Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Επεισόδια στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – «Μπουρλότο» έβαλε η Ραχήλ Μακρή

Raxil Makri-570 


Επεισοδιακά ξεκίνησε το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σήμερα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με αντεγκλήσεις συνδικαλιστών μεταξύ τους και με την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κας Ραχήλ Μακρή η οποία κατήγγειλε ως προδότες και δοσίλογους όσους υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

4 χρόνια δυστυχίας....


10 Απριλίου 2010-10 Απριλίου 2014!Ακριβώς 4 χρόνια πέρασαν όταν ο τότε πρωθυπουργεύων Γεώργιος Παπανδρέου έβαζε την Ελλάδα στον μηχανισμό στήριξης λέγοντας πως θα την βρούμε την δική μας Ιθάκη...4 χρόνια μετά ο νυν πρωθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε πως τελικά την βρήκαμε και ξανά προς την δόξα τραβάει η Ελλάδα!Πολλοί θα μπουν πως συμπτωματικά συνέπεσαν οι ημερομηνίες.Άλλοι ό,τι ήταν σχεδιασμένο και θα αναπτυχθούν συνωμοσιολογικά σενάρια.Το μόνο βέβαιο είναι πως ούτε ο Μακιαβέλι γράφοντας τον "Ηγεμόνα" δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχε την απόλυτη εφαρμογή στην Ελλάδα του 21ου αιώνα!!
  Δεν χρειάστηκαν πόλεμοι ούτε και εξολόθρευση των Ελλήνων με τους παραδοσιακούς τρόπους.Όταν τα πάντα στην καθημερινότητά μας έχουν ως σημείο αναφοράς το χρήμα,όλα γίνονται πιο εύκολα για αυτούς που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο!Οικονομική εξαθλίωση:Το απόλυτο όπλο στα χέρια των δοσίλογων και των προδοτών!Ακόμα και από τον φόβο,το χρέος έχει μεγαλύτερη επίδραση στην ψυχολογία του καθενός ατομικά,αλλά και στην μάζα συνολικά!Το χρέος είναι εκείνο που θα επιφέρει τον φόβο και στο τέλος την απόλυτη παράδοση της κοινωνίας ολόκληρης στα χέρια των 'ηγετών" της!Τρόποι δημιουργίας χρέους πολλοί.Αρκεί να διαθέτει κανείς φαντασία και διαστροφικό μυαλό!Τρόποι επιβολής του και δημιουργία φόβου;Η 4η εξουσία!Τα ΜΜΕ που βρίσκονται στην υπηρεσία των προδοτών!
   Δυστυχώς για την Ελλάδα το έργο έχει και συνέχεια.Μπορεί κατά τον Αντώνη Σαμαρά να βγήκαμε στις αγορές και κατά τον Γεώργιο Παπανδρέου να βρήκαμε την Ιθάκη,αλλά το κόστος για αυτά είναι μη μετρήσιμο πια!Αναστρέψιμο;Σίγουρα ναι!Άλλωστε και ο Μακιαβέλι αυτό που φοβόταν πάντα ήταν η επανάσταση!Η συνέχεια για τον τρόπο που θα επαναστατήσουμε λίαν συντόμως

Niccolo M.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τί θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τουλάχιστον τα 6 από αυτά τα ξέρουμε





Τί θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τουλάχιστον τα 6 από αυτά τα ξέρουμε
Να θυμάσαι πάντα πως οι άντρες δεν είναι πολύπλοκα όντα σαν τις γυναίκες και μπορείς να τους ικανοποιήσεις με σχετικά λίγα πράγματα! Αν και η αντίστοιχη λίστα για τις γυναίκες χρειάζεται ολόκληρό τόμο, η αντρική περιορίζεται σε 6 μικρά θέλω... Θα του αρνηθείς;

1. Θέλουν να τους μιλάμε βρώμικα. Μην καταντήσεις ροζ γραμμή ούτε αφηγήτρια ερωτικής νουβέλας. Προτίμησε μερικές λέξεις κλειδιά ή μερικές φράσεις που θα τον αναστατώσουν. Δες σε ποιες ανταποκρίνεται καλύτερα.

2. Θέλουν μερικές φορές να παίρνουμε τον έλεγχο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τη γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει να το διεκδικεί. Δεν μιλάμε για μαστίγια, αλλά όλα τα αγόρια απολαμβάνουν τη γυναικεία ισότητα... τουλάχιστον τη στιγμή του σεξ.

Τέρενς Κουίκ στην Ξάνθη: « Εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα το κάνουν Κόσσοβο »


Ο Τέρενς Κουίκ κατά την επίσκεψη του στην Θράκη δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αποδέχονται απειλές και εκβιασμούς και πολύ περισσότερο, όταν πλαστογραφούν και παραχαράσσουν την συνθήκη της Λωζάνης.
Η οποία μιλά σαφέστατα για μουσουλμανική μειονότητα και όχι, για τούρκικη μειονότητα  που έβγαλε τελευταία ανακοίνωση η  Άγκυρα .

Καuτό: Ελληνίδα ραδιοφωνική παραγωγός χωρίς βρακάκι στο μπαλκόνι

  Καuτό: Ελληνίδα ραδιοφωνική παραγωγός χωρίς βρακάκι στο μπαλκόνι

Όταν μια γυναίκα δεν έχει ταμπού και κόμπλεξ φαίνεται. Πώς; Με απλές καθημερινές κινήσεις.


Όπως αυτές που αρέσκεται να κάνει η Τζοάννα. Μια σeξι ραδιοφωνική παραγωγός και γυμνάστρια που μπορεί να είναι μόλις 20 ετών όμως βρίσκει τον τρόπο να προκαλεί και να αναστατώνει τους άντρες κάθε ηλικίας.
Το κορίτσι τα πέταξε όλα και βγήκε στο μπαλκόνι της να πάρει αέρα.

Ε… λογικό, άνοιξε κι ο καιρός και πώς να αντέξει φορώντας τα ρούχα της;

Οι γείτονες πάντως σίγουρα τη βγάζουν κι αυτοί στα μπαλκόνια τους!!! Με τέτοια θέα δικαιολογημένοι…

Η ανάπτυξη του αρχιπροδόταρου και η έξοδος στις αγορές:Βγάζουν στο σφυρί σπίτι ανέργων για ανεξόφλητα δημοτικά τέλη ύψους 376,29 ευρώ!

 
Για οφειλή 376,29 ευρώ που αφορά τέλη ύδρευσης, ο Δήμαρχος Μάνδρας- ΕΙδυλλίας και η Δημοτική Αρχή βγάζουν στο σφυρί το σπίτι άνεργου ζευγαριού με δυο παιδιά, ενώ η μητέρα είναι άτομο με Αναπηρία και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή.Όπως διαβάζουμε στο hellasforce.com, το σπίτι βγαίνει στο σφυρί με αρχική προσφορά 40 χιλιάδες ευρώ…

ΒΟΜΒΑ Μέρκελ: Δεν ξέρω αν σήμερα το βράδυ θα σας μιλάνε οι φίλοι σας κύριε Σαμαρά


Ερωτηματικά προκαλεί το περίεργο χιούμορ της Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με νέους επιχειρηματίες στο Φόρουμ που διοργανώνεται στο Hilton η καγκελάριος είπε με νόημα στον Έλληνα πρωθυπουργό «Δεν ξέρω κ. Σαμαρά αν οι φίλοι σας το βράδυ θα σας μιλάνε αν τους πείτε όσα συζητήσαμε απόψε, αλλά μην διστάσετε να τα πείτε όλα. Γιατί έτσι προχωράμε μόνο μπροστά με συζήτηση και ειλικρίνεια».
Μάλιστα πριν το χιούμορ η κυρία Μέρκελ ζήτησε μια συγγνώμη, καθώς κατά την είσοδό της δεν χαιρέτισε τέσσερις από τους νέους επιχειρηματίες που ήταν παρόντες στο φόρουμ, καθώς, όπως ομολόγησε, τους πέρασε για δημοσιογράφους.

Ανώμαλη προσγείωση του Τόνι του "ψυχάκια" από τους φίλους του στο ΔΝΤ



«Χαστούκι» του ΔΝΤ: Η Ελλάδα μάλλον θα χρειαστεί κι άλλη βοήθεια
Οι ανάγκες χρηματοδότησης παραμένουν πολύ μεγάλες για την Ελλάδα δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ρεζά Μογαντάμ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Ο κ. Μογαντάμ χαρακτήρισε την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές «πετυχημένη» και «θετικό γεγονός» και ότι «πιθανόν, η Ελλάδα να χρειαστεί πρόσθετη χρηματοδότηση», υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα ότι «οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ μεγάλες. Πολύ μεγαλύτερες από τα κεφάλαια που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από τις αγορές», δίνοντας ένα ηχηρό "χαστούκι" στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την Άνγκελα Μέρκελ που εκείνη τη στιγμή έδιναν κοινή συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να πείσουν τον ελληνικό λαό - και όχι μόνο - για το αντίθετο.

Πρωθυπουργός 2 σε 1: και κυβερνήτης, και δικαστής!..



Τελικά αυτό που θα καταφέρουν είναι να κάνουν ήρωες αυτούς που θέλουν(;) να βάλουν στο περιθώριο ή να φυλακίσουν!
     Αυτούς που πριν λίγο καιρό τους προωθούσαν υπογείως, σαν ανάχωμα στην διαρροή ψήφων  από την κυβερνητική παράταξη προς την υπόλοιπη αντιπολίτευση.

     Και θα γίνουν ''ήρωες'', γιατί θα είναι εύκολο πιά για κάθε ακροδεξιό βουλευτή να δημοσιοποιεί το οπτικοακοακουστικό υλικό που έχει (παράνομα μεν, αλλά αποδεικτικό της φασιστικής νοοτροπίας και πρακτικής της κυβέρνησης),
     ..και μετά να κρύβεται μέχρι να λήξει το Αυτόφωρο, ή να κάθεται και να περιμένει να συλληφθεί, γενόμενος έτσι δύο φορές ''ήρωας της ενημέρωσης του λαού'', στα μάτια των οπαδών του, αλλά και άλλων..

Οργή Πούτιν προς Α.Σαμαρά: «Αφού σας αρέσει η ουκρανική κυβέρνηση πληρώστε τα χρέη της αλλιώς σας κόβω το φ.α.»!



ME EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Επιστολή με την οποία προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους στην ομαλή παροχή φυσικού αερίου με αφορμή την «κρίσιμη», όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση με το χρέος της Ουκρανίας προς τη Ρωσία απέστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σε άλλους 17 Ευρωπαίους ηγέτες ο Ρώσος πρόεδρος Βαλντιμίρ Πούτιν.
Στην επιστολή του προς τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Β.Πούτιν εκφράζει «τη βαθιά του ανησυχία για την κατάσταση γύρω από το χρέος της Ουκρανίας για το φυσικό αέριο καθώς το συσσωρευμένο χρέος φτάνει τα 2.200.000.000 δολαρία οφείλονται από Naftogas Ουκρανίας, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις παραδόσεις αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην Ελλάδα».
Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ρωσίας τονίζει στον Α.Σαμαρά ότι δεν μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος του χρέους της Ουκρανίας και ότι αφού η Ελλάδα ως προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ έχει λάβει πρωτοβουλίες για την σταθεροποίηση της κυβέρνησης του Κιέβου (σ.σ.: την οποία η Μόσχα θεωρεί παράνομη και προϊόν πραξικοπήματος) θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη για να λυθεί το πρόβλημα με το τεράστιο ουκρανικό χρέος.

Κλαυθμός και οδυρμός στον ΔΟΛ

 

Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί Γεωργιάδη για τα περί δήθεν οφσορ και σκάφους Καμμένου, σύμφωνα με την δικαιοσύνη.

Για άλλη μία φορά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δικαιώθηκε στο δικαστήριο. Αυτή την φορά για τους ισχυρισμούς περί σκάφους που διατηρούσε σε οφσορ για να φοροδιαφεύγει κλπ. Το δικαστήριο μπήκε στην…ουσία της υπόθεσης και έκρινε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι συκοφαντικοί και ψευδείς, με μία απόφαση που όμως δεν αναμένουμε να την δούμε σε 3 πρωτοσέλιδα των Νεων, όπως παρήλασαν οι εν λόγω ισχυρισμοί.


Το σημαντικό όμως της υπόθεσης είναι αλλού: Η εκδίκαση των αγωγών Καμμένου κατά ΔΟΛ, όπου εκεί πραγματικά αναμένονται σοβαρότατες εξελίξεις, καθότι ο ΔΟΛ είναι υπότροπος, για προγενέστερες συκοφαντικές δημοσιεύσεις κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ (την περίοδο που ο Καμμένος ήταν βουλευτής της ΝΔ και αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων).

Να σε πάρω να με πάρεις...συμφωνήσαμε...



Ε, τώρα εδώ που τα λέμε άδικο έχει η στερημένη απ' την φύση; Δυό μέτρα παλικάρι είναι ο δικός μας!
Τσίλικο και καλαματιανό!
Κάτι άλλες γερμανίδες σαν τα κρύα τα νερά, τότε, στις δεκαετίες του '70 και του '80, κάνανε αιματηρές οικονομίες όλο τον χρόνο, για να 'ρθουνε ένα μήνα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, να ξεδώσουνε με κάτι δασύτριχους γιδιβοσκούς!...
Κι αυτή!  
Που την πληρώνουνε κι από πάνω;!  
Και για τέτοιο τεφαρίκι;!
Μη βλέπετε τον Αντωνάκη που άσπρισε απ' τις στενοχώριες, και ψιλοκαμπούριασε απ' τα βάσανα! Έχει και μιάν ολόκληρη χώρα να σώσει! Έναν λαό!
Μέσα του, κρατάει ακόμα εκείνο το τσαγανό, την βαρβατίλα, που έκανε το greek kamaki διάσημο σ' όλον τον κόσμο!
Πώς νομίζετε βγήκαμε στις αγορές και πήραμε τόσα δάνεια;
Γιατί νομίζετε ότι έρχεται τόσο δρόμο, κοτζάμ καγκελάριος, για τρεις-τέσσερεις ώρες;  Για να δεί τ' αρχαία; (παρακαλούμε, όχι πρόστυχες σκέψεις!)
Όχι βέβαια!

Η Μέρκελ με τα... καθρεφτάκια





 
                 
H νέα επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα δεν προκαλεί ρίγη ενθουσιασμού στον ελληνικό λαό. Αυτό αποτυπώνεται αβίαστα στη δημοσκόπηση της Pulse RC που δημοσίευσε χθες το «Ποντίκι».
Αποτελεί όμως μια ελπίδα για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του, που εναγωνίως ψάχνουν τρόπο να υπερβούν όχι μόνο τα δραματικά αποτελέσματα από δυόμισι και πλέον χρόνια δικής τους σκληρής και καταστροφικής πολιτικής, αλλά και την πολιτική και ηθική κατρακύλα που επέφεραν το σκάνδαλο Μπαλτάκου και οι αποκαλύψεις για τα νταραβέρια με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Η επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας συνδυάζεται με την ανακοίνωση για την έκδοση ενός πενταετούς μίνι ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο, εκδιδόμενο υπό την πλήρη κάλυψη των δανειστών, θα αποτελέσει την αιχμή του επικοινωνιακού βομβαρδισμού για την προβολή του... «success story No 2».

Διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ ο Πορτοσάλτε






Διεγράφη με ομόφωνη απόφαση από την ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, λόγω αντιδεοντολογικής (αντισυνδικαλισικής) συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, «στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 11.02.13, εκείνος εργάστηκε κανονικά παρουσιάζοντας ενημερωτική εκπομπή από το ραδιόφωνο του “Σκάι”».

Η διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ισχύει για ένα έτος.

Στην ανακοίωση της Ένωσης αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Αποφασίσθηκε η άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης κατά του συν. Άρη Πορτοσάλτε, επειδή στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 11.02.13, εκείνος εργάστηκε κανονικά παρουσιάζοντας ενημερωτική εκπομπή από το ραδιόφωνο του «Σκάι».

