Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ



Του Παναγιώτη Λελιάτσου.

Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Θράκης έχει στοχοποιήσει τον ρόλο και τον παράγοντα του Τουρκικού προξενείου θεωρώντας ότι δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες στις οποίες αργά η γρήγορα θα τεθεί θέμα απόσχισης της Δυτικής Θράκης από τον εθνικό κορμό. Όλοι μας έχουν στρέψει τα βέλη και τα μάτια επάνω στις δράσεις και τις κινήσεις όλων εκείνων που προωθούν αυτές τις πολιτικές. Προσφάτως όμως έχει μπει δυναμικά στην περιοχή άλλος ένας παράγων ίσως και πιο δυναμικός και λέγεται γερμανική επιρροή. Μέχρι σήμερα ακούγαμε και βλέπαμε κάποιους παράγοντες οι οποίοι βγαίνανε δημοσίως και μιλούσαν για ένα μοντέλο ανάπτυξης στην περιοχή μέσω της σύστασης των ΕΟΖ. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι στην Θράκη προετοιμάζεται ένα σκηνικό συνεκμετάλλευσης μεταξύ

ΚΟΥΪΖ: Ποιος άνθρωπος του Σημίτη… αγιοποιήθηκε εν ζωή;


Η Εκκλησία μας ανακηρύσσει αγίους ή οσίους μετά θάνατο. Εν ζωή όχι. Αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό.
Αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει για τους πολιτικούς! Μάλλον για πολύ, πάρα πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς. Αυτούς κάποιοι Ιεράρχες δεν διστάζουν να τους... αγιοποιούν ακόμα και ζώντες, φέροντες έτσι νέα ήθη και θεσπίζοντες νέους κανόνες!

ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”



Πουλάνε την αισιοδοξία για όπιο, την δημοκρατία για παραισθισιογόνο, αυτά μας πουλάνε. Δέν πουλάνε καθόλου πραγματικότητα! Στην εποχή μας υπάρχει ο κόσμος της τηλεόρασης, ο κόσμος της πολιτικής και ο πραγματικός κόσμος. Τρείς τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Αν κοιτάξεις τί γίνεται στον πραγματικό κόσμο, θα δεις ότι ο κόσμος χάνει τα πάντα και οταν ο κόσμος χάνει τα πάντα, απλά το χάνει, ενώ αυτοί βιάζουν και κάνουν οργια μιλώντας και πουλώντας Δημοκρατία.
          Αν συνεχίσει η Ελλάδα να δανείζεται και σώνεται με νέα χρηματοδότηση από την Ευρωπαική Ένωση, θα καταρρεύσει και ή Ελλάδα και η Πορτογαλία. Άν σωθεί η Ελλάδα και η Πορτογαλία τότε θα καταρρεύσει η Ελλάδα, η Πορτογαλία και ή Ιρλανδία. Άν σωθεί με νέα χρηματοδότηση η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία τότε θα καταρρεύσουν και οι τρείς, μαζί με την Ιταλία. Άν σωθεί η Ιταλία μαζί με τις προηγούμενες μικρότερες χώρες, τότε θα καταρρεύσει και η Ισπανία. Άν σωθεί και η Ισπανία τότε θα καταρρεύσει η Ευρώπη. Άν διασωθεί η Ευρώπη με νέα χρηματοδότηση από την Κίνα τότε θα

Λαζαρίδης..ο εμπνευστής του ξεπουλήματος

Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο..για διαγραφή χρέους.... προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων
Για να πάμε λίγο πίσω...
Πριν το 2010, που ο ΓΑΠ μας έβαλε τεχνηέντως και με φούσκωμα του ελλείμματος, στον δανεισμό 
και στην τρόικα...
το χρέος της χώρας μας τότε ήταν ομολογιακό και διαχειρίσιμο...
Με την υπογραφή του προδοτικού μνημονίου έγιναν κατά κύριο λόγο τα εξής:

Διόγκωση του χρέους, εκχώρηση ασυλίας και εθνικής κυριαρχίας και μετατροπή του σε ενυπόθηκο (αγγλικό δίκαιο) με την άσκηση εγγυήσεων..
Τότε όπως θυμάστε ο ΓΑΠ μας έλεγε ότι πετρέλαια δεν υπάρχουν..

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ “ΑΓΟΡΑΣ” ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ! ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!

Ξεπλένεται μαύρο χρήμα, χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες 
εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!

Είναι τρομερό και εξοργιστικό. Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ανοίγουν διάπλατα το παραθυράκι σε πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικούς, κρατικούς λειτουργούς κλπ να ξεπλύνουν ότι μίζα έχουν πάρει καταργώντας στην ουσία το “Πόθεν Έσχες”!

Και ενώ το αποχαυνωμένο πλήθος κοιτάζει την δράση του παρακράτους, ο Στουρνάρας βρίσκει την ευκαιρία να περάσει στα “ψιλά” αυτό το ανοσιούργημα. Αυτή την αβάντα στην διαπλοκή, την διαφθορά που κατατρώγει την πατρίδα. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε, όσο έχουμε φωνή. Αυτοί που σιωπούν ας χαρούν το αντίτιμο που θα το πληρώνουν οι επόμενες γενιές.

Στο έλεος του Θεού 4.000.000 Ελληνες


Σχεδόν 4.000.000 άνθρωποι στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστοι, που σημαίνει ότι δεν έχουν καμία πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (αυτοί και τα παιδιά τους) ή, εάν έχουν, την πληρώνουν από την τσέπη τους, ως αποτέλεσμα της σκληρής οικονομικής ύφεσης και των 
Μνημονίων που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια! Την ίδια ώρα ο ΕΟΠΥΥ βάζει και την «ταφόπλακα» στους εκατομμύρια ανασφάλιστους πολίτες, με την απίστευτη εγκύκλιο που καλεί τους φαρμακοποιούς να μη χορηγούν φάρμακα σε ασθενείς που δεν διαθέτουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Τα παραπάνω δραματικά στοιχεία, που αφορούν τους μη έχοντες στον ήλιο μοίρα συμπολίτες μας, έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός κατά τη διάρκεια της ομιλία του στο 12ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Από το Μνημόνιο στη συγκρότηση του υγειονομικού τομέα».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντό, σήμερα ο οργανισμός εξυπηρετεί 6.171.000 με ασφαλιστική ικανότητα, ενώ είναι καταγεγραμμένοι 3.068.000 ανασφάλιστοι! Αυτό σημαίνει ότι το 50% του πληθυσμού (που αντιστοιχεί στον πληθυσμό μιας Αθήνας) δεν έχει καμία πρόσβαση στο ΕΣΥ.

Ο πρώην Τούρκογλου άδειασε aπο κατοίκους και φαντάρους τελείως τη Στρογγύλη!

Απο ότι φαίνεται η παράδοση εδάφους στις μέρες μας δεν είναι κάτι που ευαισθητοποιεί κανένα. Τις προηγούμενες ημέρες γράψαμε τρία άρθρα σχετικά με την αλλαγή της χρήσης της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο (βλέπετε εδώ,εδώ και εδώ).

Στο πρώτο απο αυτά είχαμε αναφέρει ότι κάποια στιγμή οι φαντάροι θα αποχωρούσαν αναγκαστικά απο τη νησίδα σαν αποτέλεσμα του ότι άλλαξε η χρήση της σε αρχαιολογικό χώρο.

Την ευθύνη για τη μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ απο αυτή την απόφαση, δεν την έχει μόνο ο υπ. Εξωτερικών πρώην Τούρκογλου αλλά και ο υπ. Άμυνας Αβραμόπουλος όπως και ο σημερινός υπ. Πολιτισμού Παναγιωτόπουλος, που εκτός του ότι άφησε τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού χωρίς μπαταρίες και βασικά αφοπλισμένα όταν ήταν υπ. Άμυνας μετέτρεψε τη χρήση της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο, κάνοντας τη απο νησίδα βραχονησίδα και γκριζάροντας τη σαν τα Ίμια.

Μπορεί να σωθεί η Ελλάδα;


Μπορεί να σωθεί η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, το ελληνικό κράτος; Και αν ναι, πώς;


Αμείλικτο, στο φως των αντικειμενικών στοιχείων, το ερώτημα έρχεται και ξανάρχεται, τρία χρόνια μετά την είσοδο της χώρας, διά της Δανειακής και των Μνημονίων, σε αυτό που ο Τζορτζ Σόρος(ορθώς) αποκάλεσε «σπείρα θανάτου». Το δεύτερο κράτος με Έλληνες τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού του, η Κύπρος, μπήκε στην ίδια και χειρότερη «σπείρα» εδώ και λίγους μήνες.

Το 2010, θυμίζουμε, υπέρ του Μνημονίου τάχθηκε φανατικά όλο σχεδόν το κατεστημένο της χώρας, πολιτικοί παράγοντες των δύο κομμάτων εξουσίας, οικονομικοί παράγοντες, οικονομολόγοι, εκδότες, δημοσιογράφοι κ.λπ. Η ΝΔ –είναι αλήθεια– τάχθηκε κατά. Αλλά στο φως όσων ακολούθησαν ελέγχεται η ειλικρίνειά της. Άλλωστε, αμφισβήτησε το Μνημόνιο, ουδέποτε όμως το θεμέλιό του, την πρόταση για αποπληρωμή πάση θυσία ενός μη βιώσιμου χρέους.

Χρυσή Αυγή είναι το σάπιο πολιτικό - δημοσιογραφικό κατεστημένο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «περιώνυμοι» δημοσιογράφοι των μεγαλόσχημων τουρκοσηριαλικών καναλιών, (στην εικοσιπενταετή δημοσιογραφική μου καριέρα και σε διάφορες αποστολές σε εχθρικό έδαφος είχα τη εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας με τους περισσότερους) και ίσως δεν θα μπορέσουν ποτέ να το καταλάβουν γιατί δεν τους συμφέρει να το καταβάλουν, είναι ότι όσο χτυπούν χωρίς κανένα αντίλογο την Χρυσή Αυγή τόσο περισσότερο… την στηρίζουν.
Όσο ένα σάπιο καταστημένο, ένα προδοτικό κατεστημένο που έριξε την χώρα στον γκρεμό, όσο ένα κατεστημένο που απομύζησε τον ελληνικό λαό βγαίνει στις οθόνες για να επιβάλλει στον κόσμο την ιδεολογία του «ήμερου πρόβατου προς σφαγή», η Χρυσή Αυγή θα εξακολουθεί να υπάρχει.

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά»…

Τελικά, οι προφητείες των αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας αποκαλύπτονται ως οι καλύτερες "εφημερίδες", αφού έχουν κατορθώσει να καλύψουν τα αδιανόητα (για την εποχή τους) γεγονότα εκατοντάδες χρόνια πριν αυτά συμβούν. 

Και ναι, το νερό μπορεί να προκαλέσει κλιμάκωση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αφού η περίπτωση δεν αφορά μόνο τη Συρία, αλλά και άλλες χώρες (π.χ. Ιράκ), οι οποίες παίρνουν το υπερπολύτιμο αγαθό από τον ποταμό Ευφράτη και η στέρησή του αποτελεί αιτία για άμεση κήρυξη πολέμου, αφού το νερό είναι -κυριολεκτικά- πηγή ζωής για τις χώρες αυτές. Και μία τέτοια τρομοκρατική ενέργεια δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από κανέναν.

Εάν οι ισλαμοφασίστες της Συρίας σκέφτονται σοβαρά να πλημυρρίσουν τη βόρεια Συρία με νερό του Ευφράτη, τότε ενσυνείδητα προσπαθούν να πυροδοτήσουν έναν χωρίς κανέναν έλεγχο πόλεμο, τον οποίο κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει, αφού τα εμπλεκόμενα μέρη στον ήδη υπάρχοντα πόλεμο θα αυξηθούν και δεν θα δέχονται καμία συζήτηση και καμία πρόταση πέρα από την φυσιολογική ροή των υδάτων του ποταμού που τους δίνει ζωή. Ήδη, εν μέρει η Τουρκία με μία σειρά φραγμάτων έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στις χώρες της περιοχής.

Στώμεν καλώς ΕΛΛΗΝΕΣ, στώμεν μετά φόβου ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ... ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ‏

Θα δούμε πράγματα και θαύματα…
Ήδη ο Ουρανός μας ανάβει κεριά για τις δολιότητες που απεργάζονται οι πραγματευτάδες των τοκογλύφων στην δύσμοιρη πατρίδα.

Πρέπει μάλλον να φτάσουμε στο τελευταίο σκαλοπάτι του κακού για να καταλάβουμε καλά ότι το σύνθημα που πρέπει να ακουσθεί στα Ελληνικά εσώψυχα δεν είναι η πολιτική δήθεν ομοψυχία που μας διαφημίζουν αλλά η πνευματική και η κοινωνική αδελφοσύνη και η σύνεση του φιλότιμου Ρωμηού που τον έχουν πάρει στις μέρες μας σβάρνα και σαν κλωτσοσκούφι τον παίζουν και μάλιστα μονότερμα εντός έδρας.

Ποιό πολιτικό καρναβάλι θα μας εγγυηθεί το αγαθόν της κοινωνικής ειρήνης που και αυτό θέλουν να μας το στερήσουν τα τρωκτικά του νεοποχίτικου άδη?

Γι αυτούς η πνευματική ομοψυχία του λαού είναι κίνδυνος – θάνατος !! και έχουν εδώ και μέρες ξεδιάντροπα μπροστά στα μάτια μας ξεδιπλώσει όλους τους εναπομείναντες παλιάτσους να γρονθοκοπιούνται, λες και προσφέρουν κάποιο καλό στην κοινωνία.

Το αθώο θύμα είναι η Ελληνική κοινωνία που μετράει δίχως πόλεμο δεκάδες νεκρούς!

Επιλέγω να παραμείνω άνθρωπος..

Είναι όλοι τους συνένοχοι. Η κυβερνητική βία, η κρατική τρομοκρατία, είναι οι ένοχοι που κρύβονται και σιωπούν στα όσα συμβαίνουν σήμερα. Και επιπλέον θέλουν να στρέψουν την οργή που έχουμε εναντίον συμπατριωτών μας. 
Έτσι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί τους, τώρα που μοιράζουν τα "καλά κομμάτια" που θέλουν οι επικυρίαρχοι της χώρας, δηλαδή τα αφεντικά τους.

Πριν δύο ημέρες στην πόλη μου, σε μία "εκδήλωση" αναρχο-αυτόνομων από καθαρή τύχη δεν πήρε φωτιά μία κοπέλα, από μολότωφ που πέταξαν προς τους περαστικούς οι "καλοπλυμμένοι εγκέφαλοι". Εάν συνέβαινε κάτι ανεπανόρθωτο, ποια θα ήταν σήμερα η συζήτηση;

Οι άνθρωποι γινήκαμε πιόνια που μας κινούν δυνάμεις σκοτεινές. Και πρέπει αυτό να το συνειδητοποιήσουμε πριν να περάσουμε σε πράξεις για τις οποίες θα μετανιώσουμε πικρά.
Προσωπικά, προτιμώ τη σύνεση, επειδή το σκηνικό το διάλεξαν αυτοί που μας εκτελούν, τον χρόνο τον επέλεξαν τα ίδια βδελύγματα που παριστάνουν τους "ταγούς", τους "δικαστές" τους έχουν πάντα έτοιμους για να μας δικάσουν όλους...

Ανέκδοτο: Ο δημοσιογράφος και ο ψυχίατρος

Ανέκδοτο: Ο δημοσιογράφος και ο ψυχίατρος
Ένας δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από έναν αρχίατρο ενός τρελοκομείου
- Δηλαδή, ποιο τεστάκι κάνετε για να βγει ο ασθενής από την κλινική σας;
- Γεμίζουμε μία μπανιέρα με νερό, βάζουμε δίπλα ένα κουταλάκι τσαγιού και μια μεγάλη κούπα. Μετά ζητάμε από τον ασθενή να την αδειάσει.
- Ο καθένας που σκέπτεται υγιώς θα διαλέξει την κούπα, λέει ο δημοσιογράφος χαμογελώντας.
- Όχι, λέει ο αρχίατρος. Ο υγιής θα βγάλει την τάπα!






newsbomb.gr

Παυλόπουλος: Καθυστέρησε ο Υπουργός να στείλει φάκελο στον εισαγγελέα

Παυλόπουλος: Καθυστέρησε ο Υπουργός να στείλει φάκελο στον εισαγγελέα
Επί παντός επιστητού μίλησε ο βουλευτής, καθηγητής και πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο κ. Παυλόπουλος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του υπουργού δημόσιας τάξης Ν. Δένδια, λέγοντας, ότι καθυστέρησε να στείλει το φάκελο με τις υποθέσεις της Χρυσής Αυγής στη δικαιοσύνη. Σε σχετική ερώτηση ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως αυτή τη θέση την έχει εκφράσει εδώ και καιρό. «Βέβαια ο αρμόδιος υπουργός σταθμίζει το χρόνο» υπογράμμισε.
Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή τόνισε ότι «Πρόκειται για μία εγκληματική οργάνωση με ναζιστικά πρότυπα». «Ο κόσμος ψήφισε Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα κλίμα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης και έλλειψης εμπιστοσύνης για πρόσωπα που υπήρχαν τότε στο πολιτικό σκηνικό. Οι πολίτες όμως, μετά την εκτέλεση του Π. Φύσσα , γνωρίζουν πλέον τι εστί Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος. «Η όποια αγανάκτηση του δημοκρατικού Έλληνα πολίτη δεν δικαιολογεί πλέον την ψήφο στη Χρυσή Αυγή» υπογράμμισε. «Ο πολίτης», πρόσθεσε, «οφείλει να έχει αυτή τη διάθεση να τιμωρήσει πολιτικά του τους πολιτικούς του, καταλογίζοντάς τους όμως τις ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν φταίνε όλοι για όλα. Αυτή η εξίσωση όλων είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής».

Σαμαράς: Μηδενική ανοχή στη Χρυσή Αυγή

Σαμαράς: Μηδενική ανοχή στη Χρυσή Αυγή
Σαμαράς: Μηδενική ανοχή στη Χρυσή Αυγή

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στην εγκληματική δράση της ακροδεξιάς είναι ο πρωθυπουργός και προχωρά σε μια σειρά από ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, περιμένει τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας και για τις υποθέσεις που διερευνά η εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις οποίες εμπλέκονται και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» απαντά στο ερώτημα αν θα πρέπει να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. «Καταδικάσαμε την τραγική δολοφονία, αλλά και το ρόλο της Χρυσής Αυγής στην καλλιεργούμενη βία. Άλλωστε αυτό το είχαμε κάνει πρώτοι, εδώ και χρόνια. Όταν άλλοι σιωπούσαν... Πέρα, όμως, από την απερίφραστη καταγγελία, κινήθηκε αμέσως η Αστυνομία και συνέλαβε το δράστη, ενώ διενήργησε και έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που ίσως δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια. Τώρα προχωράμε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες για τον αυστηρό περιορισμό της εγκληματικής βίας, των προκλήσεων και της αυθαιρεσίας των νεοναζί. Βεβαίως, πάντα μέσα στα όρια του Συντάγματος και των νόμων».

Ο 45χρονος δολοφόνος μαχαίρωσε τρεις φορές τον Παύλο Φύσσα

Ο 45χρονος δολοφόνος μαχαίρωσε τρεις φορές τον Παύλο Φύσσα
-Τι αποκάλυψε η νεκροτομή -Καταθέσεις «κλειδιά» για το φονικό -Τι είπε ο δράστης όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
Μέχρι τώρα οι πληροφορίες που είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας ανέφεραν, ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας, «κάρφωσε» δύο φορές το μαχαίρι στο σώμα του Παύλου Φύσσα, όπως αποκαλύπτει όμως το newsbomb.gr ο 45χρονος μαχαίρωσε τρεις φορές το θύμα!
Η ιατροδικαστής που έκανε την νεκροτομή, αναφέρει στο πόρισμα της, ότι ο δράστης μαχαίρωσε δύο φορές στον θώρακα το θύμα, μαχαιριές οι οποίες ήταν και οι θανατηφόρες, ενώ τον μαχαίρωσε και άλλη μία φορά στο αριστερό πόδι. Τα στοιχεία της νεκροτομής και οι μαρτυρίες από το σημείο της άγριας δολοφονίας βρίσκονται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση.

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Τσίπρας

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Τσίπρας
Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Τσίπρας

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ζήτησε και θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον Κάρολο Παπούλια να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων να συγκαλέσει και σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. 

Εφοπλιστές και πολιτικοί θα έχουν την ευκαιρία να «ξεπλένουν» χρήμα;

Εφοπλιστές και πολιτικοί θα έχουν την ευκαιρία να «ξεπλένουν» χρήμα;
Με φωτογραφική τροπολογία απαλλάσσουν από το πόθεν έσχες όλους όσοι αγοράζουν μετοχές εφοπλιστών, ακόμη και αν είναι πολιτικοί εκμεταλλευόμενοι την παρούσα ανωμαλία.

Δεν έφταναν οι προκλητικές φοροαπαλλαγές κάποιων Eλλήνων εφοπλιστών με τις «πλάτες» της ελληνικής κυβέρνησης, οι οποίοι απολαμβάνουν προνόμια, όταν ο ελληνικός λαός στενάζει από τα μέτρα των διαδοχικών μνημονίων, τώρα με φωτογραφική τροπολογία απαλλάσσονται άτομα με παρεμφερή δραστηριότητα και από δήλωση πόθεν έσχες.
Ναι καλά ακούσατε!
Εν μέσω των ταραχών μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι εφοπλιστές εξομοιώνονται με τους απλούς μετόχους των ναυτιλιακών εταιρειών οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι σε δήλωση πόθεν έσχες.
Εάν αυτό ακούγεται εξοργιστικό, πού να δείτε και την συνέχεια...

Σε «θρίλερ» εξελίσσονται οι γερμανικές εκλογές

Σε «θρίλερ» εξελίσσονται οι γερμανικές εκλογές
Σε «θρίλερ» εξελίσσονται οι γερμανικές εκλογές

Από μία κλωστή «κρέμονται» οι ισορροπίες στην Μπούντεσταγκ, εν αναμονή της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης στη Γερμανία, η οποία παρουσιάζει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το μόνο βέβαιο είναι η πρωτιά της Άνγκελα Μέρκελ, καθώς οι δημοσκοπήσεις – που πέφτουν «βροχή» – δείχνουν το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών να προηγείται με διαφορά από τους Σοσιαλδημοκράτες του Πέερ Στάινμπρουκ. 

Ερωτηματικό για την Μέρκελ παραμένει το με ποιους θα συμμαχήσει από τη Δευτέρα, καθώς οι Φιλελεύθεροι συγκεντρώνουν στις περισσότερες δημοσκοπήσεις ποσοστό γύρω στο 5%, κάτι που σημαίνει ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός θα έχει οριακή πλειοψηφία στη γερμανική Βουλή. Για τον λόγο αυτό, το τελευταίο διάστημα της προεκλογικής περιόδου η Καγκελάριος ζήτησε από τους ψηφοφόρους της να τη στηρίξουν και με τις δύο ψήφους τους, αυτήν για τον εκπρόσωπο της περιοχής τους και για το κόμμα της επιλογής τους. Με τους Φιλελεύθερους να περνούν οριακά μέχρι στιγμής το κατώφλι της Βουλής και με ανοικτό το ενδεχόμενο να μην καταστεί δυνατή η συνέχιση του σημερινού συνασπισμού, η Μέρκελ θα χρειαστεί όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους προκειμένου να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος με τους Σοσιαλδημοκράτες για έναν μεγάλο συνασπισμό. 

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Πατούλης: Να αντικατασταθεί άμεσα ο νόμος Λοβέρδου

Γ. Πατούλης: Να αντικατασταθεί άμεσα ο νόμος Λοβέρδου
Με αφορμή την απαγόρευση των εισαγωγών όλων των ινδικών γενόσημων της εταιρείας Ranbaxy από τις αμερικανικές αρχές, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργος Πατούλης, προειδοποίησε για μία ακόμα φορά με δηλώσεις του στο newsbomb.gr, για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η συνταγογράφηση δραστικής ουσίας.

Η εξέλιξη αυτή στις ΗΠΑ επιβεβαιώνει την ορθότητα της θέσης της ιατρικής κοινότητας ότι ο γιατρός δεν μπορεί να συνταγογραφεί με βάση τη δραστική ουσία και ο φαρμακοποιός να επιλέγει το φάρμακο, καθώς δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και για τους ασθενείς, τονίζει ο κ. Πατούλης.

Σε διαθεσιμότητα 1.349 υπάλληλοι ΑΕΙ-ΤΕΙ

Σε διαθεσιμότητα 1.349 υπάλληλοι ΑΕΙ-ΤΕΙ
Σε διαθεσιμότητα 1.349 διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ-ΤΕΙ

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο αριθμός των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ-ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ανέρχεται σε 1.349.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εγκρίθηκε σήμερα, από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, υπό την Προεδρεία του Πρωθυπουργού και τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ο αριθμός των πλεοναζόντων διοικητικών υπαλλήλων, των 36 Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Τι λέτε, θα σφαχτούμε μεταξύ μας;

epeisodia
Επί δύο σχεδόν αιώνες, μετά την απελευθέρωση και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους, το σάπιο πολιτικό σύστημα το διέσωζαν πάντα τρεις παράγοντες: Το παλάτι με τις αναμίξεις του, τα στρατιωτικά πραξικοπήματα και οι εθνικές καταστροφές (πόλεμοι, εμφύλιοι και εξωτερικοί).

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το πολιτικό σύστημα (πολιτικές φαμίλιες και διαπλεκόμενα συμφέροντα), κατάφερνε να δραπετεύει με ασφάλεια,…
αποσυρόμενο από την πολιτική ζωή  και μετά επανερχόταν πάντοτε «δικαιωμένο» με δημοκρατικά δαφνοστέφανα. Με τις διασυνδέσεις και τη στήριξη (ντόπια και ξένη) που διέθετε, ξανακάθιζε στην ηγεσία του κράτους, συνεχίζοντας την ίδια τακτική. Δηλαδή την πλήρη αυτονόμηση του κράτους από την κοινωνία και τη λεηλασία της τελευταίας. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η επάνοδος του ίδιου σάπιου και διεφθαρμένου ολιγαρχικού συστήματος, μετά την επτάχρονη χούντα.

Πλάκα μας κάνετε… Η Λιάνα Κανέλλη μέλος της ΝΔ;



Μωρέ, όλοι τους, είναι μια .... μεγάλη οικογένεια, που απλά αλλάζουν πολιτικά ... κρεββάτια... για να μας μπερδεύουν....

Πόπη Σουφλή
(Άλλοι ξεκινάνε από τα αριστερά για να φτάσουν στα δεξιά και άλλοι από τα δεξιά για να πάνε στα αριστερά) 

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία μας εξέπληξε. Γνωρίζουμε οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ότι η Λιάνα Κανέλλη και συμπαθούσε και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότιυπήρξε και μέλος τοπικής ΝΔ.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ

Επίθεση των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, μέσω…μυστικών υπηρεσιών!

skopia
Του Σταύρου Τζίμα

Στον αστερισμό της κατασκοπολογίας με έντονο άρωμα Ελλάδας κινείται από προχθές η πολιτική ζωή στα Σκόπια, εξάπτοντας, σε συνδυασμό με ατυχή γεγονότα που διαδραματίζονται από «αόρατα» κέντρα στα σύνορά μας, ανθελληνικά αισθήματα στον πληθυσμό. Η κυβέρνηση Γκρούεφσκι ανακοίνωσε ότι οι αρχές ασφαλείας των Σκοπίων εξάρθρωσαν κύκλωμα που φέρεται να συνέλεγε πληροφορίες και να τις πουλούσε σε ξένες μυστικές υπηρεσίες. Επιπλέον, ασκούσε και εκβιασμούς σε επιχειρηματίες. Στο κύκλωμα, σύμφωνα με τις σκοπιανές αρχές, συμμετείχαν κρατικοί αξιωματούχοι, νυν και πρώην στελέχη μυστικών υπηρεσιών, ποινικοί κατάδικοι, αλλά και δημοσιογράφοι.

Στις επίσημες ανακοινώσεις γίνεται λόγος για παροχή πληροφοριών έναντι αμοιβής, «κυρίως σε μία γειτονική χώρα». Μολονότι η χώρα αυτή δεν κατονομαζόταν, «διαρροές» στα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για την Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονταν ανεπισήμως, ένας εκ των συλληφθέντων συναντιόταν κατά διαστήματα στη Χαλκιδική με ανθρώπους των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και γινόταν συναλλαγή. Τους έδινε πληροφορίες και έπαιρνε χρήματα. Πηγές της κυβέρνησης στην Αθήνα, που κλήθηκαν να σχολιάσουν τις «πληροφορίες» αυτές, τόνιζαν ότι δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή Ελληνα αξιωματούχου και ότι όλη η υπόθεση κινείται στη σφαίρα της σεναριολογίας.

ΠΑΣΟΚ:Πρέπει να συνεργαστούμε

ΠΑΣΟΚ:Πρέπει να συνεργαστούμε
ΠΑΣΟΚ:Πρέπει να συνεργαστούμε



«Τα κόμματα και οι πολιτικές δυνάμεις του Συνταγματικού τόξου οφείλουν να κατανοήσουν καλά την κατάσταση που δημιουργείται και να συνεργαστούν προκειμένου να μην επικρατήσουν οι λογικές της βίας των νεοναζιστών», τονίζουν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπισης της βίας και του φασισμού.

«Είναι υπαρκτές και σεβαστές οι πολιτικές μας διαφορές. Όμως για να ενεργοποιηθούν οι δημοκρατικοί πολίτες, για να σταματήσει να δηλητηριάζεται η κοινωνική μας ζωή, χρειάζεται να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στον φασισμό και να περιφρουρήσουμε την δημοκρατική ομαλότητα», επισημαίνουν, «είναι άλλο πράγμα η ναζιστική επιλογή, η επιλογή της βίας και η λειτουργία μιας εγκληματικής οργάνωσης με μανδύα κόμματος και άλλο ένας πολιτικός λόγος που με μικροκομματικά κριτήρια καλλιεργεί τη στρατηγική της έντασης και του κοινωνικού και πολίτικου μίσους».

Αδειάζει Λαζαρίδη ο Αβραμόπουλος

Αδειάζει Λαζαρίδη ο Αβραμόπουλος
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο συνταγματικό τόξο και καλεί για εθνική ενότητα
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Ξεκάθαρη απάντηση προς τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο συνταγματικό τόξο.
Συννέφιασε ο πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων όταν κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Θεωρείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου;». Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος απάντησε με μια λέξη.«Όχι!», απάντησε κι όλοι οι πολιτικοί συντάκτες σχολίαζαν ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο άδειασε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη αλλά έδωσε γραμμή στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τι πρέπει να απαντούν σε ανάλογες ερωτήσεις.

Σκληρή κριτική Πούτιν κατά της Δύσης: «Τι θα κάνετε στην μετα- Ασαντ εποχή; Θα στηρίξετε την Αλ Κάιντα;»

Σκληρή κριτική άσκησε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη Δύση για την αδυναμία  της να εκπονήσει κάποιο εφαρμόσιμο σχέδιο για το μέλλον της Συρίας χωρίς τον Μπασάρ Αλ Ασαντ, ιδιαίτερα μπροστά στο ενδεχόμενο να αναλάβουν τρομοκράτες την εξουσία.
Μιλώντας στην συνεδρίαση της ολομέλειας του Valdai Club, στο 10ο φόρουμ της λέσχης, στο οποίο συμμετείχαν υψηλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι αλλά και διεθνείς προσωπικότητες, πολιτικοί και αναλυτές, ο ρώσος Πρόεδρος τόνισε πως μόνο ασαφείς και αόριστες απαντήσεις έχει λάβει από τους ομολόγους του στη Δύση, κάθε φορά που έθετε το θέμα του μέλλοντος μια αιματοβαμμένης Συρίας.

«Ερωτώ κάθε δυτικό συνομιλητή μου: Εντάξει, στην ουσία, τάσσεστε ανοιχτά στο πλευρό των σύριων ανταρτών και τους στηρίζετε στην ανάληψη της εξουσίας στη χώρα. Και μετά, τι;» είπε ο Πούτιν, σημειώνοντας πως τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι σύμμαχοί τους έχουν αναγνωρίσει τη σύνδεση της Αλ Κάιντα με ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης που μάχεται για την κατάρρευση του καθεστώτος Ασαντ. 

ΤΩΡΑ- Επεισόδια στη Δάφνη

ΤΩΡΑ- Επεισόδια στη Δάφνη
ΤΩΡΑ- Επεισόδια στη Δάφνη



Μάχη σώμα με σώμα δίνουν αυτή τη στιγμή αστυνομικοί και διαδηλωτές στη Δάφνη. Πριν από λίγο ξεκίνησαν επεισόδια στην αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Παρέμβαση Αθανασίου για τη Χρυσή Αυγή

Παρέμβαση Αθανασίου για τη Χρυσή Αυγή
Να συσχετισθεί το δημοσίευμα σημερινής εφημερίδας -στο οποίο περιλαμβάνεται συνέντευξη πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής- με τα στοιχεία που ήδη έχουν συγκεντρωθεί και διαβιβαστεί στην ίδια από το υπουργό Δημόσιας Τάξης, ζήτησε υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, αποκαλύπτειπώς οργανώνουν τις επιθέσεις, που «εξαφανίζουν τα όπλα», τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Υπενθυμίζεται ότι στην κ. Κουτζαμάνη έχει διαβιβαστεί ήδη από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, αναφορά σχετικά με 32 δικογραφίες για ποινικές περιπτώσεις, στις οποίες εμπλέκονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Με την αναφορά, ο κ. Δένδιας ζητά να ενταχθούν οι εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις αυτές στο άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Πολίτες, Κόμματα, Κράτος και… Πατρίδα!…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Με αφορμή το «μπάχαλο» που διαπιστώνουμε στην πολιτική μας καθημερινότητα ομολογώ ότι με ταλανίζει λιγότερο η ύπαρξη πολιτικών Κομμάτων, που είναι απαραίτητο συστατικό κάθε ευνομούμενης Δημοκρατίας, και περισσότερο οι σχέσεις Κράτους Πολίτη.

Στην πατρίδα μας οι σχέσεις Κράτους και πολίτη ήταν ανέκαθεν, όχι μόνο δυσλειτουργικές, αλλά ίσως θα έπρεπε να τις δούμε και ως εντυπωσιακά... ψυχοπαθολογικές. Η ψυχοπαθολογική συμπτωματολογία αυτής της σχέσης (που τα βαθύτερα αίτιά της μόνιμα και σφαλερά ανάγονται ή στην Τουρκοκρατία ή σε ξένους... δακτύλους, και τελευταία σε ψεκασμούς και ληγμένα που έχουν επηρεάσει, άκουσον, άκουσον, ακόμη και το DNA μας) συνίσταται στην κραυγαλέα αντίφαση της συμπεριφοράς του πολίτη απέναντι στον ασφυκτικό έλεγχο του Δικομματισμού.

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!



ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

Σοβαρότατη εξέλιξη στο “επεισόδιο” επίθεσης παρακρατικών στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο που κάποιοι χαχόλοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί το αντιμετώπιζαν με εγκληματικό χαμόγελο, μη μπορώντας να κρύψουν την ικανοποίηση τους.

Η Κρατική ασφάλεια που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, διέταξε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας οδήγησε στον σχηματισμό δικογραφίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Συμβάν που βεβαίως δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει πως η επίθεση ήταν δολοφονική, προμελετημένη και τα πρώτα χτυπήματα (που δεν έδειξαν οι καμερες) “επαγγελματικά”.

Συμπλοκές εργαζομένων-ΜΑΤ

Συμπλοκές εργαζομένων-ΜΑΤ
Συμπλοκές εργαζομένων-ΜΑΤ

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν νωρίτερα εργαζόμενοι στη Λάρκο με τα ΜΑΤ. Στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να διακόψουν την κυκλοφορία.
Στις 12:40 οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν την εθνική οδό και 15 λεπτά αργότερα ο επικεφαλής των ΜΑΤ έδωσε εντολή στις έξι διμοιρίες να απωθήσουν τους διαδηλωτές με δακρυγόνα.

Πάνος Καμμένος:Η Δημοκρατία συγχωρεί, δεν χρησιμοποιεί εκείνους που υπηρέτησαν την κατάλυσή της, όπως κάνει ο κ. Σαμαράς



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ

«Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει απαιτεί σεβασμό στο Σύνταγμα, το οποίο έχει καταλυθεί από τη συγκυβέρνηση, που έχει αντικαταστήσει το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με την άρνηση διορισμένων υπουργών να απαντούν στην αντιπολίτευση.
Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει προϋποθέτει εθνική κυριαρχία. Σήμερα στα υπουργεία δίνουν εντολές ξένοι επίτροποι της τρόικας, στο μέγαρο Μαξίμου δίνουν εντολές ο Ράϊχενμπαχ και ο Φούχτελ.

Έργα και ημέρες του Χρήστου Πάχτα

Έργα και ημέρες του Χρήστου Πάχτα


1)ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ: Ο ΧΡΉΣΤΟΣ ΠΆΧΤΑΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ ΌΤΙ ΤΟ ΝΕΡΌ ΣΤΟ ΝΕΟΧΏΡΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΌΣΗ.

paxtas_metalleia_xrisou_xalkidiki_aristoteli_aftodioikisi-620x320
Συγκέντρωση κατοίκων πραγματοποιήθηκε  στο Νεοχώρι Χαλκιδικής καθώς οι κάτοικοι κλήθηκαν από το τοπικό συμβούλιο προκειμένου ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρ. Πάχτας να τους ανακοινώσει ότι το νερό που πίνουν είναι ακατάλληλο και ότι πρέπει να αρχίσουν να πίνουν εμφιαλωμένο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου στο νερό εντοπίστηκε μεγάλη συγκέντρωση αρσενικού. Εδώ και δεκαπέντε μέρες οι κάτοικοι είχαν
αντιληφθεί το πρόβλημα στο νερό διαμαρτυρόμενοι για την μυρωδιά του. Να σημειωθεί ότι αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα των κατοίκων σχετικά με το αν η ακαταλληλότητα του νερού λόγω της συγκέντρωσης αρσενικού συνδέεται με τις γεωτρήσεις που έκανε και συνεχίζει να κάνει η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στις πηγές του χωριού οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από το χωριό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Κομισιόν ζητά “πάγωμα” των δανείων από τις τράπεζες!


newego_LARGE_t_1101_54024656

Καταρρέει η όποια προσπάθεια έκαναν οι τραπεζίτες και οι άνθρωποι των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να μας πείσουν ότι μετά το πέρας της ανακεφαλαιοποίησης, θα ανοίξει η κάνουλα των δανείων.

Ήδη, από χθες στην Αθήνα βρίσκονται τα ανώτατα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της ΕΕ, τα οποία είχαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των τραπεζών, το ΤΧΣ, την Τράπεζα της Ελλάδας και τον Υπουργό Οικονομικών. Τι ζητούν; Να ολοκληρωθεί άμεσα η αναδιάρθρωση των τραπεζών και να γίνουν ακόμα πιο άμεσα οι κινήσεις για να “πιάσουν” το ύψος της κεφαλαιακής επάρκειας. ETE και Eurobank λέγεται ότι είναι κάτω από το 9%, γι’ αυτό και ζητούν ακόμα και την πώληση των ζημιογόνων θυγατρικών τους. Για την Εθνική, υπάρχει διαφωνία για το αν θα πρέπει να πωληθεί η κερδοφόρα της επένδυση στη Finansbank.

Κοτζαμπάσικη Ελληνική ''Ελίτ''


Κοτζαμπάσικη Ελληνική ''Ελίτ''

- Οι Έλληνες πατριώτες, ελευθέρωσαν το 1821, μία μικρή αρχικώς γεωγραφική έκταση από τους Τούρκους.

- Η κοτζαμπάσικη ελίτ, βρέθηκε ξαφνικά με μία ελεύθερη γεωγραφική έκταση στα χέρια της και χωρίς τους Τούρκους επικυριάρχους πάνω από το κεφάλι της.

- Αυτή την ελεύθερη έκταση, δεν ήξερε τι να την κάνει. Δεν την είδε ως μία απελευθερωμένη πατρίδα αλλά ως ένα έδαφος προς πλήρη λεηλασία, μιας και οι Τούρκοι επικυρίαρχοι εξέλιπαν.

- Λεηλατώντας όσο μπορούσε, για να μην έχει εσωτερικές επαναστάσεις, προσδέθηκε σε ξένες δυνάμεις.

- Ομοίως, για να ληστεύει ανενόχλητη για πάντα, φρόντισε να μην δημιουργήσει ποτέ σοβαρή δημόσια διοίκηση. 

Τι θα πει η Moody’s στον Στουρνάρα;


moody's 2

Με κλιμάκιο του οίκου αξιολόγησης Moody’s αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ο οίκος έρχεται στην Αθήνα, λένε οι ίδιες πηγές, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της οικονομίας, αλλά και να προχωρήσει σε νέες εκτιμήσεις για την αξιολόγηση της χώρας.

Χθες, υπήρξε μια φημολογία (που διέρρευσε κυρίως από κυβερνητικούς κύκλους) ότι η Moody’s σκέφτεται να προχωρήσει στην αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους μήνες, στηριζόμενη στις εκτιμήσεις της κυβέρνησης ότι έχει πρωτογενές πλεόνασμα, η ύφεση θα είναι μικρότερη, ενώ υπάρχουν προοπτικές για επάνοδο στις αγορές. 

Να μην αφήσουμε το κακό να θριαμβεύσει



Πολύ φοβάμαι πως το κακό για την πατρίδα μόλις άρχισε... 
Μακάρι να βγω ψεύτης, το εύχομαι, αλλά οι εξελίξεις δείχνουν πως οι χρήσιμοι ηλίθιοι άρχισαν ήδη το έργο τους... 
Κι εμείς είδαμε μόνο την πρώτη πράξη...
Η πολιτειακή ανωμαλία ξεκίνησε ή δείχνει ένα μόνο από τα πρόσωπά της;

Πόσο εύκολο είναι για το σάπιο σύστημα να στρέψει την οργή μας ενάντια στον εαυτό μας!
Πόσο εύκολο είναι αυτή η δίκαιη οργή να στραφεί κατά αδελφών και να γιομίσει τον τόπο με αίμα!
Πόσο εύκολο είναι να μας φορτώσουν τα εγκλήματά τους, αφού μας έκαναν γιομάτους με οργή να μην σκεφτόμαστε και να μην βλέπουμε την θανατερή παγίδα τους και το όφελός μας!
Πόσο εύκολο είναι να αθωώσουμε τους πραγματικούς εγκληματίες που σκοτώσαν τη ζωή μας!

Δεκάδες αντιφασιστικές διαδηλώσεις έγιναν χθες σ' ολόκληρη την χώρα.
Καμία όμως ενάντια στον φασισμό των κυβερνώντων που μας λιανίζουν...

ΒΙΝΤΕΟ-"Μίλησε" το κινητό του δράστη


ΒΙΝΤΕΟ-Μίλησε το κινητό του δράστη

ΒΙΝΤΕΟ-"Μίλησε" το κινητό του δράστη
Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στις τηλεφωνικές κλήσεις του δράστη μία ώρα πριν από το φόνο στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την συγκεκριμένη ώρα φαίνεται πως ο Γιώργος Ρουπακιάς έχει δεχθεί αλλά και έχει κάνει τηλεφωνήματα.
Σύμφωνα με τις αρχές, κάποια από αυτά τα τηλεφωνήματα έχουν να κάνουν με άτομο που ανήκει στη Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα πρόεδρο τοπικής οργάνωσης του Πειραιά.

Ο Πάνος Καμμένος για όλα στον Real Fm

Ο Πάνος Καμμένος για όλα στον Real Fm 19/9/2013






Ενεργό μέλος της Χ.Α. ο δολοφόνος


Ενεργό μέλος της Χ.Α. ο δολοφόνος

Ενεργό μέλος της Χ.Α. ο δολοφόνος
Ενεργή συμμετοχή και ρόλο στη Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι είχε ο 45χρονος που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι οπαδός αλλά όχι μέλος της Χρυσής Αυγής και παραδέχθηκε ότι επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία του κόμματος στη Νίκαια.
Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του διαψεύστηκαν από τη δημοσιοποίηση μίας σειράς βίντεο και φωτογραφιών με την δράση του.
Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο ο 45χρονος διακρίνεται καθαρά να είναι «παρών» στα επεισόδια και τους προπηλακισμούς που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα φοράει την μπλούζα της Τοπικής Οργάνωσης της Χ.Α. Νίκαιας και παντελόνι παραλλαγής και διακρίνεται δίπλα σε άλλα μέλη του κόμματος να τραγουδά ύμνους της Χ.Α. Σε άλλο βίντεο ο δράστης φαίνεται να συμμετέχει στα γνωστά «συσσίτια του μίσους» που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια, και στα οποία συμμετείχε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης.

ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.





Γιατί από χέρι Δημοκράτη και Δίκαιου Πατριώτη δεν σκοτώθηκε, ούτε θα σκοτωθεί ποτέ κανείς.

Αν ποτέ σκοτωθώ από χέρι χρυσαυγίτη, μην τολμήσετε να στήσετε αντίποινα σε χρυσαυγίτη.

Με το σύστημα θέλω να τα βάλετε και την κυβέρνηση που τώρα σας εξουσιάζει υπηρετώντας την κοινοβουλευτική δικτατορία.

Αν σκοτωθώ από χέρι χρυσαυγίτη, να του πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ που σκοτώνοντάς με, του έπεσε το γάντι και από μέσα φάνηκε το μακρύ χέρι του συστήματος και του «συνταγματικού» τόξου της κυβέρνησης.

Δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς οι Μακιαβέληδες!

34 χρονών, νεκρός!

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι πληρωμένο από τους Αυγουλοκέφαλους το κάθαρμα που μαχαίρωσε δυο φόρες το θύμα του και που τη δεύτερη, όπως τονίζουν με έμφαση τα βοθροκάναλα, έστριψε και τη λάμα του μαχαιριού μέσα στο στήθος του αδικοσκοτωμένου συνανθρώπου μας. 

Πρώτα από όλα, ας μη μας διαφεύγει το προφανές, το γεγονός δηλαδή ότι όλη αυτή η αναμπουμπούλα δημιουργεί βολικό θόρυβο που σκεπάζει για λίγο, για αύριο, τις πομπές της κυβέρνησης των Ολετήρων∙ για μεθαύριο έχει ο Βερζεβούλης. 

Δε θα μου έκανε λοιπόν καθόλου εντύπωση αν μάθαινα ότι ο φονιάς δεν πληρώθηκε από τα ταμεία των Αυγουλοκέφαλων, αλλά από άλλους που κινούνται με φαεινές ιδέες εκπορευόμενες από τα υπόγεια του Μεγάρου της Αλήθειας εκείνων που κυβερνούν. 

Έλληνα, σπάσε τις αλυσίδες σου!


ΜΗΝ τους ακούτε και ΜΗΝ τους πιστεύετε! Είναι αριστοτέχνες στο να ελέγχουν και να καθοδηγούν τη σκέψη σας! Γνωρίζουν όλους τους τρόπους για να το κάνουν, και ο κυριότερος τρόπος είναι να σας κάνουν να φοβηθείτε, να τρομάξετε! Μέσω του φόβου ελέγχουν το μυαλό σας και καθοδηγούν τις αντιδράσεις σας... 

Το παρόν κείμενο απευθύνεται σε όσους θεωρούν τους εαυτούς τους υποδουλωμένους από την νέα τάξη πραγμάτων, το έχουν συνειδητοποιήσει, και πραγματικά θέλουν να ελευθερωθούν αλλά δεν ξέρουν πως. Απευθύνεται σε όσους προσπαθούν απεγνωσμένα να σπάσουν τα δεσμά τους και δεν μπορούν... Σε όσους νομίζουν ότι είναι μόνοι στον αγώνα αυτό...
Κατ΄αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο αγώνας για την Ελευθερία μας είναι συνεχής και σε πολλά επίπεδα... Δεν είναι μια μάχη μόνο, που η έκβασή της καθορίζει τον πόλεμο...

Ας μην απογοητευόμαστε εύκολα λοιπόν, είπαμε... χρειάζεται συνεχής αγώνας και σε πολλά επίπεδα...

«Η Ελλάδα οφείλει να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη για το 2014 προεδρία της ΕΕ»,

proedria-ee-kentrinews.gr
«Η Ελλάδα οφείλει να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη για το 2014 προεδρία της ΕΕ», αναφέρει σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild. Αυτό ζήτησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «πολιτικοί των Χριστιανοδημοκρατών και των Φιλελευθέρων. Ο λόγος; η προεδρία των έξι μηνών θα κοστίσει στη χώρα της κρίσης περίπου 100 εκ. ευρώ!». Ο Χριστιανοδημοκράτης πολιτικός Κλάους Πέτερ Βιλς δήλωσε στην Bild: «Η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητήσει από την Κομισιόν να αναβληθεί η προεδρία στο Συμβούλιο».

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μόνο να το πιστέψομε ότι μπορούμε, χρειάζεται∙ γιατί μπορούμε!

Μίλησε μεταξύ άλλων και για την παραγωγική ανασυγκρότηση ο Ροζ Αλέξης, από το πάλκο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ωραία! Οι σύμβουλοί του, ορθότατα τον συμβούλευσαν κι αυτός το κατάλαβε φαίνεται, ότι προτεραιότητα πρέπει  να δοθεί στην πρωτογενή παραγωγή και στη συνολική αναδιαπραγμάτευση της ευρωπαϊκής κοινής αγροτικής πολιτικής για προϊόντα όπως η ζάχαρη, το γάλα ή τα καπνά, ας πούμε ενδεικτικά. 

Οι σύμβουλοί του, δεν μπορεί, θα του είπαν και για την ανάγκη επεξεργασίας και τυποποίησης αυτών και των υπόλοιπων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, όταν με το καλό παραχθούν ξανά, αλλά εκείνος ξέχασε φαίνεται να το διευκρινίσει. Δεν πειράζει, ένα μυαλό είναι αυτό, δεν μπορείς να τα θυμάσαι κι όλα. Κι αν ξέχασε να το αναφέρει, ασφαλώς θα το εννοεί. 

Βέβαια, αυτή είναι, στην πραγματικότητα,  ευθύνη ακέραια στα χέρια των στελεχών των τοπικών οργανώσεων και στους πενήντα έναν νομούς της χώρας. Πενήντα ολοκληρωμένες προτάσεις χρειάζονται, αν εξαιρέσεις το κλεινόν άστυ που είναι πιο περίπλοκο. 

Όταν ο Βορίδης συνάντησε το Μιχαλολιάκο

«Το 1984 σε μία συνεστίαση εθνικιστών νέων επιστημόνων στο Κάραβελ ήμουν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και ήρθατε εσείς κοντοκουρεμένος, με στολή παραλλαγής, και αρχίσατε να μιλάτε ενθουσιωδώς μαζί του. Όταν φύγατε ρώτησα τον κ. Μιχαλολιάκο: "Ποιος είναι αυτός ο..." και μου απάντησε "όχι ρε συ, είναι καλό παιδί"».

ΝΤΡΟΠΗ!!!Ο Στόλος έμεινε μ΄ ένα υποβρύχιο και επισήμως! Ανακοίνωση του ΓΕΝ το επιβεβαιώνει..

Επίσημη ομολογία του γραφείου Τύπου του ΓΕΝ που ασφαλώς προβληματίζει. 

Ο Στόλος διαθέτει ένα ετοιμοπόλεμο υποβρύχιο ,τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ! Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΓΕΝ:

“Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2013, εκτελείται προγραμματισμένη 
επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου, με τη διεξαγωγή των ακολούθων τεχνικών ασκήσεων:

- ‘’ΑΣΤΡΑΠΗ 2/13 και 3/13’’
- ‘’ΟΡΜΗ 2/13 και 3/13’’
- ‘’ΒΡΟΝΤΗ 1/13’’
- ‘’ΔΕΛΦΙΝΙ 13’’

Η εν λόγω εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε περιοχές του Σαρωνικού, του Μυρτώου και του Κεντρικού-ΒΑ Αιγαίου, με τη συμμετοχή του συνόλου των Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών και Κανονιοφόρων, που ευρίσκονται σε διαθεσιμότητα καθώς επίσης ενός Υποβρυχίου, Ελικοπτέρων και προσωπικού ΔΥΚ.

Άγριος ξυλοδαρμός εκπαιδευτικού από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι είχαν αρπάξει ελληνικές σημαίες από κατάστημα στην οδό Βενιζέλου. Όταν η πορεία περνούσε από την οδό Εγνατία τέσσερις από αυτούς βγήκαν στην άκρη του δρόμου και κρέμασαν στην περίφραξη του μετρό μία ελληνική σημαία με σκοπό να την κάψουν.
Τότε ένας εκπαιδευτικός που συμμετείχε στην πορεία τους πλησίασε και τους είπε «Τι κάνετε; Αφήστε τη σημαία. Γιατί θέλετε να την κάψετε;». Οι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν με γροθιές και εκείνος ανταπέδωσε αρχικά τα χτυπήματα. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχε περικυκλωθεί από 20 κουκουλοφόρους. Αυτοί που ήταν πιο κοντά του τον χτυπούσαν με μανία. Λίγο αργότερα αποχώρησαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Περαστικοί και άλλοι εκπαιδευτικοί που βγήκαν από την πορεία έτρεξαν δίπλα του για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.
Οι κουκουλοφόροι ενσωματώθηκαν με την πορεία και αποχώρησαν. Ο εκπαιδευτικός δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να κάνει δήλωση ενώ μετέβη στο νοσοκομείο μόνος του. Πρόκειται για εκπαιδευτικό που είναι μέλος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, υπηρετούσε σε ΕΠΑΛ και από τις 23 Ιουλίου έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.