Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΙΝΙΩΤΗΣ
Του Γιάννη Λαϊνιώτη *

Δεν είναι υπερβολή, ούτε πλάκα. Πέρα από τους τελευταίους, γνωστούς, αλλά αναμενόμενους εκβιασμούς της τρόικας, που αποσκοπούν στην πραγματικότητα στο να μας οδηγήσουν στον γύψο ενός ακόμη Μνημονίου, αυτοί που παριστάνουν ότι κυβερνούν είναι αναρμόδιοι να αποφασίσουν ακόμη και για το καθεστώς των αποδείξεων!

Μέχρι την ώρα τουλάχιστον που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν ξέραμε τι θα γίνει με τις αποδείξεις. Ποιες θα μετράνε, εάν και πόσο θα μετράνε. Διότι περίμεναν να έλθει η τρόικα για να τους πει τι θα ισχύσει με τις αποδείξεις.
Και όχι μόνο αυτό. Οι εν Ελλάδι εκτελεστές των εντολών της τρόικας περίμεναν την τρόικα για να δώσει την έγκρισή της ακόμη και για το ύψος των φορολογικών προστίμων, τον φόρο υπεραξίας και τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων Φ.Π.Α.!

Με άλλα λόγια, περίμεναν, και περιμένουν, την έγκριση των υπαλληλίσκων της τρόικας για τα πάντα.



Έτσι, όπως πάνε, αυτοί σε λίγο θα ρωτάνε τους τροϊκανούς και για το εάν τους επιτρέπει να πάνε στην τουαλέτα για κατούρημα! Για τέτοια ξευτίλα μιλάμε!

Και το πιο γελοίο (ή τραγικό) της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν καμία απολύτως νομιμοποίηση. Ας βγει, λοιπόν, κάποιος από τους «τροϊκολάγνους» να να μας πει από ποια ευρωπαϊκή Συνθήκη και από ποιο ευρωπαϊκό καταστατικό προβλέπεται η σύσταση και η λειτουργία της τρόικας, αν προβλέπεται.

Και αφού μας κάνει αυτή τη διευκρίνιση, ας ρωτήσει μετά με τους τροϊκανούς πότε μπορεί, αν μπορεί, να πάει στην τουαλέτα για να «ξαλαφρώσει». Και αν του τη δώσουν την άδεια, έχει καλώς. Εάν δεν του τη δώσουν, ας κάτσει να σκάσει!

Όπως σκάει και ο πολύπαθος ελληνικός λαός, ο οποίος τραβάει τα πάνδεινα από τις επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής, και προς πείσμα αυτών που θέλουν σώνει και καλά τον θάνατό του, αρνείται να πεθάνει. Αντέχει, όσο αντέχει και όπως αντέχει, υπομένοντας τα βάσανα του για να μπορέσει να τους στείλει στον αγύριστο! Οσονούπω, έρχεται η ώρα.



*Ο Γιάννης Λαϊνιώτης είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου