Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Nα πάει να γαμηθεί το 4ο Ράιχ και το κωλοευρώ τους!


 

Η φασιστική Γερμανία απειλεί - Η απάντηση πρέπει να είναι επιθετική και άμεση.

Μετά το BREXIT, οι λαοί της Ευρώπης βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ιστορική πρόκληση. Η φασιστική Γερμανία εμφανίζεται αποφασισμένη να αιματοκυλήσει και πάλι την Ευρώπη. 

Αποφασισμένη να τη βυθίσει σε έναν πρωτόγνωρο Μεσαίωνα, και η ανάγκη αντίστασης σ αυτό τον Αρμαγεδδόνα, είναι πλέον ανάγκη εθνική και ιστορική...
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευρώπη ουσιαστικά μετά την αποθράσυνση της συμμορίας του Βερολίνου, μπαίνει σε μέρες που θυμίζουν τη μαύρη εποχή της Άνοιξης του 1940. 

Πώς το Brexit θα "ξεγυμνώσει" τις ευρωπαϊκές τράπεζες.


2e82e57ae36343518fbac86427133fed.jpg 
 Της Νένας Μαλλιάρα

Τις αδυναμίες των ευρωπαϊκών τραπεζών και την ανάγκη συντονισμένης και αποφασιστικής δράσης από πλευράς εποπτικών αρχών, θα αναδείξει έντονα η έξοδος της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε., φέρνοντας άμεσα πολύ πιο έντονα στο προσκήνιο τα "κόκκινα" δάνεια.

Brexit: Η γεωπολιτική παρακμή της Δύσης και η Ευρασιατική ολοκλήρωση

putin-vladimir-1200x630 
  
Γράφει ο Ανδρέας Γ.Μπανούτσος,
 Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ
 
Η 23η Ιουνίου 2016 θα μείνει στην Ιστορία ως η ημέρα που σηματοδότησε την απαρχή της γεωπολιτικής παρακμής του Δυτικού συστήματος εξουσίας στον πλανήτη. Οι Βρετανοί πολίτες με πλειοψηφία 52% αποφάσισαν ότι επιθυμούν την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ) από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), μια απόφαση με τεράστιες γεωπολιτικές επιπτώσεις. Γιατί όμως το Brexit σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της κυριαρχίας της Δύσης στον παγκόσμιο καταμερισμό ισχύος;

Politico: Oι Podemos έχασαν τη δυναμική του «νέου»

politico-oi-podemos-exasan-ti-dunamiki-tou-neou 

Ενώπιον νέων αδιεξόδων βρίσκεται η Ισπανία όπου το αποτέλεσμα της κάλπης έδωσε μεν τη νίκη στο κόμμα του Μαριάνο Ραχόι αλλά όχι και την απαιτούμενη αυτοδυναμία. Οι Podemos και τα κόμματα της αριστεράς μπαίνουν σε περίοδο απολογισμού και ενδεχομένως εσωστρέφειας μετά το κακό αποτελέσμα που κατά τους αναλυτές οφείλεται σε δύο παράγοντες:

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Δημοσκόπηση Public Issue: ΠτΔ από τον λαό, κατάργηση μονιμότητας και απλή αναλογική

 Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσκοπηση
Οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην έρευνα ζητούν, επίσης, κυβερνήσεις συνεργασίας, εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, καθιέρωση δημοψηφισμάτων με πρωτοβουλία των πολιτών, κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων και δυνατότητα ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Νεοταξίτες εν δράση!!!Το Facebook τοποθετεί επικεφαλής της πολιτικής του πρώην σύμβουλο του Νετανιάχου


unnamed (25) 
Μια μακροχρόνια ανώτερη σύμβουλο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, διορίστηκε επικεφαλής πολιτικής και επικοινωνίας του Facebook, στην τελευταία συνεργασία μεταξύ της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και της ισραηλινής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κινήματος BDS (Boycott, Divestment and Sanctions Movement, δηλαδή μποϊκοτάζ – απόσυρση επενδύσεων – κυρώσεις εις βάρος του Ισραήλ για το ζήτημα των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και το ισραηλινό απαρτχάιντ).

H CIA (Ινστιτούτο Stratfor) έχει προβλέψει εδώ και ενάμιση χρόνο τη διάλυση της ΕΕ

H CIA (Ινστιτούτο Stratfor) έχει προβλέψει εδώ και ενάμιση χρόνο τη διάλυση της ΕΕ 

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο το περιβόητο ινστιτούτο Stratfor, η «φωνή» της CIA, έχει προβλέψει το μέλλον της Ευρώπης.
Όσοι εκπλήσσονται από την απόφαση του βρετανικού λαού να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε αγνοούν αναλύσεις σαν και αυτή, οπότε δικαιολογούνται, ή απλώς είναι οι γνωστοί σε όλους μας «ευρωλιγούρηδες», που με τον λαϊκισμό των «Μένουμε Ευρώπη» υπηρετούν τα συμφέροντα της νεοφιλελεύθερης ολιγαρχίας, ελπίζοντας να δαγκώσουν κι αυτοί ένα ξεροκόμματο.

Δεν με εξέπληξε το Brexit...


Χάρτης του 1990 αποκαλύπτει τη νέα Ευρώπη – Βρετανία και Ελλάδα είναι εκτός


 Χάρτης του 1990 αποκαλύπτει τη νέα Ευρώπη – Βρετανία και Ελλάδα είναι εκτός
Με αφορμή το BREXIT, αναδημοσιεύουμε από το προσωπικό του ιστολόγιο άρθρο του καθηγητή Αστροφυσικής Μάνου Δανέζη, στο οποίο εξηγούνται «προφητικά» όχι μόνο οι πρόσφατοι κλυδωνισμοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το δημοψήφισμα στη Βρετανία, αλλά και αποκαλύπτονται οι σχεδιασμοί ΗΠΑ και Ρωσίας για αναχαίτιση του γερμανικού ιμπεριαλισμού, όπως και εξηγείται τι θέλει η Γερμανία από την Ελλάδα με την οικονομική εξαθλίωση που μας επέβαλλε.

Δήλωση σοκ από Β.Πούτιν: «Η κατάσταση διεθνώς μοιάζει όπως στην έναρξη του Β” Παγκοσμίου πολέμου»


putin-9 

– Πόσο κοντά είμαστε;

«Η κατάσταση διεθνώς μοιάζει όπως στην έναρξη του Β” Παγκοσμίου πολέμου. Η Ρωσία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη επιθετική ρητορική και τις πολεμικές δράσεις του ΝΑΤΟ» είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέλευσης στη Δούμα.
Παράλληλα κάλεσε για δημιουργία ενός νέου διεθνούς συστήματος ασφαλείας ανοιχτό σε όλες τις χώρες.

Rothschilds η Ρότσιλντ. Εχετε ακούσει αυτό το όνομα;;;




Τους ανήκουμε πλέον και μας οδηγούν στον 3ο Παγκόσμιο.. Τέλος.

«ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ» Και έτσι έγινε και έτσι εξακολουθεί να γίνεται..


Οικογένεια Rothschilds η Ρότσιλντ όπως θέλουν να τους λένε.. Εχετε ακούσει αυτό το όνομα? Οχι?