Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Βράζει η βάση της ΝΔ με τον Κυριάκο που τοποθετεί στο κόμμα του ανθρώπους του Σημίτη

Εποχή Σημίτη 

“ Και ο... Πανταγιάς ”
 
Απανωτά εγκεφαλικά προκαλεί στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τις επιλογές των προσώπων ο Κυρ. Μητσοτάκης, καθώς, κατά κανόνα, είναι άπειροι πολιτικά, χωρίς γνώσεις στα κομματικά κι ως εκ τούτου θα χρειαστεί καιρός -που δεν είναι άφθονος- προκειμένου να… εκπαιδευτούν.

Η γνώση είναι άμυνα


 
 Γράφει

ο Γιώργος Χουδαλάκης

ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙ, τόσο περισσότερο μαύρο χρήμα βρίσκει η δικαστική έρευνα για τα εξοπλιστικά. Η παρέα Λιακουνάκου – Σμπώκου, διανθισμένη και με άλλα «λουλούδια», μόνο από τα ραντάρ των Εμπραέρ φαίνεται ότι καθάρισε 13 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά «ταΐστηκαν» και όσοι έπρεπε να υπογράψουν ή να σιωπήσουν για να γίνει η δουλειά. Τα μαύρα λεφτά έκαναν βόλτα σε πλήθος εξωχώριων εταιρειών και τραπεζών και μετά τοποθετούνταν σε ακίνητα. Το real estate, μάλιστα, είχε έναν κοσμοπολίτικο αέρα, αφού εκτεινόταν από τη Βηρυτό μέχρι την Αγία Πετρούπολη.

Μητσοτακης σε Μέρκελ-Ειμαι πρόθυμος να κάνω τις μεταρρυθμίσεις όπως θές!

# 

Ο Κυριακος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να γίνει η αιχμή του δόρατος για την εγχώρια ελιτ πριν προλάβει η Κυβέρνηση να κάνει κι άλλη «ζημια» όπως με τον Παπασταύρου .
Ο Μητσοτάκης στέλνει με κάθε δυνατο τρόπο, το ξεκάθαρο μήνυμα στην Μέρκελ ότι η αριστερή παρένθεση θα κλεισει και είναι έτοιμος να αναλάβει όλες τις δύσκολες αποφάσεις, όπως το κόψιμο μισθών και συντάξεων και να ολοκληρώσει τις απολύσεις που είχε ξεκινήσει σαν υπουργός.

Στη δικαιοσύνη οι πρώτοι 100 της λίστας Μπόργιανς

 
 Γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, συνταξιούχοι του... δημοσίου και ένας που δηλώνει ανεπάγγελτος με καταθέσεις 7.000.000 ευρώ, αποτελούν τους πρώτους εκατό μεγαλοκαταθέτες της τράπεζας UBS, που περιλαμβάνονται στη λίστα Μπόργιανς, οι οποίοι αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να περάσουν την πόρτα των οικονομικών εισαγγελέων έχοντας κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος "τα βάζει" με τον Οικουμενικό Πατριάρχη;


 
 Συνεχίζεται η κόντρα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου... με τον Οικουμενικό πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Στο επίσημο ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που εκδόθηκε για τη σημερινή συνεδρία, μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο Αρχιεπίσκοπος κατέθεσε στην Σύνοδο σφραγισμένο φάκελο, τον οποίο, μάλιστα, χαρακτήρισε απόρρητο, προκειμένου να φυλαχθεί στο εμπιστευτικό Αρχείο της Αρχιγραμματείας της Ιεράς Συνόδου, χωρίς προς το παρόν να γίνει περαιτέρω χρήση του.

Σε πολιτικό θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του Χριστόδουλου: Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό;


 
 Πολιτική διάσταση λαμβάνει η υπόθεση των πραγματικών αιτίων θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου μετά... την παρέμβαση του ανεξάρτητου βουλευτή και Γενικού Γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ν.Νικολόπουλου με άρθρο του στο pronews.gr με το οποίο ζητεί την εκταφή και την διενέργεια νεκροψίας προκειμένου να διακριβωθεί η πραγματική αιτία θανάτου του.  

Άρθρο του Κίσινγκερ για την νέα τάξη πραγμάτων! Είμαστε στο πάρα ένα για πυρηνική σύγκρουση;

1034244042 

Άρθρο του Κίσινγκερ για την νέα τάξη πραγμάτων που προωθούν οι ΗΠΑ ερχόμενες σε σύγκρουση με την Ρωσία.

Την Τετάρτη, ο γνωστός πρώην Αμερικανός ΥΠΕΞ και Προεδρικός σύμβουλος Χένρι Κίσινγκερ ταξίδεψε στην Μόσχα για να συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για έναν «φιλικό διάλογο», αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Σχολιάζοντας την συνάντηση αυτή , το ρωσικό  τηλεοπτικό δίκτυο RT, υπενθύμισε  ότι κατά την διάρκεια 6 ετών, ο Κίσινγκερ πραγματοποίησε  αρκετές  συναντήσεις με τον Ρώσο πρόεδρο.

Στην Δύση Απόμεινε να Λεηλατεί τον Εαυτό της

europe-migrant-crisis 

Του Δρα Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς
Ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος και διδακτικής αξίας είναι το κατωτέρω απλό, ευανάγνωστο και παραστατικό άρθρο του δρα Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, που αναλύει την μέθοδο λειτουργίας του ΔΝΤ, ως «μηχανής» καταλήστευσης του εθνικού πλούτου χωρών με εύπιστους ή εξαγοράσιμους ηγέτες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προσδίδουν οι ειδικές αναφορές του στην Ελλάδα, που καθιστούν το άρθρο χρήσιμο ίσως στοιχείο ενδεχόμενης μελλοντικής δικαστικής έρευνας του φακέλου ορισμένων πολιτικών προσώπων, στον καταλογισμό ευθυνών για την θανάσιμη υπερχρέωση της χώρας. Πολύτιμη είναι και η εισφορά του στην ενημέρωση για την συνωμοτική συμφωνία ΗΠΑ-Ε.Ε. (Διατλαντικής Συνεργασίας).

Τα Γεγονότα Τρέχουν… Ανάβει το Φυτίλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου… Ο Ρόλος της Ελλάδας (Θέλουν δε Θέλουν)

Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΗΣΕΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ) – ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ – ΠΑΙΣΙΟΥ
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΗΣ – ΡΩΣΙΑΣ …
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
(ΓΠΠ) …

Έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ την άλλη εβδομάδα για να ληφθεί απόφαση για χερσαία επέμβαση στην Συρία!!!Το ανακοίνωσε πρίν λίγο ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Α.Κάρτερ!!!

# 

[Έκτακτη είδηση]!!!Έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ την άλλη εβδομάδα για να ληφθεί απόφαση για χερσαία επέμβαση στην Συρία!!!Το ανακοίνωσε πρίν λίγο ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Α.Κάρτερ!!!

Νέες εκλογές στην Ελλάδα την άνοιξη, γράφει η Bild

biloddddd 

Για μία από τις μεγαλύτερες γενικές απεργίες των τελευταίων ετών κάνει λόγο ο γερμανικός Τύπος σχολιάζοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις στη χώρα μας. Τα περισσότερα γερμανικά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι, σχεδόν όλα τα επαγγέλματα απεργούν σήμερα με την κυβέρνηση των Αθηνών να διαψεύδει τις φήμες για νέες εκλογές.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τον Χ.Κίσινγκερ στέλνει εσπευσμένα ο Μ.Ομπάμα στον Β.Πούτιν – Φόβοι ότι η Τουρκία θα συντριβεί ολοκληρωτικά…


poutin-kisinger 

Σ.ΛΑΒΡΟΦ: «ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ»
του Βασίλη Καπούλα
Τον Χ.Κίσινγκερ στέλνει εσπευσμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μ.Ομπάμα, για να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθώντας να τον κατευνάσει και δημιουργώντας ένα διπλωματικό κανάλι επικοινωνίας προκειμένου να αποφευχθεί η στρατιωτική συντριβή της Άγκυρας.
Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι η Τουρκία έχει καταστρώσει σχέδια πολεμικής εμπλοκής στην Συρία ανάλογα με την πορεία των Κούρδων και του συριακού Στρατού.

Παζαρεύουν το Κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ με την ΜΗ ίδρυση Κουρδικού Κράτους;

e5a7ca3d1b9367d321544f663b586abb_XL 

Η Φώτο είναι ενδεικτική για το τι έρχεται. Το πότε το ξέρει μόνο ο ΘΕΟΣ.
Οι Τούρκοι προσπαθούν να αποφύγουν την παγίδα του Κουρδικού με το άνοιγμα της παγίδας των ΣΤΕΝΩΝ..στο τέλος όμως θα πέσουν οι ίδιοι μέσα στην παγίδα τους.
Το τελευταίο παζάρι της ζωής των Τούρκων θα είναι αυτό που άρχισαν πρόσφατα δηλ. να καθυστερήσουν τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς των μεγάλων που είναι η πρόθεση να φτιαχτεί Κουρδικό Κράτος.

Πού το πάει ο Βενιζέλος

Πού το πάει ο Βενιζέλος 

Μία εύκολη απάντηση στο ερώτημα θα ήταν στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο το κατακερματισμένο τοπίο της Σοσιαλδημοκρατίας δημιουργεί πολλά προσκόμματα σε μία τέτοια μετακίνηση, που μπορεί εν τέλει να συντελεστεί, αλλά θα έχουν πρώτα μεσολαβήσει πολλά επεισόδια και αστάθμητοι παράγοντες στο σίριαλ της Κεντροαριστεράς.

Απεργιακό «μπλόκο» σε όλη τη χώρα & μεγάλα συλλαλητήρια


apergiako-mploko-se-oli-ti-xwra--megala-sullalitiria
Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα λόγω ασφαλιστικού. Χειρόφρενο στα ΜΜΜ, δεμένα τα πλοία, ακυρώσεις πτήσεων. Αρχίζουν οι συγκεντρώσεις.

Παραλύει σήμερα ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα από την 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό. Ακινητοποιημένα είναι σχεδόν όλα τα Μέσα Μεταφοράς, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, ενώ έχουν ακυρωθεί πτήσεις της Aegean και της Olympic Air.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΥΤΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Πρέπει να κλείσουν ασφαλιστικό, φορολογικό, κόκκινα δάνεια και δημοσιονομικό

imagehandler_8_10 

Σε εντατικοποίηση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως η πρώτη αξιολόγηση και να ανοίξει ο δρόμος για την ελάφρυνση του χρέους, προχωρά η κυβέρνηση, θέλοντας παράλληλα να αποφύγει τυχόν προσκόμματα που είναι έτοιμοι να προβάλουν οι συνήθεις ύποπτοι κύκλοι, όπως διαφαίνεται από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

«ΣΦΑΓΗ» ΠΟΛΑΚΗ – ΑΔΩΝΗ: «Εισαι αρχιμάστορας στις μπερδεψοδουλειές»- «Πήρατε υπουργική καρέκλα και είπατε ένα μεγάλο ΝΑΙ»

Clipboard 

Αρχιμάστορα στις μπερδεψοδουλειές χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα με αφορμή το θάνατο της μικρής Μελίνας.
Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, είπε: «Το όνομα Μελίνα Παρασκάκη σας λέει τίποτα; Είναι το κοριτσάκι που πέθανε και ακόμα δεν έχουν υπάρξει απαντήσεις… Ο ιστορικός του μέλλοντος θα κοιτάξει τις δικές σας βαρονίες, γι” αυτό χαμηλώστε τους τόνους. Τώρα κυβερνάτε και κρίνεστε για το ηθικό σας πλεονέκτημα».

Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές και οι… ευσεβείς πόθοι του Μαξίμου!


maximou 

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες και τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών μπροστά στo αδιέξοδο που δείχνει να εγκλωβίζεται η Κυβέρνηση λόγω ασφαλιστικού, αγροτών, δανειστών και μεταναστευτικού.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ… «Ωμή» Παρέμβαση ΗΠΑ στην Ενεργειακή Συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ… Θέλουν εμπλοκή της Τουρκίας

# 
 ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ… ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΤΑΤΗ» ΤΟΥ ΔΙΚΟΎ ΤΗΣ ISIS ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…
Οι Αμερικανοί παρεμβαίνουν στα ενεργειακά της περιοχής επιδιώκοντας ευρύτερη συνεργασία, με πρώτο πλάνο τη μεταφορά αερίου με αγωγούς μέσω Τουρκίας. Στόχος η επίτευξη συνεργασίας με συμμετοχή Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ, Τουρκίας και Αιγύπτου.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

# 

* ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Γ.Π.Π ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ 3ου ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ »ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ» ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΕΘΝΟΣ…
ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΞΑ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ…

[ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ]!!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ..ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!


# 

[ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ]!!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ..ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ, ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ «Οι πολιτικοί διάλεξαν συνειδητά ποιόν κύριο υπηρετούν, εκτελώντας…

 the-cross-2

… όλη την Νεοταξίτικη Αντίχριστη ατζέντα κατά γράμμα. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΝΟΜΟΙ»!Αυτή η ανοιχτή επιστολή του Ιερομονάχου, καλύπτει απόλυτα την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.Η αποχριστιανοποίηση και ο εκφυλισμός της Ελλάδος, δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων που κυβέρνησαν, δεν θα περάσει.

Ο ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

neolaia-suriza-guy 

Εὐλαβέστατοι ἱερεῖς, εὐγενέστατοι ἄρχοντες, ἐντιμώτατοι πραγ-ματευταί, καὶ λοιποὶ πάντες εὐλογημένοι χριστιανοὶ τῆς εὐαγοῦς πολι-τείας, Λάρνακος καί Σκάλας, τὲκνα ἐν Κυρίῳ ἀγαπητὰ καὶ περιπόθητα τῆς ἡμῶν μετριότητος, πατρικῶς εὐχόμενοι εὐλογοῦμεν πάντας ὑμᾶς:

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΥΟ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΔΥΟ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζεται η κάθοδος του ρωσικού στόλου στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ οι Τούρκοι παρακολουθούν χωρίς φυσικά να μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς τα ρωσικά μηνύματα είναι σαφή πως όποια παραβίαση της συνθήκης του Μοντρέ για την ελεύθερη διέλευση των Στενών, θα είναι αιτία πολέμου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ… Προκλητικά ο Γιούνκερ (με την Ελλάδα Μουγκή) «ξεχνά» το δικαίωμα βέτο και Στρώνει Χαλί στην Τουρκία

# 

Υπέρβαση όρων εντολής για το άνοιγμα διαπραγματευτικών κεφαλαίων και παράκαμψη του δικαιώματος αρνησικυρίας των κρατών-μελών επιχειρεί η Κομισιόν, στο πλαίσιο της κοινής δήλωσης που εκδόθηκε ως αποτέλεσμα του «Πολιτικού Διαλόγου» Ε.Ε-Τουρκίας, με φόντο το ξεπάγωμα των πέντε τουρκικών κεφαλαίων που μπλοκάρει μονομερώς η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το Μυστικό της Monsanto (Γίνεται VIRAL) που Σκοτώνει Χιλιάδες! Κρίσιμη Αλήθεια Που Πρέπει να Ακούσεις και να Πιστέψεις

mosanto-glyfosate 

Μάθετε την Αλήθεια… Αποκάλυψη Τώρα…
Εταιρείες όπως η Monsanto και η Big Pharma μεταφέρουν τοξίνες στον πληθυσμό, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είμαστε εθισμένοι στο προϊόν τους και να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα στις τσέπες τους;
Ενώ μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, η αλήθεια είναι ότι βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με δηλητήρια, χημικά, γεωμηχανικά προϊοντα, φθόριο, και μεταλλαγμένα προϊόντα, που χρησιμοποιούνται σκόπιμα για να μολύνουν τους ανθρώπους και τη γη.

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ξαναρχίζουν τα προβλήματα με την Ελλάδα;

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ξαναρχίζουν τα προβλήματα με την Ελλάδα; 

Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) αναφέρεται στην ελληνική εβδομάδα των απεργιών που αρχίζει και θέτει, μετά από μήνες, και εκ νέου το ερώτημα: Μήπως στενεύουν και πάλι τα πράγματα στην Ελλάδα;
Όπως επισημαίνεται στις οικονομικές σελίδες της εφημερίδας «λόγω της σχεδιαζόμενης νέας μεταρρύθμισης στο ασφαλιστικό, η Ελλάδα και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται μπροστά σε μία εβδομάδα διαμαρτυριών, οι οποίες κορυφώνονται με την 24ωρη γενική απεργία της Πέμπτης.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ο Γενναίος Μητροπολίτης Αποκαλύπτει την Πάσα Αλήθεια για τη Μασονία, τον Σιωνισμό, τη Μπίλντερμπεργκ και το Ισλάμ


ΜΑΣΟΝΙΑ 
 ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΦΩΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Ομιλία Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ «ΜΑΣΟΝΙΑ» Η αποκρυφιστική Λατρεία του Εωσφόρου

Ομολογία εγκληματικών λαθών από το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα

Ομολογία εγκληματικών λαθών από το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χαρακτηρίζει «ξεκάθαρα μη βιώσιμο το χρέος» της Ελλάδας, ενώ σε ειδική έκθεση που δημοσιοποίησε, το Ταμείο τονίζει -ομολογώντας ουσιαστικά και εκ νέου τα λάθη του στις επιλογές της ελληνικές διάσωσης- ότι η «συστημική εξαίρεση», όπως χαρακτηρίστηκε η περίπτωση της Ελλάδας το 2010, δεν ήταν ορθή.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε "πορτοκαλί" συναγερμό τέθηκε η τουρκική Αεροπορία - Πλήρης αποδέσμευση κανόνων εμπλοκής για τους Τούρκους πιλότους

 


Η τουρκική Αεροπορία και όλες οι πολεμικές βάσεις της (μεταξύ αυτών και αυτές της Μπαντίρμα, του Μπαλίκεσιρ και του Εσκί Σεχίρ που έχουν ως βασική αποστολή την καταστροφή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας) τέθηκαν πριν λίγο σε κατάσταση "πορτοκαλί" συναγερμού, ένα επίπεδο πριν την έναρξη επιχειρήσεων, με σχετική διαταγή του Γενικού Επιτελέίου , ως απάντηση στην διείσδυση του ρωσικού υποστρατηγικού βομβαρδιστικού (κάτι που η Μόσχα διέψευσε) στον τουρκικό εναέριο χώρο, βόρεια της Λαττάκειας.