Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

«Ξύλο» στη ΝΔ για το φιάσκο της Εξεταστικής – Όλοι εναντίον Μητσοτάκη

«Ξύλο» στη ΝΔ για το φιάσκο της Εξεταστικής – Όλοι εναντίον Μητσοτάκη 

Σοβαρές αναταράξεις βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Δημοκρατία, μετά το νέο φιάσκο της Εξεταστικής Επιτροπής, με τα βέλη σχεδόν όλων των εσωκομματικών «φραξιών» να επικεντρώνονται στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και του στενού επικοινωνιακού επιτελείου του.
Στο γαλάζιο στρατόπεδο καταλογίζουν αλλεπάλληλες επικοινωνιακές γκάφες στην ηγεσία.

Πραξικόπημα βουλευτών της Ενωσης Κεντρώων, διώχνουν τον Λεβέντη!

leventis6 

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

-Θα φάμε πολύ ξύλο και πολλά μπουγέλα από τους ψηφοφόρους μας
Kίνημα βουλευτών της Ενωσης Κεντρώων κατά του Βασίλη Λεβέντη εξαιτίας του φλερτ του τελευταίου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για βουλευτές οι οποίοι διαφωνούν για την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανοχή των οποίων δεν μπορεί να εξαγοράσει ο Λεβέντης που πετάει την σκούφια του για να γίνει υπουργός Δημοσίων Εργων.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ! Kαταρρέει η Deutsche Bank και μαζί της η Μέρκελ;


012087_MB30-02-1024x576
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην Γερμανία.
Γονάτισε η Deutsche Bank η οποία είναι ο καθρέφτης της φαύλης πολιτικής της Μέρκελ η οποία 6 χρόνια τώρα στηρίζει το χυδαίο πελατειακό κράτος της Ελλάδας.
Προφανώς η Deutsche Bank είναι η εικόνα του φαύλου γερμανικού πελατειακού κράτους. Εικόνα μιας Γερμανίας μεγάλες πολυεθνικές της οποίας είχαν (και εξακολουθούν να έχουν) σαν τρόπο διείσδυσης την δωροδοκία και τους κατά τόπους αχυρανθρώπους τους.

Ψωμιάδης: Offshore της πραγματικής Ν.Δ. το κόμμα του Μητσοτάκη

Ψωμιάδης: Offshore της πραγματικής Ν.Δ. το κόμμα του Μητσοτάκη 

Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης, χαρακτηρίζοντάς το «offshore εταιρεία της πραγματικής Ν.Δ.». Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία «αυτήν τη στιγμή δεν με εκφράζει».

Ρουκέτες Αντώναρου για Τσατάνη και βουλευτές της ΝΔ


Ρουκέτες Αντώναρου για Τσατάνη και βουλευτές της ΝΔ 

Σφοδρή επίθεση κατά τόσο της εισαγγελώς Τσατάνη όσο και των βουλευτών της ΝΔ που την καλύπτουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εξαπέλυσε ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Αντεπίθεση με «δώρα» και κοινωνικό πρόσημο από τον Τσίπρα – Τι ανακοινώνει

Αντεπίθεση με «δώρα» και κοινωνικό πρόσημο από τον Τσίπρα – Τι ανακοινώνει 

Τις απαντήσεις του στις γαλάζιες κατηγορίες για… κοινωνική αναλγησία και στο επιχείρημα «όλοι ίδιοι είμαστε» αναμένεται να δώσει σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής ο Αλέξης Τσίπρας.
Η κυβέρνηση, έχοντας περάσει διά πυρός και σιδήρου και με εμφανείς τις πληγές από την υλοποίηση μίας σκληρής συμφωνίας στρέφει όλο το ενδιαφέρον της στην κοινωνική ατζέντα και την υλοποίηση δεσμεύσεων για την ελάφρυνση των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων.

Στροφή της Τουρκίας προς τη Ρωσία.


 

Συνεχίζονται οι συλλήψεις. Το πρωί συνελήφθη στο θέρετρο του Μπόντρουμ η γνωστή δημοσιογράφος Ναζλί Ιλιτζάκ. Ακόμα, η Τουρκία στρέφεται όλο και περισσότερο προς την Ρωσία.
Η Ναζλί Ιλιτζάκ οδηγήθηκε στην κεντρική ασφάλεια της Κωνσταντινούπολης. Ανήκε στους
42 δημοσιογράφους των οποίων χθες ζητήθηκε η σύλληψη. Μόνον 10 έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής. Άλλοι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ενώ άλλοι κρύβονται. 

Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!!

incir
ΣΧΟΛΙΟ : Πρόσφατα Γέροντας του Αγίου Όρους είχε πει στον Δημοσιογράφο Διονύση Μακρή,ότι πυρηνική βόμβα θα σκάσει στη γειτονιά μας.Μήπως κοντεύει η ώρα; Διαβάστε τι γράφετε στις ΗΠΑ για τα πυρηνικά στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας που αγνοούνται…..

O Γ.Bαρουφάκης απειλεί να τινάξει στον αέρα τον ΣΥΡΙΖΑ: Κατεβαίνει στις εκλογές και αποκαλύπτει τα πρακτικά των Eurogroup που «καίνε» τον Α.Τσίπρα

varoufakis-tsipras 

Πολιτικό θρίλερ ξεκινά το φθινόπωρο καθώς με τις εκλογές να είναι σίγουρες, η ΝΔ δια στόματος Κ.Μητσοτάκη θέλει εξεταστική για τον Γ.Βαρουφάκη ο οποίος απειλεί να τινάξει στον αέρα τον ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας στην δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Eurogroup στα οποία συμμετείχε ενώ προανήγγειλε τη συμμετοχή του DiEM25 στις επόμενες ελληνικές εθνικές εκλογές, με μορφή που θα καθορίσουν τα μέλη του.