Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές επιτίθενται από τουρκικό έδαφος στο Κομπάνι, αλλά ο Πάπας κι ο Βενιζέλος απολαμβάνουν την τουρκική κομπανία…

Βενιζέλος
Ο Πάπας της Ρώμης, Φραγκίσκος κι ο… Πάπας της Αθήνας, Βαγγέλης Βενιζέλος βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Τουρκία, τη χώρα η οποία κατηγορείται από τους Κούρδους, αλλά κι από ανεξάρτητες ΜΚΟ πως, πέρα από όλα τα άλλα, επέτρεψε στους τζιχαντιστές να κινηθούν από το δικό της έδαφος  προκειμένου να προχωρήσουν σε βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στη μαρτυρική πόλη Κομπάνι. Την ώρα που τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια και συγκίνηση την επίσκεψη του Ποντίφικα στην Αγιά Σοφιά και τις επαφές του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών και προέδρου του ΠΑΣΟΚ με την τουρκική πολιτική ηγεσία, η Άγκυρα κλείνει τα μάτια στην ακραία επιθετικότητα του ISIS, η οποία μόνο το τελευταίο 24ωρο έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 30 ανθρώπων.   

Απίστευτη ατάκα Βενιζέλου στους Κύπριους: «Το ξέρω ότι με θεωρείτε προδότη»!


Βενιζέλος
Τί «κατάρα» είναι αυτή που κυνηγά τον Βαγγέλη Βενιζέλο! Όπου κι αν πάει ο ελληνισμός τον πληγώνει. Βεβαίως κι εκείνος δεν κάνει και πολλά για να γίνει περισσότερο συμπαθής. Κι αν ο «παρορμητισμός» του δεν ενοχλεί και τόσο στην περίπτωση που βλάπτεται μόνο το προσωπικό του γόητρο, είναι εθνικώς επιζήμιος όταν αφορά και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσω μάλλον τη στενή συνεργασία Αθήνας-Λευκωσίας.

Παραδόθηκαν στην τρόικα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους


 
Το μεγαλο ξεβράκωμα απέναντι στην τρόικα, εκθέτει ανεπανόρθωτα την ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, που για μήνες τώρα κορόιδευε τον κόσμο υποσχόμενη έξοδο απ’ το μνημόνιο, ενώ στο παρασκήνιο είχε συμφωνήσει για νέα μέτρα τα οποία τσακίζουν στην κυριολεξία το εισόδημα του κόσμου, αυξάνουν τους φόρους και καταργούν στην ουσία τις συντάξεις και κάνουν μαρτυρική πλέον τη ζωή των Ελλήνων.
Πρόκειται καθαρά για ένα νέο μνημόνιο, πιο επικίνδυνο απ’ το προηγούμενο, το οποίο Σαμαράς και Βενιζέλος δέχτηκαν να υπογράψουν υποκύπτοντας στον εξευτελιστικό εκβιασμό, μόνο και μόνο για να κρατήσουν τις καρέκλες τους για τρεις ακόμα μήνες!

Καταργείται ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;


σκάνδαλο
Την ουσιαστική κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών με την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος προανήγγειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στον Real Fm 97,8, ο πρώην υπουργός διευκρίνισε πως ανάμεσα στις προτάσεις της κυβέρνησης για το νέο Σύνταγμα περιλαμβάνεται και η αναθεώρηση του άρθρου 86 προκειμένου να απεμπλακεί η βουλή από την δίωξη των υπουργών και ο έλεγχος να γίνεται αποκλειστικά από την δικαιοσύνη.

Πάμε για … Δεκεμβριανά!

dec_44
Γράφει ο Ζαχαρίας Λουδάρος
Την προσεχή Δευτέρα, η συνήθης τυπική ευχή για «καλό μήνα» θα πρέπει, τουλάχιστον για τους υποψιασμένους, να ακούγεται σαν τραγική ειρωνεία. Το πράγμα είναι πλέον τόσο προκλητικά προφανές, που δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να υποκρινόμαστε πως δεν το βλέπουμε. Έχουμε μια κυβέρνηση για την οποία έχει φύγει η γη κάτω από τα πόδια της. Όλη η στρατηγική της διακυβέρνησής της, η οποία συμπυκνωνόταν στο «κάναμε αυτό που έπρεπε, πετύχαμε θετικά αποτελέσματα κι αποδεσμευόμαστε από το Μνημόνιο με υπεύθυνο και ρεαλιστικό τρόπο» έχει καταρρεύσει. Οι δανειστές δεν αναγνωρίζουν πως κάναμε αυτό που έπρεπε (έστω κι αν πρόκειται για το υπόλοιπο 1%), δεν πιστώνουν καμία επιτυχία και κανένα success story και επί της ουσίας απαιτούν παράταση του Μνημονίου. Κι αυτό δεν είναι μια «τεχνική λεπτομέρεια» όπως προσπάθησε να την εμφανίσει ο πανικόβλητος Βενιζέλος.

Μετα τον Ραγκουση, και ο Παπακωνσταντινου στο πλευρό Παπανδρεου για την μεγαλη επιστροφή!


PAP-GAP-FYLAKH
Φαινεται οτι ο Γιωργος Παπακωνσταντινου δεν εχει κανενα άγχος για τα κακουργήματα που θα τον οδηγήσουν στο ειδικό δικαστηριο, αλλά αντιθετα ετοιμάζει …

την μεγαλη επιστροφή στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου! Ο ενθουσιασμός του μαλιστα ειναι έκδηλος στο περιβάλλον του στο οποίο δεν κρύβει οτι ειναι ένας εξ αυτων που ωθούν τον Γιώργο Παπανδρεου στην δημιουργία κόμματος.

Ο Τσουκατος δεν θα γίνει Άκης: Σημιτη, μάζευε μάλλινα γιατι στον Κορυδαλλο εχει υγρασία…

wpid-20141129074219

 Ο δαιμόνιος Τσουκατος εχει δεμένο τον Σημιτη. Δεν ειναι γατΑκης. Ισχυρίζονται οτι το εκατομμυριο του …

 

Χριστοφορακου δεν πήγε στα ταμεια του ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσουν τον Σημιτη, αλλά με την κατηγορία που του φόρτωσαν τον πανε για ισόβια! Έτσι, ο Τσουκατος άρχισε τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση: Εγώ, θα τον πάρω μαζί μου!

SIEMENS – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιχειρούν να ξεπλύνουν ΠΑΣΟΚ και Σημιτη με την δίωξη Τσουκάτου!