Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Στα Ίμια ο Καμμένος ,στην Καλόλιμνο έφτασαν οι Τούρκοι… Σε Συναγερμό το Α/ΤΑ και η ΠΑ

ImageHandler.ashx 

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Καλόλιμνο την ίδια «περίπου» ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πετούσε στα Ίμια…Σε Συναγερμό η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδος !

Οι «False Flag» Επιχειρήσεις και ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» … Πώς διαχρονικά η ελίτ τις χρησιμοποιεί για να επιτύχει τους στόχους της

lca-false-flag-700x360 

«Πρέπει να το καταλάβουμε καλά: οι κυβερνήσεις σήμερα δεν αποσκοπούν να διατηρήσουν την τάξη, αλλά να διαχειριστούν την αταξία».
Giorgio Agamben
του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
Με αφορμή το κύμα των πρόσφατων τρομοκρατικών υποθέσεων, αξίζει να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά πως ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας  έχει γίνει συνώνυμος με τις επιθέσεις «False Flag»(συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις – «ψευδούς σημαίας»), που οργανώνονται από παρασκηνιακές δυνάμεις «κατ’ εντολήν» και χειραγωγούν, με το αίσθημα του φόβου, τον πληθυσμό.

Ο Λοβέρδος σκιζεται για τα αφεντικά του τους Καναλάρχες

# 

Ο Λοβέρδος υπερασπιζεται την διαπλοκή και τους τραμπουκους Καναλάρχες που δεν πληρώνουν οπως όλοι οι Ελληνες τους φορους τους και απειλουν τους Ελληνες εδω και 5 χρονια και μαλιστα λεει ότι θα γινουμε Βορεια Κορεα ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Πως η γερμανική «επιβολή» στο ΔΝΤ καταδίκασε το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης

Πως η γερμανική «επιβολή» στο ΔΝΤ καταδίκασε το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης  

Την επιρροή που είχε η Γερμανία στο ΔΝΤ το 2010, τις ευθύνες του τότε Γενικού Διευθυντή του Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στο σχεδιασμό του ελληνικού προγράμματος και την αδυναμία της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου να συνδιαμορφώσει τις αποφάσεις για την Ελλάδα, αποκαλύπτει έκθεση που δημοσιοποίησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η έκθεση του ΔΝΤ επικεντρώνεται στο γιατί το Ταμείο αποφάσισε στις 20 Ιανουαρίου 2016 να προχωρήσει στην κατάργηση της «συστημικής εξαίρεσης» από τους κανόνες δανεισμού του.

Η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, οδηγεί σε αμυντική συμφωνία εναντίον της Τουρκίας

image1 

Όλες οι συμφωνίες στις οποίες  κατέληξαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ, στην τριμερή σύνοδο κορυφής στην Λευκωσία, ξεκαθαρίζουν ένα σημαντικό γεγονός για ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο.
Όλα τα ισραηλινά αποθέματα υδρογονανθράκων δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να « κατευθυνθούν» από το έδαφος του Λιβάνου . της Συρίας προς την Τουρκία για ευνόητους λόγους. Αλλά δια μέσου της Κύπρου, της Κρήτης και της Πελοποννήσου θα διοχετευτούν στην Ευρώπη.

Αγιορείτες Πατέρες εναντίον της Κάρτας του Πολίτη – Ανοικτή επιστολή και συλλογή υπογραφών


 
 Με ανοικτή τους επιστολή Αγιορείτες Πατέρες δηλώνουν την αντίθεσή τους στην Κάρτα του Πολίτη που προωθείται από την κυβέρνηση και εξαπολύουν σκληρή επίθεση...

Αναλυτικά:

7/20-1-2016
ΑΓΙΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΝ
ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

«...και ο σκοπός, εάν ίδη την ρομφαίαν ερχομένην και μη σημάνη τη σάλπιγγι, και ο λαός μη φυλάξηται, και ελθούσα η ρομφαία λάβη εξ αυτών ψυχήν, αύτη διά την αυτής ανομίαν ελήφθη, και το αίμα εκ χειρός του σκοπού εκζητήσω».
Ιεζεκιήλ 33,6

Bουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες


Bουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες  

Υπερψηφίστηκε με 153 ψήφους υπέρ, έναντι 101 κατά και δύο παρών, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχαν ζητήσει ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, η τροπολογία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σύμφωνα με την νέα διάταξη, ο αριθμός των καναλιών που θα εκπέμπουν ανά κατηγορία θα ορίζεται αρχικά από τον αρμόδιο υπουργό, ενώ η Βουλή θα καλείται να τον εγκρίνει.
Υπέρ τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ την καταψήφισαν όλα τα κόμματα τη αντιπολίτευσης, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε παρών.

ΙΜΙΑ-ΕΥΠ & CIA : Tα φοβερά ντοκουμέντα της νύχτας των Ιμίων…Λεπτό το λεπτό!

888 
 Αποκάλυψη : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !
Σημίτης προς τον Διοικητή της ΕΥΠ  Nαύαρχο Βασιλικόπουλο : «το θέμα το χειρίζεται ο κ. Πάγκαλος, μην κάνετε τίποτα, μην ασχοληθείτε άλλο !!!»
Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές  Υπηρεσίες πήραν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος εξηγούσε ότι η ιστορία των γκρίζων ζωνών ήταν «δικό του παιδί».

Συγκλονιστική μαρτυρία για τα Ίμια από βατραχάνθρωπο του Λιμενικού


imia 

Ιανουάριος 1996. Για την κρίση των Ιμίων, τα λάθη και τις παραλείψεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας εκείνης της εποχής έχουν χυθεί αμέτρητοι τόνοι μελανιού. Το τι έπρεπε να κάνουμε, γιατί τελικά πιαστήκαμε στον ύπνο, ενώ είχαμε το πλεονέκτημα και γιατί τελικά βγήκαμε βαριά πληγωμένοι και ηττημένοι από την Τουρκία είναι λίγο πολύ γνωστά.

Μυστηριώδης ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος

56a883b9c46188f96a8b459e-630x400 

Ο θάνατος του Abdulah Hamad al Ansari, ήταν η τρίτη περίπτωση μιας σειράς δολοφονιών ηγετικών στελεχών στο Ισλαμικό Κράτος, που έλαβε χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο Al Ansari έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κάποιου ελεύθερου σκοπευτή όταν έστριβε τη γωνία σε δρόμο της Σύρτης στη Λιβύη.
Παρά το ότι τον πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο, η σφαίρα του διέλυσε την καρδιά και υπέκυψε σχεδόν επί τόπου, συνεπώς το χτύπημα μοιάζει «επαγγελματικό». Έκτοτε οι τζιχαντιστές κυριολεκτικά λύσσαξαν να ψάχνουν τον δολοφόνο!

ΦΡΙΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ: Έστειλαν τα παιδιά στον θάνατο (Ίμια) για να δικαιολογήσουν τα 83 δις εξοπλισμών!


σημιτης μιζα

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

Ο αρχιερέας της διαπλοκής, αποκάλυψε πως στήθηκε το σχέδιο της μίζας και των εξοπλισμών πάνω στο αίμα των ηρωϊκών νεκρών της νύχτας των Ιμίων.

Peter Spiegel: Η ΕΕ σπρώχνει την Ελλάδα σε defacto έξοδο από την Σέγκεν.


 

«Τελικά ο κύβος ερρίφθη» με αυτή την φράση που στην Αμερικανική της εκδοχή αναφέρει ότι το «παπούτσι ερρίφθη», ο Peter Spiegel των Financial Times ξεκινά την αξιολόγηση του τελεσιγράφου που έστειλαν οι Βρυξέλλες στην Αθήνα σχετικά με την εφαρμογή της συμφωνίας Σέγκεν για τον έλεγχο της ροής των μεταναστών .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η Μυστική Συνάντηση των 4άρων Καναλαρχών με Σκοπό ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ στην Εκκλησία

# 


Το 2007 έγινε μία Μυστική Συνάντηση των 4άρων Μεγάλων Καναλαρχών της χώρας, με Σκοπό να Προκαλέσουν ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, της οποίας τότε Αρχιεπίσκοπος ήταν ο Χριστόδουλος.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Η οικουμενική Σύνοδος θα διεξαχθεί στα Χανιά τον Ιούνιο, πιθανόν υπό την «σκέπη» και του ρωσικού ναυτικού!

Anamnistiki Prokthimenwn sto Champessy 

Στην  Ορθόδοξη  Ακαδημίας Κρήτης στα Χανιά,   θα πραγματοποιηθεί τελικά  από  τις 16 έως 27 Ιουνίου 2016, η Οικουμενική Σύνοδος .
Το  Πανορθόδοξο Συμβούλιο των εκκλησιών στην Γενεύη  ενέκρινε και τα θέματα προς συζήτηση της Συνόδου τα οποία είναι   : «Ορθόδοξη Διασπορά», «Αυτονομία και η μέθοδο της ανακήρυξης της», «Η αξία της θέσης και του σεβασμού σήμερα», και  «η σχέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τον υπόλοιπο  χριστιανικό κόσμο».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, και αποτινάξτε τους εφιάλτες πολιτικούς, δούλους του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!


cebfceb9-cf80ceb9cebf-ceb9cf83cf87cf85cf81ceadcf82-cebfceb9cebacebfceb3ceadcebdceb5ceb9ceb5cf82-cf80cebfcf85-ceb5cebbceadceb3cf87cebf 

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ
(Σχολιάζοντας την επικαιρότητα)
Πρόλογος
Η Ν.Τ.Π. και η παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ & πανθρησκεία έφθασαν, και τώρα εφαρμόζονται, από τα πιόνια της Ν.Τ.Π. εφιάλτες πολιτικούς ΗΠΑ & Ε.Ε.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα θα καταστραφούν, και θα διαλυθούν, από την θύελα των λαθρομεταναστών που θα σαρώσει τα πάντα.
Αυτά που έρχονται είναι πολύ χειρότερα.
Ω! αφελείς και επιπόλαιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί που πιστέψατε στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.