Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιώργος το ’χει ρίξει στο Pilates

Ο Γιώργος το ’χει ρίξει στο Pilates

Τι λέει η δασκάλα του για τις επιδόσεις στην εναλλακτική μέθοδο άσκησης

Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι λάτρης της γυμναστικής ήταν γνωστό ακόμα και πριν αποφασίσει να φτιάξει γυμναστήριο στη Βουλή αλλά και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους...

Αυτό που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, είναι η αγάπη του πρώην πρωθυπουργού για τις pilates, κάτι που τον κρατάει μακριά από τις συνεδριάσεις της Βουλής, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Μάλιστα όπως δηλώνει η δασκάλα του που έχει μυήσει πολλούς κατοίκους των Βορείων Προαστίων στον μαγικό κόσμο αυτού του τρόπου άθλησης, ο κ Παπανδρέου «δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα μαθήματα, αφού είναι επί χρόνια αθλητής μας και πολύ καλός μάλιστα».

Η εκπαιδεύτριά του, κα. Άρτεμις Παπακωσταντοπούλου επισημαίνει πως «παραμελεί τα μαθήματά του μόνο όταν είναι αναγκασμένος να απουσιάζει λόγω κάποιας προσωπικής ή επαγγελματικής υποχρέωσης».

Αξιοσημείωτο, είναι πως ο ΓΑΠ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετέχει κανονικά στις συνεδρίες-μαθήματα, σαν ένας ανώνυμος, ενώ πολλοί θα ήταν εκείνοι που στη θέση του θα επέλεγαν προσωπικό γυμναστή στο χώρο τους.


 

 

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου