Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Σε Ξάνθη και Κομοτηνή ο Τέρενς Κουίκ! «Δεν διαλύονται οι ΑΝΕΛ»


-Προς διάλυση…. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ισχυρίζεται ο ίδιος!
-«Μετά το συνέδριο μας, είπα ότι πρέπει να σοβαρευτούμε….»

Στη Θράκη βρέθηκε για ακόμη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις σε Ξάνθη και Κομοτηνή. 

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Κουίκ είχε συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της Ν.Ε. των ΑΝΕΛ στην Ξάνθη, στα γραφεία του κόμματος, όπου παράλληλα παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

«Η συχνή παρουσία μου εδώ αποσκοπεί στο να δείξουμε στο Τουρκικό Προξενείο πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται εδώ, πρέπει να νιώθουν την ανάσα μας, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί για οτιδήποτε κάνουν» ανέφερε ο ίδιος σχολιάζοντας τις συχνές επισκέψεις του στην περιοχή, για να προσθέσει πως «κάποια φερέφωνά του (σ.σ. Προξενείου) έχουν πάρει πολύ αέρα τον τελευταίο καιρό, μάλιστα πρώην πολιτευτής και της ΝΔ μόνο που δεν έκανε πανηγύρια την ημέρα της θλιβερής επετείου της άλωσης της Κωνσταντινούπολης»


«ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ… προς διάλυση»
Κληθείς να τοποθετηθεί αναφορικά με την πρόσφατη παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ που συνοδεύτηκε από πληθώρα σχολίων που έκαναν λόγο για εσωκομματική αναταραχή και ενδεχόμενο ακόμη και διάλυσης των ΑΝΕΛ ο κος Κουίκ σημείωσε πως  «δεν είμαστε σε τροχιά διάλυσης άλλοι είναι, όπως το ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα ή η ΔΗΜΑΡ. Μετά από την πολύ σημαντική περίοδο που περάσαμε, αυτή των προσυνεδρίων και  του συνεδρίου μας, με το θάρρος της γνώμης που έχω πάντοτε και βλέποντας αδυναμίες που είχαμε εσωκομματικές βγήκα και είπα ότι θα έπρεπε να σοβαρευτούμε και να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο, να βγούμε στον δρόμο και να προωθήσουμε το πρόγραμμά μας», για να προσθέσει πως «δεν ήθελα να έχω κανένα θεσμικό ρόλο μέσα στο κίνημα και να αφεθώ ως βουλευτής επικρατείας και να μπορώ να γυρίζω σε όλες τις περιφέρειες και να είμαι πιο ευέλικτος μέσα στο κοινοβούλιο». 

Συναντήσεις με κτηνοτρόφους και κρεοπώλες
Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας που είχε ο κος Κουίκ στην Ξάνθη, πραγματοποίησε μια σύντομη βόλτα στο παζάρι της πόλης, στην Πλατεία Εμπορίου, ενώ ακολούθως αναχώρησε για την Κομοτηνή. Εκεί συναντήθηκε με κτηνοτρόφους και κρεοπώλες της περιοχής, καταγράφοντας τα παράπονα και τα προβλήματά τους, με τους πρώτους να αναφέρονται και στα πρόσφατα κρούσματα ζωοκλοπών που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον κλάδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου