Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

«Βόμβα» Μπαλτάκου! Ο Φράγκος Φραγκούλης αρχηγός νέου κόμματος

«Βόμβα» Μπαλτάκου! Ο Φράγκος Φραγκούλης αρχηγός νέου κόμματος 

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε ο Τάκης Μπαλτάκος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αποκαλύπτοντας τις διεργασίες για την ίδρυση νέου κόμματος στον χώρο της δεξιάς με αρχηγό, όπως ο ίδιος πρότεινε, τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη.
Προχωρημένες συζητήσεις για την ίδρυση αντιμνημονιακού σχηματισμού δεξιά της ΝΔ αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Ο αρχηγός του κόμματος δεν πρέπει να είναι πολιτικός κατά την άποψή μου, τουλάχιστον όχι εν ενεργεία, έχει πέσει η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος με τόσα χρόνια μνημόνιο» δήλωσε, προτείνοντας δε ως επικεφαλής του και τον επίτιμο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας Φράγκο Φραγκούλη.
«Ενας απ’ αυτούς που θα μπορούσε να είναι επικεφαλής θα μπορούσε να είναι ο Φράγκος Φραγκούλης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάκος, ενώ εκτίμησε ότι το κόμμα αυτό μπορεί να λάβει ποσοστό 10 με 12%.
«Ο κ. Μητσοτάκης κινείται αποφασιστικά προς το κέντρο, υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί αμιγώς δεξιό κόμμα όπως στην Ιταλία, τη Γερμανία, ή τη Γαλλία» εξήγησε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
«Αν υπάρξει αυτή η σύμπνοια βεβαίως θα γίνει το κόμμα» επισήμανε.
Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα αυτό θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, αλλά απέκλεισε συνεργασία με κόμματα της Αριστεράς.
«Είναι δεξιό κόμμα ο Καμμένος, αλλά έχει πολύ μικρό ποσοστό» σημείωσε.
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ψηφοφόροι στην άκρα Δεξιά, πιστεύω ότι είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ που απογοητεύτηκαν, εκνευρίστηκαν και θέλουν να εκδικηθούν» υποστήριξε.
«Ο λαός δεν μπορεί ποτέ να έχει άδικο, όπως δεν έχει και ο πελάτης, ψηφίζουν αυτοί που θέλουν για να το ψηφίζουν φταίνε τα κόμματα και ιδιαίτερα η ΝΔ που δεν τους δίνει άλλη επιλογή» πρόσθεσε.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου