Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ρουκέτες Αντώναρου για Τσατάνη και βουλευτές της ΝΔ


Ρουκέτες Αντώναρου για Τσατάνη και βουλευτές της ΝΔ 

Σφοδρή επίθεση κατά τόσο της εισαγγελώς Τσατάνη όσο και των βουλευτών της ΝΔ που την καλύπτουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εξαπέλυσε ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αντώναρος δηλώνει εξοργισμένος «που βρίσκονται σε Επιτροπή της Βουλης βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να υπερασπίζονται με πάθος γνωστή για τις πράξεις και τη συμπεριφορά της δικαστική λειτουργό. Θέλω να ελπίζω ότι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους. Γιατί την Κεντροδεξιά δεν την εκφράζουν. Κι σε κάθε περίπτωση όχι όσους από μας μένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή μας».

Evangelos Antonaros
πριν από 23 ώρες
Οργιζομαι που βρίσκονται σε Επιτροπή της Βουλης βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να υπερασπίζονται με πάθος γνωστή για τις πράξεις και τη συμπεριφορά της δικαστική λειτουργό. Θέλω να ελπίζω ότι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους. Γιατί την Κεντροδεξιά δεν την εκφράζουν. Κι σε κάθε περίπτωση όχι όσους από μας μένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή μας.



Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Εφετών, η οποία έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τώρα για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Βγενόπουλου, αποτελεί κόκκινο πανί για τους «καραμανλικούς», λόγω της σφοδρής επίθεσης που είχε εξαπολύσει στο παρελθόν στον πρώην πρωθυπουργό, δίνοντας σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν «πάτημα στους συκοφάντες του».
Πρόκειται για την εισαγγελική λειτουργό που ενέπλεξε στην υπόθεση του Βατοπεδίου τον πρώην πρωθυπουργό και τον διευθυντή του γραφείου του, Γιάννη Αγγέλου. 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου