Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«Κατρακυλάει» ο Σαμαράς σε νέα δημοσκόπηση

1_1304
Μεγαλώνει η εσωκομματική κόντρα στην ΝΔ, με μερίδα του Τύπου που πρόσκειται στην μερίδα των «Καραμανλικών» και των «Μπακογιαννικών» να προτάσει τα αρνητικά για τον Αντώνη Σαμαρά, αποτελέσματα δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν μία κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά θα τα πήγαινε καλύτερα ή χειρότερα στους τομείς της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας, της καταπολέμησης της ανεργίας και της μείωσης της ακρίβειας το 56,5% απαντάει ότι θα τα πήγαινε χειρότερα.


Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι ενδεικτικό της άποψης που έχει διαμορφωθεί στους πολίτες για την περίοδο διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά καθώς και για το πρόγραμμα που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία.

Μερίδα του Τύπου της εσωκομματικής «αντιπολίτευσης» μάλιστα επισημαίνει το γεγονός, ότι η ΝΔ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση διακυβέρνησης για τους πολίτες και επιπροσθέτως είναι ένα «χαστούκι» στον Αντώνη Σαμαρά δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές και την αλλαγή στάσης στη Νέα Δημοκρατία απέναντι στην κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα στην δημοσκόπηση το 56,5% απάντησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα τα πήγαινε χειρότερα. Το 21,5% ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα και μόλις το 15,5% καλύτερα.





[www.koutipandoras.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου