Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η Μυστική Συνάντηση των 4άρων Καναλαρχών με Σκοπό ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ στην Εκκλησία

# 


Το 2007 έγινε μία Μυστική Συνάντηση των 4άρων Μεγάλων Καναλαρχών της χώρας, με Σκοπό να Προκαλέσουν ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, της οποίας τότε Αρχιεπίσκοπος ήταν ο Χριστόδουλος.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ


….και πράγματι είχαν πολλούς λόγους να το κάνουν ΞΑΝΑ, διότι ο Αρχιεπίσκοπός μας ήταν το ολοζώντανο παράδειγμα της αντίστασης απέναντι στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων, τα οποία μετά τον θάνατό του ξετυλίγονται το ένα μετά το άλλο, με ολοφάνερο σκοπό πια (και στους πιο δύσπιστους), τον αφανισμό του Ελληνισμού-Χριστιανισμού.
Σίγουρα το ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ που σχεδίαζαν τότε, δεν μπήκε σε εφαρμογή, γιατί ο κύριος στόχος τους, ο οποίος συσπείρωνε τον Ελληνισμό και αύξανε την Ορθοδοξία, ασθένησε…, αλλά αυτό δεν αποκλείει το γεγονός, ότι μπορεί να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι εχθροί του, βάζοντας το χεράκι τους, στο να βγει από την μέση μια και καλή τότε ο Αρχιεπίσκοπός μας.
Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του…
Κουράγιο όμως αδελφοί μου, γιατί μπορεί να είμαστε… εν όψει νέας τάξης πραγμάτων σήμερα….., αλλά Ορθοδοξία εν όψει αύριο… ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Μυστική Συνάντηση 4άρων Καναλαρχών με Σκοπό ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ στην Εκκλησία


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου