Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Έδωσαν 19 εκατομμύρια επιχορήγηση στον Μπόμπολα, μόνο για μία θέση εργασίας!!!

Το έργο του πρωθυπουργού και τη συνέχιση του success story, εξασφαλίζει με τις επιλογές του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, ο οποίος πριν από περίπου τρεις μήνες, στις 20 Σεπτεμβρίου, ενέκρινε, κατά την πάγια τακτική της κυβέρνησης, επιχορήγηση για εταιρία, ποιου 
άλλου; Του Γιώργου Μπόμπολα. 

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα. ενίσχυσε και τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται για μείωση της ανεργίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις αγγίζει πια το 27,4%.

Η εταιρία του Γιώργου Μπόμπολα... «ΕΛΤΕΧ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.» («ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟ∆ΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») σκοπεύει να δημιουργήσει αιολικό πάρκο ισχύος 40MW. 

Η συνολική δαπάνη για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών φθάνει τα 47.875.000 ευρώ. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνικό δημόσιο επιχορηγεί την εταιρία του Μπόμπολα, με ποσό που ξεπερνά τα 19 εκατ. και συγκεκριμένα ανέρχεται σε 19.150.000 ευρώ, πρόκειται δηλαδή για το 40% του συνολικού κόστους. 

Προσέξτε τώρα το παράδοξο και δείξτε την κατανόησή σας στις κυβερνητικές προσπάθειες για πάταξη της ανεργίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, από την επένδυση, την οποία επαναλαμβάνουμε, το Ελληνικό δημόσιο, δηλαδή ο έλληνας φορολογούμενος, πληρώνει κατά 40%, θα δημιουργηθεί μόλις μία (!) θέση εργασίας. 

Δείτε το σχετικό έγγραφο 

Απίστευτη εξέλιξη της μήνυσης Κουίκ κατά της Τρόικας!

«Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ»

Απίστευτη εξέλιξη είχε η πορεία της μήνυσης κατά των τροϊκανών Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προσωπικά στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, τον Ιανουάριο 2013, προκειμένου να αποσταλεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, πρωτοκολλώντας, ταυτόχρονα, για ενημέρωση και μόνο, αντίγραφο της μήνυσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η μήνυση «θάφτηκε» στα συρτάρια Ρουπακιώτη, η δε Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το δικό της τυπικό αντίγραφο, το απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για να μπει τελικά στο… αρχείο!
Αυτά γνωστοποιήθηκαν στον Τέρενς Κουίκ, από τον σημερινό Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, μετά από Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αναζητώντας μετά από εννέα μήνες την τύχη της μήνυσης του κατά των επικεφαλής της Τρόϊκα.

Όταν η ΝΔ χαρακτήριζε τις συμβάσεις για τα υποβρύχια σκανδαλώδεις

Σήμερα, Τετάρτη, στις 10:00 ξεκινάει στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αναφορικά με τις σκανδαλώδεις συμβάσεις Βενιζέλου για τα υποβρύχια, το 2010.

Την περίοδο εκείνη, διάφορα στελέχη της ΝΔ, που αυτή τη στιγμή κατέχουν υπουργικά αξιώματα είχαν κατακεραυνώσει το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη σύμβαση αυτή, την οποία χαρακτήριζαν ως σκανδαλώδη. Μάλιστα αρκετά από αυτά τα στελέχη είχαν επιτεθεί προσωπικά στον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τότε υπουργό Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ σήμερα σιωπούν.

Τον Απρίλιο του 2012 ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, σημείωνε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος υπήρξε βασικός συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των TORM1, δεν δικαιούται, πλέον, να σιωπά. Είναι, άλλωστε ο ίδιος που - το 2010 - αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου, για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους.

Η 18.12.13 ειναι μια σημαντικη ημερα για το παλαιο σαπιο διεφθαρμενο διαπλεκομενο πολιτικο συστημα ...

... που αντιπροσωπευεται απο τους αρχηγους της Εταιριας Πολιτικων Εξαπατησεων Σαμαρας & Βενιτζελος Ε.Π.Ε. 
Ιδιαιτερα μετα απο τα γεγονοτα της 17.12.13 που εξεθεσε ,ταπεινωσε, εξευτελισε ολο αυτο το 
πολιτικο συστημα με την επιδειξη του αυταρχισμου και της αλαζονείας ενος πρωην Υποοργου των κυβερνησεων (τους) τον Μιχαλακη τον Λιαπη...

Οσοι τον γνωριζαν απο παλια δεν εκπλαγησαν αφου ηξευραν την συμπεριφορα αυτου του γονου μιας εκ των "Αγιων"...Οικογενειων της κατακαημενης πατριδας μας με την χαρακτηριστικη επαρση σε καθε ενεργεια του !!! 

Καλα επαθε !!! Καλα επαθαν και ολοι οι πολιτικοι που απο σημερα δεν θα πρεπει να νιωθουν και τοσο "περιφρορουμενοι" απο την "ασυλια" του αξιωματος τους ...
που εμεις οι χαχολοι οι "πελατες" τους με την παναθεματισμενη ψηφο μας τους καναμε ...για να μας δειχνουν την ελιτιστικη "διαφορετικοτητα" τους ...απο εμας τους πληβειους και αμοιρους αδυναμους Πολιτες...

Προκαλεί ο Βενιζέλος στο ΥΠΕΞ

Προκαλεί ο Βενιζέλος στο ΥΠΕΞ
Όλοι οι υφιστάμενοί του έχουν αρχίσει να τον σχολιάζουν αρνητικά για τη συμπεριφορά του και τις αντιλήψεις του για τη «χρηστή διοίκηση».
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσες αφορμές δίνει για σχόλια ο «μεγαλειώδης» αντιπρόεδρος, υπουργός, κομματάρχης, οσονούπω προεδρεύων και διπλωμάτης του "Ich", ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ακούστε λοιπόν τι ακούγεται από την αρχή της οδού Ζαλοκώστα μέχρι τα γνωστά στέκια των δημοσιογράφων και των διπλωματών στην οδό Βαλαωρίτου: Ο κ. Βενιζέλος φαίνεται πως έχει παραδώσει το υπουργείο στον υφυπουργό κ. Δημήτρη Κούρκουλα, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο αδελφός της στενής πολιτικής συνεργάτιδας του (και ηθοποιού) κ. Ελένης Κούρκουλα.
Ως γνωστόν, εκτός από πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα είναι παντρεμένη με τον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό κ. Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος έχει αναλάβει σημαντικό έργο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Έρχονται νέες μειώσεις μισθών το 2014

Έρχονται νέες μειώσεις μισθών το 2014
Η Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ) επισημαίνει στην ενδιάμεση έκθεσή της για τη Νομισματική Πολιτική ότι ο στόχος του Μνημονίου για μείωση του κόστους εργασίας ανά μονάδα προϊόντος την τριετία 2012-2014 κατά 15% «θα υπερκαλυφθεί κατά πολύ, καθώς η σωρευτική μείωση στην εν λόγω τριετία θα φθάσει το 21,7%».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, το 2014 προβλέπεται ότι θα μειωθούν οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές στο σύνολο της οικονομίας κατά 1,5%.
Η πτώση αυτή οφείλεται στην αναμενόμενη μείωση των αποδοχών κατά 6,3% στους υπαλλήλους των τραπεζών και κατά 1,4% στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα πλην τραπεζών. Από την άλλη πλευρά, στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ προβλέπεται ότι δεν θα υπάρξει άλλη μείωση αποδοχών και το 2014 θα παραμείνουν σταθερές στα επίπεδα του 2013 (μεταβολή 0%).
Σε ό,τι αφορά το 2013, η ΤτΕ εκτιμά ότι στο σύνολο της οικονομίας οι μέσες αποδοχές θα μειωθούν κατά 7,4%, με τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ και των τραπεζών να έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις (10% κάθε κατηγορία) και να τους ακολουθούν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα (πλην τραπεζών) με 8%.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ: ΤΟΥ’ΣΤΡΙΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ;

liapis-1-makeleio

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών(!) Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη να οδηγεί όχημα με πλαστές πινακίδες, έχοντας παραδώσει τις πραγματικές στην Εφορία. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

Καμμένος: Δέσμευση οι διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας

Καμμένος: Δέσμευση οι διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας

Με τον πρόεδρο της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου, Σταύρο Καράμπελα, συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ε.ΔΗ.Κ. για την παραχώρηση στους πολίτες του δικαιώματος να προκαλούν δημοψήφισμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά τον Τατούλη με υποψηφιότητα από την Αρκαδία!


 Σε μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα φαίνεται ότι καταλήγει (εκτός απροόπτου) ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών της Πελοποννήσου.
Τελευταίες πληροφορίες που γίνονται –όσο περνούν οι μέρες- όλο και εντονότερες αναφέρουν ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσανατολίζονται στην υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου!

Εκλογές ΟΤΑ: Τρεις στους τέσσερις δηλώνουν ότι θα στείλουν πολιτικό μήνυμα


Πολιτικό μήνυμα προτίθενται να στείλουν οι πολίτες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας “Interview” που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 401 ατόμων στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Πετρέλαιο 60 δις στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ

petrelaio-Tourkia-diplo-paixnidi[1]

Πετρέλαιο αξίας 60 δισ. ευρώ υπάρχει στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η οποία αναφέρει ότι τα χρήματα αυτά μπορούν να ξεκινήσουν να εισρέουν γρηγορότερα, χωρίς να ανατρέπονται οι σχεδιασμοί για τερματικό φυσικού αερίου.

Οι καταθέσεις των Λαρισαίων πολιτικών

Οι καταθέσεις των Λαρισαίων πολιτικών 


Τα πόθεν έσχες του 2012 (χρήση του 2011) δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και μια γρήγορη ματιά στις καταθέσεις των Λαρισαίων πολιτικών οδηγεί είτε σε ζάλη, είτε σε… ζαλάδα!
Σύμφωνα μ’ αυτά λοιπόν οι Λαρισαίοι πολιτικοί φυλάνε στις τράπεζες για μια δύσκολη στιγμή τα εξής περίπου ποσά σε μετρητά:

Όνειρο απατηλό με πρωταγωνιστή πολιτική σαβούρα

 

Φίλε μου θέλω να είμαι σαφής. Το θέμα μας δεν είναι - και δε θα είναι ποτέ - ούτε ο Καραμανλής, ούτε και κανένας άλλος αχυράνθρωπος του πολιτικού συστήματος, όσο θα τους απαλλάσσει από τις κορυφαίες τους ευθύνες, άλλοτε η αφέλεια και άλλοτε η αμφιλεγόμενη σκοπιμότητά μας…

Μαριάς: Ετοιμάζουν πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τους πλειστηριασμούς

marias-etoimazoyn-praksh-nomothetikoy-periexomenoy-gia-toys-pleisthriasmoys 


Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παρακάμψει τη Βουλή με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών, δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. 

Καλύτερα να φύγουν νύχτα

Νύχτα στο Μαξίμου 


Καλύτερα είναι να φύγουν νύχτα. Από ανθρωπιστικής απόψεως, είναι καλύτερα να φύγουν όταν οι δρόμοι είναι ήσυχοι. Αργά την νύχτα. Πολύ αργά. Λίγο πριν το ξημέρωμα. Όταν οι δρόμοι είναι ήσυχοι. Χειρότερο κακό στον τόπο δεν μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός. Ας ξυπνήσει τον Κάρολο νωρίς.

Στη Δικαιοσύνη Κεδίκογλου, MEGA και "Ομάδα Αλήθειας" για τη μονταζιέρα

 

 Στη Δικαιοσύνη θα κληθούν να απολογηθούν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, το Μέγκα, αλλά και όσοι συγκροτούν την περίφημη «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, τον οποίο το κυβερνών κόμμα σε αγαστή συνεργασία με το Μέγκα, στοχοποίησαν ως «τρομοκράτη» παρουσιάζοντας ως απόδειξη για τις δήθεν ακραίες απόψεις του, παραποιημένες δηλώσεις του.

Κουίκ: Στο συρτάρι του Ρουπακιώτη η μήνυση στην τρόικα

Κουίκ: Στο συρτάρι του Ρουπακιώτη η μήνυση στην τρόικα 


Ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς  Κουίκ, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της τρόικας και παρέμεινε τελικά στο συρτάρι του τότε υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Βόμβα Σωτήρη Χατζηγάκη: Θα έχουμε νέα κυβέρνηση τον Μάιο

Βόμβα Σωτήρη Χατζηγάκη: Θα έχουμε νέα κυβέρνηση τον Μάιο 


Ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης προειδοποιεί ότι τα «κομματικά χρίσματα θα λειτουργήσουν ως βαρίδι», ενώ διαβλέπει καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και νέα κυβέρνηση μέσα στην άνοιξη.

Σε μια νέα παρέμβαση, η οποία αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις, ο Σωτήρης Χατζηγάκης παίρνει για πρώτη φορά θέση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όταν ο Καραμανλής άρχισε να... αυτοσαρκάζεται

 

Πολύ κέφι και πολλές ατάκες είχε το φαγοπότι ομάδας βουλευτών της ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή την περασμένη εβδομάδα στην Ραφήνα. Ο πρώην πρωθυπουργός εκτός από τις πολιτικές αναφορές, είχε πολλά κέφια και οι ιστορίες και τα ανέκδοτα έδωσαν και πήραν, αφού είναι γνωστό πως ο Καραμανλής είναι άνθρωπος του κεφιού. 

Πούλμαν με ξαναμμένες ρωσίδες έτοιμες να ερωτευτούν τον Τσουκαλά, καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου!


Πούλμαν με δίμετρες Ρωσίδες, Σέρβες και Ουκρανές καταφθάνουν στην Αθήνα με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά. Ήδη σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη ο αστικός μύθος του συνδικαλιστή Τsoukala στοιχειώνει τις φαντασιώσεις των κοριτσιών!

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις και τα σενάρια πρόωρων εκλογών πριν από το Πάσχα

oi-mystikes-dhmoskophseis-kai-ta-senaria-prowrwn-eklogwn-prin-apo-to-pasxa 


Σημαντική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, όχι ως εναλλακτική πρόταση εξουσίας, αλλά ως λύση ανάγκης και μεγάλη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, καταγράφονται σε μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει στην κατοχή του το Μέγαρο Μαξίμου.
Το μόνο ενθαρρυντικό για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι ότι αντέχει στο επίπεδο της αξιοπιστίας και της δημοφιλίας, αλλά όχι σημαντική μετατόπιση των ψηφοφόρων στην πρόθεση ψήφου.

Σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη

Σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη 

Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης για παραβάσεις που έχουν να κάνουν με το τζιπ που οδηγούσε...

Νικος Νικολόπουλος: "Εγώ μασόνος; Ζητώ εδώ και τώρα με νόμο να απαγορεύεται σε τέκτονες να γίνονται υπουργοί"!!!

Νικος Νικολόπουλος: "Εγώ μασόνος; Ζητώ εδώ και τώρα με νόμο να απαγορεύεται σε τέκτονες να γίνονται υπουργοί"!!!

Με μια ανακοίνωση διάψευσης που βγάζει ειδήσεις απαντά ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στο δημοσίευμα της “Ελεύθερης Ώρας” και στη δημοσιοποίηση της “λίστας με τα 450 ονόματα των Ελλήνων Μασόνων”, μέσα στην οποία υπάρχει και το ονοματεπώνυμο του.

Μηταράκης: Κατέχει τίτλους σε εταιρεία που εκμεταλλεύεται τον ελληνικό χρυσό


Δυο μείζονα πολιτικά θέματα προκύπτουν με το πόθεν έσχες του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκης.
Αφενός, ο κ. Μηταράκης δηλώνει ότι να κατέχει τίτλους αξίας άνω των 155.000 λιρών Αγγλίας, της εταιρείας Fil UK Pension Plan, θυγατρική του ομίλου Fidelity ο οποίος όμως έχει εξασφαλίσει -μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold»- άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στον Έβρο.

Οσμή παραδικαστικού στην κυβέρνηση!


Είναι ένα κοινό μυστικό, γνωστό στους ισχυρούς κύκλους της εξουσίας στη χώρα μας. Ουδείς, ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει αποτολμήσει να αποκαλύψει το παρασκήνιο και τους πρωταγωνιστές ενός ισχυρότατου και, φυσικά, δυσώδους παραδικαστικού κυκλώματος, η δράση του οποίου κατευθύνεται από ανθρώπους που βρίσκονται στην καρδιά της δικομματικής κυβέρνησης.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Συγκυβέρνηση «όλων» με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη μας, εννοεί προφανώς ο κ. Ψυχάρης. Χωρίς βέβαια τον καμένο Σαμαρά. Το ερώτημα είναι με ποιον πρωθυπουργό και με ποια πολιτική

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/e0b5b-venizelos_samaras_xontros_lignos.jpg?w=280&h=194

Κύριε Μανώλη Γλέζο και κύριοι Έλληνες πατριώτες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,
Κύριοι Βουλευτές,
Αν όσα αναφέρονται κατωτέρω είναι ορθά (στην κρίση σας) τότε προφανώς δεν έχουμε σωτηρία αλλά μόνιμη υποδούλωση του Ελληνισμού στο νεοναζιστικό καθεστώς και αφανισμό του Ελληνισμού που ήδη βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση και γενοκτονεί.

Ο φόβος της κατάρρευσης της κυβέρνησης Σαμαρά πυροδοτεί σενάρια... πολιτικής ανωμαλίας

Ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Ως σενάριο πολιτικής ανωμαλίας χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, το ενδεχόμενο να προκύψει μια άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, χωρίς δηλαδή την διεξαγωγή εκλογών, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Καθημερινή». Πολύ σωστά το λέει ο πρωθυπουργός, εκείνος που ακόμα δεν έχει διαπραγματευτεί, καθώς τα κυβερνητικά στελέχη με «αρχηγό» τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τονίζουν πια ανοικτά και χωρίς να κρύβονται ότι μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δεν έχει διαπραγματευτεί με τους εταίρους – δανειστές, γιατί έψαχνε εναγωνίως να βρει πρωτογενές πλεόνασμα.

Καμμένος:" Όχι στους εκβιασμούς"

Καμμένος: Όχι στους εκβιασμούς  


Την κατάθεση πρότασης νόμου για την υγεία ζητά από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος με δήλωση που έκανε αμέσως μετά την συνάντηση του με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταγγέλλει τις συνέπειες που έχουν στον τομέα της υγείας οι πολιτικές που εφαρμόζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενώ παράλληλα θέτει το ζήτημα της φυγής των Ελλήνων γιατρών προς το εξωτερικό.

Europa League: Η Μπενφίκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «32»

«Αετομαχία» σε Θεσσαλονίκη και Λισαβόνα 


Στις 20 Φεβρουαρίου το πρώτο ματς στην Τούμπα, μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς στο σπίτι των «αετών» της Λισαβόνας

Μάλλον άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση για τους «32» του Europa League, αφού στο δρόμο του θα βρεθεί η Μπενφίκα. 
Η κάτοχος του θεσμού θα επισκεφτεί την Τούμπα στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας μια εβδομάδα μετά. 

«Επικίνδυνο μόρφωμα η ΧΑ», σύμφωνα με τον Σεραφείμ

peiraiws 


«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα επικίνδυνο μόρφωμα που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα του νεοπαγανισμού στην Ελλάδα».

Προβοκάτσιες made in ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Ο Κώστας Καραμανλής με τον Αντώνη Σαμαρά


"Όσο ο Αντώνης Σαμαράς πήρε μόνος του το αυτοκίνητο και πήγε στο Λουτράκι, άλλο τόσο συναντήθηκε μαζί του ο Κώστας Καραμανλής σε ψαροταβέρνα και του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπό του και τις επιλογές της κυβέρνησης" σχολίαζε στέλεχος της ΝΔ προερχόμενο από την λεγόμενη καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το ΒΗΜΑ της Κυριακής", σύμφωνα με το οποίο "οι δύο κορυφαίοι πολιτικοί άνδρες της Κεντροδεξιάς είχαν κατ΄ιδίαν συνομιλία σε ουδέτερο έδαφος". 

Χάθηκαν πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας μέσα σε δύο μήνες!

Χάθηκαν πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας μέσα σε δύο μήνες!


Το νέο σλόγκαν της κυβέρνησης είναι το «τα ποσοστά της ανεργίας σταθεροποιούνται», και πολλοί... πανηγυρίζουν που (επισήμως) η ανεργία δεν έχει ξεπεράσει το 30%. Ωστόσο, τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη» διαψεύδουν και αυτό το success story.

Σαμαράς:Δεν είμαι Παπανδρέου-Δεν θα παραιτηθώ,δεν θα παραδώσω το κόμμα

Σαμαράς:Δεν είμαι Παπανδρέου-Δεν θα παραιτηθώ,δεν θα παραδώσω το κόμμα 


Σαφή μηνύματα θέλησε να εκπέμψει χθες ο Πρωθυπουργός, με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή αλλά και την έντεχνη διαρροή της συνάντησης του με τον κ.Καραμανλή.
Ο κ.Σαμαράς λαμβάνει εδώ και πολύ καιρό ειδική ενημέρωση για κινήσεις που εξυφαίνονται στο παρασκήνιο αλλά και για την πρόθεση ορισμένων κύκλων, σε περίπτωση που προκληθεί κυβερνητική κρίση, να δοθεί λύση μέσα από την παρούσα Βουλή.

Ν. Μηταράκης: Αγόρασε το 2010 διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας 1.319.023,92 ευρώ

Ν. Μηταράκης: Αγόρασε το 2010 διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας 1.319.023,92 ευρώ 


Διαμέρισμα 139 τ.μ. στο Λονδίνο αγόρασε το 2010 ο νυν υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης καταβάλλοντας ποσό 1.319.023,92 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχει λίστα με όσους αγόρασαν ακίνητα στο Λονδίνο την περίοδο της κρίσης προκειμένου να ερευνηθεί εάν μέσω της αγοράς φυγαδεύτηκαν αδήλωτες καταθέσεις. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι κρίνεται ύποπτη η αγορά από τον κ. Μηταράκη, θα είχε όμως ενδιαφέρον να διαπιστωθεί εάν περιλαμβάνεται το όνομά του στην περίφημη λίστα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Στα πλαίσια του κοινωνικού τους έργου, η Συντονιστική Επιτροπή, η Νεολαία και οι Πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του νομού Θεσσαλονίκης  πραγματοποίησαν το Σάββατο 14  Δεκεμβρίου δράση συλλογής τροφίμων με κατεύθυνση άπορες οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη στήριξης.

Ντροπή: Ολοι αθώοι για τις φούσκες του χρηματιστηρίου το 1999

Ντροπή: Ολοι αθώοι για τις φούσκες του χρηματιστηρίου το 1999 

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από μεγάλο σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας όπου χιλιάδες μικροεπενδυτές είδαν να εξανεμίζονται μέσα σε λίγους μήνες οι οικονομίες χρόνων,ενώ τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων ουσιαστικά λεηλατήθηκαν, προκειμένου να ενισχυθεί ο χρηματιστηριακός τζόγος. Και ενώ μετά από τόσα χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν μία καταδίκη για τους ενόχους - εμπλεκόμενους ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου για να αφήσει άφωνους τους πάντες.

Δίωξη για κακούργημα στον Γ. Παπαντωνίου

Δίωξη για κακούργημα στον Γ. Παπαντωνίου


Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, για το κακούργημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, προχώρησε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, διώκεται για άμεση συνέργεια στα προαναφερόμενα αδικήματα.

Οι βρυκόλακες της δραχμής και η επιστροφή της χώρας 50 χρόνια πίσω

 


Οι “Βρυκόλακες”, εκτός από τα Καρπάθια όρη θα ανθούσαν και στην Ελλάδα.

Όπως επέστρεψε στην επικαιρότητα ο ανεκδιήγητος Σημίτης, με τον ίδιο τρόπο κάποιοι επιχειρηματίες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι επιχειρούν να φέρουν την συζήτηση της δραχμής στο προσκήνιο.

Δείτε πόσο αυξήθηκαν οι καταθέσεις του Παπανδρέου σε ένα μόλις χρόνο!

Δείτε πόσο αυξήθηκαν οι καταθέσεις του Παπανδρέου σε ένα μόλις χρόνο! 


Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε εισόδημα 102.038,81 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση (91.142 ευρώ το 2010) και 718,78 ευρώ από άλλες πηγές (23.595 ευρώ το 2010) ενώ η σύζυγός του δήλωσε εισόδημα 4.578,94 ευρώ αντί 1.094 ευρώ που είχε δηλώσει στο προηγούμενο ποθεν έσχες.

Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός

Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός  

 Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των 16 του Champions League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

enikos.gr

Από τη χρεοκοπία θα βγουμε, αρκεί να συμφωνήσουμε στο τι είναι πραγματικό και τι κίβδηλο στο βίο μας



Η μέθοδος παραγωγής του πλεονόσματος δεν είναι βιώσιμη κι αυτό γιατί έγινε κατά βάση με υπερφορολόγιση και πολλά “έκτακτα” που θα χρειαστεί να γίνουν μόνιμα . Τέτοιες μέθοδοι αποφέρουν προσωρινή καλυτέρευση της εικόνας σήμερα αλλά δεν εγγυωνται ότι θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο λόγω της ύφεσης που δρά προσθετικά, κοινώς αυτός που μπόρεσε με το ζόρι να πληρώσει σήμερα, δε θα μπορέσει να ξαναπληρώσει και αύριο.

Χάλια η μπλόφα σου Αντωνάκη!...

 


Με μία επικοινωνιακή μπλόφα της συμφοράς, έχει βαλθεί η μνημονιακή-αντιδημοκρατική κυβέρνηση να μας πείσει πως διώκει και αντιμάχεται το άλλο ακροδεξιό κοινοβουλευτικό κόμμα, προς όφελος της δημοκρατίας!

Ο Χριστοφοράκος, η offshore Placid Blue και οι μίζες στα κόμματα

Ο Χριστοφοράκος, η offshore Placid Blue και οι μίζες στα κόμματα 

 Τα χρήματα από τα «μαύρα» ταμεία της Siemens, προκειμένου η γερμανική εταιρεία να υπογράφει συμβάσεις στη χώρα μας, πήγαιναν σε πολιτικά κόμματα, σύμφωνα με τον Ράινχαρντ Σίκατσεκ, και μάλιστα στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που «εναλλάσσονταν στην εξουσία», όπως αποκαλύπτει ο Χανς Μπερνσάου.

Τρόμος από τα γκάλοπ στη Συγγρού. Έρχεται μεγάλη ήττα

 

 Δυσοίωνα τα μηνύματα για τη Νέα Δημοκρατία ενόψει Ευρωεκλογών αλλά και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης τον ερχόμενο Μάη.
Τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που διεξάγονται αυτή τη στιγμή ανά την επικράτεια
καταγράφουν σημαντική πτώση της δύναμης του κυβερνητικού κόμματος ενώ το ακόμα χειρότερο είναι ότι στις περισσότερες περιφέρεις υστερεί έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ορατό το ενδεχόμενο να βαφτεί κόκκινος ο χάρτης της χώρας το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Λαϊκή, αντιμνημονιακή Δεξιά στην Περιφέρεια Αττικής

la-kh-antimnhmoniakh-deksia-sthn-perifereia-attikhs 


Να πλαγιοκοπήσει τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Αττικής θα επιχειρήσει η ομάδα των στελεχών της... λαϊκής δεξιάς που, άλλοτε, ανήκαν στο κόμμα.

Αυτά είναι τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2012

Αυτά είναι τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2012 

Στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτήθηκαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) του οικονομικού έτους 2012 για τα πολιτικά πρόσωπα.
Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου του 2014 θα παραμείνουν αναρτημένες οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης οικονομικού έτους 2012 του πρωθυπουργού, των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των κομμάτων, και των συζύγων και ανήλικων τέκνων τους που αναρτήθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στον ιστότοπο της Βουλής.

Ο Καραμανλής με καρό πουκάμισο και γυαλί ηλίου σε μοναστήρι της Βοιωτίας (ΦΩΤΟ)

 


Μαζί του ο Γιάννης Βαληνάκης και ο γαλάζιος βουλευτής Κουτσούμπας

Την Βοιωτία επισκέφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραμανλής, και εκτός από τις εξορμήσεις του σε "ψαγμένες" ταβέρνες ανά το νομό, είπε να πάρει και την ευλογία του Οσίου Λουκά, καθώς στην περιοχή υπάρχει ομώνυμη Ιερά Μονή.

Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι...Ούτε Γερμανός προτεστάντης δεν θα σκεπτότανε τέτοια βασανιστήρια!

 

 Όσο καλή διάθεση κι αν έχεις απέναντι στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, τα όποια περιθώρια ανοχής σπαταλούνται σε ελάχιστο χρόνο. Αρκεί μία διάταξη, όπως αυτή με τις προληπτικές κατασχέσεις έναντι... πιθανών κακοπληρωτών - φορολογουμένων για να θέλεις να έχεις μπροστά σου όλο το επιτελείο και να αρχίσεις να τους σκαμπιλίζεις έναν - έναν! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι... 

Τι δείχνουν οι τάσεις της MRB-Όλη η έρευνα

 

Ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που καταγράφονται στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB και στην έρευνα που έγινε από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Στην πρόθεση ψήφου και στα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 21,9%, ενώ η Ν.Δ. 21%, δηλαδή η διαφορά των κομμάτων είναι στο 0,9%.

«Βόμβα» από τον Τόμσεν (μεταξύ σοβαρού και αστείου!) «Αφού θα φύγετε από την κυβέρνηση, γιατί δεν παίρνετε τα μέτρα;»





 

«Αφού θα φύγετε από την κυβέρνηση, γιατί δεν παίρνετε τα μέτρα που χρειάζονται;» φέρεται ότι είπε, κατά πληροφορίες, μεταξύ σοβαρού και αστείου (!), στις αρχές της εβδομάδας ο Πολ Τόμσεν της τρόικας στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η... παραίνεση του «σκληρού του ΔΝΤ» έγινε σε μια στιγμή που το Ταμείο κόπτεται παντού ότι δεν ζητάει οριζόντια μέτρα και περικοπές μισθών και συντάξεων για την Ελλάδα.
Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ταξίδι στην Αθήνα της τρόικας (με μειωμένη δύναμη) έγινε χωρίς προοπτική να υπάρξει συμφωνία.