Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Καβάλα


«Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», είναι το πραγματικό ποτάμι της ανατροπής. Το σύνθημά μας, είναι πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ειδικός γραμματέας αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος επισκέφτηκε την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 την Καβάλα,
μαζί με την συνυποψήφια του, Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου και το μέλος του εθνικού συμβουλίου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Θανάση Μπέλτσο.


Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας, τόνισαν ότι το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος είναι ισχυρό και απαρτίζεται από απλούς και ενεργούς πολίτες, που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά.

Ο Δημ. Κιούσης μίλησε για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών

Η Τρ. Διαμαντοπούλου είπε, από την πλευρά της, ότι είναι ανάγκη να στηριχτούν η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, διότι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, διότι υπάρχουν εθνικά θέματα στην περιοχή (σ.σ. ανέφερε τον ρόλο του Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή) και διότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έχει μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική, η οποία πρέπει να στηριχτεί στον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα.                                                                                                                                                                                                                                                      
«Αυτό είναι μία πρωτοτυπία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που δίνουν αγώνα κατά του πολιτικού και των άλλων κατεστημένων», δήλωσε ο Θανάσης Μπέλτσος, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου