Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

DAKRIAOLME

«Λύγισε» ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ όταν συνομίλησε με μαθήτριες που θα εξεταστούν στις επερχόμενες πανελλαδικές. «Δεν είχαμε ποτέ σκοπό να κάνουμε οτιδήποτε στις πανελλαδικές, όπως δεν κάναμε τα τελευταία 23 χρόνια. Μην ακούτε τα ψέμματα που λένε ότι ζητάμε αυξήσεις ή ότι μας ενοχλούν οι δύο ώρες παραπάνω.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

OMPAMA1

Επιστολή στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, απέστειλε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, καλώντας τον να ασκήσει την επιρροή του για να διασφαλιστεί η προστασία του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Επιστροφή στα ελλείμματα τον Απρίλιο

Απομακρύνεται η μείωση του ΦΠΑ, πιο κοντά η ενεργοποίηση της ρήτρας λήψης πρόσθετων μέτρων

Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: «Στο σκέλος των εσόδων απαιτείται διαρκής προσοχή και εντατικοποίηση της προσπάθειας».

Στα πρωτογενή ελλείμματα επέστρεψε ο κρατικός προϋπολογισμός από τον Απρίλιο, καθώς η υστέρηση των εσόδων διευρύνθηκε σε 473 εκατ. ευρώ, ενώ εξαντλείται και η επίδραση των τεχνικών παρεμβάσεων, στις οποίες στηρίχτηκε η επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων στους προηγούμενους μήνες του έτους.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ: Μην ακούτε τα ψέμματά τους!

ΟΛΜΕ


«Δεν είχαμε ποτέ σκοπό να κάνουμε οτιδήποτε στις πανελλαδικές, όπως δεν κάναμε τα τελευταία 23 χρόνια. Μην ακούτε τα ψέμματα που λένε ότι ζητάμε αυξήσεις ή ότι μας ενοχλούν οι δύο ώρες παραπάνω. Να ξέρετε ότι πολλοί από τους καθηγητές σας, του χρόνου δεν θα είναι στο σχολείο. Θα τους στείλουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα», είπε στις μαθήτριες εμφανώς συγκινημένος ο κ. Παπαχρήστος.

ΡΕ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ ΣΤΟ "ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" ΣΟΥ, ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΩΝ Illuminati ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ;

laos-ilouminati


Βγαίνει δημόσια ο πρώην σώγαμπρος στο Καστρί και μας λέει για το κόμμα της δραχμής. Ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με τον τίτλο «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων».

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς Άδωνι-Νικολόπουλου για τον Καραμανλή...

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς Άδωνι-Νικολόπουλου για τον Καραμανλή...


Εις μάτην προσπαθούσαν ο Γιώργος Αυτιάς και η Μάγδα Τσέγκου να τους ηρεμήσουν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Νικολόπουλος επιδίδονταν σε παράλληλους μονολόγους - από τις φωνές τους ελάχιστα καταφέραμε να ακούσουμε - με αφορμή το αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα επέτρεπε ή όχι να μην γίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις. 

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ


Στα άκρα οδηγείται η μετωπική αντιπαράθεση της Κυβέρνησης με την ΟΛΜΕ, συμπεριλαμβανομένων και των συνδικαλιστών που πρόσκεινται στην ΔΑΚΕ. «Πρακτικές και παρωχημένες νοοτροπίες τύπου ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζουν ακόμα και στελέχη της ΔΑΚΕ, δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε με νόημα χθες ο Μανώλης Κεφαλογιάννης σχολιάζοντας την απόφαση της προσκείμενης στη ΝΔ, ΔΑΚΕ να ταχθεί υπέρ της απεργίας στις πανελλαδικές.

Άδωνις: Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί!


Αυστηρή προειδοποίηση προς τους καθηγητές απέστειλε εκ μέρους της κυβέρνησης ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, επαληθεύοντας τις πληροφορίες περί επιστράτευσής τους. «H επιστράτευση είναι δεδομένη. Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και στην ώρα τους, αυτό είναι δεδομένο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Βρούτσης έδωσε με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώ στον Κουκιάδη για μια "εμπειρογνωμοσύνη"! Λεφτά υπάρχουν...


Σε εποχές πρωτοφανούς κρίσης όπως η τωρινή, συνεχίζονται οι "απευθείας αναθέσεις" πολλών χιλιάδων ευρώ!
Με την απόφαση που αποκαλύπτει σήμερα το Press-gr, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη δίνει με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώστον δικηγόρο και καθηγητή Εργατικού Δικαίου Γιάννη Κουκιάδη για ποιον, νομίζετε, λόγο; Για να εκπονήσει μιαΕμπειρογνωμοσύνη με θέμα: "Έκθεση για τη δομή του νέου ενιαίου Κώδικα Εργατικού Δικαίου".

Ψάχνουν παπούτσια στα σκουπίδια

Ψάχνουν παπούτσια στα σκουπίδια


Κάποιος πέταξε στα σκουπίδια πληθώρα ζευγαριών παπουτσιών και ο κόσμος έτρεχε να τα μαζέψει. Εικόνες απόλυτης οικονομικής εξαθλίωσης αντίκριζαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι διερχόμενοι από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης. 

Εκδήλωση για τους Έλληνες νεκρούς του Μαουτχάουζεν


Εκδήλωση για τους Έλληνες νεκρούς του Μαουτχάουζεν



Τη μνήμη των 3.700 Ελλήνων που υπήρξαν εκεί θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θα τιμήσει ο Ελληνισμός την Κυριακή 12 Μαϊου, στις πρώην εγκαταστάσεις του ναζιστικού στρατόπεδου συγκέντρωσης στο Μαουτχάουζεν της Άνω Αυστρίας, με τρισάγιο, κάλεσμα νεκρών, ομιλίες, καταθέσεις στεφάνων αλλά και παρουσίαση του μνημειώδους έργου του Μίκη Θεοδωράκη «Μαουτχάουζεν».

Σαμαράς και Αρβανιτόπουλος αποφάσισαν την επιστράτευση των καθηγητών

Σαμαράς και Αρβανιτόπουλος αποφάσισαν την επιστράτευση των καθηγητών


Την απόφαση να προχωρήσουν σε επιστράτευση των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περίπτωση που η ΟΛΜΕ επιμείνει στη θέση της για απεργία κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, πήρε η κυβέρνηση.

Κυκλοφορεί sex tape στη Mύκονο με παρουσιάστρια και νεαρή πορνοστάρ!


Συνέβη κι αυτό και είναι πέρα για πέρα αληθινό... Αφήστε δε που κυκλοφορεί και Video το οποίο το έχουν μόνο κάποιοι… ο εξής ένας που αρέσκεται να κυκλοφορεί με ωραίες γυναίκες.

Η ιστορία είναι άγνωστή στο ευρύ κοινό και βεβαίως στην πιάτσα μας. 

Ο...δεξιός Αλαβάνος καταγράφεται μέχρι να επιστρέψει στη ΝΔ



Μπορεί πολλοί να μην πόνταραν στον Ζώη, όταν ίδρυσε το κόμμα "Νέα Μέρα", ωστόσο ο νεαρός φαίνεται να κερδίζει το πρώτο στοίχημα. Σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει και δεν έχουν δει - ακόμα - το φως της δημοσιότητας, αρχίζει να καταγράφει το πρώτο μικρό σαφές ποσοστό. Οι δημοσκόποι εκτιμούν πως ο Ζώης, μπορεί να εξελιχθεί στον δεξιό "Αλαβάνο", δηλαδή να κόψει από τον κύριο κορμό της κεντροδεξιάς, εκφράζοντας πιο "καθαρές" θέσεις, κάτι που έχουν την ευχέρεια να κάνουν όλα τα πιο μικρά κόμματα που δεν έχουν ευθύνες εξουσίας....

Ναόμι Κλάιν: Κλασικό παράδειγμα του δόγματος σοκ η Ελλάδα


Η συστημική χρήση του σοκ και του φόβου από τις ελίτ της εξουσίας ώστε να υπονομεύσουν ευάλωτες κοινότητες είναι πολύ εμφανής στην Ελλάδα του μνημονίου σύμφωνα με την συγγραφέα Ναόμι Κλάιν. Η ενίσχυση του ρατσισμού και η πώληση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της χώρας, πολλά από τα οποία θα διαμορφώσουν το άμεσο μέλλον της Ελλάδας, είναι, όπως λέει,ι οι πιθανές συνέπειες της πολιτικής λιτότητας.

"Κατεβαίνει" για γραμματέας ο Αναγνωστάκος στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Tην πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Κινήματος εξέφρασε το στέλεχος των
Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Κ.Ε. κ. Γιώργος Αναγνωστάκος.

Απάντηση Σπύρου Γαληνού σε δημοσίευμα τοπικής Ιστοσελίδας που φέρεται να τον εμπλέκει σε διαπλοκή..!!!


Απάντηση Σπύρου Γαληνού σε δημοσίευμα τοπικής Ιστοσελίδας που φέρεται να τον εμπλέκει σε διαπλοκή..!!!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Στην Ισλανδία ο Πάνος Καμμένος

stin-islandia-o-panos-kammenos


Στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπου και συμμετέχει στις εργασίες του συμβουλίου αρχηγών της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (Alliance of European Conservatives and Reformists), που ως γνωστόν αποτελεί την κατ’ εξοχήν αντιφεντεραλιστική ευρωπαϊκή πολιτική κίνηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος. 

Βόμβα από τους Financial Times> Κόψτε τα δεσμά ανάμεσα στο κράτος και τους διαπλεκόμενους. Το ελληνικό δράμα δεν έχει happy end!



Την διαπίστωση ότι πλουτοκρατία, παρακράτος και ολιγάρχες εξακολουθούν να συνθέτουν την θανατηφόρα γάγγραινα της Ελλάδας κάνουν οι Financial Times, οι οποίοι δεν προβλέπουν αίσιο τέλος στο ελληνικό δράμα, εξαιτίας της διαπλοκής. Ιδού το άρθρο-σοκ>

Πέντε χρόνια και πέντε πακέτα διάσωσης μετράει η κρίση χρέους της Ευρώπης και η ευρωζώνη – και ο κόσμος – δεν δείχνουν την προσοχή που θα έπρεπε στη χώρα από όπου πρωτοξεκίνησε ο οικονομικός πανικός. 

ΒΙΝΤΕΟ-Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού

ΒΙΝΤΕΟ-Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού


Δείτε στιγμιότυπα από το θρίαμβο του Ολυμπιακού με 69-52 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Λονδίνου.

Χαϊκάλης: Η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης έχει ως αποτέλεσμα: «670 άνεργοι κάθε μέρα»

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ «670 άνεργοι κάθε μέρα»

«Άλλη μια επιβεβαίωση της θλιβερής κατάστασης που επικρατεί στους χώρους εργασίας αποτελούν τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία τον Φεβρουάριο.

"Έκοψαν" τις εξετάσεις για AIDS


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει πως από τον περασμένο μήνα τα Κέντρα Αναφοράς για το AIDS  έχουν σταματήσει να κάνουν τις διαγνωστικές εξετάσεις για τον ιό, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.
Ο Σύλλογος κάνει λόγο για μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και υποστηρίζει ότι το σχετικό κονδύλι που έχει εγκριθεί για την χρηματοδότηση των Κέντρων στον προϋπολογισμό τόσο για το 2012 όσο και για το 2013 έχει μπλοκάρει η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, «η οποία βλάπτει σοβαρά τη δημόσια υγεία».

Το FBI στη Λάρισα

Το FBI στη Λάρισα

Το FBI στη Λάρισα 

Στην Λάρισα βρέθηκαν για πρώτη φορά αστυνομικοί του FBI προκειμένου να εκπαιδεύσουν αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας σε σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

"Ηρωική έξοδο" επιχειρούν οι εισαγγελείς Πεπόνης – Μουζακίτη


Του Παναγιώτη Στάθη

"Ηρωική" έξοδο με στοιχεία όμως -όπως λένε δικαστικές πηγές- πεισματικής αντίδρασης στη διαφαινόμενη μη ανανέωση της θητείας τους, επιχειρούν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης οι οποίοι χειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια σοβαρότατες υποθέσεις του δημοσίου βίου οι οποίες -ως επί το πλείστον- παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Οι δυο εισαγγελείς προχώρησαν σε δυο κινήσεις, καθόλα σύννομες βέβαια, πλην μη συνήθεις στην πρακτική δικαστικών λειτουργών:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Το Ιράν ανακάλεσε τον πρεσβευτή του στην Κύπρο για διαβουλεύσεις, αφότου ένας Ιρανός υπήκοος εκδόθηκε πρόσφατα από το νησί στις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούμενος ως ύποπτος για παραβίαση του εμπάρκο όπλων του ΟΗΕ κατά του Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα ο Κύπριος ΥΠΕΞ. 

Χαρά Νικοπούλου: Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…

«Αρνούμαι την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας»


Κεραυνός εν αιθρία, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, για τον βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, σε εκδήλωση του Δήμου Αμυνταίου όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Πούτιν: Η Ρωσία κατασκευάζει μια ριζικά νέα διαστημική συσκευή



«OKA-T» - έτσι ονομάζεται το κοινό δημιούργημα των επιστημόνων από το Περμ (στους πρόποδες των Ουραλίων) και της Πυραυλικής-Διαστημικής Εταιρείας Energia.
Πούτιν: Η Ρωσία κατασκευάζει μια ριζικά νέα διαστημική συσκευήΚατά το σχεδιασμό των ειδικών επιστημόνων, θα πρόκειται για μια ανεξάρτητη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) βάση για διεξαγωγή πειραμάτων σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Η αυτονομία του δορυφόρου από το Διαστημικό Σταθμό θα επιτρέψει να διασφαλιστεί η καθαρότητα του πειράματος, καθόσον η καθημερινή ζωή των κοσμοναυτών δεν θα επηρεάσει τα αποτελέσματα των πειραμάτων.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΕΡΧΕΤΑΙ: 245.000 ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

disoccupazione

Μην σας νοιάζει, η ανάπτυξη που υποσχέθηκε ο Σαμαράς, έρχεται. Στο δρόμο είναι. Ο Σαμαράς βλέπει το φως στο βάθος του τούνελ! 

Αν δεν το βλέπετε εσείς, αν δεν το βλέπουν και οι 245.000 νέοι άνεργοι που προστέθηκαν στην λίστα των ήδη ανέργων, μέσα στον τελευταίο χρόνο, ε, δεν πειράζει κάντε υπομονή.

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ σε Κεδίκογλου: Σίμο προστάτεψε το ΠΑΣΟΚ!

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ σε Κεδίκογλου: Σίμο προστάτεψε το ΠΑΣΟΚ!


όπως αναφέρει ο "Βηματοδότης", χθες το πρωί, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
«Σίμο, θέλω να σε παρακαλέσω να προστατεύσεις τον... (σ.σ.: είπε ένα όνομα) βουλευτή του ΠΑΣΟΚ».

Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην επέτειο της Αλωσης!

sxediazan-na-dolofonisoyn-ton-oikoymeniko-patriarxi-vartholomaio-stin-epeteio-tis-alosis


Τρεις δράστες φέρονται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 29 Μαΐου την ημέρα της 560ης επετείου της Αλωσης της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία.

Citigroup: Μετά την Κύπρο, έρχεται «κούρεμα» καταθέσεων και στην Ελλάδα

Citigroup: Μετά την Κύπρο, έρχεται «κούρεμα» καταθέσεων και στην Ελλάδα


Νέες αναδιαρθρώσεις χρέους και κούρεμα καταθέσεων προβλέπει ο επικεφαλής αναλυτής της Citigroup, Βίλεμ Μπούιτερ για τις οικονομίες της Ευρωζώνης. Σε έκθεσή του χαρακτηρίζει μονόδρομο για τη διάσωση της Ευρωζώνης τις μαζικές αναδιαρθρώσεις χρέους σε Ελλάδα, Κύπρος, Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία.

Ο Τσίπρας θέλει να πείσει τις συνιστώσες να διαλυθούν


Πιο δύσκολη απ’ όσο αρχικά αναμενόταν προχωρά η διαδικασία μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, καθώς αρκετές συνιστώσες δεν δείχνουν ιδιαίτερα ένθερμες με την ιδέα να διαλυθούν πριν το συνέδριο του Ιουλίου και ζητούν να υπάρξει ένα μεταβατικό διάστημα, ταυτόχρονης λειτουργίας και των δύο μοντέλων: Και του κόμματος με τη νέα, ενιαία οργανωτική δομή και των συνιστωσών, έως ότου κριθεί ότι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει το δρόμο του.

Πανηγυρίζουν στο ΒΗΜΑ για την πρωτιά στην κυκλοφορία της Κυριακής



Πανηγυρίζουν στηνΜιχαλακοπούλου την πρωτιά του ΒΗΜΑτος της Κυριακής.
Στα email όλων των συντακτών έφθασε η λίστα των πωλήσεων η οποία εμφάνιζε τοΒΗΜΑ στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας.

Reuters: Τρομακτική η ανεργία στην Ελλάδα

Reuters-tromaktiki-i-anergia-stin-ellada


Στην ανεργία που μαστίζει τη χώρα αναφέρεται σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reutersχαρακτηρίζοντας την ως εξαιρετικά τρομακτική.

ΦΩΤΟ-Προκλητική καμπάνια από τα Σκόπια

ΦΩΤΟ-Προκλητική καμπάνια από τα Σκόπια


Toυλάχιστον προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr. Πρόκειται για αφίσα  στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας των Σκοπίων για προσέλκυση επενδύσεων, στην οποία βεβαίως η χώρα "πλασάρεται" με το όνομα Μακεδονία.

ο Άδωνις Γεωργιάδης θα φέρει την ανάπτυξη από το.... Κουρδιστάν


Πέντε Έλληνες βουλευτές ανέλαβαν μία αξιοσημείωτη πρωτοβουλία: Αποφάσισαν να οργανώσουν ένα ταξίδι στο Κουρδιστάν και να πάρουν μαζί τους 22 επιχειρηματίες, με στόχο να τους ανοίξουν δρόμο για δουλειές. Πολύ σωστά καταλάβατε. Πέντε Έλληνες βουλευτές κάνουν, επιτέλους, αυτό που κάνουν άλλοι συνάδελφοί τους εδώ και χρόνια: «Πουλάνε» Ελλάδα!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΕΧΛΟΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ...



Με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης 19χρονης μαθήτριάς του συνελήφθη 56χρονος καθηγητής μουσικής, σε ιδιωτική σχολή...
στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου
Ο 56χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 19χρονης στην αστυνομία.
Ο καθηγητής οδηγείται σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

 Πηγή: ΑΜΠΕ

Εκτροπή του πολιτεύματος η υπόθεση Hoechtief


Οι όροι εκχώρησης του ΔΑΑ στην Γερμανική εταιρεία συνιστούν πραξικοπηματική ακύρωση της δημοκρατικής νομιμότητας, με την απόλυτη συναίνεση Χατζηδάκη – Στουρνάρα.

Εκτροπή του πολιτεύματος η υπόθεση Hoechtief

Σκάνδαλο που αγγίζει το μέγεθος της Siemens και του Χρηματιστηρίου αποτελεί η απαλλαγή από την καταβολή ΦΠΑ της γερμανικής εταιρίας Hochtief που διαχειρίζονταν το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, η κυβέρνηση αποφασίζει να απαλλάξει τον μεγαλύτερο φοροοφειλέτη και μάλιστα με δικαστική απόφαση που ελήφθη στο… Λονδίνο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε ο Άκης

Τους ζήτησε βοήθεια για τη δίκη - Επιμένει στην κλήτευση οπωσδήποτε του Κ. Σημίτη!
Του Μάρκου Μουζάκη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε ο ΆκηςΣε τρία ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε ο Α. Τσοχατζόπουλος απ’ τον Κορυδαλλό τις μέρες του Πάσχα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η πρώτη τηλεφωνική επαφή του Άκη μαζί τους μετά τη σύλληψή του.
Πρόκειται για στελέχη με μακρά διαδρομή στο Κίνημα, στελέχη τα οποία κάποια περίοδο ήσαν πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του.
Κατά τις πληροφορίες μας, ο Άκης αφού ευχήθηκε στους έκπληκτους πρώην φίλους του τα «χρόνια πολλά» και τους διεκτραγώδησε τη δικιά του κατάσταση, τους ζήτησε να τον βοηθήσουν στην εξέλιξη της πολύκροτης δίκης του.

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ



Με έναν πράσινο φάκελο έφθασε στην Ιπποκράτους ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, για τη κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του κόμματος, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει για την Ιπποκράτους η πρωτοβουλία του προέδρου για «άνοιγμα» στην κεντροαριστερά που φαίνεται να προσκρούει στην αρνητική διάθεση της ΔΗΜΑΡ.

Εκλογικός πυρετός!!!!Άλλος για γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. ;;;;;;


Και τα σενάρια συνεχίζονται...Πόλλοί μπορεί να θέλουν να το παίξουν Βασιλικότεροι του Βασιλέα προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να διασφαλίσουν την μεγαλύτερη στήριξη του Εθνικού Συμβουλίου και άλλοι να αυτολανσάρονται εντέχνως ως "οι εκλεκτοί" του προέδρου που έχουν πάρει το άτυπο "χρίσμα" και πρέπει να στηριχτούν, γιατί αυτοί είναι "η επιλογή του Προέδρου"

Ένας στους τρεις Γερμανούς αναπολεί το μάρκο

20130503-115326.jpg

Το 29% των Γερμανών επιθυμούν την γρήγορη επιστροφή της χώρας στο μάρκο, ενώ το 69% απορρίπτει την ιδέα εξόδου της Γερμανίας από την Ευρωζώνη, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρία Infratest-dimap και παρουσιάστηκε από το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, ARD.

Πολιτικό ή... πολεμικό Συμβούλιο;



Του Αιμίλιου Περδικάρη

Ίσως η πιο κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Ευ. Βενιζέλο είναι η σημερινή. Η φαγωμάρα των τελευταίων ημερών για τα οικονομικά του κόμματος και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε βενιζελικούς και παπανδρεϊκούς με αφορμή το ζήτημα δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, την οποία ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να εκτονώσει, ξαναζεσταίνοντας την πρότασή του για κοινή κάθοδο με τη ΔΗΜΑΡ στις Ευρωεκλογές, πραγματοποιώντας άνοιγμα στη φιλοευρωπαϊκή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και ξεδιπλώνοντας πρωτοβουλίες που αφορούν στο κυβερνητικό έργο (σ.σ.: με άρθρο του χθες, στην προσωπική του ιστοσελίδα).

Τσοχατζόπουλος: «Τώρα θα ανοίξουν όλα»

Την ύπαρξη σκανδάλου αναφορικά με την μη υλοποίηση των συμβάσεων για τα υποβρύχια με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Άμυνας, κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος, Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος ζήτησε να ασκηθεί κοινοβουλευτικός έλεγχος για όλη την υπόθεση. Άφησε δε να εννοηθεί ότι επίκεινται αποκαλύψεις, υπογραμμίζοντας: «Τώρα θα ανοίξουν όλα. Γιατί μόνο η αλήθεια βοηθά σε αυτήν την κατάσταση».

Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου

Από τη δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου απουσιάζει σήμερα η σύζυγος του πρώην υπουργού Άμυνας Βίκυ Σταμάτη, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς.

Εκτός κάθε ελέγχου η ανεργία, με απίστευτο ποσοστό 64,2% στους νέους

Στο 27% η σύγχρονη κοινωνική μάστιγα, με πλέον ευάλωτες τις ηλικίες 15 ως 24 ετών. Εξακόσιοι εβδομήντα πολίτες μένουν χωρίς δουλειά κάθε μέρα.


Πέρα από κάθε έλεγχο η σύγχρονη κοινωνική μάστιγα, ειδικά στους νέους ανθρώπους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στο 27% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο, έναντι 26,7% τον Ιανουάριο και έναντι 21,9% κατά τον περσινό Φεβρουάριο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στους νέους έως 24 ετών η ανεργία εκτοξεύθηκε στο 64,2% από 54,1% τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

H Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απολογείται για την αφίσα με το...ορθογραφικό λαθάκι [εικόνα]

H Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απολογείται για την αφίσα με το...ορθογραφικό λαθάκι [εικόνα]


Δέχονται οι Νέοι και οι Νέες του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε ένα ορθογραφικό λαθάκι η αφίσα που κυκλοφόρησαν με τίτλο «Η Μανωλάδα δεν ήταν η εξαίρεση, είναι το σχέδιο» και έγινε αφορμή για έναν πόλεμο ανακοινώσεων με τη ΝΔ.
Στην αφίσα η φράουλα παίρνει τη μορφή σφαίρας για να καταδικάσει συμβολικά τα πρόσφατα επεισόδια εναντίον μεταναστών-εργατών στα φραουλοχώραφα.

«ΤΙ ΕΙΧΕΣ… ΓΙΩΡΓΗ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

karatzaferis11

Στην σημερινή καθημερινή τηλεοπτική του εκπομπή στο ΑΡΤ (πρώην Τηλεάστυ), ο εν πολλαίς αμαρτίες, Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, διατράνωνε υπερηφάνως πως θα έπρεπε η πατρίδα μας να στραφεί προς την Κίνα, προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσθετο φθηνό δανεισμό.

Πολιτικά κηρύγματα τουρκοπρακτόρων μέσα στα τζαμιά της ελληνικής Θράκης…


Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η προσχηματική χρήση της θρησκείας από το τουρκοκόμμα DEB και τους λοιπούς χαφιέδες της Άγκυρας. Θα βάλει κανείς φραγμό στον κατήφορο;
    Σας γράφαμε και σε παλαιότερο δημοσίευμα του «Προξενείο-Στοπ» για τις γυροβολιές του προέδρου του κόμματος των τουρκοψύχων τη Θράκης (DEB) Μουσταφά Αλή Τσαβούς τις Παρασκευές στα τζαμιά των χωριών της Θράκης, όπου χρησιμοποιεί (όπως άλλωστε και άλλοι τουρκοχαφιέδες, αλλά και ο ίδιος ο πρόξενος Σενέρ) την ευκαιρία της συγκέντρωσης των μουσουλμάνων για προσευχή, ώστε να βγάζει διχαστικά και εμπρηστικά πολιτικά λογύδρια τουρκόφιλης υστερίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ: «Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»

PROKLISI2

Πτήσεις της Cyprus Premier Holidays στα κατεχόμενα θα πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης!

Το τουρκοκυπριακών συμφερόντων γραφείο tour operator με έδρα τη Βρετανία πραγματοποιεί ήδη πτήσεις στο κατεχόμενο αεροδρόμιο Τύμπου μέσω Τουρκίας από το Μάντσεστερ και το αεροδρόμιο Στάνστεντ, που εξυπηρετεί το Λονδίνο.

Η Ευρωπαϊκή Αριστερά προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο της Κομισιόν

i-eyropaiki-aristera-proteinei-ton-aleksi-tsipra-gia-proedro-tis-komision


Για τα… καλά έχει ανοίξει η συζήτηση για τον επόμενο πρόεδρο της Κομισιόν, μιας και το 2014 λήγει η θητεία του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και ένα από τα ονόματα που εσχάτως «έπεσαν» στο τραπέζι της διαδοχής είναι αυτό του Αλέξη Τσίπρα.

Σαν τους “απάτσι” έπεσαν τα λαμόγια του εκσυγχρονισμού στην Ελλάδα. Η Deutche Bank “ξέπλυνε” την μίζα!

20130504-220931.jpg

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΤΟΥ 2003 – ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΝΩ Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενο. Η συμφωνία του Τσοχατζόπουλου για τα Απάτσι στην ουσία “ακυρώθηκε” και διπλασιάστηκε το τίμημα από το επόμενο ΚΥΣΕΑ, ενώ εντοπίστηκε μίζα για την αγορά που ξεπλύθηκε μέσω της Deutche Bank , “κρύβοντας” την επιβάρυνση για το δημόσιο!

O Βενιζέλος εκλιπαρεί για κοινή κάθοδο της "κεντροαριστεράς" στις ευρωεκλογές

O Βενιζέλος εκλιπαρεί για κοινή κάθοδο της "κεντροαριστεράς" στις ευρωεκλογές

Στη "θολή" δεξαμενή της λεγόμενης κεντροαριστεράς,  προσπαθεί να "ψαρέψει" ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις οικονομικές «μαύρες τρύπες» του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με δεδομένη την επικίνδυνη συρρίκνωση του κόμματός του...
δεν διστάζει να ζητά, με άρθρο του, να ενωθούν οι κεντροαριστερές δυνάμεις και να κατέβουν μαζί σ ένα ψηφοδέλτιο στις επόμενες ευρωεκλογές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο άρθρο του, με τίτλο «Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο: το ψεύτικο δίπολο της κρίσης», που δημοσιεύθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, αναφέρεται στον συνεχιζόμενο διαχωρισμό των πολιτικών δυνάμεων σε «μνημονιακές» και «αντιμνημονιακές» και στην «εκλογίκευση των οικονομικών εθνικισμών» στην Ευρώπη.