Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Το μνημειώδες ξεπούλημα της Ελλάδας

Ούτε οι Ναζί στην περίοδο της κατοχής, δεν έφτασαν σε παρόμοιες ακρότητες. Αλλά ούτε και οι αποικιοκράτες του 19ου αιώνα δεν κατέκλεψαν σε τέτοια έκταση τις αποικίες τους. Ο αφιονισμός του 4ου Ράιχ και ο Ραγιαδισμός των πολιτικών εκπροσώπων μας, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, θα αποτελεί μια τεράστια μελανή κηλίδα στην παγκόσμια ιστορία.

Γιατί Κύριε «Μιχαήλ Αντρέγεβιτς Σουσλόφ» είμαστε μονοφαγάδες;

Είναι απλά ανεξήγητο πώς ο άνθρωπος που όρθωσε το ανάστημα του στο Crans Montana της Ελβετίας πριν από δύο περίπου χρόνια, μετατρέπεται σήμερα στον πιο απροσδόκητο υποστηρικτή του νέο – οθωμανικού επεκτατισμού στην χώρα μας, με κούφια, εντελώς διάτρητα αλλά και αντιφατικά «επιχειρήματα».

Φοβαται αμφισβητηση ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ το βραδυ των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ και εβαλε τον ΑΔΩΝΙ να κατεβασει τον πηχυ???

Μηπως φοβαται καποιον ο ΚΟΥΛΗΣ η ο ΑΔΩΝΙΣ βλεπει και κατω απο 3,5% και ετοιμαζεται αυτος να τον διωξει .....Αποτυχία θα θεωρήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης το οποιοδήποτε ποσοστό που φέρνει «ψαλίδα» μικρότερη του 3,5%

Περιορισμός του Βερύκιου...Κοινή απόφαση Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά...

Κοινή απόφαση των Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά ήταν η μείωση του χρόνου συμμετοχής της ραδιοφωνικής εκπομπής του Δήμου Βερύκιου στην....

Τελειώνει το διπλό παιγνίδι της Τουρκίας με ΗΠΑ και Ρωσία

Του Γιάννη Κουτσομύτη
Το διπλό παιγνίδι του Ερντογάν με ΗΠΑ και Ρωσία έφτασε στα όρια του έχοντας καταφέρει να εξαντλήσει την υπομονή ακόμη και του Τραμπ, η θέση του οποίου υπέρ της ενίσχυσης της αμερικανικής αμυντικής βιομηχανίας είναι δεδομένη.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στην αλλαγή του πλαισίου ποινής για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για νεολαια συριζα
«Το υπουργείο Δικαιοσύνης να μην δεχθεί την αλλαγή του πλαισίου ποινής για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και να επανεξετάσει το νομικό ορισμό του βιασμού προς την κατεύθυνση συμπερίληψης περισσότερων περιπτώσεων τέλεσης του εγκλήματος»

Χρ. Βερναρδάκης: Προοδευτικό μέτωπο, ανάχωμα στον νεοφιλελευθερισμό και την άκρα Δεξιά


Αποτέλεσμα εικόνας για βερναρδακης
Ο στόχος μας είναι το διάστημα που έρχεται να ληφθούν ακόμη πιο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ίσως, και με μία μεγάλη εκδήλωση και ένα κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις, συλλογικότητες, φορείς, μεμονωμένους πολίτες, ώστε να μορφοποιηθεί αυτό το πολιτικό μέτωπο

Η κεντροαριστερή τραγωδία

Η υπερχρέωση του πλανήτη, η ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση και μη ισορροπημένη αναδιανομή των εισοδημάτων, στην εποχή της αλλαγής παραδείγματος που βιώνουμε, θα έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες – καθιστώντας ανεπαρκή τα πολιτικά συστήματα που υπάρχουν.

Γ. Τράγκας: «Πάμε ολοταχώς για αλλαγή συνόρων – Ο Τσίπρας κατέστρεψε την πατρίδα»

O Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, μίλησε για τις επικείμενες εκλογές, για την κόντρα Βαρώτσου- Ζορμπά σχετικά με τον «Δρομέα» αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γέροντας Παΐσιος: «Ο κόσμος θέλει να αμαρτάνει και θέλει τον Θεό καλό…»

Οι απομακρυσμένοι άνθρωποι από τον Θεό πάντα απαρηγόρητοι βρίσκονται και διπλά βασανίζονται.
Όποιος δεν πιστεύει στον Θεό και στην μέλλουσα ζωή, εκτός που μένει απαρηγόρητος, καταδικάζει και την ψυχή του αιώνια.

π. Ανδρέας Κονάνος: «Αν νηστεύεις, κάνε το με ταπείνωση, αν τρως όμως.. »

Αν νηστεύεις, κάνε το με ταπείνωση. Αν τρως, μην προκαλείς. Αν εσύ θες ταχινόσουπα, καν’ του παιδιού σου μια κοτόσουπα. Και δως του ένα φιλί σοκολατένιο.