάκια στις Βρυξέλλες – Ο Ευ. Τσακαλώτος θα εποπτεύει τις διαπραγματεύσεις από ελληνικής πλευράς – Μεγάλο «αγκάθι» το να αποσαφηνιστεί ποιο είναι το καλό 30% και ποιο το «τοξικό» 70% των παλαιών μέτρων και από ποια θα αντικατασταθούν.
Να παραδώσουν στο Eurogroup μέχρι την Δευτέρα πλήρες τεχνικό κείμενο που να περιγράφει τι μένει και τι φεύγει από το παλαιό «μνημόνιο», κατά την μετάβαση προς τη νέα συμφωνία με της χώρας μας με τους ευρωπαίους δανειστές, τρέχουν τώρα Έλληνες και ξένοι τεχνοκράτες.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

"Ας έρθει και ο Αρμαγεδών"

Βild, Reuters, Guardian, Spiegel, και άλλα δεκάδες διεθνή ΜΜΕ αφιερώνουν καθημερινά ρεπορτάζ για τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας.

Μετά τις δηλώσεις σε γερμανικό περιοδικό περί «βασανιστηρίων» της Τρόικας αλά... CIA, o Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην εφ. Guardian αναφέρει ότι «εάν δεν ήταν τρομαγμένος θα ήταν ένας τρομερά επικίνδυνος άνθρωπος».

Το Σχέδιο Κίσσιντζερ για Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο

Το περίφημο «Σχέδιο Κίσσινγκερ» ή «Σχέδιο για τη Δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ανατολικής Μεσογείου (Η.Π.Α.Μ)», πρωτοδιατυπώθηκε από τον γνωστό Αμερικανοεβραίο Υπουργό Εξωτερικών πριν τριάντα περίπου χρόνια.
Γνωστός θαμμώνας των λεσχών της διεθνούς παρασκηνιακής πολιτικής, ο Κίσσινγκερ λέγεται ότι διατύπωσε ένα σχέδιο που ήδη από το 1950 είχε περάσει από την επεξεργασία της γνωστής ομάδας Μπίλντεμπεργκ. Η ομάδα αυτή, που για πολλούς μελετητές αποτελεί ένα είδος «παγκόσμιας υπερκυβέρνησης», θεωρείται ο βασικός φορέας πραγματοποίησης του εν λόγω σχεδίου. Η έγκριση της ΕΣΣΔ και μετέπειτα της Ρωσίας, ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του. Η ενεργός συμμετοχή της εξάλλου αποτελούσε βασικό πρόκριμα για την έναρξή του. Έτσι σήμερα η Ρωσική Ομοσπονδία θεωρείται ότι λαμβάνει άμεσα μέρος σε αυτό. Περισσότερο ακόμη δε δια της συμφωνίας συνεργασίας και μερικής συμμετοχής της στις αποφάσεις του ΝΑΤΟ που υπογράφηκε πρόσφατα.

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Είμαι στο πλευρό σου αν δεν...!

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Είμαι στο πλευρό σου αν δεν...!

Δεν θα είχε κανέναν λόγο να μην στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Αρκεί όπως λέει να μην διστάσει και να μην φοβηθεί από τις εσωτερικές αντιδράσεις εννοώντας την αριστερή πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Σχολιάζοντας στην ΝΕΡΙΤ την χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει: «Να σας το πω, όπως το νιώθω. Αν ο Πρωθυπουργός ειλικρινά πιστεύει όλα αυτά, που είπε στη συνέντευξη τύπου για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, εμείς είμαστε στο πλευρό του».
Προσθέτει, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να διστάσει και να φοβηθεί. «Αρκεί βέβαια κάποια στιγμή να πούμε συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές οι μεταρρυθμίσεις. Και επειδή κάποιοι στην Αθήνα έχουν ήδη αρχίσει να μουρμουράνε και να δυσανασχετούν, καλούμε τον κύριο Τσίπρα να μη διστάσει και να μη φοβηθεί».
Καταλήγοντας, ο κ. Θεοδωράκης υπογραμμίζει το γεγονός ότι « η κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού είναι εδώ για να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Το σημαντικό είναι τη Δευτέρα να υπάρξει συμφωνία και να ριχτούμε όλοι στη δουλειά».
Πηγή:http://www.athensmagazine.gr

Συγχαρητήρια και συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα! (PHOTO)

Συγχαρητήρια και συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα! (PHOTO)

Τα συγχαρητήριά του προς τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας παράλληλα μια συγγνώμη.
«Για να μην παρεξηγηθώ, συγχαίρω τον Αλέξη Τσίπρα για την προσπάθεια Συμφωνίας. Είναι σωστό και για το καλό της Χώρας. Αλλά μία Συγγνώμη...», αναφέρει το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας για την προσπάθεια του Πρωθυπουργού.
Δείτε το «τιτίβισμα»:

Πηγή:http://www.athensmagazine.gr/

Ο εθνικός προδότης Σαμαράς αν και ηττήθηκε πανηγυρικά δεν σταματάει...



Κείμενο που στηρίζει τις θέσεις Μέρκελ ενάντια στις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας (τις χαρακτηρίζει «εμπόδιο» για να σωθεί η χώρα) υπέγραψε ο Σαμαράς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ναι, το έκανε και αυτό! Οι υπογράφοντες αποκρύπτουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους στο 180% του ΑΕΠ ενώ παρουσιάζουν το "πρωτογενές πλεόνασμα" (που δεν περιλαμβάνει την αποπληρωμή τόκων των δανείων) σαν ένδειξη ανάπτυξης. Το κείμενο εστιάζεται στην "ελπίδα" να σταματήσει η Ελλάδα να διαπραγματεύεται (!) για να μη θέσει σε κίνδυνο την "πρόοδο", ενώ αμέσως κατόπιν υποστηρίζει πως η Ελλάδα έχει μείνει "πίσω στην ανάπτυξη"! Άβυσσος...

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Να προχωρήσουμε σε ρήξη με τις πρακτικές και τις πολιτικές Σαμαρά"

Η τοποθέτηση του 37χρονου Περιφερειάρχη στο δείπνο της Τετάρτης
Την δική του άποψη εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο δείπνο που έγινε μεταξύ των στελεχών την Τετάρτη το βράδυ. Ο 37χρονος Περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που λόγω της αυτοδιοικητικής του θέσης, δεν είχε καμία συμμετοχή στην κυβερνητική πολιτική τα τελευταία χρόνια και δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, αλλά βρέθηκε και λόγω της ρήξης του με το πρώην Μέγαρο Μαξίμου , απέναντι στις πολιτικές αυτές, δεν εστίασε απλά στον Αντώνη Σαμαρά , αλλά τόνισε τις πολιτικές και τις πρακτικές που εφάρμοσε η πρώην κυβέρνηση.  "Δεν αρκεί η αλλαγή ηγεσίας.

Τα όργανα δεν έχουν τελειωμό στο γαλάζιο στρατόπεδο που είναι καζάνι που βράζει!!!!

Γιάννης Μιχελάκης: "Απαράδεκτη η ανακοίνωση του ΕΛΚ"

"Κακώς το αποδέχτηκε η ελληνική αντιπροσωπεία" λέει ο πρώην υπουργός

Με δύο συνεχόμενα tweet ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης, ασκεί δριμεία κριτική στο ΕΛΚ για την - πράγματι πρωτοφανή- ανακοίνωση του εχτές.
Γράφει ο Μιχελάκης: 
"Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία!

Η σθεναρή μάχη της Ελλάδος με τους εταίρους

sthenari maxi tis ellados me toy etairoys
Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Στο ιστορικότερο σημείο καμπής της οδυνηρής μνημονιακής περίοδου, η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια σθεναρή και ανυποχώρητη μάχη με τους εταίρους μας, για την αποτίναξη των εθνοκτόνων μνημο-νιακών ζυγών. Κεντρικό όπλο στην φαρέτρα της κυβερνήσεως, είναι η συντριπτική ετυμηγορία του ελληνικού λαού, για στρατηγική αλλαγή πλεύσης στην θανατηφόρα μνημονιακή πολιτική, για έξοδο απο το αβυσσαλέο τέλμα της λιτότητας και για αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων που ελαστικοποιήθηκαν και οδήγησαν τους έλληνες εργαζόμενους στον όλεθρο.

Έρχεται στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Έρχεται στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με πτήση της Aegean ταξιδεύει αυτή την ώρα ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σύμφωνα με πηγές του parapolitika.gr ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όπου συζήτησαν όλα τα θέματα των τελευταίων ημερών συμπεριλαμβανομένου κι αυτού της προεδρικής εκλογής.
Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ταξιδεύει για την Αθήνα αμέσως μετά την συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εντείνει την φημολογία που τον θέλει να είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας για την προεδρία της Δημοκρατίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ το Spiegel: ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ η Μέρκελ για να συμβιβαστεί με την Ελλάδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ το Spiegel: ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ η Μέρκελ για να συμβιβαστεί με την Ελλάδα!
Την εκτίμηση ότι η καγκελάριος Μέρκελ έκανε σήμα για εξεύρεση συμφωνίας στο θέμα της Ελλάδας διατυπώνει το Spiegel, ερμηνεύοντας τις δηλώσεις που έκανε η καγκελάριος προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
«Γνωρίζετε ότι η επιτυχία της Ευρώπης στηρίζεται στην εξεύρεση συμβιβασμών. Οι συμβιβασμοί είναι εφικτοί όταν τα πλεονεκτήματα ξεπερνούν τα μειονεκτήματα. Η Γερμανία είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η κ. Μέρκελ. Πάντως, η ίδια έσπευσε να υπενθυμίζει ότι η αξιοπιστία της Ευρώπης στηρίζεται ανέκαθεν στην τήρηση των δεσμεύσεων. «'Εχουμε μερικές μέρες ακόμα μέχρι τη συνάντηση της Δευτέρας» σημείωσε χαρακτηριστικά η καγκελάριος.

Πιο Έλληνας από πολλούς… Ο Φάρατζ τα… χώνει άγρια στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπερασπιζόμενος τη χώρα μας (Βίντεο)

Πιο Έλληνας από πολλούς… Ο Φάρατζ τα… χώνει άγρια στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπερασπιζόμενος τη χώρα μας (Βίντεο)
Κι όμως υπάρχει υποστηρικτής της Ελλάδας μετά το χθεσινό Eurogroup, στο οποίο όλες οι συμμετέχουσες χώρας τάχθηκαν εναντίον των προτάσεων του υπουργού οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τον πρόεδρο του αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος για μια ακόμα φορά, υπερασπίστηκε την Ελλάδα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και μάλιστα με ιδιαίτερα θερμό τρόπο… Και όπως πάντα «ξεβράκωσε» στην κυριολεξία τους «ευρωηγέτες»… Δείχνοντας πως είναι πιο Έλληνας από αρκετούς Έλληνες που εύχονται ετούτη την ώρα την παραμονή της χώρας στη φυλακή της Ευρώπης…

Βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να έχουν Ρεύμα οι ΦΤΩΧΟΙ!- ΒΟΘΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

523

Η Κατερίνα Μάρκου είναι βουλευτής του Ποταμιού και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Στην ομιλία της στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων είπε, ανάμεσα σε άλλα, σύμφωνα με το olympia.gr,τα παρακάτω, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην κυβερνητική απόφαση για ηλεκτροδότηση των σπιτιών των απόρων:

«…πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον; Φαντάζομαι πως όχι. Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΝ ΣΕΚΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

SIEMENS
“Ερχεται η αποκάλυψη της χρονιάς που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο…

Ο κύβος ερρίφθη…

………….Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι να μάθει ο κόσμος τι ρόλο έπαιζε ο Σέκερης και το πώς εμπλέκεται ο Αντώνης Σαμαράς στην υπόθεση της Siemens.

Η πληροφορία δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση…

Financial Times: Η οκτασέλιδη έκθεση του Γιούνκερ #EUROGROUP

Financial Times: Η οκτασέλιδη έκθεση του Γιούνκερ
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, επανέφερε προτάσεις για την ενοποίηση της ευρωζώνης στη χθεσινοβραδινή σύνοδο των ηγετών της ΕΕ, στις οποίες περιλαμβάνονται η ενδεχόμενη καθιέρωση προϋπολογισμού της Ευρωζώνης και νέοι ευρωπαϊκοί θεσμοί που θα υπηρετούν το ενιαίο νόμισμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Καμμένος: Το μνημόνιο δεν ισχύει, θα είμαστε ισότιμοι με τους εταίρους

«Αυτούς τους τύπους που μπαίνανε στα υπουργεία και έδιναν εντολή στους υπουργούς δεν θα τους ξαναδούμε», ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τις σημερινές επαφές σε τεχνικό επίπεδο με εκπροσώπους της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ.
«Ούτε με e-mail θα συνεχιστεί η χώρα να κυβερνάται, όπως έκανε ο κ. Σαμαράς, όταν είπε ότι τους έδιωξε. Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς με τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου και θα ακούμε τους ισότιμους εταίρους, όπως όμως θα ακούνε και αυτοί ισότιμα», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Η σχέση εξουσίας, δηλαδή, του δανειζόμενου με το δανειστή δεν θα υπάρχει», εξήγησε.

Ο Εγγυητής!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

''Είμαι κι εγώ στις Βρυξέλλες ως εγγυητής (!) της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας''...
είπε ο πρώην και έτρεξε να υπογράψει κείμενο το οποίο στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και το οποίο χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας σαν ''εμπόδιο'' στο να βοηθηθεί η χώρα, στρέφεται δε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης αναφέροντας ότι πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων!

Έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό πως υπάρχει μιά δράκα πολιτικών και άλλων νεοπροδοτών, νέας κοπής, υψηλής ανηθικότητας, χωρίς ''πέτσα'', χωρίς συνείδηση, χωρίς πατρίδα και χωρίς ''πιστεύω''.

ΟΡΓΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! Δίναμε στους γερμανούς εκατομμύρια την ωρα που ρήμαζαν την υγεία!



Το «χρυσό» συμβόλαιο Άδωνι με τους Γερμανούς για την Υγεία! Τι ανακάλυψε ο Π.Κουρουμπλής
«Oι Γερμανοί μας δανείζουν και μας τα ξαναπαίρνουν πίσω μέσω τέτοιων συμβολαίων»
Χρυσές απεδείχθησαν για τους Γερμανούς εμπειρογνώμονες και την περιβόητη την Task Force οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε υπογράψει κατά τη διάρκεια της θητείας του χρυσή συμφωνία με την Task Force για την εκπόνηση μελετών για τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην ΠΦΥ και στον ΕΟΠΥΥ.
Μελέτες που όμως είχε ζητήσει ταυτόχρονα από Έλληνες επιστήμονες οι οποίες βεβαίως δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ.

Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους! Τι θα συμβεί με τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό;


Τελική λύση για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους που έχουν έτοιμη οι Σόιμπλε-Γιουνκέρ και Ντάισεμπλουμ κι αυτή δεν είναι άλλη από το...
κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων σε τράπεζες της Ε.Ε.-με εξαίρεση την Ελλάδα,όπως διαβάζουμε στο kourdistoportokali.gr. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνέβη με την Κύπρο.

Οι επικεφαλής της Ε.Ε. έχουν στα χέρια τους τις σχετικές εκθέσεις των κεντρικών τραπεζιτών των χωρώς της Ε.Ε. οι οποίες ανεβάζουν το ύψους του συνολικού αθροίσματος των καταθέσεων των συμπολιτών μας στα 250 δις ευρώ.

Ο μυστικός δείπνος Καραμανλή - Μεϊμαράκη, με menu τον Σαμαρά!!!

Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ ενόψει της συνεδρίασης της Κ.Ο του κόμματος την ερχόμενη Πέμπτη και της φημολογίας ότι μπορεί να τεθεί από κάποιους θέμα ηγεσίας.


o-mustikos-deipnos-karamanli---meimaraki
 Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την ερχόμενη Πέμπτη και τη φημολογία ότι μπορεί να τεθεί από κάποιους θέμα ηγεσίας.

Οι κκ. Καραμανλής και Μεϊμαράκης συμφώνησαν στην ανάγκη να αλλάξει σελίδα στο κόμμα με προσήλωση στην αρχή της ενότητας της παράταξης, ενώ τέθηκαν όλα επί τάπητος.

To Υ/Β S 121 «ΠΙΠΙΝΟΣ» καταπλέει στον Όρμο της Σούδας και …Ετοιμάζεται να «σφραγίσει» τα Στενά!


 image.ashx_
Το Υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ του Πολεμικού φτάνει στο Ναύσταθμο της Σούδας για Ακουστικές Μετρήσεις και …
ετοιμάζεται να αναλάβει Αποστολή ή Αποστολές …Χωρίς κανείς να γνωρίζει που και σε ποια νερά !
Ακουστικές μετρήσεις από το υποβρύχιο “ΠΙΠΙΝΟΣ” θα πραγματοποιηθούν στη θαλάσσια περιοχή του όρμου της Σούδας  μεταξύ του διαστήματος από την Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και τις ώρες από 6 μ.μ. έως 6 π.μ. ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

Αλέξης και Πάνος άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου. Τώρα κι οι Πορτογάλοι καλούν τον Κοέλιο να…χαλάρωσει !


tsipraskammenos079-img-0208-201502111423608290-1
Κάλεσμα στον Πορτογάλο πρωθυπουργό Πέντρο Πάσους Κοέλιο να χαλαρώσει τη στάση του όσον αφορά τη συνέχιση της λιτότητας στην Ελλάδα απευθύνουν 32 προσωπικότητες της Πορτογαλίας, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, συνδικαλιστές, επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί.
Σε ανοιχτή επιστολή τους που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Público τονίζουν ότι η αντίληψη πως η πολιτική λιτότητας πρέπει να συνεχιστεί ως έχει είναι «αντιπαραγωγική».
Καλούν επίσης τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει δημόσιο λόγο που «δεν θα ταπεινώνει τις χώρες-μέλη».

Εφόσον επισφραγιστεί η συμφωνία Ελλάδος με ΕΕ…ο προδότης, Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί από την ΝΔ


98ed9884db3a0e2109edd6f578164c90_L
 Η ΝΔ χρειάζεται πολιτική λύτρωση και αυτή θα έρθει μόνο με την αλλαγή της ηγεσίας της ΝΔ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός.
Το θετικό βήμα προς τα εμπρός δεν επιτεύχθηκε επί ΝΔ και Σαμαρά αλλά επί ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα.
Οι αριστεροί που ήταν τρικυμία εκ κρανίω όπως τους κατηγορούσαν οι δεξιοί κατάφεραν να πετύχουν μια αναθεωρημένη συμφωνία που είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός.

Το μνημόνιο παραμένει αλλά είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα πραγματοποίησε ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός.
Ο Σαμαράς ως αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός δεν κατάφερε μετά τις ευρωεκλογές να διαχειριστεί τις προκλήσεις.

Καμμένος:Τελειώσαμε την τρόικα και τα μνημόνια!!!

Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς με τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου, είπε ο πρέοδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος.

kammenos-me-troika-kai-mnimonia-exoume-teleiwsei
Με την τρόικα και το μνημόνιο έχουμε τελειώσει, είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις εξελίξειες μετά το eurogroup και τη σύνοδο Κορυφής χθες στις Βρυξέλλες.

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Τσίπρας-Καμμένος το καθάρισαν το ματς


110215183746_6887

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την πολιτική ζωή του τόπου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τις Βρυξέλλες έχουμε συμφωνία!
Τσίπρας, Καμμένος με την συμβολή Βαρουφάκη-Δραγασάκη-Παππά καθάρισαν το ματς.
Η επιτυχία της κυβέρνησης θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις στην ΝΔ.
Ηδη ο Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να δώσει εντολή ώστε να γκρεμίσουν τα τείχη στην Ελλάδα για να υποδεχθούν τους ήρωες.

Το ελληνικό "παιχνίδι" στο τρίγωνο Ουάσινγκτον-Μόσχα-Πεκίνο και ο ρόλος του Καμμένου




 Image

Οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για την ύπαρξη “plan b” της ελληνικής κυβέρνησης, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους ξένους, οι οποίοι περιέργως φαίνεται να διαβάζουν τη “μισή” του δήλωση. Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για πιθανές συνεργασίες -που θα προκύψουν αναγκαστικά σε περίπτωση ρήξης με την Ευρώπη- με τις ΗΠΑ,τη Ρωσία και την Κίνα. Άγνωστο γιατί άπαντες επικεντρώνουν στις δύο τελευταίες και παριστάνουν ότι αγνοούν την Αμερική!

Αλήτη, Ψυχάκια-Εφιάλτη, θα φύγεις νύχτα από την πατρίδα!!!: Κείμενο εναντίον της Ελλάδας υπέγραψε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς


sami_gennies__article
Κείμενο το οποίο στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και το οποίο χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της …

Ελλάδας σαν «εμπόδιο» στο να βοηθηθεί η χώρα, υπέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.
Το κείμενο στρέφεται εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης αναφέροντας ότι πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων. Οι υπογράφοντες αποκρύπτουν τα πρόσφατα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους στο 180% του ΑΕΠ ενώ παρουσιάζουν τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα (το οποίο δεν περιλαμβάνει την αποπληρωμή των τόκων των δανείων) σαν ένδειξη ανάπτυξης.

Ανοιξε παράθυρο αισιοδοξίας για συμφωνία μετά τη Σύνοδο Κορυφής

 anoikse-parathuro-aisiodoksias-gia-sumfwnia-meta-ti-sunodo-korufis
Η Ελλάδα και το Eurogroup συμφώνησαν να αρχίσουν αμέσως διαπραγματεύσεις μεταξύ τεχνικών επιτροπών των δύο πλευρών. Η Αγγελα Μέρκελ δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμό.

Χωρίς καμία χρονοτριβή, οι τεχνικές επιτροπές της Ελλάδας  και των δανειστών αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις με στόχο μια νέα συμφωνία. Αυτό αποφασίστηκε στην σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

Τα επόμενα βήματα 

Στα 65 δις η ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες μέσω του ELA


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αύξησε στα 65 δις ευρώ το όριο του ποσού που μπορεί να διατίθεται μέσω του μηχανισμού χορήγησης έκτακτης ρευστότητας (ELA) στις ελληνικές τράπεζες, δήλωσαν πηγές προσκείμενες στο Διοικητικό της Συμβούλιο της ΕΚΤ, που συνεδρίασε την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο κύβος ερρίφθη: Τέλος ο Σαμαράς από τη Νέα Δημοκρατία


Μπακογιάννη και ΣαμαράςΜπακογιάννη και Σαμαράς
“ Αποφάσισαν να τον "τελειώσουν"
Η χθεσινή συνάντηση (δείπνο) κορυφαίων στελεχών της Ν.Δ. ήταν καθοριστική για την επόμενη μέρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη είναι αποφασισμένα να κινήσουν τη διαδικασία «έξωσης» του προέδρου της Ν.Δ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το όριο για την έναρξη της διαδικασίας αμφισβήτησης είναι η επίτευξη και η υπογραφή, μεταξύ της κυβέρνησης Τσίπρα και των δανειστών της Ελλάδας, για τη συμφωνία - γέφυρα, ακόμη και αν αυτή γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στην τακτική συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Στο χθεσινό δείπνο, το οποίο παρέθεσε η Μαριέττα Γιαννάκου στην «Αθηναΐδα», σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της «Καθημερινής», συμμετείχαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο αδελφός της και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι καραμανλικοί αλλά εκτός Βουλής Ευάγγελος Αντώναρος και Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Επίσης καραμανλικοί, εκ των παρευρεθέντων, είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Τέλος, είχε προσκληθεί, αλλά δεν προσήλθε, ο Ευ. Μεϊμαράκης.

Οι δύο κομβικοί σταθμοί στην εσωκομματική διαδικασία είναι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. στις 19 Φεβρουαρίου και αυτή της Πολιτικής Γραμματείας στα τέλη του μηνός. Όμως το κριτήριο για την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας αμφισβήτησης του τέως πρωθυπουργού θα είναι η λήξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ.

Τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ., τα οποία, παρότι κάποια από αυτά έχουν ανταγωνιστικές ηγετικές φιλοδοξίες, συγκλίνουν στον καταλογισμό ευθυνών για την εκλογική συντριβή στον Αντώνη Σαμαρά. Επιπλέον εκτιμούν ότι η μετεκλογική στρατηγική του κόμματος το βυθίζει ακόμη περισσότερο στην απαξίωση, καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις, μεταξύ των οποίων και η προχθεσινή της ALCO για topontiki.gr, εμφανίζουν ιδιαίτερα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων της Ν.Δ. να συντάσσονται με τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης Τσίπρα.

Κοινώς, διακατέχονται πρωτίστως από την αγωνία του μέλλοντος της παράταξης, το οποίο αυτή την ώρα δείχνει αβέβαιο. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για την επιτάχυνση της αμφισβήτησης Σαμαρά...

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναγνώρισε οχυρώσεις και θέσεις α/α όπλων τουρκικό ελικόπτερο στην Κω – Πέταξε 300 μ. πάνω από το έδαφος!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναγνώρισε οχυρώσεις και θέσεις α/α όπλων τουρκικό ελικόπτερο στην Κω – Πέταξε 300 μ. πάνω από το έδαφος!


Toυρκικό ελικόπτερο ηλεκτρονικού πολέμου και ανθυποβρυχιακών αποστολών ΑΒ-412 εισέβαλε στις 11.08 στην Ελλάδα και πέταξε πάνω από την Κω, ενώ σε αναχαίτισή του έσπευδαν ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

Δείπνο κορυφαίων στελεχών της ΝΔ με μενού… τον Σαμαρά


 

Πρωτοβουλίες για νέες ισορροπίες στο εσωτερικό του κόμματος

Κινητικότητα με δείπνα και επαφές παρατηρείται τελευταία στη Νέα Δημοκρατία και μόλις χθες το βράδυ, ένα από τα σημαντικά όπως χαρακτηρίστηκε δείπνα, έλαβε χώρα μεταξύ κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με μενού… τον Αντώνη Σαμαρά και την επόμενη ημέρα στο κόμμα.
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, το δείπνο οργάνωσε η Μαριέττα Γιαννάκου με καλεσμένους όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ πλην του Κ. Καραμανλή (δεν χρειαζόταν ο ίδιος, σχεδόν όλοι οι άλλοι που πήγαν στο δείπνο, Καραμανλικοί δηλώνουν). Στο δείπνο δεν κλήθηκαν ωστόσο οι Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης.

Το παραλήρημα Μπουμπούκου σε όλο του το μεγαλείο: «Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» (Βίντεο)


Είχαμε την αίσθηση ότι όσο παπαρολόγος και να ήταν, όσο βαθμό αρχαιοπληξίας και πατριδοκαπηλίας και να διακατέχει τον βουλευτή τηλέμπορα, Αδωνη Γεωργιάδη η μπουρδολογία του θα είχε και ένα όριο. Διαψευστήκαμε ακούγοντας τον σήμερα στην τηλεόραση «Kontra».
 
Αυτό που ξεστόμισε ο απίθανος αυτός τύπος που σημειωτέον υπήρξε υπουργός και στις πρόσφατες εκλογές τον ψήφισαν 70.000 συμπολίτες μας, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων ενάντια στην καταστροφική λιτότητα και υπέρ της κυβερνητικής στάσης...
στις διαπραγματεύσεις στο έκτακτο eurogroup, δικαιολογημένα προκάλεσα υα γέλια των συνδαιτυμόνων του στο τηλεοπτικό πάνελ.

Αντάρτικο στον Κουρουμπλή από τους διοικητές νοσοκομείων της Γαλαζοπράσινης Κυβέρνησης!!!



Τα πρώτα προβλήματα για το νέο Υπουργό Υγείας έκαναν την εμφάνισή τους αφού οι διοικητές των νοσοκομείων απαντάνε με <<ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ>> στην παραίτηση που τους ζητήθηκε.
Ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέθεσε στους Περιφερειάρχες Υγείας να ζητήσουν προφορικά τις παραιτήσεις από τους διοικητές και υποδιοικητές όλων των νοσοκομείων της χώρας, ζητώντας τους να τον διευκολύνουν και να παραιτηθούν. Όμως οι περισσότεροι εξ αυτών που διορίστηκαν από την προηγούμενη συγκυβέρνηση λένε <<ΟΧΙ>>.

Spiegel: Η Ελλάδα σνομπάρει την Ευρώπη


«Η Ελλάδα σνομπάρει την Ευρώπη» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του γερμανικού Spiegel που δίνει το παρασκήνιο της συνεδρίασης του Eurogroup και εξηγεί γιατί δεν κατέληξε σε κοινό ανακοινωθέν.   
Περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, γράφει ο ανταποκριτής του Spiegel, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανακοίνωσε ότι υπήρξε πρόοοδος αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία. «Η πρόοδος δεν ήταν αρκετή για να καταλήξουμε σε κοινό συμπέρασμα» είπε ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε: «Τώρα όλοι ξέρουμε καλύτερα που στεκόμαστε. Απλά...δεν έχουν κοινό ανακοινωθέν».

Κρατάει Τσίπρας -Καμμένος.To τηλεφώνημα Τσίπρα σε Βαρουφάκη ματαίωσε το κοινό ανακοινωθέν


 
Αφόρητες πιέσεις στο έκτακτο Eurogroup - Ο Σόιμπλε είχε αποχωρήσει πιστεύοντας ότι υπήρξε συμφωνία για παράταση του μνημονίου...

Αδιέξοδο υπήρξε στις διαπραγματεύσεις στο έκτακτο Eurogroup καθώς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και μετά από 2,5 ώρες διαβουλευσης -από τη λήξη της συνεδρίασης- δεν βγηκε κοινό ανακοινωθέν. Οι πιέσεις προς την ελληνική πλευρά που δεν έκανε δεκτή την παράταση του Μνημονίου, ήταν αφόρητες και εν τέλει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία Βαρουφάκη -Τσίπρα ματαιώθηκε το ανακοινωθέν. Οπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συμβουλίου, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δεν υπήρξε συμφωνία για τα κοινά συμπεράσματα παραπέμποντας σε συνέχιση των συζητήσεων μέχρι τη Δευτέρα.

ΦΑΛΣΙΑΝΙ: ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (VIDEO).

 
«ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ο Ερβέ Φαλσιανί, ο προγραμματιστής της τράπεζας HSBC που απέσπασε τη λίστα Λαγκάρντ, αποκάλυψε ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν στη διάθεσή τους μόνο το 1% των στοιχείων που υπάρχουν για την υπόθεση και πως αν ήθελαν σε μια μόνο μέρα θα μπορούσαν να έχουν χιλιάδες απόρρητες πληροφορίες για την υπόθεση.
Μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA «360 μοίρες», ανέφερε ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν τον ενόχλησε από την Ελλάδα για να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες, κάτι που οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ισπανίας έχουν κάνει.

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.












Χωρίς διαγραφή χρέους κανένα «οικονομικό θαύμα» δήλωναν κάποτε οι Γερμανοί – 60 χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί
Καλά διαβάσατε. Σαν σήμερα, η Ελλάδα (και μαζί της, άλλα 69 κράτη) «ξελάσπωνε» τη Γερμανία.

ΡΟΥΚΕΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: Πήγαν να καθαρίσουν τον Παπασταύρου για την λιστα Λαγαρντ! Η βρώμικη εντολή στον ΣΔΟΕ…


 
Διαβάστε στο τεύχος 70 του HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Πέμπτη πώς η προηγούμενη κυβέρνηση επεχείρησε να χρησιμοποιήσει το ΣΔΟΕ για να συγκαλύψει υποθέσεις που έπρεπε να ελεγχθούν. Τα στοιχεία που αποκαλύπτουμε αποδεικνύουν, εκτός από την αντίληψη με την οποία λειτουργούσε το βασικό όργανο πάταξης της φοροδιαφυγής με ευθύνη της διοίκησής του, και σοβαρά ποινικά αδικήματα, για τα οποία πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Δημόσιο παίρνει τον έλεγχο σε Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική


Αλλάζει άμεσα ο νόμος του ΤΧΣ και ξυπνάει ο κοιμώμενος μέτοχος των τραπεζών. Μήνυμα-τελεσίγραφο στους τραπεζίτες για χτύπημα στα media
Την εκ βάθρων αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθαρίζοντας ότι θα αλλάξει ο νόμος λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ώστε το Δημόσιο να «ξυπνήσει» και να γίνει ενεργητικός αντί κοιμώμενος μέτοχος, ασκώντας πλήρως τα δικαιώματα που απορρέουν από τις μετοχές που κατέχει, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν θα θιγούν τα συμφέροντα των ιδιωτών μετόχων. Παράλληλα όμως ξεκαθάρισε ότι η πολιτική παρέμβαση θα ασκηθεί μέσω της θέσπισης ποιοτικών και ποσοτικών στόχων στα πλαίσια της υποστήριξης της αναπτυξιακής πρωτοβουλίας.