Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: Κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος



 ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: Κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αττική Οδό σήμερα το μεσημέρι, στις 14:50. Αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε Καγιέν έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall.


 Κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche - 99% λένε ο Μαυρίκος της «Ακρόπολης» - Πυρκαγιά ή βόμβα;
Επι τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το καμμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε γνωστός εκδότης που πρόσφατα είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη με υπόθεση εκβιασμών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκε στην γυναίκα του αλλά το οδηγούσε εκείνος.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο. Το συμβάν έγινε στις 14.50 ανάμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις κάμερες της Αττικής Οδού αλλά και αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας όταν για άγνωστη αιτία πήρε φωτιά. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγεί από αυτό το κόλλησε στο τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα! Παρότι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να σπεύσουν σε βοήθεια ήταν πλέον αργά. Η φωτιά είχε επεκταθεί, ο οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και τους καπνούς και απανθρακώθηκε.

 Οι πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.
ΕΞΕΛΙΞΗ-ΣΟΚ: Γνωστός εκδότης ο άνδρας που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό!
Η σορός του που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς κλήθηκε η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.

 O άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός από την Porsche Cayenne είναι τελικά ο γνωστός εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος το όνομα του οποίου είχε πρόσφατα εμπλακεί σε κύκλωμα εκβιασμών.
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί και είχε είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας μάλιστα στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο άνδρας που κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.
Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο οποίος όπως ανέφερε τον αναζητούσε εδώ και πολλές ώρες τόσο ο ίδιος γιατί είχαν ραντεβού και οι συνεργάτες του, αλλά και η οικογένειά του χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ίδιος όπως λέει προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.
Η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου κλήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε τα τιμαλφή που φορούσε ο σύζυγός της. Ωστόσο, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει εφόσον υπάρχουν αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης με DNA ενώ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Αττική Οδό που οδήγησε στην ανάφλεξη του οχήματος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου