Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Άθλιες, συνωμοσιολογικες απαντήσεις της συμμορίας Παπανδρεου στις σαφέστατες αποκαλύψεις Γεωργαντα – Λογοθετη.



 

 

 

 

 

 

 ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
Τα πρώην μέλη της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν δυο σαφέστατα στοιχεια.
1. Οτι απο την δικογραφία λείπουν καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας. Κοινώς έχουμε αλλοίωση δικογραφίας.
Η απάντηση ειναι μια, άθλιοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ: Λείπουν ή οχι; Υπάρχουν δηλαδη στην δικογραφία Π.χ. Η κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ; Ειναι τόσο ξεκάθαρο το ερώτημα. Αρκεί μια σύγκριση της έκθεσης Πεπόνη με αυτήν της παρούσας δικογραφίας. Κάντε την αυριο κι’ όλας. Αν η Γεωργαντα με τον Λογοθετη λένε ψέμματα, κρεμάστε τους. Αν λένε αλήθεια, συλλάβετε τους λειτουργούς της δικαιοσύνης που ευθύνονται. Έχουν ονοματεπώνυμα.

Ο Τσίπρας τελειώνει το Βενιζέλο – Βουλευτές έτοιμοι προς ΣΥΡΙΖΑ



Η πληροφορία είναι από ασφαλή πηγή και τη γράφουμε όπως είναι, δίχως πολλές περικοκλάδες και περιττές αράδες. Όπως μας είπαν, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν αντέχουν άλλο να παίζουν μνημονιακά, βρίσκονται σε μεταξύ τους διεργασία να προσεγγίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το άνοιγμα και κάλεσμα Τσίπρα «δούλεψε» κι όπως μας μετέφεραν, οι βουλευτές εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα και θεωρούν ότι θα κρατήσει το λόγο του.

Θεωρούν οι ίδιοι ότι οι πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο είναι κάτι περισσότερο από πιθανές και δεν έχουν καμιά διάθεση να κατέβουν υποψήφιοι με τον Βενιζέλο αρχηγό και να εξαφανιστούν πολιτικά μια για πάντα.

Αυτό που τώρα σχεδιάζουν, οι ΠΑΣΟΚοι είναι «μάνες» στις ίντριγκες και στις συνωμοσίες, είναι πώς θα μεθοδεύσουν το πέρασμά τους στην αριστερά και πάνω απ” όλα πώς θα αιφνιδιάσουν τη Χαριλάου Τρικούπη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: συγκλονιστικές αποδείξεις ότι η κατοχική Ευρω-χουντάρα θέλει να πεθάνουμε!







Σήμερα δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει... Στους τρόπους της πειθώ υπάρχει το "καρότο" και υπάρχει και το "μαστίγιο"... Προσωπικά προτιμώ το καρότο...
Αλλά σήμερα δυστυχώς είναι ώρα για λίγο μαστίγωμα... Σας προειδοποίησα...

Αν δεν θέλετε να επηρεαστεί η ηρεμία σας, μην το διαβάσετε. Οι υπόλοιποι, ας πάμε παρακάτω...

Τι νέα έχουμε σήμερα;
Δεν είναι αυτό που νομίζετε...

  • Ξεχάστε για λίγο τα "εργασιακά"...
  • Ξεχάστε για λίγο το ξύλο που τρώνε οι συμπολίτες μας απο τα ΜΑΤ...
  • Ξεχάστε για λίγο τα "μέτρα"...
  • Ξεχάστε για λίγο τι είπε ή δεν είπε ο τάδε ή ο κείθε πολιτικός...
  • Ξεχάστε για λίγο τις λίστες, τις ίντριγκες, τα παραπολιτικά και τις άλλες παραπλανήσεις και τις άλλες "ειδήσεις"...
  • Ξεχάστε τους νέους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα...
  • Ξεχάστε τις εικόνες των συμπολιτών μας που τρώνε από τα σκουπίδια...

Η…οργή του Καραμανλή έφτασε στο Μαξίμου


Εξοργισμένος ήταν ο Κώστας Καραμανλής από τη σιωπή της ΝΔ στη βρώμικη επίθεση του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ για το έλλειμα του 2009. Η οργή έφτασε στο Μαξίμου από τους Καραμανλικούς και δειλά δειλά η ΝΔ έβγαλε μια απάντηση από την οποία ξέχασε το σημερινό ΠΑΣΟΚ που στήριξε με ανακοίνωσή του τον Παπανδρέου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις που αφορά στην
ΕΛΣΤΑΤ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία και θα είναι ο τελικός κριτής με βάση όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.

O Νονός Σαμαράς βάφτισε το σκάνδαλο σε success story.


 Του Γιάννη Βαρουφάκη

Η Eurobank είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ελληνικής εφευρετικότητας. Το όνομά της είναι από μόνο του ένα πραξικόπημα. [1] Πέρα από τη σημασιολογία ωστόσο και ερχόμενοι στις πρόσφατες εξελίξεις, η Eurobank είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα των δαιμόνιων προσπαθειών του ελληνικού κατεστημένου να εξαπατήσει τους έλληνες και ευρωπαίους φορολογούμενους και στη συνέχεια να διακηρύξει ένα λαμπρό ελληνικό success story, εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές. (Έχετε ήδη δει την άλλη συνιστώσα αυτής της καμπάνιας, γνωστής και ως πρωτογενές «πλεόνασμα»...)
Ας ξεκινήσουμε με έναν ζοφερό λογαριασμό [2] της δημόσιας συμμετοχής, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι πόρτες της Eurobank και να συνεχίσουν να λειτουργούν τα ΑΤΜ της, μετά από την πλήρη και απόλυτη πτώχευση της τράπεζας. Καθώς οι ιδιοκτήτες της δεν συνέβαλαν ούτε ένα ευρώ στη σωτηρία της και κανένας ιδιώτης επενδυτής δεν τόλμησε να συμβάλει στην ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας, το πτωχευμένο ελληνικό κράτος ενεπλάκη και χάρισε στην Eurobank απλόχερα χρήματα, τα οποία οι έλληνες φορολογούμενοι δανείστηκαν από το ευρωπαϊκό αρχικό κεφάλαιο διάσωσης, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). Εν ολίγοις:

Ελπίδα του τυραννισμένου Ελληνικού λαού: Ο αυθόρμητος σχηματισμός της μάζας



180720131159
Είναι γνωστό, ότι οι άνθρωποι δύσκολα πείθονται με λογικές έννοιες και επιστημονικές επεξηγήσεις.

Στην πλειονότητά τους είναι συντηρητικοί και αποφεύγουν τις ανακατωσούρες και τις ριζοσπαστικές διαφοροποιήσεις. Κάποιοι πολιτικοί φιλόσοφοι και κοινωνιολόγοι ισχυρίζονται μάλιστα, ότι οι άνθρωποι στην πλειονότητά τους τείνουν (προτιμούν) να διατηρούν τις αλυσίδες της «σκλαβιάς» τους, παρά να κάνουν μια ηρωική πράξη προς αποτίναξη μιας τυραννίας τους.
Ο πόλεμος στην Ελλάδα δεν τελείωσε ακόμα! Μην θεωρήσει κανείς ποτέ τους Έλληνες παραδομένους, όπως επιδιώκει το πολιτικοοικονομικό και ιμπεριαλιστικό σύστημα με τη βία και την εκμετάλλευση, προκειμένου να τους απογοητεύσει, εξουθενώσει και καθυποτάξει.
Όπως διδάσκει η κοινωνιολογία, η λανθάνουσα ψυχική καταπίεση ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων μπορεί να εκραγεί σε δεδομένη αφορμή. Ένα απρόοπτο γεγονός, μια απροσδιόριστη εθνική συγκίνηση είναι ικανά να μετατρέψουν σημαντικά τμήματα του πληθυσμού σε μάζες (οργανωμένες ή μη), που θα ζητήσουν τη δικαίωσή τους, όχι βέβαια κατ ανάγκη με βίαια μέσα!

Πάει έξι μέρες πίσω το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»



20140623_53a883729ceb2
Προκειμένου να δοθεί πολιτικός χρόνος για περισσότερη επεξεργασία, το σχέδιο νόμου δεν θα κατατεθεί στη Βουλή στις 26 Ιουνίου, αλλά στις 2 Ιουλίου – Από τη σημερινή στη «μικρή ΔΕΗ» όλοι οι εργαζόμενοι με πλήρη δικαιώματα

Την επόμενη Τετάρτη, 2 Ιουλίου, αντί αυτής της Πέμπτης, 26 Ιουνίου, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο που αφορά στη «μικρή ΔΕΗ» στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπως αποφασίστηκε έπειτα από κυβερνητική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας.
Η μεταβολή αυτή έγινε, αφενός για να δοθεί πολιτικός χρόνος για περισσότερη επεξεργασία και αφετέρου, επειδή θα λείπει εκτός Ελλάδας ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης.