Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς προσφέρει την αντιπροεδρία στον Βενιζέλο

Ο Σαμαράς προσφέρει την αντιπροεδρία στον Βενιζέλο

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα ή το αργότερα την Τρίτη το πρωί. Μια από τις τελευταίες εξελίξεις αφορά την είσοδο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, όπου ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να του έχει προτείνει την αντιπροεδρία. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο Ευ. Βενιζέλος θα έχει και χαρτοφυλάκιο.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"! ΚΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ...

ERD-SAM
«Ένας Έλληνας Ερντογάν», είναι ο τίτλος του σχολείου της Tageszeitung του Βερολίνου. Μάλιστα, το σχόλιο ξεκινάει με την επισήμανση πως, παρόλο που το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει διατάξει το άνοιγμα της ΕΡΤ, η απόφαση δεν εφαρμόζεται και επιχειρεί μια σύγκριση με τον Ερντογάν:

Παυλόπουλος: Δεν διάβασαν το Σύνταγμα πριν το «μαύρο» στην ΕΡΤ οι συνεργάτες του Σαμαρά



Παυλόπουλος: Δεν διάβασαν το Σύνταγμα πριν το «μαύρο» στην ΕΡΤ οι συνεργάτες του Σαμαρά

Αιχμές κατά των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά για το «μαύρο» στην ΕΡΤ άφησε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού έπρεπε «να είχαν διαβάσει πρώτα το Σύνταγμα».

Για 78η φορά η Ντόρα διαψεύδει ότι συναντήθηκε με τον Κουβέλη.

20130622-150329.jpg


Ως γνωστόν, άλλο το συμπεθεριό, άλλο ο …πολιτικός γάμος!
Φανταστείτε τι θα έλεγε ο Αντώνης αν μάθαινε ότι η Ντόρα συναντήθηκε με τον Κουβέλη, λίγο πριν ο Κουβέλης πριονίσει τον Αντώνη.

BINTEO-Κόντρα Καπερνάρου-Οικονόμου

BINTEO-Κόντρα Καπερνάρου-Οικονόμου

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Βασίλη Οικονόμου, για το θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος που αναμένεται να παρουσιάσει η ελληνική οικονομία.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ.

Καλαντζής: «Το "κ...σπιτο" θα ρίξει την κυβέρνηση»;

kalatzhs-to-k-spito-tha-riksei-thn-kybernhsh

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή ο οποίος μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν με αφορμή  την ΕΡΤέκανε λόγο για... «κωλόσπιτο».

Ουρά με «νούμερα» έξω από το γραφείο Βενιζέλου

ΠΑΣΟΚ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ούτε ιατρείο του ΕΟΠΥΥ να ήταν η Ιπποκράτους: Πολλά στελέχη (ξανα)θυμήθηκαν ότι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και ζητούν από τον Βενιζέλο να τους υπουργοποιήσει!
Ολική επαναφορά του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» στην κυβέρνηση επιχειρούν στελέχη του πάλαι ποτέ Κινήματος, τα οποία πιθανώς μπέρδεψαν το γραφείο του προέδρου με ιατρείο δημοσίου ταμείου και κλείνουν ραντεβού ή περιμένουν υπομονετικά με τις ώρες για να τον δουν «κατ' ιδίαν».

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

BUSINESS INSIDER «Η απόφαση της Ελλάδας να σκοτώσει την ΕΡΤ ήταν καταστροφική» Πως επηρεάστηκε η τιμή των Ελληνικών ομολόγων!


Greece’s Decision To Kill Its Version Of PBS Was Catastrophic

Rob Wile Jun. 17, 2013

Η απόφαση της  Ελλάδας να σκοτώσει την δική της εκδοχή του PBS, ήταν καταστροφικήΤην περασμένη εβδομάδα, η Ελληνική κυβέρνηση έκλεισε την δημόσια ραδιοτηλεόραση, ΕΡΤ, για να αποδείξει ότι είναι σοβαρή σχετικά με την λιτότητα..Αυτό ήταν ισοδύναμο, με την Ουάσιγκτον, να πραγματοποιεί  την απειλή της να περικόψει την χρηματοδότηση του PBS και του NPR.Αλλά στην Ελλάδα, αυτή η κίνηση, έφερε τις μάζες στους δρόμους.Και τώρα φαίνεται να έχει τραυματιστεί «θανάσιμα» ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Bloomberg: Η κυβέρνηση παραπαίει- Ο Σαμαράς εξαρτάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ

Bloomberg: Η κυβέρνηση παραπαίει- Ο Σαμαράς εξαρτάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ

Για τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ αναφέρεται αναφέρεται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο υποστηρίζει πως υπάρχει «έντονη νευρικότητα» και πως «η κυβέρνηση παραπαίει».

Ο Μπουμπούκος εγκωμιάζει το Βενιζέλο. "Άλλαξε-ο-κωλιές και έγινε βραχιόλι"

Εύσημα του Άδωνι στον Βενιζέλο
Εύσημα του Άδωνι στον Βενιζέλο

Τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη στάση του απέστειλε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δίδαξε στην ΔΗΜΑΡ πολιτική

Το υπουργικό κουστούμι προβάρει ο Λοβέρδος.


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι διατεθειμένος να βάλει
 πλάτη στην κυβέρνηση Σαμαρά.Ο Μεσσήνιος που το δουλεύει πολύ καιρό αυτό το 
σενάριο, θα τον επιβραβεύσει με την άμεση υπουργοποίηση του.

Δεν πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης ο Σαμαράς κερδίζει χρόνο για να εξαγοράσει συνειδήσεις.


Ενώ οι πληροφορίες έλεγαν πως θα πάει αύριο σε ψήφο εμπιστοσύνης τώρα κάνει αναδίπλωση              και θα πάει να μετρήσει τις δυνάμεις του στην ψήφιση του νομοσχεδίου.
Πάντως καλού κακού στη Ν.Δ. περιμένουν την μεταφορά χρημάτων από την Μέρκελ για την  εξαγορά των "ορφανών" βουλευτών. Υπάρχουν δε και εγχώριοι τραπεζίτες που έχουν βάλει ήδη 
βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξαγοράσουν τους πρόθυμους...

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία!!



Ανοιχτά πλέον,πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,καταφέρονται κατά των συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Γιώργος Μουρούτης θεωρούνται οι κύριοι υπαίτιοι για την νέα πολιτική ήττα του πρωθυπουργού καθιστώντας τον ουσιαστικά εξαρτώμενο από την μεγαλοσύνη του Φώτη Κουβέλη!

MΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗΣ (παιδί του Καπετάνιου):Ήθελες να μας εκβιάσεις Τόνι, κάνε την κότα τώρα και πάρε άλλη μια τούμπα...

Φοβούμενος τις εξελίξεις στο κόμμα του(αποστασίες και πολύ ξύλο), ο Φώτης Κουβέλης, το είπε μεν επικαλυμμένα αλλά είναι πια ξεκάθαρο: Εαν ο Σαμαράς, δεν κάνει πίσω σηκώνομαι και φεύγω γιατί θα μου πιάσουν τον κ@λο οι βουλευτές μου.

Ο Βενιζέλος πάντως καλεί τον Κουβέλη να γυρίσει πίσω γιατί φοβάται μόνος του και του τελείωσαν και οι πάνες...

Σκύλιασε η Σκύλα της Γερμανίας και δείχνει τα δόντια της γρυλίζοντας....!!!



Κρύος ιδρώτας έζωσε την Γερμανίδα καγκελάριο Αγκέλα Μέρκελ.
 Η γερμανική 
πρεσβεία δουλεύει πυρετωδώς για να καταφέρει να διασφαλίσει μια ισορροπία στην προσκυνημένη τρόικα εσωτερικού.Αυτό που μένει να δούμε ποιό τέχνασμα θα βρούνε
 για να κάνουν άλλη μία κωλοτούμπα. Πλέον όμως πρέπει να αρχίζουμε να υπολογίζουμε
 και σε ένα μικρό ποσοστό πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Πολλά τα "γαλλικά" μέσα στο Μαξίμου και κλάματα στη Συγγρού.

Μπινελίκια και απρεπής χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς.Τρούμπα μετατρέψανε το Μαξίμου!Μέχρι και αμφισβήτηση του αντρισμού
 των τριών πολιτικών αντρών υπήρξε μιας και λέγαν, πως εξαπατήθηκαν και ότι άλλα
 είχαν συμφωνήσει και άλλα κάνουν.Οι πληροφορίες του Βολταίρου επιβεβαιώνονται για
 άλλη μια φορά .

Διεκόπη η σύσκεψη - Συνεδριάζουν οι ΚΟ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Διεκόπη η σύσκεψη - Συνεδριάζουν οι ΚΟ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Το κλίμα παραμένει εκρηκτικό και διατυπώνονται ξανά αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει τελικώς συμφωνία.Θρίλερ στο Μαξίμου. Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν πως υπήρξε εμπλοκή μεταξύ του πρωθυπουργού και του Φ. Κουβέλη αναφορικά με την επόμενη μέρα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.Πιθανότατα η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το ότι αναμένεται η απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ.Όπως έγινε γνωστό, περίπου μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα αναμένεται η απόφαση του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που θα κρίνει την «τύχη» της αίτησης της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητάει να ανασταλεί η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου που καταργεί την ΕΡΤ Α.Ε.

Ο χρυσός των Ελλήνων στα χέρια των Κινέζων

Ο χρυσός των Ελλήνων στα χέρια των Κινέζων
Οι Kινέζοι αγοράζουν των χρυσό που πουλά κοψοχρονιάς ο Έλληνας πολίτης, στα διάφορα ... «ενεχυροδανειστήρια»  που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης Ελληνικές γειτονιές τις οικονομικής κρίσεις.

Η αποκάλυψη είναι σοβαρή και στηρίζεται σε επίσημα έγγραφα Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών ανάμεσα τους και Ελληνικές, και βέβαια καταρρίπτουν το μύθο τις Γερμανίας, όσων αφορά στην καταλήξη του Ελληνικού Χρυσού.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Kammenos Vouli

Αιχμές για κόμματα που επιζητούν τρόπους για να διαγραφούν τα χρέη τους άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος λίγο πριν την αποχώρηση των βουλευτών τους από την Βουλή.                                                                                                                                       Διαβάστε τι είπε στην Βουλή ο Πάνος Καμμένος:

Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Guardian! Μέχρι και τον Ισραηλινό πρέσβη επιστράτευσε ο Στουρνάρας για να ρίξει το σήμα της ΕΡΤ!

guardian

GUARDIAN Σαμαράς , Στουρνάρας και Πρέσβης στο Ισραήλ έδωσαν αγώνα για να πέσει το σήμα της ΕΡΤ από ιδιωτικό δορυφόρο. Απειλές Στουρναρα σε EBU!!

ERT shutdown: Greece puts pressure on Israeli firm over state broadcaster
Ambassador approaches RRsat, an Israeli company that had been helping to keep shut-down station on air
  • Lisa O’Carroll
  • guardian.co.uk, Tuesday 18 June 2013
Η ΕΡΤ έχει μείνει στον αέρα, παρά τη διαταγή από την κυβέρνηση να κλείσει. Φωτογραφία: Ορέστης Παναγιώτου / EPA
Tο κλείσιμο της ΕΡΤ : Η Ελλάδα ασκεί πίεση σε ισραηλινή εταιρεία για τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.Πρέσβης πλησιάζει την RRsat, μια ισραηλινή εταιρεία που βοηθούσε  να κρατηθεί ο κλειστός σταθμός στον αέρα.

Μαριάς:Yποβαθμίζεται η βουλή

Μαριάς:Yποβαθμίζεται η βουλή
Μαριάς:Yποβαθμίζεται η βουλή
"Την ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, την ίδια στιγμή παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής αρνήθηκε να αποδεχθεί για συζήτηση και ψήφιση την τροπολογία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της κοινής υπουργικής απόφασης που διαλύει την ΕΡΤ, υποβαθμίζοντας έτσι τη Βουλή και τους δημοκρατικούς θεσμούς", τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

ΣΥΡΙΖΑ:Πρόκληση να προβάλει ο Σαμαράς το failure story

ΣΥΡΙΖΑ:Πρόκληση να προβάλει ο Σαμαράς το failure story
ΣΥΡΙΖΑ:Πρόκληση να προβάλει ο Σαμαράς το failure story

"Είναι πρόκληση για την πλειοψηφία της κοινωνίας, ο Πρωθυπουργός του μαύρου να προβάλει ανερυθρίαστα το failure story στους ομόσταβλους συντηρητικούς φίλους του στην Ευρώπη, ως πρόοδο" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βιέννη.

Άστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ στη Βουλή για την ΔΕΣΦΑ!!!

H Ραχήλ Μακρή για την ΔΕΣΦΑ
H Ραχήλ Μακρή για την ΔΕΣΦΑ

«Η κυβερνητική παραπληροφόρηση δεν έχει όρια», επισημαίνει σε δήλωσή της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή για την επικείμενη πώληση της ΔΕΣΦΑ και προσθέτει:

«Στην προσπάθειά τους να ξεπουλήσουν την ΔΕΣΦΑ, μια εταιρεία με πάγιο εξοπλισμό άνω του ενός δις ευρώ, στην οποία έχουν δοθεί 262 εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις για το εξευτελιστικό τίμημα των 400 εκατομμυρίων προβαίνουν σε αίολες και ασταθείς εξαγγελίες για τον Αγωγό TAP.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!


ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΟΜΟΛΟΓΟ1, DEUTCHE BANK: ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ KAI TA ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ;

ΟΜΟΛΟΓΟ 2: ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Έτσι, για να βοηθήσουμε τον Στουρνάρα και την Τρόικα που δεν ήξερε πως προέκυψε η μαύρη τρύπα των 2 ΔΙΣ: Νέα «τρύπα» 2 δις από το «πουθενά»;! Ποιος θα την πληρώσει;

ΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ VULTURE FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Τα ακούτε υπερασπιστές – συνέταιροι (;) του Παπανδρέου;

Καμμένος: Πολλές και μεγάλες οι διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Πολλές και μεγάλες οι διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ
Καμμένος: Πολλές και μεγάλες οι διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ 
Στην εκπομπή Νίκου Χατζηνικολάου και τον Real Fm φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπου μίλησε για όλα τα θέματα που δεσπόζουν στο πολιτικό σκηνικό.«Θα πρέπει να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, για το τι ακριβώς συζητούν», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος, σχετικά με την σύσκεψη των τριών αρχηγών.

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!
Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! -  Διαβάστε  τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.
Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.

Έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων


Την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Ιουνίου, αναμένεται να γίνει έκτακτη Σύνοδος Πρυτάνεων. Οι πρυτάνεις προγραμματίζουν να συγκαλέσουν τη Σύνοδο λόγω της δραματικής-όπως λένε- κατάστασης των οικονομικών των πανεπιστημίων και της υποχρηματοδότησης τους.

Στόχος των πρυτάνεων είναι, μεταξύ άλλων, να αναζητήσουν λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο των Ιδρυμάτων και έτσι αποφασίσθηκε λίγες μέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου, να συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο της Συνόδου, με στόχο να καταλήξει στη διαμόρφωση των προτάσεων που θα διατυπωθούν από τη Σύνοδο για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα των πανεπιστημίων.

H Προεδράρα μας δεν θέλει εκλογές...φάε παραμύθι από τον "αντιστασιακό"


Από το Βελιγράδι παρεμβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, με μήνυμα που έχει παραλήπτες τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, σε ομιλία του σε επιχειρηματικό φόρουμ: «Η ανορθωτική πορεία να μην ανακοπεί από κάποιο γεγονός και κυλήσουμε πίσω».
«Οι αποφάσεις που θα ληφθούν και οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν σήμερα θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αύριο. Είναι καίριας σημασίας να προωθήσουμε το έργο ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας ώστε η ανορθωτική πορεία να μην ανακοπεί από κάποιο γεγονός και κυλήσουμε πίσω» τόνισε. 
Δεν ξέρουμε αν με το πέρας της ηλικίας έχει επέλθει εκφυλισμός των εγκεφαλικών κυττάρων ,ή βλέπει παραισθήσεις και παραληρεί, πάντως πρέπει να είναι ευτυχισμένος στην δικιά του χώρα. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να κατοικεί στην Ελλάδα του 2013 και να μιλάει για ανορθωτική πορεία. Να τον χαιρόμαστε...

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Alexis…

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Κόκκινες πράσινες, γαλάζιες, ροζ βαρκούλες αρμενίζουν. Το πειρατικό του καπταν-Μιχαλοτέτοιου, καραδοκεί πίσω από τον απάνεμο κάβο και μαζεύει πολλούς που πηδάνε στη θάλασσα για να σωθούν…Την ώρα, λοιπόν, που ο κόσμος χάνεται, όλοι μας, μοιραίοι, ασχολούμαστε με την ΕΡΤ.Για “ελληνική τραγωδία για τη Δημοκρατία” έκανε λόγο προχθές η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, με επιστολή του ο πρόεδρός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θυμίζει ότι το κοινοτικό δίκαιο προστατεύει τον πλουραλισμό (sic), μαύρα εξώφυλλα εφημερίδων, το πολιτικό θέατρο σκιών σε όλη του την εξέλιξη. 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η Ντόρα… είδε φως και μπήκε!

NTORA19-KENTRINEWS.GR
Η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάσισε, μετά από δέκα ημέρες, να σπάσει τη σιωπή της και να δηλώσει «παρούσα». Η τέως υπουργός, όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά έδωσε και «οδηγίες» στον πρωθυπουργό για τις κινήσεις που «πρέπει» να κάνει ώστε να εκτονωθεί η πολιτική κρίση. Συγκεκριμένα, «πρότεινε» στον πρωθυπουργό, να διορίσει αντιπροέδρους τους Βενιζέλο και Κουβέλη, ενώ είπε κι αυτό που λέει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ΄τι δηλαδή δεν χρειάζονται εκλογές.

Συνεδριάζει η Ολομέλεια του ΣτΕ για την ΕΡΤ

ste-kentrinews.gr

Συνεδριάζει η Ολομέλεια του ΣτΕ για την ΕΡΤ

Συνέρχεται την Πέμπτη, στις 18:00, κεκλεισμένων των θυρών, η επιτροπή αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητείται να ανασταλεί η από 11.6.2013 απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

H τριλογία εξαπάτησης του Ελληνικού λαού συνεχίζεται αύριο.

Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αύριο

Νεα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 20:30, όπως ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Κουραστήκαν τα παιδιά να προσπαθούν να σώσουν την χώρα και την ΕΡΤ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 20:30 αύριο.Μην πάθουν και καμία υπερκόπωση από την πολύ προσπάθεια..

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

samaras-ert
Ό,τι κι αν γίνει, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...

Του Μάρκου Μουζάκη

Πέρα από επικοινωνιακά τερτίπια, επικοινωνιακές πιρουέτες και «λύσεις» που θα δώσουν (;) μια παράταση ζωής στην παραπαίουσα τρικομματική κυβέρνηση, η αλήθεια είναι πως «τίποτα δεν είναι όπως πριν», κατά την εύστοχη προσέγγιση εμπειρότατου πολιτικού, ο οποίος πάντως έτσι κι αλλιώς ουδέποτε είχε πειστεί ότι... οι τρεις εταίροι θα τα σπάσουν και θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Για την ώρα δηλαδή...

Ο Καμμένος σηκώνει το λάβαρο και θέτει τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε εκλογική ετοιμότητα.



Πριν από λίγο τελείωσε η συγκέντρωση των στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. στα κεντρικά
 γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Χαροκόπου.Ο πρόεδρος του κινήματος
 έδωσε το σύνθημα της "μητέρας των μαχών" για την διάσωση της Ελλάδας."Δεν
 θα ανεχτώ κανέναν και καμία να υπονομεύσει το κίνημα.Έχουμε πόλεμο με τον ξένο
 κατακτητή που εποφθαλμιά και επιβουλεύεται την χώρα μας.

Αφήνει το καρότο και πιάνει το μαστίγιο ο Ομπάμα: Αγκέλα χαλάρωσε τα ευρωπαϊκά μέτρα για το καλό σου

Ομπάμα προς Μέρκελ: Χαλάρωσε τα ευρωπαϊκά μέτρα για το καλό σου

«Δεν υπάρχει τέλεια συνταγή για την οικονομία. Όλοι πρέπει να έχουν υπό έλεγχο τους προϋπολογισμούς τους, να κάνουν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να εστιάσουν στην ανάπτυξη» ήταν τα λόγια του Μπάρακ Ομπάμα κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο.
Οι δύο πολιτικοί ηγέτες, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αναφέρθηκαν τόσο στον «Μεγάλο Αδερφό» των ΗΠΑ, στο Αφγανιστάν, αλλά και στις οικονομικές εξελίξεις της Ευρώπης.
«Η Γερμανία δεν θα τα πάει καλά στην οικονομία αν η υπόλοιπη Ευρώπη δίνει μάχη για επιβίωση», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει τέλεια συνταγή για την οικονομία» παροτρύνοντας με αυτόν τον τρόπο την Καγκελάριο της Γερμανίας να «χαλαρώσει» τις πολιτικές λιτότητες που έχει επιβάλλει ανά την Ευρώπη.

Τα 9 σημεία του Κομανέτση!!!



Αυτά είναι τα  9 σημεία που πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς στους Βαγγέλη Βενιζέλο 
και Φλωτη Κουβέλη: 1) Διοικούσα επιτροπή για το νέο κρατικό κανάλι (υπεύθυνη και
 για τις προσλήψεις προσωπικού), 2) Έναρξη προσωρινού προγράμματος το 
συντομότερο δυνατό, 3) Όσοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απολυθούν θα μπορούν να
 απορροφηθούν στο Δημόσιο (με μόρια, μέσω ΑΣΕΠ),

Τα μεγάλα λάθη του Α. Σαμαρά

Τα μεγάλα λάθη του Α. Σαμαρά

-Ποιοι παρέσυραν τον Πρωθυπουργό στην υπόθεση της ΕΡΤ. -Ερασιτεχνικοί χειρισμοί που δημιουργούν πολιτικό αδιέξοδο.
Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις κινήσεις του πρωθυπουργού με την ΕΡΤ που κατάφεραν ότι δεν είχε μπορέσει να καταφέρει ο Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης: να αποσταθεροποιήσουν το πολιτικό σκηνικό και να δημιουργήσουν κυβερνητική κρίση με αβέβαιη εξέλιξη.
Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς πείστηκε από κάποιους να κάνει επίδειξη δύναμης, να προχωρήσει σε 2.500 απολύσεις, θυσία στο Μινώταυρο της Τρόικας, προκειμένου να αποφύγει την πίεση για τη λήψη νέων μέτρων λόγω του δημοσιονομικού κενού.

Εντολή Κουβέλη να μεταβούν τα στελέχη στην Αγ. Κωνσταντίνου

Εντολή Κουβέλη να μεταβούν τα στελέχη στην Αγ. Κωνσταντίνου
Εντολή Κουβέλη να μεταβούν τα στελέχη στην Αγ. Κωνσταντίνου

Εντολή στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να μεταβούν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αγ. Κωνσταντίνου έδωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! -  Διαβάστε  τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.
Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.

Ποιος θα βάλει τη βόμβα;

Ποιος θα βάλει τη βόμβα;
Γύρω στις 21:00 το βράδυ απόψε θα ξέρουμε αν εξερράγη η βόμβα μίας επικίνδυνης πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα (που οδηγεί μαθηματικά σε ακυβερνησία), ποιος θα ανάψει το φυτίλι και γιατί, ποιο θα είναι το αύριο της χώρας που μπήκε πάλι στο στόχαστρο των αγορών και στην απειλή του Grexit. 

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Οι τελευταίες πληροφορίες και από τα τρία κόμματα των πολιτικών αρχηγών που θα συναντηθούν για… να λύσουν το πρόβλημα της ΕΡΤ (όσο και αν ακούγεται αυτό τρελό αυτή είναι η πραγματικότητα) είναι οι εξής:
Βασικός στόχος και των τριών της συγκυβέρνησης είναι «όχι σε εκλογές αλλά το τραβάμε στα άκρα για όσο μας παίρνει για επικοινωνιακούς λόγους».
Ο πρωθυπουργός θα τους προσφέρει τρία «δώρα»:
Κυβερνητικό ανασχηματισμό τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου με συμμετοχή Βενιζέλου, Κουβέλη και τεσσάρων – πέντε στελεχών των δύο κομμάτων.

Σταυρίδης: Πωλείται ο ΟΛΠ

Σταυρίδης: Πωλείται ο ΟΛΠ
Συνέντευξη στη Wall Street Journal παραχώρησε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, στην οποία υποστηρίζει ότι:
«Η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες για την πώληση του ΟΛΠ προκειμένου να καλύψει άμεσα το κενό στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων».

Σε τεντωμένο σχοινί η τρικομματική κυβέρνηση

Σε τεντωμένο σχοινί η τρικομματική κυβέρνηση

Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με στόχο να βρεθεί κοινή γλώσσα για την ΕΡΤ -  «Χαμένοι στη μετάφραση» με την απόφαση του ΣτΕ
«Συμφωνία ή εκλογές» είναι το μήνυμα που εκπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

India Reynolds:Τόπλες και σέξι για άλλη μια φορά


Η Reynolds γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια και έγινε δημοφιλής από τη φωτογράφησή της το 2009 στην «Page 3» της εφημερίδας « The Sun» αλλά και από τη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό «Playboy»

Μενουδάκος: Δεν έδωσα οδηγίες για τον τρόπο εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ

menoydakos-den-edwsa-odhgies-gia-ton-tropo-efarmoghs-ths-apofashs-toy-ste

Ο πρόεδρος του ΣτΕ Κ. Μενουδάκος δήλωσε αργά σήμερα το βράδυ ότι δεν δόθηκαν από τον ίδιο οδηγίες ως προς τον τρόπο εφαρμογής της προσωρινής διαταγής του για τηνΕΡΤ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Καταπέλτης ο Καμμένος στη βουλή :Καταλύεται και το δικαίωμα της συζήτησης

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Καταλύεται και το δικαίωμα της συζήτησης
ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Καταλύεται και το δικαίωμα της συζήτησης

 «Δεν μπορεί να καταλύεται ακόμα και το δικαίωμα της συζήτησης», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο είπε  ότι υποχρεούται να τη δεχθεί.«Έγινε μια φορά για να μην παραπεμφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου», σημείωσε, προσθέτοντας: «Δεν καταλαβαίνετε ότι κι εσείς συμμετέχετε στη κατάλυση του Συντάγματος».

Αύριο στους πολιτικούς αρχηγούς το σχέδιο για τη μεταβατική ΕΡΤ

Αύριο στους πολιτικούς αρχηγούς το σχέδιο για τη μεταβατική ΕΡΤ
Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί προετοιμασίας του σχεδίου για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση, το οποίο θα παρουσιάσει αύριο ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη με τους κυβερνητικούς εταίρους.
Το νέο σχήμα θα υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών και θα λειτουργεί με προσωρινή διοικούσα επιτροπή, στην οποία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αν επιθυμούν, θα τοποθετήσουν δικά τους στελέχη όπως δεσμεύτηκε χθες ο πρωθυπουργός στους κυβερνητικούς εταίρους.
Σήμερα το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών έγινε σύσκεψη συνεργατών των συναρμοδίων υπουργών κ.κ. Γιάννη Στουρνάρα και Σίμου Κεδίκογλου με την την συμβολή και του γενικού γραμματέα Μεταφορών κ. Μενέλαου Δασκαλάκη.

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ "ΙΔΙΩΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ...ΒΟΥΛΗ!

simitis-euro
Μετά από πολύ καιρό βρέθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός, που συνοδευόταν από την κόρη του και την εγγονή του, όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την πολιτική κατάσταση, απέφυγε να μπει στην ουσία. Ωστόσο, εκτίμησε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη.

Ετοιμάζουν τα ΜΑΤ για την ΕΡΤ

Ετοιμάζουν τα ΜΑΤ για την ΕΡΤ
Όλοι οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισαν αργά χθες το βράδυ να μείνουν σε μόνιμη κατάληψη κτηρίων, studios, κοντρόλ, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ σε όλη την επικράτεια, καθώς και των τεχνικών μέσων εκπομπής ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, εμποδίζοντας ακόμα και με τη ζωή τους το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Αυτή είναι η μία πλευρά της μάχης για την ΕΡΤ.
Στην άλλη πλευρά, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή σήμερα το πρωί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη βίαιη εκδίωξη των καταληψιών από την ΕΡΤ, όταν και αν χρειαστεί, ακόμα και με την επέμβαση των ΜΑΤ.
Τα πράγματα οδηγούνται σε δραματικό αδιέξοδο, καθώς θα πρέπει άμεσα (μέχρι την Παρασκευή) να εκπέμψει πρόγραμμα η ΕΡΤ –όπως ορίζει η απόφαση του ΣτΕ- αλλά υπό προσωρινή μορφή, με επιλογή κάποιων τεχνικών, δημοσιογράφων, σκηνοθετών και παραγωγών από την υπάρχουσα ΕΡΤ.

Επίθεση Θ. Πάγκαλου κατά Βενιζέλου - Τσίπρα

Επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Βήμα fm. «Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει»,
 τόνισε ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε «κάφρο» και «αγράμματο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ
Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ



«Η απόφαση του ΣτΕ βάζει φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης και την υποχρεώνει στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, η οποία οφείλει να γίνει με βάση το καθεστώς που ίσχυε πριν την κατάθεση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και με το σύνολο των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ.