Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Οι Ρώσοι το πήραν σοβαρά με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και αποφάσισαν «να αναδυθούν» στον Βόσπορο μια ώρα αρχύτερα!


# 

Το να αναδυθούν κρατήστε το διότι οι Ρώσοι φαίνεται κατέχουν τέτοια υποβρὐχια τεχνολογία που είναι ικανή να κάνει τους τούρκους να βλέπουν ξανθά φαντάσματα να αναδύονται και να κυκλοφορούν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.
Και γιατί τα πήραν οι Ρώσσοι στο κρανίο με την αποτρόπαια βεβἠλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με την τηλεοπτική αναμετάδοση της ανάγνωσης του κορανίου μέσα σε αυτήν;
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η ενέργεια που μας οδηγεί πίσω ολοταχώς στον Οθωμανικό Μεσαίωνα ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου του 2016 με σκοπό να κρατήσει όχι μόνο για την περίοδο του Ραμαζανίου αλλά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Νέα συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Πολύ έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στην πολιτική πιάτσα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και το σχέδιο της κυβέρνησης να αυξήσει τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πολλά ακούγονται για την εκλογή του απευθείας από το λαό και τη δυνατότητα του Προέδρου να μπορεί να κάνει διαγγέλματα, να συγκαλεί συμβούλια πολιτικών αρχηγών κ.λπ. Ένα είδος διαρχίας ουσιαστικά με το πολίτευμα της χώρας από Προεδρευομένη Δημοκρατία να κλίνει προς το Προεδρική, κάτι που μοιάζει με το Γαλλικό μοντέλο αλλά χωρίς τις τόσο πολύ αυξημένες αρμοδιότητες του Ολάντ.

Τι κρύβει ο πάτος της κατσαρόλας…

Τι κρύβει ο πάτος της κατσαρόλας…
του Κώστα Στούπα
1)Τι κρύβει ο πάτος της κατσαρόλας…
Σοφοί δε Προσιόντων    
Οι άνθρωποι γνωρίζουν τα γινόμενα.
Τα μέλλοντα γνωρίζουν οι θεοί,

Μόσχα προς Βερολίνο: Σταθμίστε τα «υπέρ» και τα «κατά» πριν τα βάλετε με την Ρωσία.

 «Ο μονοπολικός κόσμος μετρά ημέρες»


Η γερμανική ηγεσία δείχνει να τάσσεται πλήρως με το μέρος των ΗΠΑ στην κόντρα με την Ρωσίας, στέλνοντας μάλιστα στρατεύματα σε Βαλτική και Πολωνία για ασκήσεις με στόχο την «Αρκούδα».

ΕΡΤ: Αποκαλύψεις για το ΔΝΤ και το «παιχνίδι» με το χρέος

ΕΡΤ
Οι Γερμανοί, που σήμερα θέλουν πάση θυσία να παραμείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα, το 2014 ήθελαν να το διώξουν κακήν-κακώς.

Βαρουφάκης κατα Στουρνάρα: «Τα ‘χε κάνει πλακάκια με την τρόικα»

Με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στρέφεται κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, για τον οποίο υποστηρίζει πως «τα ‘χε κάνει πλακάκια με την τρόικα».

Ο ΠΟΥΤΙΝ «ΣΑΡΩΣΕ» ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Ο ΠΟΥΤΙΝ «ΣΑΡΩΣΕ» ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλο σκάνδαλο κατασκοπείας υπέρ της Ρωσίας και σε βάρος του ΝΑΤΟ, ξέσπασε αυτές τις μέρες με την σύλληψη υψηλόβαθμου στελέχους των πορτογαλικών μυστικών υπηρεσιών που είχε στενές σχέσεις με το αρχηγείο του ΝΑΤΟ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσική Εκκλησία δεν θα συμμετάσχει στην Πανορθόδοξο Σύνοδο

patriarxiskirilos

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου.

Ρέγκλινγκ: Η δόση μπορεί να εγκριθεί στο Eurogroup της Πέμπτης

Ρέγκλινγκ: Η δόση μπορεί να εγκριθεί στο Eurogroup της Πέμπτης
Η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου της Ελλάδας μπορεί να εγκριθεί την Πέμπτη δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ, στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

NIKOPOULOS
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  (2007 – 2009) 
ΚΑΤΑΓΩΓΗ:  ΧΩΡΙΟ  ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ  ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Στο βιβλίο   του  κ.  Βασιλείου  Νικόπουλου,  με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ,  τονίζεται  ιδιαίτερα  ότι:    «η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς».

Ετοιμαστείτε – Έρχεται σεισμική αλλαγή στην παγκοσμιοποίηση! Η συνταγή απλά απέτυχε

i-pagkosmiopiisi-vrisketai-sto-telefteo-stadio-4-20151030
Η παγκοσμιοποίηση ως όρος έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια σε αναλύσεις, συζητήσεις και μελέτες.Αφορά την πολιτική και κυρίως την οικονομία σε παγκόσμια κλίμακα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η παγκοσμιοποίηση ευθύνεται για πολλά δεινά που έχουν να κάνουν με τις εργασιακές σχέσεις, τις θέσεις εργασίας και τα οικονομικά μεγέθη των επιχειρήσεων.

Νέα Δημοκρατία στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού

Νέα Δημοκρατία στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού
Συνεχίζει το τρέκλισμα και την αναζήτηση βηματισμού μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης η Νέα Δημοκρατία, καθώς η επένδυση στην αποτυχία και τη δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων, οδήγησε σε στρατηγικό αδιέξοδο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ¨τινάζει στο αέρα¨ την Οικουμενικότητα της Συνόδου στην Κρήτη;

thumbnail_φωτο
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μήπως αυτή η Σύνοδος δεν έπρεπε να λέγεται Οικουμενική αλλά Γεωπολιτική;

Μήπως θα έπρεπε να αναδείξει και την πρόσφατη χορεία των μαρτύρων και πολλών εξ αυτών Αγίων της Εκκλησίας μας των αγρίως σφαγιασθέντων και τελειωθέντων φίλων του ΧΡΙΣΤΟΥ υπό των αλλόπιστων στην Συρία-Ιράκ και αλλαχού;