Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοφιλή άρθρα ΝΥΤ: Καμιά χώρα με τόσα προβλήματα δεν έχει ανταποκριθεί με τόση ανθρωπιά στους πρόσφυγες όπως η Ελλάδα Βουβός ο θρήνος μας για τη μη εκλογή της Λυμπεράκη (video) Επανακαταμέτρηση των ψήφων ζήτησε επίσημα η Λαϊκή Ενότητα Εκτός κυβέρνησης οδεύει ο Δημήτρης Καμμένος Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης Στην ίδια κατηγορία Υπουργικό Συνεδριάζει στις 11 το νέο υπουργικό συμβούλιο Εμετικό σχόλιο Τζήμερου για την τραγωδία στην Μέκκα: Γιατί τραγωδία; Ο Αλλάχ τους ήθελε κοντά του! Στηρίζει Μεϊμαράκη ο Καραμανλής - Τηλεφωνική επικοινωνία και πιθανή συνάντηση Συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Ομπάμα στον Τσίπρα Μητσοτάκης: Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου ΠΟΛΙΤΙΚΗ ⌂Αρχικη σελιδα Εγγραφη στο RSS Feed Παπαδημούλης: Απαράδεκτη και προκλητική η δήλωση Ντάισελμπλουμ


Βολές κατά του Γερούν Ντάισελμπλουμ εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, υποστηρίζοντας ότι «η σπουδή του κ. Ντάισελμπλουμ να αρνηθεί την ενεργό συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος είναι απαράδεκτη και προκλητική».

Όπως επισημαίνει ο κ. Παπαδημούλης, ο πρόεδρος του Eurogroup προτιμά τη συζήτηση πίσω από τις κλειστές πόρτες αντί της διαφάνειας και της δημοκρατικής λογοδοσίας που διεκδικεί το Ευρωκοινοβούλιο. Ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζει λέγοντας ότι ο Ντάισελμπλουμ θέλει να αποφύγει τον κριτικό έλεγχο του Ευρωκοινοβουλίου για τις αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις των πολιτικών μονομερής λιτότητας.
Τέλος, αναφέρει ότι το Ευρωκοινοβούλιο, με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων από τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα επιμείνει στην διεκδίκηση ενός ουσιαστικού ρόλου στον έλεγχο της εφαρμογής του προγράμματος για την Ελλάδα και θα το πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου