Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Tα ανθρωπάκια της Βουλής επιχειρούν τρομαγμένα να βάλουν στην Κιβωτό του Νώε τα παιδιά τους!

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
Με το δέος ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ διασθανόμενοι τον Κατακλυσμό του Νώε που πλησιάζει και τα γιγάντια κύματα του ανθρώπινου αίματος επιχειρούν με τροπολογία που έγινε δεκτή από τον κύριο Μιχελάκη να ανεβάσουν στην Κιβωτό τα δικά τους γυναικόπαιδα. 

Μαζί τους συμφώνησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, «παρών» ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και κατά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το αν θα γλιτώσουν την κόλαση φρόντισε να γίνει δική σου επιλογή.

“Eπάγγελμα ΠΑΣΟΚ”: Ποιοι πρώην βουλευτές έχουν διοριστεί επικεφαλής δημοσίων οργανισμών (ονόματα)

neo_sima_pasok_444_355-1-660
Tελικά αποδεικνύεται ότι αν έχεις διατελέσει για ένα…φεγγάρι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί το καλύτερο εισιτήριο για να διοριστείς επικεφαλής σε κάποια υψηλή θέση στο δημόσιο. Τι κι αν το κόμμα σου παραπαίει και δεν είναι διόλου απίθανο να βρεθεί πολύ σύντομα εκτός Βουλής…
Τουλάχιστον οκτώ διατελέσαντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν διοριστεί σε τέτοιου είδους θέσεις από τη σημερινή συγκυβέρνηση. Πρόκειται για:
-Tον πρώην βουλευτή Αρκαδίας Ροβέρτο Σπυρόπουλο, επί χρόνια διοικητή του ΙΚΑ
-Τον προσφάτως διορισθέντα πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Μιχάλη Κατρίνη, τέως βουλευτή Ηλείας.
-Τον τέως βουλευτή Β’ Πειραιά Δημήτρη Λιντζέρη, πρόεδρο του ΕΟΦ

«Αυτοί που κατέστρεψαν την Αθήνα θέλουν να τη σώσουν» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ

kapernaros2

Επίθεση στους διατελέσαντες δημάρχους της Αθήνας, για τη σημερινή τραγική κατάσταση της πόλης εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος, με αποκλειστική του συνέντευξη στο psifizosterea.gr. «Η ανάπτυξη της Ελλάδας ξεκινά από την Αθήνα που μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού και τουρισμού» τονίζει ο κ.Καπερνάρος και προαναγγέλλει καταπολέμηση του παρεμπορίου, επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για νέους επιχειρηματίες και εμπόρους, προκειμένου να δοθεί «ανάσα» στην επιχειρηματικότητα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δίνει «βήμα» στους πολίτες, καλώντας τους να του καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να γίνει η Αθήνα το «Σπίτι τους».

Σγουρός ,Δούρου Χαϊκάλης κλειδώνουν την πρώτη τριάδα για τις περιφερειακές εκλογές στην Αττική



Ο Χαϊκάλης εκτοπίζει τον Κουμουτσάκο και συνεχίζει την τρελή πορεία του...
Palmos Analysis: Πέντε μοναδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ...
Σε αμφίρροπη αναμέτρηση εξελίσσεται η μάχη για την περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Palmos Anaysis για το...
Tvxs.gr, στον πρώτο γύρο ο Γ. Σγουρός διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα (20,4% έναντι 19% για τη Ρ. Δούρου) αλλά στην περίπτωση που Σγουρός-Δούρου βρεθούν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο, κερδίζουν από 34%. Ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος καταλαμβάνει την τέταρτη θέση (11,4%) αφού υποσκελίζεται από τον Παύλο Χαικάλη των ΑΝΕΛ (12,9%).

Δούλοι και με τη βούλα του νόμου, για το... καλό μας

Χαλαρώνουν κι άλλο τους νόμους απασχόλησης "ενοικιαζόμενων εργαζομένων" 
Κυβέρνηση δουλεμπόρων μετατρέπει τη χώρα σε απέραντο σκλαβοπάζαρο
Την ελαστικοποίηση των όρων απασχόλησης ενοικιαζόμενων εργαζομένων, μέσω ιδιωτικών εταιριών στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, διάταξη του εφαρμοστικού νόμου της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ κυβέρνηση και τριμερούς που αναμένεται να προωθηθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Ι.Κατσούρης: Στην Καλλιθέα Αττικής είναι περισσότεροι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, παρά Δημοτικοί Σύμβουλοι.!!


Ioannis Katsouris BΣε μερικές περιοχές όπως στην Καλλιθέα Αττικής είναι περισσότεροι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, παρά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.!!

Διερωτώμαι πώς θα καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να βρουν υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και να κλείσουν τα ψηφοδέλτια τους;;;

Αυτοί που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλουν να γίνουν απευθείας Δήμαρχοι χωρίς να έχουν εκλεγεί ποτέ Κοινοτικοί – Δημοτικοί σύμβουλοι ώστε να έχουν αποκτήσει κάποια εμπειρία και να γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου και να μην λένε προεκλογικές μπαρούφες;;;

Τσίπρας: «Θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο...»

Τσίπρας: «Θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο...»
O Αλέξης Τσίπρας, μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», για την τρόικα, την κυβέρνηση, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ , τις επιχειρήσεις και τις ευρωεκλογές, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι το μνημόνιο θα ακυρωθεί...
Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι η υποψηφιότητα της ευρωπαϊκής Αριστεράς είναι η μοναδική απάντηση της προοδευτικής και δημοκρατικής Ευρώπης στη νεοφιλελεύθερη αγκύλωση και στον κίνδυνο μιας γερμανικής Ευρώπης, δηλώνει αποκλειστικά στο Fortune ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, αναλύει τι θα σηματοδοτήσει για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ενώ μιλά για τη διαπραγματευτική τακτική που θα ακολουθήσει ο ίδιος και το κόμμα του έναντι των δανειστών της χώρας και τοποθετείται για το ζήτημα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων.

"Οχυρώνεται" η πολιτική ηγεσία για να γίνει η στρατιωτική παρέλαση: Επιστρατεύουν 3.000 αστυνομικούς

H πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας για άλλη μια φορά θα οχυρωθεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα- για αυτούς- η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας καθώς αναμένεται να επιστρατευτούν 3.000 αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.

Η πλατεία Συντάγματος θα «αποκλειστεί», θα τοποθετηθούν ειδικά κάγκελα, με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να ελέγχουν την πρόσβαση.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ !!! "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ..."


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΓΗ, 
ΣΥΝΤΟΜΑ !!! 

ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ;

ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ;

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ Η ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ...

ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΝ ΤΟ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ... 

ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ...ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!

Λένε ότι το φιλότιμο, ως λέξη, δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα εκτός από την ελληνική. 

Ακόμη κι αν ισχύει αυτό, το φιλότιμο ως έννοια, ως αξία και αρχή ζωής, για κάποιους πλέον δεν 

υπάρχει. Κι ένας από αυτούς που δεν έχουν φιλότιμο, εάν είχαν εδώ που τα λέμε και ποτέ, που δεν έχουν

τσίπα, όπως λέει και ο λαός, είναι και ο «πολύς», ο δήθεν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, 

ο οποίος βγήκε να πανηγυρίσει τη (σώνει και καλά) συμφωνία με την τρόικα και να μας πει ότι 

θα «μοιράσει» λεφτά στον πολύπαθο κοσμάκη.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στόχος... 1.000.000 ψήφοι με 500 ευρώ για την καθεμιά!

Η Ελλάδα συγκρίνεται πια μόνο με τις κατεστραμμένες χώρες του αλήστου μνήμης «υπαρκτού σοσιαλισμού» που άρχισαν κι αυτές να την ξεπερνούν.
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Φιλόδοξος, οφείλουμε να ομολογήσουμε, μας φαίνεται ο στόχος της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε χωρίς προσχήματα ότι θα μοιράσει κατά μέσο όρο από ένα πεντακοσάρικο σε ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους μία - δύο εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές! Εξόφθαλμη, αν και ανομολόγητη η επιδίωξη της κυβέρνησης: με το πεντακοσάρικο που δίνει προσδοκά να αποσπάσει την ψήφο όχι μόνο αυτών που θα το πάρουν, αλλά ολόκληρων των οικογενειών τους! Θα έχει ενδεχομένως σοβαρή κοινωνιολογική σημασία το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αν αποδειχθεί στην κάλπη ότι το πεντακοσάρικο όντως βελτίωσε τις εκλογικές επιδόσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου και του Αντώνη Σαμαρά καταβαράθρωσαν στα Τάρταρα το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Τα φτερά και η Φτερού...

Ντροπή ρε μαγκόπουλε!
Και είχαμε επενδύσει τόσα σε σένα!
 
Σε βλέπαμε μερακλαντάν και μάγκα, να γέρνεις τον έναν ώμο, να μισοκλείνεις το ένα βλέφαρο, καινα μας σκιάζεις και λέγαμε "εδώ είμαστε, δικός μας είναι ο μόρτης!"
 
Και να μας βγείς "φτερού";
Να λες ό ίδιος ότι σου φύτρωσαν φτερά μέσα απ' την ψυχή σου;
 
Δεν το θέλει ούτε ο Θεός!
Καλά, εσύ που πιάνεις κάθε τόσο και λιγάκι ψιλό λακριντί μαζί του, δεν σού 'πε τίποτε; 
Δεν σε συμβούλεψε;  
Να μην τον ξανακάνεις παρέα!  
Δεν θέλει το καλό σου! 

Σε λίγες ημέρες τα αποκαλυπτήρια - Ω ! Κύριοι Ιλλουμινάτι ... και εσείς εδώ ;


Συνωμοσιολόγοι είμαστε , συνωμοσιολογικά εξετάζουμε μυστήρια θέματα όπως αυτό της εξαφάνισης του Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών που αναζητείται πλέον για 12η ημέρα χωρίς όμως κανένα θετικό αποτέλεσμα ...
Εχω γράψει στην απαρχή της υπόθεσης της εξαφάνισης την προσωπική μου άποψη για το θέμα την οποία μπορείς να διαβάσεις Παρακάτω.
Όσο περνούν οι ημέρες και το αεροπλάνο δεν βρίσκεται οι επικυρίαρχοι έχουν όλον τον χρόνο για να δημιουργήσουν μία "τεχνητή εύρεση του τόπου της τραγωδίας" στήνωντας μόνοι τους το καταστροφικό σκηνικό και να μας το παρουσιάσουν σαν πραγματικό .

Είπε το «ναι» στον Καμμένο η όμορφη διεθνολόγος

eipe-to-nai-ston-kammeno-h-omorfh-diethnologos 


Τη νεαρή διεθνολόγο, Μανταλένα Παπαδοπούλου, κατεβάζουν στη «μάχη» των ευρωεκλογών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δήλωση-βόμβα Καρύδη: Ακροδεξιές και ρατσιστικές οι πρακτικές του κ.Μπαλτάκου

Δήλωση-βόμβα Καρύδη: Ακροδεξιές και ρατσιστικές οι πρακτικές του
κ.Μπαλτάκου 


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο τομεάρχης Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης λίγες ώρες μετά το αλαλούμ που επικράτησε στη Βουλή για τον μεταναστευτικό κώδικα...

Στη Βουλή ο Χαρακόπουλος...Υποβάλλει την παραίτησή του;

 


Ραγδαίες εξελίξεις στην Ν.Δ. και στην κυβέρνηση

Το κατώφλι της Βουλής πέρασε πριν από λίγο ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος όπως είπε είχε ραντεβού.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στενός συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου για χρηματισμό

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στενός συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου για χρηματισμό

 Πρόκειται σύμφωνα με τo PatrasTimes, για επιστημονικό συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς σε επιχείρηση που οργανώθηκε στην Αθήνα και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο Σαμαράς στις ευρωεκλογές θα ψηφίσει… Ελιά

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Αντώνη Σαμαρά 

Το ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι απόλυτα εξαρτημένος από ένα κόμμα που βρίσκεται υπό διάλυση, ένα κόμμα το οποίο δεν έχει αύριο, το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι γνωστό.

Ρε μπουμπούκο υπουργάρα μου, με έχεις μπερδέψει!

Είδα ακόμα ένα videaki της υπουργάρας μας , και έμεινα με το στάμα ανοικτό για τους βαθυστόχαστους συλλογισμούς του και τον τρόπο να αποδεικνύει την αλήθεια ....η μάλλον καλύτερα να μπορεί να γνωρίζει το μέλλον μέσω στενής παρακολούθησις του παρελθόντος!

Τώρα με το σκεπτικό της υπουργάρας μπορώ να σκεφτώ ότι εφ όσων η γυναίκα του γείτονα τον κεράτωσε γιατί δεν της έδινε σημασία λόγω άγχους επειδή τον άνθρωπο τον έδιωξαν από την δουλειά του θα συμβεί και σε μένα το ίδιο αν αγχωθώ και εγώ...για αυτό είμαι όλο μέσα στα χαμόγελα ..όσο και να φοβάμαι.!!
Από την άλλη αν πετύχω καμία ομορφούλα παντρεμένη ρωτάω πλέον αμέσως αν πηγαίνει καλά ο σύζυγος στην εργασία του! ....Αλήθεια ρε αδερφέ συνέλληνα ...πες μου αλήθεια ...αυτό το μυαλό σου δίνει εσένα την δύναμη και την πίστη να μπορείς αύριο να συνεχίζεις με όραμα;
Είναι απίστευτο το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της κατινιάς τους....είναι απίστευτο το πόσο βλάκα σε έχουν περάσει ...Σκέψου το ...ιδίως αν η γυναίκα σου ..τώρα τελευταία γυρνάει από το κομμωτήριο χαρούμενη!!
Επίπεδο iq το ραδίκι δεν πιάνει μια....!!

stranger

                

Δίδυμοι Πύργοι - Ουκρανία έκλεισαν τον κύκλο., Και άνοιξαν άλλον…


Σεπτέμβριος 2001- Φεβρουάριος 2014

Μία κόκκινη γραμμή αίματος, βίας και θανάτου χαραγμένη στην ανθρώπινη ιστορία για να θυμίζει σκόρπια ¨δήθεν¨ γεγονότα τόσο καλο -δεμένα μεταξύ τους που είχαν ένα και μοναδικό σκοπό τον
προσανατολισμό της κοινωνίας σε νέα ήθη και έθιμα και στη ανάδειξη της ιδεολογίας της νέας εποχής.

Νέα Υόρκη , Αφγανιστάν, Ιράκ, διαμελισμός Γιουγκοσλαβίας, Λιβύη, Αίγυπτος, ¨σφαγμένη¨ Συρία, Κίεβο εκεί που ο Χάρος με τηλεοπτικές εικόνες σε απ ευθείας αναμετάδοση προετοίμαζε την ανθρωπότητα για το τι θέλει επακολουθήσει..

Και ξεκινάω με μία ουσιώδη παρατήρηση.

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και την πτώση του Τείχους στο Ανατολικό Βερολίνο στην παγκόσμια ειδησεογραφία επικρατούσε κατά κόρον ο όρος Πλανητάρχης και φυσικά εννοούσανε τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δυο πετυχημένοι εστιάτορες κι ένας μικροπωλητής…

Έχουμε πάντα, αυτό που μας αξίζει;
Πριν γίνει βουλευτής, υπουργός, αρχηγός κόμματος, πρωθυπουργός, ο Αντώνης είχε δημιουργήσει στην Αμερική που σπούδαζε, μια πιτσαρία – μόνος του τα λέει - που είχε πάει 
πολύ καλά.

Ο εκλεκτός του, για το δήμο Αθήνας, Άρης – όπως…
ο ίδιος επίσης έχει δηλώσει - πουλούσε δέρματα στο Λονδίνο. Και πήγαινε και αυτός – πάντα κατά τη δήλωσή του – πολύ καλά.

Ο Σταύρος υπήρξε – κι είναι ακόμη – εστιάτωρ. Πολύ πετυχημένος κατά γενική ομολογία. 

Επίσης, στα Χανιά (προκληθείς από κάποιον, που του ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο «ξένος παράγων», που κατά τους ισχυρισμούς του Νίκου Δήμου, χρηματοδοτεί το «Ποτάμι»), δήλωσε «εγώ έχω ένσημα από 16 χρονών. Ας έρθει ο αρχηγός σου (εδώ το 'κανε όπως ο Άδωνις, που στοχοποιεί τους συνομιλητές του: Είσαι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, κλπ), να μας δείξει τα δικά του».

Λίγα ψίχουλα πλεόνασμα θα δώσω - και μετά τις εκλογές θα σας τελειώσω!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Είναι να απορεί κανείς με το θράσος του κ. Πρωθυπουργού ο οποίος βγήκε στα κανάλια και μας έταξε (θεωρώντας μας προφανώς Ιθαγενείς της εποχής του Κολόμβου) "καθρεφτάκια" και "μπιχλιμπίδια" από το δήθεν πλεόνασμα.

Για ποιο πλεόνασμα μιλάτε κύριε Πρωθυπουργέ μήπως εννοείτε για αυτά που κόψατε υπό τις οδηγίες της Tρόικας από τους μικροσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους? Μήπως τα χρήματα είναι από αυτά που στερήσατε από την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια ή μήπως είναι αυτά που κλέψατε με το επιλεκτικό σας κούρεμα από τους μικροομολογιούχους που σας εμπιστεύτηκαν τους κόπους χρονών! 

Κύριε Σαμαρά είναι προφανές ότι υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγή για τα πεπραγμένα σας και το ενδεχόμενο της εκλογικής σας πανελωθρίας ήρθατε σε συμφωνία με τους Τροικανούς για προσωρινή ανακωχή της σφαγής μας μήπως και σωθείτε και συνεχίσετε μετά τις εκλογές το καταστροφικό σας έργο!  

Μας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα;Προσοχή μην τους επιβεβαιώσουμε με την ψήφο μας...

Πόσο ακόμη θα σε κοροϊδεύουν για να σου αρπάξουν την "απολιτίκ" ψήφο??
Το "απολιτίκ" δεν μπορεί να αποτελέσει στάση ζωής ούτε μόδα.
Οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας είναι σοβαρές και οι ευθύνες στις πλάτες μας ,βαραίνουν εξίσου!Καθημερινά γινόμαστε παρά τη θέληση μας μέρος ενός παγκόσμιου πειράματος...Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε "σάκκο του μπόξ" χτυπώντας και καταστρέφωντας κάθε μορφή κοινωνικής δομής ή κράτους πρόνοιας υπήρχε ως τώρα.Ταυτόχρονα μετράνε τις αντοχές εξαθλίωσης :των άνεργων, των συνταξιούχων που βλέπουν τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται και των εργαζομένων που έχουν βρεθεί να εργάζονται σε απάνθρωπες εργασιακές συνθήκες και εξαιρετικά αβέβαιο μέλλον.Παράλληλα μετράνε και την αποτελεσματικότητα των όπλων με τα οποία μας σκοτώνουν...,τα μέσα μαζικής χειραγώγησης και προπαγάνδας που διαθέτουν και τους υπηρέτες αυτών, που προσπαθούν να μας πείσουν πως το μαύρο ,είναι άσπρο.

Πόσο ακόμη θα σε κοροϊδεύουν για να σου αρπάξουν την απολιτίκ ψήφο??

«Σφίγγουν τα γάλατα» για την κυβέρνηση

«Σφίγγουν τα γάλατα» για την κυβέρνηση
-Πονοκέφαλος στο Μαξίμου από το «αντάρτικο» για το γάλα -Τζαμτζής, Κασσής, Μωραΐτης, Χαρακόπουλος απειλούν με καταψήφιση στη Βουλή
Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή για τη συμφωνία με την τρόικα.
Στην κυβερνητική πλειοψηφία έχει διαμορφωθεί μια ομάδα η οποία διαμηνύει ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα όπως οι ομαδικές απολύσεις, η μικρή ΔΕΗ, το γάλα και τα φάρμακα.
Το επίμαχο νομοσχέδιο θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην βουλή με την μορφή του κατ’ επείγοντος και θα περιλαμβάνει τρία άρθρα.
Το πρώτο θα αφορά τις τράπεζες, το δεύτερο τις προτάσεις του ΟΟΣΑ και το τρίτο άρθρο θα περιλαμβάνει το μίνι φορολογικό.
Μετά τον Μιχάλη Κασσή και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο, ένας ακόμη κυβερνητικός βουλευτής, ο Θάνος Μωραΐτης του ΠΑΣΟΚ, έσπευσε να κατακρίνει την πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος.

Οι αυτοματισμοί της εγωπάθειας

Πολλοί άνθρωποι, φτάνουν να σκέφτονται ότι ο κόσμος τους είναι ο μοναδικός. Και αρχίζουν να μιλάνε για κάποιον τελικό σκοπό της ύπαρξης τους, έναν τελικό σκοπό που ταυτίζεται με την προσωπική τους ανάπτυξη και άνθιση και φτάνουν να υποστηρίζουν, καλώντας μάλιστα και άλλους ανθρώπους να ομοιοπράξουν, ότι αυτό είναι εντέλει το νόημα της ζωής, δηλαδή η ανάπτυξη και η τελειοποίηση του προσωπικού γίγνεσθαι του καθενός.

Άς τους δυσκολέψω λιγάκι και μάλιστα μονάχα προκαταρκτικά... 

Αυτή τη στιγμή, σε κάποιο μέρος του κόσμου, μια γυναίκα βιάζεται από κάποιον άνδρα. Θα γίνει έγκυος μιας νέας ζωής. Και σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη ερώτηση: να κάνει έκτρωση ή όχι; Αυτή η νέα ζωή που κυοφορεί είναι καρπός ενός αποκρουστικού εγκλήματος. Δεν θέλει να επιδοκιμάσει τον εγκληματία φέρνοντας στη ζωή το αποτέλεσμα μιας απολυταρχικής πράξεως. Μπορεί κιόλας να σκέφτεται πως θέλει να εκδικηθεί τον βιαστή της, σκοτώντας τον καρπό του. Αλλά μπορεί και να σκεφτεί... "τι φταίει αυτό το πλασματάκι;" Ή μπορεί να σκεφτεί... "άς βγεί τουλάχιστον κάτι καλό από αυτό το κακό" και... "τι νόημα έχει να σκοτώσω αυτό το αθώο πλάσμα τώρα που το κακό έγινε;".

Πώς μετατρέπουν την Ελλάδα σε εργασιακό παράδεισο (για εργοδότες)

Πώς μετατρέπουν την Ελλάδα σε εργασιακό παράδεισο (για εργοδότες)

Ακόμη φθηνότερη καθίσταται η εργασία στην Ελλάδα μετά τη χθεσινή συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στην τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση.

Οι εισφορές γίνονται λιγότερες ενώ οι εργοδότες θα μπορούν να επιλέγουν προσωπικό με ακόμη χαμηλότερο μισθό από μια «δεξαμενή» μακροχρόνια ανέργων στην οποία βρίσκονται περισσότεροι από 480.000 άνθρωποι.
Γράφει: Θάνος Τσίρος

Εμμέσως, καταργείται και το δικαίωμα της αποζημίωσης καθώς αναμένεται να ενισχυθεί και ο θεσμός των «δανεικών» εργαζομένων. Μέσω του συγκεκριμένου θεσμού, οι εργοδότες θα μπορούν να συνάπτουν συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες από τι οποίες θα «δανείζονται» εργαζόμενους.

Και πρωτογενές πλεόνασμα και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς!


Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 

Γιούπι για για γιούπι γιούπι για, γιούπι για για γιούπι γιούπι για… Συγγνώμη για την χαρούμενη, πανηγυρική εισαγωγή, για τα τραγούδια και τους χορούς, αλλά σήμερα είναι ημέρα χαράς… Από σήμερα δεν θα ξαναχρειαστεί να πάνε άνθρωποι σε σπίτια συγγενών τους για να φάνε μεσημεριανό ή βραδινό.  Ξέρετε επειδή οι ίδιοι δεν έχουν φαγητό στο σπίτι τους επειδή είναι άνεργοι…  Και μιλάμε για τους τυχερούς Έλληνες (!), αυτούς που έχουν τουλάχιστον ένα συγγενικό σπίτι με γεμάτη κατσαρόλα, γιατί οι άτυχοι τρώνε στα συσσίτια της Εκκλησίας, των δήμων, των φιλανθρωπικών οργανώσεων… 

Όταν ακούς τον πρωθυπουργό «σου», τον Αντώνη τον Σαμαρά, αυτόν που ήταν Νέα Δημοκρατία, που έγινε Πολιτική Άνοιξη, που έκατσε στην πολιτική απομόνωση από τις επιλογές του, που επέστρεψε στην Νέα Δημοκρατία, που τον έκαναν Ευρωβουλευτή, για να μπορέσουν να χωνέψουν όλοι την επιστροφή του στο κόμμα…  Που ήταν αντιμνημονιακός, που έκατσε πάλι στην διεθνή πολιτική απομόνωση εξ αιτίας αυτής της επιλογής του, που αναγκάστηκε να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας Λ.Παπαδήμου, και που τελικά συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ επειδή το ήθελε μετά από τις εκλογές που προκάλεσε για να γίνει πρωθυπουργός.  Και που τελικά έγινε και ο καλύτερος «μαθητής» της Μέρκελ, ξεχνώντας Ζάππεια και την αρίθμηση τους (πόσα ήταν; θυμάται κανένας μας;), να κάνει δηλώσεις περί πρωτογενούς πλεονάσματος και πως θα μοιραστεί και πως θα γίνουμε σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, μπορεί να μην ηρεμήσει ο καθένας από εμάς; 

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καλπάζει ο Παύλος Χα'ι'κάλης για την περιφέρεια Αττικής...





Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο υποψήφιος για την περιφέρεια της Αττικής Παύλος Χα'ι'κάλης έχει σίγουρη την 3η θέση.Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στο επιτελείο του συμπαθέστατου πολιτικού και πιστεύουν ότι αν συνεχιστεί σε αυτόν τον βαθμό η αποδοχή της υποψηφιότητάς του υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και στον 2ο γύρο.Σε αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται σίγουρη η νίκη για τον υποψήφιο περιφερειάρχη..

πηγή:voltairosnews.blogspot

Ο ιπτάμενος επιστρέφει στο μαντρί;;;


Της Άννας Καραβοκύρη
Βαρυσήμαντες…δηλώσεις για το πολιτικό του μέλλον, έκανε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής  Γιώργος Νταβρής, σε γαλάζιο πηγαδάκι που είχε στηθεί στο καφενείο της Βουλής κατά...
τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης του σχεδίου νομού για τον κώδικα μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών. Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανταποκρινόμενος στο «κάλεσμα» της γαλάζιας συντροφιάς κάθισε στο ίδιο τραπέζι και ερωτώμενος για τις… εξελίξεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, σχετικά κατακεραύνωσε στελέχη των ΑΝΕΛ που στρέφονται κατά της βουλευτού Χρυσούλας Γιαταγάνας. Ενώ όσον αφορά το δικό του πολιτικό μέλλον έσπευσε να τονίσει ότι ανήκει… στη λαϊκή δεξιά παράταξη.
«Εγώ ανήκω στη λαϊκή δεξιά και ποτέ δεν το έκρυψα. Πιστεύω στη συλλογικότητα, όλοι μαζί – όσοι θέλουμε και όσοι μπορούμε – πρέπει να ξαναενωθούμε. Όλοι πρέπει να είμαστε κάτω από μια ομπρέλα… Τα χρώματα ή τα ονόματα λίγη σημασία έχουν αυτή τη στιγμή», έλεγε ο ίδιος με τους παρευρισκόμενους να σκέφτονται ότι ίσως να έχει δρομολογηθεί η επιστροφή του στη ΝΔ
http://www.paraskhnio.gr/epistrefei-sti-nd-o/
 

«Θα συνεργαζόμουν ξανά υπό προϋποθέσεις με τον Σαμαρά»

 


«Δεν θα έλεγα όχι σε μια συνεργασία ξανά με τον Αντώνη Σαμαρά, υπό προϋποθέσεις όμως. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον πρωθυπουργό, με την πολιτική που ακολουθείται διαφώνησα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης…

μιλώντας στην εκπομπή Live U και στην Πόπη Τσαπανίδου.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.
«Είναι μία συμφωνία γεμάτη από υποχωρήσεις αναφορικά με την στάση που έπρεπε να κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση. Για παράδειγμα: Έχουμε ένα πρωτογενές πλεόνασμα που καθορίζεται στα 2,9 δισ. Αυτό βέβαια προέκυψε, αν θέλετε, με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, με την υπερφορολόγηση, από το γεγονός ότι το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εξοφλήσει υποχρεώσεις που έχει απέναντι σε φυσικά πρόσωπα. Αλλά εν πάση περιπτώσει προέκυψε ένα πρωτογενές πλεόνασμα που δεν θέλω να υποτιμήσω», είπε ο κ. Κουβέλης.
Και πρόσθεσε: «Αλλά το πρωτογενές πλεόνασμα, τα 2,9 δισ. δεν μπορεί να φτάσει στη διανομή του τα 500-600 εκατ., με το δεδομένο ότι είναι συμφωνία με τους εταίρους ότι το 70% το οποίο προκύπτει ως αποτέλεσμα της επιτυχίας των στόχων πρέπει να γυρίσει στην κοινωνία. Επομένως από τα 2,9 δισ. ευρώ θα έπρεπε να έχουν γυρίσει στην ελληνική κοινωνία περίπου 2 δισεκατομμύρια».
πηγή:voltairosnews

ΔΝΤ:Τεράστιο λάθος πρόβλεψης το πρόγραμμα της Ελλάδας…Τι τους κοιτάμε ρεεεε..;;


imferrorΔΝΤ:Τεράστιο λάθος πρόβλεψης το πρόγραμμα της Ελλάδας…Τι τους κοιτάμε ρεεεε..;; 

Διαβάστε τι αναφέρεται στην μελέτη του Independent Evaluation Office του ΔΝΤ, BP/14/04, » On the Accuracy and Efficiency of IMF Forecasts: A Survey and Some Extensions», που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις προχθές..
The next paper to compare the IMF and EC forecast performance is Melander and others (2007) as a part of their comprehensive analysis of EC forecasts. Using standard summary statistics to examine forecasts of GDP for 15 European countries from 1998–2005, the authors find that except for Ireland and Greece the IMF has larger forecast errors, especially for Germany imferrorFrom forecast-encompassing tests, they find that while the EC encompasses the IMF forecasts for some countries, the EC forecasts for Austria, Belgium, Greece, and France could be improved by information from the IMF forecasts. Overall, they
argue that the EC has an informational advantage given the later release date of its forecasts and that the main difference between the forecasts is the weak performance of the IMF on its year-ahead forecasts for Germany.
Pisani-Ferry and others (2011) update Melander and others (2007)’s analysis of GDP and fiscal deficit forecasts for Greece, Ireland, Portugal, and Spain through 2010. By examining the root mean square errors of the forecasts, they find that although the IMF forecasts have improved relative to the EC’s, the EC performs better than the IMF in six out of ten cases.
Furthermore, they argue that even though the EC made a “huge forecasting error” for the Greek deficit in 2009, the IMF’s underperformance stems mainly from its fiscal projections.
Τι μας λέει εδώ το ΔΝΤ….

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΠΑΔ

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΠΑΔ  


Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η τοποθέτηση του πρώην βουλευτή, Κωνσταντίνου Ζαχαράκη, στη θέση του Προέδρου του ΟΠΑΔ.
Ο κ. Ζαχαράκης ανέφερε ότι ο ΟΠΑΔ είναι σήμερα ο βασικότερος χρηματοδότης του ΕΟΠΥΥ καθώς του αποδίδει περίπου 1 δισ. ευρώ ετησίως από τις εισφορές των ασφαλισμένων του και των εργοδοτών. Ο νέος Πρόεδρος του ΟΠΑΔ σημείωσε, επίσης, ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα εξορθολογισμού των δαπανών αλλά μένουν ακόμη να γίνουν και άλλα σε αυτή την κατεύθυνση και ενημέρωσε τους βουλευτές ότι από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν ήδη 30.000 κάτοχοι βιβλιαρίων υγείας του ΟΠΑΔ που δεν δικαιούνταν να τα έχουν.

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος - η τελευταία συνέντευξη

 

 

Γιατί πήγα στους ΑΝΕΛ…

Γιατί πήγα στους ΑΝΕΛ… 

 Τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με την στήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εξηγεί τώρα ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.

Η ξεφτίλα απέκτησε πρόσωπο και είναι...

 

Σε αυτή την μικρή χώρα, όπου οι λέξεις δεν αρκούν πια για να αποδώσουν με επάρκεια την πραγματικότητα, έρχονται οι εικόνες για να βοηθήσουν τον ιστορικό παρατηρητή του παρόντος και του μέλλοντος. Έτσι, αφού λέξεις όπως απατεώνας και προδότης οριοθετήθηκαν με επάρκεια, ήρθε η σειρά να "τακτοποιηθεί" και η λέξη "ξεφτίλα" (με όλα τα παράγωγά της)...
Η ξεφτίλα είναι να είσαι πρωθυπουργός της χώρας, και να πανηγυρίζεις πάνω στα ερείπια που δημιούργησες...
Η
ξεφτίλα είναι να αποτιμάς τις απολύσεις, το μακέλεμα μισθών και συντάξεων, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, τους 2.100.000 άνεργους, τις 6.000 αυτοκτονίες, την κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, τους 300.000 νέους μετανάστες, τα εκατομμύρια τους νεόπτωχους, όλα αυτά, για μερικές δεκάδες ή ελάχιστες εκατοντάδες ευρώ, που υπόσχεσαι ότι θα δώσεις ως αντίδωρο, ως ανακούφιση (ντροπή, σιχαμένε!) στους ανθρώπους που εσύ κατέστρεψες και που ακόμα κι αυτά τα λίγα, λες ψέματα, δεν θα τα δώσεις!  Θα θέσετε τέτοια κριτήρια και προϋποθέσεις που είναι ζήτημα αν στο τέλος τα εισπράξουν ''ζωντανά'', στο χέρι, λίγες χιλιάδες δικαιούχοι!

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΩΚΑΣ"






Τέλος εποχής για τον λιανεμπορικό όμιλο Φωκά, καθώς κατόπιν αίτησης βιοτεχνίας, η οποία ήταν προμηθεύτρια της βορειοελλαδικής αλυσίδας, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την... πτώχευσή του.
Η βιοτεχνία ζητούσε το ποσό των 40,4 χιλιάδων ευρώ και είχε υποστηρίξει κατά τη συζήτηση του αιτήματος ότι η Φωκάς βρισκόταν σε κατάσταση παύσης πληρωμών.
Η απόφαση αυτή τερματίζει την πορεία του ομίλου στο λιανεμπόριο, που ξεκίνησε από το 1936, ενώ αναμένεται να οδηγήσει σε πλειστηριασμούς στοιχείων ενεργητικού της εταιρείας με στόχο την αποπληρωμή των χρεών.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να αποκλεισθεί η άσκηση έφεσης από την πλευρά της «Φωκάς» κατά της απόφασης κήρυξης πτώχευσης. 

πηγή:fimotro.blogspot

Καπερνάρος: «Το συμμάζεμα του Δήμου δε γίνεται με απολύσεις, κ. Καμίνη!»

Καπερνάρος: «Το συμμάζεμα του Δήμου δε γίνεται με απολύσεις, κ. Καμίνη!»
«Ορθή διαχείριση και ανάπτυξη είναι τα συστατικά συμμαζέματος ενός δήμου», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση υπέρ των συμβασιούχων.
«Οσο κι αν επιμένουν κάποιοι να διαφημίζουν τον κ.Καμίνη και το δήθεν οικονομικό συμμάζεμα που έκανε στον δήμο της Αθήνας, η αλήθεια θα τους διαψεύδει. Η δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών της περασμένης Δευτέρας που προβλέπει την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο κ.Καμίνης όχι μόνο δεν τακτοποίησε τα οικονομικά αλλά στέρησε από τον δήμο υπηρεσίες ανθρώπων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Το συμμάζεμα δεν γίνεται με απολύσεις και αύξηση της ανεργίας, γίνεται με ορθή διαχείριση και ανάπτυξη, λέξη άγνωστη τόσο στον κ.Καμίνη όσο και σε προκατόχους του», σχολίασε ο κ. Καπερνάρος.
 πηγή:toxwni.gr

Καμμένος: Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των φτερών

kammenos

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την τρόικα.
Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «πρωθυπουργό της κυβέρνησης των φτερών» και είπε ότι «δεν απάντησε σήμερα στους 360.000 υποψήφιους συνταξιούχους, που αναμένουν την έγκριση της σύνταξής τους». Αναρωτήθηκε εάν τελικά, «λέει ψέματα ο ίδιος ή ο Όλι Ρεν, που δηλώνει ότι δεν θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις συνταξιοδότησης» και κατέληξε: «Την ίδια στιγμή, χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από την Εθνική Τράπεζα, η οποία αγοράζει ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη έναντι 303 εκατομμυρίων δολαρίων».
 πηγή:avriani.makedonias.gr

Υποψήφιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη ο Ματθαίος Καλαιτζόπουλος



 Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας και την βεβαιότητα πως οι πραγματικοί αγώνες ανταμείβονται, συντάσσομαι με την προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη, ώστε να αγωνιστούμε δυναμικά για το μέλλον και τις προοπτικές που δικαιούμαστε όλοι όσοι ζούμε στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Με γνώμονα την περιφερειακή συνείδηση, την ανάπτυξη και την δικαίωση όλων όσων δικαιούται ο τόπος, έχω την πεποίθηση πως μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί, δίνοντας ουσιαστικούς αγώνες, με πίστη στην νίκη και την δικαίωση για εμάς και τα παιδιά μας.

Ματθαίος Καλαιτζόπουλος
Εμπορος-Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου
Πτολεμαΐδας-Εορδαίας


πηγή:neaptolemaidas.gr

Η Δήμητρα Παπανδρέου ξεπουλά κειμήλια του Ανδρέα για να επιβιώσει



 Οφειλές, θέματα υγείας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανάγκασαν την Δήμητρα Παπανδρέου να πουλήσει σημαντικά κειμήλια του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και το MG κάμπριό της.
Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις δυσκολίες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια και έτσι μετά την έξωση που φέρεται να της έγινε, βρήκε στέγη στο σπίτι ενός καλού της φίλου.
Σύμφωνα με το Ciao, δεν μπορούσε να πληρώσει τα ενοίκια δυο χρόνων, επειδή αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τόσο της μητέρας της, όσο και δικά της.
Χρειαζόταν άμεσα χρήματα και πούλησε αντικείμενα ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Πούλησε δυο πίνακες του Ανδρέα Πανανδρέου, αλλά και το αυτοκίνητο αντίκα που κατείχε, μια MG κάμπριο του 1964.
Σε κάποιο σάιτ κυκλοφορεί αυτή η εικόνα για την κάμπριο του Ανδρέα:







πηγή:parapolitika.gr


Οι Ρώσοι επικύρωσαν την ένταξη της Κριμαίας

Οι Ρώσοι επικύρωσαν την ένταξη της Κριμαίας


Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρωσίας επικύρωσε σήμερα ομόφωνα τη συνθήκη για την ένταξη της Κριμαίας στη ρωσική επικράτεια, η οποία υπογράφηκε χθες από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
"Το Συνταγματικό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι η συνθήκη είναι σύννομη με το ρωσικό Σύνταγμα", δήλωσε ο Πρόεδρος Βαλέρι Ζόρκιν. "Η απόφαση ελήφθη ομοφώνως", πρόσθεσε.
 πηγή:voltairosnews

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εκπληκτικό! Φρέσκο γάλα... 11 ημερών συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα!

Εκπληκτικό! Φρέσκο γάλα... 11 ημερών συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα!


Σε συμφωνία για τα δύο καυτά ζητήματα, του χρόνου πώλησης φρέσκου γάλακτος και τα σημεία πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κατέληξαν η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και οι εκπρόσωποι των δανειστών, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το MEGA.

Καμμένος: Ποιος λέει ψέματα; Ο Σαμαράς ή ο Όλι Ρεν;

Καμμένος: Ποιος λέει ψέματα; Ο Σαμαράς ή ο Όλι Ρεν; 

Με αφορμή τις πανηγυρικές δηλώσεις της κυβέρνησης για την διανομή του πλεονάσματος ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό αμφισβητώντας ευθέως το κοινωνικό μέρισμα που υπόσχεται η κυβέρνηση στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Κράζουν τον Τζιτζικώστα τα τσιράκια του Πάχτα



 Ο κ. Τζιτζικώστας ένιψε τα χείρας του αποφεύγοντας να πάρει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, ενώ έριξε ευθύνες για το κακοπαιγμένο σήριαλ των αντιδράσεων με το περιβαλλοντικό πρόσχημα στην κυβέρνηση και στην ενημέρωση που δεν έκανε σωστά όπως ισχυρίστηκε.

Πονάει η αλήθεια..

20140318-161237.jpg

voltairosnews.blogspot.com

Τι θα ψηφίσουν της γης οι κολασμένοι;







Όλοι σχεδόν οι δημοσκόποι ομολογούν ότι οι μετρήσεις της κοινής γνώμης είναι πλέον ελάχιστα αξιόπιστες . Ελάχιστοι απαντούν στα ερωτηματολόγια των εταιρειών και ακόμη λιγότεροι δηλώνουν τι θα ψηφίσουν. Κοντά στις 350.000 νοικοκυριά δεν ερωτώνται καν επειδή τα τηλέφωνά τους έχουν κοπεί, λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών. Χιλιάδες άλλοι αρνούνται να μιλήσουν στις εταιρείες δημοσκοπήσεων επειδή τις θεωρούν μέρος ενός συστήματος το οποίο αποστρέφονται. Φοβούνται ότι η δημοσκοπική ψήφος τους θα αλλοιωθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ως υλικό για πολιτικά παιχνίδια.

Παρουσίαση του συνδυασμού της Χρυσοβελώνη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παρουσίαση του συνδυασμού της Χρυσοβελώνη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

«Θεσσαλία, η Γη μας» είναι το όνομα του συνδυασμού της υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Βουλευτού Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα Τρίκαλα η κα Χρυσοβελώνη μίλησε για τους στόχους και τις πολιτικές του συνδυασμού της.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σαν τυφώνας ο Καπερνάρος σκορπάει τον πανικό στους συν διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου...

Αθήνα το σπίτι μας!


Τον πανικό έχει σπείρει στο επιτελείο του Άρη Σπηλιοτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη ,η δυναμική που δείχνει να αναπτύσσει ο συνδυασμός του Βασίλη Καπερνάρου : Αθήνα το Σπίτι μας.

Η δυναμική του Λάκωνα πολιτικού έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα των  μεγάλων εκδοτικών καρτέλ.

Καναλάρχες και οι κατ' αποκοπή "δημοσκόποι" έχουν αναλάβει την πολιτική εργολαβία, να "κοντύνουν" τα πόδια του Βασίλη Καπερνάρου που σε αντίθεση με τους αντιπάλους του ,λέει τα πράγματα με το όνομα τους και είναι έτοιμος να κάνει ρήξεις και ανατροπές για την Αθήνα που δικαιούται ο κάθε Αθηναίος.

Δύο είναι τα μεγάλα στοιχήματα που έχουν να κερδίσουν οι υπηρέτες του συστήματος:

Ο Παπανδρέου ξανάρχεται: Το οφείλω στην πατρίδα μας

Ο Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται να ετοιμάζεται να μπει ξανά και δυναμικά στην ζωή μας καθώς δρομολογεί την επάνοδό του στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Μετά από αρκετούς μήνες μέσα στους οποίος ο κ. Παπανδρέου έχει κάνει περιοδείες σε όλο σχεδόν τον πλανήτη, έχει δρομολογήσει την επάνοδό του. Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις πολλές αλλά και έντονες τοποθετήσεις του επί των πολιτικών πραγμάτων στις οποίες ασκεί και κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο Γιώργος Παπανδρέου επαναπροσδιορίζει τους στόχους του και δεν εγκαταλείπει την ιδέα για τη σταδιακή ή την ολική επαναφορά του στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.