Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Δημήτρης Κιούσης υποψ. ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. αποκλειστικά στο Βολταίρο...




Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή και περηφάνεια για την συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Γνωρίζουμε καλά πως θα μας χτυπήσουν τα συστημικά κέντρα και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συμβιβαστούμε.Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στον αγώνα για την πατρίδα, χωρίς καμία απόκλιση από τις αξίες και τις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης, αλλά και τα ατομικά μας ιδανικά.Θα μας αποκλείσουν από τα ΜΜΕ,θα μας λοιδορήσουν και θα προσπαθήσουν να μας απαξιώσουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς δεν θα υποκύψουμε, δεν θα προσκυνησουμε στα αμαρτωλά θέλω των μεγαλοεργολάβων,των μεγαλοεκδοτών και του εθνικού προμηθευτή.Άλλοι είναι οι προσκηνημένοι...και τους ξέρει καλά ο ελληνικός λαός.

Στόχος μας είναι να τους χαλάσουμε τα σχέδια!Θα μας βρούνε απέναντι τους στα σχέδια ομοσπονδιοποίσης της Ευρώπης! Είμαστε υπέρ της Ευρώπης των Εθνών Κρατών, και όχι τον ολιγαρχών-τραπεζιτών.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι η μόνη σταθερή δύναμη προάσπισης των εθνικών θεμάτων!Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για την πατρίδα και τα παιδιά μας.Το μήνυμα πρέπει να είναι πολιτικό και ξεκάθαρο.Όταν το διακύβευμα είναι το μέλλον της Ελλάδας ως έθνος κράτος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι χαλαρή η ψήφος!


voltairosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου