Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της Γραμματείας Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων



Κύριε υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κε. Δένδια, αφού σας ευχαριστήσουμε που μας απαλλάξατε από τον εφιάλτη των νέο ναζιστών, τους αριστεροφασίστες - μπαχαλάκιδες, τους νέο εισερχόμενους ισλαμιστές εγκληματίες, την εισερχόμενη πορνεία, τις ξεχασμένες για την πατρίδα μας ασθένειες και τέλος αφού δείξατε την συμπόνια σας και  το ανθρώπινο πρόσωπο της Τροϊκανής κυβέρνησης στους φονταμενταλιστές – ισλαμιστές – λαθρομετανάστες καιρός είναι να παραιτηθείτε και να αναλάβει κάποιος άλλος, ο οποίος θα είναι ικανός να διαχειριστεί την σημερινή πραγματικότητα χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση του επικοινωνιολόγου του.!!!


Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού                                        
Ανεξαρτήτων Ελλήνων       

Περνάμε στο επόμενο στάδιο ! Προ των πυλών το σκλαβοπάζαρο ... οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες!


Η Ελληνική Προεδρία θα ανοίξει ένα θέμα- φωτιά...

Ζήτημα χρόνου είναι σύμφωνα με έγκυρες πηγές του περιοδικού Επίκαιρα, το άνοιγμα από την Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ).

Καποιοι χρησιμοποιουν "ξυλινη γλωσσα"...ας ακουσουν λοιπον!!



Του Κώστα Παντελάκη.

Πρώτα φροντιζουν για τα νομοθετήματα υπέρ των εφοπλιστών, και των άλλων ανάλογων αναξιοπαθούντων,που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης, και μετά "βλέπουμε" τι θα γίνει με τη μεγάλη μάζα των αδύνατων και ζορισμένων,που αντέχουν τις κακουχίες.
Κι αυτός ο πεινασμένος όχλος ,δεν λέει να αλληλοφαγωθεί να λιγοστέψει να υσηχάσουμε.
Άκρα σου λέει,ετσι είναι τα άκρα;;;
Έπρεπε να είχαν σφαχτεί ως τώρα 10 φορές ,"οι κότες"!!!!
Λέγε- λέγε για “άκρα” πάντως όλη μέρα τα ΜΜΕ , ε που θα πάει;;
Θα δημιουργηθούν .

Βαξεβάνης: Τάιζαν τον δράκο, και τώρα τον σκοτώνουν για να αγιοποιηθούν

Φωτογραφία για Βαξεβάνης: Τάιζαν τον δράκο, και τώρα τον σκοτώνουν για να αγιοποιηθούν

Αιχμηρός για την κυβέρνηση αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, και τις συλλήψεις ηγετικών στελεχών που πραγματοποιούνται από το πρωί, εμφανίστηκε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού “Hot Doc” έγραψε με νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: “Απο το αδελφό κόμμα Ψωμιαδη φτάσαμε στην εγκληματική οργάνωση.
Ταιζαν το δράκο και τωρα θα τον σκοτώσουν για να αγιοποιηθούν ως Αη Γιώργηδες”.
newsnow.gr

Η Χρυσή Αυγή πιάστηκε το πλεόνασμα απέδρασε! Μαύρα μαντάτα από τρόϊκα και για στρατιωτικούς


Η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής και οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών και βουλευτών της επισκίασαν τη συνάντηση της τρόϊκας με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο.

Στην Ευελπίδων τα συλληφθέντα στελέχη της Χρυσής Αυγής - Το βίντεο της μεταφοράς τους Πρώτος βγήκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σιδηροδέσμιος και ακολουθούμενος από τον Ηλία Παναγιώταρο, το Νίκο Λαγό, τον Ηλία Κασιδιάρη και το Νίκο Μίχο. Στο πόρισμα των εννέα σελίδων, περιγράφεται η δομή της εγκληματικής οργάνωσης. Αρχηγός και «Φύρερ» ο Νίκος Μιχαλολιάκος.


«Θα φάτε μνημόνιο το βράδυ», φώναζε ο κ. Παναγιώταρος ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «δεν μας λυγίζει τίποτα». Μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στην Ευελπίδων για να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα και κατόπιν να οδηγηθούν στον ανακριτή, από όπου και θα πάρουν προθεσμία για την απολογία τους.

Με χειροπέδες και συνοδευόμενοι από άνδρες της ΕΚΑΜ οδηγήθηκαν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος - Εκτόξευσαν ύβρεις και απειλές


Στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι 19 συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους στην «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή.

Πρώτος από το κτίριο της ΓΑΔΑ βγήκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες, συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΚΑΜ.

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης ανανεώνουν τις ιστοσελίδες τους κάθε μισή ώρα με τις τρέχουσες εξελίξεις


«Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», λέει το BBC αναφερόμενο στις σημερινές συλλήψεις.
«Εκτός από τον γενικό γραμματέα έχουν συλληφθεί τρεις ακόμη βουλευτές. Μεταξύ αυτών και ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης καθώς επίσης και εννιά μέλη του κόμματος», επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο τονίζοντας παράλληλα ότι «εκκρεμούν και νέα εντάλματα σύλληψης.»

Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Στα 73 της χρόνια πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου Εφυγε χθες η Βέμπο του λαϊκού τραγουδιού


Της ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ
Η«Συλβάνα» του Σταύρου Τζουανάκου κι ένας διαγωνισμός ταλέντων έγιναν αιτία να ανακαλύψει η Πάτρα, αρχές δεκαετίας του '50, το ηχόχρωμα της μικρής Πολυτίμης. Ενας Πατρινός κουρέας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης επιβεβαίωσαν το ιδιαίτερο λαϊκό μέταλλο της «κατιφεδένιας φωνής» της, όπως την περιέγραψε ποιητικά μερικά χρόνια αργότερα ο Θωμάς Κοροβίνης.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πρωτογενές πλεόνασμα αηδίας

 Το μέλλον μας, λέει, διαπραγματεύεται με την Τρόικα, ετούτες τις ώρες ο οικονομικός διευθυντής της κυβέρνησης των Ολετήρων, καθώς, λέει, οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις. Πώς να μην έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις, αφού οι γελοίοι κυβερνήτες μας δεν τολμούν να επιβάλλουν, στο σύνολό τους, τα μέτρα που έχουν συνυπογράψει, ίσως επειδή δεν διαβάσανε αυτά που πάνω στη φούρια τους υπέγραψαν, θέτοντας έτσι υπό ευθεία αμφισβήτηση την επιτυχία του προγράμματος «διάσωσης».

Κι όλη αυτή η φούρια, προκειμένου να εκταμιεύονται οι καινούριες δόσεις για να εξυπηρετούνται οι παλιές δόσεις των ειδεχθών δανείων που όλοι πια έχομε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Λογιστικές χρεώσεις και τοκοφόρες πιστώσεις. Το διάφορο των τόκων στο λογαριασμό του ραγιά, παρακαταθήκη για τα εγγόνια του, μαζί με τα χρεολύσια.

Κεντρικό θεώρημα των διαπραγματεύσεων, λέει, θα είναι η επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος στο τέλος της χρονιάς, καθώς στην κυβέρνηση των Ολετήρων, ευλόγως, διαβλέπουν την προφανή διάθεση των ελεγκτών να θέσουν θέμα νέων μέτρων, στη βάση της ρήτρας που προβλέπεται από τον μηχανισμό αυτόματης προσαρμογής που, όπως είναι γνωστό, έχουν συνομολογήσει.

Τα μπαχαλόπαιδα του συστήματος δεν τα πειράζει κανείς


Τώρα που δώσατε άλλοθι στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ – ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ασχολείστε μόνο με τους ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα μας ταράξουν στις δήθεν αντιρατσιστικές – αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και θα κάψουν τα μαγαζιά, τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, εμάς τους ιδίους αλλά κανείς δεν θα ασχοληθεί με τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος.!!!

 Όπου νάνε θα αρχίσουν οι μαϊμού δημοσκοπήσεις που θα παρουσιάζουν την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με ανεβασμένα ποσοστά.!!!

Αυτές οι μαλακίες περί δημοκρατικού τόξου είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά. Ο λόγος που μιλάνε για ένα φανταστικό δημοκρατικό τόξο, είναι για να μπορούν να έχουν κάποιους εκτός.!!
Ποιο και τι είναι αυτό το φανταστικό δημοκρατικό τόξο;;; ποιοί θα είναι εντός και ποιοί εκτός;;; τι εξυπηρετεί και ποιους;;;

Ελλάδα: όταν η νεοφιλελεύθερη δικτατορία απειλεί με στρατιωτική δικτατορία!


Όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο. Το συστημικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε άριστα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί στην Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκλογή της Μέρκελ στη Γερμανία.

Τι πέτυχε η Ευρωπαϊκή νεοφιλελεύθερη δικτατορία:

1ον: αποπροσανατόλισε για άλλη μια φορά τους πολίτες, Έλληνες και Ευρωπαίους, από τα νέα μέτρα στα οποία επιμένει η Μέρκελ, πίσω από την οποία βρίσκονται οι μεγαλοτραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο, και τα οποία έχουν σαν στόχο, όχι μόνο να ολοκληρώσουν το νεοφιλελεύθερο πείραμα στην Ελλάδα, αλλά και να το επεκτείνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και στην ίδια τη Γερμανία.

2ον: μάζεψε τα λουριά της Χρυσής Αυγής που πήρε φόρα και κινδύνευε να βγει εκτός του ελέγχου της. Αλλά τόσο, όσο χρειάζεται για να συνεχίζει να παίζει τον ρόλο του μπαμπούλα σε περίπτωση μιας απροσδόκητης νέας ανόδου της Αριστεράς και τόσο όσο χρειάζεται για να ενισχυθεί, ενδεχομένως, σε ψήφους, η ακροδεξιά πτέρυγα της νεοφιλελεύθερης δεξιάς, από τους μετριοπαθέστερους των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που οργάνωσε, όπως πάντα, το συστημικό κατεστημένο.

Θεωρίες Συνωμοσίας

 Με αφορμή την δολοφονία του Φύσσα, μυρίστηκαν τα όρνια το αίμα και βγήκαν από τις φωλιές τους. 

Πάει πολύς καιρός τώρα που δε βλέπω τηλεόραση, αποφεύγω και το καθεστωτικό ραδιόφωνο, αλλά εχθές το βράδυ στήθηκα επί τούτου μπροστά στην τηλεόραση. Δεν ήταν τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι τα φανταζόμουν: σαράντα πέντε λεπτά της ώρας του δελτίου των οχτώ αναλώθηκαν σε θεματολογία με άξονα το φονικό και άλλα τρία ή τέσσερα για την επικείμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόικας. Πολύ βολικά, γίνεται και στα κανάλια της Τηλεδημοκρατίας  μας ο ίδιος κακός χαμός που γίνεται και στο διαδίκτυο. 

Μυρίστηκαν λοιπόν τα όρνια το αίμα του νεκρού και άρχισαν να φτερουγίζουν κράζοντας, μέχρι που υποχρεώθηκε να βγει κι ο πατέρας για να πει ότι ο Killah P δεν ανήκε σε κανενός το κόμμα. Ανήκε, πιθανόν, κι αυτός στους πολλούς υπόλοιπους Έλληνες που έχουμε πια καταλάβει ότι άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, όλοι τους βρωμάνε μέσα σ’ εκείνη τη Βουλή των Αχρησίμευτων κι ότι πρέπει να μπει εκεί μέσα φρέσκος αέρας, να παρασύρει μακριά τη δυσωδία. Δεν ξέρω, αυτό υποθέτω από τα λόγια του πατέρα: «το παιδί μου ήταν ελεύθερο μυαλό, δεν ανήκε πολιτικά πουθενά, μιλούσε για αγάπη και ειρήνη». Τελεία. 

Σ’ αυτό το θέατρο σκιών, τι περιμένεις?

 Δουλεύει με τη γνωστή του δεξιοτεχνία το ξίφος, ο Μαυροντυμένος Τιμωρός, χαράζει το «Χι», χαράζει και το «’Αλφα» στην μπλούζα του αταίριαστου∙ και μετά, ξεπερνώντας σε αποφασιστικότητα τον χάρτινο ήρωα των παιδικών χρόνων, του καρφώνει το ξίφος στην καρδιά∙ κρεμάει και τη φωτογραφία του ανδραγαθήματος στα μανταλάκια. Δεν είναι πια αστείο, αποφαίνονται οι ψιττακοί της τηλεδημοκρατίας μας –μέχρι χθες, φαίνεται, ήταν αστείο- ανάβουν και τα τηλέφωνα των δημο(σ)κόπων…

Πλημμύρισε ο τόπος δημοσκοπήσεις. Με τα Ρεμάλια με τα Μαύρα να ανεβαίνουν πριν το φονικό. Με τους Αυγουλοκέφαλους να πέφτουν μετά το φονικό, αλλά εν τω μεταξύ, ο Κατσαριδιάρης είναι παιδί τεφαρίκι με ευφράδεια και χάρη και ρίχνει και κανένα χαστούκι που και που… Έτσι προηγείται στις προτιμήσεις των Αθηναίων για τη θέση του Δημάρχου και προειδοποιεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα περάσει στα χέρια των φίλων, των δικών του και της Ουρανίας.

Die Zeit: Κοιτάσματα έως 100 δισ. ευρώ στην Κύπρο - Φόβος νέων εντάσεων με την Τουρκία

Ότι η αξία των κοιτασμάτων στην Κύπρο εκτιμάται στα 30 έως 100 δισεκατομμύρια ευρώ αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γερμανικής εφημερίδα Die Zeit.

Με το ολοσέλιδο ρεπορτάζ της που φέρει τίτλο "Όλα στην Αφροδίτη", η Die Zeit εκτιμά ότι είναι αρκετά χρήματα για να καλυφθεί το δημόσιο χρέος και να έρθει νέα ευημερία στη χώρα.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει εάν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα καθώς το σχέδιο του προέδρου Αναστασιάδη κινδυνεύει να αποτύχει.

«Θα μπορούσε να σκοντάψει σε τεχνικά προβλήματα και σε κόστη, κυρίως όμως στην εχθρότητα ανάμεσα στο ελληνοκυπριακό νότο και τον τουρκοκυπριακό βορρά».

Ακόμη κι αν η κυπριακή κυβέρνηση καταφέρει να εξορύξει τα κοιτάσματα μονομερώς, χωρίς δηλαδή την εμπλοκή των Τουρκοκύπριων, όπως σημειώνει η εφημερίδα, η Λευκωσία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μεταφέρει το φυσικό αέριο μέσω της Τουρκίας, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 70 χλμ.

Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ στα νοσοκομεία και οι λαθρομετανάστες τίποτα..


Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ στα νοσοκομεία και οι λαθρομετανάστες τίποτα..

Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία και οι λαθρομετανάστες δωρεάν όπως πάντα.

Αυξάνουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία στα 25 ευρώ από τα 5 που είναι μέχρι σήμερα  με εξαίρεση τους άπορους, ανασφάλιστους, δηλαδή τους Λαθρομετανάστες.

Αυτή είναι η πολιτική της Τροϊκανής Δικομματικής κυβέρνησης να διαλύσει τα πάντα (υγεία, παιδεία, εργασία,) και να επιβάλει την Παγκόσμια τάξη των αφεντικών της.!!!

Τι είπε στην κατάθεσή της η αστυνομικός που συνέλαβε τον Γ. Ρουπακιά

Τι είπε στην κατάθεσή της η αστυνομικός που συνέλαβε τον Γ. Ρουπακιά
Η 24χρονη αστυνομικός Αγγελική Λ., η οποία μαζί με άλλον συνάδελφο της συνέλαβε τον Γιώργο Ρουπακιά, κατέθεσε για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της τρίτης στην Αμφιάλη.

Η νεαρή αστυνομικός, που βραβεύεται την ερχόμενη εβδομάδα για το θάρρος της και για τη σύλληψη του δολοφόνου, έκανε λόγο για τον δραματικό διάλογο που είχε με τον χτυπημένο Παύλο Φύσσα λίγο πριν ξεψυχήσει, αλλά και τα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν από τη στυγερή δολοφονία. 
«Πού πας να φύγεις ρε...» φώναζε ο 35χρονος στον φονιά, που προσπαθούσε να διαφύγει. Παρά τις θανατηφόρες πληγές του το θύμα κατάφερε να υποδείξει τον δράστη.
Διαβάστε την κατάθεσή της:
«Είμαι αστυνομικός. Ειδικός φρουρός και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά. Χθες 17-9-2013 ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τις 19.00 ως τη 01.00 στο Κερατσίνι. Εγώ ήμουν συνοδός σε μηχανή συναδέλφου. Την 23.59 ώρα της 17ης λάβαμε σήμα από το Κέντρο ότι γύρω στα 50 άτομα στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Ιφιγενείας με ρόπαλα στα χέρια κατευθύνονται για την καφετέρια ΚΟΡΑΛΛΙ . Σε 10 περίπου λεπτά φτάσαμε στο σημείο... Εκεί ενσωματωθήκαμε με κάποια ακόμα ομάδα ΔΙΑΣ, συνολικά είμαστε οκτώ αστυνομικοί με τέσσερις μηχανές. Στην οδό Π. Μελά, που είναι παράλληλη της Τσαλδάρη, είδαμε διασκορπισμένα γύρω στα 30-40 άτομα. Κατά κάποιο λόγο ήταν μαυροφορεμένα, κάποιοι φορούσαν κράνη, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούσαν αντικείμενα, που φαίνονταν από εκεί που ήμασταν ως ρόπαλα... Στο σημείο, όπου ήμασταν δεν υπήρχε πολύ φως...

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πογκρόμ διώξεων στην Ιερισσό

Όταν, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής της Ν.Δ. και εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, έβαλε στο ίδιο τσουβάλι την εγκληματική δράση των χρυσαυγιτών με τους αγώνες των κατοίκων κατά των µεταλλείων χρυσού, μιλώντας για κατάλυση της νομιμότητας 
και του συντάγματος στις Σκουριές, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής περίμεναν ότι σύντομα οι δηλώσεις του θα έβρισκαν ευήκοα ώτα.

Πράγματι, λίγα 24ωρα μετά, οι αμήχανες απέναντι στην παρακρατική δράση της Χ.Α. αρχές έδειξαν αξιοθαύµαστα αντανακλαστικά και κάλεσαν σε απολογία, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, 27 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ιερισσού και της Θεσσαλονίκης με βαρύτατες κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για σύσταση «εγκληµατικής οργάνωσης».

Συγκεκριμένα οι 27 καλούνται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε η εισαγγελέας Χαλκιδικής, να εμφανιστούν αύριο Παρασκευή στη ΓΑΔΘ προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν εξηγήσεις για παραβάσεις που αφορούν το σύνολο σχεδόν του Ποινικού Κώδικα και του αντιτρομοκρατικού νόμου.

Ο Τέρενς Κουίκ για την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Σαν σήμερα, τα καθάρματα της 17Ν, τα φίδια της τρομοκρατίας, δολοφόνησαν πισώπλατα τον Παύλο Μπακογιάννη.

Δυστυχώς, είχα το θλιβερό ρόλο να διαχειριστώ πρώτος την είδηση της δολοφονίας από την εκπομπή μου «Πρωινή Γραμμή» του ΑΝΤ1 Fm.

Και πάνω απ’ όλα, λυπάμαι που από το δικό μου στόμα έμαθαν τα παιδιά του, η Αλεξία και ο Κωνσταντίνος τη δολοφονία του πατέρα τους. Το ίδιο και η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και οι δύο οικογένειες. Ενός πολιτικού αρχηγού και ενός παπά.

Αυτή η θλιβερή επέτειος, κατά σύμπτωση φέτος, συμπίπτει με θύελλα γεγονότων. Απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω το τι είχε πει ο Παύλος Μπακογιάννης, φράση που είναι χαραγμένη και επάνω στον τάφο του στο Καρπενήσι:

Ενώ όλοι ασχολούνται με την ΧΑ η τρόικα ετοιμάζει νέα εξαθλίωση των Ελλήνων - Καλό το κόλπο αντωνάκη ... αλλά μάλλον δε μασάμε πλέον !!!

Το μέλλον των Ελλλήνων πολιτών διαπραγματεύεται αυτή την στιγμή ο Γιάννης Στουρνάρας με την τρόικα, καθώς οι δανειστές έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις για να επιβάλουν νέα μέτρα, σε έναν λαό που έχει άδειες τσέπες.

Ο στόχος είναι εμφανής, ώστε όλοι να βρεθούν να χρωστάνε έστω και μερικά ευρώ, καθότι θα είνα αρκετά για να δημευθούν τα σπίτια των Ελλήνων.

Κεντρικό ζήτημα θεωρείται πλέον το πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος της χρονιάς, καθώς στην κυβέρνηση διαβλέπουν διάθεση των ελεγκτών να θέσουν θέμα νέων μέτρων στο τραπέζι. Η σημερινή ημέρα θα κρίνει όμως και την τροπή που θα λάβει η περιπέτεια για το μέλλον των ΕΑΣ-ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ. Η συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την Τρόικα είναι σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί.

Στις συναντήσεις με τον Γιάννη Στουρνάρα θα εξεταστούν όλα τα θέματα που είναι συνδεδεμένα με την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ στα μέσα Οκτωβρίου, δηλαδή:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Κ.Ε.Ε.Δ. ΤΗΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

"Εδώ και κάτι αιώνες, μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα,η μάλλον, σαν να μη λέει να ξημερώσει."

Του Κώστα Παντελάκη*

"Εδώ και κάτι αιώνες, μοιάζει σα να μην πέρασε μια μέρα,η μάλλον, σα να μη λέει να ξημερώσει."
Το συστημα δεν έχει καιρό για νάζια, υπνωτικά χάδια και περίπλοκα καμώματα. Η κυνική του βουλιμία, με οδηγό τους πολιτικούς αισθητήρες και τους εκτελεστικούς του βραχίονες, αρπάζει ό,τι βρει στο πέρασμα του. Έτσι οδηγείται σήμερα στην ιστορική ανακεφαλαίωση όλων των μορφών και τρόπων επικυριαρχίας ,των προηγούμενων εκμεταλλευτικών συστημάτων και την ενσωμάτωση στον σημερινό μηχανισμό του. Θα βλέπουμε ολο και περισσότερο να συνυπάρχουν στην ίδια δομή,οι πιο πανάρχαιες απάτες με τα πιο καλοστημένα ψεύδη. Οι πλέον βάρβαρες πρακτικές ,με τις επιστημονικά επεξεργασμένες μεθόδους υποταγής των λαων.

Καμμένος κατά του ναζισμού.Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...να εξαλείψουμε τις νέες εκφράσεις της πολιτικής του άξονα...

Καμμένος: Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τον ναζισμό
Καμμένος: Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τον ναζισμό



«Τιμάμε τους νεκρούς, τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους διόπους του ‘Βασίλισσα Όλγα’ που έπεσαν από εχθρικά πυρά, από τα πυρά του φασισμού και του ναζισμού. Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμενοι για την ελευθερία των Ελλήνων, μαχόμενοι μαζί με τους συμμάχους απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα, που δυστυχώς επανήλθαν στην πατρίδα μας με δύο πρόσωπα» δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στη Λέρο, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα».

«Το ένα πρόσωπο είναι των νεοναζιστών, οι οποίοι υιοθετούν ως πρότυπά τους εκείνους που κατέσφαξαν τους Έλληνες, εκείνους που δολοφόνησαν τους πατεράδες μας, εκείνους που τους στέρησαν την ελευθερία για αρκετά χρόνια στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το άλλο πρόσωπο του ναζισμού είναι το πρόσωπο του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, το πρόσωπο του οικονομικού Γερμανικού Ράιχ που έρχεται, όχι με όπλα, αλλά με οικονομικά μέσα, να κατακτήσει την πατρίδα μας.

Προς γενικό ξεπούλημα όλων των εθνικών θεμάτων

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Από την πρώτη μέρα που η προδοτική κλίκα του Γιωργάκη μας οδήγησε με πλαστά στοιχεία και με δόλιο και θεατρικό τρόπο, όπως εκείνο το περίφημο διάγγελμα του Καστελόριζου, (στον Γιωργάκη αξίζει το όσκαρ ηθοποιίας; ή μάλλον υποκρισίας) στο μνημόνιο, είχαμε επισημάνει τον μεγάλο κίνδυνο να ξεπουληθούν όλα τα εθνικά μας θέματα.
Τώρα διαπιστώνουμε με μεγάλη ανησυχία όλη αυτή η διαδικασία βρίσκεται στην τελική της φάση και σταδιακά ολοκληρώνεται με τον πιο μειοδοτικό τρόπο για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, Barbaros Hayrettin Paşa, διεξάγει έρευνες στην υφαλοκρηπίδα ανοιχτά του Καστελόριζου, (βλέπε δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου στις 26/9), για την ανέυρεση ενεργειακών κοιτασμάτων χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από ελληνικής πλευράς.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Παπαδημούλης: Όχι στον φασισμό, όχι στο μνημόνιο

Παπαδημούλης: Όχι στον φασισμό, όχι στο μνημόνιο
Παπαδημούλης: Όχι στον φασισμό, όχι στο μνημόνιο
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή ενδεχόμενα νέα μέτρα, εξέφρασε την αντίθεση του.
«Η κυβέρνηση παίρνει νέα αντικοινωνικά μέτρα και ετοιμάζει, μαζί με την Τρόικα, το νέο Μνημόνιο. Όχι στον φασισμό και μαζί, Όχι στο μνημόνιο», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o κ. Παπαδημούλης.

Κλαίνε τώρα οι αβανταδόροι της ακροδεξιάς…

Κλαίνε τώρα οι αβανταδόροι της ακροδεξιάς…
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι που σήμερα οδύρονται για τη Χρυσή είναι οι ίδιοι που κάποτε αβαντάριζαν την ακροδεξιά οι συστημικοί δημοσιογράφοι όχι μόνο πρόβαλλαν τους εκπροσώπους αυτού του κόμματος, αλλά τους αβαντάριζαν κιόλας, σχεδόν απροκάλυπτα!

Του Μάρκου Μουζάκη

Παρακολουθώ τούτες τις μέρες πολλούς καθεστωτικούς δημοσιογράφους αλλά και «κλασικούς» εκπροσώπους του μεταπολιτευτικού συστήματος να οδύρονται για το πού φτάσαμε λόγω της φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής, να αποκαλύπτουν, να ομνύουν στο όνομα της Δημοκρατίας, να ολοφύρονται για την άνοδο αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος, να σκίζουν τα ιμάτιά τους για την ανάγκη απάντησης της Πολιτείας, να…, να…
Θα ήσαν όλοι αυτοί, πολιτικοί (φυσικά δεν αναφέρομαι ισοπεδωτικά σε όλους, άλλωστε μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε μεταξύ μας…) και δημοσιογράφοι  πειστικοί στα σημερινά τους δάκρυα, αν όλα τα προηγούμενα χρόνια κρατούσαν μια εξίσου αποφασιστική στάση έναντι της κάθε μορφής ακροδεξιάς.

Πολιτική κόντρα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

Πολιτική κόντρα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής
-Οι προσδοκίες για κοινή στάση των κομμάτων απέναντι στο εθνικιστικό κόμμα εξελίχθηκαν σε έντονη αντιπαράθεση -Η στάση του Μαξίμου και η ανησυχία της Αριστεράς
Πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με αφορμή την άρνηση του πρωθυπουργού να ζητήσει τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να συζητηθούν οι τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος της Χρυσής Αυγής.
Οι προσδοκίες για κοινή στάση των κομμάτων απέναντι στο εθνικιστικό κόμμα εξελίχθηκαν σε έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης με εκκατέρωθεν βολές και αιχμές για τη στάση τους.
Ο διάλογος, τόσο μεταξύ των κομμάτων όσο και στο εσωτερικό αυτών για τη χρησιμότητα ή μη της σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών συνεχίζεται, την ώρα που όλοι περιμένουν να οριστεί ημερομηνία για τη διεξαγωγή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Στον εισαγγελέα ο φρουρός του Μπαρμπαρούση

Στον εισαγγελέα ο φρουρός του Μπαρμπαρούση
Στον εισαγγελέα ο φρουρός του Μπαρμπαρούση

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο φρουρός και πρώην οδηγός του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος συνελήφθη χθες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή έρευνα βρέθηκαν ένα αστυνομικό πηλίκιο, ένα κράνος με καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και μία φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία ανήκουν στον πρώην οδηγό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ανακοίνωση κόλαφος Καπερνάρου για τις διώξεις στην αστυνομία.

«Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Δένδιας επιδίδεται σε έναν αγώνα δυσφήμισης και προσβολής όλων των Ελλήνων Αστυνομικών μέσω της τηλεοπτικής προβολής των ελέγχων που γίνονται για τις σχέσεις του Σώματος με τη Χρυσή Αυγή.

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων
δεν χρειάζεται κάμερες και δελτία Τύπου για να κάνει τη δουλειά της επί συγκεκριμένων υποθέσεων. Οι Έλληνες αστυνομικοί των 700 ευρώ δεν θα γίνουν το άλλοθι για να καλυφθούν τα τρομακτικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και δεν θα εξυπηρετήσουν τις μικροκομματικές στρατηγικές του κ. Δένδια και της κυβέρνησης Σαμαρά. Το «τσουβάλιασμα» των αστυνομικών δεν βοηθάει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕΤΑ ΔΙΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Το ΟΛΥΜΠΙΑ ηταν το μονο που αναφέρθηκε απο την πρωτη στιγμη στην καρδια του σκανδάλου, που δεν ηταν αλλο απο μια τραπεζική απατη τεράστιων διαστάσεων που την πλήρωσε ο Ελληνικος λαός μέσω μνημονιου. Και φυσικά, ο κύριος Προβόπουλος δεν ειδε τιποτα. Αν δεν έβγαινε στην δημοσιότητα απο εφημερίδα, θα συνέχιζε η συμμορια των τραπεζιτών να ροκανίζει τα εκατομμύρια χωρις κανεις να ασχοληθει. Υπήρξε περιπτωση που η συμμορια εκταμίευσε 30 εκ. Ευρώ σε μια νυχτα! Που ειναι λοιπον η BlackRock; Που ειναι ο Προβόπουλος; Πόσοι επίορκοι θα βρεθούν ακομα για να τους καλύψουν και να εκβιάζουν τον κόσμο με μηνύσεις και τρομοκρατια για να το βουλώνει; Ειστε πλεον συνυπεύθυνοι στην ληστεία της πατρίδας και θα λογοδοτησετε.

Βύρων: Ινδικό χοιρίδιο η Ελλάδα

Βύρων: Ινδικό χοιρίδιο η Ελλάδα
Βύρων: Ινδικό χοιρίδιο η Ελλάδα

Κριτική ακόμη και στη Νέα Δημοκρατία ασκεί στο βιβλίο του «Ποια Ευρώπη;», που σύντομα θα βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, ασκεί ο Βύρων Πολύδωρας.

Ο συγγραφέας επέλεξε σε κάθε σελίδα του βιβλίου να εξαπολύει βολές κατά της ΕΕ, της Γερμανίας, αλλά και κατά των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών...

Χαρακτηρίζει την Ελλάδα «ινδικό χοιρίδιο για το απόλυτο πείραμα» και προσθέτει, σε ό,τι τον αφορά: «Αντιστέκομαι προς την τρόικα και τους πειθήνιους προς αυτήν κυβερνώντες, επιλέγοντας στην κατάσταση ανάγκης που βρισκόμαστε να αγωνίζομαι για τη σωτηρία του λαού μας, παρά για τους τόκους των τοκογλύφων δανειστών μας...

«Κλείδωσε» ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων

«Κλείδωσε» ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων
Μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα εντός σχεδίου οικόπεδα που βρίσκονται σε χωριά και μικρούς οικισμούς της χώρας, αλλά ακόμη περισσότερους φόρους για τα οικόπεδα που κατέχουν οι φορολογούμενοι σε αστικές και ακριβές περιοχές προβλέπει το σχέδιο με τις τελευταίες αλλαγές στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.
Η κυβέρνηση πήρε πίσω την κλίμακα για τον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων στα εντός σχεδίου και οικισμού οικόπεδα, που θα οδηγούσε από το 2014 σε υπέρμετρη επιβάρυνση -και έμμεση "κατάσχεση" από το κράτος- όλων των ευτελούς αξίας ακινήτων.
Το τελικό σχέδιο στο οποίο συμφώνησαν Τρόικα και υπουργείο Οικονομικών, με βελτιώσεις –εν σχέση με το αρχικό- για οικόπεδα και αγροτεμάχια αλλά χωρίς αλλαγές για τα κτίσματα και τα σπίτια, δόθηκε στο ΠΑΣΟΚ και θα πάρει άμεσα τον δρόμο για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή, αφού περάσει και από διαβούλευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τα εξής: Μειώσεις αλλά και αυξήσεις στους συντελεστές υπολογισμού του φόρου για τα εντός σχεδίου οικόπεδα.
Πιο συγκεκριμένα:

Γ. Λα'ι'νιώτης: ''Κοινός εχθρός όλων των Ελλήνων το σάπιο πολιτικό σύστημα''


Του Γιάννη Λαϊνιώτη *, 

«Ωραίο το παραμύθι περί των δύο άκρων που προσπαθεί απεγνωσμένα να λανσάρει εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία, που «συγκυβερνά» με το ΠΑΣΟΚ εκτελώντας ασμένως τις εντολές της τρόικας, αλλά δεν έχει δράκο. Και, κυρίως, δεν πιάνει.


Την περιβόητη και γελοία αυτή θεωρία προσπάθησε να φέρει πρόσφατα στο προσκήνιο από την πίσω πόρτα ο δοτός βουλευτής και συνεργάτης του δήθεν πρωθυπουργού, προφανώς με την πλήρη εξουσιοδότησή του. Ο σκοπός, ένας και μοναδικός: να ρίξει στάχτες στα μάτια των απεγνωσμένων πολιτών, να τους διχάσει, και να τους βάλει σε μια ατέρμονη διαμάχη, καταστροφική για όλους και για την πατρίδα μας.
Αλλά ο δοκιμαζόμενος από τη σκληρή μνημονιακή πολιτική ελληνικός λαός δεν «τσιμπάει» πλέον και δεν θα τους κάνει το χατίρι να μπει στο «τρυπάκι» των (δήθεν) άκρων και στο λούκι μιας εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα αντιπαράθεσης. Μόνο και μόνο για να βγουν λάδι, αλώβητοι, οι καταστροφείς του.

ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ «ΜΙΛΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Eίναι ν 'απορεί κανείς όταν βλέπει όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.
Η Συγκυβέρνηση είναι "άφθαρτη" σε ποσοστά, μιας και συνεχίζει την "πετυχημένη" συνταγή των Μνημονίων, ενώ το κόμμα του Καμμένου παρουσιάζεται πάντα "πατημένο" κι ενίοτε με το στανιό να μπαίνει στη Βουλή.
Ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν τη δική τους απάντηση μέσα από το Βελλίδειο (βλ. φώτο) εκείνο το βράδυ της Τετάρτης.Σε δύσκολους καιρούς όπου οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στα Πολιτικά Κόμματα, κατάφεραν να γεμίσουν ολόκληρη την αίθουσα του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου και ν 'αποδείξουν πως "ήρθαν" για να πρωταγωνιστήσουν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισαν σχέδιο έκτακτης ανάγκης εν όψει σοβαρών ταραχών!


Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! BOB MANDEL Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας . ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη δημοσίευση 9 Φεβ 2013
Η δημιουργια του ευρω ειχε σαν στοχο να υποδουλωσει τις εκλεγμενες κυβερνησεις σε μια οικονομικη φορμουλα.

Η οικονομικη αυτη φορμουλα λεγεται ο κανονας του3% και ο τελικος σκοπος ηταν να δημιουργηθει
κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατια.Δειτε το βιντεο.
Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ

Το υπουργείο Οικονομικών θα απενεργοποιεί άμεσα το ΑΦΜ σε όσους δεν ρυθμίζουν τα χρέη τους προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία... 

Με ακαριαίο θάνατο ουσιαστικά θα τιμωρούνται πλέον όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες μη ρυθμισμένες
οφειλές, καθώς με τη διαγραφή του ΑΦΜ θα μπλοκάρονται όλες οι συναλλαγές και κάθε οικονομική δραστηριότητα. Πολύ απλά αυτό σημαίνει πως... Όσοι έχουν οφειλές προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και δεν έχουν κάνει ρύθμιση τότε θα χάνουν και τη δυνατότητα να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα αλλά ακόμη...

Το μέτρο αυτό χαρακτηρίζεται ως ακαριαίος θάνατος για τις επιχειρήσεις γιατί: 

Τί ζήτησε η τρόικα από το ΤΑΙΠΕΔ;


taipedΤην επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη λήψη των αποφάσεων, φέρεται να ζήτησαν από την ηγεσία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), οι επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι μετέβησαν αργά το απόγευμα στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του Ταμείου παρουσίασε την έως τώρα υλοποίηση του προγράμματος, επισημαίνοντας ότι, μαζί με τα αναμενόμενα έσοδα από τον ΟΠΑΠ, διαφαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί ο εισπρακτικός στόχος για έσοδα 1,5 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις έως το τέλος του 2013 (έως τώρα λογιστικά, 1 δισ. ευρώ).

«Λουκέτα» στα πανεπιστήμια

«Λουκέτα» στα πανεπιστήμια
«Λουκέτα» στα πανεπιστήμια



Ρεπορτάζ: Τριανταφύλλου Αντώνης



Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -και πιο συγκεκριμένα στα πανεπιστήμια- μεταφέρεται πλέον το θερμό απεργιακό μέτωπο της Παιδείας. Μετά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το δρόμο της αναστολής λειτουργίας επέλεξαν από χθες και τα δύο μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αττικής, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται οι εξετάσεις, οι εγγραφές των πρωτοετών, η ορκωμοσία των αποφοίτων, ενώ δεν εκδίδεται και κανενός είδους πιστοποιητικό από τις διοικητικές υπηρεσίες. Πρακτικά, παύει κάθε λειτουργία ακαδημαϊκή ή διοικητική.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! “ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ O…”


ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβει πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, όπου υπό την προεδρία Γιώργου Βλάχου έγινε πραγματική εξέγερση για την αίσχιστη τροπολογία που ανοίγει διάπλατα την πόρτα στη νομιμοποίηση της μίζας και του μαύρου χρήματος μέσω “αγοράς” μετοχών από εφοπλιστές!

Υπό το βάρος του σφυροκοπήματος για το “ποιούς επιχειρούν να ξεπλύνουν οι εμπνευστές της τροπολογίας”, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη που εάν ισχύει τότε έχουν καταρρεύσει τα πάντα στην χώρα. Συγκεκριμένα, απουσία του κυρίου Στουρνάρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης “ομολόγησε” τον εμπνευστή του ανοσιουργήματος: “Όχι, δεν μπορώ να σας απαντήσω, διότι δεν το εισηγήθηκα ούτε εγώ, ούτε ο Στουρνάρας, αλλά ο κύριος… Αθανασίου! Ο υπουργός δικαιοσύνης!!!”

Η παράταση και οι «κίτρινες» κάρτες

Η παράταση και οι «κίτρινες» κάρτες
Η παράταση και οι «κίτρινες» κάρτες

Μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια αναμένεται να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την τρόικα προκειμένου να ολοκληρωθεί το επόμενο «κύμα» κινητικότητας που αφορά 12.500 υπαλλήλους στο δημόσιο που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Άλλωστε η κυβέρνηση ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος μέσα στα χρονοδιαγράμματα που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Ωστόσο το χρονικό διάστημα που απομένει χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως μικρό για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Δυσφορία για την καθυστέρηση στις αποκρατικοποιήσεις

Ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ ο Αντώνης Κάντας… ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;


thlepikoinwnies 23-9-2013Στον ανακριτή διαφθοράς Σπύρο Γεωργουλέα προσήχθη τη Δευτέρα ο Αντώνης Κάντας, ο οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα για…

κατηγορίες που αφορούν την σύμβαση για την προμήθεια του συστήματος ΕΡΜΗΣ 2, που υπεγράφη το Σεπτέμβριο του 1999 επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Αντώνης Κάντας, πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών,  μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 500.000 ευρώ.

Ο κ. Κάντας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της άμεσης συνέργειας σε απιστία που φέρεται να τέλεσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος με την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια του συστήματος για την επέκταση των τηλεπικοινωνιών του Στρατού και τον εκσυγχρονισμό τους (ΕΡΜΗΣ 2)

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ;

Σήμερα και την Τετάρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη, θα συμμετάσχει στην Ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον.

ΟΚ. Και η είδηση μεταδίδεται έτσι απλά.

Δηλαδή σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας που μπορεί να κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά έκανε ορισμένους περίεργους τύπους να βγάλουν αμύθητα ποσά, πηγαίνει στο ίδρυμα Κλίντον.

Δηλαδη, δεν εντυπωσιάζεται κανένας από τους αγαπητούς δημοσιογράφους, ότι ο γαμπρός της κυρίας Κλίντον σχεδόν πενταπλασίασε τα χρήματα του “παίζοντας” Ελληνικά ομόλογα που πωλήθηκαν ως σκραπ και επαναγοράστηκαν σε …ονειρικές τιμές, με κυβερνητική απόφαση.

Δηλαδή σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση πως ο “γαμπρός” είχε τέτοια έμπνευση, που όταν όλοι πέταγαν στα σκουπίδια τα ομόλογα, αυτός μάζευε…

O ΜΠΕΝΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"

Σε de facto αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου προχώρησε ο Ε.Βενιζέλος!
Σε de facto αναγνώριση του επαρχίας του Κοσόβου ως ανεξάρτητου κράτους προχώρησε σήμερα το ΥΠΕΞ και ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον "πρωθυπουργό  του Κοσόβου Hashim Thaçi όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση και με τον "υπουργό Εξωτερικών Εnver Hoxhaj".

Η Ελλάδα, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και ο ΟΗΕ δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ την ανεξαρτησία της αποσχισθείσας περιοχής της Σερβίας, η οποία μέχρι σήμερα για το ελληνικό κράτος αποτελεί έδαφος της Σερβίας, χωρίς "πρωθυπουργό" φυσικά κιαι χωρίς "υπουργό Εξωτερικών".

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ με τους χαρακτηρισμούς των ανωτέρω ως "πρωθυπουργού" και "υπουργού Εξωτερικών" συνιστά de facto αναγνώριση του Κοσόβου με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ως προς τις μελλοντικές προσπάθειες αλλαγής των συνόρων στα Βαλκάνια και όχι μόνο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στον ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στον ΑΝΤ1
Ανέβηκαν οι τόνοι πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μεταξύ της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ασημακοπούλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη. Αφορμή οι πρόσφατες εξελίξεις στην αστυνομία.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα καύσιμα...σε «τοπική σοβαρή διαταραχή» ή σε «διεθνή σοβαρή διαταραχή».Τυχαίο; Δεν νομίζω....

Καύσιμα: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης



Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση, υλοποιούνται στην ουσία οι προβλέψεις νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο, με την οποία ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο οι κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια.

Στο ΣΜΕΑ αναφέρεται με λεπτομέρεια πότε πρέπει να εφαρμοστούν τα έκτακτα μέτρα για τον εφοδιασμό της αγοράς καυσίμων, πότε εφαρμόζονται εθελοντικά μέτρα, πότε είναι υποχρεωτικά, καθώς και πώς συνεργάζονται τα εμπλεκόμενα υπουργεία (Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας, κλπ).

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνική Αστυνομία: Μεγάλες αλλαγές λόγω της Χρυσής Αυγής.

Ελληνική Αστυνομία: Μεγάλες αλλαγές λόγω της Χρυσής Αυγής

Την διεξαγωγή έρευνας για το ενδεχόμενο εμπλοκής αστυνομικών στην δραστηριότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής διέταξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια μετά τις καταγγελίες στον Τύπο.

Χρήση γενόσημων στο 60% και εισιτήριο στα νοσοκομεία 25 ευρώ

Χρήση γενόσημων στο 60% και εισιτήριο στα νοσοκομεία 25 ευρώ
Προσθήκη λεζάντας
Αθήνα
Αύξηση της χρήσης γενόσημων φαρμάκων στο 60% και περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2 δισ. ευρώ για το 2014 συμφώνησαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και οι επικεφαλής της τρόικας στην συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.

Ο κ. Γεωργιάδης άφησε επίσης να εννοηθεί ότι πιθανότατα θα ισχύσει τελικά το εισιτήριο νοσηλείας των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, παρ' ότι ο στόχος της νοσηλευτικής δαπάνης έχει επιτευχθεί, σημειώνοντας ότι θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια για το εισιτήριο αυτό, καθώς δεν θα το καταβάλουν οι ανασφάλιστοι και οι άποροι.

ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ; ; ...


του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Από όλες τις προθέσεις της Ελληνικής γλώσσας, αυτή που είναι η πιο σημαντική στην Ελλάδα του σήμερα, είναι η πρόθεση "παρά", που πήρε τα πρωτεία από το "συν".

Η πρόθεση "συν" με τις τόσο ωραίες "συν"θέσεις της, όπως είναι η συναλληλία, η συντροφικότητα, η συνεργασία, η συμπόρευση, το συναίσθημα, έχει αντικατασταθεί πια από την πρόθεση "παρά" και τα "παρά"γωγα της. Με λέξεις, όπως η παρανομία, ο παραλογισμός, η παραβίαση, η παραχώρηση, η παράκρουση, η παράλυση, η παράσταση...

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος, ότι η πρόθεση "παρά" κυβερνά αυτήν τη χώρα, αν δίπλα στη λέξη κράτος παραθέσει και το παρακράτος!
Όπως ακριβώς και δίπλα στην Οικονομία την παραοικονομία,
στην Παιδεία την παραπαιδεία,
στην πολιτική την παραπολιτική,
στην Δικαιοσύνη το παραδικαστικό,
στην Θρησκεία, το παραθρησκευτικό
κλπ, κλπ...

Η κυβέρνηση απειλεί με εκλογές τους... δικούς της βουλευτές!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Από τη μια, μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Από την άλλη, αποδεικνύεται άκρως αποτελεσματική. Αναφερόμαστε στην απειλή προκήρυξης αμέσως πρόωρων βουλευτικών εκλογών που εκτοξεύουν κάθε τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, αν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τολμήσουν να μην ψηφίσουν κάποιο από τα κατάπτυστα νομοσχέδια που η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου φέρνει κάθε τόσο στη Βουλή κατ’ εντολήν των Γερμανών. «Ο λαός δεν θέλει εκλογές», διακηρύσσουν περισπούδαστα οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές. Ανοησίες.

Πρώτα πρώτα, καμία κυβέρνηση ποτέ και πουθενά δεν προκηρύσσει πρόωρες εκλογές επειδή τις θέλει ο λαός.
Όλες οι κυβερνήσεις επιλέγουν τον κατά τη δική τους άποψη ευνοϊκότερο χρόνο για το κόμμα τους όταν κάνουν εκλογές πριν συμπληρωθεί η τετραετία.

Το χρέος κρίνει τις εξελίξεις

  • Μηδέν βαθμούς ελευθερίας για την πολιτική «ελίτ» της χώρας 
  • Η realpolitik εντός της Ευρωζώνης και των Ενωσιακών Συνθηκών αποτελεί και την ultima ratio πολιτική συνθήκη για το μέλλον της χώρας και των πολιτών μας.
Του Σταύρου Καρβούνη 

Με το δημόσιο χρέος των 322 δις € της χώρας να υψώνεται ως ογκόλιθος πάνω από την σημερινή πολιτική «ελίτ», κανείς δεν μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος. Με την εθνική μας κυριαρχία να έχει συρρικνωθεί, αναπόφευκτα και οι βαθμοί ελευθερίας στην πολιτική διακυβέρνηση της χώρας έχουν μηδενιστεί. Στο Γενικό Λογιστήριο, κυριαρχεί βαριά η σκιά της τρόικα, ενώ έχουν ήδη εγκατασταθεί μονίμως στην πλατεία Συντάγματος. Τα άλλα Υπουργεία έχουν τα χέρια τους δεμένα καθώς ο προϋπολογισμός που διαμορφώνεται στηρίζεται στην βασική αρχή της κλειστής δημοσιονομικής πολιτικής, δηλαδή όσα έσοδα έχουμε τόσες δαπάνες διαμορφώνουμε. 

Το ρήγμα γίνεται άβυσσος

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Το συμπέρασμα που έβγαλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από έναν χρυσαυγίτη είναι σαφέστατο, όπως το διατύπωσε ο στενότατος συνεργάτης του Χρύσανθος Λαζαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ «παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου»! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε και μια άλλη διάσταση υπό το κράτος της δολοφονίας: «Το πρόβλημα δεν είναι η θεωρία των δύο άκρων. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα στο αμάλγαμα του λεγόμενου ''αντιμνημονιακού μετώπου'' συνυπάρχουν δυνάμεις οι οποίες είναι ακροδεξιές, ναζιστικές, παραδοσιακά κομμουνιστικές και βεβαίως δήθεν νεοριζοσπαστικές...» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.

Εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό και όχι οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να τον απομακρύνει από την εξουσία μόλις γίνουν εκλογές, άρα το προσωπικό του συμφέρον επιβάλλει να κατευθύνει τα πυρά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς καταδικάζει γενικά «τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται» και «το αίμα που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα».