Σάββατο 31 Μαΐου 2014

‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ελληνες εναντιον ελληνων

του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Έλληνες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, εναντίον Ελλήνων πολιτών.

Κυβέρνηση, Βουλή, Αντιπολίτευση, και Κρατικός Μηχανισμός εναντίον της Ελλάδος και εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Δεν βλέπουν ότι η πατρίδα μας κατεκλύσθη από Ισλαμιστές ΄λαθρό και κανείς δεν τους σταματά, αλλά συνεχίζουν να καταδιώκουν και εκδιώκουν τους Έλληνες. 

Οι Κοσμοκράτορες είδαν ότι εμείς είμαστε «φιλόξενοι», και φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών. Όλες οι ξένες κυβερνήσεις φροντίζουν για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πατρίδος αυτών, ενώ αντιθέτως όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις, και οι δημόσιοι λειτουργοί, φροντίζουν για τα συμφέροντα των ξένων χωρών, και άλλων αφεντικών τους.

Προσπαθούν με κάθε μέσον να .....
..κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό, και να αποκρύψουν από αυτόν τις προδοσίες τους.

Η «Ελληνική» κυβέρνηση έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης

ΔΝΤ: Πρόσθετη δημοσιονομική προσαρμογή* είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους, μέσω διαρκών και ψηλής ποιότητας μέτρων. Είναι σημαντικό οι αρχές να εξακολουθήσουν να βελτιώνουν την εισπραξιμότητα των φόρων , την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την ενίσχυση του ελέγχου των δαπανών. Οι Μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση πρέπει να επιταχυνθούν. Οι αρχές πρέπει να λάβουν διορθωτικά μέτρα για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων. 

Προς υπουργοποίηση ο Τατσόπουλος;

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος θα είναι ένα από τα πρόσωπα-έκπληξη του επικείμενου ανασχηματισμού. 
Στα πολλά σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Πέτρου Τατσόπουλου ακούγεται έντονα και οι διαρροές μάλιστα έρχονται από ... κυβερνητικά χείλη. Πάντως και μόνο το να συζητήθηκε το όνομά του εν όψει του σχεδιασμού του νέου κυβερνητικού σχήματος ... δείχνει πολλά για τις σκέψεις που επικρατούν στο Μαξίμου. 

Η ναυμαχία Μαρινάκη - Μαξίμου μόλις ξεκίνησε…

Για το πολεμικό ρεπορτάζ: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Φαίνεται πως δεν εφησυχάζει ο πεισματάρης Βαγγέλης Μαρινάκης και μετά την κυριαρχία του με το «έτσι θέλω, έτσι θα γίνει» στον Πειραιά, στρέφει τα όπλα του πλέον ευθέως στο Μαξίμου.

Στη διαρροή -και μόνο- ότι στον επικείμενο ανασχηματισμό προβλέπεται την ουσιαστική εξουσία του λιμανιού να την πάρει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ως φερόμενος νέος διοικητής του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, η εφημερίδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, ξεκίνησε πόλεμο κατά των στενότερων συνεργατών του Α. Σαμαρά κι ως τώρα προστατευόμενους από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στη κυβέρνηση.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μπρος στις μέλλουσες πολιτικές ανακατατάξεις, η εφημερίδα απλώς «τελειώνει» τις σχέσεις της με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά φαίνεται ότι το γινάτι για το Β. Μιχαλολιάκο (λέγεται πως η κόντρα ξεκίνησε για ένα αξόφλητο γραμμάτιο 20000 ευρώ) μένει άσβεστο.

Κινέζοι στα Μεσόγεια – Νέα κόλπα αφελληνισμού της Ελλάδας απο τη παρέα Σαμαρά





Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη 
Θέλω να εξηγηθούμε λίγο, τους Κινέζους σαν λαό τους συμπαθώ. Όπως όλοι οι λαοί όμως έχουν μια δική τους κουλτούρα που δεν τους επιτρέπει να ενσωματώνονται σε μια κοινωνία. Όπου πάνε δημιουργούν κλειστές κοινωνίες απο τις οποίες το χρήμα οδηγείται στη Κίνα μέσα απο τα μαγαζιά και την οικονομική ζωή στα γκέτο που δημιουργούν. 
Το θέμα δεν σταματάει μόνο εδώ. Δημιουργούν εθνική εκπροσώπηση των μειονοτήτων που δημιουργούν μέσα στις χώρες που πηγαίνουν να μεταναστεύσουν ή να δημιουργήσουν μικρούς πυρήνες οικονομικής εκμετάλλευσης του πλούτου των, είτε αυτός είναι ορυκτός πλούτος είτε εργασίες μεταποίησης είτε τουρισμός είτε κάτι άλλο.

Βαρουφάκης: Η ΕΚΤ λέει ψέματα για χάρη των Ελλήνων τραπεζιτών

Την απάντηση στο ερώτημα που πλανάται εδώ και μέρες, το γιατί ανακεφαλαιοποίησαν τις τράπεζες την πρώτη φορά αφού δεν είχαν υποστεί κούρεμα ομολόγων, απάντησε ο Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη. 

Ο κ. Βαρουφάκης υπενθύμισε τους λόγους για τους οποίους οι τράπεζες εμφανίζονταν υγιείς, ενώ στην πραγματικότητα είχαν χρεοκοπήσει από το 2008. "Οι τράπεζες είχαν μιας μορφής τοξικότητα κρυμμένη. Στη δεκαετία του ’90 και του ’00, με τη μείωση των επιτοκίων λόγω της δημιουργίας της ευρωζώνης, οι τράπεζες είχαν ξεσπαθώσει να μας δανείζουν, όλοι θυμόμαστε πιστωτικές στο ταχυδρομείο που δεν τις είχες ζητήσει και ενεργοποιούνταν αυτόματα". 

Οι δανειστές τότε της Ελλάδας είχαν γίνει αδιαμαρτύρητα η Γαλλία, και κυρίως η Γερμανία. Αδιαμαρτύρητα, διότι, όπως αναφέρει, "όταν είσαι τραπεζίτης, ο εφιάλτης σου είναι να έχεις βουνά χρήματος που δεν τα δανείζεις. Χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία κλπ, ήταν ένα ιδανικό πεδίο δόξας, μπορούσαν κάλλιστα να μας δανείζουν με spread 13%, ποσοστό που ούτε το φαντάζονταν. Γι' αυτό, ένα τσουνάμι χρήματος έρεε προς την Ελλάδα".

Με ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει αυτό το Παγκόσμιο σύστημα, η Παγκόσμια Γάγγραινα, η Λερναία Ύδρα του εβραϊσμού-Σιωνισμού;

Έχουμε 2 δισεκατομμύρια δολλάρια. Σε ποια χώρα του Πλανήτη θα μπορούσαμε να τα επενδύσουμε; Να τα χρησιμοποιήσουμε στην παραγωγική διαδικασία της περιοχής βοηθώντας ανθρώπους να έχουν εργασία!.... 

Και θα θέσουμε μια σειρά από προϋποθέσεις που χρειάζονται σήμερα:
Ότι, δεν θα χρειάζεται να πληρώσουμε την Μαφία της εκάστοτε χώρας.
Ότι, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε Πολιτικούς.
Ότι, δεν θα........... χρειαστεί να πληρώσουμε τους υπαλλήλους των δημοσίων υπηρεσιών της εκάστοτε χώρας.
Ότι, δεν θα πληρώσουμε τα εργατικά συνδικάτα, με δωρεές για τις υποδομές τους, με δωροδοκίες των εργατοπατέρων, και να πληρώσουμε και τον πολιτικό φορέα που ανήκει το κάθε συνδικάτο.
Ότι, δεν κινδυνεύσει η ακεραιότητα της οικογένειας του επενδυτή, που θα είναι ανεξάρτητος, από τις καθοδηγούμενες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, οι οποίες ελέγχονται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ!...
Ότι, δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, των οποίων ο έλεγχος ανήκει ολοκληρωτικά στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ!...ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
Ότι, δεν θα χρειαστεί να δίνεις αναφορά στην εκάστοτε πρεσβεία των ΗΠΑ για τα δικά σου χρήματα.

Μικρέ μου Βαγγέλη, το 27 είναι μεγαλύτερο από το 8

«Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω», έγραφε στην είσοδο της σχολής του Πυθαγόρα στη Σάμο.

Ο Πλάτωνας πήρε μετά από χρόνια τη φράση και την έβαλε στην είσοδο της Ακαδημίας του για να διώχνει τους άσχετους. Άμα δεν ξέρεις γεωμετρία, μάστορα, δεν μπαίνεις μέσα ούτε με το βίντσι. Ούτε φιλοσοφία, ούτε τέχνη, ούτε νόμοι. Γεωμετρία πρέπει να ξέρεις πριν απ' όλα, να γνωρίζεις μαθηματικά, να αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις των πραγμάτων, να ξεχωρίζεις, πρωτίστως, το μικρότερο από το μεγαλύτερο. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα έμπαινε με τίποτα στις σχολές του Πλάτωνα και του Πυθαγόρα κι ας είναι νομομαθής, κι ας είναι συνταγματολόγος, κι ας είναι υπουργός από τα γεννοφάσκια του. Με τις κλωτσιές θα τον έδιωχναν τον Βαγγέλη, διότι είναι ντιπ αγεωμέτρητος, δεν μπορεί να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα. Πρέπει κάποιος να του διδάξει επειγόντως αριθμητική του αντιπροέδρου, πάρτε του ένα αριθμητήριο, μάθετέ τον, έστω, να μετράει με τα δάχτυλα.

Κι αν δεν φτάνουν των χεριών, ο σοφός θεούλης μάς έχει δώσει και ποδαράκια. 

Σου 'στειλα μήνυμα!..


     ..αλλά μάλλον δεν το 'λαβες!..
     Ή λείπεις!..

     Πάντως άμα το λάβεις, άκου:
     Δεν βρέχει. Σε φτύνουν!
     Βέβαια σε φτύνουνλιγότεροι απ' όσοι θα έπρεπε, γι αυτό σου φαίνεται σαν ψιλόβροχο..
     Όταν όμως ξεσπάσει η μπόρα, μη πεις ότι δεν στα 'παμε!
     Πες το και στον χοντρό!

     600 χιλιάδες λιγότερους εσύ, κι άλλες 300-400 χιλιάδες λιγότερους η Αυτού Χυδαιότης, μας κάνει γύρω στο ένα μύριο!  Δηλαδή 11-12%!
     Ε! Δεν το λες κι επιτυχία!..

     Τώρα, τί κατάλαβες εσύ κι ο άλλος, μόνον οι δυό σας το καταλαβαίνετε!
     Σιγά-σιγά και μέχρι το φθινόπωρο έχετε καιρό να πακετάρετε με την ησυχία σας. Μη βιαστείτε και ξεχάσετε τίποτα, για να βρείτε δικαιολογία να γυρίσετε τάχα να το πάρετε!
     Ό,τι αφήσετε πίσω θα του βάλουμε φωτιά να το κάψουμε! Μη μείνει τίποτα να σας θυμίζει..

Θεοδωρικάκος: To Μπουλντόγκ των δημοσκοπήσεων…

Ο παλιός Κνίτης, που από διευθυντής του γραφείου του Γιώργου Λιάνη, επεδίωξε να γίνει μετρ των δημοσκοπήσεων…

Την ημέρα των εκλογών, βγήκε στο MEGA (του) χολωμένος από τα αρνητικά σχόλια, που είχε εισπράξει από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μίλησε απαξιωτικά για το διαδίκτυο, λέγοντας…
«ποιος δίνει σημασία στα μπουλντόγκ του διαδικτύου!».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όλο αυτόν τον καιρό - πριν από τις εκλογές - ήταν παρτενέρ του Ντερμπεντέρη στην «Ανατροπή», παρουσιάζοντας με τρόπο προκλητικό, παραπλανητικές δημοσκοπήσεις, που έγραψαν ιστορία.

Κι αν διαφωνεί σ’ αυτό, ας μας πει, έστω μία δημοσκόπηση, που πλησίασε  κατ’ ελάχιστον στα αποτελέσματα της κάλπης, της 25ης Μαΐου.

Η Ελλάδα εισέρχεται σε φάση πολιτικού μετεωρισμού

Γράφει ο Σταύρος Λυγερός 

Η ευστάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά και ευρύτερα η δυναμική των πολιτικών εξελίξεων ήταν συνάρτηση δύο παραγόντων. 
Ο πρώτος ήταν η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Ο δεύτερος ήταν από το ποσοστό της Ελιάς. Εάν η διαφορά ήταν μικρότερη των τριών μονάδων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγάγει εκλογική νίκη, αλλά θα είχε υποστεί πολιτική ήττα. Γιατί αυτό; 

Επειδή η χαλαρότητα της ευρωψήφου ευνοεί την εκλογική έκφραση της κοινωνικής οργής. Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, πως στις εθνικές εκλογές οι εγχώριες άρχουσες ελίτ, το μιντιακό σύστημα και βεβαίως το ευρωιερατείο θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να εκβιάσουν τους ψηφοφόρους, ώστε να αποτρέψουν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αγιά Σοφιά: Τελετή Μουσουλμάνων με στόχο τη μετατροπή της σε τζαμί

20140531_53896072a386c
Τελετή μπροστά στην Αγία Σοφιά διοργανώνει στις τέσσερις το πρωί, την ώρα της πρωινής προσευχής, ο «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής» στο πλαίσιο της εκστρατείας του για να επαναλειτουργήσει ο ναός ως τζαμί. Μάλιστα, η οργάνωση αναμένει την προσέλευση περίπου 100 χιλιάδων ατόμων.
310
Το θέμα της Αγίας Σοφίας είναι για άλλη μια φορά υπό συζήτηση στην Τουρκία. Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε η πρόταση νόμου που κατέθεσε στην εθνοσυνέλευση ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαμί Γιλντιρίμ (πρώην βουλευτής του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης) για μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί καθώς και η 561η επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Ο Σύνδεσμος που διοργανώνει την τελετή πρόσκειται στο ρεύμα εκείνο του πολιτικού Ισλάμ που ακολουθεί την παράδοση του ιστορικού ηγέτη του χώρου Νετζμετίν Ερμπακάν. Ο κομματικός χώρος του τουρκικού πολιτικού Ισλάμ διασπάστηκε το 2000, με την ιστορική τάση να εκπροσωπείται σήμερα από το Κόμμα Ευτυχίας και τη λεγόμενη -το 2000- Ανανεωτική Τάση, από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Επιχείρηση» διάσωσης του Γ. Στουρνάρα από τη διαπλοκή μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας



Άρχισαν τα…όργανα των ενδοκυβερνητικών συγκρούσεων και των πισώπλατων μαχαιρωμάτων στην κυβέρνηση, δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές, καθώς το κλίμα αμφισβήτησης και των διαλυτικών φαινομένων ενόψει και του επικείμενου ανασχηματισμού επιτείνεται.

«Δεν θα γίνω σάκος του μποξ, δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί το έργο μου», διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης , ο οποίος συγκεντρώνει …Άρχισαν τα…όργανα των ενδοκυβερνητικών συγκρούσεων και των πισώπλατων μαχαιρωμάτων στην κυβέρνηση, δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές, καθώς το κλίμα αμφισβήτησης και των διαλυτικών φαινομένων ενόψει και του επικείμενου ανασχηματισμού επιτείνεται.«Δεν θα γίνω σάκος του μποξ, δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί το έργο μου», διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης , ο οποίος συγκεντρώνει τα πυρά κυβερνητικών στελεχών για την ασκούμενη οικονομική πολιτική, γεγονός που επέτεινε σε μεγάλο βαθμό τις εκλογικές απώλειες της Νέας Δημοκρατίας.

Πασοκόσποροι

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Το σύστημα ανάχωμα-εκλογές για άλλη μια φορά δούλεψε στην εντέλεια. Ξέρουν όλοι οι δραστήριοι πολιτικάντηδες ότι οι εκλογές είναι το όπλο που δίνεις στο πόπολο που μόνο έναν στόχο βρίσκει: Το ίδιο το κεφάλι του. Το πόπολο αυτή την φορά όχι μόνο βρήκε στόχο αλλά τίναξε τα μυαλά του στον αέρα δίνοντας αβάντα σε όλους τους σωτήρες για τους επόμενους μήνες να ξεσκαρτάρουν τα χρησιμοποιημένα αποκόμματα τύπου ΔΗΜΑΡ, να βάλουν στο παιχνίδι νέα αποκόμματα τύπου Ποταμιού, να ενισχύσουν τον τρόμο με την άνοδο των φασιστών της Χ.Α και του ΛΑΟΣ και το βασικότερο να διαχειριστεί το παιχνίδι του Συντάγματος και του εκλογικού συστήματος το ένα και μοναδικό κόμμα που ποτέ δεν πεθαίνει: Το ΠΑΣΟΚ. 
Κάτω από όποια πέτρα πολιτική και να σηκώσεις ένα ΠΑΣΟΚ θα βρεις από κάτω. Τι μετράνε τα κουκιά οι δήθεν χαμένοι και οι κερδισμένοι; Ας πάρουν τα ποσοστά του σοσιαληστρικού κινήματος που είχε στην παντοδυναμία του και εκεί είναι όλα τα κουκιά μοιρασμένα σε Σύριζα, σε κεντροαριστερούς, σε νοικοκυραίους ΝΔδημοκράτες, σε χρυσαυγήτες, σε κόμματα κυνηγών και αγροτών. Ένα κόμμα διασπασμένο σε μικρότερα, τέλεια σχεδιασμένο για κυβερνητικούς συνασπισμούς που έρχονται με φόρα και με έναν κοινό σκοπό: Συνεργασία για την εθνική σταθερότητα. Βγάζουμε το «εθνική» και βάζουμε πολιτική γιατί αυτό θέλουν να πουν οι πατριδοκάπηλοι. 

Από τη Bilderberg στους Illuminati: οι 7 πιο «κλειστές» λέσχες της ιστορίας

Μυστικές κοινωνίες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και σήμερα, ωστόσο, με την έλευση του διαδικτύου η ύπαρξή τους αλλά και τα μυστικά τους δύσκολα κρύβονται. Ο συγγραφέας Alex Gracian με κείμενο του στη Huffingtonpost παρουσιάζει τις επτά πιο γνωστές λέσχες που έχουν επηρεάσει τον κόσμο. 

Ελευθεροτέκτονες

Οι Ελευθεροτέκτονες είναι η μακροβιότερη μυστική κοινωνία. Είναι ένα παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων, που ξεκίνησε κατά τα τέλη του 16ου / αρχές του 17ου αιώνα και αριθμεί γύρω στα 5 εκατομμύρια μέλη. 

Η πρώτη τεκτονική μεγάλη στοά στην ιστορία, η μεγάλη στοά της Αγγλίας, ιδρύθηκε προς τιμή του Γεωργίου του A” (1660-1727), πρώτου προτεστάντη βασιλέα της Μεγάλης Βρετανίας, που ανέβηκε στον θρόνο την 1η Αυγούστου 1714. Επίσημα η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας ιδρύθηκε ως η «Μεγάλη Στοά του Λονδίνου και του Γουεστμίνστερ» την ημέρα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, 24 Ιουνίου 1717. Την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν τέσσερεις στοές της τέχνης στο Apple Tree Tavern του Λονδίνου και σχημάτισαν μία κανονική Μεγάλη Στοά. 

Οι τρεις βαθμοί της «συμβολικής στοάς» του ελευθεροτεκτονισμού είναι:

«μαθητής», ο βαθμός του νεοεισελθόντα ελευθεροτέκτονα,
«εταίρος», ο βαθμός του διελθόντα ελευθεροτέκτονα, και
«διδάσκαλος», ο βαθμός του εγερθέντα ελευθεροτέκτονα. 

Ανασχηματισμός: Η ΝΔ στην κυβέρνηση… το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία


Η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου αντί να ξεκαθαρίσει, μπέρδεψε ακόμα περισσότερο το τοπίο αφού στο πολιτικό ρεπορτάζ υπήρχε η αίσθηση ότι «οι δυο άντρες τα είχαν βρει» κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ταξιδιού τους στις Βρυξέλλες. 

Εκτός από την διαφωνία Σαμαρά για αλλαγή του εκλογικού νόμου, σενάριο που φαίνεται να ξαναμπαίνει στο συρτάρι, ο κ. Βενιζέλος βρήκε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να «πρωθυπουργεύσει» αντί του Σαμαρά. Μετά το πέρας της συνάντησης άδραξε την ευκαιρία να πει στους δημοσιογράφους ότι προήδρευσε σύσκεψης με στελέχη της κυβέρνησης και του Μαξίμου, ενώ προανήγγειλε τον ανασχηματισμό αντί του Σαμαρά παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος με δηλώσεις του και διαρροές έλεγε τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν τίθεται θέμα ανασχηματισμού. 

Μέσα στη συνάντηση οι δυο άνδρες δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να γράφουν και να σβήσουν ονόματα με τον Βενιζέλο να επιμένει στην τοποθέτηση ανθρώπων της εμπιστοσύνης του σε παραγωγικά υπουργεία.

Ομολογία σοκ Παπανδρέου-Ολοι με έλεγαν προδότη

gap2
Αναδρομή στα δραματικά γεγονότα του 2011 που οδήγησαν στη διπλή παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου από τα αξιώματα του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί σήμερα με ολοσέλιδο άρθρο της η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
22
Ο Μίχαελ Μάρτενς, που υπογράφει το άρθρο, προσφεύγει στον ίδιο τον πρωταγωνιστή εκείνων των

ημερών που είχαν ως αφετηρία το νέο πακέτο βοήθειας ύψους 130 δισ. ευρώ με τα αυστηρά μέτρα λιτότητας και που οδήγησαν στα γνωστά γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου του 2011, με τη ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

«Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη», θυμάται σήμερα ο Γ. Παπανδρέου σε συνομιλία του με τον γερμανό δημοσιογράφο.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ από τους πολίτες. Υποχρέωσαν την κοινωνία σε χρεωκοπία. Στοιχεία – φωτιά.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΡΙ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ, ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 300,000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΟΙ 11,000 ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ!

2,5 ΕΚ. ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ 1,1 ΔΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ!

Για άλλη μία φορά η Καθημερινή στο οικονομικό της πρωτοσέλιδο αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της οικονομίας που κάποτε εθεωρείτο “ελεύθερη” και “αστική”. Σήμερα, όπως δείχνουν τα συγκλονιστικά στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μπορούμε να μιλάμε για την δολοφονία του όρου “δυτική

οικονομία”. Οι πολίτες που δεν εργάζονται ή δεν επιχειρούν για το δημόσιο, έχουν καταστεί “εχθροί του καθεστώτος”, οφειλέτες και παράνομοι, από την ελεεινή οικονομική και κοινωνική πολιτική των νεομπολσεβίκων του μνημονίου.

Σαν ακρίδες έπεσαν σε μία κοινωνία δυτικού τύπου και αφού συκοφάντησαν κάθε κοινωνική ομάδα (εκτός βεβαίως των κρατικοδίαιτων καθαρμάτων, των επίορκων των ΔΕΚΟ και των τραπεζιτών) ποινικοποίησαν στην κυριολεξία την ιδιώτευση. Το επιχειρείν και την ατομική ιδιοκτησία. Την εργασία αλλά και την αξιοκρατία.

Η Ελλάδα εκποιείται αφού όλα τα ανωτέρω έχουν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση των εσωτερικών αξιών σε αγαθά, υπηρεσίες, κόστος εργασίας. Για να εκποιηθούν όλα φτηνά μετατρέποντας έναν λαό σε δουλοπάροικο, χωρίς περιουσία, χωρίς δικαιώματα, χωρίς αξιοπρέπεια. Οθωμανική – ναζιστική κατοχή σε έκδοση 2014.
http://olympia.gr/

Η οικογένεια Μητσοτάκη με την Action Aid Hellas και το ΕΛΙΑΜΕΠ…Φέτος στην Μπίλντεμπεργκ (ΕΡΕΥΝΑ)


globalist

Είναι ξεκάθαρο ότι η αληθινή ιστορία γράφεται στα παρασκήνια.
Η Ιστορία σπάνια ορίζεται απο καλούς και αγαθούς ανθρώπους, τις περισσότερες φορές ελέγχεται απο χαμερπείς, που επιβάλλονται πάνω στην αδιαφορία, την απληστία την άγνοια και τον φόβο των πολλών.
Ειδικά στην Ελλάδα, μια χώρα που ενώ ήταν Ευρωπαική γνώρισε την χειρότερη κατοχή του Ισλάμ και η ψυχή της βιάστηκε, αυτοί οι χαμερπείς είναι ατελείωτοι ενώ ταυτόχρονα είναι και αλαζόνες…

Η αξία της εξουσίας τους δεν είναι απλά στην επιβολή της , αλλά και στην επίδειξή της.
Μια τέτοια επίδειξη εξουσίας, γίνεται τα τελευταία χρόνια με τις προσκλήσεις στην γνωστή λέσχη Μπίλντεμπεργκ…
Φέτος μια προσκεκλημένη είναι η …έτερη κόρη Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής τραπέζης που ανήκει στους Ρότσιλντ. κλικ ΕΔΩ
Δεν θα μακρυγορήσουμε και για να μην γίνουμε κουραστικοι θα είμαστε συνοπτικοί.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πατριωτικός λόγος έναντι παγκοσμιοποιητικού




Τα περιθώρια στενεύουν μας δείχνει η επικράτηση των τουρκικών κομμάτων στην Θράκη…
Τα περιθώρια στενεύουν για τον παγκοσμιοποιητικό πολιτικαντισμό στην Ελλάδα και οι συγκυρίες απαιτούν καθαρά εθνοκεντρική πολιτική και εμπρός στον κίνδυνο που γιγαντώνεται στο ελεύθερο κομμάτι της Θράκη μας, με την πρωτιά τουρκικών κομμάτων σε Ξάνθη και Ροδόπη.
Η άνοδος του Ευρωσκεπτικισμού στην Ευρώπη αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αντί εκθειάζεται μηχανικά η ομοσπονδοποίηση της «Γηραιάς Ηπείρου», που στην ουσία σημαίνει υπερσυγκέντρωση εξουσιών σε ξένα χέρια, να ορθωθεί πατριωτικός λόγος κόντρα στον παγκοσμιοποιητικό.

Τόσο καιρό η Θράκη ήταν παρατημένη στα χέρια των εγκάθετων του τουρκικού Προξενείου. Τόσο καιρό άνθρωποι που προσπαθούσαν να διδάξουν την ελληνική παιδεία στα Πομακοχώρια, εκδιώκονταν κακήν κακώς (βλ. Χαρά Νικοπούλου). Και τώρα; Είναι τραγικό πως μερικοί δεν διστάζουν να κατηγορούν ακόμα και την Ρωσία, που προσάρτησε δικαίως την Κριμαία, για την νίκη των τουρκικών κομμάτων στην Θράκη, επειδή λένε δημιούργησε πολιτικό προηγούμενο για την Τουρκία, ώστε να πράξει το ίδιο εκεί.

Κέρδισαν γιατί έχασαν… μόνο το 38% της δύναμης τους .


Θαύμα έγινε στις ευρωεκλογές στη χώρα μας, αφού ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ που βγήκε πρώτο κόμμα και θριάμβευσαν η Νέα Δημοκρατία που ήταν δεύτερη και το ΠΑΣΟΚ που ήταν τέταρτο, αν και μειώθηκαν πολύ τα ποσοστά τους.

Ήδη, το νέο ελληνικό θαύμα έχει μεταδοθεί ως τα πέρατα της οικουμένης και αναμένεται να προσελκύσει και άλλους τουρίστες στη χώρα μας.

Το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι σαφές:

Οι περισσότεροι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα τα μνημονιακά κόμματα που υπερ-προστατεύτηκαν σκανδαλωδώς από το διαπλεκόμενο σύστημα των μεγαλοεργολάβων που κατέχουν κυρίαρχα ΜΜ’Ε’.

Είναι αξιοσημείωτο πως .....
....το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν ήρθε πρώτο με 25% στην Γαλλία και θριάμβευσε –σύμφωνα με τους τηλεδημοσιογράφους-, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος με 26,5% στην Ελλάδα και συνετρίβη.

Βλάκας καί βλάκας μέ πατέντα.....


Αυτός που πανηγυρίζει για την εκλογή των αγαπημένων υποψηφίων του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη, του Κυριακού, του Κόκκαλη, του Ψυχάρη , του Πρετεντέρη , της Τρέμη, του Χατζηνικολάου, του Παπαχελά, της Χούκλη και του Σιωνιστικού Κονγκρέσου από τη Νέα Υόρκη ....
... είναι ο απόλυτος ορισμός του ΒΛΑΚΑ ....

 Υπάρχουν ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ συγκεκριμένων ξένων συμφερόντων που θα πλουτίσουν με τα λαμόγια στην εξουσία. Υπάρχουν οι γυμνοσάλιαγκες που θα βολευτούν με καμιά δίμηνη σύμβαση αλλά αυτοί δικαιολογούνται λόγω της ανεργίας. 

Οι υπόλοιποι όμως , που ΜΟΝΟΝ πληρώνουν και ποτέ δεν επωφελήθηκαν ... είναι ΒΛΑΚΕΣ με πατέντα. Και αυτού του είδους η βλακεία είναι χρυσός ...στα χέρια του συστήματος.


kefalokleidomata

Ανίερες , μυστικές συμφωνίες


Προστατευμένοι από τα φώτα της δημοσιότητας οι κυρίαρχοι του σύμπαντος συζητούν κρυφά για τον τρόπο, με τον οποίο θα ιδιωτικοποιήσουν τις δημόσιες εταιρείες παγκοσμίως – την ύδρευση, την ενέργεια, την παιδεία και την υγεία (TiSA)

Όλοι εμείς απασχολούμαστε με τις εκλογές, έχοντας την ανόητη ψευδαίσθηση πως θα αλλάξουμε τη μοίρα μας, απλά και μόνο επιλέγοντας κάποια κόμματα και πολιτικούς – χωρίς να συνειδητοποιούμε πως πρόκειται για έμμισθα υποχείρια των αγορών, καθώς επίσης για ετερόφωτες μαριονέτες της ελίτ. Παρά το ότι γνωρίζουμε λοιπόν πως οι πραγματικές αλλαγές ποτέ δεν έγιναν «κοινοβουλευτικά», επιμένουμε να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας – επειδή θέλουμε να αποφύγουμε τις όποιες συγκρούσεις, οι οποίες φυσικά δεν είναι ποτέ ανώδυνες.

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Με υπογραφή Σαμαρά – Στουρνάρα – Προβόπουλου τα νέα μέτρα (που δεν θα ερχόντουσαν)!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Με υπογραφή Σαμαρά – Στουρνάρα – Προβόπουλου τα νέα μέτρα (που δεν θα ερχόντουσαν)!

samaras epistoli 1


  Το θέμα το ανέδειξε η Δημοκρατία. Δείτε το ντοκουμέντο της ντροπής όπου ένας πρωθυπουργός και δύο διορισμένοι με απλή υπογραφή, ερήμην κοινοβουλίου και άλλων δημοκρατικών θεσμών, θα πετσοκόβει “εάν δεν πιάνονται οι στόχοι”.
Είναι το θέμα που είχαμε αποκαλύψει εδώ και τρία χρόνια για τον λεγόμενο “αυτοματισμό” στις περικοπές συντάξεων και ένα πλέγμα ενεργειών που προβλεπόταν σαφώς από το μνημόνιο. Όλοι όμως το διέψευδαν. Δείτε το ντοκουμέντο.

Ξαφνικός Συναγερμός της Δύναμης ¨Δ¨ ! Επιβιβάζονται σε Ιπτάμενα μέσα και ταχύπλοα !

aq2

Ξαφνικός Συναγερμός της Δύναμης ¨Δ¨ ! Επιβιβάζονται σε Ιπτάμενα μέσα και ταχύπλοα !



Συναγερμός της Δύναμης (ΔΕΛΤΑ)  με προσωπική εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ  με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις  των Ειδικών Δυνάμεων όλων των κλάδων ...Καταδρομείς ,Αλεξιπτωτιστές  ,Άνδρες της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών και ΟΥΚάδες αλλά και δυνάμεις του Λ/Σ με πλήρη φόρτο και οπλισμό συγκεντρώθηκαν και επιβιβάζονται σε Αεροσκάφη C-130 ελικόπτερα Σινούκ  και σταπανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR  που σπάνε  κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα ! από διαφορετικά σημεία ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση !

Δεν γνωρίζουμε το σκοπό αν και οι χρόνοι φορτώσεως παίζουν εδώ μεγάλο ρόλο και σίγουρα η Στρατιωτική Ηγεσία θέλει να κατοχυρώσει την ταχύτητα αντίδρασης  και άμεσης ανταπόδοσης του τυχόν χτυπήματος σε καθορισμούς στόχους !
Σε ετοιμότητα για την προστασία της επιχείρησης Επιθετικά ελικόπτερα  ,μαχητικά Αεροσκάφη και πλωτά του λιμενικού Σώματος …Ενώ παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή οι Δυνάμεις των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου  με τους Καταδρομείς σε ειδικό ρόλο!
Λιτή η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

«Μαδούν την μαργαρίτα» για τις εθνικές εκλογές;

4a0511a931ce5e7cec75c8bf94140b33_XL
Κοιτούν το ημερολόγιο ψάχνοντας την ημερομηνία που θα τους «συμφέρει»
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί, αύριο, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Την Πέμπτη, 29 Μαΐου, στη μία μετά το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενώ αργότερα, στις 6 το απόγευμα, αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κουβέντα για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά και η αξιωματική αντιπολίτευση υψώνει τους τόνους ζητώντας άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ανέδειξε μεγάλο νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, με μια διαφορά που του επιτρέπει να αντεπιτεθεί και να ζητήσει εθνικές εκλογές.

Ο Βενιζέλος θέλει να καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών!

beni11
Εντρομη η συγκυβέρνηση από την εκλογική της κατηφόρα σχεδιάζει τώρα να καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα.
51
Το γεγονός το ομολόγησε ο Βενιζέλος που βλέπει ότι με τα ποσοστά που έχει σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς περιθωριακός. Το μεσημέρι στη συνεδρίαση του

Πολιτικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αφού φαντασιώθηκαν ότι το ποσοστό του 8% ήταν θετικό συμφωνήθηκε να ανοίξει θέμα εκλογικού νόμου στην κατεύθυνση της κατάργηση των μπόνους των 50 εδρών!

Ο πρόεδρος του κόμματος δεσμεύτηκε να θέσει το ζήτημα αυτό στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη. Αναφορικά με το ιδρυτικό συνέδριο, σημειώθηκε πως θα είναι συνέδριο της παράταξης, της οποίας, όπως υπογραμμίστηκε, κορμός είναι το ΠΑΣΟΚ.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Επικεφαλής ΟΟΣΑ: Οι πολιτικοί οδήγησαν τον Νότο στην καταστροφή!

Η πολιτική τάξη οδήγησε εν γνώσει της αυτές τις χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία) στην καταστροφή, δηλώνει ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία και κάνει λόγο για σημαντικά προβλήματα που είχαν εντοπιστεί στο συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας ήδη από το 2008.

«Το 2008 εξετάσαμε το συνταξιοδοτικό σύστημα των κρατών-μελών μας και η Ελλάδα είχε το πιο γενναιόδωρο από όλα», δηλώνει ο Γκουρία σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt και επισημαίνει ότι ήδη τότε το συνταξιοδοτικό σύστημα ήταν έτοιμο να καταρρεύσει, όπως και συνολικά τα δημοσιονομικά της χώρας.

Αυτές είναι οι 90 παραλίες που ξεπουλιούνται μέσω του ΤΑΙΠΕΔ



Η λίστα με τις 90 παραλίες σε όλη την Ελλάδα που ξεπουλιούνται όπως όπως μέσω του ΤΑΙΠΕΔ

Γιούνκερ: ” Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από τα μνημόνια…”

Τι δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν

«Χρειάζεται δημοσιονομική εξυγίανση. Χρειάζεται δημοσιονομική λιτότητα, όχι ακραία λιτότητα…». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την λιτότητα στον Νότο, και στην Ελλάδα, και αν αυτή θα αλλάξει μετά τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Γιούνκερ στο ερώτημα εάν μετά την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, η Ελλάδα θα βγει σύντομα από το μνημόνιο,απάντησε όχι, ενώ έκανε απολογισμό της κατάστασης και της παρέμβασης της Τρόικας.

«Στην αρχή της κρίσης δεν είχαμε τα κατάλληλα εργαλεία για να την καταπολεμήσουμε. Αυτό ήταν μια έλλειψη στην συνθήκη του Μάαστριχτ γιατί δώσαμε μεγάλη σημασία στον νομισματικό πόλο και στην ΕΚΤ, και όχι τόσο στην οικονομική και πολιτική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης, που ενισχύεται περισσότερο με τα εργαλεία με τα οποία την προικίσαμε και θέσαμε σε εφαρμογή, και τα οποία μας επιτρέπουν μια καλύτερη αντίδραση στην περίπτωση που παρουσιαστεί ένα ξαφνικό γεγονός. Υπήρχαν λεπτομέρειες στα προγράμματα αναδιάρθρωσης σε διάφορες χώρες, τα οποία δεν μου άρεσαν», είπε ακόμη.

Ευρωεκλογες 2014: Οι πολίτες έφτυσαν κατάμο υτρα το Σαμαρά και το Βενιζέλο



xeri-xeri+Samaras+Benizelos+Ekloges.png
Το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι σαφές: Οι περισσότεροι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα τα μνημονιακά κόμματα που υπερ-προστατεύτηκαν σκανδαλωδώς από το διαπλεκόμενο σύστημα των μεγαλοεργολάβων που κατέχουν κυρίαρχα ΜΜ’Ε’.
Ωστόσο, τα κυρίαρχα ΜΜ’Ε’ θα επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν την ήττα των μνημονιακών. Θα δώσουν προτεραιότητα στα προπαγανδιστικά μηνύματα που προωθούν την ιδεολογία της κυρίαρχης τάξης που απαιτεί «σταθερότητα», δηλ. δουλική υπακοή στην Τρόικα και από-φασιστική εφαρμογή των μνημονίων. Και θα επιδιώξουν, εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές, την εκούσια συμμόρφωση του δέκτη προς τον πομπό.

ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: Νομιμοποίηση, τέλος – Με 22+8% μετατράπηκαν σε «λαθρεπιβάτες της εξουσίας»

SamarasVenizelos10L 

 ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΝΔ

«Σφυρίζει αδιάφορα» ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές που δίνει αθροιστικά σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 30-31%, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά για να αντιμετωπιστούν με μία επίδειξη άγνοιας της πραγματικότητας.
Και μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα από το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος … δεν θέλει να κυβερνήσει τώρα και με το ζόρι βγήκε από το στόμα του Α.Τσίπρα η φράση «έλλειψη νομιμοποίησης» μετά το αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στο αριστερό κόμμα 3,4% περίπου, αλλά κινδυνεύει ο Α.Σαμαράς άμεσα από το εσωτερικό του κόμματός του.
Για την ακρίβεια του χρεώνουν πολλές λάθος κινήσεις, ειδικά στην επιλογή των υποψηφίων σε δήμους και περιφέρειες που χάθηκαν για τη ΝΔ.
Το χθεσινό tweet του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και άτυπου νυν εκπροσώπου του Κ.Καραμανλή, του Ε.Αντώναρου, είναι χαρακτηριστικό:«Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας – ΧΑΘΗΚΑΝ για τη Νέα Δημοκρατία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Βόλος».
Αυτό θυμίζει περισσότερο τελευταία προειδοποίηση «capo dei capi» σε … πρωτοπαλίκαρο που έκανε το μοιραίο σφάλμα, παρά συνήθη πολιτική κριτική…

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Χάος στα εκλογικά: Ψηφοφόροι παίρνουν μόνοι τους ψηφοδέλτια και καταγγέλλουν ελλείψεις



Τραγελαφικές καταστάσεις σε πολλά εκλογικά τμήματα λόγω έλλειψης εφορευτικών επιτροπών. Καταγγελίες για έλλειψη ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων.

Ενώ το υπουργείο εσωτερικών υποστηρίζει ότι ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, καταφθάνουν σοβαρές ενδείξεις για το αντίθετο:

Τουλάχιστον 15 καταγγελίες έχουν καταφτάσει μέχρι στιγμής στο νομικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ από εκλογικά τμήματα με τις οποίες πληροφορούν ότι δεν δίδονται ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. (πηγή: Στο Κόκκινο)

Η Ηρώ Διώτη καταγγέλλει μέσω Facebook: Χωρίς εφορευτικές επιτροπές, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους μονο, ανοιχτά να επιλέγεις ποιο ευρωψηφοδέλτιο επιθυμείς, με διαδικασια χωρίς ανθρώπους να την βγάλουν εις πέρας, γίνονται εκλογές; κι όμως... Λαρισα, 12:18

Σε ρεπορτάζ του PatrasTimes.gr αναφέρεται:

Τραγελαφικές καταστάσεις, οι οποίες θέτουν εν αμφιβόλω την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας διαδραματίζονται από το πρωί στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας.

Η μη εμφάνιση των μελών στις εφορευτικές επιτροπές οδήγησε σε αυθαίρετες «λύσεις» στο πρόβλημα της παράδοσης ψηφοδελτίων στους εκλογείς σε πολλά από τα εκλογικά τμήματα .

Χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο από τα πιο πολυπληθή συγκροτήματα αυτά του 7ου Λυκείου και του πρώην ΕΠΑΛ στο τέρμα της οδού Αγ. Σοφίας όπου οι ψηφοφόροι για την ευρωβουλή έπαιρναν όποιο από τα ψηφοδέλτια επιθυμούσαν προς γενική θεά και κατάπληξη!

Βόμβα Βαρδουλακη στον ΣΚΑΙ για το εκλογικό αποτέλεσμα!


 image

Πριν από λίγο ο γνωστός επικοινωνιολογος αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα εκλεγεί…

από την παρούσα βουλή! 
Άναυδος ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν συνειδητοποιει τι λέει. 
Η απαντηση; Σας βάζω και στοίχημα!

Πολίτης συνελήφθη επειδή έβρισε τον Βενιζέλο και του είπε για τη λίστα Λαγκάρντ!


20140525-110800-40080269.jpg

Με το που έβγαινε ο αντιπρόεδρος της κυβερνησης, ένας πολίτης άρχισε να τον “στολίζει” πετώντας του ατάκες ακόμα για τη λίστα Λαγκάρντ!

Ο πολίτης τελικά συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

Γιατί η Τουρκία "τρέμει" με τον σεισμό που έγινε στο Αιγαίο - Πως προετοιμάζεται για μεγαλύτερο


Image

Τα ελληνικά νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου κουνήθηκαν για τα καλά αλλά άντεξαν. Αντιθέτως στην Τουρκία κυριολεκτικά τρέμουν το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου. Όχι μόνο λόγω των ζημιών και των πολλών τραυματιών αλλά επειδή ο σεισμός που φοβούνται ότι θα προκύψει αποτελεί γι΄ αυτούς στρατηγικό κίνδυνο.
Ο Χρήστος Μηνάγιας ειδικός στα θέματα της Τουρκίας συγγραφέας βιβλίων και αρθρογράφος επισημαίνει:

Κρίνεται σκόπιμο να τονισθεί ότι σχετικά με τους σεισμούς, που θεωρούνται ως εν δυνάμει απειλή, όλα τα τουρκικά ΜΜΕ, στις 31-1-2011, έκαναν εκτενή αναφορά στην πρόβλεψη του Αζέρου επιστήμονα Elçin Halilov για εκδήλωση σεισμού 6,5 ρίχτερ είτε στην Κωνσταντινούπολη είτε στη Σμύρνη, την περίοδο 2011-2015 και με μεγαλύτερη πιθανότητα τα έτη 2013 και 2014. Επίσης, ο εν λόγω επιστήμονας ενημέρωσε σχετικά την τουρκική πρωθυπουργία και συζητήθηκε η δημιουργία σταθμών συλλογής δεδομένων σε 5 διαφορετικές περιοχές της Τουρκίας. Ας σημειωθεί ακόμη, ότι ο Τούρκος καθηγητής Ahmet Mete Işıkara, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκικής Ημισελήνου, το Φεβρουάριο του 2011 συνέταξε ένα χάρτη με τις περιοχές στην Τουρκία που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πρόκληση μεγάλου σεισμού. Επιπρόσθετα δε, η τουρκική εφημερίδα Milliyet/13-6-2012 σε δημοσίευμα της ανέφερε τα εξής: «Ο καθηγητής Işıkara δήλωσε ότι δεν θα εκπλαγεί εάν μέχρι την 10-6-2013 εκδηλωθεί κάποιος σεισμός στην Τουρκία μεγέθους 6-6,9 ρίχτερ. Επίσης το ίδιο ισχύει εάν μέχρι το 2015-2016-2017 εκδηλωθεί κάποιος σεισμός μεγέθους 7 ρίχτερ. Σύμφωνα με τον καθηγητή  Işıkara, ως περιοχές υψηλού κινδύνου θεωρούνται οι: Tokat-Erzincan-Bingol-Elazig (7 ρίχτερ), Hatay (7 ρίχτερ), Σμύρνη (6 ρίχτερ), Marmara (6,5-7 ρίχτερ) και Gemlik (7 ρίχτερ).»

Οι Τούρκοι εκτιμούν ότι μετά από τον σημερινό σεισμό το ενδεχόμενο να προκύψει ένας ακόμη μεγαλύτερος στις περιοχές που φοβούνται γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι οι Τούρκοι τουλάχιστον προετοιμάζονται. Εμείς τι κάνουμε;

onalert

Οι Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και της Λουγκάνσκ ενώθηκαν στη Νέα Ρωσία



Οι επικεφαλής των αυτοαποκαλούμενων «Λαϊκών Δημοκρατιών» του Ντονέτσκ και της Λουγκάνσκ, υπέγραψαν την ένωση για τη δημιουργία της Νέας Ρωσίας.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των υποστηρικτών  της ομοσπονδοποίησης  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη Ντονέτσκ.

Σύμφωνα με το έγγραφο την Ένωση υπογράφει ο πρωθυπουργός του Ντονέτσκ, Αλεξάντρ Μποροντάι και ο επικεφαλής  της ‘Λαϊκής Δημοκρατίας της Λουγκάνσκ, Αλεξάντρ Καριακίν, το νέο κράτος ονομάζεται Νέα Ρωσία – Novorusiya.

http://www.echedoros-a.gr/2014/05/blog-post_2146.html

Tα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής δημοσκόπησης του Voltairos news