Τρίτη 7 Μαΐου 2013

BINTEO-Γεμίζει το Αλεξάνδρειο για τον Γκάλη

BINTEO-Γεμίζει το Αλεξάνδρειο για τον Γκάλη


Ένα μεγάλο χρέος, απόψε "ξεπληρώνεται". Η ΚΑΕ Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη, τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, που έφερε το άθλημα σε όλα τα σπίτια τη δεκαετία του 80, κάνοντας παράλληλα την μπασκετική Ευρώπη και όχι μόνο, να παραμιλά.

Στις 8:00μ.μ. αναμένεται να αρχίσει στο Αλεξάνδρειο η τιμητική εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει με τις σημερινές ομάδες του Άρη με τη Λιμόζ.
Τα μεγαλύτερα ονόματα του μπάσκετ εκείνης της εποχής δηλώνουν "παρών" για να τιμήσουν τον τότε συμπαίκτη, ή αντίπαλο τους και να αποτίσουν φόρο τιμής. Ανάμεσα τους οι Βράνκοβιτς, Ράτζα, Βολκόφ, Ομπράντοβιτς, από τους ξένους και Γιαννάκης, Σούμποτιτς, Φιλίππου, Φασούλας, Λυπηρίδης, Κόρφας, Πρέλιεβιτς και πολλοί άλλοι, συνολικά 46 τον αριθμό.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει αν θα παίξουν κάποιοι από τους μεγάλους προσκεκλημένους, ενώ ο Νίκος Γκάλης άφηνε να διαρρεύσει μέχρι σήμερα πως δεν θα παίξει, καθώς θα ήθελε ο κόσμος να τον θυμάται όπως ήταν τότε .
Περιμετρικά του γηπέδου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για κάθε ενδεχόμενο, ενώ σε πολλά σημεία τοποθετήθηκαν πλέγματα για να εμποδίσουν την ανεξέλεγκτη κίνηση του κόσμου.
Ο κόσμος άρχισε να γεμίζει το γήπεδο ήδη πριν από τις 6 και θα είναι κατάμεστο (χωράει περίπου 5000 άτομα) καθώς τα εισιτήρια του αγώνα είχαν ξεπουληθεί μέσα σε 16 ώρες από την κυκλοφορία τους. Ανάρπαστα γίνονται τα συλλεκτικά μπλουζάκια που κυκλοφορούν ειδικά για τη σημερινή βραδιά.



  thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου