Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ρεζιλίκι στη Μαδρίτη Οι καυγαδες των υποψηφιων αρχηγών επισκιαζουν τη συνοδο του ΕΛΚ

neadimokratia1
Ρεζιλίκι στη Μαδρίτη!

Οι καυγαδες των υποψηφιων αρχηγών επισκιαζουν τη συνοδο του ΕΛΚ!


Μέχρι τη Μαδρίτη, στην οποία βρίσκεται από χθες, Τρίτη, η επίσημη αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας που, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, μετέχει στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), φθάνει το βαρομετρικό χαμηλό που επικρατεί στις σχέσεις του νυν προέδρου με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά.

Συνάντηση Άσαντ - Πούτιν στη Μόσχα

Συνάντηση Άσαντ - Πούτιν στη Μόσχα
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μετέβη το βράδυ της Τρίτης στη Μόσχα για μια συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο άνδρες συζήτησαν την κοινή στρατιωτική εκστρατεία τους εναντίον των ισλαμιστών μαχητών στη Συρία, δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Γιατί οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να κοιμούνται με το κινητό

Γιατί οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να κοιμούνται με το κινητό
Μία νέα μελέτη διαπιστώνει ότι πολλοί έφηβοι που κοιμούνται έχοντας στο μαξιλάρι τους το κινητό, έχουν ξυπνήσει στη μέση της νύχτας για να ελέγξουν τα social media!
Σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από το 20% των εφήβων έχουν παραδεχτεί ότι "σχεδόν πάντα" ξυπνούν κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ελέγξουν ή να ποστάρουν κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια συνήθεια που διαταράσσει τον ύπνο τους, αυξάνει την κούραση τους ειδικά στο σχολείο και μπορεί να επηρεάσει το πώς νοιώθουν για τον εαυτό τους.

«Άρτος και θεάματα» για χάρη του Φρανσουά Ολάντ

«Άρτος και θεάματα» για χάρη του Φρανσουά Ολάντ
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ «A LA GRANDE» ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Η διήμερη επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου προσέγγισης ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Η ΓΓ πολιτικής προστασίας συνιστά προσοχή λόγω κακοκαιρίας

κακοκαιρια
Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμους, που αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Το απιστευτο τηλεφωνημα του Ομπάμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Το απιστευτο τηλεφωνημα του Ομπάμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!


Το πιο… υπεραστικό τηλεφώνημα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος από το Οβάλ Γραφείο πραγματοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Αναζήτηση ισοδυνάμων μετά τη μεταβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Αναζήτηση ισοδυνάμων μετά τη μεταβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση
Στην αύξηση της φορολογίας στα τυχερά παιχνίδια και των εισφορών που αποδίδουν εργολάβοι μεγάλων οδικών δικτύων προς το κράτος στρέφεται η κυβέρνηση για να απεγκλωβιστεί από τον λαβύρινθο των ισοδύναμων για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.