Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; - ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ


Το καθεστώς του Ισραήλ εμπόδισε στους Παλαιστίνιους προσκυνητές την είσοδο στο Τέμενος του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ.

Οι ισραηλινές χουντικές δυνάμεις μπλόκαραν όλες τις εισόδους στην πόλη, καθώς και στον ιερό χώρο από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η ισραηλινή αστυνομία απαγόρευσε στους Παλαιστίνιους άνδρες κάτω των 35 ετών και όλες τις γυναίκες της Παλαιστίνης από την είσοδο του ιερού χώρου.

Το τέμενος του Ομάρ, το οποίο βρίσκεται σε ισραηλινή κατοχή στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ είναι ένα σημείο ανάφλεξης. Είναι γνωστό για τους Εβραίους ως το Όρος του Ναού, και είναι η πιο ιερή τοποθεσία του Ιουδαϊσμού. 

Είναι, επίσης, η τρίτη ιερότερη περιοχή του Ισλάμ μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα στη Σαουδική Αραβία.

Το τέμενος ήταν σκηνή συγκρούσεων τους τελευταίους μήνες μετά από τις συχνές επισκέψεις από  ισραηλινούς εποίκους στο μουσουλμανικό ιερό χώρο. 

Οι ισραηλινές δυνάμεις εμποδίζουν επίσης τους μουσουλμάνους προσκυνητές από την ελεύθερη είσοδο στο τζαμί.

Ο υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν δήλωσε επίσης τη Δευτέρα ότι το Ισραήλ και η Παλαιστινιακή Αρχή θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο ελέγχου της Γάζας από τον ΟΗΕ.

Για όλα αυτά, που έχουμε αναφερθεί πολλές φορές από την Αθέατη γνώση, εξυπηρετούν τους σκοπούς των δυνάμεων του κακού - που επιδιώκουν αφού ο ΟΗΕ πάρει τον έλεγχο της Γάζας αλλά και των Ιεροσολύμων τελικώς , μέσα στα οποία θα μπει το ΝΑΤΟ ως ειρηνευτική δύναμη , να ορίσουν την πόλη ως το παγκόσμιο κέντρο του κόσμου στο οποίο θα χτιστεί και ο ναός του Σολομώντα που θα είναι ο κύριος ναός των θρησκειών 

Χρησιμοποιούν έτσι τους Εβραίους , που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι τα θύματα της υπόθεσης , ώστε τελικά να τους πετάξουν έξω από τα εδάφη τους και να εφαρμόσουν το τελικό μέρος του σχεδίου τους για την παγκόσμια χούντα που προετοιμάζεται εδώ και καιρό.

Δεν θα πρέπει  να ξεχνάμε το γεγονός επίσης πως ο λόφος κάτω από το τέμενος σκάβεται για να βρεθούν τα ερείπια των παλαιότερων ναών και είναι πιθανό να οδηγηθούμε στην αχρήστευση του τεμένος για να χτιστεί ο ναός.

Πρίν λίγο καιρό μάλιστα ετοιμάστηκε αυτός , στην Βραζιλία και ίσως μεταφερθεί αυτός στα Ιεροσόλυμα για να συναρμολογηθεί εκεί.

Για 1.500 χρόνια, Εβραίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι αγωνίζονται για τον έλεγχο αυτού του 35-στρεμμάτων οροπεδίου στην καρδιά της Ιερουσαλήμ. 

Οι Εβραϊκές διδασκαλίες λένε ότι ο ναός πρέπει να χτίστηκε εδώ - πολλοί λένε ακριβώς στο σημείο όπου ο θόλος στέκεται τώρα - με σκοπό να προκαλέσουν την άφιξη του Μεσσία και την έλευση της ειρήνης στη Γη. 

Οι Φονταμενταλιστές χριστιανοί ερμηνεύουν ότι αυτό θα σημάνει την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και ενθαρρύνουν ενεργά τις εβραϊκές προσπάθειες οικοδόμησης.  

Οι Μουσουλμάνοι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι για την καταπάτηση του ιερού χώρου τους, από τον οποίο πιστεύουν ότι ο Μωάμεθ ανέβηκε στον ουρανό για να παραλάβει το Κοράνι.

"Πάρ τ αυγό και κούρευτο" δηλαδή!

Ολες αυτές οι θρησκείες είναι κατασκευάσματα του Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος (ΜΑΤΣ. βλέπε Σαμαέλ) όπου τις χρησιμοποιεί ο ίδιος μέσω των Αδελφοτήτων του σκότους για να σκοτώνονται αναμεταξύ τους λογαριάζοντας πάντα όμως χωρίς τον ξενοδόχο -  που θα απαιτήσει να χρήσουν Βασιλέα στην Ιερουσαλήμ τον Αντίχριστο.

Αυτές οι διαφορές παραμένουν ένα από τα κύρια εμπόδια για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, την οποία λύση θα δώσει ο ΟΗΕ όπως είπαμε όπου θα ορίσει την πόλη ως παγκόσμιο κέντρο του κόσμου στο οποίο θα ανεγερθεί ο προκατασκευασμένος ναός του Αντίχριστου.

Τα γεγονότα μοιάζουν λοιπόν σύμφωνα με όλα αυτά κοντά αλλά το πόσο πράγματι είναι , δεν μένει παρά να το δούμε.
atheatignosi
 


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/08/blog-post_129.html#ixzz39vJQdk7y

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Πείραμα» χωρίς τέλος!!!



 aw2
Οι περισσότεροι Ελληνες πολίτες έχουν καταλάβει εδώ και καιρό ότι η πολιτική των «Ηρακλέων του Στέμματος», στην περίπτωσή μας δηλαδή όλων όσοι στηρίζουν τα μνημόνια και τις πολιτικές που δι' αυτών επιβλήθηκαν στη χώρα μας, περνά από την καλλιέργεια του φόβου για το αύριο.


Οι τεχνικοί τής επιβολής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών δηλαδή και οι επικοινωνιολόγοι που αναλαμβάνουν τη στήριξη των μνημονιακών κυβερνήσεων επιμένουν να μιλούν για το τι κακό θα μας συμβεί εάν η χώρα πάψει να είναι πειραματόζωο και αναζητήσει αυτόνομα αναπτυξιακούς δρόμους, ώστε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις αυταπόδεικτα αρνητικές συνέπειες της πολιτικής τους, επειδή υποτίθεται ότι είναι... προσωρινές!

Από την άλλη, βέβαια, οι εκπρόσωποι των δανειστών και οι πολιτικοί που στηρίζουν τις πολιτικές της τρόικας, επειδή και αυτοί διά της τρόικας υπάρχουν και μέσω των δανειστών παραμένουν στο «παιχνίδι», σε κάθε ευκαιρία, με όλους τους τρόπους, μας λένε ότι τίποτε δεν είναι προσωρινό και ότι όλα τα μέτρα που πληρώνουμε ακριβά θα μείνουν σε ισχύ και στο μέλλον.

Το χαράτσι κρίθηκε τελεσίδικα αντισυνταγματικό.


20140806_53e1c17d74a6b 















Στη χώρα μας δεν υπάρχει Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο που θα έκρινε αμετάκλητα περί της συνταγματικότητας ή μη ενός νόμου…

Η ουσιαστική αντισυνταγματικότητα των νόμων κρίνεται κατά τους όρους του άρθρου 100 παρ. 1 εδ. ε του Συντάγματος από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.
 Μέχρι να υπάρξει τέτοια απόφαση, το κάθε δικαστήριο μπορεί να κρίνει ελεύθερα την αντισυνταγματικότητα των νόμων. Άσχετα λοιπόν με το τι έχει κρίνει το ΣτΕ για το ΕΕΤΗΔΕ (το γνωστό χαράτσι μέσω ΔΕΗ), η συνταγματικότητα των νόμων κρίνεται σε κάθε δικαστική απόφαση και κανένα δικαστήριο δεν είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει στην κρίση του άλλο δικαστήριο, ούτε φυσικά το ΣτΕ.
Σύμφωνα με το άρθρο 87 παρ. 2 του Συντάγματος
«Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος».
Σύμφωνα δε με το άρθρο 93 παρ. 4 του Συντάγματος

Πάνε και τα δάση μας....


Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να ψηφίζουν διατάξεις και τροπολογίες προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων…
Με 50 ψήφους υπέρ και 47 κατά πέρασαν διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν τα δάση.
Πρόκειται για διατάξεις που...
έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση δόμησης σε χώρους μεταλλευτικών εργασιών (όπως στις Σκουριές Χαλκιδικής) και τον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων, και για τις οποίες είχε αντιδράσει έντονα η αντιπολίτευση στο σύνολό της.

Έχετε πλυντήριο πιάτων: Δείτε από τι κινδυνεύετε…

 
Δεν χωράει αμφιβολία ότι το πλυντήριο πιάτων έχει «λύσει τα χέρια» σε πολλές νοικοκυρές, ωστόσο μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Fungal Biology» αποκαλύπτει ότι κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας.
Όπως εξηγούν οι ερευνητές τόσο οι υψηλές θερμοκρασίες όσο και η υγρασία που υπάρχει, αποτελούν το τέλειο περιβάλλον για δύο επικίνδυνα είδη μυκήτων.
Σε ποια σημεία του πλυντηρίου εντοπίζονται
Σύμφωνα με τους ερευνητές, με επικεφαλής τη δρ Πολόνα Ζαλάρ, βιολόγο στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα, στα λάστιχα της πόρτας του 62% των πλυντηρίων πιάτων που εξετάστηκαν, εντοπίστηκαν οι μύκητες «exophiala dermatitidis» και «exophiala phaeomuriformis».
Τι προκαλούν
Οι δύο αυτοί μύκητες μπορεί να προκαλέσουν δερματικά και καρδιολογικά συμπτώματα, ενώ ειδικά ο «exophiala dermatitidis» μπορεί να προκαλέσει και αποστήματα στον εγκέφαλο.

Παυλόπουλος: «Ο ΕΝΦΙΑ είναι αντισυνταγματικός!»


Από έλλειψη συνταγματικότητας πάσχει ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων όπως τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Real Fm 97,8.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας χωρίς ωστόσο να φορολογείται το εμπράγματο δικαίωμα επί των ακινήτων. «Πρόκειται για έμμεση δέσμευση περιουσίας», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

Η επιστήμη ξέρει ποιες μέρες οι γυναίκες έχουν όρεξη για σεξ. Τι αναφέρουν επιστήμονες

 
Υπάρχει άραγε κάποια μέρα που οι γυναίκες είναι πιο δεκτικές στον έρωτα; Σύμφωνα με τον Δρ Ράντι Θόρνχιλ, καθηγητή στο University of New Mexico, ναι!
Αυτό συμβαίνει όταν οι γυναίκες βρίσκονται στις γόνιμες μέρες τους, γιατί ο οργανισμός τους θέλει να τεκνοποιήσει. Παρ' όλα αυτά, εκείνες τις μέρες είναι και πιο επιλεκτικές, γιατί όπως λέει ο καθηγητής, ψάχνουν τα καλύτερα γονίδια για το παιδί τους.
Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαιώνουν και προηγούμενες έρευνες, οι οποίες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες έλκονται από γυμνασμένους άνδρες όταν οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης είναι περισσότερες. Τις μέρες που η λίμπιντο είναι στα κάτω της, περνούν περισσότερες ώρες στο σπίτι, με άνδρες που είναι λιγότερο εμφανίσιμοι, αλλά θεωρούνται καλύτεροι για σχέση.

Στο παρά πέντε κυβερνητικές εξυπηρετήσεις σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες


Τροπολογία που διευκολύνει τα συμφέροντα μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών, και κατακρεουργεί το "αγγελιόσημο" επιχειρεί να ψηφίσει αύριο η κυβέρνηση, εντάσσοντάς την αιφνιδιαστικά σε άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Εκτάκτως συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Οι προτεινόμενες διατάξεις – που εντάχθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής στο άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το ογκολογικό νοσοκομείο της Κηφισιάς "Αγιοι Ανάργυροι" - θα συζητηθούν αύριο το πρωί, οπότε αναμένεται να ψηφιστεί σε μία συνεδρίαση το νομοσχέδιο.

ΕΝΦΙΑ: Εκτός από αδίστακτοι είναι και ανίκανοι - Παραδείγματα λαθών που οδηγούν τους πολίτες σε παράνοια


ΕΝΦΙΑ: Εκτός από αδίστακτοι είναι και ανίκανοι - Παραδείγματα λαθών που οδηγούν τους πολίτες σε παράνοια
Κι όμως! Σε 457 περιοχές της χώρας εφαρμόστηκαν λάθος συντελεστές στον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας ακινήτων. Είναι αδίστακτοι: βάζουν συνεχώς χαράτσια. Είναι ανίκανοι: δε μπορούν ούτε  αυτό να κάνουν σωστά...
Τα κραυγαλέα λάθη του υπουργείου οικονομικών στον υπολογισμό του περιβόητου ΕΝΦΙΑ βγάζουν μάτι...
Για παράδειγμα σε ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας στην Παλαιοχώρα Παρακαμπυλίωντου δήμου Αγρινίου, φορολογούμενος συνταξιούχος του ΟΓΑ με αγροτεμάχια, το 2013 δεν πλήρωσε φόρο καθώς η αξία τους ήταν 106.053,60 ευρώ.
Το 2014 (χωρίς καμία μεταβολή στο Ε9) η αξία τους υπολογίστηκε στο ποσό των 897.391,20 ευρώ και ο φόρος είναι 4.782,33 ευρώ!
Πρόκειται για ορεινό χωριό όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω χωματόδρομου, είναι προφανές ότι η πραγματική αξία των «οικοπέδων» αυτών είναι σχεδόν μηδενική.
Σε 457 περιοχές της χώρας εφαρμόστηκαν λάθος τιμές κατά τον υπολογισμό του φόρου. Το 2013 είχε εκδοθεί απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου δήμου ή κοινότητας, για τα έτη 2011, 2012 και 2013, στις περιοχές όπου δεν εφαρμοζόταν το αντικειμενικό σύστημα για τον υπολογισμό αποκλειστικά του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Αυτές οι τιμές δεν εφαρμόστηκαν όμως κατά την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ.

Τα πικρά δάκρυα της Μαρίας Σπυράκη για το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά


Τα πικρά δάκρυα της Μαρίας Σπυράκη για το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά
Αίφνης οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να τραβήξουν τα σωληνάκια που κρατούσαν εν ζωή στην εντατική την κυβέρνηση Σαμαρά!

Ο Όλι Ρεν αλλά και η Μέρκελ αρνούνται να ακούσουν το παραμικρό για το κούρεμα του ελληνικού χρέους ή για το χρηματοδοτικό κενό των ετών 2015-2016, πριν τις ευρωεκλογές.

Μάλιστα ο Ρεν μεταθέτει την συζήτηση αυτή για μετά το καλοκαίρι του 2014!

Κι όλα αυτά την στιγμή που στην εγχώρια τροτοκοσμική Ελλάδα την οποία ο Ρεν παραπέμπει στον Παγκόσμια Τράπεζα, ο Σαμαράς και ο Σταικούρας κάνουν σημαία το επίτευγμα του 1,5 δις το οποίο εκτός από τους μαλάκες Έλληνες φορολογούμενους θά πρεπε να πιστωθεί στον Στουρνάρα.

Κι όμως ο Στουρνάρας τις τελευταίες μέρες είναι μάλλον εξαφανισμένος.

Τι συνέβη όμως και οι Ευρωπαίοι αθετούν τις υποσχέσεις τους ή έτσι τουλάχιστο εμφανίζονται;

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οργή των γαλάζιων βουλευτών για το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ. Ζητούν από τον Σαμαρά να πάρει κεφάλια…


βουλευτες ΝΔ

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ, δεν περιγράφεται. Οι περισσότεροι από τους βουλευτές έχουν ανεβεί στα κεραμίδια. Και είναι οι κυρίως οι βουλευτές της επαρχίας αλλά και όχι μόνο, όλοι εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα των γαλάζιων λοχαγών  – σαμαρικοί και μη – που γίνονται αποδέκτες της οργής και της απόγνωσης της κοινωνίας, στις επαρχίες και τα αστικά κέντρα για την… κεραμίδα που έπεσε στο κεφάλι των φορολογουμένων.
Η παραδοχή του υπουργείου Οικονομικών ότι… έγινε λάθος στην φορολόγηση των ακινήτων και οι υποσχέσεις ότι θα γίνουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις, δεν μετριάζουν το φιάσκο αλλά ούτε και την οργή εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων που βρίσκονται για μία ακόμη φορά αντιμέτωποι με την προχειρότητα των κυβερνητικών σχεδιασμών ή με το αμόκ επιβολής μιας άγριας και τυφλής φορολόγησης των πάντων, μόνο και μόνο για να μπουν λεφτά στα ταμεία και να πιαστούν οι μνημονιακοί στόχοι. Και όλο αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη ακραία φορολόγηση των εισοδημάτων και τα εκκαθαριστικά που προκάλεσαν σοκ σε μισθωτούς, ανέργους και ελεύθερους επαγγελματίες. Και αυτό το… αμόκ της τυφλής φορολόγησης έρχεται να τινάξει στον αέρα την βασική κυβερνητική επωδό περί φοροελαφρύνσεων και αποκατάστασης των αδικιών.
Τα τηλέφωνα στη Συγγρού έχουν πάρει φωτιά με τους βουλευτές να διαμαρτύρονται ότι «δεν μπορούν να πατήσουν στα χωριά τους από την απίστευτη γκάφα του οικονομικού επιτελείου.» Και απαιτούν εδώ και τώρα να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να μαζευτεί το πράγμα όσο γίνεται. Λένε όμως και κάτι ακόμη. Ότι υπό το βάρος της δικαιολογημένης οργής των πολιτών που έχουν εξαντλήσει τις αντοχές και τις ανοχές τους, θα έπρεπε ήδη με εντολή του πρωθυπουργού «να πάει σπίτι του αυτός ή αυτοί που σχεδίασαν και εφάρμοσαν το… νέο μοντέλο φορολόγησης των ακινήτων. Και βρέθηκαν ξαφνικά οικογένειες να ένα αγροτεμάχιο σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό, να καλούνται να το πληρώσουν χρυσό!

Πρέπει να ‘σαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα


Στην Ελλάδα, για να λειτουργήσει ακόμη και περίπτερο, χρειάζεται άδεια λειτουργίας. Ένα κανάλι όμως μπορεί να λειτουργεί χωρίς άδεια. Τώρα πώς αυτό μπορεί να συμβαίνει σε μια χώρα που όπως λένε την τακτοποιούν και την κάνουν να λειτουργεί με κανόνες είναι άλλο καπέλο. Τα χειρότερα νομοσχέδια, τροπολογίες που φωτογραφίζουν συμφέροντα περνάνε με το επιχείρημα πως είναι προαπαιτούμενα της τρόικας, αλλά ούτε η τρόικα, ούτε βέβαια η κυβέρνηση εμφανίζουν κάποιο προαπαιτούμενο που να σχετίζεται με το χάος που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο. Εκεί δεν λειτουργούν οι νόμοι της αγοράς, αλλά αγοραίοι νόμοι.
Με τροπολογία που κατατέθηκε σε σχέδιο νόμου για το Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», η κυβέρνηση δίνει όσα ζητούν οι καναλάρχες. Με τη γνωστή μέθοδο «περνάω ό,τι θέλω Αύγουστο και νύχτα». Σε αυτή την τροπολογία, δίνει στους καναλάρχες τη δυνατότητα συγχωνεύσεων και απολύσεων ,το δικαίωμα να ανταλλάσουν προσωπικό ως αδελφές εταιρείες, το δικαίωμα να συγκεντρώνουν πολλά Μέσα Ενημέρωσης στα χέρια τους ή να αλλάζουν μορφή από ενημερωτικά σε μουσικά με μια απλή αίτηση.
Η κυβέρνηση τα δίνει όλα, κρατώντας, όπως συμβαίνει πάντα με τη μαφία, τη δυνατότητα στον εκβιασμό. Πρόκειται για τη διατήρηση του καθεστώτος των μη μόνιμων αδειών. Τα κανάλια θα συνεχίσουν να έχουν πρόσκαιρες άδειες οι οποίες μπορούν να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή. Όταν δηλαδή ο μιντιάρχης κριθεί πως δεν είναι όσο πρέπει κυβερνητικός.Έτσι όπως αρμόζει στη μαφία, μέσα από τον πιο πρωτόγονο εκβιασμό, διαμορφώνεται το πλαίσιο λειτουργίας για το μέλλον: «Κάνεις ό,τι θέλω για να σου κάνω ό,τι θες».

Ερντογάν, Νταβούτογλου και Φιντάν: Το «διαβολικό» τρίγωνο του νεο-οθωμανισμού





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Η αναμενόμενη θριαμβευτική νίκη του Ταΐπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 10 Αυγούστου, θα σημάνει την έναρξη μιας νέας και πολύ «επικίνδυνης» εποχής για την Τουρκία και κατά συνέπεια και για την ευρύτερη περιοχή στην οποία βρίσκεται και η Ελλάδα. 
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί σήμερα στην γειτονική χώρα, είναι το άρθρο του βασικού αρθρογράφου της κατ’ εξοχήν φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας, της Yeni Şafak, (4/8), του İbrahim Karagül, με τον πολύ ενδεικτικό τίτλο: «Büyük Türkiye Devrimi», δηλαδή, «Η Επανάσταση της Μεγάλης Τουρκίας». Στο άρθρο αυτό περιγράφεται η «νέα εποχή» που θα αρχίσει για την Τουρκία από την Κυριακή 10 Αυγούστου με την θριαμβευτική εκλογή του Ερντογάν στην τουρκική προεδρία, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την επανίδρυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας σε νέες βάσεις.

Όταν οι νταβατζηδες μιλάνε για “ανάσα”, φτιάχνουν την θηλειά για τα παιδιά σου...

Σήμερα το Έθνος εχει ενα γνώριμο πρωτοσέλιδο… Μιλά για “ανάσα”. Σε ενα έθνος που πεθαίνει απο ασφυξία. Δεν ειναι τυχαίο. 

Μεσα στον Δεκαπενταύγουστο, οι εγκληματίες υπάλληλοι των νταβατζήδων επιχειρούν να περάσουν μια τροπολογία – πρόκληση σε ένα άσχετο νομοσχέδιο, που θα τους καταστήσει κυρίαρχους στο πολίτευμα και τυπικά.
Μεσα στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αυτη την πρόστυχη μεθόδευση, χρειάζονται χαρούμενα πρωτοσέλιδα για να εξαπατήσουν τον εξαθλιωμένο λαό. “Ανάσα” ραγιάδες, σας ξεσφίγγουμε λίγο την θηλειά που σας έχουμε σφίξει στον λαιμό σας, στους λαιμούς των παιδιών σας, στο έθνος σας ολόκληρο.

Έτσι διοικούνται οι αποικίες…


Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Οι επιτυχίες συγκυβέρνησης και δανειστών διαδέχονται η μία την άλλη! Με ποιο θέμα να πιαστεί κανείς και να μην έχει γίνει το μπάχαλο;
Μείωση μισθών, συντάξεων, επικουρικών και τελικά εξαγωγές μηδέν!!! Αλλά ευτυχώς που ομολόγησε το ΔΝΤ ότι ήταν λάθος οι περικοπές μισθών στην Ελλάδα και έτσι ανακουφιστήκαμε! Και για να μην έχει καμία αμφιβολία το ΔΝΤ δεν είπαμε «ουφ» και ανακουφιστήκαμε. Άλλο τρόπο βρήκαμε…

Αλλάξανε το χαράτσι σε ΕΝΦΙΑ και έγινε το «έλα μάνα μου να δεις»!!! Τα λάθη επί των λαθών!!! Η ανεργία στα ύψη, οι ανασφάλιστοι αυξάνονται καθημερινά, οι ευρισκόμενοι κάτω από το όριο της φτώχειας το ίδιο… Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τι κάνει, αδιαφορεί; Τι γίνεται επιτέλους;

Άδειασμα Σαμαρά απο Γιούνκερ: "Antonis, η Ελλάδα παραμένει στο τούνελ..."


Χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα ή μια ενθαρρυντική νύξη σχετικά με το θέμα του χρέους ή των ελαφρύνσεων στις οποίες ποντάρει η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έληξε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον εκλεγέντα πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Σαμαράς δεν εφείσθη φιλοφρονήσεων για τον κ. Γιουνκέρ, στον οποίο αναγνώρισε "φιλελληνική στάση" και στο "πρόσωπό του ενσαρκώνεται η χωρίς προηγούμενο ευρωπαϊκή αλληλεγγύη"(!), ενώ σε ό,τι αφορά την οικονομία, είπε ότι "η Ελλάδα αφήνει οριστικά την κρίση πίσω της", αλλά όπως πρόσθεσε "δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε με τόσες θυσίες".

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός διαψεύστηκε λίγο αργότερα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος δήλωσε ρητώς: "Δεν έχουμε φτάσει στο τέρμα τις κρίσης, αυτό είναι βέβαιο", συμπληρώνοντας ότι "φαίνεται το εύθραυστο της κατάστασης". Μάλιστα, επέμεινε ότι "δεν έχουμε βγει από το τούνελ και δεν έχουμε αφήσει όλα τα δεινά πίσω μας, όμως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος". Επιπλέον, ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν απέκλεισε να "προκύψουν γεγονότα έκτακτα και απρόοπτα".

Ταξίδι με αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Ο κίνδυνος που αγνοείτε


Ταξίδι με αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Ο κίνδυνος που αγνοείτε
Μπορεί τα ταξίδια με το αυτοκίνητο το καλοκαίρι να φαντάζουν η καλύτερη ιδέα, ωστόσο οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους.

Συγκεκριμένα ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον σε προγενέστερη μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Journal of the American Academy of Dermatology», προειδοποιούν για τα ταξίδια για πολλές ώρες και σε υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται, ο καρκίνος του δέρματος απειλεί τους οδηγούς, ιδιαιτέρως δε όσους συνηθίζουν να βγάζουν τα χέρι έξω από το παράθυρο, την πλειοψηφία δηλαδή.
Στο πλαίσιο της χαρτογράφησης των καρκίνων του δέρματος, διαπιστώθηκε πως ο καρκίνος του δέρματος προσβάλει στους οδηγούς τη μία πλευρά του σώματος και μάλιστα υπό μορφή μελανώματος σε ποσοστό 52% και κύτταρα Μέρκελ κατά 53%.
Μάλιστα, σε μέρη που το τιμόνι είναι ανάποδα, όπως η Αυστραλία και η Βρετανία, οι κακοήθειες εμφανίζονται στο δεξί χέρι.

Οι «καψωμένες» Ελληνίδες που έχουν τρελάνει το διαδύκτιο (ΦΩΤΟ)

Φαρμάκη 

Η τελευταία λέξη της «μόδας» στο διαδίκτυο είναι το Instagram! Οπότε ειδικά τώρα το καλοκαίρι οι επώνυμες Ελληνίδες επιλέγουν να ανεβάζουν φωτογραφίες και μαζί με αυτές να ανεβάζουν και τη…θερμοκρασία στα ύψη. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε…

Σε δύο βάρκες…


pasok
Να ισορροπήσουν σε δύο βάρκες επιχειρούν στο ΠΑΣΟΚ. Η μία είναι εκείνη της κυβέρνησης και των όσων πρέπει να ψηφίσουν και η άλλη της ανάγκης για αντιπολίτευση στις δικές τους επιλογές.  Όσο το κόμμα παραμένει στον κομματικό σχηματισμό μόνο να χάσει θα έχει και αυτό πλέον έχει γίνει αντιληπτό από τα «πράσινα» στελέχη που όμως αντιλαμβάνονται πως μια ηρωική έξοδος κάθε άλλο παρά εφικτή είναι αυτή την περίοδο.

Alors, c'est la guerre!..*


 
 * Λοιπόν, έχουμε πόλεμο!..

     Είναι η φράση του περίφημου ''ΟΧΙ'',
     ..ενός ''όχι'' που ακόμα και ο Μεταξάς τόλμησε να ξεστομίσει απέναντι στους ομοϊδεάτες του φασίστες, προκειμένου να μην φτάσει στο σημείο να παραδώσει την χώρα αμαχητί.

     Ίσως βέβαια αν είχαν συννενοηθεί από πρίν, ή αν του είχαν τάξει συμμετοχή στον Άξονα και κανα ψιχουλάκι απ΄ την πίτα των κατακτημένων χωρών,
     ..όπως ακριβώς συμβαίνει με τους σημερινούς κρυφοφασίστες της κυβέρνησης και τον Άξονα των τοκογλύφων-δανειστών-εκβιαστών, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
      Όπως είναι δηλαδή σήμερα!  Θα φώναζε κι αυτός ''ναί, σε όλα!''

     ''Επέτειος'' της 4ης Αυγούστου του 1936 σήμερα, και οι κάθε λογής κυβερνητικοί δικτατορίσκοι και τα μηντιακά τους φερέφωνα θα ξεφαντώσουν,
     ..προβάλλοντας την δική τους τάχα δημοκρατία των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, και διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους ορκιζόμενοι πίστη στον λαό, στο Σύνταγμα και τους νόμους,
     ..λες κι εμείς ζούμε σε άλλη χώρα, άλλου πλανήτη, και δεν αντιλαμβανόμαστε την απάτη τους και τον δωσιλογισμό τους.

Για λίγες τουρκικές λίρες!



Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που έχει καταταλαιπωρηθεί από τις οικονομικές ατασθαλίες και την κακοδιοίκηση της προηγούμενης εικοσαετίας, κατάσταση που άνοιξε τον δρόμο στη διοίκηση Μπουτάρη, η οποία εγκαταστάθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης όχι γιατί έπεισε τους Θεσσαλονικείς, αλλά γιατί οι ψηφοφόροι ήθελαν να τιμωρήσουν εκείνους που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη τους.
Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε στις οθόνες των τηλεοράσεων τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να προσπαθεί να παρουσιάσει ως επιτυχία της δικής του πολιτικής την αύξηση των επισκεπτών από την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας μάλιστα με κομπορρημοσύνη ότι «η Θεσσαλονίκη έχει τραβήξει πολλά από τη συντήρηση», εννοώντας τους Θεσσαλονικείς που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική του, οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, ξεπερνούν το 75% του συνόλου των κατοίκων της συμπρωτεύουσας.
Δεν θα αναφερθούμε στην προσωπικότητα του Μπουτάρη, αν και από την προσωπική του διαδρομή εξηγούνται πολλά από τα πραττόμενά του.

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην Ελλάδα





 
Του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη
Αντιστράτηγου ε.α.
 
Η λαθρομετανάστευση ορίζεται ως η συστηματική παράνομη / παράτυπη είσοδος μεγάλου αριθμού μεταναστών, η οποία ουσιαστικά αρχίζει για την Ελλάδα με την πτώση των σοσιαλιστικών καθεστώτων το 1989. Η καταλυτική, επομένως ημερομηνία και αιτία φαίνεται να είναι, πρώτον, η κατάρρευση του ανατολικού συνασπισμού και δεύτερον, η δυναμική προώθηση από τη μόνη υπερδύναμη, μέσα στο νέο, ευνοϊκό γι αυτήν διεθνές περιβάλλον, της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης ως στρατηγικής και οχήματος μίας επιδιωκόμενης διεθνούς ηγεμονίας, βασιζόμενης σε ένα υπερνεοφιλελεύθερο διεθνές οικονομικό σύστημα.

Η λαθρομετανάστευση δεν αποτελεί μόνο έγκλημα, αλλά μεγίστη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύγχρονη μορφή δουλείας. Αποτελεί δε την Τρίτη σε μέγεθος παράνομη δραστηριότητα απόκτησης χρημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο μετά τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, χαρακτηρίζεται δε ως έγκλημα υψηλού κέρδους και χαμηλού κινδύνου.

Δίχρονο παιδάκι έσωσε την ανάπηρη μητέρα του. Μασούσε το φαγητό της και την τάιζε από το στόμα του ΦΩΤΟ


 Δίχρονο παιδάκι έσωσε την ανάπηρη μητέρα του. Μασούσε το φαγητό της και την τάιζε από το στόμα του ΦΩΤΟ
Η ιστορία που θα διαβάσετε συνέβη στην Κίνα. Πρωταγωνιστής είναι ένα 2χρονο παιδάκι και η μητέρα του η οποία έμεινε ανάπηρη, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω της ενώ βρισκόταν στη στάση και περίμενε το λεωφορείο.
Μετά το περιστατικό η γυναίκα έπεσε σε κώμα για πολλές εβδομάδες και ο μικρούλης μεγάλωνε με τον πατέρα του. Όταν η μητέρα συνήλθε δεν μπορούσε ούτε τις βασικές της ανάγκες να ικανοποιήσει. Δεν μπορούσε καν να μασήσει το φαγητό της και να φάει μόνη της. Μεταφέρθηκε στο σπίτι και έμενε με τον μικρούλη της, αφού ο πατέρας έπρεπε να λείψει σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς.

Καταργούν το άβατο στο Άγιον Όρος (;) Αρχίζει το πλιάστικο...



 
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, στην τελευταία συνεδρίασή του στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας, αποφάσισε την κατάργηση του άβατου του Αγίου Όρους!!!

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», που αναφέρει ότι...

αποφασίσθηκαν επίσης «διοργανώσεις πορειών προς όλα τα θρησκευτικά κέντρα του πλανήτου, ιδιαιτέραν αναφοράν εις το Άγιον Όρος, εις την Πάτμον και την Ρόδον, ανακήρυξις ιερών βουνών, ελευθερία εις όλας τας χώρας των θρησκευτικών πεποιθήσεων και ανέγερσις ναών, διοργάνωσις ειδικών χώρων εις τας Ι. Μονάς διά την πραγματοποίησιν Συνεδρίων, κατάργησις της Ι. Παραδόσεως».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, υπεγράφησαν 16 Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» και 16 άλλες, μετά των άλλων θρησκειών!

Τρεις από τις Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» αφορούν και στο Άγιον Όρος:

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Καμμένος: ο Γερμανός φορολογούμενος πληρώνει 1 ευρώ στα 300 του Έλληνα


Panos-Kammenos-570

Με αφορμή τις δηλώσεις των κ.κ. Σαμαρά και Γιούνκερ, μετά την συνάντησή τους στην Αθήνα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:  
«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γιούνκερ αγωνίστηκε σαν λιοντάρι για να διασώσει τις γερμανικές τράπεζες και η κυβέρνηση για να διασώσει τους Έλληνες μιντιάρχες, νομοθετώντας μέσα στον Αύγουστο, την ώρα που κατάσχει τα σπίτια των Ελλήνων, οι οποίοι γονατίζουν από τα χαράτσια και είναι ανήμποροι απέναντι στις τράπεζες.

Ο Αντώναρος «αδειάζει» τα σενάρια για μετάβαση του Κ. Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας


.καραμανλής- αντώναρος

Ως ευφάνταστα σενάρια χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος την φημολογία για την μετάβαση του Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Δείτε πως απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, μέσα απο τον λογαριασμό του στο twitter.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΖΕΣΤΈΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΥΡΈΤΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΩΝ ΣΕΝΑΡΊΩΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΆ. ΙΣΩΣ ΕΛΛΕΊΨΕΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΙΣΩΣ ΚΙ ΌΧΙ.
πηγή: paraskhnio.gr