Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πύρινος ο λόγος του Γιώργου Αναγνωστάκου...



Πύρινος ο λόγος του Γ.Αναγνωστάκου στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!Προειδοποίησε τα πλοκάμια της διαπλοκής που θέλουν να παρεισφρύσουν στους ΑΝ.ΕΛ. πως θα τους τα κόψει ο ίδιος ο λαός,γιατί ο λαός είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες!Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς δίνουν το σύνθημα της αντεπίθεσης για την απελευθέρωση του Ελληνικού Λαού!

Έρχονται αλλαγές στους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Κατά την ομιλία του στο 3ο Εθνικό Συμβουλίο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν.Όποιος θέλει καρέκλα ας την πάρει σπίτι του!>>

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2011-2012!

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Με κατάσχεση των σπιτιών απειλεί τους ιδιοκτήτες τους που δεν κατάφεραν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ η Εφορία. Άρχισε ήδη και στέλνει «ραβασάκια» ζητώντας να πληρωθεί εδώ και τώρα το ΕΕΤΗΔΕ του 2011 και του 2012 διαφορετικά θα προχωρήσει στην έξωση των οικογενειών και στη δέσμευση του ακινήτου.

Τέρενς Κουίκ: Το Ελληνικό Κοινοβούλιο απαιτείται να λειτουργεί υπέρ των Ελληνικών εθνικών συμφερόντων


Πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, στάθηκε αφορμή για μία συζήτηση μαζί του, αφού το θέμα που έθιξε ο υπερδραστήριος βουλευτής θεωρείται ως ταμπού, ενώ ταυτόχρονα έχει επισημανθεί –έστω και δια της πλαγίας οδού- πολλές φορές -κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών- μέσα από δημοσιεύματα του Τύπου.

Το Βερολίνο τελειώνει τον υποτακτικό του

Η Μέρκελ γυρνά την πλάτη στον Σαμαρά


Η Γερμανική κυβέρνηση δεν αποκλείει νέο «πακέτο βοήθειας» προς την Αθήνα. Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αντιμετωπίζει με τουλάχιστον ειρωνική διάθεση τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον «κατά φαντασίαν θεραπευμένο». Η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel προαναγγέλλει με βεβαιότητα τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ και τη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του Μαΐου. 

Νάρκη Γεωργιάδη στην κυβέρνηση

Νάρκη Γεωργιάδη στην κυβέρνηση

Διπλά χαμένη από το «φανατισμό» του Υπουργού Υγείας υπέρ του χαρατσιού η Νέα Δημοκρατία. «Πόντοι» για το ΠΑΣΟΚ, ανοίγει η όρεξη των βουλευτών
Δεν είχαν περάσει παρά λίγες μόνον ώρες από τη στιγμή που ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίζονταν το χαράτσι των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία, σημειώνοντας ότι οι πολίτες δεν εκτιμούν κάτι που έχουν τζάμπα. Δεν είχαν μεσολαβήσει παρά λίγα 24ώρα από τις διαδοχικές του εμφανίσεις σε τηλεοπτικά κανάλια όταν και επέμενε με ένταση στην αναγκαιότητα του μέτρου, παρά τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ και βουλευτών της Ν.Δ.

Τέλος στα 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία. Δηλαδή δεν ήταν “φιλολαϊκό, δίκαιο και φιλάνθρωπο” μέτρο όπως μας λέγατε;


Η κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία ανακοινώθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε  μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Ένα βήμα πιο κοντά στον Καμμένο ο Πολύδωρας!


Ανοιχτός σε κάθε συνάντηση παρουσιάζεται ο πρώην υπουργός

Συνεδριάζει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο επί της οδού Συγγρού ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Μετέτρεψαν το Ζάππειο σε έκθεση υπερπολυτελών αυτοκινήτων -Οι εντυπωσιακές λιμουζίνες της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ [εικόνες]

Μετέτρεψαν το Ζάππειο σε έκθεση υπερπολυτελών αυτοκινήτων -Οι εντυπωσιακές λιμουζίνες της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ [εικόνες] 


Με έκθεση υπερπολυτελών αυτοκινήτων της Audi έμοιαζε ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου, καθώς εκεί είχαν σταθμεύσει τις 45 λιμουζίνες που χορηγήθηκαν στο ελληνικό Δημόσιο εν όψει της αυλαίας για την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε.

Πλώρη για δήμαρχος έβαλε ο Συμπιλίδης!

 

Με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δηµαρχίας του Κιλκίς φαίνεται πως επιθυµεί να µπει ο Γιώργος Συµπιλίδης, ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να ιχνηλατεί το τοπίο για το συγκεκριµένο εγχείρηµα.

Πάγκαλος υπέρ του Άδωνι για το εισιτήριο – Είχαν κάνει ξενοδοχεία τα νοσοκομεία

pagkalos-570 


Ανοιχτά υπέρ της επιβολής του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία τάσσεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Γιατί θάβουν τις αποκαλύψεις για τις μίζες στην Ένοπλες Δυνάμεις;

 


Επί μέρες, μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις ειδήσεις στα βασικά κανάλια, δηλαδή Mega, Antenna κ.λπ. διαπιστώσει ότι το νέο σήριαλ που σαρώνει τις τηλεθεάσεις έχει δύο πρωταγωνιστές: Τομπούλογλου και Λιάπης. Πότε τη μία μέρα ο ένας, πότε ο άλλος, την τρίτη μέρα και οι δύο μαζί κι έτσι πέρασαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τα σκάνδαλα των δύο πολιτικών, κατά τύχη «δεξιών» αποχρώσεων.

Επαγγελματιες πολιτικοι,εγωπαθεις και υπερφιαλοι,αυτοχρισθεντες ως ηγετες και σωτηρες. Αποτελεσμα η καταστροφη της Ελλαδας.


κωστας παντελακης
Του Κώστα Παντελάκη*

Είναι η εποχή της μεγάλης ευθύνης.
Πρέπει να υπερβούμε τι όποιες προσωπικές μας ιδεολογικές και φαντασιακές επιλογές και να αρπάξουμε την πραγματικότητα από τα κέρατα.
Η χώρα κατέρρευσε υπό το βάρος του ψέματος, της ανικανότητας, της διαπλοκής.
Το Κράτος που θέριεψε τα τελευταία χρόνια είναι η μέγγενη της Κοινωνίας και του Έθνους.
Στρατός ανθρωπίσκων.
Μηχανισμοί στην υπηρεσία των ντόπιων δυνάμεων κατοχής.
Μας οδήγησαν ως αμνούς στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Είναι έγκλημα το αναμάσημα των κατά συνθήκην εθνικών ψεμάτων.
Κι αδίστακτοι ως είναι χωρίς χνούδι ντροπής, μας πασάρουν για ένοχους την Τρόικα και τα Μνημόνια για να ξεπλύνουν την ενοχή τους.
Για να μείνουν ως έχουν πρόσωπα και καταστάσεις, αθώοι κι αδίκαστοι.
Η γκαιμπελικού χαρακτήρα τακτική των ΜΜΕ των νταβατζήδων σπέρνει την θολούρα, το μίσος, την ημιμάθεια, για να υποτάξει τον αναμαλλιασμένο λαό.

«Θρίλερ» με τον Χριστόδουλο Ξηρό - Ψάχνουν τα ίχνη του στη Χαλκιδική

thriler-me-ton-xristodoylo-kshro-psaxnoyn-ta-ixnh-toy-sthn-xalkidikh 

Επι ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης και η Αντιτρομοκρατική έπειτα από την «εξαφάνιση» του καταδικασμένου για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο Α.Τ. Νέας Καλλικράτειας στη Χαλκιδική στο πλαίσιο καθημερινής υποχρεωτικής παρουσίας για την εννιαήμερη άδεια που έλαβε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως δικαιούται.

Αποκάλυψη: Δείτε τι έκανε ο Στουρνάρας όταν όλοι ασχολιόντουσαν με τις πινακίδες και το εξοχικό του Λιάπη!

vardis-stroun 


«Με την τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας από τον Γιάννη Στουρνάρα και αποσύρθηκε μετά τη σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση προσπάθησε να χαρίσει αναδρομικά οφειλές και πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ σε εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους, αλλά και εισαγωγικές εταιρείες με διαφορετικό αντικείμενο. Κι όταν μιλάμε για πετρέλαια στην Ελλάδα, μιλάμε πρωτίστως για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τη Motor Oil, την πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας. [...]»

Α. Γεωργιάδης: «Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα δεν το εκτιμάς»

Α. Γεωργιάδης: «Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα δεν το εκτιμάς» 

Με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συναντάται το απόγευμα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για το ζήτημα του 25ευρου, με το οποίο επιβαρύνονται οι ασθενείς, σε περίπτωση εισαγωγής τους σε δημόσιο νοσοκομείο.

Τα "'έχωσε" στον Τραγάκη ο Κουίκ

 


Τι έγραψε για τις μίζες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Τραγάκη ότι πριν από 10 χρόνια «είχαμε πιάσει και τον Γιάννο» και τη γνωστή εξέλιξη με την κάλυψη μεταξύ άλλων και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ εξαπέλυσε πυρά μέσα από το twitter. 

Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα μας έχει στο χέρι με τη δραχμή

"Η προειδοποίηση του Βενιζέλου ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε απειλή για τους γερμανούς φορολογούμενους είναι η πικρή πραγματικότητα στον πέμπτο χρόνο της ευρωκρίσης" γράφει η Frankfurter Allgemeine 
Zeitung... 

Την Ελλάδα σε ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων στο πεδίο της «ευρωκρίσης» βλέπει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του Ευ. Βενιζέλου στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας της Φραγκφούρτης.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σχολιάζει τις εκτιμήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδα στη πρόσφατη συνέντευξή του προς την Frankfurter Sonntagszeitung, διαπιστώνοντας ότι «ο Βενιζέλος δεν χρειάζεται δυστυχώς να φοβάται ότι τα λόγια του μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη στην προθυμία των εταίρων για παροχή περαιτέρω βοήθειας. Σε κάθε περίπτωση ο Βενιζέλος εφιστά την προσοχή στο ποιος έχει ποιον ‘στο χέρι’» υπογραμμίζει η FAZ, παραθέτοντας τη χθεσινή προειδοποίηση του έλληνα υπουργού Εξωτερικών ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη «θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε απειλή για τους γερμανούς φορολογούμενους».

Απογειωνόμαστε; Απογειωθήκαμε; Κάτι τέτοιο..

Η μπάλα πλέον έχει χαθεί!
Ουδείς γνωρίζει πια τί πρόκειται να γίνει. Και εννοούμε βέβαια από τους κυβερνητικούς. Οι υπόλοιποι, υποψιαζόμαστε..

Οι π@παριές πάνε κι έρχονται.
Πότε βγαίνουμε στις αγορές το πρώτο εξάμηνο(!), πότε βγαίνουμε το δεύτερο (ποιός ζει ποιός πεθαίνει!), πότε του χρόνου (για νάχουμε πεθάνει μέχρι τότε στα σίγουρα)..

Άλλοι ψηφίζουν το 25ευρω εισαγωγής στα νοσοκομεία, για να ζητήσουν μετά να μην ισχύσει!
Το τρίτο (ή τέταρτο;) μνημόνιο εξαγγέλλει η τρόϊκα εξωτερικού, ενώ αυτή του εσωτερικού δεν ξέρει..
..κάτι άκουσε..
..κάτι ψιθυρίζει, θα δούνε τέλος πάντων!

Κάτι άλλοι, κυβερνητικοί πάντα, λένε ότι θα χρειαστούμε άλλο ένα, άντε το πολύ δύο δις,
..κι άλλοι ότι χρειαζόμαστε άλλα δέκα δις ακατέβατα!

Το success story του τσικ-λεβέντη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, διότι τώρα με την γενική απογείωση(!!) θα απογειωθεί κι αυτό..
Τα έσοδα από την εξομοίωση του φόρου στο πετρέλαιο έπιασαν πάτο, αλλά το μέτρο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο(!) αφού οι πλούσιοι δεν έκαναν ζεστό μπάνιο στις πισίνες τους, αλλά πήγαν στα σπά των Άλπεων!