Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αναζητούνται γενναίοι Έλληνες που δεν φοβούνται το κράτος !

Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...ΤΡΟΙΚΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ
O κόσμος αλλάζει. Πολλοί αντιλαμβάνονται ότι τα επόμενα είκοσι χρόνια δέν θα μοιάζουν σε τίποτα 
με τα προηγούμενα είκοσι χρόνια. Ακόμα πιό πολλοί βιώνουν το εύρος των προκλήσεων που έχουν 
επιβάλλει οι δανειστές. Οι προκλήσεις αυτές κυμαίνονται από μια επικείμενη παγκόσμιά οικονομική κατάρρευση έως την έλλειψη τροφίμων, κόψιμο του ρεύματος, ανεργία, κατάθλιψη και κτλ.

Τα προβλήματα διαρκώς επισημαίνονται και τονίζονται από αυθεντίες ή μη, αλλά τί γίνεται με τις λύσεις; Πώς τα βάζουμε με μια ολόκληρη εγκληματική κυβέρνηση; Πώς γκρεμίζουμε τα τραπεζικά καρτέλ που κατασπαράσουν την οικονομία μας; Πώς βάζουμε ένα τέλος στην ιατρική δικτατορία; Πώς σιγουρευόμαστε ότι οι βροντόσαυροι των main stream media μεταλλάσονται σε τυρρανόσαυρους-θηρευτές των βροντόσαυρων;

Οι απατεώνες “White –collar people” οι Γερμανοί «χαρτογιακάδες» είναι εδώ!

Η τροϊκανοί μπήκαν στα σπίτια μας. Ο ελληνικός λαός ανεβαίνει το Γοργοθά της σταύρωσης του. 
Αυτοί κάνουν καλά τη δουλεία τους, ενώ εμείς είμαστε φοβικοί στο διπλανό μας, κρυβόμαστε στο διανοουμενίστικο ή κομματικό καβούκι μας, Προτιμάμε ένα νόμισμα, που το φτιάχνουν ξένα κέντρα, 
ανεξέλεγκτα, ως λογιστικό ή χάρτινο χρήμα χωρίς αντίκρυσμα , κυριολεκτικά από το μηδέν και απαλλοτριώνουν μ αυτό το εθνικό μας κεφάλαιο, δηλαδή την πραγματική μας δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ζητάμε "χαρισματικούς" ηγέτες, ανήθικους ρήτορες και ιδιοτελή όργανα επιχειρηματιών! Θέλουμε να κρατάμε αρτηριοσκληρωτικά εφ όρου ζωής μια "ποδοσφαιρική" θέση ως "αριστεροί", "δεξιοί", κέντρο", "κεντροαριστερά" ή κεντροδεξιά" (χαφ). Τουτέστιν, είμαστε αφελείς;;; 

· Είναι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι ως όργανα μεγαλύτερων δυνάμεων. Αποτελούν ένα θίασο κομπάρσων, που παίζουν στερεότυπους «συμβατούς», «θεσμικούς» ρόλους. Μιλάνε απαξιωτικά για την ελληνική κοινωνία: «Πολλές ανοησίες ακούει κανένας για τη δυστυχία των λαϊκών στρωμάτων στην Ελλάδα. Τους εργαζόμενους και τους ανέργους δεν τους λυπόμαστε και τόσο… Αυτοί βασανίζονται σωματικά αλλά στερεότυπα κι όταν δεν δουλεύουν είναι ελεύθεροι. Ενώ εμείς επιτελούμε το πρωτότυπο επιστημονικό έργο “Neue Ordnung”- Νέα Τάξη Πραγμάτων»!!!

Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε έναν μπιζναδόρο Βενιζέλο να οδηγεί την πατρίδα στον όλεθρο;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Αρκετά πια. Όλα έχουν και ένα όριο. Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικαντισμό, για πολιτικό ψεύδος αλλά για ξεκάθαρη εκτέλεση συμβολέων από ανθελληνικά κέντρα.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε να σύρει την Ελλάδα σε μία ολέθρια πράξη εθνικής μειοδοσίας και εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν μπορεί να διαχειρίζεται την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Ο άνθρωπος που συντάχθηκε με την γενοκτονία του ισlαμoφασίστα Ερντογάν κατά του αθώου

λαού της Συρίας, δεν επιτρέπεται να βρίσκεται μέσα στο κοινοβούλιο! Ειδικά μετά τον εξευτελισμό της υπαναχώρησης των ΗΠΑ.

Δεν είναι δυνατόν ένας πολιτικός που ακολουθεί τον αντισημίτη ναζιστή Ερντογάν, την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν απειλεί ανοιχτά Ελλάδα και Κύπρο, να παραμένει ενεργός στο πολιτικό σύστημα.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Κινδυνεύει με δήμευση των περιουσιακών στοιχείων του ,που δεν δήλωσε στο Πόθεν Έσχες των ετών 2009-2010, καθώς και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του ο Γιάννος Παπαντωνίου ο οποίος κλήθηκε από τους Εισαγγελείς διαφθοράς ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικής 
πράξης.

Με την ιδιότητα του υπόπτου αυτή τη φόρα για κακουργηματική παράβαση του νόμου Πόθεν Έσχες καλείται ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Αμυνας. Συγκεκριμένα για τα φορολογικά έτη 2009 και 2010 σε εξηγήσεις από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Πρόκειται ουσιαστικά για συμπληρωτική έρευνα, στην ίδια υπάρχουσα ποινική δίωξη του πρώην υπουργού για το πόθεν έσχες του 2008 , για την οποία τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, έχουν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι με εγγυήσεις 50.000 και 200.000 ευρώ αντίστοιχα..

Κόρακας κοράκου μάτι...Απόλυτη κάλυψη Βενιζέλου από Σαμαρά για τα υποβρύχια

-Συμφώνησαν σε ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματισμός για διαρροές στην ψηφοφορία από βουλευτές της Ν.Δ.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση των

υποβρυχίων, απασχόλησε τη χθεσινή συνάντηση των κ.κ Σαμαρά και Βενιζέλου.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο άνδρες έχουν έρθει πλέον πολύ κοντά και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως αυτό των φαρμάκων.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι επίσημες ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ δεν συμπλέουν απλώς με τις απόψεις του κ.Γεωργιάδη. Είναι ταυτόσημες.

Το μείζον ζήτημα είναι ο έλεγχος των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων εν όψει μάλιστα των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή για το φόρο ακινήτων, τους πλειστηριασμούς και τον προϋπολογισμό.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...ΧΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΗ ! Eρευνα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ μετά από καταγγελία του Πάνoυ Καμμένου

Προκαταρκτική έρευνα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να διενεργήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών ύστερα από σχετικές μηνυτήριες αναφορές που έχουν υποβληθεί με αφορμή τα πορίσματα ελεγκτικών φορέων.

Ταυτόχρονα θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να ερευνηθεί η χρηματοδότηση και δανειοδότηση των κομμάτων της συγκυβέρνησης, ύστερα από σχετική μηνυτήρια αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Οπως αναφέρει η Ημερησία, η αναφορά στρεφόταν κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια που είχαν πάρει την περίοδο 2000-2013. Χθες, ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ν. Παντελής (επόπτης των ερευνών για τα οικονομικά αδικήματα) διαβίβασε τη μηνυτήρια αναφορά των ΑΝΕΛ στην εισαγγελία πρωτοδικών για τα περαιτέρω.

http://www.iefimerida.gr

Τι χειροτερο θα παθουμε αν τους αντισταθουμε ; ... μα απολυτως ΤΙΠΟΤΑ !

Μια φουχτα ανθρωπων επιβαλλουν τις αποφασεις τους πανω στις ζωες των 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !! με το προσχημα της δημοκρατικης εκλογης των απο τους ψηφοφορους και που αυτο τους δινει το δικαιωμα της εξουσιας επι των συμπολιτων τους...

Αυτη η φουχτα των εξουσιαστων μας λοιπον εχει κολλησει τους πωπους τους πανω στις καρεκλες του κουβερνου και καλοπερνωντας απο τα οφελη της εξουσιας ( μισθοι, δημοσιες σχεσεις, επιδοματα, γνωριμιες, κ.ο.κ.) 
αποφασιζουν και ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ απροσχηματιστα πλεον αυτα που ζητουν οι βαρβαροι εξωελληνες που διοικουν την πατριδα μας την αγαπημενη μας ΕΛΛΑΣ...

Το θεατρικο μονοπρακτο που παρουσιασε επι πολλες ημερες ο υπουργος υγειας Γεωργιαδης εν γνωση και του πολιτικου απατεωνα Πρωθυπουργου Σαμαρα θα εχει ασχημη καταληξη αφου θα απολυσει ολους οσους απεργουν οι οποιοι αρνουνται να εκτελεσουν τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ /ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του ,
το δε επικοινωνιακο μονοπρακτο του επενεθηκε απο φιλους και αντιπαλους ως μοναδικο ταλεντο δινοντας ποντους σε εναν πατριδοκαπηλο εξουσιαστη που επανελαβε το καταπληκτικο: "" οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας!!!....""...

Παναγιώτης Λελιάτσος: Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι αμοιβές των 3.000 ευρώ!!!!!!!!

Panos LeliatsosΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ MANAGEMENT ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ.


ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δεν είμαστε Μασόνοι!.., λένε οι Κασιδιάρης-Τατσόπουλος


Kαλοκαιρινό έκανε το μαγαζί, ο ένοπλος σύντροφος Στέφανος Χίος, ο οποίος μέσα από τις σελίδες της "Ελεύθερης Ώρας" παρουσιάζει μια λίστα με τα ονόματα 450 Έλληνων Μασόνων ανάμεσα στα οποία φιγουράρουν και εκείνα των Πέτρου Τατσόπουλου-Ηλία Κασιδιάρη!

MEGA: «Βαρέσαμε “κόκκινο”, οι πελάτες δεν πληρώνουν, θα κάνουμε απολύσεις»

mega-baresame-ldquo-kokkino-rdquo-oi-pelates-den-plhrwnoyn-tha-kanoyme-apolyseis

«Η εταιρεία εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες των συνεχιζόμενων αρνητικών οικονομικών συγκυριών», αναφέρει η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της και προσθέτει ότι: «οι συνέπειες αυτές είναι εμφανείς στη μείωση του κύκλου εργασιών και στη πιστοδοτική περίοδο προς πελάτες με επαχθείς επιπτώσεις επί της ταμιακής ρευστότητας».

Κύριε Αθανασίου αλήθεια, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το μαύρο εκατομμύριο στα ταμεία της εγκληματικής συμμορίας του ΠΑΣΟΚ;

20131127-213026.jpg

Κύριε Αθανασίου, ως αρμόδιος υπουργός δεν έχετε αναρωτηθεί ποιοι κρύβουν την δικογραφία για το σκάνδαλο χρηματισμού κόμματος με ένα εκατομμύριο μάρκα; Μιλάμε βέβαια για το εκατομμύριο της ζήμενς που κατέληξε 

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Νέα Μέρα «ξημερώνει» για τον πρώην βουλευτή Δ.Σταμάτη στην Δημοκρατία. Για τον κ.Χ.Ζώη και τον κ.Θ.Δρόσο….Πότε;



« Πότε; »
Στάλθηκε από την Ν. Δ ως δούρειος ίππος στο νεοσυσταθέντα τότε, κόμμα του Καμένου ή χρησιμοποίησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να μπορέσει να ξανακαθίσει στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου και τελικά δεν τα κατάφερε;

Ο λόγος γίνεται για τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη πρώην βουλευτή, που μετά το « μακρύ πολιτικό ταξίδι » επέστεψε στα πάτρια εδάφη της «μάμας» Ν. Δημοκρατίας.

Ο κος.Σταμάτης είχε αποχωρήσει από την Ν.Δ τον Φεβρουάριο του 2012,δηλωντας την αντίθεση στην μνημονική πορεία που είχε πάρει το κόμμα, που υπηρετούσε πιστά τόσα χρόνια.

Χαϊκάλης: Δεν είμαι "μαξιλάρι"

Χαϊκάλης: Δεν είμαι μαξιλάρι 


Απάντηση στα σενάρια που τον φέρουν να είναι μεταξύ των βουλευτών "μαξιλαριών" της κυβέρνησης, έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η... άνεργη Σαλαγκούδη έγινε η γυμνή Ανθή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η... άνεργη Σαλαγκούδη έγινε η γυμνή Ανθή


Το όνειρο του κοριτσιού ήταν να κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση. Είχε την ατυχία, όμως, να κλείσει ο Σαμαράς το κανάλι στο οποίο πήρε εκπομπή. Και αναγκαστικά άρχισε να ψάχνεται... αλλιώς.

«Κανείς δεν θα δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε»

«Κανείς δεν θα δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε» 


«Πατώντας στην ανθρωπιστική κρίση και στην πλήρη απαξίωση της Υγείας, η Κυβέρνηση πριμοδοτεί απροκάλυπτα συγκεκριμένες πολυεθνικές», υποστηρίζει σε δήλωσή του για τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της Υγείας ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Απίστευτο tweet του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα

 

Προφανώς ο "μεγαλόθυμος" και "μεγαλόφρων" Σαμαράς

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Δημήτρης Σταμάτης

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Δημήτρης Σταμάτης 

 Δήλωση στήριξης προς τον Πρωθυπουργό έκανε ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης.
"Η χώρα βρίσκεται σε καθοριστική καμπή του δρόμου για ένα καλύτερο αύριο.
Έχουμε δύσκολες αποφάσεις μπροστά μας, αλλά είμαστε μια ανάσα πριν την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της ελπίδας για όλους τους Έλληνες.

Κατασχέσεις λογαριασμών

Κατασχέσεις λογαριασμών
Κατασχέσεις λογαριασμών 

Δεκάδες κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ενοικίων και ειδοποιητήρια για πλειστηριασμούς, λόγω χρεών προς την εφορία, έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στον Πύργο και σ' όλη την Ηλεία, τους τελευταίους μήνες.

Η ΔΟΥ προβαίνει σε είσπραξη ληξιπροθέσμων οφειλών επιχειρήσεων και ιδιωτών, ακολουθώντας αυτά που προβλέπουν οι διατάξεις και οι εντολές του υπουργείου Οικονομικών και είναι:

Κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών.

Δέσμευση ενοικίων απο ακίνητα οφειλετών.

Ειδοποιητήρια για πλειστηριασμούς σε οφειλέτες.

Συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο.

Το δικαστικό τμήμα των ΔΟΥ του νομού έχει προβεί σε δεκάδες κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών, επιχειρήσεων και ιδιωτών, που βρήκαν τους λογαριασμούς τους άδειους. Τα ποσά που κατάσχονται, ξεκινούν απο 100 ευρώ και φθάνουν σε χιλιάδες ευρώ.

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων
Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).
Σύμφωνα με ενημέρωση που παρέσχε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Στουρνάρας, οι διαδικασίες πρέπει να επιταχυνθούν ώστε η ψήφιση του σχεδίου νόμου να προχωρήσει πριν την ψήφιση του σχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού κάτι που αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου.
Έτσι, αν και αρχικά είχε προγραμματισθεί το νομοσχέδιο να παρουσιαζόταν πρώτα στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πριν κατατεθεί στο Κοινοβούλιο  τελικά αυτό δεν θα γίνει. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείονται μικροδιορθώσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, χωρίς να ανατρέπεται η φιλοσοφία του νομοσχεδίου.
Στο τελικό σχέδιο νόμου του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων δεν θα αίρονται οι αδικίες που προκαλούνται εξαιτίας του γεγονότος ότι οι αντικειμενικές αξίες βρίσκονται σε εξωπραγματικά επίπεδα σε σχέση με τις εμπορικές αξίες.

«Αγώνας δρόμου» για να κλείσουν οι εκκρεμότητες μέχρι 7 Δεκέμβρη

«Αγώνας δρόμου» για να κλείσουν οι εκκρεμότητες μέχρι 7 Δεκέμβρη
-«Κλειδί» οι Αμυντικές βιομηχανίες – «Αγκάθι» οι πλειστηριασμοί -Ανησυχία για τη δόση των 4,9 δισ. που πρέπει να μας δώσουν μέχρι τέλος του έτους
Με το μάτι στο... ημερολόγιο είναι η ελληνική κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα μέχρι την 7η Δεκεμβρίου, δύο ημέρες δηλαδή πριν το κρίσιμο Eurogroup.
Την ίδια ημέρα (Σάββατο 7 Δεκεμβρίου) ψηφίζεται στη Βουλή ο προϋπολογισμός και ο Α. Σαμαράς έχει δώσει σαφή εντολή να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες με την τρόικα μέχρι εκείνη την ημέρα.
Στο Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου η Ελλάδα θέλει να παρουσιάσει, τουλάχιστον, ετοιμότητα για το πιο μεγάλο πλέγμα των εκκρεμοτήτων. Στο δημοσιονομικό πεδίο μεγάλο «όπλο» κατά την κυβέρνηση είναι το πλεόνασμα με στελέχη της να κάνουν λόγο για στοιχεία που δείχνουν ποσό ακόμη και πάνω από 812 εκατ. ευρώ που λέει ο προϋπολογισμός.

Aλλο ένα κατόρθωμα του Μπουμπούκου: Αναμονή θανάτου στο Μεταξά για τους καρκινοπαθείς

Αναμονή θανάτου στο Μεταξά για τους καρκινοπαθείς
Από 2 έως 4 μήνες είναι η λίστα αναμονής για εξέταση και έναρξη θεραπείας για τους καρκινοπαθείς στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) η οποία καταγγέλλει ως απαράδεκτες τις μεθοδεύσεις για συγχώνευση των δύο ογκολογικών κλινικών σε μία, των δύο ακτινοθεραπευτικών κλινικών σε μία και των δύο χειρουργικών κλινικών σε μία.
Η απόφαση της διοίκησης του Ειδικού Αντικαρκινικού νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ για συγχώνευση των κλινικών, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως «εγκληματική», την ώρα που η επίπτωση του καρκίνου στη χώρα αυξάνει και το δημόσιο νοσοκομείο αποτελεί το μοναδικό καταφύγιο για χιλιάδες καρκινοπαθείς, και όταν οι λίστες αναμονής των ασθενών μακραίνουν επικίνδυνα.
Πιο συγκεκριμένα, στο ΕΑΝ ΜΕΤΑΞΑ υπάρχουν τεράστιες αναμονές για εξέταση στα εξωτερικά ιατρεία και για την έναρξη αντικαρκινικής θεραπείας.

Σε ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία για το φάρμακο

Σε ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία για το φάρμακο
Σε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή τίθεται σήμερα η επίμαχη τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την τιμολόγηση των φαρμάκων, η οποία έχει προκαλέσει οξεία αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χθες πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για να «διασώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα ιστορικό λάθος».
Στη σύγκρουση του κ. Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο από την περασμένη εβδομάδα ζήτησε την ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου να αναγκάσει, όπως σημείωνε, τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα.
Όπως ανέφερε το Συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σε ανακοίνωσή του, επί πέντε ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει αστείες δικαιολογίες και αδυνατεί να εξηγήσει τον λόγο που επιβάλλει την αρνητική στάση του για την ψήφιση μιας διάταξης, η οποία εξυπηρετεί σαφέστατα τα συμφέροντα των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων.

Έρχεται το μεγάλο ναυάγιο του ΕΟΠΥΥ

Έρχεται το μεγάλο ναυάγιο του ΕΟΠΥΥ
Χειρότερη υγεία με ελάχιστες δημόσιες παροχές εξασφαλίζει ο προϋπολογισμός του 2014 για τα 10 εκατομμύρια ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.
Το τσεκούρι στην επιχορήγηση του ΕΟΠΥΥ θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα και αν κάποιοι μιλούσαν για ανθρωπιστική κρίση το 2013, με την ψήφιση του προυπολογισμού του 2014, θα επέλθει η πλήρης εξαθλίωση για τους ασθενείς.
Και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι από τη στιγμή που περικόπτεται κατά 29,9% η επιχορήγηση στον ΕΟΠΥΥ, τότε ο Οργανισμός θα πρέπει να μειώσει σε ποσοστό 30% τις δαπάνες του, δηλαδή τις παροχές προς τους ασφαλισμένους.
Ο ΕΟΠΥΥ θα επιχορηγηθεί το 2014 από το κράτος μόνο με 774 εκατ. ευρώ, όταν χρειάστηκε επιπρόσθετη κρατική χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ, και διαμορφώθηκε τελικά σε 1,108 δισ. ευρώ το 2013. Σημειώνεται ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει συνολικά χρέη προς τρίτους κοντά στα 1,8 δισ. ευρώ ενώ ακόμα, δεν έχει αποδώσει στα δημόσια νοσοκομεία 1,15 δισ. ευρώ για τα νοσήλια.
Δηλαδή ο ΕΟΠΥΥ οφείλει αυτή τη στιγμή σχεδόν 3 δισ ευρώ και θα επιχορηγηθεί με 774 εκατομμύρια ευρώ!

Το δηλητηριώδες νανούρισμα και η ανοιχτή απειλή...

Γράφει ο Παναγιώτης Μαυροειδής 

"Πρόκειται για μια βαθειά αντεπαναστατική τομή, μια αντιδραστική αναδιάρθρωση. Σχετίζεται με την ουσία και το ωρίμασμα (ή καλύτερα το σάπισμα) του γενικευμένου, καθολικού ολοκληρωτικού καπιταλισμού της εποχής μας"  
Έως πριν κάποιες δεκαετίες, σε μια σειρά αγροτικές περιοχές, μανάδες και γιαγιάδες, για να κοιμίζουν τα μωρά, χρησιμοποιούσαν εκτεταμένα την κρασοπαπάρα. 
Τα ανυποψίαστα παιδιά, με εμπιστοσύνη στα οικεία πρόσωπα, αρκούσε να πιπιλίσουν ένα κομματάκι ψωμιού βρεγμένο με λίγο κρασάκι για να καταλαγιάσουν αμέσως. Ήταν μια πολύ καλή μέθοδος για να λυθεί το θέμα του κρατήματος στη διάρκεια αγροτικών εργασιών ή/και για μια προσωρινή ανακούφιση από τη μουρμούρα της πείνας. 
Στην πιο τολμηρή εκδοχή, γινόταν χρήση αντί κρασιού εκχυλίσματος παπαρούνας, του λεγόμενου παπαρουνόζουμου. Πολλοί βέβαια έλεγαν ότι συχνά πυκνά, η υπερβολική και αλόγιστη χρήση αυτής της πρακτικής, εκτός από τον γρήγορο και βαθύ ύπνο που εξασφάλιζε το … επιζητούμενο ξεφόρτωμα, οδηγούσε και σε προβλήματα διανοητικής καθυστέρησης. 

Άλλη μια επιτυχία Σαμαρά-Αρβανιτόπουλου: Έκλεισαν όλα τα σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου στη Νάουσα.

Νάουσα: Έκλεισαν όλα τα σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου
Με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού αναστέλλεται για σήμερα, Τετάρτη, στο δήμο η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, τα σχολεία κλείνουν «έχοντας υπόψη τα προβλήματα θέρμανσης των σχολικών μονάδων εξαιτίας της υποχρηματοδότησης, αλλά και την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας».

ΣΥΡΙΖΑ: Να αφήσει τις αθλιότητες ο Βενιζέλος και να μιλήσει τώρα!

ΣΥΡΙΖΑ: Να αφήσει τις αθλιότητες ο Βενιζέλος και να μιλήσει τώρα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο «να αφήσει τις αθλιότητες» σχετικά με τις επικρίσεις που διατύπωσε κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το περιεχόμενο του non paper της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «οι αρχιτέκτονες της διαπλοκής δεν θα υποδυθούν τους εξαγνισμένους αγγέλους της κάθαρσης» και προσθέτει ότι «προκαλούμε το ΠΑΣΟΚ να μην περιμένει τη συζήτηση στη Βουλή και να μιλήσει τώρα».

Κακλαμάνης: Προκλητικός και ανιστόρητος ο Στουρνάρας

Κακλαμάνης: Προκλητικός και ανιστόρητος ο Στουρνάρας
Βολές κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Οικονομικών «προκλητικό».
«Ήταν προκλητικός χθες απέναντι στην κοινωνία και απίστευτα ανιστόρητος για την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών.
«Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει... και προφανώς ο άνθρωπος δεν ξέρει τι γίνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αλέξης Τσίπρας: Να αποσύρετε την επίμαχη τροπολογία για τα φάρμακα

Αλέξης Τσίπρας: Να αποσύρετε την επίμαχη τροπολογία για τα φάρμακα
Να αναλάβει ο πρωθυπουργός την ευθύνη και να εξαντληθεί η συζήτηση με όλους τους φορείς – πολιτικούς και υγειονομικούς- για το φάρμακο και όχι υπό την δαμόκλειο σπάθη της αυριανής ψήφισης της τροπολογίας, ώστε ο πολίτης να έχει φθηνό, ποιοτικό και ελεγμένο φάρμακο και πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου για την φαρμακευτική πολιτική.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο χώρος της Υγείας είναι ο πλέον ευαίσθητος για να πειραματίζεται ο πρωθυπουργός, ενώ επεσήμανε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο κατάλληλος υπουργός που θα μπορούσε να διαλύσει τη δημόσια Υγεία. Παράλληλα ζήτησε την απόσυρση της τροπολογίας για τη φαρμακευτική δαπάνη και κάλεσε όλους τους φορείς σε δεκαήμερο διάλογο.
"Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ακόμη, ότι το 28% του πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση στο φάρμακο και κινδυνεύει η ζωή του.

«Πυρ και μανία» κόμμα και Μαξίμου με τον Μπουμπούκο

«Πυρ και μανία» κόμμα και Μαξίμου με τον Άδωνι
Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή, για την τροπολογία του υπουργού Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη, σχετικά με την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Ο λόγος είναι ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, ο οποίος με τους άστοχους –όπως χαρακτηρίζονται από πολλούς στο εσωτερικό της ΝΔ- χειρισμούς του για το θέμα έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στην κυβέρνηση και έχει συσπειρώσει σε θέση μάχης τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκνευρισμός, όμως επικρατεί και στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η προσπάθεια του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, να βάλει στο επίκεντρο της συζήτησης, ότι η χώρα βγαίνει από τη βαθιά κρίση, έχοντας και τα θετικά σχόλια του Βερολίνου, επισκιάζεται από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αξιωματική αντιπολίτευση στον τομέα της Υγείας.
Από το Μαξίμου κρίνεται ότι η τακτική που έχει ακολουθήσει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δημιουργεί ρήγματα στην κυβέρνηση. Από τη μια, ο υπουργός Υγείας φέρεται να θέλει να ρίξει την ευθύνη στον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, για μια ενδεχόμενη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης κάτω από τα 2,25 δισεκατομμύρια ευρώ, μέγεθος που η ελληνική φαρμακοβιομηχανία και εκπρόσωποι φαρμακαποθηκών, φαρμακείων, ιατρικών ενώσεων και συλλόγων ασθενών έχουν θέσει ως «κόκκινο όριο», για να αποφευχθεί υγειονομική κρίση.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η απάθεια των πολιτών και οι σωτήρες

Το μεγάλο πρόβλημα της απάθειας των Ελλήνων, παρ΄ όλα αυτά που μας συμβαίνουν (δηλαδή το φαινόμενο του καναπέ), έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών μελετητών εδώ και στο εξωτερικό. Κι όμως το φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί επακριβώς.

Φυσικά δεν υπάρχει μία μόνο εξήγηση για το φαινόμενο. Είναι ένα πολυσύνθετο πρόβλημα, λες και αυτή η αδρανοποίηση των Ελλήνων σχεδιάστηκε τόσο καλά από χρόνια. Υπάρχει όμως κάτι κοινό σε όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι η κατ΄ αρχήν αναπόληση της ζωής στην προ μνημονίων εποχή.

Έτσι και μη μπορώντας από μόνοι μας να ξαναγυρίσουμε πίσω, περιμένουμε τον σωτήρα που θα μας επιστρέψει σε χρόνο προ του 2009. Θα μας επιστρέψει στα αφειδώς χορηγούμενα δάνεια, στην καταναλωτική ευμάρεια, στο ανέβασμα των μισθών, στις προσλήψεις στο δημόσιο, στην εξάλειψη ως δια μαγείας της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα κ.λ.π.

Κομαντάτε Κομίντιαν

Κι όπως είπε ο κ. Σαμαράς, υπάρχουν «βουλευτές έτοιμοι να βοηθήσουν την κυβέρνηση, αν υπάρξουν διαρροές» - σωστός ο τρισμέγιστος! Εις αυτήν την περίπτωση δεν θα πρόκειται περί αποστασίας, αλλά περί χειμερινής συνάξεως συμπαθητικών εντομολόγων εις εσπερινήν βεγγέραν μετά τεΐου. Και μία απαλή βροχούλα για να κυκλοφορούν τα αισθήματα. Μας κυβερνούν κωμικοί ή μάλλον κομίντιανς - προτιμώ την αγγλική βερσιόν της λέξης, ιδίως με το ηχόχρωμα που προσλαμβάνει, όταν εκστομίζεται από τίποτα κόκκινους σβέρκους στα μπαρ των μεσοδυτικών πολιτειών, πριν να αρχίσει η κλωτσοπατινάδα.

Κομίντιαν Χρυσοχοΐδης, ας πούμε. Ο άνθρωπος είναι μέσα στην καλή χαρά λες και παίρνει ελιξίρια για τρελίτσες με το κιλό. Ποια ανεργία; μια παραίσθηση γλυκιάς τεμπελιάς είναι κι αυτή! Ποιες 1.318 απολύσεις που έχω διαταχθεί να κάνω; Εγώ θα κάνω 4.000 απολύσεις, διότι είμαι καλύτερος απ’ την  Τρόικα, πιο τσαχπίνης και σπιντάτος!

Στο...ΚΟΚΚΙΝΟ...η πολιτική ανοησία του Αδωνι Γεωργιάδη

Τρομακτικό σκάνδαλο αποκάλυψε ο Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους ελληνες φαρμακοβιομήχανους στη Βουλή την ώρα που το επίσημο κομματικό ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο" έλαβε διαφήμιση από εταιρεία του κλάδου με το ιλλιγιώδες ποσό των € 3.600,00!

του Στρατή Μαζίδη

Πραγματικά η πολιτική ανοησία αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια. Ποινικοποίησε τη διαφήμιση των € 3.600,00. Το μόνο που δεν υποστήριξε είναι πως αυτό ήταν το τίμημα του deal ανάμεσα στον Τσίπρα και τη διαφημισθείσα φαρμακοβιομηχανία. Δηλαδή ένα ραδιοφώνο ή οποιοδήποτε μέσο δεν πρέπει να έχει διαφήμιση για να μπορεί να πληρώσει τόσο τους υπέρογκους φόρους του Στουρνάρα όσο φυσικά και τις αποδοχές / ασφάλιστρα των ανθρώπων.

Άληθεια κε Γεωργιάδη για τον πτωχευμένο εκδότη που διέφθειρε μια γενιά με τις μόδες του, χρωστά παντού αλλά όπως αποκάλυψε η moneyrpo η γυναίκα του έλαβε κοντά € 20.000,00 για διαφήμιση σε application του site της, δεν έχει να πει κάτι.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ:ΜΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ Η ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ;


ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣΜΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ Η ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ;
Για να αποδοθεί έμπρακτα ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους εκείνους –άνδρες, γυναίκες και παιδιά που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά προσφέροντας τα μέγιστα στον υπέρ πάντων αγώνα του λαού μας στα μαύρα χρόνια της κατοχής, η Ελληνική πολιτεία καθιέρωσε με το άρθρο 10 του ν.1285/1982 την επέτειο της Μάχης του Γοργοποτάμου ως ημέρα πανελλήνιου εορτασμού της Εθνικής μας Αντίστασης. Η ανωτέρω μάχη-σταθμός της αντιστασιακής δράσης στην Ελλάδα, αποτελεί ταυτόχρονα, χάρη στον ενωτικό της χαρακτήρα, φωτεινό παράδειγμα για τις επερχόμενες γενιές.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: Πανγαία αξίας 653 εκ. Ευρώ, μόλις 161 εκ. Ευρώ! Και ο Άκης, πανίσχυρος ένιωθε όταν τα έκανε…

ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ “ΕΠΕΝΔΥΤΗ”! Εταιρείες του οποίου διώκονται για σκάνδαλα ακόμα και στην Ευρώπη!
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 600 ΕΚ. ΕΥΡΩ!
Και όλα αυτά, με το δικό μας, δημόσιο χρήμα…
Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Με επίσημο δελτίο τύπου επιβεβαιώνονται οι όροι της σκανδαλώδους πώλησης της “Πανγαίας”, ενέργεια που σίγουρα θα αποτελέσει αντικείμενο διερεύνησης στο μέλλον, εάν ολοκληρωθεί.

Όπως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία, εταιρείες του “επενδυτή” ήδη βρίσκονται αντιμέτωπες με την
δικαιοσύνη για παρόμοια σκάνδαλα σε δύο τουλάχιστον χώρες :ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα μαμούθ με μίζες ο “επενδυτής” της Πανγαίας! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. 

Μεγάλη ρελάνς ετοιμάζει ο Καμμένος στους επαγγελματίες λασπολόγους και στους εργολάβους που προσπαθούν να "κοντύνουν" τους ΑΝ.ΕΛ.

Έχει κάνει Ναπολεόντιες κινήσεις ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πολιτική σκακιέρα και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έχει ήδη εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο μεγάλες περιφέρειες και έναν από τους μεγαλύτερους δήμους...στις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μπορεί το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να έχει επιλέξει πως τα "χρίσματα" του παρελθόντος δεν το εκφράζουν και σκοπεύει να δώσει τον πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία, ωστόσο έχει κάνει κάποιες στρατηγικές κινήσεις και όπως όλα δείχνουν ,έχει συμφωνήσει με τους κατάλληλους ανθρώπους για τις κατάλληλες θέσεις, σεβόμενο πάντα την βούληση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.
Όσο λοιπόν οι "εργολάβοι" ασχολούνται με το πως θα δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στους ΑΝ.ΕΛ. το εκλογικό και πολιτικό επιτελείο του κινήματος ανεβάζει στροφές και επιτυγχάνει σπουδαίες συμφωνίες. 

Σταύρος Λυγερός: Το μνημόνιο τρώει τα παιδιά του

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ πλειοψηφία τρίζει. Η περίπτωση της Τζάκρη δεν είναι μεμονωμένη. Είναι κοινό μυστικό ότι μερικοί ακόμα «πράσινοι» βουλευτές ετοιμάζονται να διαβούν τον Ρουβίκωνα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι αναμφίβολα ο αδύναμος κρίκος του κυβερνητικού συνασπισμού, αλλά ούτε και το στρατόπεδο της Ν.Δ. είναι αρραγές. Οι απαιτήσεις της τρόικας υπερβαίνουν τα όρια αντοχής και «γαλάζιων» βουλευτών.

Μπορεί ο Στουρνάρας να είναι πρόθυμος, αλλά οι αντιδράσεις στους κόλπους της συμπολίτευσης υποχρέωσαν τους Σαμαρά και Βενιζέλο να ανακρούσουν πρύμνα όχι μόνο στο ζήτημα του φόρου ακινήτων, αλλά και ευρύτερα για τη λήψη νέων μέτρων. Εχουν επίγνωση ότι ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι. Η προβολή εκβιαστικών διλημμάτων στους βουλευτές δεν έχει πλέον την ίδια αποτελεσματικότητα.

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ - Γ.Στουρνάρας: "Eυχαρίστως νέο μνημόνιο - Οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται"

Άκρως προκλητικός και μακριά από την πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες πολίτες βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας φτάνοντας στο σημείο να πει πώς «ευχαρίστως θα δεχόμασταν νέο μνημόνιο» και «ο φόρος ακινήτων είναι δικαιότερος». 
Προφανώς εννοεί για τα συμφέροντα των δανειστών και τα «κοράκια» που περιμένουν να αρπάξουν τις περιουσίες του λαού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και στην εκπομπή «Ανατροπή» (έ, που αλλού), υποστήριξε πώς «οι εργαζόμενοι δεν θα πεθάνουν, έχουμε βγει όρθιοι μέσα από μία πολύ μεγάλη κρίση».

Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει ακούσει τίποτα, ούτε για τα ανθρώπους που χάνουν τη ζωή του επειδή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, ούτε φυσικά για την παιδική ασιτία και τη παιδική θνησιμότητα που έχει αυξηθεί δραματικά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Κατά τον κ. Στουρνάρα βγαίνουμε όρθιοι.

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Σαμαρά - Καραμανλικών

Η αναφορά του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, και μάλιστα επί γερμανικού εδάφους, για τα 7 χρόνια ύφεσης της ελληνικής οικονομίας, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια και οργή των Καραμανλικών.

Θεωρούν ότι ο κ. Σαμαράς υιοθετεί με αυτό τον τρόπο τις θέσεις του κ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ και τοποθετεί την αρχή της κρίσης στο 2007 και όχι στο 2009.

Φυσικά τα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό και αρχηγό της Ν.Δ δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη αποστροφή της ομιλίας του κ. Σαμαρά για να απασφαλίσουν.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν τριβές και δημιουργείται ένα χάσμα που μέρα με την ημέρα βαθαίνει και είναι άγνωστο ποια θα είναι η τελική κατάληξη και ποιες συνέπειες θα υπάρχουν από αυτή την υποβόσκουσα σύγκρουση του κ. Σαμαρά με τον προκατοχό του και με ό,τι αντιπροσωπεύει το όνομα Καραμανλής για την παράταξη. Ιστορικά και πολιτικά.

Οι Καραμανλικοί πνέουν μένεα κατά του κ. Στουρνάρα και για την προσπάθειά του να καταλογίσει ευθύνες για την προσφυγή στο ΔΝΤ και τα μνημόνια, στην πολιτική που ακολούθησε ο Κώστας Καραμανλής.

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»! του Νίκου Μπογιόπουλου

 
Eίναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που ο κ.Αντώνης Σαμαράς δέχεται τη στήριξη και τη βοήθεια της κυρίας Μέρκελ. 
Η στήριξη της κυρίας Μέρκελ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό (ειδικά μάλιστα μετά από εκείνο το «ουδείς αναμάρτητος» κατά την εξομολόγησή του παρουσία της καγκελαρίου) είναι 
ειλικρινής. Μόνο που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη δυο σημαντικές παραμέτρους.

Πρώτη: Η κυρία Μέρκελ, όντως, όπως ακούμε και διαβάζουμε, στηρίζει την Ελλάδα. Αλλά όχι την Ελλάδα του ελληνικού λαού. Η στήριξη της κυρίας Μέρκελ αφορά την «άλλη» Ελλάδα. Καθ’ ότι έχουμε «δυο Ελλάδες». Η μία είναι αυτή που επιβάλλει το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο. Το ένα χαράτσι μετά το άλλο. Το ένα πακέτο μέτρων μετά το άλλο. Η άλλη Ελλάδα είναι εκείνη που όλα αυτά τα υφίσταται. Η στήριξη της κυρίας Μέρκελ είναι αφειδώλευτη. Αλλά αφορά την πρώτη Ελλάδα. Την Ελλάδα των εγχώριων τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των κεφαλαιοκρατών που κερδίζουν από την πολιτική των.... 
Μνημονίων και, φυσικά συνιστά στήριξη στη δικομματική κυβέρνηση που τους εκπροσωπεί.

"Όλα θ΄αλλάξουν, μόλις το αποφασίσουμε. Μόλις αλλάξουμε εμείς."


κωστας παντελακης
Του Κώστα Παντελάκη*

Χωρίς εργασία, ασφαλή ζωή και όνειρα για όλους τους Έλληνες, κανένας μας δεν δικαιούται πια να κοιμάται αδιάφορος, αναίσθητος και ήσυχος , βουλιάζοντας σαν κτήνος στην αυταπάτη και τον αδηφάγο εγωϊσμό του.
Τι κακιά μάγισσα είναι αυτή η εξουσία, τελικά;
Ζητά τους άνθρωπους να αφήσουν τη ψυχή τους έξω, για να τους βάλει στο σαλόνι τους.
Η Ιστορία σίγουρα δεν θα σας λυπηθεί κυριοι.
Με 4.000 αυτοκτονίες, με ανασφάλιστη εργασία 250-300 Eυρώ, με ανεργία 30% που δε θα μειωθεί σε ανεκτά επίπεδα ούτε μετά από 20 χρόνια, με υγεία, παιδεία διαλυμένες, με ασφαλιστικά ταμεία υπό κατάρρευση, κόστος ζωής αστρονομικό και συνεχώς αυξανόμενο, τι να φοβηθούμε άλλο πια.
Τι να καταθέσουμε στο Ταμείο της τάχα νομισματικής-πολιτικής Ευρωπαϊκής ενοποίησης;
Κι άλλο αίμα;Κι άλλο πόνο;Κι άλλες ζωές;
Δεν έχει άλλο.Δώσαμε κύριοι. Δώσαμε.

Έρευνα στο Αιγαίο για υδρογονάνθρακες ετοιμάζουν οι Τούρκοι. Την πάπια τα ΜΜΕ

Μετά απο τη συνέντευξη που έδωσα στο κ.Σαχίνη στις 8/11 στο CreteTV (βλέπετε σημαντικές διευκρινήσεις εδώ) και την ώρα που οι μεγάλοι της Αθηναικής δημοσιογραφίας ασχολούνται με το πισινό του Άδωνι και το αυτό της Μαριγούλας, το Μεγάλο Αφεντικό της περιοχής Ρατζέπ Ταγίπ 
Ερντογάν αποφάσισε να κάνει ευρεία έρευνα για υδρογονάνθρακες στα Δυτικά της Χίου.

Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνες στο Αιγαίο τον επόμενο μήνα με πρόφαση το χαμένο F16 τους που έπεσε στη περιοχή το 96, την ώρα πουστη Βουλή περί άλλων τυρβάζουν. Τα όργανα και οι τεχνιικές που θα χρησιμοποιήσουν περιλαμβάνουν σάρωση των θαλασσίων περιοχών με sonar, που θα δώσει την περιοχή των ηφαιστείων του φυσικού αερίου και την πιθανή θέση κοιτασμάτων. Πρόκειται για μια έρευνα που θα πάρει πάρα πολύ καιρό. Οι Τούρκοι θα τα ψάξουν όλα και άστε το ΓΕΕΘΑ να πετάει χαρταετούς…

Εσείς πάλι να είστε καθαροί, που έλεγε και ένας δήμαρχος και να ασχολείστε με τη γλάστρα του ΓΑΠ, που το πιθανότερο αυτοδιαλυόταν με το νερό της βροχής μέσα στο χώμα.

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA που δημιουργήθηκαν για να συγκεντρώσουν τα θύματα μιας πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης.
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων έχει ψηφίσει το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που δίνει στον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "
(δηλαδή ένα πολύ δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα απο τους Illuminati όπου θα μειώσουν την αύξηση του πληθυσμού και θα αφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα πόλεμο, όπως ορίζει εδω και δεκαετίες το Σχέδιο Σιδερένιο Βουνό.)

Βρικόλακες...

"Είναι πολύ αργά. Και αργά, βγαίνουν οι βρικόλακες!".
Ετσι σχολίασε ο Αλέκος Αλαβάνος, εχοντας απέναντι τον Γιάννη Στουρνάρα, την ... 
πολιτική της λιτότητας, που "πίνει το αίμα του ελληνικού λαού".

Μα, τι λέτε κ. Στουρνάρα, ποιοι θα πάρουν δάνειο? Οι άνεργοι? Η κοινωνία εχει γονατίσει, του φώναξε.
Στη συνέχεια, έπιασε και το Ντερμπεντέρη. Τα είπατε λάθος κ. Πρετεντέρη (ο δημοσιογράφος είχε ρωτησει νωρίτερα τον υπουργό Οικονομικών, αν η τρόικα επιστρέψει), του είπε, για να τον διορθώσει: Η τρόικα δεν θα φύγει ποτέ.
Και ήταν σαφής...

Ο Γοργοπόταμος δείχνει τον δρόμο: Εθνική ενότητα για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας.

ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ
ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΔΙΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

Είναι άλλη μία ιστορική στιγμή που μέσα σε λίγες στιγμές ηρωϊσμού δίνει όλες τις απαντήσεις για το σήμερα.

Εθνική ενότητα: Το διαχρονικό όπλο του Ελληνισμού που στεφανώθηκε με τις επικότερες νίκες στην ιστορία. Από τον Μαραθώνα, μέχρι σήμερα, ο ενωμένος Ελληνισμός δεν ηττήθηκε ποτέ! Στην Πίνδο, στα Δερβενάκια, ακόμα και στην πορεία προς τον Σαγγάριο, ο Ελληνισμός ενωμένος συνέτριβε τις πολυάριθμες, βάρβαρες ορδές.

Ο πραγματικός εχθρός: Σήμερα φαίνεται περίτρανα ποιός είναι και ο διαχρονικός εχθρός του Ελληνισμού, μέσα από τα ίδια του τα

όπλα και το διπλό του πρόσωπο.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Όρκους πίστης για την τήρηση όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων και εξετάσεις υπακοής έδωσε στη Μέρκελ ο Σαμαράς, ο οποίος επιμένει στον ρόλο του καλού μαθητή και του ουραγού της γερμανικής στρατηγικής της σκληρής λιτότητας.

Ο Σαμαράς, αντί της ρήξης με την τρόικα, που διατυμπάνιζαν τα παπαγαλάκια του, σε μια αμετροεπή επίδειξη πυγμής, επέλεξε τελικά για ακόμη μια φορά τη σύγκρουση με την κοινωνία. Με τον προϋπολογισμό του 2014 επιβάλλει πρόσθετους φόρους 2,5 δισ. ευρώ, μειώσεις συντάξεων και κοινωνικών παροχών 3 δισ. ευρώ, καθώς και νέες περικοπές δημοσίων δαπανών 500 εκατομμυρίων.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ! ΜΑΚΡΗ: "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ". ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;


Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ
Δεν είναι μόνο οι φοβερές καταγγελίες των πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων για λαθρεμπόριο και διαπλοκές με κάλυψη από κρατικές υπηρεσίες...

Δεν είναι τα «λουκέτα» στα πρατήρια το ένα μετά το άλλο. Είναι και οι καταγγελίες ότι το διευθυντή του 5ου Τελωνείου Πειραιά τον πυροβόλησαν στα πόδια όταν δεν δέχτηκε να σιωπήσει για υπόθεση λαθρεμπορίου, ενώ οι λαθρέμποροι βγήκαν λάδι διότι -τυχαίο;- παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη μόλις η υπόθεση είχε παραγραφεί. Είναι ακόμη οι καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, που είπε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της όταν τόλμησε να κάνει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με κυκλώματα λαθρεμπόρων

Και είναι κυρίως ένας ολόκληρος λαός που ξεπάγιασε πέρυσι και το ίδιο θα πάθει και φέτος εξαιτίας του ακριβού πετρελαίου
Είναι πάνω απ' όλα τα αδελφάκια που κάηκαν στην προσπάθεια της πολύτεκνης οικογένειας να ζεσταθεί με ξυλόσομπα και η τραγωδία των φοιτητών των ΤΕΙ με το αυτοσχέδιο μαγκάλι. Η Ραχήλ Μακρή μας επιβεβαιώνει ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της από κυκλώματα λαθρεμπόρων: «Τα τελευταία χρόνια, δηλώνει στην "Κ.Ε.", η ελληνική κοινωνία βιώνει μια πρωτοφανή επίθεση σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Κοινωνικά καταρρέουν οι δομές που αποτελούσαν τη θεμέλιο λίθο της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας των πολιτών και οικονομικά η ύφεση και η ανεργία γεννούν αβεβαιότητα και επιτρέπουν την επίθεση στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία»

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ;‏

Δεν αποκλείει νέο τρομοκρατικό χτύπημα ο Δένδιας

Πήγα στις μάγισσες στις χαρτορίχτρες… και μου είπαν να παίζω να τις ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ για να είμαι σε όλες τις μηχανορραφίες μέσα!!!

Αλήθεια τι σου είπαν οι μάγισσες στο ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ποιοι θα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ τώρα ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ή συρυζαίοι;;;
Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News και που θα δημοσιευτεί την Κυριακή.
Σε ότι αφορά τον στόχο λέει ότι «θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε».
Ό…Δια!!! Έστειλες το ΧΑΡΟ στην γη με ΚΑΡΑΦΛΑ να τον αναγνωρίζει ο λαός και να προστατεύεται;;; Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ;;;;;;

26 πολιτικά «πτώματα» δίπλα στο... κρεβάτι του Βενιζέλου!

Γεμάτο πολιτικά «πτώματα» είναι πλέον το ΠΑΣΟΚ. Οι 26 βουλευτές (συν τον κ. Ευ. Βενιζέλο) που έχουν απομείνει, από τους 33 που εξελέγησαν τον Ιούνιο του 2012, βρίσκονται σε αδιέξοδο και ο καθένας αναζητεί, σε προσωπικό επίπεδο πια, οδό διαφυγής εν όψει των επόμενων
εκλογών και της πλήρους εξαφάνισης του κόμματος.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να αποχώρησε με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά στην «πράσινη αλυσίδα» είναι ακόμη πολλοί οι αδύναμοι κρίκοι. Ακόμη και οι ελάχιστοι «βενιζελικοί» έχουν περιέλθει σε απόγνωση, βλέποντας να πλησιάζει το εκλογικό και πολιτικό τέλος τους. Οι ελπίδες δημοσκοπικής ανάκαμψης που είχαν καλλιεργηθεί το προηγούμενο διάστημα εξανεμίστηκαν, το ενδεχόμενο ψήφισης νέων επώδυνων μέτρων (όπως για την άρση των πλειστηριασμών) είναι υπαρκτό, η κοινωνική οργή διαρκώς μεγαλώνει και ο κ. Βενιζέλος έχει διαμορφώσει γύρω του μια «αυλή», η οποία απολαμβάνει αποκλειστικά τους καρπούς της συγκυβέρνησης. Το κόμμα έχει απομείνει χωρίς πολιτική διεύθυνση, οι βουλευτές δίχως καθοδήγηση και η Χαριλάου Τρικούπη έχει κυριολεκτικά ερημώσει.

Σαμαράς, ο υπάκουος πρωθυπουργός των πολλών μπράβο

του Ευριπίδη Μπίλλη*

Είπε η Μέρκελ στον ''Έλληνα Μένεμ'' κ. Σαμαρά «μπράβο αλλά μην χαλαρώνετε»! Ας δούμε πρώτα που οφείλεται το μπράβο και μετά το τι σημαίνει «μην χαλαρώνετε». Είπε η Μέρκελ στον κ. Σαμαρά: 
Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί εξ’ αιτίας σου 4.000 Έλληνες αυτοκτόνησαν. Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί υποδουλώσατε την Ελλάδα και άγεστε και φέρεστε από τους τρεις νεαρούς της τρόικα. Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί με την εσωτερική υποτίμηση χρεοκοπήσατε το κράτος και τους Έλληνες, ώστε να δημευθεί ο δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος των Ελλήνων. 

Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί δημιουργήσατε τουλάχιστον 4.000.000 Έλληνες πραγματικούς και όχιστατιστικά ανέργους. Μπράβο κύριε Σαμαρά για τη γενοκτονία των Ελλήνων που πειθήνια εκτελείτε και για την ανθρωπιστική κρίση που πειθήνια επίσης δημιουργήσατε.

Ο Άντωνης και ο Άδωνις ....ήτανε μαζί στην ΠΟΛΑΝ.‏

( Άντωνης λέξη δάνειο ....προς την Αραμαϊκή; )

Ο Άδωνις: "....Ως φοιτητής είχε ενταχθεί στη νεολαιίστικη φοιτητική παράταξη «ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» του κόμματος «Νέα Δημοκρατία», από την οποία αποχώρησε ακολουθώντας τον Αντώνη Σαμαρά στην 
«Πολιτική Άνοιξη».

"....έγινε συνιδρυτής, μαζί με τον τέκτονα-επιφανή μασώνο [2] Ραδάμανθυ Αναστασάκη και ίδρυσαν τις εφημερίδες «Ελληνική Αγωγή» και «Ιδεοθέατρο»,..."

"....ο παππούς του Σπύρος Βλασόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Η Πρωϊα», ευνοήθηκε από μια αγοραπωλησία. Εκείνη την εποχή η Ενωση Συντακτών Αθήνας αγόρασε μια μεγάλη έκταση στην Εκάλη και τα οικόπεδα πουλήθηκαν σε μέλη της ΕΣΗΕΑ...."
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΕ:


Live-Pedia.gr
Γεωργιάδης Άδωνις-Σπυρίδων

Ο Άδωνις-Σπύρος Γεωργιάδης, φιλόλογος-ιστορικός, συγγραφέας, εκδότης, τηλεοπτικός πωλητής βιβλίων και πολιτικός που διατέλεσε υφυπουργός, γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1972 και κατοικεί, στην Εκάλη Αττικής. Είναι παντρεμένος δύο φορές, το 1999 με την Μαρία Φρονιμίδου, με την οποία χώρισαν το 2001, ενώ το 2003 γνώρισε την μαέστρο και συνθέτη κλασικής μουσικής Ευγενία Καραγιαννίδου, πρώην σύζυγο του ζωγράφου Θεόδωρου Μανωλίδη, με την οποία επισημοποίησαν [1] τη σχέση τους στις 22 Ιουνίου 2009 στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου της Γλυφάδας και έχουν αποκτήσει το 2005, τον Αθανάσιο-Περσέα.
Γονείς του ήταν ο εκδότης Αθανάσιος Γεωργιάδης, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 5 Μαρτίου 1990, με καταγωγή από το Αμύνταιο Φλώρινας και η Παρασκευή Βλασσοπούλου, δευτερότοκη κόρη του Σπύρου Βλασσόπουλου, δημοσιογράφου και αρχισυντάκτη τη εφημερίδας «Η Πρωία», γραμματέας του τότε βουλευτή Παύλου Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια υπάλληλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, [Ε.Ο.Τ.], μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Είναι ο τριτότοκος γιος της οικογένειας και έχει δύο ακόμη αδέλφια, τον πρωτότοκο Λεωνίδα και τον Αλέξανδρο.
Μετά το θάνατο του πατέρα του είναι συνιδιοκτήτης και ανέλαβε Διευθυντής των εκδόσεων «Γεωργιάδη-Βιβλιοθήκη των Ελλήνων», ενώ έγινε συνιδρυτής, μαζί με τον τέκτονα-επιφανή μασώνο [2] Ραδάμανθυ Αναστασάκη και ίδρυσαν τις εφημερίδες «Ελληνική Αγωγή» και «Ιδεοθέατρο», όμως το 1993 διέλυσαν τη συνεργασία τους. Το 1994, ίδρυσε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών «Ελληνική Αγωγή» με σκοπό τη διδασκαλία και την εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσης, σε παιδιά και σε ενήλικες και το 1995, καθώς είχε διατηρήσει την ιδιοκτησία της τριμηνιαίας εφημερίδος «Ελληνική Αγωγή», την οποία το 2001 μετέτρεψε σε περιοδικό, ενώ εξέδωσε και το περιοδικό «Ελλήνων Ιστορία».

Το 1998, ήταν μαζί με το δημοσιογράφο Κώστα Χούντα, συνδιευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ηρόδοτος 107,4», ενώ από το 2003, συνεργάζεται σε σταθερή βάση με τον τηλεοπτικούς σταθμούς «Τηλεάστυ» και «Blue Sky», όπου παρουσιάζει την εκπομπή τηλεοπτικών πωλήσεων, «Ελλήνων Έγερσις».

Ως φοιτητής είχε ενταχθεί στη νεολαιίστικη φοιτητική παράταξη «ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» του κόμματος «Νέα Δημοκρατία», από την οποία αποχώρησε ακολουθώντας τον Αντώνη Σαμαρά στην «Πολιτική Άνοιξη». Το 2002, εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του σωματείου , «Σύλλογος Ποντίων Αχαρνών & Αττικής, Καπετάν Ευκλείδης».

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%86%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD

Η ζωή του πιτσιρικά από την Εκάλη που μεγάλωσε απότομα

http://www.thermopilai.org/content/adonis-georgiades-e-zoe-tou-pitsirika-apo-ten-ekale-pou-megalose-apotoma


ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ένα παιδί που μεγάλωσε στην Εκάλη, όχι επειδή η οικογένειά του ήταν πλούσια αλλά περισσότερο από τύχη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον μεγάλο του έρωτα. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έζησε μια ζωή όπου από μικρός κλήθηκε να συμπεριφερθεί ως ενήλικας, λάτρεψε τα αρχαία συγγράμματα που του άφησε κληρονομιά ο πατέρας του και στα 27 του χρόνια παντρεύτηκε τη γυναίκα που ερωτεύτηκε στο Δημοτικό. Ο γάμος τους όμως έληξε συναινετικά τρία χρόνια αργότερα. Υστερα ήρθε η Ευγενία…

Το πρώτο χτύπημα της μοίρας για τον Αδωνη ήρθε σε ηλικία 18 χρόνων, όταν έχασε ξαφνικά τον πατέρα του. Τρία χρόνια αργότερα η μητέρα του χάνει τη μάχη με την επάρατο νόσο. Την προηγούμενη εβδομάδα παντρεύτηκε τη μητέρα του γιου του και παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας».