Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αβραμόπουλος: Αν μου προταθεί η Προεδρία, δεν μπορώ να αρνηθώ…

Αβραμόπουλος: Αν μου προταθεί η Προεδρία, δεν μπορώ να αρνηθώ…
Το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, σύμφωνα με σχετικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “Real News”.

Στο ρεπορτάζ, το οποίο υπογράφει ο Βασίλης Σκουρής, γίνεται αναφορά στα σενάρια που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εφόσον κερδίσει τις αυριανές εκλογές και συγκροτήσει κυβέρνηση.

Ψυχαναγκασμοί καί ωμοί εκβιασμοί,”μαντρώνουν ” τήν ψήφο μας.


 ΣΚΑΦΟΣ
Γράφει ο Κώστας Παντελάκης

“Όχι αυτός μόνος του ,ξέρετε δέν είναι κακός,αλλά…θέλει κάποιον να τόν προσέχει”. Το αντίδοτο εναντίον της κοροιδίας είναι – πολίτες δύσπιστοι . Έχουμε ηθική υποχρέωση να επωμιστούμε την ευθύνη της υπεράσπισης της χώρας και του λαού μας. Όχι την προάσπιση των μικροσυμφερόντων και της τυφλής μας, μίζερης εγωπάθειας. Ας κάνει ο καθένας μας αυτό που η συνείδησή του τον ωθεί να πράξει, έχοντας πλήρη επίγνωση οτι ΣΩΤΗΡΕΣ, ΜΑΓΟΙ, ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ Μονάχα οι ίδιοι ΕΜΕΙΣ, ενωμένοι και αποφασισμένοι ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ, μπορούμε να κερδίσουμε την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας. ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ. ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.

Δημήτρης Καραγεωργίου: «Νέα Δημοκρατία και «Δεξιά», δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες!. Πατριωτικό προσκλητήριο τώρα!»


  Δημήτρης Καραγεωργίου: «Νέα Δημοκρατία και «Δεξιά», δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες!. Πατριωτικό προσκλητήριο τώρα!»
Αγαπητοί συμπολίτες,
Τέσσερις μόλις ημέρες απομένουν πριν τις κρισιμότερες εκλογές στη Μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αποκλειστικός σκοπός της παρέμβασης μου αυτής είναι η ανάδειξη με αποδείξεις της εμφανούς ασυμβατότητας των πράξεων-θέσεων της νέα Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά με οποιοδήποτε πατριωτικό συναίσθημα και καθήκον. Της νέας Νέας Δημοκρατίας που καπηλεύεται τον όρο «Δεξιά», ενώ ταυτόχρονα αποτελεί η ίδια ως ερμαφρόδιτο μόρφωμα το γιγαντιαίο οδοστρωτήρα για κάθε αξία κι ιδανικό της. Για όσους λοιπόν λένε "είμαι Δεξιός και θα ψηφίσω ΝΔ" να τους θυμίσω ότι οι παραδοσιακές αξίες της Δεξιάς ειναι «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια» και τι έκανε για αυτές η (πρώην) Νέα Δημοκρατία:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ


 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ
Του Γιώργου Χρηστοφορίδη

 Το τι πατρίδα και έθνος ακούσαμε από τους Σαμαράδες και την παρέα τους σ' αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, δεν έχει προηγούμενο.
Πάντα, οι μεγαλύτεροι δωσίλογοι, λίγο πριν επέλθει η κρίση του λαού, επικαλούνταν το έθνος και την πατρίδα.
Δεν έχει σημασία αν βύθισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στη χειρότερη κοινωνική κρίση των μεταπολεμικών δεκαετιών. Δεν έχει σημασία που δημιούργησαν το μεγαλύτερο κύμα φυγής στο εξωτερικό για ένα μεροκάματο από τη δεκαετία του 1960. Δεν έχει σημασία που οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες χιλιάδες Έλληνες από απόγνωση ή από έλλειψη στοιχειώδους περίθαλψης.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΤΡΕΜΕΙ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


 Εκλογές 2015 - Γιατί ο Σαμαράς «τρέμει» τον Καραμανλή;
Ο Αντώνης Σαμαράς θα παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του επικαλούμενος το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης» αναφέρουν οι πληροφορίες – Ανοικτό το ενδεχόμενο αμφισβήτησής του μετά την ήττα. Όλο το παρασκήνιο.
Το απόγευμα της Πέμπτης (22/01/2015) το κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και των πολύ στενών συνεργατών του ήταν κλίμα καταθλιπτικό.
Ένας πρωθυπουργός σε άθλια –κυριολεκτικά- ψυχολογική κατάσταση, ο οποίος λίγες μόλις ώρες πριν είχε αρνηθεί συνέντευξη σε ένα ΜΜΕ, το MEGA, που του στάθηκε και μάλιστα με προκλητικότατο τρόπο, επειδή δείλιασε να απαντήσει (αυτό αναφέρουν έγκυρες, αποκλειστικές πληροφορίες μας) και σε ερώτηση για το τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογικής ήττας (εκτός του ότι ζήτησε… γραπτές τις ερωτήσεις για να τις μελετήσει, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι συνεντεύξεις που έχει μέχρι τώρα δώσει ήταν στημένες!), συνεργάτες του απελπισμένοι, κλίμα άθλιο…

Υποσχετική "λιντσαρίσματος" στον Σαμαρά από βουλευτές και στελέχη!!!


 
Με τις κλωτσιές είναι έτοιμοι να πετάξουν τον Σαμαρά, οι Βουλευτές  και τα "μεγαλοστελέχη" της Ν.Δ. μετά την διαφαινόμενη συντριβή τους την Κυριακή.
Διαμηνύουν στον προεδράρα τους,σε όλους τους τόνους πως έχει οριστικά τελειώσει για την παράταξη και το κλίμα από σήμερα μυρίζει μπαρούτι στη Συγγρού!!!
Μας διάλυσες την παράταξη, μας ταύτισες με τους Πασόκους και γίναμε γιουσουφάκια της Μέρκελ.Ήρθε η ώρα να σε ευνουχίσουμε αληταρά...!!!Όλα τα στελέχη μας πηγαίνουν στον Καμμένο την τελευταία εβδομάδα για να ανακάμψουν την φόρα του ΣΥΡΙΖΑ!

Το βόλι της ψήφου! Μάθε, θωρακίσου, σταύρωσε...



ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
 
Λίγες ημέρες προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός μας, υποδεικνύει τον ΣΥΡΙΖΑ, ως το ατύχημα, που δεν πρέπει να συμβεί στην Ελλάδα! Η ταπεινότητά μου δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά επί του παρόντος, το μοναδικό επαναλαμβανόμενο ατύχημα για την χώρα μας είναι, ότι έχει την…ατυχία σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο να εμφανίζει τέτοια λειψανδρία πολιτικών ηγετών, που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ!! Από την μία ο απερχόμενος, Γερμανόδουλος, παλαιοκομματικός θίασος της σφαλιάρας, της συμπολίτευσης και από την άλλη η αριστερή, διεθνιστική, κρατικίστικη θολοκουλτούρα της αντιπολίτευσης, σχηματίζουν μια τανάλια, που σφίγγει ολοένα και περισσότερο το λαιμό του Έλληνα πολίτη, ο οποίος μέσα στην απελπισία του αναζητά εις μάτην μια σανίδα σωτηρίας για να επιβιώσει.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!! ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!!


Μεγάλη ανατροπή δείχνει η απόρρητη έκθεση των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα... απ´ τις μεγάλες πρεσβείες του Ατλαντικού. Αυτό επιβεβαιώνει μεγάλος δημοσιογράφος της Washington Post, Steven John σε συνδυασμό με αναλυτές της Wall Street και του αγγλικού χρηματιστηρίου.

Κανένας Χριστιανός δεν ψηφίζει την Jüdischen ΝΔ



Samaraw
Οι λούληδες της ευραιοφιλελεύθερης ΝΔ με τον Ιουδαίο φαλακρό μασόνο , τη Μισέλ της συναγωγής των Ιωαννίνων, τον υιό της Ιουδαίας …
 αδελφής του, και τον ΚOSTIS-PUSTIS από την συναγωγή των Χανίων…..
- ΨΗΦΙΣΑΝ, Νόμο για την Κατάργηση της Κυριακής Αργίας!
- ΨΗΦΙΣΑΝ, Νόμο για την Κατάργηση της Εορτής των Τριών Ιεραρχών!
- ΨΗΦΙΣΑΝ, τον φασιστικό «αντιρατσιστικό νόμο» του Jüdischen Viertes Reich!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σταυρος Θεοδωρακης συγκαλύπτει το πιό πρόστυχο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.


2015-01-24_092303
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΣΩ ΜΚΟ!

Απασχολούσαν εθελοντικά ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ενώ την ίδια στιγμή άρπαζαν πακτωλους απο την ΕΕ! Έκλεισαν νύχτα την ΜΚΟ για να χαθούν τα ίχνη τους.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΓΟΥΔΗ : Ναι, η Κινα μας δάνεισε 6 δις αγοράζοντας ομολογα . Ναι, μας έδιναν 25 δις, αλλα δεν τα πήραμε

wpid-20150120121410
ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΓΟΥΔΗ
«Ναι, η Κινα μας δάνεισε 6 δις αγοράζοντας ομολογα!» Συνωμοσιολόγοι Ε;

Και πως δικαιολόγησε το μνημόνιο; «Μα χρειαζόμασταν 100 δις»!
Απο που και ως που ήθελες 100 δις Παπανδρεου; Έληγαν ομόλογα 100 δις; Οχι βέβαια…
ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΤΗΝ DEUTSCHE BANK ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
Μόλις ομολόγησες.
Και τα λαδωμενα σου τσουτσεκια, τα αγράμματα γίδια, μιλούσαν για «συνωμοσιολογους»…
ΓΟΥΔΗ.

Δεν τους «βγαίνει» το Grexit και το «γύρισαν» στην προστυχιά

Όταν η προπαγάνδα του Grexit πλέον καταπίπτει κάπως πρέπει οι σύμβουλοι επικοινωνίας να δικαιολογήσουν τον μισθό τους.

Επειδή δυστυχώς η καλλιέργεια φαίνεται να λείπει από την πλειοψηφία αυτών αρχίζουν πλέον να απευθύνονται στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Μετά τις εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις Βορίδη ότι δεν θα παραδώσουν την εξουσία στην Αριστερά ότι και αν χρειαστεί να κάνουν, αποφάσισαν να βάλουν στο έργο και...
δόση προστυχιάς.

Η σεξουαλική πράξη αυτή καθ αυτή δεν είναι κατακριτέα σε καμιά περίπτωση ωστόσο όταν γίνεται εμμονή και μάλιστα χρησιμοποιείται και στο πολιτικό παιχνίδι τότε μάλλον πρόκειται για σύμπτωμα εθισμού στην ανοησία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega!

#
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega!


Πριν παραθέσουμε την είδηση, να σχολιάσουμε ότι κουτοί δεν είμαστε. 
Όσο η Νέα Τάξη θα βλέπει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στο οικοδόμημα της (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) τόσο θα κατασκευάζει νέα κόμματα με εντολοδόχους τους, μέχρι να διαλέξουμε κάποιο να ψηφίσουμε. 
Μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται (είτε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακινηθεί εκεί, είτε από τα σκάνδαλα των ΜΚΟ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία θα τους εκβιάζουν όταν γίνουν κυβέρνηση), θα συνεχίσουν να προωθούν (ΜΜΕ, εικονικές δημοσκοπίσεις) και να προβάλουν το ΠΟΤΑΜΙ.
Γράψαμε ήδη: ''Το Ποτάμι '' όταν τι τίποτα γίνρται κόμμα...
Μαxητής Θεσσαλονίκης- Αντιπαρακμή 

Δείτε τις νέες αποκαλύψεις :

Αναζητείται σοφός λαός και έξυπνη ψήφος προοπτικής

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Το έργο «οι σοσιαλιστές τα βάζουν με τον κακό τραπεζίτη λύκο», παίζεται σε δεύτερη προβολή. Ήταν επιτυχία και το 2009. Τότε που υπήρχαν ακόμη λεφτά και ο Αβάπτιστος έταζε σε όσους δεν είχαν το προνόμιο της σκέψης ότι θα γίνουμε η Δανία του Νότου, αν τον ψήφιζαν. 
Τώρα, ο επίσης Αβάπτιστος «charismatic Alexis», που κανείς δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του, υπόσχεται και αυτός , να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, παίρνοντας από τους «πλούσιους» και δίνοντας στους φτωχούς , αλλά λαθραίους. Μόνο που πλούσιοι πια δεν υπάρχουν, και μάλιστα κόμμα των πλουσίων χωρίς τους οπαδούς του καταρρέει και προσπαθεί μάταια να τρομάξει τους φτωχούς, που δεν φοβούνται χάρο, για να τους ψηφίσουν. 
Η Νέα Δημοκρατία ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του φον Αντωνάκη. Το συνέδριο αλλαγής αρχηγού και ίσως η διάσπαση της ΝΔ είναι δεδομένα. Οπότε η ψήφος σε αυτούς είναι ψήφος στο χάος. 

Και εάν ο Σαμαράς δεν παραδώσει την κυβέρνηση στον Τσίπρα;

Μπορεί ο Σαμαράς να επιλέξει πολιτική ανωμαλία για να μην παραδώσει την εξουσία στον Τσίπρα;

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Το ερώτημα φαντάζει εξωφρενικό, αφού εάν συμβεί κάτι τέτοιο έχουμε αυτόματα κατάπτωση του πολιτεύματος, μείζον πολιτειακό ζήτημα και επί της ουσίας μία πολιτική δικτατορία.
Όμως, με δεδομένο ότι ο νικητής των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν ο Σαμαράς τολμήσει να μην παραδώσει την κυβέρνηση στον Αλέξη Τσίπρα, θα πρέπει να έχει «γερές πλάτες» από την Ευρώπη, η οποία ενδεχομένως θα προφασιστεί πως «προτιμά να καταπατήσει το Ελληνικό Σύνταγμα και την βούληση των Ελλήνων πολιτών, από το να παραδώσει την Ελλάδα στο οικονομικό χάος που ενδεχομένως θα απειλήσει βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα και την ίδια την Ευρωζώνη».

Τί θέλουν ....;;;; Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα! Δημόσια και Ιδιωτική Περιουσία ...

Κυριολεκτικά. Όλη!
Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, αλλά τα πάντα.

Ακόμα και το τελευταίο σπιτάκι στο τελευταίο χωριό. Και την παραμικρή ιδιοκτησία.

Οι ''ιθαγενείς'' δεν θα πρέπει να κατέχουν καμία περιουσία.

Πρέπει ο λαός κι η χώρα να γίνουν οι νέες '......
....'Φιλιππίνες'' ή η Κίνα του 19ου αιώνα: 

Μία τριτοκοσμική-τεταρτοκοσμική αποικία, όπου και η παραμικρή ιδιοκτησία θα ανήκει σε αλλοεθνείς, και όπου οι ντόπιοι θα υπάρχουν ως είλωτες, έχοντας ως μόνο δικαίωμα την εργασία-μεροκάματο-μεροφάϊ εφ' όρου ζωής!

Δεν είναι φαντασία, ούτε σενάριο ....συνομωσιολογίας. Είναι η στυγνή πραγματικότητα.

… Μηδενίστε τους!

Αντισταθείτε
στις επιδρομές των βαρβάρων
στους αλληλέγγυους Ευρωπαίους

στους κάθε λογής αποικιοκράτες
στους δωσίλογους πολιτικούς μας.

Αντισταθείτε
στη βλαβερή προπαγάνδα
των ακατανόμαστων παρουσιαστών
στη κακόγουστη παράσταση
των........ μέσων ενημέρωσης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 δις σε τραπεζες παραμονές εκλογών! Να που πανε τα λεφτά…

Το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να δίνει εγγυήσεις στις τράπεζες, όπως τουλάχιστον προκύπτει από σχετικό ΦΕΚ. Σε έγγραφο που παρουσιάζει το olympia αναφέρεται ότι εγκρίθηκε η «Παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την «EUROBANK ERGASIAS ΑΕ» για την έκδοση τίτλων ονομαστικής αξίας € 1.500.000.000», αλλά και η «Παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «ALPHA BANK Α.Ε.» συνολικού ποσού 1.500.000.000 ευρώ.» Όπως μάλιστα αναφέρεται στο ίδιο ΦΕΚ «To κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης, ενδέχεται να ανέλθει στοποσό των 1.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπόμενων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί.»

Ντ. Μπακογιάννη : Υπό αυστηρούς όρους θα μπορούσαν να συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ


3c34d6aefb86ad353d446915d5483bd3_L
Κάναμε λάθη υπερφορολογήσαμε τον έλληνα αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτής και εκ των βασικών στελεχών της ΝΔ
Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ σε αυτή την φάση αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός αλλά αν αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ και ενστερνιστεί την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος τότε…βλέπουμε αναφέρει σε συνέντευξη της η Ντόρα Μπακογιάννη εκ των βασικών στελεχών της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α΄  Αθηνών στο www.bankingnews.gr.  

Η κ Μπακογιάννη αναγνωρίζει ότι έγιναν λάθη κατά την περίοδο διακυβέρνησης με κυριότερο την υπερφορολόγηση του έλληνα πολίτη,  αλλά επισημαίνει ότι σημειώθηκε και μεγάλο έργο.

Το πρώτο τρολάρισμα με το σεξ του Σαμαρα!

Ο κύριος Παπανδρεου κάλυψε πλήρως τον Παπακωνσταντινου για την λιστα Λαγκαρντ. Ειναι συνένοχος.

Όπως απεδείχθη και στην εξεταστική, ο κύριος Παπανδρεου ειναι συνένοχος στο σκανδαλο της λίστας Λαγκαρντ, άσχετα εαν ο Σαμαρας τον φυγάδευσε. Σημερα το ομολόγησε και ο ίδιος.

ΕΚΛΟΓΕΣ 25-1-2015: ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ

Ecrasez l’ infame!
(Βολταίρος)
Λένε ψέματα. Η Ελλάδα δε ζει με δανεικά. Δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις με δανεικά. Δεν εισάγει τρόφιμα, φάρμακα, πετρέλαιο κλπ. με δανεικά. Με στοιχεία των προϋπολογισμών 2000-2014, η Ελλάδα θα πληρώσει 187 δις ευρώ περισσότερα από αυτά που έχει δανειστεί κατά την ίδια περίοδο. Συγκεκριμένα: από το 2000 έως το 2014, η Ελλάδα έχει πληρώσει στους άσπονδους φίλους δανειστές 808 δις ευρώ, χρωστάει ακόμα 322 δις ευρώ, ενώ έχει δανειστεί κατά την ίδια περίοδο μόνο 943 δις ευρώ. Επομένως, ο ελληνικός λαός δεν καταναλώνει περισσότερα απ’ όσα παράγει.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καταστροφή εγγράφων ενόψει ήττας από το επιτελείο Σαμαρά καταγγέλλει η Χρυσοβελώνη (έγγραφο)

Το επιτελείο το πρωθυπουργού καταστρέφει έγγραφα ενόψει εκλογικής ήττας, καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικαλούμενη έγγραφο της γ.γ. Πρωθυπουργού που αποδεικνύει την αγορά καταστροφέα εγγράφων.

Όπως αναφέρει η ίδια, «δυο μέρες μετά την διάλυση της Βουλής ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αγοράσει ένα γιγαντιαίο καταστροφέα εγγράφων για να επιταχύνει την μαζική εξαφάνιση...
ενοχοποιητικών στοιχείων. Όπως αποδεικνύει και η συνημμένη απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, τα υπάρχοντα μηχανήματα καταστροφής εγγράφων του Μεγάρου Μαξίμου άρχισαν αμέσως να δουλεύουν στο φουλ, χωρίς όμως να καλύπτουν τις ‘’επείγουσες ανάγκες’’ που δημιούργησε η επερχόμενη εκλογική κατάρρευση Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου».

Έκτακτη είδηση!!!Μεγαλοστελέχοι της Ν.Δ. σχεδιάζουν πολιτικά μαγειρέματα αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο των Αθηνών σχετικά με τις επόμενες κινήσεις για την διαδοχή στο κόμμα, μετά την συντριβή Σαμαρά!!!

Ο παραπολιτικός της Συγγρού έβγαλε λαβράκι, μιας και μπόρεσε να εξασφαλίσει την είδηση πως τέσσερα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ. με ετερόκλητες καταβολές στο παρελθόν ,βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών με σκοπό να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα στο κόμμα ,μετά την συντριβή τους στις εκλογές! Κοινός τόπος και για τους τέσσερις ήταν πως ο Σαμαράς περνάει ανεπιστρεπτί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας."Μας κατέστρεψε και η κατρακύλα δεν έχει τέλος, μας έκανε χίλια κομμάτια" ,φαίνεται να λέει πρωτοκλασάτο στέλεχος με άμεση αναφορά στον Επίτιμο! Και συνεχίζει "Τώρα θέλουν να μας φορέσουν καπέλο και τον Δένδια, ενώ ο ρόλος του Αβραμόπουλου δεν μ'αρέσει καθόλου που παρουσιάζεται ως αυτόκλητος σωτήρας....!!!

ΒΙΝΤΕΟ – ΓΡΟΘΙΑ: Πώς μας οδήγησαν στην καταστροφή, σε 120 δευτερόλεπτα

Ένα βίντεο που πραγματικά πρέπει να δεί κάθε ψηφοφόρος πριν πάει να ψηφίσει!!!!!!!!!!

Έλενα Κουντουρά: Χαμένη ψήφος η ψήφος στη Νεα Δημοκρατία.

Δυναμική η Έλενα Κουντουρά – «Ανάχωμα στην πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ οι ΑΝ.ΕΛ. – Χαμένη ψήφος η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία»
ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1
Ψήφο υπευθυνότητας και δύναμης και όχι ψήφο οργής και αγανάκτησης χαρακτήρισε την ψήφο στους Ανεξάρτητους Έλληνες η Έλενα Κουντουρά.
«Να πάμε να διαπραγματευθούμε με μια άλλη πολιτική. Εμείς οι ΑΝ.ΕΛ. ήμασταν σταθεροί, στηρίξαμε την κυβέρνηση σε ό,τι ήταν σωστό και σταθήκαμε απέναντι σε οτιδήποτε εξαθλίωσε και φτωχοποίησε τον ελληνικό λαό.» συμπλήρωσε.

Οι 10 μαντινάδες των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έχουν κάνει πάταγο σε διαδίκτυο και ράδιο αντικατοπτρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και μιλάνε στην καρδιά του κάθε πολίτη...!!!

ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ SPOT 01 - ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Όταν στη θέα του φτωχού, τα μάτια δεν βουρκώνουν,
έχει χαθεί η ανθρωπιά και πρέπει να τελειώνουν...!!!

Σενάρια τρόμου με τις τράπεζες για να φοβηθεί ο κόσμος εν όψει εκλογών … ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ

2015-01-18_175757
Με την προσφυγή των τεσσάρων τραπεζών εξασφαλίζεται η ρευστότητα, για να μην πέσει θύμα εκβιασμών η νέα κυβέρνηση
Μια συνηθισμένη στην τραπεζική αγορά διαδικασία έσπευσαν να εκμεταλλευθούν οι γνωστοί μηχανισμοί προπαγάνδας της ΝΔ για να σπείρουν τον τρόμο και τον φόβο σε καταθέτες και επιχειρήσεις. Να τους κάνουν να πιστέψουν ότι και μόνο με τη… σκέψη πως έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αδειάζουν οι τράπεζες.

ΕΚΛΟΓΕΣ . Ωδή στην οδύνη !

Όθων Ιακωβίδης
Η Ελληνική κουλτούρα είναι πολύ εξοικειωμένη με το τραγούδισμα του πόνου.
Ειδικά, όταν με τίποτε δεν μπορείς να πολεμήσεις την αιτία του, το μόνο που σου μένει είναι το τραγούδισμα του.
Και η αιτία του πόνου μου, σήμερα, μία βδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες για “να μιλήσει η Δημοκρατία”, γίνεται απύθμενη !
Μου έρχεται “ν’ ανέβω και να τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό” και να “βγάλω τα πνευμόνια μου” με κραυγή που θα τρυπήσει τ’ αφτιά κάθε ζωντανού συν-“πολίτη” και θα σηκώσει και τους πεθαμένους! Φωνή που θα λέει:
Πού πάτε ρε αδέρφια; Δεν βλέπετε; Δεν ακούτε; Δεν καταλαβαίνετε; Πάψατε να σκέφτεστε; Γίνατε πρόβατα για σφάξιμο; Ποιός ευνούχισε το νού σας; Ποιος καραγκιοζοπαίχτης σας κινεί και σας οδηγεί πειθήνια να παίζετε στο έργο του;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ διαφημιστικό σποτ Νέας Δημοκρατίας


                                                                                                                                                             Αυτό είναι το κομμένο διαφημιστικό σποτάκι της νέας δημοκρατίας που δεν θέλουν να δείξουν.
Αποκαλυπτικές εσωκομματικές αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών και ιδιοκτήτη γνωστής ΠΑΕ, ενώ ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς επιστρατεύει... παιδιά για το σχέδιο που έχει να σώσει τη χώρα. 

Το ‘καψε

«Όταν κερδίσουμε τις εκλογές όλα θα αποκατασταθούν.» Η φράση, επί λέξει, ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά και είναι από την ομιλία του στην Καλαμάτα.

Σας παρακαλώ, μην μου πείτε ότι έχουν σημασία τα συμφραζόμενα, ότι τάχα η φράση απομονώθηκε από το κείμενο και τέτοια. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σαφής. Ο Αντώνης Σαμαράς το ‘καψε. Ο Αντώνης Σαμαράς τα υπόσχεται όλα.   Ο Λ Α !

Μπορώ να καταλάβω όσους ανθρώπους πήγαν στην κάλπη αφού έχαψαν υποσχέσεις, εξαπατήθηκαν, πιάστηκαν κορόιδα. Δεν τους δικαιολογώ, δεν τους δίνω άφεση, αλλά τους καταλαβαίνω.

Οι ψαλιδόκωλοι και το ¨τυρί-Ελλάδα¨ στην φάκα.

η φάκα
Ψαλιδόκωλος, λέγεται εκείνος που φοράει φράκο, επειδή το φράκο είναι σχιστό πίσω σαν ουρά χελιδονιού.
Με λίγες ώρες διαφορά από το αίτημα για ένταξη στον ΕLA και από τις 4 συστημικές τράπεζες . Η προσφυγή στον μηχανισμό παροχής έκτακτης ρευστότητας γίνεται για προληπτικούς λόγους .
¨Ο κ. Σουλτς, μιλώντας στην εκπομπή Petit Journal του γαλλικού καναλιού Canal+ έκανε ειδική αναφορά στην Ελλάδα.
Είπε χαρακτηριστικά ότι τα μέτρα λιτότητας στη χώρα μας ήταν αποκλειστική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και «δεν ήμασταν εμείς (οι Ευρωπαίοι) που τα επιβάλλαμε», προσθέτοντας: «Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έχει χρέος 180% του ΑΕΠ της, αλλά πολλά από αυτά τα μέτρα πρέπει να αλλάξουν γιατί είναι «ανυπόφορα»»

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι...

Διευκρινίστε μας κ.κ. μνημονιακοί τα όριά σας: Πόσες αυτοκτονίες; Πόσοι θάνατοι; Πόσες καταστροφές; Πόση εξαθλίωση; Πόσες εκτροπές; Πόσες εκχωρήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας;

Αγαπητοί/ές κύριοι/ες δημοσιογράφοι, 
Νομίζω ότι μια στοιχειώδης δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση των εκπροσώπων των κομμάτων επιβάλλουν με τον ίδιο τρόπο που θέτετε στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ επίμονες διευκρινιστικές ερωτήσεις – π.χ. τι θα κάνουν αν οι δανειστές απορρίψουν τις προτάσεις τους, μέχρι που μπορούν να το τραβήξουν, αν θα διακινδυνέψουν μια έξοδο από το ευρώ, από πού θ’ αντλήσουν έσοδα και πόσα για την κάλυψη του προγράμματός τους, ποιο είναι το όριο μεταξύ πλουσίων και φτωχών όσον αφορά τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας κλπ – με τον ίδιο τρόπο να τίθενται ανάλογες ερωτήσεις και στους εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων.

Bloomberg: Ξέμεινε από δυνάμεις ο Σαμαράς

bloomberg_logo
Η Ελλάδα εισέρχεται στην τελική εβδομάδα της πολιτικής εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ξεμένει από χρόνο στην προσπάθειά του η Νέα Δημοκρατία να προσπεράσει τον αντιπολιτευόμενο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να διατηρηθεί η χώρα στο μονοπάτι των οικονομικών


μεταρρυθμίσεων» αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg την Κυριακή.

Το πρακτορείο επικαλείται δημοσκοπήσεις των Κάπα Research, Metron Analysis και Rass που τοποθετούν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας μεταξύ 3,1% και 3,8%.

Φιλοξενεί, δε, δηλώσεις του Αριστείδη Χατζή, αναπληρωτή καθηγητή του Δικαίου και της Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο οποίος εκτίμησε ότι «θα δούμε μια σαφή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο θα είναι δύσκολη η αυτοδυναμία για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακόμη και εάν εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο αυτή θα εξακολουθήσει να είναι εύθραυστη.

Στριπ-τιζ από την Γερμανία στην κυβέρνηση: «Χειρότερη η ελληνική οικονομία σήμερα από το 2010″!

DesperateXL
ΑΡΘΡΟ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμά του για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ελληνική οικονομία από το 2010 που εισήλθε στα Μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά μέχρι σήμερα το περιοδικό Focus, επικαλούμενο έρευνα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEP), η οποία δημοσιεύεται στην Welt am Sonntag αναφέρει ότι «Δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει σήμερα τα χρέη της λιγότερο από ό,τι πριν από την διάσωση»!

Ελεύθερη πτώση στα ποσοστά της Ν.Δ. και αύξηση των ποσοστών των ΑΝ.ΕΛ. Σχέση αμφίδρομη

Ψήφος στη Ν.Δ. χαμένη ψήφος...
Σε ελεύθερη πτώση τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά.Πλέον οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της φιλελεύθερης παράταξης, οι "νοικοκυραίοι" που πιστεύουν στις αξίες και τις αρχές της πατρίδας ,της θρησκείας και της οικογένειας, βλέπουν πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να καλυφθεί η τεράστια παγιωμένη διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ  και όπως δείχνουν τα ως τώρα δεδομένα ,διαφαίνεται μια ενδυνάμωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων γιατί με τις διαμορφωμένες συνθήκες της σύγχρονης πραγματικότητας ,είναι η μόνη δύναμη που θα μπορέσει να φρενάρει τις "ορέξεις" των όψιμων Συριζούληδων. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετωπική επίθεση της Ντόρας στον Σαμαρά, μια εβδομάδα πριν τις εκλογες!

«Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβερνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα»!
Όλα για όλα φαίνεται πως αποφάσισε να τα παίξει η Ντορα, βλέποντας πως οι δημοσκοπήσεις την αφήνουν εκτος βουλής. Άφησε λοιπον το συναινετικό προσωπείο και στην ομιλια της πριν απο λίγο στο μεγαρο της ΕΑ στην λ. Συγγρού, καταφέρθηκε… με βαρυτατους χαρακτηρισμούς κατά του νυν πρωθυπουργού!