Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Aν θές λεφτά..., ξεπούλα την χώρα σου και υπόγραψε νέο πρόγραμμα Τόνι-boy...

 
Το μήνυμα είναι σαφές όσο και κατηγορηματικό: Η Ελλάδα θα πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014, γιατί σε διαφορετική περίπτωση: α) θα χάσει τα λεφτά που έχει λαμβάνειν και β) θα υποχρεωθεί να υπογράψει νέο πρόγραμμα, αν θέλει να συνεχίσει να έχει εισροές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εστάλη από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός χτύπησε συναγερμό στο υπουργικό συμβούλιο την Παρασκευή για την ανάγκη να τρέξουν τα μέλη του όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα milestones της αρμοδιότητας τους.
Υπάρχει ωστόσο κι ένας επιπλέον κίνδυνος. Αν η ελληνική κυβέρνηση δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, τότε υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να διαπραγματευτεί το χρέος της χώρας.

Θύμωσε ο “μικρός Ναπολέων” Βενιζέλος, με την στρατιωτική άσκηση στη Θεσπρωτία, για να μην προκαλέσουμε τους... φίλους του!



Μια απόφαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου για την ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βορείου Τομέα με σκοπό την άμεση… αερομεταφορά και ανάπτυξη Ειδικών Δυνάμεων στην περιοχή Σαγιάδα Θεσπρωτίας, προκάλεσε την έκρηξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Η άσκηση...

πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο πλαίσιο της άσκησης «Πυρπολητής 5/14».

Ποιος όμως ήταν ο λόγος που εξερράγη ο Βενιζέλος; 

Κι αποχαιρέτα τη την συνταξούλα σου που χάνεις!..

Θρήνος, χαμός και κοπετός χθες μπροστά στα γκισέ και τα ΑΤΜ των τραπεζών.

Σαν χορός αρχαίας τραγωδίας οι συνταξιούχοι ολόλυζαν και σκλήριζαν για τις ξανα-ματα-κομμένες τους συντάξεις. 

Πού και πού...
ξεπετιόταν και κάποιος ''κορυφαίος'' του ''χορού'' αυτού, πλησίαζε τα μαρκούτσια της παρηγοριάς και της χλεύης των εθνικών προμηθευτών-ενημερωτών, και σφύριζε κατάρες κι αναθέματα εναντίον της κυβέρνησης γενικότερα, και των υπουργών και του ''πρωθυπουργού'' ειδικότερα!

Εδώ όμως, έστω και για μιά φορά, πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης: Δεν έκοψε η κυβέρνηση τις συντάξεις!

Μόνοι τους οι συνταξιούχοι.....

... έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους!

Μόνοι τους πήραν το ψηφοδέλτιο και το έριξαν στην κάλπη με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μόνοι τους έκοψαν τις ίδιες τους τις συντάξεις για να γίνουν αυτές δάνεια για τα μαρκούτσια των εργολάβων!



Μας έχουν καταστήσει ένα παγκόσμιο υπόδειγμα για το πώς τα αρπακτικά των περίφημων «αγορών» θα ξεπεράσουν την κρίση τους, προσθέτοντας νέους αβάσταχτους χαλκάδες στις αλυσίδες των μισθωτών και των άνεργών σκλάβων.



Kαι πως το κατάφεραν αυτό;

Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες"  Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες"

Πρόσφατα η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε να μην καταναλώνονται παρατηγανισμένες και ξεροψημένες τηγανητές πατάτες, καθώς είναι πιθανότερο να έχουν υψηλότερα επίπεδα του επικίνδυνου χημικού συστατικού ακρυλαμιδίου, που συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου.
Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο η πρόσληψη σε ακρυλαμίδιο.
Πρόκειται για χημική ουσία που αναπτύσσεται σε τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχηματίζεται από μια χημική αντίδραση των σακχάρων με ένα αμινοξύ που ονομάζεται ασπαραγίνη.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το ΄93 συνεχίζει να απασχολεί επί μια 20ετία και πλέον τα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας και έχουν διατυπωθεί δεκάδες αντικρουόμενες απόψεις. Όμως, η αλήθεια είναι μια και μόνη. Αυτή που διατυπώθηκε αμέσως μετά την πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, την προεκλογική περίοδο που ακολούθησε αυτής της πτώσεως και της προσφυγής της χώρας μας σε πρόωρες εκλογές, από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Παραχωρώντας λοιπόν, μια εκ βαθέων συνέντευξη στον δημοσιογράφο και στην συνέχεια Υπουργό των κυβερνήσεων της ΝΔ, Πάνο Παναγιωτόπουλο, στην εκπομπή του “Προφίλ” στον Αnt1 κατά την προεκλογική περίοδο του 1993, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατήγγειλε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ανατράπηκε η κυβέρνηση της ΝΔ και έτσι, αναγκάστηκε η χώρα να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές προκειμένου να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι εξελίξεις που οδήγησαν στην εξαθλίωση την πατρίδα μας και το λαό της.

Παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ



Την παραίτησή του υπέβαλε για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας, ο οποίος επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί το 2015

Ο Γ. Κολιοκώστας εισήλθε στο δικαστικό Σώμα τον Νοέμβριο του 1978 και προήχθη στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον Σεπτέμβριο του 2009.

Παράλληλα, είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και της Εισαγγελίας Εφετών.

Η Ελλάδα μετά το 1981 - η κατάλυση του Συστήματος Ιδεών, Αρχών και Αξιών




Η Πατρίδα μας διέρχεται την μεγαλύτερη κρίση εις την σύγχρονη ιστορία της. Ο Λαός μας βιώνει την μέγιστη ανέχεια και ταπείνωση από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους. Ένας Λαός γαλουχημένος από ιδέες, αρχές και αξίες της μακραίωνης ιστορίας του, που κτίστηκαν επάνω στην αλήθεια και την ανθρωπιά, γεμάτος υπερηφάνεια και σεβασμό για τους αγώνες και τις θυσίες του για την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια. Μία ελληνική κοινωνία με παραδόσεις, με ήθη και έθιμα, με δική της νομοτέλεια, τον δικό της κόσμο απέναντι στο φυσικό με αυτοτέλεια, αυτάρκεια και ολιγάρκεια, προπάντων μεστό από ανθρώπινο, πνευματικό.

Με αυτές τις αρετές, ως δύναμη και όπλα, ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε όλες τις κρίσεις και προκλήσεις της ιστορίας του. Αν ως Λαός πτωχός, όμως με δικό του και μόνον μόχθο, εργασία, αυταπάρνηση, υπομονή, ταπεινότητα και στερήσεις αντεπεξήλθε προς όλες τις υποχρεώσεις του απέναντι στους δανειστές του. Προερχόμενες από δανεισμό για τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821. Για την απώλεια του πολέμου του 1897 και τις πολεμικές αποζημιώσεις που επεβλήθησαν εις βάρος της πατρίδας μας και τον νέο δανεισμό. Για το κόστος των απελευθερωτικών αγώνων των Βαλκανικών Πολέμων και την αντιμετώπιση της μεγαλύτερης εθνικής απώλειας, της Μικρασιατικής Καταστροφής. Και τέλος λίγο μετά τις συνέπειες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και του Εθνικού Διχασμού, όλες αυτές τις μεγάλες θυσίες για την αποκατάσταση των μεγάλων καταστροφών και απωλειών.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



20140802_53dc7cb49457a
Γενοκτονία-Ολοκαύτωμα σε Ελλάδα, Γάζα & Ουκρανία.
Τα πολεμικά γεγονότα που εξελίσσονται τώρα στη Γάζα χαρακτηρίζονται από την ανθρωπότητα σαν εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία και Ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων, αφού οι Εβραίοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό μέσα στα σπίτια τους!!!
Στα χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα, και Α.Ο.Ζ. της Γάζας ανακαλύφθηκαν μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου.
Αυτό όμως το θέλουν οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας. Γιαυτό η γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Η Γάζα με τους Παλαιστινίους είναι ένα σκληρό κουνούπι, στο πλευρό του Ισραήλ, που ενοχλεί και τσιμπάει το Ισραήλ, γιαυτό πρέπει να εξαφανισθεί δια της γενοκτονίας, και του Ολοκαυτώματος.
Τα σχέδια είναι η Γάζα να ενσωματωθεί στο Ισραήλ!! Οι Ισραηλινοί ξέχασαν το δικό τους ολοκαύτωμα από τους Ναζί.

Στο ολοκαύτωμα των Εβραίων 1940-1944, ηθικοί αυτουργοί ήταν οι τότε Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της τότε παγκόσμιας διακυβέρνησης, και εκτελεστές οι Γερμανοί Ναζί του Χίτλερ. Αυτά όλα οι σημερινοί Ισραηλινοί τα ξεχνάνε.
Τα πολεμικά γεγονότα όπως αυτά σήμερα εξελίσσονται στην Ανατολική Ουκρανία, αποβλέπουν σε γενοκτονία του Ρώσικου πληθυσμού της Ανατολικής Ουκρανίας.
Οι Δυτικοί ( Σιωνιστική Η.Π.Α. & Σιωνιστική Ε.Ε.), με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τον Σιωνιστικό ΟΗΕ, κατόπιν εντολών των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εισέβαλαν στην Ουκρανία, που είναι αυλή της Ρωσίας, και ανατρέποντας τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, εγκατέστησαν μαριονέτες ακραίους Σιωνιστές πολιτικούς, με απώτερο σχέδιο να χτυπήσουν τη Ρωσία. Φυσικό ήταν η Ρωσία να αντιδράσει, με τα γεγονότα που βλέπουμε όλοι στα ΜΜΕ.