Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Διέξοδος κορυφής με σενάριο παράτασης



Διέξοδος κορυφής με σενάριο παράτασης 











 
Στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο θα κριθεί τελικά η διαπραγμάτευση για το ελληνικό ζήτημα, με το σύνολο των Ευρωπαίων ηγετών να αναλαμβάνουν την ευθύνη της απόφασης όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρωζώνη. Μετά την προαναγγελθείσα αδυναμία να δοθεί λύση στο χθεσινό Eurogroup, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής την προσεχή Δευτέρα για την Ελλάδα. Εκεί εκτιμάται ότι το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να γεφυρωθεί με έναν συμβιβασμό επί των κόκκινων γραμμών που έχουν θέσει έως τώρα.

Πούτιν: «Το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές και όχι η Ελλάδα»


Πούτιν: «Το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές και όχι η Ελλάδα» 

«Όπως είπε πολύ σωστά ο κ. Τσίπρας το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό, είναι ευρωπαϊκό», σημείωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, απαντώντας σε ερώτηση, πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, ο Ρώσος Πρόεδρος πρόσθεσε χαμογελώντας, «ότι το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές, και όχι η Ελλάδα».

Φλαμπουράρης: Η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας θα είναι θετική για την Ελλάδα


Φλαμπουράρης: Η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας θα είναι θετική για την Ελλάδα 

Την εκτίμηση ότι η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, θα είναι θετική για την Ελλάδα φέρεται να ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, στο πρακτορείο Bloomberg.
Σε άτυπη επαφή του πρακτορείου ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε ότι «η Ελλάδα και οι πιστωτές της, θα οδηγήσουν τις διαπραγματεύσεις σε θετική κατάληξη στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής στις 22 Ιουνίου».

Κωνσταντοπούλου: Tα ΜΜΕ της διαπλοκής, νέες ερπύστριες που καταδυναστεύουν το λαό


Κωνσταντοπούλου: Tα ΜΜΕ της διαπλοκής, νέες ερπύστριες που καταδυναστεύουν το λαό (Video)

Κωνσταντοπούλου: Tα ΜΜΕ της διαπλοκής, νέες ερπύστριες που καταδυναστεύουν το λαό

Κατερίνα Μπρέγιαννη
Στη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σε "στοχευμένη" ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, λέγοντας ότι κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για όσα αποκρύπτονται από τα κεντρικά δελτία «των ΜΜΕ της διαπλοκής που καταδυναστεύουν σαν νέες ερπύστριες τον ελληνικό λαό».

Η συνέντευξη του Ραφαέλ Κορρέα για την Ελλάδα και τις μίζες του ΔΝΤ, που όλοι απέκρυψαν!


ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΕΑ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ!

Βόμβες για μίζες, ΔΝΤ και ΜΜ»Ε» – Αυτά έκαναν στην Ελλάδα!

«Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος»!

Στην σκιά της συνόδου ΕΕ με τις λατινοαμερικάνικες χώρες, ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα έδωσε συνέντευξη στο Euronews. Σε αυτή την συνέντευξη έριξε ρουκέτες για την Ελλάδα και το ΔΝΤ, που όμως δεν μετέδωσε ουδείς!

Αλ.Τσίπρας στην Αγ. Πετρούπολη: Δύναμή μας είναι το δίκιο μας


H Ελλάδα δίνει μια σπουδαία και γενναία μάχη, τους τελευταίους μήνες και αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει δίκιο, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε ομογενείς στην Αγία Πετρούπολη, μετά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Καποδίστρια.

Ολα δόλια και με πρόγραμμα ...!!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη, αλλά είναι γνωστό το  πόσο σύντομα  θα μειωθεί   ο κατώτατος μισθός και οι συντάξεις. 

Να μπορέσετε κι εσείς να χάσετε άνετα το σπίτι σας από σκόπιμα τεχνητή φτώχεια  των τοκογλύφων...

Νέα βίντεο με τις απίστευτες ύβρεις του Αχ. Μπέου κατά του Γ. Παπανδρέου

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Νέα βίντεο με τις απίστευτες ύβρεις του Αχ. Μπέου κατά του Γ. Παπανδρέου

Νέα βίντεο με τις απίστευτες ύβρεις του Αχ. Μπέου κατά του Γ. Παπανδρέου

Νέα βίντεο με τις απίστευτες ύβρεις και τις ιταμές προκλήσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Γιώργου Παπανδρέου έρχονται στο φως. Ο δήμαρχος του Βόλου επιτέθηκε με ανοίκειο τρόπο στον πρών πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον χασικλή.  «Δεν ντρέπεσαι να έρχεσαι στο Βόλο εσύ που μας κατέστρεψες;» ακούστηκε να λέει ο Αχιλλέας Μπέος ενώ είχε εισβάλλει στο ξενοδοχείο.

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα καύσιμα σε περίπτωση Grexit

diilistiria-708_0
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ
Την εκπόνηση σχεδίου έκτακτης ανάγκης για τον ασφαλή εφοδιασμό της χώρας με καύσιμα σε περίπτωση Grexit ζήτησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης από τα ΕΛΠΕ, όπως αποκαλύπτουν σήμερα «Τα Νέα».

Μέτωπο δωσιλογισμού…

590_ab15d188527085f8acd5ce3a3ae8591b
Μέτωπο δωσιλογισμού…Όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ είχαν αναγάγει το δωσιλογισμό στην υπέρτατη «εθνική αρετή», δεν προκαλεί καμία …έκπληξη η δωσίλογη αυθάδεια του μετώπου των γερμανοτσολιάδων: Πολιτικών και δημοσιογράφων

Ανοίγουν οι Λογαριασμοί των Δημοσιογράφων – Δύο Λίστες – Όλα τα Ονόματα

ceb4ceb7cebccebfcf83ceb9cebfceb3cf81ceb1cf86cebfceb9-cf84cebfcf85-ceb4cebdcf84
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο φόβος σκοτώνει τη χώρα

«Η γερμανική κυβέρνηση επιθυμεί μια λύση, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι και η ελληνική κυβέρνηση από την δική της πλευρά εργάζεται σκληρά για μια τέτοια λύση», είπε χθες ο διευθυντής της Καγκελαρίας στο Βερολίνο Πέτερ Αλτμάιερ. Την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση συγκέντρωνε τα ομαδικά πυρά όλων των γερμανικών κομμάτων, πλην του Die Linke, με τους σοσιαλδημοκράτες να ξεπερνούν ίσως σε οξύτητα ακόμα και εκείνους του κόμματος της Αγκελα Μέρκελ.

Καταγγελία "βόμβα": Κυβερνητικό στέλεχος συνομιλούσε με τον Τόμσεν τον Αύγουστο του 2009

Καταγγελία βόμβα: Κυβερνητικό στέλεχος συνομιλούσε με τον Τόμσεν τον Αύγουστο του 2009
Σε μία καταγγελία που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ,  Νίκος Λογοθέτης, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.

Σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη, «κάποιος είχε δει υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης τον Αύγουστο του 2009, να συνομιλεί με τον κ. Τόμσεν».

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ανθέλληνας μέχρι τέλους ο Σόιμπλε: Προετοιμαζόμαστε για Grexit


 σοιμπλε

Την ώρα που η ίδια η Μέρκελ εμφανίζεται -τουλάχιστον δημοσίως- να προσπαθεί για την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα, ο ανθέλληνας Βόλφκανγκ Σόιμπλε επηρεασμένος φαίνεται και από την «απόσυρσή» του, επιμένει να διατηρεί και να εντείνει το κλίμα τρομοκρατίας.

Το ξεβράκωμα των υποταγμένων, τα σχέδια των μασόνων και το Capital Control: Ο τελευταίος εκβιασμός για την Ελλάδα

 

Ήρθε η ώρα οι πολιτικοί μας να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες που τους αναλογούν...!!!ΟΨΟΜΕΘΑ!!!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ένας Τέκτων αποκαλύπτει: H μυστική “λύση” των Rothschild για το Eλληνικό “πρόβλημα”…

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο “Ελληνική κρίση” – Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;
mason
Διαβάστε το άρθρο για τον Μασόνο που μίλησε για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο ..NewsNow: H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008

Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

wpid-20150615025101.jpg
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Για πρώτη φορά ο τ. εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρως Καν! Ο λόγος ήταν η καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί.

Ένα τραγούδι σύγχρονος ύμνος, με την υπογραφή του μεγάλου Μίκη...το αφιερώνουμε στην τρόικα με πολυ αγάπη!!!

Αρνιέμαι,αρνιέμαι αρνιέμαι να είσαι συ και να μην είμαι εγώ
που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις
με τη δική μου γη και το νερό!!!

«ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ»


image

Δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται ότι έχει το ΔΝΤ για τις χώρες που «σώζει». Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε την Παρασκευή ότι ο διεθνής χρηματοπιστωτικός οργανισμός θα μπορούσε να συνεχίσει να χορηγεί δάνεια στην Ουκρανία ακόμη και στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους αποτύχουν και το Κίεβο αποφασίσει ότι δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Χαρτορίχτρα η FT: Ομιλεί για «Μοντέλο Κύπρου» στην Ελλάδα με capital control σε 4-6 εβδομάδες


 FINANCIAL TIMES
Νέα βόμβα κατά της Ελλάδας, εξαπολύει η εφημερίδα Financial Times η οποία σε άρθρο της ομιλει για μοντέλο Κύπρου με στόχο το capital control που είναι πιθανόν να εφαμροστεί και στη χώρα μας.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για την Ελλάδα


Οι κρίσιμες ημερομηνίες για την Ελλάδα
Μετά το ρήγμα των Βρυξελλών οι συνομιλίες της Αθήνας με τους δανειστές βρίσκονται πάλι σε κρίσιμη φάση με τη λύση να παίρνει... άλλη μια παράταση για τις 18 Ιουνίου, ημέρα που συνεδριάζει το Eurogroup.