Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας


Aναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιέζει τον Αντώνη Σαμαρά να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βλέπει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ να πέφτει διαρκώς, ενώ έχει τρομοκρατηθεί και από το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού αντιλαμβάνεται πως θα μείνει εκτός Βουλής και θα έχει τη μοίρα...του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει προβληματιστεί με την απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου να τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο ίδιος σκόπευε να ζητήσει από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον βάλει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται να τον καρατομήσουν.

Η πιθανότητα να τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει θορυβήσει τους βουλευτές του κόμματος, αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης συμφωνούν απόλυτα, αφού θεωρούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ομοϊδεάτη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προειδοποιήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως, αν δεν καταφέρει να χωθεί με κάποιο τρόπο στην επόμενη Βουλή, καλό θα ήταν να πάει να κλειστεί μόνος του στη φυλακή, για να τους βγάλει από την δύσκολη θέση να τον τρέχουν στα δικαστήρια για τα εγκλήματά του σε βάρος της χώρας.

Πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν πως, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σκοπεύει να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου