Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΠΑΤΡΑ: Πλήρωσαν το χρέος σε είδος! Νύχτα σεξουαλικής και ψυχικής βίας για δυο γυναίκες

ΠΑΤΡΑ: Πλήρωσαν το χρέος σε είδος! Νύχτα σεξουαλικής και ψυχικής βίας για δυο γυναίκες

Ακριβά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην περιοχή των Προσφυγικών την πρόθεσή τους να «φεσώσουν» τον δανειστή τους.
Ο άντρας που τους έχει δώσει για διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά έχασε την υπομονή του και πριν από δυο εικοσιτετράωρα απαίτησε την ρύθμιση του χρέους με άλλους τρόπους.

Τα ψέμματα τελειώνουν για όλους κυρίως όμως για τους βουλευτές


EΡΧΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ουκ ολίγα και απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχονται τον τελευταίο καιρό οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λόγω
εσωκομματικών προβλημάτων αλλά και συντονισμένης επίθεσης που στόχο έχει να πλήξει το Κίνημα.

Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Μόνο τους πραγματικούς εχθρούς πρέπει να νικήσουμε"


«Δεν κρατάμε στεγανά, δεν διαχωρίζουμε τους Έλληνες σε "γνήσιους αντιμνημονιακούς" και "γνήσιους μνημονιακούς".
Μόνο τους πραγματικούς εχθρούς πρέπει να νικήσουμε και όχι να αλληλοφαγωθούμε...».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους Ν. Ευαγγελάτο (ΣΚΑΙ), Φρ. Σαρβογιαννάκη (ΑΡΤ tv), Β. Μιχελή (Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων), Κ.Φλαμή (max fm), Γ. Καρβουνιάρη (alpha radio), Δ. Αλοίζο (Ραδιόφωνο Κεφαλλονιάς).

Παπασπύρος εν… υαλοπωλείω!

Παπασπύρος εν… υαλοπωλείω!

Άστραψε και βρόντηξε κατά ιστοσελίδας σήμερα το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μπάμπης Παπασπύρος με αφορμή δημοσίευμα που τον θέλει να φλερτάρει με τη θέση του γραμματέα του κόμματος.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

xrisogelos
Ούτε οι σκοπιανοί δεν το πιστεύουν... Ο εκπρόσωπος των Οικολόγων – Πρασίνων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, Νίκος Χρυσόγελος, είναι ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής, που ψήφισε υπέρ της άμεσης έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε!

Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα από τις κότες λυράτες, τους παπανδρεικούς, που άφησε πίσω του!


Tρίζουν τα κόκκαλα του συγχωρεμένου τουΑνδρέα Παπανδρέου με τους κιοτήδες παπανδρεικούς που έχει αφήσει πίσω του και οι οποίοι έχουν γίνει κομπολόι δίχως χάντρες στα χέρια του Βενιζέλου.

Ο Παπαμιμίκος σε ρόλο Γραμματέα της ΝΔ συναντά συνδικαλιστές

o-papamimikos-se-rolo-grammatea-tis-nd-synanta-syndikalistes-

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ βιάζεται να αντικαταστήσει τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη καθώς, χθες, βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου συνεδρίαζε το ΔΣ της ΑΔΕΔΥ με θέμα τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στην ΟΛΜΕ.

Οι (παλιοί) "Ιταλοί" του ΠΑΣΟΚ ξαναμαζεύονται και ο Καμμένος θέλει τον Χαραλαμπίδη...


Ορισμένοι από τους αποχωρήσαντες από τον ΛΑΟΣ θα προχωρήσουν στη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης. Επικεφαλής είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και μαζί του είναι ο -επίσης προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ- πρώην βουλευτής Αστέριος Ροντούλής. Σκοπεύουν μάλιστα να "καλέσουν" και άλλα παλαιά στελέχη από την λεγόμενη ομάδα των "Ιταλών" που υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 με επικεφαλής τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη. 

Τσίπρας – Καμμένος, μια δύσκολη σχέση-Οι νταβατζήδες θα κάνουν τα πάντα για να την αποτρέψουν

1908551_532_355

Οι ΔΟΛιοι δημοσιογράφοι έχυσαν όλη τη χολή τους για να υποβαθμίσουν τη συνάντηση


του Γιάννη Ξένου από τη Ρήξη φ. 92
Οι πολιτικές διεργασίες που συντελούνται στον ελλαδικό αντιμνημονιακό χώρο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά το νέο ΟΧΙ του κυπριακού λαού, είναι ραγδαίες. Χωρίς αυτό θα χρειάζονταν χρόνια για να συντελεστούν, αν συντελούνταν.
Η συμφωνία στο Γιούρογκρουπ της 15ης Μαρτίου και ακόμα περισσότερο το ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής, στις 19 Μαρτίου, βρήκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστη την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η πίεση των γεγονότων οδήγησε τον Τσίπρα σε αυτό που, πριν λίγο καιρό, θα ήταν σχεδόν απίθανο, στο να συναντηθεί με  τον Καμμένο και να συμφωνήσουν σε κοινή τακτική για την Κύπρο, κατά Τρόικας και κυβέρνησης. Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν να κληθεί ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Προβόπουλος, στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν έδωσε στην Κύπρο βοήθεια 2 δισ. ευρώ, που είχε ζητήσει η κυπριακή πλευρά, και να δημιουργηθεί κοινό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο. Και, τέλος, επίσης σημαντικό, να συνεργάζονται τα δύο κόμματα προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην τρικομματική κυβέρνηση να φέρνει στη Βουλή νομοσχέδια και όχι νομοθετικές ρυθμίσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ Κ.Ε ΤΟΥ ΛΑΟΣ: "ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΔ". ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ....

karatzaferis samaras

Σε παρωδία ... «Δημοκρατικής διαδικασίας» και αναισθησίας εξελίχθηκε η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. στα υπόγεια γραφεία του κτηρίου που στεγάζεται το κόμμα, προκειμένου να αποτραπεί η δυνατότητα να καταγράψουν τα ΜΜΕ την απουσία πολιτικών προτάσεων πολιτικού διαλόγου και προβληματισμού για το έσχατο κατάντημα του πάλαι ποτέ, πολλά υποσχόμενου αρχηγίσκου Καρατζαφέρη.

Ξεθαβει το τσεκούρι του πολέμου η Ντόρα; “Δεν είμαι ευτυχής με τον Σαμαρά πρωθυπουργό”!


Ντόρα: “Ο Σαμαράς πρωθυπουργός; Δεν είμαι ευτυχής”!
«Ο Σαμαράς πρωθυπουργός; Όχι, δεν είμαι ευτυχής σε ανθρώπινο επίπεδο». Δήλωση αφοπλιστικής ειλικρίνειας της Ντόρας Μπακογιάννη, «δώρο» στον πρωθυπουργό για την επέτειο της επιστροφής της στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς ανάγκη περαιτέρω πολιτικής ερμηνείας; Ή «πέταγμα γαντιού» στον άσπονδο αντίπαλό της;

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Καμμένος - Χρυσοβελώνη: Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα!

SINENTEYXI-TIPOY-KAMMENOS

Μείζον θέμα έχει προκύψει σύμφωνα με πληροφορίες στο κόμμα του Πάνου Καμμένου με την βουλευτή της Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν βλέπει με καλό μάτι την ενέργεια της κ.Χρυσοβελώνης να ενταχθεί σε ομάδα, υπό ένα πατρινό συνάδελφό της, που αμφισβητεί τις προεδρικές επιλογές.

Κώστας Στούπας>Ιρλανδία του Νότου η Μεσσηνία του Σαμαρά;


Το μοντέλο της Ιρλανδίας πρόκρινε για την Ελλάδα ο πρωθυπουργός της χώρας μετά τη συνάντηση χθες με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας κ. Ε. Κένι. Όταν είχε αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου την ηγεσία της χώρας είχε επιλέξει σαν μοντέλο αυτό της Δανίας, προς ανακούφιση του εγχώριου κρατικοδιαιτισμού, ο οποίος διαβιώντας μισό αιώνα πίσω, φαντασιώνεται τη Δανία και τις άλλες σκανδιναβικές χώρες σαν ό,τι πλησιέστερο υπάρχει  στο μοντέλο της «νεκρής» σοβιετίας.

ΕKTAKTO> Αβραμόπουλος πρωθυπουργός. Στα άκρα η σύγκρουση Βενιζέλου-Σαμαρά για το αντιρατσιστικό!


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση Σαμαρά-Βενιζέλου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μια και βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη διεργασίες που μόνο ένας Νταν Μπράουν θα μπορούσε να τις υπογράφει.

Κινητικότητα στη Δεξιά, με το βλέμμα στον... ΣΥΡΙΖΑ


Εντονη κινητικότητα καταγράφεται στο παρασκήνιο της ευρύτερης δεξιάς παράταξης και πολλές συναντήσεις και συνάξεις διεξάγονται, πίσω από τις... κουρτίνες της εξουσίας. Στον δρόμο για το συνέδριο της ΝΔ, που είναι προγραμματισμένο για το τελευταίο τριήμερο του Ιουνίου, εξελίσσεται μια ενδιαφέρουσα ζύμωση για μετακινήσεις και μετεγγραφές, με φόντο την επερχόμενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στη χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σεραφείμ: "Τάγμα του σατανισμού η Χ.Α."

ΒΙΝΤΕΟ-Σεραφείμ: Τάγμα του σατανισμού η Χ.Α.

Σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
Ο Σεραφείμ ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι «τάγμα του σατανισμού και του παγανισμού» επισημαίνοντας σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό και τη στάστη της Χ.Α. ότι:

Μετά από 3 χρόνια μνημόνιο μόνο τα οπίσθια της Φαίης και το δημόσιο χρέος παραμένουν στο ύψος τους!


Tελικά δύο πράγματα παραμένουν στο ύψος τους, σ΄αυτή τη χώρα, μετά από 3 χρόνια μνημόνια και θυσίες.
Το ένα είναι τα οπίσθια της Φαίης η οποία προκάλεσε  κραδασμούς και αναστάτωση όταν ανέβασε μια σχετικήφωτό στο twitter  και το άλλο είναι το δημόσιο χρέος το οποίο εκτοξεύθηκε στα 309 δις-εκεί που βρισκόταν και προ μνημονίων- παρότι έχουν εξαθλιώσει τις ζωές των πολιτών.

Ποιούς αποκάλεσε «βλήματα» ο Χαϊκάλης;



Τοποθέτηση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης. Ο κ. Χαϊκάλης καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega ρωτήθηκε για το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών και για το εάν συμφωνεί με τα μέτρα ασφαλείας που ανήγγειλε ο κ. Μεϊμαράκης.

Αλέξης Τσίπρας: Η Κύπρος πήγε απελπιστικά μόνη στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους

aleksis-tsipras-i-kupros-pige-apelpistika-moni-stis-diapragmateuseis-me-toys-eyropaioys


Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι αποφασισμένος να ανταποκριθεί στην πρόκληση να αντιτάξει ένα άλλο σχέδιο απέναντι στη σημερινή κατάσταση, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπραςμιλώντας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του βουλευτή Αλέξη Μητρόπουλου με τίτλο «Αριστερά και Ευρώπη - Η Κύπρος αλλάζει την ατζέντα».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μίκης τίμησε τη μνήμη του Γρ.Λαμπράκη

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μίκης τίμησε τη μνήμη του Γρ.Λαμπράκη


Ο Μίκης Θεοδωράκης βρέθηκε στο Badminton για την παράσταση "Ποιος τη ζωή μου",η οποία αναφέρεται στη ζωή και το έργο του!
Εκεί μίλησε και για τον Γρηγόρη Λαμπράκη με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 ετών από τη δολοφονία του.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αφού επέβαλλε πρωθυπουργό τον Παπαδήμο απαίτησε και πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας για το ART!


Για την υπόθεση του ΑRT, o Xρήστος Ξανθάκης και η Ντορίτα Λούκισσα έγραψαν στην Ελευθεροτυπία>
Σε μια πρωτόγνωρη για τα χρονικά απόφαση οδηγήθηκε χθες το ΕΣΡ, εγείροντας ποικίλα ερωτήματα και για τη νομιμότητα, αλλά και για το υπόβαθρό της.
Συγκεκριμένα, έδωσε στο ΑΡΤ, στο κανάλι δηλαδή του κόμματος ΛΑΟΣ (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ), άδεια μετάδοσης προγράμματος από το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, με ψηφιακή τεχνολογία. Ετσι, ουσιαστικά το μετατρέπει από κανάλι τοπικής εμβέλειας σε κανάλι εθνικής εμβέλειας. 

Ο Αλέξης τρώει τις συνιστώσες για να γίνει πρωθυπουργός

o-aleksis-troei-tis-synistoses-gia-na-ginei-prothypoyrgos


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει συνειδητοποιήσει πλήρως το θέμα: αποκλείεται να γίνει πρωθυπουργός, αν προηγουμένως δεν έχει καθυποτάξει πολιτικά και εξοντώσει πολιτικά τις συνιστώσες του κόμματός του! Μόνο αν είχε στόχο να εφορμήσει για τη δημοκρατική κατάληψη της εξουσίας ηγούμενος ενός ρωμαλέου λαϊκού κινήματος, μαχητικού και ριζοσπαστικού, δεν θα συνιστούσε εμπόδιο στα σχέδιά του η ύπαρξη των συνιστωσών οργανώσεων του κόμματός του.

Οι NY Times περιγράφουν τη θλιβερή Αθήνα της κρίσης και των ναρκωτικών – Οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Αγγελου Τζωρτζίνη

Οι NY Times περιγράφουν την θλιβερή Αθήνα της κρίσης και των ναρκωτικών – Οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Αγγελου Τζωρτζίνη


Η προ κρίσης Ελλάδα απολάμβανε της διεθνούς προβολής για τις παραλίες της. Η Ελλάδα των μνημονίων, όμως, βλέπει τα κορυφαία ΜΜΕ του κόσμου να ασχολούνται μαζί της μόνο για αρνητικά θέματα. Μετά τον Guardian και οι New York Times κάνουν εκτενές αφιέρωμα στη σκοτεινή πλευρά της Αθήνας όπου δεσπόζουν τα ναρκωτικά και οι πόρνες.

Πουλάνε την ιστορική μνήμη! Προς εκποίηση το Σκοπευτήριο Καισαριανής!!!



Η κυβέρνηση πουλά και την ιστορική μνήμη!
Αποφάσισε την υπαγωγή του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθώς βρίσκεται στη λίστα των 3.151 ''φιλέτων''  που μεταβιβάστηκαν πρόσφατα προς εκποίηση, όπως κατήγγειλε  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου στη Βουλή, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς το υπουργείο Υποδομών για την συγχώνευση ΟΣΚ - ΔΕΠΑΝΟΜ - ΘΕΜΙΣ.

Σούπερ με μαγιό η αδελφή Ματσούκα!(ΦΩΤΟ)


Δεν εξηγείται αλλιώς, το έχει το DNA

Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία, φόρεσε το μαγιό της και... τρέλανε κόσμο!

Για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα από
Ιατρό Δερματολόγο.

Με το θερμότερο να χτυπάει κόκκινα τις τελευταίες ημέρες, η όμορφη Μαρία πήγε στην παραλία για μπάνιο και απέδειξε πως τελικά είναι... ομορφόσογο!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου στη Βουλή;





Είναι περίπου 45 δις ευρώ. Είναι βεβαιωμένα χρέη 6.000 νομικών προσώπων και 4.161 φυσικών προσώπων προς τα κρατικά ταμεία. Και όμως είναι ανείσπρακτα. Την ίδια ώρα η Κομισιόν καλεί την ελληνική κυβέρνηση να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 8 δις ευρώ για το διάστημα 2014-2015 κόβοντας μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.

Ας σώσουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα θα μας σώσει



Έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν περιουσίες και όταν αυτές πέρασαν στην κατοχή των παιδιών τους αυτά τα εξαφάνισαν όλα.
Έτσι και ο ελληνικός λαός παρέλαβε μια πατρίδα, που του παραδόθηκε από τους παλαιότερους με αίμα, κόπο και ιδρώτα. Επειδή όμως οι νεοέλληνες δεν μάτωσαν, δεν κόπιασαν και δεν ίδρωσαν γι’ αυτήν την αφήνουν να τους την κλέψουν οι ξένοι μέσα από τα χέρια τους.
Ο νεοέλληνας για τα μόνα πράγματα που νοιάζεται είναι να μη χάσει τη δουλειά του, τη σύνταξή του, το σπίτι του, τις καταθέσεις του, τις ανέσεις του και καθόλου δεν τον ενδιαφέρει εάν θα χάσει την πατρίδα του. Δεν μπορεί όμως ο ανόητος νεοέλληνας να κατανοήσει ότι όλα αυτά τα χάνει επειδή χάνει την πατρίδα του.

ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ Οριστική ένταξη των Σκοπίων στον South Stream - Η Ελλάδα απλός παρατηρητής των εξελίξεων



Η σκοπιανή κυβέρνηση ενέκρινε το τελικό κείμενο της συμφωνίας με τη Ρωσία για την κατασκευή τμήματος του αγωγού, South Stream, που θα διέρχεται από τη χώρα, με τις υπογραφές να αναμένεται να "πέσουν" τον Ιούνιο, αφήνονντας απ'έξω την Ελλάδα!
Όταν συμβεί αυτό θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, η Ελλάδα η χώρα δηλαδή  που εμπνεύστηκε και συμφώνησε με την Ρωσία για την κατασκευή του South Stream να μείνει εκτός (!), ενώ στο τέλος όλα τα υπόλοιπα Βαλκάνια θα συμμετέχουν.Είμαστε περίεργοι να δούμε την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, και τι επικοινωνιακές, αστήριχτες, χωρίς επιχειρήματα ατάκες θα ακούσουμε για την εξέλιξη αυτή.

ΦΩΤΟ- Στις ΗΠΑ ο Καμμένος

ΦΩΤΟ- Στις ΗΠΑ ο Καμμένος

Στα εθνικά θέματα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία που πραγματοποίησε στο Καπιτώλιο, στο επίσημο συνέδριο των ΑΧΕΠΑ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.
Στην ομιλία έδωσαν το «παρών» οι κυβερνήτες των ΑΧΕΠΑ όλων των πολιτειών των ΗΠΑ και γερουσιαστές ελληνικής καταγωγής.

Ένα τηλεφώνημα και λίγο παρασκήνιο…-ΧΡΗΣΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ?

Ένα τηλεφώνημα και λίγο παρασκήνιο…


Στο αγαπημένο του twitter πέτυχα αργά χθες βράδυ τον Χρήστο Ζώη να ενημερώνεται για τις τρέχουσες ευρωπαϊκές εξελίξεις και να τις σχολιάζει, οπότε ευκαιρία ήταν να μάθουμε και λίγο παρασκήνιο.
«Τον πήρες τον Πρόεδρο για χρόνια πολλά;», του έγραψα στο μήνυμά μου.

Η Ελλάδα είναι σε κατάσταση "failed state";


Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει η σημερινή κυβέρνηση, εάν θέλει να πείσει οποιονδήποτε άλλο (πέρα από τα μέλη, τους αυλικούς κι εκείνους που έχουν συμφέροντα από την συνέχιση παραμονής στην εξουσία του τρίο Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη) για την ικανότητα αντίληψης των όσων συμβαίνουν στην χώρα με ευθύνη των κυβερνητικών αξιωματούχων και των θεσμικών αρμοδίων…

Κατάντια>Ο Ρουπακιώτης δεν έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, γέρος άνθρωπος. Ο Μπαλτάκος θα τον βάλει να ξυρίσει και το μουστάκι που δεν έχει!


Eκεί στη χαζοΔΗΜΑΡ, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν καν τηναξιοπρέπεια να παραιτηθούν όταν τους φτύνουν.
Είναι κατάντια για τον Ρουπακιώτη να του τρίβουν στη μούρη το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και να μην έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί. 

Η Ιδρυτική διακήρυξη του ΧΡΙ.Κ.Ε. από τον Ν. Νικολόπουλο

Η Ιδρυτική διακήρυξη του ΧΡΙ.Κ.Ε. από τον Ν. Νικολόπουλο


Σε συνέντευξη Τύπου για τη δημιουργία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος «ΧΡΙ.Κ.Ε.» καλεί ο επικεφαλής και Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος και τα τριάντα πέντε μέλη (35) της Πρώτης Διοικούσης Επιτροπής του νέου πολιτικού φορέα.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος θα ανακοινώσει:

Το μπλουζάκι της Ραχήλ Μακρή «άναψε φωτιές» στη Βουλή (φωτό)

to-mployzaki-tis-raxil-makri-anapse-foties-sti-voyli-foto


Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το κλίμα «άναψε» στη Βουλή...

Συγκεκριμένα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή μίλησε σήμερα από το βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να τοποθετηθεί για το σχέδιο νόμου του ΚΚΕ «μέτρα ανακούφισης για τις λαϊκές οικογένειες» φορώντας μια πράσινη φούστα και λευκό κολλητό μπλουζάκι.

Ποιος δημοσιογράφος αποκαλεί τον Πάγκαλο "χοντρομπ@στ@ρδο";



Με ένα ιδιαίτερα σκληρό άρθρο του ο Γκρεγκ Πάλαστ τoυ BBC εξαπολύει μία επίθεση στον Θόδωρο Πάγκαλο χωρίς προηγούμενο. Το άρθρο τιτλοφορείται ως "Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο" και ο δημοσιογράφος αναφέρεται στο πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τον χαρακτηρισμό "χοντρομπάσταρδος" .

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό»

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό»

Στις σελίδες του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου μπορεί να βρει κανείς στοιχεία για τη φλογερή εφηβεία της, τα πόδια της, «που επιτέλους άξιζε να φανούν», για τις λιχουδιές που της πρότεινε να τη φιλέψει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στο ξενοδοχείο του όταν τον γνώρισε, αλλά και στο σπίτι εμβαδού 30.000 τ.μ. στο Λονδίνο. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, σύμφωνα με τη Real, με την ταπεινοφροσύνη που δεν φαίνεται να τη διακρίνει, προβάλλει τον εαυτό της ως τη γυναίκα που κατάφερε το ακατόρθωτο.

Βραχογραφίες 3ης χιλιετίας π.Χ. στην Αστυπάλαια

Πλοία κωπήλατα με γυριστές τις δύο άκρες, σαν γόνδολες. Ζωγραφιές της 3ης χιλιετίας π.Χ. χαραγμένες πάνω σε βράχο. Η ναυτική δύναμη του Αιγαίου, το καμάρι και η ελπίδα των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Οι νέες βραχογραφίες που εντοπίσθηκαν στο Βαθύ Αστυπάλαιας, από τον αρχαιολόγο Ανδρέα Βλαχόπουλο, οδηγούν στη σκέψη ότι ο πρωτοκυκλαδικός πολιτισμός ήταν πολύ πιο διαδεδομένος από ό,τι υποθέταμε ώς τώρα. Πολύ σημαντικό θεωρεί το νέο εύρημα ο γεν. γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας, Βασίλειος Πετράκος, ο οποίος στη χθεσινή παρουσίαση του έργου της Εταιρείας για το 2012 τόνισε ότι οι βραχογραφίες αυτές «επεκτείνουν τη γεωγραφική έκταση του πρωτοκυκλαδικού πολιτισμού».

Γιατί η Wall Street Journal συγκρίνει την Αργεντινή του 2001 με την Ελλάδα και την Ισπανία

Άρθρο με τίτλο: «Σκεπτόμενοι το αδιανόητο: την εγκατάλειψη του νομίσματος»


«Η ανεργία στην Ισπανία βρίσκεται στο 27%. Οι νέοι άνθρωποι φεύγουν από την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Ένας στους τέσσερις Έλληνες υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία στην αγορά τροφίμων. Παρά τη μεγάλη οικονομική ύφεση η Ευρώπη δεν διαθέτει πλάνο για να βρει ο κόσμος εργασία […] Όλος αυτός ο πόνος οδηγεί σε ένα ερώτημα: Φτάνει η στιγμή που οι Ευρωπαίοι θα πουν “φτάνει”;»…κάπως έτσι ξεκινά κεντρικό κείμενο της Wall Street Journal με τίτλο «Σκεπτόμενοι το αδιανόητο: την εγκατάλειψη του νομίσματος», που αφήνει μια πικρή γεύση σχετικά με την «κατάθλιψη της Ευρώπης του Νότου».

Η «βιταμίνη του ήλιου» θεραπεία για το άσθμα

Φαίνεται ότι μειώνει τα επίπεδα ενός χημικού του ανοσοποιητικού που συνδέεται με τις λοιμώξεις
Η «βιταμίνη του ήλιου» θεραπεία για το άσθμα
Η βιταμίνη D - αποκαλούμενη και «βιταμίνη του ήλιου» - φαίνεται να μπορεί να αποτελέσει φάρμακο για το άσθμα.

Λονδίνο 
 Η βιταμίνη D (ή αλλιώς «βιταμίνη του ήλιου» αφού ο κύριος τρόπος σύνθεσής της είναι η έκθεση του ανθρώπινου σώματος στην ηλιακή ακτινοβολία) φαίνεται ότι μπορεί να «θεραπεύσει» το άσθμα.
«Καλμάρει» το υπερδραστήριο ανοσοποιητικό

Συνεχίζεται το ενδοκυβερνητικό μπρα-ντε-φερ για τον αντιρατσιστικό νόμο

Τον στηρίζουν ΠαΣοΚ - ΔΗΜΑΡ - Ρουπακιώτης, «όπως είναι δεν περνάει« απαντά η ΝΔ


Συνεχίζεται το ενδοκυβερνητικό μπρα-ντε-φερ για τον αντιρατσιστικό νόμο

Στα…χαρακώματα παραμένουν, τόσο οι υπερασπιστές, όσο και οι πολέμιοι του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης. 
«Ως έχει δεν περνάει» είναι το μήνυμα που μεταδίδεται από ανώτερες κυβερνητικές πηγές και προμηνύεται έντονη μάχη το επόμενο διάστημα, σε μια χρονική στιγμή που γενικεύονται και οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής.

Είδαν την πρόσκρουση και φοβήθηκαν


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΙΑΩΤΗ
Ενώ το γύρο του κόσμου κάνουν εντυπωσιακές φωτογραφίες μετεωρίτη που χτύπησε τη σεληνιακή επιφάνεια, προκαλώντας τη μεγαλύτερη από τις 300 εκρήξεις των τελευταίων ετών, η NASA, που ανέβασε στην ιστοσελίδα της τις εικόνες, ανακοινώνει ότι προετοιμάζεται για την αποστολή αμερικανικού σκάφους σε «επικίνδυνο» για την ανθρωπότητα αστεροειδή το 2016.
Χάρτης της Σελήνης με τα σημεία πρόσκρουσης μετεωριτών. Πολλοί, ε;

Χάρτης της Σελήνης με τα σημεία πρόσκρουσης μετεωριτών. Πολλοί, ε;
Στόχος της αμερικανικής αποστολής είναι η συλλογή δειγμάτων από τον αστεροειδή, που βρίσκεται «κοντά» στη Γη, για να μελετηθούν, καθώς οι ειδικοί της NASA πιστεύουν ότι μπορεί να κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την προέλευση του ηλιακού μας συστήματος και τη δημιουργία της ζωής.

Λοβέρδος: «Θα κατέβουμε αυτόνομα στις ευρωεκλογές»

Λοβέρδος: «Θα κατέβουμε αυτόνομα στις ευρωεκλογές»

Την αυτόνομη κάθοδο της «Συμφωνίας για τη νέα Ελλάδα» στις ευρωεκλογές του 2014 ανακοίνωσε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Ανδρέας Λοβέρδος. 
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες εκλογής του εθνικού συμβουλίου και της ηγεσίας του κόμματος, στο οποίο, όπως ανέφερε, έχει προσχωρήσει και ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικό και συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου Δημήτρης Δόλλης.

ΔΗΜΑΡ: Πρέπει να υψωθεί τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή



Την ανάγκη να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή επισημαίνει η Δημοκρατική Αριστερά. Στην κατεύθυνση αυτή, όπως αναφέρει, αποτελεί επιτακτική δημοκρατική ανάγκη η προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
«Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της μισαλλοδοξίας και των ακροτήτων της Χρυσής Αυγής», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Επιστήμονες δημιούργησαν ανθρώπινα βλαστοκύτταρα μέσω κλωνοποίησης


Χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια αποτυχιών από διάφορες ερευνητικές ομάδες, ανά τον κόσμο, αλλά και μερικές τρανταχτές επιστημονικές απάτες έως ότου βιολόγοι στις ΗΠΑ να πετύχουν να δημιουργήσουν ...
ανθρώπινα βλαστοκύτταρα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο η οποία είχε εφαρμοστεί για τη δημιουργία του πρώτου κλωνοποιημένου θηλαστικού, της προβατίνας Ντόλι, το 1996.

Ιδρυση Κέντρου για χαρισματικά παιδιά στη Θεσσαλονίκη


Το πρώτο «Κέντρο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά» (Center for Talented Youth-CTY) δημιουργείται στην Ελλάδα, με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Το Κέντρο θα δημιουργηθεί στο Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το οποίο έχει ιδρύσει το 1979 αντίστοιχο CTY, με στόχο να ενισχύσει την ακαδημαϊκή αριστεία, εντοπίζοντας χαρισματικούς μαθητές σε όλο τον κόσμο. Το CTY στη Θεσσαλονίκη θα καλύπτει την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και θα ξεκινήσει να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2014.

Bloomberg: Υπερβολική η ευφορία των αγορών για την ελληνική οικονομία

ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ... ΣΕΛΙΔΑ!!!
Bloomberg: Υπερβολική η ευφορία των αγορών για την ελληνική οικονομία

Η πρόσφατη ευφορία των αγορών για την ελληνική οικονομία είναι λίγο υπερβολική, παρά το αναμφισβήτητο γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα ελπιδοφόρες ενδείξεις, αναφέρει η αρθρογράφος του πρακτορείου Bloomberg Μέγκαν Γκριν σε σχόλιό της με τίτλο: «Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τα εμπόδια».
Η αρθρογράφος σημειώνει ότι οι εφημερίδες Financial Times και Wall Street Journal δημοσίευσαν διακεκριμένα ρεπορτάζ για την επιστροφή των επενδυτών στις ελληνικές αγορές.

Πως εξαφανίζεται ένας λαός



του Γιώργου Θεοχάρη
Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς...
σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το υπόλοιπο προέρχεται κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν ακόμα και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω δυο παιδιά.

«Ή Άλωση της Βασιλεύουσας και οι Κρυπτοχριστιανοί»


Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών,
τιμώντας την επέτειο των 560 ετών από την Άλωση της Πόλης και εορτάζοντας την συμπλήρωση 85 ετών από την ίδρυσή του, σας καλεί στην εκδήλωση η οποία θα...πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα με ομιλητή τον Επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο και θέμα «Ή Άλωση της Βασιλεύουσας και οι Κρυπτοχριστιανοί»

Οι Γερμανοί αποθεώνουν το σύμμαχό τους


“Μετα την Bild και η γερμανική Welt αποθεώνει τον γερμανόφιλο Αντώνη Σαμαρά για την προσήλωσή του στην υλοποίηση των στόχων του 4ου Ράιχ σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και των συμφερόντων του ελληνικού λαού” 

"Εάν δεν στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ, θα λάβουν εισιτήριο Α΄ θέσης για gulag"



«Εάν (οι άνθρωποι) δεν στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ, τότε σύμφωνα με το όραμά μου για το δημοκρατικό μέλλον, όλοι αυτοί θα πάρουν από εμένα ένα εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή για gulag*».

Τάδε έφη, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο Σλάβοι Ζίζεκ, Σλοβένος φιλόσοφος, στο περιθώριο του 6ου Subversive Festival, ένα φεστιβάλ κινηματογράφου που διεξήχθη μεταξύ 4-18 Μαΐου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Οι δηλώσεις έγιναν στη διάρκεια του Forum που από το 2011 συνοδεύει τη διοργάνωση.Πρόσθεσε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται, αγωνίζεται για την ίδια την ψυχή της Ευρώπης».

Οι Ρώσοι φαβορί για την αγορά ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ


Έπειτα από πολλές παρατάσεις, ο διαγωνισμός για τη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) πλησιάζει στο τέλος του, καθώς όπως όλα δείχνουν ο νέος της ιδιοκτήτης θα είναι ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom....

Οι διαπραγματεύσεις πλέον εστιάζονται στο τίμημα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) και η Gazprom βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις τους μέχρι τις 29 Μαΐου, εκτός απροόπτου.