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;»...



«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;»...Του Νίκου Μπογιόπουλου 
Πρώτο: «Οι αγορές σκίζουν τα Μνημόνια» πανηγύριζαν χτες τα «Νέα». Αυτό είναι και το γενικότερο πνεύμα της κυβερνητικής προπαγάνδας με την οποία καλλιεργείται μια αντεστραμμένη εικόνα της πραγματικότητας με αφορμή την περίφημη «έξοδο στις αγορές». Ποια είναι η αλήθεια, όμως: Σύμφωνα με τον Κανονισμό 472/2013 της ΕΕ τα κράτη – μέλη της ΕΕ που έχουν τύχει «χρηματοδοτικής συνδρομής» θα τελούν υπό καθεστώς «εποπτείας» και «ενισχυμένης επιτήρησης» έως ότου αποπληρώσουν τουλάχιστον το 75% του χρέους τους.
   Με τα σημερινά ελληνικά δεδομένα αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα τελεί υπό καθεστώς «επιτήρησης» για τα επόμενα... 50 χρόνια. Με άλλα λόγια: Τα Μνημόνια μπορεί να «σκιστούν». Με ή χωρίς Μνημόνια, όμως, οι μνημονιακές πολιτικές δεν πρόκειται να σταματήσουν, ούτε να μετριαστούν. Απλώς θα αλλάξει το τροπάρι. Μέχρι τώρα η λιτότητα, η αρπαγή και η λαική λεηλασία συντελείτο με την αιτιολογία ότι «πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στην τρόικα». Η ίδια λιτότητα, η ίδια λεηλασία και η ίδια αρπαγή, από δω και πέρα θα συνεχιστεί με άλλη αιτιολογία: Οτι θα «πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στις αγορές»...

Λαγκάρντ: Το πρόγραμμα δεν έχει τελειώσει


Λαγκάρντ: Το πρόγραμμα δεν έχει τελειώσει
Λαγκάρντ: Το πρόγραμμα δεν έχει τελειώσει

Το στίγμα των περαιτέρω ενεργειών του ΔΝΤ για μια σειρά χωρών στις οποίες εμπλέκεται με δανειακές συμβάσεις, αλλά και των θέσεων του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, παρουσίασε σήμερα η γενική διευθύντρια του, Κριστίν Λαγκάρντ, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, με αφορμή την έναρξη των εργασιών της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Για την Ελλάδα η Λαγκάρντ δεν έκανε αναφορά στην αρχική τοποθέτησή της, και αναφέρθηκε απαντώντας σε ερώτηση για την επιτυχημένη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και για την ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Η επικεφαλής του ΔΝΤ είπε συγκεκριμένα:

Success story με πλεόνασμα...ανέργων

Ελλάδα Κόλαφος για τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης τα στοιχεία του ΟΑΕΔ. Αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του οργανισμού, ανέρχονται πλέον σε 1.062.717 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι συνολικά ανέρχονται σε 1.317.848 άτομα, ενώ επίδομα από τον ΟΑΕΔ είτε κανονικό είτε εποχικό παίρνουν μόλις 157.921 άτομα.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, από αυτά 431.523 (ποσοστό 50,33%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, και 425.925 (ποσοστό 49,67%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.

Για διάψευση των κυβερνητικών πανηγυρισμών σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας, Δημ. Στρατούλης, με αφορμή τα ποσοστά για την ανεργία που ανακοίνωσαν σήμερα ο ΟΑΕΔ και η ΕΛΣΤΑΤ.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τι κάνει καλύτερα μια 40αρα από μια 20αρα;;;


Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας, έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας και αν το σκεφτείτε καλά… είχαν και το δίκιο τους.Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν να καταριόμαστε τον χρόνο που περνά και να μνημονεύουμε τα νιάτα που πέρασαν ανεπιστρεπτί, μάλλον πρέπει να δούμε κ τν άλλη πλευρά του νομίσματος.
Στα 20 ναι, η ζωή είναι πιο ανέμελη, πιο διασκεδαστική, με ανοιχτούς ορίζοντες και ευκαιρίες.
Αλλά μήπως είναι και πιο ανώριμη, με στιγμές που όλοι θα ευχόμασταν να μην είχε;
Στα 40 από την άλλη, μία γυναίκα πλέον ξέρει τι ζητάει και πώς να δημιουργήσει μεταξύ αυτών όλα αυτά που ακολουθούν στη λίστα της ευτυχισμένης 40άρας.

Ραχήλ Μακρή «Πεσκέσι στον Λάτση το Ελληνικό, με συμβάσεις και όρους που ο Ελληνικός Λαός δεν γνωρίζει»


Με αντίτιμο τα 915 εκ. ευρώ, η έκταση των 6.240 στρεμμάτων, αντικειμενικής αξίας 20 δισ. ευρώ της Ελληνικό Α.Ε. χαρίστηκε στην εταιρεία Lamda Development, συμφερόντων Λάτση.
      Είχε προηγηθεί η θετική εισήγηση της Citigroup και της τράπεζας Πειραιώς, δηλαδή του Μιχάλη Σάλλα, ο οποίος αφού εξαγόρασε τις υπόλοιπες τράπεζες γνωμοδότησε θετικά, προκειμένου ο όμιλος Λάτση να λάβει τη μερίδα του λέοντος, στη μεγαλύτερη αποκρατικοποίηση της χώρας.
      Κι ενώ η σύμβαση του ΤΑΙΠΕΔ και η τεχνική προσφορά παραμένουν εν κρυπτώ, με όρους που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ξεπούλημα του Ελληνικού έναντι 80 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, αφού το καθαρό κέρδος δεν θα ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, αναφέρουν ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα επιβαρυνθεί με την κάλυψη των συνοδευτικών έργων αλλά και τις αποζημιώσεις σε περίπτωση που το έργο καθυστερήσει. Μήλον της έριδος, αποτελεί η άδεια κατασκευής καζίνο στο χώρο, την οποία θέλουν να αποκτήσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι Μπόμπολα και Λασκαρίδη, που ήδη ελέγχουν το καζίνο της Πάρνηθας.

ΣΟΚ! Πως είναι σήμερα ο 9χρονος bodybuilder που έχει μπει 2 φορές στο βιβλίο Guinness;



Ο Giuliano Stroe (γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου, 2004) και γυμνάζεται από 2 χρονών…

Το 2009, μπήκε στο βιβλίο Guinness World Records κάνοντας τον λιγότερο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ σε απόσταση δέκα μέτρων με τα χέρια και μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.
Ο Stroe έκανε το κόλπο ζωντανά μπροστά σε ζωντανό κοινό σε μια ιταλική εκπομπή, και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο του στο YouTube.
Στις 24 Φεβρουαρίου 2010 έσπασε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των 90 μοιρών push-ups (η οποία είναι μια άσκηση όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς να αφήσει τα πόδια του να αγγίξουν το έδαφος). Ο Stroe κατάφερε να κάνει 20 push-ups των 90 μοιρών, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 12.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Η ελληνική κυβέρνηση μόλις αύξησε κατά περίπου 3,5 δις, το χρέος της.

kremala1_629_355
Παρά ταύτα, και παρότι λόγω υπαγωγής τις καινούργιας ομολογιακής έκδοσης στον αγγλικό δίκαιο δεν πρόκειται για επιστροφή στις αγορές, οι πανηγυρισμοί δεν έχουν τελειωμό !
Η ελληνική κυβέρνηση μόλις αύξησε κατά περίπου 3,5 δις ευρώ το χρέος της, που στις 31.12.2013 και χωρίς τα swaps, ανερχόταν σε €321,5 δις. Αυτά βέβαια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΔΔΗΧ. Αν συγκρίνουμε όμως τα στοιχεία του με εκείνα της αιτιολογικής έκθεσης του κρατικού προϋπολογισμού, θα δούμε ότι οι οφειλές για το 2014 είναι μεγαλύτερες κατά 43,2 δις. Όσο για τους εκτιμημένους τόκους, αυτοί μπορούν κάλλιστα να αυξηθούν κατά 17 δις. 

Την ίδια στιγμή, οι οφειλές της κυβέρνησης προς τους ιδιώτες, ανέρχονται για το πρώτο δίμηνο του 2014 σε 4,5 δισ. ευρώ, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα, τα προβλεπόμενα στον κρατικό προϋπολογισμό έσοδα, μειωθήκαν κατά 2,5 δις, λόγω αδυναμίας των φορολογουμένων και των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις φορολογικές απαιτήσεις της κυβέρνησης. 

Για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την τεράστια κυβερνητική επιτυχία, σημειώστε και ότι το 54% των προβλεπόμενων δαπανών για το 2014 (που ανέρχονται σε περίπου 117 δισ. ευρώ) δεν καλύπτονται από κρατικά έσοδα, αλλά από δάνεια που βαφτίστηκαν …. ‘πιστωτικά έσοδα’! 

Οι "γύπες" της Συγγρού, η Μέρκελ και οι αγορές...

http://aristeroblog.gr/sites/default/files/-%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD.jpg

Του Παναγιώτη Μαυροειδή
Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα ‘’ξαναβγαίνει στις αγορές’’. Σύμφωνα με μια διαστρεμμένη λογική, τούτο θεωρείται θετικό, ‘’κανονικό’’ και ασφαλώς επιτυχία.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Ποιά Ελλάδα ‘’βγαίνει’’ στο σεργιάνι;

Αυτή που πλέον έγινε ‘’κανονική χώρα’’ κατά τον πρωθυπουργό. Αυτή δηλαδή που σε σχέση με το 2009 (έτος αποκλεισμού από ‘’αγορές’’), έχει τις εξής διαφορές:


    Χρέος 349 δις αντί για 299 δις
    Ποσοστό Χρέους επί του ΑΕΠ 190% αντί 129%
    ΑΕΠ 185 δις αντί για 231 δισ
    Ανεργία 27,5% αντί για 9%
    Αγοραστική δύναμη μισθωτών 37% μειωμένη

Συμβαίνει τώρα:Χιλιάδες κόσμου πανυγηρίζουν στο Σύνταγμα για την έξοδο της Ελλάδας στις ΑΓΟΡΕΣ!

Οικογένειες, γέροι και μικρά παιδιά κατακλύζουν το Σύνταγμα και πανυγηρίζουν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Πρωθυπουργού μας! Ορδές μικροεπενδυτών συρρέουν στις τράπεζες να εναποθέσουν τις οικονομίες τους σε νέα ομόλογα αφού γνωρίζουν την φερεγγυότητα του Ελληνικού κράτους.
Τα ΜΜΕ επιτέλους θα ασχοληθούν με το γεγονός της χιλιετίας και οχι με ασήμαντες ειδησούλες όπως το σκάνδαλο του Γ.Γ. της Κυβέρνησης.
Έρχεται και η Αφέντρα αύριο, τι άλλο να περιμένει κάποιος για να "τρελαθεί" από χαρά...
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε...
η σημερινή ημέρα να κηρυχθεί αργία και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει το αίτημα του δεκτό.

Η μυστική συμφωνία κυβέρνησης και τρόικας

stournaras-ola-einai-anoichta-me-tin-troika
Βασικά στοιχεία της μυστικής συμφωνίας, που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο:
Η πλήρης ανατροπή του εργατικού δικαίου, η περαιτέρω μείωση του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά 15%, νέα «δώρα» στους εργοδότες για …


Ελλάδα Αρχή ενός νέου μνημονιακού κύκλου αποδεικνύεται το πολυνομοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Αυγή», η κυβέρνηση ανέλαβε επαχθείς δεσμεύσεις έναντι των δανειστών για μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να διατηρήσει ζωντανή την «ιστορία επιτυχίας» πριν από αυτές.

Βασικά στοιχεία της μυστικής συμφωνίας, που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο:

Εγώ, ο Σταύρος… ο αφισοκολλητής ο επαναστάτης ο διαγραφείς (από το ΠΑΣΟΚ) ο πρωτοπόρος…

Εγωπαθής, κατά τα Μουσολινικά στάνταρς. Ατένιζε αφ’ υψηλού την συνομιλήτρια του, έπαιρνε πόζες, έβαζε επιτηδευμένα την παλάμη με το δαχτυλίδι, στο στόμα. Έδωσε ένα σύντομο βιογραφικό - μικρού ήρωα…

Ήταν…αφισοκολλητής στα 17 του. Εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά τον διέγραψαν γιατί ήταν επαναστάτης. 

Το μυαλό του το είχε στον Τσε Γκεβάρα και τα επαναστατικά κινήματα, αλλά ερωτεύτηκε την δημοσιογραφία. 

Δεν είχε σκεφτεί να γίνει πολιτικός. Στα γενέθλια του, κάπου τον Φλεβάρη, το είδε ξαφνικά το θέμα αλλιώς.

Στα πολιτικά ζητήματα, μάλλον πελαγοδρομούσε. Και πάντα - ως γνήσιος τηλεοπτικός αστέρας – γύριζε τη συζήτηση στο, υπερτροφικό, «εγώ» του.

Εγώ πολέμησα τον λαϊκισμό.

Εγώ θα μείνω σ’ αυτή τη θέση (του αρχηγού) 8 χρόνια. Είναι καλός χρόνος.

Εγώ είμαι αντίθετος σε κινήσεις (όπως των "58"), που θέλουν να αναστήσουν το παλαιό.

Εγώ δεν έχω κανένα δέος, απέναντι στο πολιτικό σύστημα.

Εγώ, εγώ, εγώ...

Βρέθηκε ο γηραιότερος άνθρωπος στη Γη - Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών εiναι



Βρέθηκε ο γηραιότερος άνθρωπος στη Γη - Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών εiναι 
















Ενας Ινδός, ο Μαχάστα Μουράσι όχι μόνον υποστηρίζει αλλά και έχει επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την... 6η Ιανουαρίου του 1835. Αυτό εφόσον είναι αληθές δεν τον καθιστά μόνον το γηραιότερο άνθρωπο στη Γη αλλά και αυτό που έζησε περισσότερα χρόνια, μετά τον Μαθουσάλα που έφτασε σύμφωνα με τον θρύλο τα 969 χρόνια και τον Νώε στα 950.
Ζει στην πόλη Βαρανάσι, καταγεγραμμένα από το 1903, ηταν τσαγκάρης στο επάγγελμα, και έχει βγει στη σύνταξη από 1957, σε ηλικία 122 ετών.



Ο ίδιος, φέρεται να αναφέρει στον ιστότοπο worldnewsdailyreport.com: «Έχω περάσει τόσο καιρό ζωντανός, τα εγγόνια μου έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια. Κάπως ο θάνατος με ξέχασε... και τώρα είναι σαν να μην υπάρχει σχεδόν καμιά ελπίδα. Κοιτάξτε τα στατιστικά στοιχεία. Σχεδόν κανείς δεν πεθαίνει στα 150 πόσο μάλλον στα 170! Σ' αυτό το σημείο υποθέτω είμαι αθάνατος ή κάτι τέτοιο.»

Συζήτηση για τα Θρησκευτικά αλλά όχι για το τμήμα ισλαμικών σπουδών

Συζήτηση για τα Θρησκευτικά αλλά όχι για το τμήμα ισλαμικών σπουδών
Το φλέγον ζήτημα του μαθήματος των Θρησκευτικών και μια σειρά ακόμη πολύ σοβαρά ζητήματα όπως ο τρόπος εκλογής μητροπολιτών, η εκκλησιαστική περιουσία, η Πανορθόδοξη Σύνοδος και η χειροτονία νέων κληρικών τέθηκαν επί τάπητος στη σημερινή τρίτη συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για το μήνα Απρίλιο.

Εντύπωση κάνει πως πουθενά στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για το επίσης άκρως σοβαρό ζήτημα της ίδρυσης τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Αναλυτικά:

Συνήλθε σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, στην τρίτη Συνεδρία Της για το μήνα Απρίλιο η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Η μεγαλύτερη απόδειξη της ενέδρας του μνημονίου είναι η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

2177052642BC646C13AF23C34D6E15F9

Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ . Σήμερα πού το χρέος είναι 180% πώς άραγε μας εμπιστεύονται οι αγορές, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, και μας δανείζουν?

Για σκεφτείτε λίγο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ . Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ ,- όπως πολλοί το παρατήρησαν -και τότε κανένας δεν δάνειζε όπως μας λέγανε τη χώρα μας λόγω υπερβολικού χρέους, οπότε η είσοδος από το Καστελόριζο στο ΔΝΤ και την ΤΡΟΪΚΑ ΉΤΑΝΕ όπως μας είπανε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

Σήμερα πού το χρέος είναι 180% πώς άραγε μας εμπιστεύονται οι αγορές, ΔΗΛΑΔΉ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, και μας δανείζουν?????? 

Ξανά ο μπαμπούλας της «αποσταθεροποίησης»…

Σήμερα, λόγω προεκλογικών αναγκών, ο «υπονομευτής» και «αποσταθεροποιητής» της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: Το πιο επικίνδυνο …άκρο (εδώ γελάνε)!!!

Η κυβέρνηση του 4ου Ράιχ (η «εγκληματική συμμορία» των ανδρεικέλων), και τα προπαγανδιστικά της Ιερατεία (η «συμμορία» της …ενημέρωσης κ.λπ), άρχισαν πάλι το γνωστό τροπάριο της «αποσταθεροποίησης της χώρας»!!!

Το δωσίλογο αυτό καλαμπούρι οικοδομήθηκε καταρχάς πάνω σε ένα άλλο καθεστωτικό εύρημα: «Στη θεωρία των άκρων».

Σήμερα, λόγω προεκλογικών αναγκών, ο «υπονομευτής» και «αποσταθεροποιητής» της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: Το πιο επικίνδυνο …άκρο (εδώ γελάνε)!!!

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων (αυτή η «εγκληματική οργάνωση» -το τονίζουμε για να γινόμαστε πιο ακριβείς στις διατυπώσεις μας), μέσα στον πανικό της και τους επιθανάτιους σπασμούς της, γίνεται ο καλύτερος διαφημιστής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Σαν σήμερα μία πραγματική έξοδος: Η ιστορική του Μεσολογγίου
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

Σήμερα είναι η «μεγάλη έξοδος» της Ελλάδας στις αγορές, που πολλοί, κυρίως οι τραπεζίτες, θεωρούν «ιστορική». Σαν σήμερα όμως, το 1821, οι ‘Ελληνες έκαναν μία έξοδο, που γράφτηκε στην ιστορία. Μία ηρωϊκή έξοδο. Την πρώτη έξοδο του Μεσολογγίου.

Το γεγονός συνέβη την νύχτα μεταξύ 10ης και 11ης Απριλίου 1826, κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821, και συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα γεγονότα της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας

Τρία χρόνια μετά την αποτυχημένη απόπειρα κατάληψης του Μεσολογγίου από τους Κιουταχή και Ομέρ Βρυώνη, ο Σουλτάνος επανήλθε με νέο σχέδιο.

Ανέθεσε και πάλι στον νικητή της Μάχης του Πέτα, Κιουταχή, να καταλάβει την πόλη, συνδυάζοντας αυτή τη φορά την επιχείρηση με την εκστρατεία του…Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο.

ΒΟΜΒΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ”: Δεν περνάει χωρίς τις γενοκτονίες του Ελληνισμού!


παυλοπουλοςΡουκέτα στις μεθοδεύσεις ναζί και τουρκοδουλων έριξε πριν από λίγο στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της βουλής, ο τ. υπουργός και βουλευτής Α’ Αθήνας, Προκόπης Παυλόπουλος. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι με αφορμή την Μπαλτακιάδα η κυβέρνηση επιχείρησε να περάσει την ρεπούσεια έκδοση που δεν συμπεριελάμβανε τις θηριωδίες κατά των Ελλήνων, ο Παυλόπουλος πήρε τον λόγο και κατέστησε σαφές στον υπουργό Αθανασίου ότι θα το καταψηφίσει.

“Εάν δεν συμπεριληφθούν ρητά και ονομαστικά οι γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική βουλή, εγώ δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Ρητά και…

κατηγορηματικά πέραν του ολοκαυτώματος, θα πρέπει να αναφερθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου, των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Ελλήνων της Ιωνίας”!

Χάρης Παπαγεωργίου: Άδικα υπόσχεται πράγματα ο κ. Καλαφάτης, αφού πρέπει πρώτα να ζητήσει την άδεια της Μέρκελ.



 Σε έντονο ύφος πήρε θέση ο Χάρης Παπαγεωργίου για τις «υποσχέσεις» του Στ. Καλαφάτη σε επιχειρηματίες που έχουν πληγεί από το ΜΕΤΡΟ , περι δήθεν απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη με «σωστή» νομοθετική ρύθμιση.

Σύμφωνα με τον Χάρη Παπαγεωργίου, ο «εμπαιγμός επιχειρηματιών και καταστηματαρχών που βρίσκονται ήδη σε αδιέξοδο και έχουν καταστραφεί οικονομικά , είναι αν μη τι άλλο δείγμα έλλειψης σοβαρότητας. Είναι κωμικό να γυρίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης πολιτικοί που ήδη φέρουν μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση μεσω των κυβερνήσεων που συμμετέχουν,και να υπόσχονται εκ νέου τα ίδια και τα ίδια που υποσχέθηκαν όλοι οι προηγούμενοι υποψήφιοι και δεν έγιναν ποτέ πράξη. Ταυτόχρονα με τις υποσχέσεις του προς τους δημότες, ο κος Καλαφάτης αν επιθυμεί να είναι ειλικρινής , θα πρέπει να συμπληρώνει και την εξής φράση: ''Αν συμφωνεί και η κυρία Μέρκελ''. Διοτι η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη,δεν είναι απόφαση ανωτάτων δικαστηρίων ή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όπως μάλλον θεωρεί ο κος Καλαφάτης , είναι απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ,με τη διαφορά ότι το δημοτικό συμβούλιο αυτό πρέπει να αποτελείται από ανθρώπους που δεν δίνουν λόγο για τις αποφάσεις τους στον κ.Ραϊχενμπαχ και την κα.Μέρκελ.

Στόχος τους είναι να αποδεχθούμε έναν παραλογισμό που τους εξυπηρετεί.


κωστας παντελακης
Του Κώστα Παντελάκη*

Η Ελληνική Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα ότι έδωσε εντολή σε διεθνείς τράπεζες για επικείμενη 5-ετη ομολογιακή έκδοση "αναφοράς-benchmarking" σε ευρώ και υπό το αγγλικό δίκαιο.
Η συναλλαγή αναμένεται να τιμολογηθεί και να λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον, αναφέρει το ΥΠΟΙΚ.
Από τήν υιοθέτηση του πρώτου μνημονίου και μετά, οι παραβιάσεις της δημοκρατίας με κοινοβουλευτικό μανδύα γενικεύτηκαν για να κορυφωθούν με αυτή την κυβέρνηση, του "μπόνους" των 50 εδρών.
Τό τελευταίο μεγάλο επιχείρημα για την επιβεβαίωση του success story είναι η έξοδος στις αγορές.Μία έξοδος που και προσυμφωνημένη είναι -άρα ελεγχόμενη- και δεν σημαίνει ότι τελειώνουν τα μνημόνια,ούτε, φυσικά, ότι πάει καλά η οικονομία.
Με 2 εκατομμύρια ανέργους, 3 εκατομμύρια ανασφάλιστους, 250 χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν βάλει λουκέτο, 30% του πληθυσμού να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, 1 εκατομμύριο νοικοκυριά να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, το δημόσιο σύστημα υγείας να καταρρέει και τη δημόσια παιδεία να διαλύεται, δεν φαίνεται να γίναμε και Ελβετία.
Στόχος τους είναι να αποδεχθούμε έναν παραλογισμό που τους εξυπηρετεί.
Είτε από φόβο, είτε μένοντας αδρανείς είτε "καταπίνοντας" την προπαγάνδα.
Μα δείτε τι λένε οι διεθνείς οίκοι αξιολογήσεων είναι το επιχείρημα.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ! Επαναφέρουν το “αντιρατσιστικό” με ρατσιστικά κριτήρια στις γενοκτονίες!

Ξύπνα Έλληνα – Επανεισάγεται το «αντιρατσιστικό» χωρίς τη Γενοκτονία των Ποντίων
Επανεισάγεται σήμερα στις επιτροπές το νομοσχέδιο χωρίς την παραμικρή αναφορά σε «γενοκτονίες αναγνωρισμένες από την ελληνική βουλή».

1800-620x412


Και ο Σαμαράς θα επιχειρήσει να πείσει τους βουλευτές του, ότι πρέπει να υποχωρήσουν για μια ακόμη φορά, και να μη γίνουν ριψάσπιδες «την ώρα που η Ελλάδα ξαναβγαίνει στις αγορές».

Κατάλαβες τώρα τι γίνεται ή ακόμα;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να τι σημαίνει το Αγγλικό Δίκαιο που η Ελλάδα σήμερα πουλάει ΟΜΟΛΟΓΑ και πανηγυρίζει ο Στουρνάρας

v-
Με το αγγλικό δίκαιο ο οφειλέτης δεν μπορεί να ζητήσει μείωση του χρέους ακόμα κι αν είναι επαχθές, σε κάποιο μέρος του.
Είδηση που ΔΕΝ θα διαβάσετε πουθενά αλλού!!!

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης αποκαλύπτει τι σημαίνει η αλλαγή του δικαίου για τα νέα ομόλογα

Με το ελληνικό οι κανόνες λειτουργούν υπέρ του οφειλέτη, ενώ με το αγγλικό υπέρ του δανειστή!
Αν γίνει η αλλαγή που μας ζητάνε επίμονα οι δανειστές, δεν μπορείς να ζητήσεις μείωση του χρέους
Απαράδεκτη είναι η τυχόν αποδοχή του αγγλικού δικαίου στη νέα δανειακή σύμβαση, υπογραμμίζει με συνέντευξή του στο «ΠΑΡΟΝ» ο έγκριτος συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, παραθέτοντας ουσιαστικά επιχειρήματα. Ο κ. Κασιμάτης εξηγεί ότι οι δανειστές μας θέλουν να επιβάλουν το αγγλικό δίκαιο επειδή αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο και στο πλαίσιο μιας αντίληψης κατοχής του ευρωπαϊκού Νότου απ” τον Βορρά.
Εξηγεί επίσης, και μάλιστα και με παραδείγματα, ότι η επιβολή του αγγλικού δικαίου λειτουργεί πάντα υπέρ του δανειστή και ποτέ υπέρ του οφειλέτη, ο οποίος όμως είναι το αδύναμο μέρος σε τέτοιες δανειακές συμβάσεις.